|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
I to jest najcudowniejsze już mieć to maleństwo przy sobie, napatrzeć się pewnie nie można i miłość ogarnia coraz to większa. Ja też już chce ![]() Cytat:
![]() Śliczny brzusio z dużym lokatorem w środku ![]() Co do teściowych, to moja nic się nie interesuje. Wiem, że nie mam co liczyć na jej pomoc. Ogólnie tak jest z rodzicami męża. Nie interesują się co u Nas, nie zadźwonią, nie przyjadą. Mieszkają tylko 40km od Nas i często bywają w Warszawie - czasami codziennie. Ale jak np mój TŻ powie przyjedźcie do Nas skoro będziecie tak niedaleko to zawsze jest wymówka, że to za późno, że są zmęczeni, że tyle roboty w domu....Mi to jest obojętne czy są czy ich nie ma, i dobrze nie będą mi się do wychowywania i do dziecka wtrącać, ale to rodzice mojego TŻ i wiem jak bardzo by chciał aby choć trochę się nim zainteresowali, zadzwonili, przyjechali chociaż raz na miesiąc. On tego potrzebuje czasami. Sam dzwoni często pytać się co u nich, ale oni do niego nie zadzwonią. Przykre to jest. Moi rodzice mieszkają jakieś 100m od Nas, nie napraszają się, ale zadzwonią jak u Nas, czy coś potrzeba, czy pomóc. Mój TŻ ma z moimi rodzicami bardzo dobry kontakt, bo czuje od nich zainteresowanie swoją osobą takie jakie by chciał od swoich rodziców czuć. Strasznie mi go szkoda, bo on zawsze walczył o miłość i uwagę rodziców od małego i nigdy jej nie dostał.
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
kancia w szpitalu kazali mi przyjsc w piatek na wizyte
bubigirl no wlasnie nic takiego nie jadalam po czym mogla bym zwymiotowac i ta biegunka nie mam pojecia od czego moze faktycznie juz sie organizm oczyszcza |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
kasiorekzeta to smutne co napiałas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do zatwardzenia to tez mi sie zdaza, generalnie jem codziennie 2 activie, pomaga ale nei tak jakby chciala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
------------------------------------------------------------------------------------- Bubbi my to mamy taki sam termin, ja też chcę już rodzić hihi miałam jakieś skurcze wczoraj ale takie gówniane ![]() Mój gin jak nie urodzę do terminu kazał mi przyjść do siebie, tylko po to żebym mu znowu 150 zł zostawiła ![]() A jak tam brzuch Ci już opadł? mój podobno jeszcze nie i nawet czop jeszcze na miejscu ![]() Buziaki ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Teraz zobaczyłam, że jeszcze Strippi jest koło nas, a później Castilia mam nadzieję, że Castilia nie wepchnie się w kolejkę? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2647 |
Rozeznanie
|
Hej mamuski
![]() Dzis znowu wpadam jak po ogien, tylko sie zameldowac, ze nadal 2w1 i nic sie nie zapowiada na zmiane. GRATULACJE dla nowych mamusiek ![]() Gosbaj ale masz wielkoludka ![]() Pysiamn sliczny piersioneczek, pozazdroscic Tz temat tesciowych znowu powrocil ![]() ![]() ![]() Za chwile ide do poloznej i bedziemy sie zapewne umawiac na wywolywanie, bo termin minal w czwartek a tu sladu nie ma i na ostatniej wizycie mowila, ze jesli dotrzymam do tej, to dzis bedziemy sie umawiac. juz sie boje ..... ![]()
#2648 |
Zadomowienie
|
Bardotka ja mam termin 2 dni przed wami
![]() Widze ze nie tylko ja nie moge sie doczekac "az sie zacznie " ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- MadzikUK to daj koniecznie znac jak wrocisz od poloznej. trzymamy kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam...
Ja nadal w koszuli nocnej... Masakra... Wczoraj miałam kryzys, miałam dość własnego dziecka, a głównie karmienia piersią... Wcale mnie to nie cieszy, butlę to by mąż czasem dał, a tak to ja jestem niezbędna... Śpik do pasa, głowa mnie tak bolała, że chciało mi się wymiotować... A mała marudziła do 12 w nocy... To chciała ssać, jak zaczynała to zasypiała... Do łóżeczka, budziła się i ryk, bo ona chce ssać... I tak w kółko... Za to spałyśmy z przerwami na karmienie do 12... Świeża koszula nocna z wczoraj jest do prania, bo mi mleko przeciekło dwa razy, do tego piję herbatkę z miodem, malinami i cytryną, więc spociłam się strasznie... Chociaż to chyba znowu alergia jest, a nie przeziębienie... Bosszzz... Jak ja tęsknię za Zyrteckiem... Dziecko jak jest u mnie na rękach, to też się poci, bo ja dużo ciepła wydzielam... Oczywiście cały czas nie śpi, bo się w nocy wyspała... Niech już mój mąż wróci, to się pójdę wykąpać... No to namarudziłam się... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2651 |
Wtajemniczenie
|
madzikUK
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
coś dziś nie ma Patki, Patinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
jestem, jestem-czytam cały czas na bieżąco
![]() u mnie nic się nie dzieje, oprócz tego,że wczoraj i dzisiaj wypadł mi znowu spory kawałek czopa-bezsensu:/ ileż on będzie wypadał,skoro tyle go wypadło 2 tygodnie temu piątek/sobota...później długo, długo nic i znowu się pojawił...jeszcze gdyby był podbarwiony krwią to by było coś:/
Edytowane przez patinka_ Czas edycji: 2010-01-25 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja dopiero się ogarnęłam...jejku.... Cytat:
![]() No własnie a gdzie dzisiaj patinka się podziewa???? KAMYKU biedactwo..... ![]() ![]() ![]() Kasiorekzeta szkoda TŻta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Patinka ![]() ![]() ![]() chciałam wczoraj TŻta namówić na jakis seksik może by to coś dało...a on mówi, że jak zapytam ginke we wtorek czy moge to on pomyśli.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
seksik koniecznie-mi właśnie pomaga w pozbywaniu się czopa,bo ja zaszalałam właśnie w niedzielę rano - i mi właśnie wypadło go trochu wczoraj i dzisiaj to już w większej ilości...a wtedy co mi go też wypadło to też było z dzień, dwa dni po seksiku..
![]() |
#2656 |
Rozeznanie
|
Patinka no tak...ale ja musze czekać na zgodę lekarza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2658 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że wszystko ok Cytat:
![]() I mieszkałam cały czas na Orlej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Rozeznanie
|
Tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
Wtajemniczenie
|
a mi sex nie pomógł na czopa, ale za to psychicznie bardzo
![]() ![]() wzięłam męża w obroty ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Patinka się odnalazła a gdzie jest Patka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
ja bym się chętnie poseksiła ale czuje sie tak ciężka ze ledwo sie ruszam i mnie to rozprasza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a generalnie to juz nie moge na siebie patrzec a tu jeszcze z 4 tygodnie ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-01-25 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Rozeznanie
|
Kancia
![]() ![]() póki co jeden dzień jeszcze mogę zaczekać....teraz się sama zastanowiłam, że może lepiej zapytam ginkę czy mozna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
no - mały mnie też rozprasza,bo zazwyczaj się wtedy wierci-albo znów jak się nie wierci to sama kładę rękę i sprawdzam czy wszystko OK u niego,heh..paranoja
![]() a dzisiaj to w ogóle dziwnie się mały zachowuje,cały czas aktywny-ale nie kopie jak oszalały, tylko raz po raz wyciąga nogę i prostuje...
#2665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do wychodzenia z domu: pediatrę i neonatologa (kontrol po szpitalu) mamy zaliczonego, to najważniejsze, ale czas na okulistę i ortopedę: i tutaj mam stres, bo u okulisty to ponoć ciężka przeprawa z kropieniem oczek... A o ortopedę też się niepokoję, czy aby stawy biodrowe są OK.... zeberko czy Wy wychodzicie w taki mróz do lekarzy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
laseczki spiesze donieśc ze Patka urodziła
![]() "Malutka" ma 3900 i 54 cm dostałam esa od Pysi siedzi na IP a w kolejnym esie napisała, ze dostanie oxy ![]() ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-01-25 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Rozeznanie
|
O kurczaki ........Patka gratulacje!!!!!!!!!!!!!:j upi:
![]() ![]() ale duża dziewczynka!!!! Jupiii......super!!!!!!!! !!!! No to nas z zaskoczenia wzięła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh, ja się już nie wkręcam-nawet jak zobaczyłam tego olbrzymiego gluta to się nie zdziwiłam, zupełnie jakbym go codziennie znajdowała ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.