|
|
#3601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
![]() Heh ![]() No już idę niedługo, idę
|
|
|
#3602 | |
|
Zadomowienie
|
wiecie On niby obawia sie tej roznicy wieku, ale smsy jakie do mnie pisze. jego urwane, niedokończone myśli... ach... to tak daje do myślenia.
---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ---------- a wyobrażacie sobie, że muszę zatańczyć z byłym poloneza na studniówce, no i ogólnie z Nim idę. teraz juz za późno na zmiany. Powiedzcie mi, czy jeżeli nie tańczę ogólnie, to mam szansę się dobrze bawić?
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
współczuje Ci, że będziesz jeszcze musiała się z nim spotkać.. ;| a to Twoja czy jego studniówka? ![]() no jasne, że jest szansa się dobrze bawić
|
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Musiałam teraz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zadomowienie
|
no nasza, bo my w jednej klasie jesteśmy.
ale powiem Wam ze jestem taka szczęśliwa, że jutro chyba uśmiech mi z twarzy nie zejdzie! i On to będzie widział. Mówię Wam, jakie to jest satysfakcjonujące! ![]() ---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się zacząć w końcu uczyć tego mojego dziadostwa a zostały mi cale 2 tyg.
|
|
|
|
|
|
#3607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() do łóżka spać! ![]() ![]() Ty nam tu ochotę robisz na takie motyle w brzuchu i radość z pierwszych spotkać
|
|
|
#3608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz, bo ja czasem jeszcze nie wierzę, że się tak szybko podniosłam. że nie cierpię, że mam Go poprostu gdzieś. to wielka zmiana dla mnie, kolejny krok w dojrzałości, więc Krzyś jest już dwa stopnie niżej. Teraz dla mnie liczy się tylko M. i to co z tego wyniknie zaczynam powoli robić się śpiąca.ale POWOLI. ![]() ---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ---------- spójrzcie na mój podpis. piękne nie?
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
justynkavip zaraziłaś mnie tym czytaniem sms, też sobie przeczytałam
i chyba jeszcze raz sobie przeczytam sms od przyjaciela.....kurcze, wygląda na to, że on akceptuje mnie taką jaką jestem - pozytywną wariatkę, romantyczko-melancholiczkę i pare różnych tam jeszcze określeń sprzecznych nawet by sie znalazło... nawet to mu się podoba, ze tak potrafię wyrażać jasno swoje emocje, i chyba nawet mu się spodobało, że na basene tu się jego ramienia przytrzymalam, to coś jakby w basenie pozwoliłam na to by objął mnie ramieniem, tu go dotklam albo tam hehe ale jedno sie już nauczyl - że jak ze mną teraz gdzieś idzie to jest mi tak zimno, że idę z nim pod ramię, i już sam mi czasami nadstawiac ramienia.... jestem niewyżyte dotykowo dziecko ---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ---------- justynkavip podpis piękny ![]() Dodam, żeby tym co napisałam o sobie się nie przejmować ani nie czytać za bardzo, to przez późną godz. takie głupotki napisałam ![]() :brzyda l:![]()
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-25 o 03:12 |
|
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
uciekam do łóżka, spróbuję zasnąć. bo już główka mnie od komputera boli. dobrej nocki Kochane moje
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki
|
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki mial byc? Oczywiscie, ze taki jak kiedys. Przestraszyl sie chlopak, ze go zostawisz i wzial sie do roboty. Wiec jednak nadal Cie kocha i nie przestalo mu zalezec. Teraz bez sensu bedzie udawanie zimnej i chlodnej, bo pomysli, ze znow sie o cos czepiasz/fochasz. Lepiej pokaz mu, ze jestes w stanie sie zmienic. O ile on oczywiscie tez to bedzie robil. Dziewczyny choralnie przyznaly Ci racje, wiec ja nie bede dorzucac swoich 3 gr. Napisze tylko, ze mnie nie zaskoczylas swa decyzja. Milego dnia
|
|
|
|
|
|
#3613 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Takiego faceta jak Twój tż to ze świecą szukać ![]() Cytat:
Miejmy nadzieje że teraz bedzie tylko lepiej
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|||
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
że niby,, Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje" ![]() Przez tą pogodę mogłabym nie wychodzić z łóżka
|
|
|
#3615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#3616 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty nie stawiaj mu ultimatum, że albo ona albo ty. będzie chciał to zdradzi, a wtedy kopa w dupę na rozpęd i do widzenia. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() kochacie się więc możecie spróbować jeszcze raz. pozostaje życzyć powodzenia
|
|||||
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
ale pisałyście
idę się uczyć Koka, takiego TŻta jak masz Ty to e świecą szukać, doceń go, a niech były zostanie tylko wspomnieniem ![]() madame, trzymam kciuki by teraz lepiej szło ![]() miłego dnia Kobietki
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj po telefonie do mojego załapałam jakiegoś doła. Chyba mi się jego humor udzielił. I poszłam spać, bo już chciałam mu pisać jakiegoś smsa. Dobrze, że się powstrzymałam.
Powiedziałam mu, że się stęskniłam, on praktycznie nic na to. Potem powiedziałam, że go kocham to odpowiedział ,,ja Ciebie też" Był chłodny, zimny, obojętny i niezadowolony z życia. Mam nadzieję, że to przez sesje, muszę jakoś to przetrwać, chociaż smutno mi z tego powodu cholernie. Nie potrafie się chyba do tego przyzwyczaić. Zawsze tak jest w czasie sesji, a ja i tak sobie zawsze wmawiam, że on mnie nie kocha i dlatego tak się zachowuje. Nie wiadomo kiedy się zobaczymy, a ostatnio widzięliśmy się tydzień temu A co on na to? ,,No kiedyś na pewno się zobaczymy" No super pocieszające naprawde. Niech lepiej zrezygnuje raz z treningu i się ze mną spotka- i tak wiem, że to nierealne. Wczoraj zadzwonił tylko po to, żeby spytać się czy idę z nim do kościoła, bo on ,,tak sobie" to nie dzwoni Dobra muszę przetrwać tą sesję. Mam nadzieję, że ta zmiana nie jest długotrwała. Smutno
|
|
#3619 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak bez slowa praktycznie, nie wiem co to ma znaczyc. Pozniej powiedzial, ze on wcale nie chcial sie ze mna rozstac tylko chcial mnie postraszyc, zebym cos zauwazyla... Powiedzialam, zeby wiecej tak nie robil, bo przyznam mu racje i bedzie koniec. I stwierdzil, ze on mnie przeciez wcale nie rzucil Ale chcial uswiadomic mi, ze to jest rowniez moja wina, a nie tylko on jest zly i niedobry.Widze po nim, ze mnie kocha i mu zalezy, przynajmniej podczas spotkan na zywo. Dzis juz do mnie dzwonil spytac jak mi mija dzien i prosil, zebym zadzwonila przed egzaminem. Postaram sie zmienic, jesli on tez sie bedzie zmienial. Najgorzej boje sie, ze on znowu cos odwinie, mi sie to nie spodoba, i znowu bedzie ze sie czepiam o wszystko.... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3620 |
|
Wtajemniczenie
|
Mialam powtarzac material na zerówke, a oczywiscie siedze i czytam was, zazdrosnice
.Niekto re to takie nocne Marki , ja to juz mam nie te lata, zeby do 3 siedziec przy kompie, padam po prostu . Tak mi sie nie chce isc i to pisac! Co za fuibfwsl vci fuowebfniuwnf wiu feoibfwopf wymyslil egzaminy na studiach . Ledwo napisze jeden, juz trzeba sie uczyc do kolejnego. A przede mnie 2 najgorsze - nie dosc, ze ustne, z ogromnych partii materialu, to jeszcze wykladowcy uchodza za rzeźnikowNo ale coz...przynajmniej TZ sie steskni za mna . Ostatnio powiedzialam mu, ze przykro mi, iz nie ma nawet 30 sekund na napisanie mi smsa "powodzenia kochanie". No i czy dzis to zrobil? NIE
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochacie się, będzie dobrze. Naprodukowałam się jeszcze później do Ciebie, nie wiem czy czytałaś i w sumie późno było, więc nie wiem czy jest co czytać, ale próbowałam Cię przekonać , żebyś była miła
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tym smsem to cóż, nie przejmuj się. Oni mają jakieś ograniczone mózgi Mój jeszcze niedawno pisał smsa i pytał co tam u mojej pięknej. Wczoraj stwierdził, że on bez powodu nie dzwoni i nie pisze. Super ![]() POWODZENIA KOCHANIE!!!
|
|
|
#3623 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tzn. postaram sie Teraz musze sie tylko pzrestac czepiac
|
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też byłam i czasami jestem czepialska
|
|
|
|
#3625 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie zauważyłam tego, ale cóż. I właśnie takie sytuacje mnie najgorzej irytują...
|
|
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym tramwajem to bym mu powiedziała tylko,,To sie zastanów, co oni pomyśleli o Tobie kiedy powiedziałeś do mnie zamknij się, skoro tak Ci zależy na zdaniu opinii publicznej"
|
|
|
|
#3627 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki!
Trafiłam właśnie na ten wątek i poczytałam sobie co nieco I wiecie co, trochę mi ulżyło Sama jestem w związku, dzisiaj właśnie mija 15 miesięcy odkąd "oficjalnie" jesteśmy parą z TŻ i powiem Wam że im dłużej to trwa, tym więcej pojawia się problemów... Czasami mam wrażenie że czepiam się niepotrzebnie o głupoty... Ale po przeczytaniu Waszych postów stwierdzam że my KOBIETY tak chyba mamy po prostu, myslimy inaczej niż faceci... Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do tego zacnego grona żebym mogła czasem posmęcić
|
|
|
|
|
#3628 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja niestety nie odróżniam rzeczy ważnych od błahostek. I nie znam tej granicy o co mogę się przyczepić a o co nie. Dlatego chciałabym abyście mi wszystkie w tym pomagały ![]() |
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
ja już od rana nerw ruszony.
miałam jechać na uczelnię z TŻtem, ale padł mu akumulator w samochodzie. wkurzyłam się, nie na niego tylko ogólnie, że wszystko pod górkę, że jest tak zimno (u mnie na Wschodzie w nocy było -35 stopni, rano -26, teraz koło -20). wysłał mi smsa czy się obraziłam. odpisałam koło 9, że nie, trochę mu się pożaliłam. ponad 2h była cisza, więc piszę do niego czy się obraził, czy ZNOWU nie słyszy moich smsów (zdarza się to nagminnie, czasem się zastanawiam po co mu ten telefon). on na to wali głupa jakie smsy (na pewno doszedł do niego, bo dostałam raport o dostarczeniu). widać latało mu koło tyłka czy jestem na niego obrażona czy nie
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-25 o 11:18 |
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

!!! 

współczuje Ci, że będziesz jeszcze musiała się z nim spotkać.. ;| a to Twoja czy jego studniówka? 

muszę się zacząć w końcu uczyć tego mojego dziadostwa a zostały mi cale 2 tyg. 

że niby,, Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje" 
Tak bez slowa praktycznie, nie wiem co to ma znaczyc. Pozniej powiedzial, ze on wcale nie chcial sie ze mna rozstac tylko chcial mnie postraszyc, zebym cos zauwazyla... Powiedzialam, zeby wiecej tak nie robil, bo przyznam mu racje i bedzie koniec. I stwierdzil, ze on mnie przeciez wcale nie rzucil
Teraz musze sie tylko pzrestac czepiac