Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 00:55   #4111
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Jaki masz cel?
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Luskap - pochwal się swoim celem nagrodowo-oszczędnościowym
Właściwie to nie mogę się zdecydować co kupić pierwsze. Teraz w lutym zamawiam soczewki i płyny to mnie wyjdzie jakieś 160-180zł a potem zbieram albo na meteoryty (najchętniej miniaturki trzech, a jak nie to Beige chich) albo na perfumy L'eau Par Kenzo albo na szampon 1500ml Matrix sleek line albo wella SP repair 1.2
Nie wiem co kupić pierwsze...
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Od grudnia zużyłam 2 odżywki ze spłukiwaniem i 1 w spray'u i przez moment pomyślałam dziś że może warto byłoby jakaś ze spłukiwaniem kupić...Ale jeszcze się zastanawiam...
Bo takie w spray'u mam w domu 2 (1 w użyciu), bez spłukiwania mam 1 (ulubioną) i ze spłukiwaniem mam :1 w użyciu i 1 w zapasie...I tak myślę czy kupić czy nie????
Jutro akurat będę w centrum bo idę do ginekologa -na samiuteńki 2gi koniec miasta...A potem nie wiadomo kiedy będę
Nie kupuj, masz jeszcze duzo odżywek! Co za róznica czy ze spłukiwaniem czy bez. I tak masz swoja ulubioną wśród nich, zużyj przynajmniej ze 3 i dopiero kup
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
W piatek odbiore zamowienie z Avonu.glownie zele pod prysznic. 2 dla mnie i kilka dla tesciowej do codziennego uzytku. Senses sunset i naturals mango&roza
a nie brzoskwinia?

Mi dziś przyszlo zamowienie z avonu- dostałam ten przybornik kosmetyczny za 50gr (beznadziejne pędzelki, reszta też mocno średnia0 i rozgrzewajacy peeling do skórek też za 50gr. No i ten zamówiony żel do mycia twarzy, poszedł do zapasów na razie.
Przejrzałam też te moje kosmetyki pod kątem dat ważności no i wyszło mi, ze mam przeterminowany chłodzący żel po opalaniu Avon bronze, ale chyba zużyję do do łydek
Parę kosmetyków muszę zużyc w tym roku, m.in teraz do marca tylko masło farmony wanilia i kwiat pomarańczy(tak więc idzie w ruch jako następne) a potem wygładzające mleczko nivea(nie tak dawno je kupilam, musiało mieć krótką ważność. a musze je zużyc do listopada.reszta moze spokojnie czekać.
A do twarzy muszę teraz zużyc Emolium barierowy, bo jest tylko do lipca, potem będzie za ciężki (mam go z wymiany)

Alez mi dziś zimno w domu ciągle! i juz mnie boli gardło! W weekend mam szkołę i parapetówkę u znajomych, a potem wstawanie w niedzielę o 6!Jak ja uwielbiam imprezy jak mam szkołę!

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-01-28 o 00:56
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 01:02   #4112
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zużyłam właśnie balsam Naturalsa
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:33   #4113
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A jakie masz i co możesz na ich temat powiedzieć?
u mnie większość leży w zapasach w użyciu mam avon glicerynowy z wapniem ale na zimę nie jest zbyt dobry, jak użyję na noc to budzę się z suchymi dłońmi w torebce noszę skoncentrowany z oriflame i ten to jest super w zapasach mam swedish spa oriflame, cztery pory roku konwaliowy oraz zielona herbata, kawowo-wiśniowy oriflame, i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16772637]Zużyłam właśnie balsam Naturalsa [/QUOTE]
który?? ja czuję że waniliowy mi się skończy w lutym
Stary 2010-01-28, 09:35   #4114
Shpilcia
Zakorzenienie

cześć dzioszki

stęskniłam się za Wami - podczytuję na bieżąco w wolnych chwilach, ale nie mam kiedy odpisać

Aniu bardzo mi przykro musiało to być bardzo ciężkie dla Ciebie przeżycie

zetafon- biedny kocurek mam nadzieję, że jeszcze da się go uratować. Nie daj się chorobie, zapalenie dróg moczowych jest bolesne i niemiłe. A witaminka ze słońca to wit. D

Hosenko
świetny pomysł na prezent napis dobry wybrałaś my z TŻtem a Walentynki chcemy iść na Avatara (skromnie ze względu na nasze obecne budżety ) świetna ta puszka po alienku już się nim psikasz ? i cel też boski sobie wyznaczyłaś świetnie Ci idzie odwyk

Sweet_Jelly dobrze Ci się wszystko układa dawaj dzidzie na świat nie martw się na zapas o kosmetyki TŻ może Ci kupić jak pokażesz mu w necie co chcesz, spokojnie odżywek na parę miesięcy Ci starczy nie daj się pokusom, lepiej kup tą karuzelę, śliczny fotelik wybrałaś.

Parsfail ja też inżynier a w autocadzie nie umiem rysować muszę się wziąć

ciuciola ale zminimalizowałaś pielęgnację! zazdraszczam! U mnie min. to ponad 30 szt.

Orlica ale jesteś laska! a sukienka wspaniale podkreśla Twoje atuty i na pewno jeszcze nie raz ją wykorzystasz
prosimy zdjęcia ze studniówki jak już będziesz w pełnym look'u

luskap gratuluję postępów i celi jakie sobie wyznaczacie, to bardzo fajny pomysł

KonikGarbusek śliczny sweterek

Koshatka a może masz problemy z cukrzycą że Ci tak łapki pękają? Może udaj się do dermatologa?
Dziękuję za polecenie kremu Isana z mocznikiem jest boski

A mnie nic nie kusi z gazetek Natury i Rossmana, byłam w SP i oparłam się pokusie promocji na Wax i masła joanny. Za to obkupiłam się w lumpku w piżamki, staniki secret possession oraz w Bershka upolowałam krótkie spodenki dżinsowe za 29,90 zł

Zużyłam jeszcze żel Wonderland Avon 250 ml i krem do stóp PS Avon 75 ml. Kupiłam tylko maseczkę oliwkową Rival de loop za 1,39 zł bo przez przeziębienie i dmuchanie ciągle w chusteczkę mam przesuszony nosek. Praktycznie mogę już zrobić podsumowanie miesiąca

W lutym planuję kupić tylko potrzebne kosmetyki do włosów:
  • Wax 500 ml Beauty Formulas,
  • odżywkę Ziaja Jojoba do spłukiwania
  • naftę kosmetyczną z olejem rycynowym
Oraz z okazji promocji w YR na zapas kupię:
  • szampon Hamamelis 500 ml za 11,50 zł
  • żel pod prysznic Hamamelis 500 ml za 10,00 zł
Mimo iż to są wielkie objętości kupię bo szampon mam już sprawdzony, dla mojej skóry głowy jako jedyny potrafi złagodzić stan zapalny i już od miesiąca nie mam żadnego objawu ŁZS na skórze głowy żadnego strupka ani łuszczenia
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:37   #4115
porzeczka2602
Zakorzenienie

Wczoraj zaszalałam, na usprawiedliwienie dodam że odwyk dobrze mi idzie a maseczki używam regularnie i w zapasach mam tylko kilka saszetek a to idzie błyskawicznie. Otóż zamówiłam z ori:
-maseczkę z glinką i pomidorem 50 ml - 7,90
-maseczke swedish spa 4 x 10 ml- 19.90
-mydelko wiśniowo-kawowe - 3,50
-sztyft na wypryski z korektorem - 14,90
ale dopisze jak dostane
Kusi mnie jeszcze maseczka sake z avonu, nie mam żadnej peel off a czasem takie lubie.
Z rosmana nic mnie nie kusi z nowej gazetki ale będe sie musiała pofatygować bo mam prezencik do odebrania więc możliwe że cosik wpadnie.
Czyli na luty już będe miała niezły bilans na plusie z ori i do tego pewnie edm dojdzie jak szaleć to szaleć. Namalutkie usprawiedliwienie dodam że w sumie to kupie to za sprzedane kosmetyki. Nie będzie duzych batów prawda

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:46   #4116
Shpilcia
Zakorzenienie

Podsumowanie stycznia nic już więcej nie zużyję bo w weekend będę na uczelni

ZUŻYTE 17 szt.:
- żel Physiogel 100 ml
- nafta kosmetyczna 100 ml
- olejek myjący drzewko różane BU 120 ml
- krem do rąk african shea butter Planet Spa Avon 75 ml
- peeling brzoskwiniowy do twarzy Joanna 75 g
- tusz Push Up Bell
- kule do kąpieli z olejkiem z drzewa herbacianego GAL 12 szt.
- olejek pichtowy 10 ml
- masło grapefruit Mineral Care 300 ml
- gliceryna roślinna 15 ml BU
- WAX do włosów Beauty Formulas 150 ml
- maseczka kojąca IdealSkin Bielenda 175 g
- Amor Amor Cacharel 30 ml
- peeling do ciała Eveline 3D 250 ml
- serum drenujące Ziaja Rebuild 150 ml
- krem do stóp z kwasami AHA PS Avon
- żel Wonderland Avon 250 ml

KUPIONE 7 szt. + 8 szt. odsypek = 15 szt.:
- masło Ziaja Rebuild
- krem Isana z mocznikiem
- peeling do twarzy ST. Ives
- płyn do demakijażu Rival de loop
- peeling do ciała marakuja Joanna
- maseczka oliwkowa Rival de loop
- zapach FM jak Paco Rabanne black xs
- 8 odsypek cieni NYX od Gani

Wydałam ok. 80 zł w następnym miesiącu mam cel wydać nie więcej niż 60 zł oraz doszłam do wniosku że przy obecnych zarobkach nie stać mnie na zamówienia z mazideł i ZSK i kupię tańsze odpowiedniki gotowe w sklepie zielarskim lub aptece
Stary 2010-01-28, 09:49   #4117
Koshatka
Zakorzenienie

Gratuluję zużyć.

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
u mnie większość leży w zapasach w użyciu mam avon glicerynowy z wapniem ale na zimę nie jest zbyt dobry, jak użyję na noc to budzę się z suchymi dłońmi w torebce noszę skoncentrowany z oriflame i ten to jest super w zapasach mam swedish spa oriflame, cztery pory roku konwaliowy oraz zielona herbata, kawowo-wiśniowy oriflame, i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam
To ja poproszę o relacje z używania jak będziesz wyciągała kolejne.

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Koshatka a może masz problemy z cukrzycą że Ci tak łapki pękają? Może udaj się do dermatologa? Dziękuję za polecenie kremu Isana z mocznikiem jest boski
To na pewno nie cukrzyca. Całkiem niedawno miałam robione badania, zresztą cukier zawsze miałam w normie. Do dermatologa nie pójdę bo jak ostatnio byłam to baba nawet nie wstała zza biurka i poleciła mi na wypryski rzeczy które znam "z czytania" wizażu. To ja mam w takiego lekarza. Tym bardziej że bardziej pomogło mi nawilżanie cery niż jej porady. Co do rąk to podejrzewam mróz albo alergię. Poprzednio tak mi się zaczęło robić przy wcześniejszej silnej fali mrozów a dodatkowo chyba zadziałało alergicznie mydło colowe Ziai które używałam do mycia rąk (pierwsze mydło Ziai ktore mnie rozczarowało) i żel Luksja którego ostatnio używałam codziennie pod prysznicem. Odstawiłam obydwa, mróz trochę zelżał i wygląda na to że łapki zaczynają mi się goić.
Stary 2010-01-28, 09:52   #4118
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
To ja poproszę o relacje z używania jak będziesz wyciągała kolejne.
z pewnością mam zamiar nie kupić żadnego do połowy roku
Stary 2010-01-28, 09:55   #4119
Koshatka
Zakorzenienie

Shpilciu używasz ten krem Isany z mocznikiem do stóp?

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Otóż zamówiłam z ori:
ale dopisze jak dostane
Czemu ta maseczka taka droga? W ofercie wyprzedażowej była za 6,50.
Stary 2010-01-28, 10:01   #4120
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:

Czemu ta maseczka taka droga? W ofercie wyprzedażowej była za 6,50.
pewnie konsultantka chciała zarobić
Stary 2010-01-28, 10:04   #4121
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
masz 5 odzywek. starczy Ci na jakies 3 miesiace. nie kupuj! nawet, jak Ci sie skoncza do splukiwania, to przynajmniej zyzyjesz te bez splukiwania albo w sprayu. wystarczy Ci spokojnie do nastepnej wizyty w centrum
Cytat:
Nie kupuj. W razie potrzeby zawsze możesz wysłać męża na zakupy.
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Nie kupuj, masz jeszcze duzo odżywek! Co za róznica czy ze spłukiwaniem czy bez. I tak masz swoja ulubioną wśród nich, zużyj przynajmniej ze 3 i dopiero kup
Cytat:
Sweet_Jelly dobrze Ci się wszystko układa dawaj dzidzie na świat nie martw się na zapas o kosmetyki TŻ może Ci kupić jak pokażesz mu w necie co chcesz, spokojnie odżywek na parę miesięcy Ci starczy nie daj się pokusom, lepiej kup tą karuzelę, śliczny fotelik wybrałaś.
(....)

hm...No dobra...W sumie nawet wczoraj jakaś malutka myśl rozsądku mi przechodziła przez głowę że "jakoś wytrwam do końca lutego"..A w marcu i tam zamawiam dla mamy 1 drogi perfum z Avonu to kupię sobie przy okazji jakaś odżywkę od nich
W sumie nie potrzebnie wpadam w panikę! Dopiero wczoraj zaczęłam odżywkę którą kupiłam pod koniec września w 1 takim salonie fryzjerskim (moja pierwsza profesjonalna odżywka) i ma ona 250ml więc na pewno przed okresem miesiąca jej nie zużyję.Do tego mam małą 100ml maskę rozjaśniającą Marion..A przecież nie trzeba za każdym razem używać odzywek ze spłukiwaniem! Można użyć tylko i wyłącznie tych mgiełkowatych...PRawda?
Moją ulubioną z Joanny z cytryną (bez spłukiwania) traktuję trochę jak serum na końcówki i produkt wygładzający ...Ale zawsze się sprawdza..Już 4 raz ją kupuję

Zresztą teraz już prawie koniec miesiąca (wypłaty dopiero 10.02) a nam mało już kasy na koncie zostało..Nie chcę za bardzo kupować nic do wypłaty.Nawet nad tą karuzelą się zastanawiam..No ale moja mama jest mi winna za swoje zamówienie z Avonu 100zł to bym w sumie miała na tę karuzelę

Co do planów zakupowych na luty?
A właśnie że nic takiego nie ma co bym musiała kupić.Więc może uda się nic nie kupować cały miesiączek?
Co do zużyć lutowych?
popatrzyłam i już dziś wiem że zużyję 5 kosmetyków (w tym 1 z kolorówki) i może jeszcze jeden uda się zużyć.Mam go już zużyty w 1/3 a szybko idzie

MOJE PODSUMOWANIE STYCZNIOWE:
kupione: 41 szt (pielęgnacja, kolorówka i perfumy łącznie + kosmetyki "ogólne-domowe")
zużyte lub/i wywalone: 32 sztuki (łącznie z saszetkami)

Bilans: -9sztuk
Wydaje pieniądze: MASAKRA-> ok.350zł

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 10:07   #4122
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

który?? ja czuję że waniliowy mi się skończy w lutym
Jeżyna
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 10:22   #4123
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
To na pewno nie cukrzyca. Całkiem niedawno miałam robione badania, zresztą cukier zawsze miałam w normie. Do dermatologa nie pójdę bo jak ostatnio byłam to baba nawet nie wstała zza biurka i poleciła mi na wypryski rzeczy które znam "z czytania" wizażu. To ja mam w takiego lekarza. Tym bardziej że bardziej pomogło mi nawilżanie cery niż jej porady. Co do rąk to podejrzewam mróz albo alergię. Poprzednio tak mi się zaczęło robić przy wcześniejszej silnej fali mrozów a dodatkowo chyba zadziałało alergicznie mydło colowe Ziai które używałam do mycia rąk (pierwsze mydło Ziai ktore mnie rozczarowało) i żel Luksja którego ostatnio używałam codziennie pod prysznicem. Odstawiłam obydwa, mróz trochę zelżał i wygląda na to że łapki zaczynają mi się goić.
Mojej siostrze też tak pękają ręce, robi się jej silne zaczerwienienie i skóra pęka- jest alergikiem. Na pewno wpływ ma ogrzewanie oraz mróz. Spróbuj myć się czymś łagodnym, dobrze, że już ciut lepiej wyglądają Twoje łapki
Cytat:
Shpilciu używasz ten krem Isany z mocznikiem do stóp?
Tak jest boski, używam i do stóp i do rąk, stópki mam tak mięciutkie a dłonie w załamaniach między palcami przestały się przesuszać. Nawet siostra podbiera mi ten krem
Cytat:
[/LIST]
hm...No dobra...W sumie nawet wczoraj jakaś malutka myśl rozsądku mi przechodziła przez głowę że "jakoś wytrwam do końca lutego"..A w marcu i tam zamawiam dla mamy 1 drogi perfum z Avonu to kupię sobie przy okazji jakaś odżywkę od nich
W sumie nie potrzebnie wpadam w panikę!

Zresztą teraz już prawie koniec miesiąca (wypłaty dopiero 10.02) a nam mało już kasy na koncie zostało..Nie chcę za bardzo kupować nic do wypłaty.Nawet nad tą karuzelą się zastanawiam..No ale moja mama jest mi winna za swoje zamówienie z Avonu 100zł to bym w sumie miała na tę karuzelę

Co do planów zakupowych na luty?
A właśnie że nic takiego nie ma co bym musiała kupić.Więc może uda się nic nie kupować cały miesiączek?
Co do zużyć lutowych?
popatrzyłam i już dziś wiem że zużyję 5 kosmetyków (w tym 1 z kolorówki) i może jeszcze jeden uda się zużyć.Mam go już zużyty w 1/3 a szybko idzie

kupione: 41 szt (pielęgnacja, kolorówka i perfumy łącznie + kosmetyki "ogólne-domowe")

Tak niepotrzebnie wpadasz w panikę karuzelę możecie podsunąć jako pomysł na prezent na chrzciny od kogoś
Bilans masakra dobrze że chociaż masz dużo zużyć
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Wczoraj zaszalałam, na usprawiedliwienie dodam że odwyk dobrze mi idzie a maseczki używam regularnie i w zapasach mam tylko kilka saszetek a to idzie błyskawicznie. Otóż zamówiłam z ori:
ale dopisze jak dostane
Kusi mnie jeszcze maseczka sake z avonu, nie mam żadnej peel off a czasem takie lubie.
Z rosmana nic mnie nie kusi z nowej gazetki ale będe sie musiała pofatygować bo mam prezencik do odebrania więc możliwe że cosik wpadnie.
Czyli na luty już będe miała niezły bilans na plusie z ori i do tego pewnie edm dojdzie jak szaleć to szaleć. Namalutkie usprawiedliwienie dodam że w sumie to kupie to za sprzedane kosmetyki. Nie będzie duzych batów prawda
ok masz rozgrzeszenie jak zużyjesz i są to kosmetyki potrzebne

Ja chyba w lutym kupię sobie jeszcze mleczko do ciała 500 ml Hamamelis YR, ostatnio pasują mi duże pojemności to chyba przez kryzys w portfelu
Stary 2010-01-28, 10:23   #4124
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie konsultantka chciała zarobić
Pewnie tak, ale i tak sobie zarobiła na pozostalych rzeczach. Jak dla mnie to już jest pazerność.
Stary 2010-01-28, 11:34   #4125
loverynka
Zakorzenienie

Cytat:
Mimo iż to są wielkie objętości kupię bo szampon mam już sprawdzony, dla mojej skóry głowy jako jedyny potrafi złagodzić stan zapalny i już od miesiąca nie mam żadnego objawu ŁZS na skórze głowy żadnego strupka ani łuszczenia
Mówisz że Hamamelis pomaga na ŁZS? Bo ja mam niestety przesilenie teraz i mnie szlag trafia, skóra głowy swędzi i jest brzydka, jest zaczerwieniona, łuszczy się i w ogóle tragedia.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 11:35   #4126
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Tak niepotrzebnie wpadasz w panikę karuzelę możecie podsunąć jako pomysł na prezent na chrzciny od kogoś
Bilans masakra dobrze że chociaż masz dużo zużyć
Wiem
Taką kwotę mogłabym w cały rok wydać a ja w miesiąc

No zrobiłam spis pielęgnacji....Moim zdaniem muszę poracować nad działem "twarz" by zmniejszyć (tam mam zapasy do marca-kwietnia minimum i chciałabym do marca nic nie kupować z "twarzy"). I za dużo peelingów do ciała...Ale 1 mam na wykończeniu i zabiorę się za tę Kawę
A co do żeli p/prysznic...Na usprawiedliwienie mam że te 2szt Fa były w zestawie i mąż mnie namówił bo dla siebie brał męską wersję zestawu
Muszę jakiś zacząć używać a ja ostatnio tylko ten ogólno-domowy (czytaj:mężowy) używam... Musze jakiś swój wyjąć!

Co do ujędrniających balsamów..Cóż...po ciąży będę mieć do ujędrniać!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 11:40   #4127
loverynka
Zakorzenienie

I dziewczyny błagam, po prostu błagam. Są TE PERFUMY a nie TEN PERFUM. Bo mnie krew zalewa jak to czytam .

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 11:42   #4128
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Mówisz że Hamamelis pomaga na ŁZS? Bo ja mam niestety przesilenie teraz i mnie szlag trafia, skóra głowy swędzi i jest brzydka, jest zaczerwieniona, łuszczy się i w ogóle tragedia.
Mam teraz sesje- stres niesamowity- nasilenie mam zmian i krostek i piękne place ŁZS wkoło ust i na brodzie , nawet triderm nie pomaga, a skóra głowy zdrowa. Przeważnie miałam zapalenie, czerwone placki, które się łuszczyły, a używam tego szamponu i nic nie mam a używałam min selsun blue i polytaru i nawet w trakcie ich używaniach miałam brzydką skórę. Mi bardzo na twarz pomaga hydrolat z oczaru, a w tym szamponie jest właśnie oczar- myślę, że on właśnie zdziałał u mnie cuda, bo nic nowego nie wprowadziłam nie drapie się już maniakalnie po głowie, wydrapując łuszczące się skórki i strupki mam czystą skórę głowy to dl mnie cud i mam nadzieję że będzie trwał wiecznie jak kupię żel to chyba będę nim myła i brodę
Stary 2010-01-28, 12:28   #4129
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie tak, ale i tak sobie zarobiła na pozostalych rzeczach. Jak dla mnie to już jest pazerność.
ja jak pokazuję komuś ulotkę to sprzedaję po cenach z niej a nie wyższych...
Stary 2010-01-28, 13:42   #4130
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko świetny pomysł na prezent napis dobry wybrałaś my z TŻtem a Walentynki chcemy iść na Avatara (skromnie ze względu na nasze obecne budżety ) świetna ta puszka po alienku już się nim psikasz ? i cel też boski sobie wyznaczyłaś świetnie Ci idzie odwyk
W watku "koszulkowym" spodobal mi się jeszcze napis:

z przodu - Wiem, niezłe ciacho ze mnie
z tyłu - ale już ma mnie kto chrupać

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 13:45   #4131
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:

dobre
Stary 2010-01-28, 13:58   #4132
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
dobre
I znalazłam tez dobrą dla mnie Jak pisalam mój TŻ jest tez instruktorem jazdy, wiec bylaby jak znalazl: uwielbiam mojego instruktora jazdy.

Z tym, ze tu "mój" oznaczałoby że on ogólnie jest mój

Czekam na moment, aż jakas kursantka przyjdzie w takiej koszulce, bo ciagle do niego wydzwaniają, zapraszaja na kawe, piwko, wesela, studniówki

On by wtedy musiał miec koszulkę:
UWAGA! Moja dziewczyna bywa niezpieczna

Instagram

Stary 2010-01-28, 14:02   #4133
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Gratuluję zużyć dziewczynki!
Ja swój bilans przedstawię w niedzielę, po zjeździe
Sweet
, dobrze, że zrezygnowałaś z tej odżywki!

Cytat:

To świetne!Weź ten!!!
Ja dziś złazilam sie po mieście 2 godziny, teraz uciekam robić obiad, a potem czytać!
Miłego dnia dziewczynki!

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-01-28 o 14:03
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 16:15   #4134
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak pokazuję komuś ulotkę to sprzedaję po cenach z niej a nie wyższych...
Dokładnie, ja też.
Stary 2010-01-28, 16:24   #4135
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
I znalazłam tez dobrą dla mnie Jak pisalam mój TŻ jest tez instruktorem jazdy, wiec bylaby jak znalazl: uwielbiam mojego instruktora jazdy.

Z tym, ze tu "mój" oznaczałoby że on ogólnie jest mój

Czekam na moment, aż jakas kursantka przyjdzie w takiej koszulce, bo ciagle do niego wydzwaniają, zapraszaja na kawe, piwko, wesela, studniówki

On by wtedy musiał miec koszulkę:
UWAGA! Moja dziewczyna bywa niezpieczna

Żartujesz chyba! Ja bardzo się polubiłam z moim instruktorem, mieliśmy fajny kontakt i uważam, że to dobrze, w końcu trochę czasu się z tym człowiekiem w samochodzie spędza, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby się do niego dostawiać... Inna rzecz, że słyszałam, że to "ryzyko zawodowe" - chyba na Automariannie partnerki instruktorów jazdy założyły wątek z narzekaniami na namolne kursantki
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 17:51   #4136
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16785483]Żartujesz chyba! Ja bardzo się polubiłam z moim instruktorem, mieliśmy fajny kontakt i uważam, że to dobrze, w końcu trochę czasu się z tym człowiekiem w samochodzie spędza, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby się do niego dostawiać... Inna rzecz, że słyszałam, że to "ryzyko zawodowe" - chyba na Automariannie partnerki instruktorów jazdy założyły wątek z narzekaniami na namolne kursantki [/QUOTE]
Wolałabym żartować ...

Ale mam super łupy lumpkowe Była promocja 50% i kupiłam nowego musztardowego grzybka z Atmosphere za 6 zł (wcześneij 12 zł), sweterek z 3 dużymi guzikami od góry (też z 12 zł na 6 zł) i błekitną tunikę na ramiączkach z ażurkowym dekoldem za 4,50

Wrzuce Wam później zdjęcia bo zaraz mój prywatny isntruktor odtransportuje mnie na pocztę

(Księzniczko - dostałam w końcu odsypkę, wczoraj dotarła)

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-28 o 17:55
Stary 2010-01-28, 18:42   #4137
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Podsumowanie stycznia nic już więcej nie zużyję bo w weekend będę na uczelni
Bardzo ładny bilans

Cytat:

Kwota rzeczywiście powala, ale postanowienie jak najbardziej godne podziwu Poza tym, jak można ganić kobietę w zaawansowanym stanie błogosławionym?

Cytat:
jak kupię żel to chyba będę nim myła i brodę
Może to nie taki głupi pomysł?

Cytat:

Ten napis wymiata

Wciąż nie doszło moje brakujące serum z Allegro Jeśli nie dotrze jutro, dzwonię ponownie do sprzedawczyni i robię dym Jakby mi zdarzyła się pomyłka w transakcji, to bym wpierw spaliła się ze wstydu, a potem stanęła na rzęsach, żeby go naprawić
W dodatku wystawiła mi już komentarz w tej nie zrealizowanej transakcji, a pominęła przy produkcie, który doszedł

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 18:54   #4138
porzeczka2602
Zakorzenienie

Och może przepłaciłam maseczkę ale trudno. Raz się żyje tym bardziej że mam takiegggggggggggo doła. Oby szyko przyszła to się wymaseczkuje u już .

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 19:12   #4139
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Wez ten jest swietny.

U mnie zastoj w zuzyciach ale widze ze do kosza puste opakowania zaczna leciec juz na poczatku lutego, bo zelu pod prysznic zostala 1/4, deo w kulce tez niewiele z innymi kosmetykami podobnie. Tak wiec czekam na poczatek miesiaca.

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Moje plany na luty:
+ chusteczki Baby Dream Rossman 4x80 sztuk - zuzywam je do demakijazu zamiast wody wiec ida szybko
+woda brzozowa - naczytałam sie ze bardzo dobrze wplywa na wlosy, szybciej rosną i mniej się lamia, kosztuje 4,60 u mnie w kiosku wiec czemu by nie sprobowac.

Limit na kosmetyki to 60 złotych i ani grosza więcej.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 19:26   #4140
nynka87
Zakorzenienie

Hosenko a gdzie można kupić tą koszulkę??
ja na weekend jadę na zjazd, mam nadzieję że nie kupię jakichś kosmetyków, że nic mnie nie skusi...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości