|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Ano zgadzam się. Gdyby była ta baba jeszcze fryzjerem stylistą i jej fajną fryzurę zrobiła to ok. ale ona jej na prosto obcieła przed ramiona, koleżanka jak sama stwierdziła, że wyglądała gorzej niż źle.
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Na szczęscie skończyła bo nie było wyjścia, tym bardziej, że kolezanka w tym dniu miała 18 u kuzyna ale po prostu to była tragedia a nie wypadało na tą impreze nie iśc.
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Ta organizacja i zarządzanie mnie wykończa....ucze sie dzis i wyglądałam wlaśnie tak w trakcie uczenia:
|
|
|
#4743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
straciłam wiare we fryzjera.okropna babka ![]() A z tymi fochami to mam tak samo Albo chcę pogadać to on odrazu żebym przestała ciągle narzekać na niego że co jeszcze źle robi.Nie wiem może za mało go chwale czy jak? ![]() Ehh zaczyna się szkoła, kto pomoże z biologi?.. wrócę tu później ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-29 o 17:01 |
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Tak trzeba uważac żeby zaś nie przegiąc w druga strone
|
|
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
A mnie znowusz dół dopada
![]() Ale przeczytałam i widzę, że nie tylko mnie. Jestem przed @ może dlatego ![]() Zadzwoniłam dzisiaj do mojego, powiedział jak mu egzamin poszedł, że jedzie do domu, potem na trening i potem się do mnie odezwie. To mu powiedziałam, że jak chce się spotkać, to niech powie mi teraz, bo mam propozycję od dziewczyn, żeby z nimi wyjść. To powiedział, że chyba tak. Tzn. że chyba się spotkamy. Powiedziałam, że nie chyba tylko na pewno jak już. No i zaczęła się wielka dyskusja. Że jeszcze tyle godzin, że jak on wróci to do mnie zadzwoni, że to że tamto. No to tłumacze mu na spokojnie, że ja nie będę czekać jak on o 20 wróci z treningu i wtedy mi łaskawie powie czy się widzimy czy nie, bo ja też mam swoje plany i chcę wiedzieć. Z wielką łaską powiedział, że się spotkamy, ale czy u mnie czy u niego to jeszcze zadzwoni Że on chce się spotkać, ale nie jest mi w stanie tyle godzin wcześniej powiedzieć (raptem 4 godziny!! Zdążył mnie wkurzyć. No i co Wy na to? Nie umiem inaczej mu tego wytłumaczyć. Ale wytrzymam jeszcze, nic się chyba dzisiaj nie będę odzywać na ten temat. Postaram się, aby jakoś mi się ten humor do tego spotkania polepszył. Chociaż znowu napadają mnie myśli, że mu nie zależy i tak jak niejedna dzisiaj na tym wątku zastanawiam się nad sensem tego związku. Ale tak jak obiecałam czekam do końca sesji. Jak się od tamtej pory nic nie zmieni, to chyba będę musiała nad tym poważniej pomyśleć. Wiecie co jest najgorsze? Że potrafi zaplanować sobie, że pójdzie na trening, a spotkania ze mną nie potrafi sobie zaplanować. Bo co? bo coś mu może wypaść? To niech robi tak, żeby mu nie wypadło. Kurcze no, jak dostanie inną propozycję to wtedy odmawia, bo już się umówił ze mną i tyle. Nie widzę problemu. A niech spróbuje mi jeszcze odmówić to dzisiejsze spotkanie, to normalnie nie chce go znać ![]() Wyrzuciłam z siebie, ulżyło.
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On chyba już się rzeczywiście przyzwyczaił, że jesteś zawsze gotowa na jego spotkania... Wspólczuje
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Koszkaa -Poczekaj do spotkania...może akurat sie teraz postara... ?
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
Tylko z czym ma się postarać ?
![]() Nie no przede wszystkim to pomóżcie mi zmienić moje nastawienie, bo jak się spotkam z nim w takim humorze jak jestem teraz, to mu wszystko nawtykam i dobrze się to na pewno nie skończy. Dobrze myślę, żeby się na ten temat dzisiaj nie odzywać?
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ był przed chwilą, taki kochany, wyściskał mnie. a jak tylko ode mnie wychodzi to jakby całkowicie o mnie zapominał. robi się taki oschły i nieprzyjemny. o 19 idzie do kolegów, a ja się pouczę.
|
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uklada sie ![]() moj byl u mnie rano na sniadanku tez taki kochany, cudowny, wykorzystalismy wolną chate (tak wiem starzy jestesmy a zachowujemy sie jak dzieci )pojechal o 14 i od tego czasu nie pisze ale Rebel mnie to nie rusza nie czuje sie ....zapomniana. pewnie zajal sie czyms, wiem ze mial isc na piwo z kumplem, jutro ma egzamin moze sie uczy. ja robie swoje Rebel nie stwarzaj szcztucznych problemow :P
|
|
|
#4754 | |
|
Zadomowienie
|
A zrobiłam sobie przerwe na PM
![]() Rośliny szczegółowo bo mam rozszerzoną.. ![]() a ja jeszcze byłam chora przez prawie wszystkie lekcje jak było o nasiennych i nic nie rozumiem. ![]() No właśnie, się przyzwyczai i będę wtedy mieć problem ![]() Cytat:
zadzwonić do niego i powiedzieć? A jak chcesz się z nim zobaczyć, to nie psuj tego żeby z nim pobyć w miłej atmosferze po co niepotrzebne spięcia, a z tymi spotkaniami to musisz zazwyczaj tak robić, znaczy czasem odmawiać jak w ostatniej chwili się Ciebie będzie pytał, powiesz że mogł wcześniej ,bo dziś już się niestety umówiłaś, na to potrzeba czasu a nie hop siup i facet już to wie
|
|
|
#4755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie umiemy się dogadać na odległość. Ja się czuje zaniedbana, on twierdzi, że wymyślam. Już mi się polepsza nastrój. Jeszcze za godzinkę wyjdę sobie na 15 min się przewietrzyć.
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczę jak to się wszystko potoczy. obiecał, że jeszcze dziś napisze. katuje mnie ta sesja trochę. on sobie idzie na piwko a ja muszę się uczyć
|
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odstresuj się, spotkanie ma być przyjemnością. |
|
|
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dzisiaj to juz mnie wkurzyl strasznie, umowilismy sie na miescie bo on musial jeszcze pojechac na dworzec kupic sobie bilety do Krakowa bo jedzie babcie odwiedzic. kolejki do kas byly przekoszmarne, ale powstrzymalam sie od komentowania i naprawde bylam z tego powodu bardzo dumna ![]() do czasu gdy podchodzimy do jednej z tych krotszych stoimy, az dzwoni do niego telefon i odchodzi troche. ja stoje stoje az nagle podchodzi taka wyfiokowana jedna, biale kozaczki, tlenione wlosy, masa pudru i staje obok mnie ja zdziwiona patrze na niego i tylko pod nosem zaklelam cicho a on o co chodzi ![]() po staniu chyba z 20min na tym zimnym smierdzacym dworcu pyta sie mnie czemu taka niezadowolona jestem to mu powiedzialam, ze zachowal sie jak cipa skoro nie potrafil powiedziec ze tamta dziewczyna byla ostatnia, albo poprostu upomniec ja jakos, wkoncu jest facetem |
|
|
|
|
|
#4760 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Już pododawałam (: przepraszam, że tak późno - dopiero wróciłam do domciu. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znając siebie, zwróciłabym "grzecznie" tej pannie uwagę
|
|
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zadomowienie
|
No pisz
Cytat:
![]() W sumie nawet się go nie pytałam jakie ma plany. Sam mi zaczął mówić, że idzie na trening itd i że później nie ma żadnych planów. Wtedy powiedziałam, że mam propozycje od dziewczyn. To się zapytał gdzie one chcą iść itp. No i później spytałam czy po tym treningu się widzimy czy mam się z tymi koleżankami umówić. To on ,,no chyba tak". Więc zaczęłam nalegać, że chcę wiedzieć na pewno a nie chyba, bo jeśli nie chce się widzieć to ja pójdę z nimi. (nie było to pretensjonalnym tonem). Powiedział, że chce się widzieć, ale nie jest mi tego w stanie na pewno powiedzieć, bo jeszcze tyle godzin, a może mu coś wypadnie, a może coś tam ![]() Stanęło na tym, że na pewno się widzimy, tyle że on zadzwoni po treningu i umówimy się co do konkretów.
|
|
|
#4763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jest straszne, bo czasami czuje sie tak jak to ja bym byla w tym zwiazku twardym, stanowczym facetem a on kobieta wymagajaca troski, zainteresowania i opiekowania sie |
|
|
|
|
|
#4764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy wolno...ale Garfi, mam cos dla Ciebie: http://demotywatory.pl/844118/Jasnowidztwo
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Zadomowienie
|
Ale tu cicho dzisiaj
![]() Mój zadzwonił, umówiliśmy się, że ja przyjdę do niego. Nie byłam u niego już tyle czasu, że uhuhu ![]() Idę się trochę podszykować, humor mi się poprawił, dam znać jak wrócę Piszcie coś, żebym miała co czytać!!
|
|
#4767 |
|
Rozeznanie
|
mmm, no moze nie zupelnie, ale sa momenty kiedy czasami to az nie wiem co mam sobie myslec tak jak dzisiaj np.
i moze ta rozlaka nam dobrze zrobi
|
|
|
|
|
#4768 |
|
Zadomowienie
|
Kochane!!!!!
wpadł mi telefon do kibelka wrrrr.
|
|
|
#4769 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Zadomowienie
|
a co konkretnie z tej biologii? ja jak dobrze pójdzie w tym roku będę mieć z biologii magistra...ale obawiam się, że za wiele pozapominałam
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

On chyba już się rzeczywiście przyzwyczaił, że jesteś zawsze gotowa na jego spotkania... Wspólczuje 

uklada sie
)