Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 16:47   #4741
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Co za baba wredna
Ano zgadzam się. Gdyby była ta baba jeszcze fryzjerem stylistą i jej fajną fryzurę zrobiła to ok. ale ona jej na prosto obcieła przed ramiona, koleżanka jak sama stwierdziła, że wyglądała gorzej niż źle.

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Chyba bym się załamała...
zaczęła ciąc, ale nie skonczyła prawda??? czy całkiem jej obcięła te włosy?
Na szczęscie skończyła bo nie było wyjścia, tym bardziej, że kolezanka w tym dniu miała 18 u kuzyna ale po prostu to była tragedia a nie wypadało na tą impreze nie iśc.

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 16:51   #4742
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ta organizacja i zarządzanie mnie wykończa....ucze sie dzis i wyglądałam wlaśnie tak w trakcie uczenia:

Stary 2010-01-29, 16:57   #4743
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Jeszcze tam wcześniej pisałyście o podcięciu końcówek i któraś z Was pisała o tym, że fryzjerka jej ścięła 20-30 cm tych "końcówek" a mnie właśnie się przypomniało, że pewna znajoma koleżanka poszła uczesać koka do fryzjerki a ona...uznała jej ścieła wlosy...uznała, że ma za grube jak na koka i sie nie da
straciłam wiare we fryzjera.
okropna babka

A z tymi fochami to mam tak samo zresztą cokolwiek mu teraz wspomne o jakiejś dziewczynie ( bo chcę się zmienić i mówię na przykład ładna prawda?) to on odrazu żebym się uspokoiła.
Albo chcę pogadać to on odrazu żebym przestała ciągle narzekać na niego że co jeszcze źle robi.
Nie wiem może za mało go chwale czy jak?

Ehh zaczyna się szkoła, kto pomoże z biologi?..
wrócę tu później

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-29 o 17:01
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 17:21   #4744
garfieldek
Zakorzenienie

kochajmnie zalezy co masz z bioli, jak genetyke to nie pomoge

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 17:21   #4745
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
straciłam wiare we fryzjera.
okropna babka

A z tymi fochami to mam tak samo zresztą cokolwiek mu teraz wspomne o jakiejś dziewczynie ( bo chcę się zmienić i mówię na przykład ładna prawda?) to on odrazu żebym się uspokoiła.
Albo chcę pogadać to on odrazu żebym przestała ciągle narzekać na niego że co jeszcze źle robi.
Nie wiem może za mało go chwale czy jak?

wrócę tu później
może właśnie tego mu brakuje, więc chwal go, chwal

Stary 2010-01-29, 17:23   #4746
garfieldek
Zakorzenienie

tylko nie za duzo tego chwalenia, bo obrosnie w piorka

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 17:35   #4747
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Tak trzeba uważac żeby zaś nie przegiąc w druga strone sluszna uwaga

Stary 2010-01-29, 17:35   #4748
Koszkaa
Zadomowienie

A mnie znowusz dół dopada

Ale przeczytałam i widzę, że nie tylko mnie.
Jestem przed @ może dlatego
Zadzwoniłam dzisiaj do mojego, powiedział jak mu egzamin poszedł, że jedzie do domu, potem na trening i potem się do mnie odezwie. To mu powiedziałam, że jak chce się spotkać, to niech powie mi teraz, bo mam propozycję od dziewczyn, żeby z nimi wyjść.
To powiedział, że chyba tak.
Tzn. że chyba się spotkamy.
Powiedziałam, że nie chyba tylko na pewno jak już.
No i zaczęła się wielka dyskusja. Że jeszcze tyle godzin, że jak on wróci to do mnie zadzwoni, że to że tamto.
No to tłumacze mu na spokojnie, że ja nie będę czekać jak on o 20 wróci z treningu i wtedy mi łaskawie powie czy się widzimy czy nie, bo ja też mam swoje plany i chcę wiedzieć.
Z wielką łaską powiedział, że się spotkamy, ale czy u mnie czy u niego to jeszcze zadzwoni
Że on chce się spotkać, ale nie jest mi w stanie tyle godzin wcześniej powiedzieć (raptem 4 godziny!! ), bo może mu coś wypaść albo coś. No super.
Zdążył mnie wkurzyć.
No i co Wy na to?
Nie umiem inaczej mu tego wytłumaczyć.
Ale wytrzymam jeszcze, nic się chyba dzisiaj nie będę odzywać na ten temat. Postaram się, aby jakoś mi się ten humor do tego spotkania polepszył.
Chociaż znowu napadają mnie myśli, że mu nie zależy i tak jak niejedna dzisiaj na tym wątku zastanawiam się nad sensem tego związku.
Ale tak jak obiecałam czekam do końca sesji. Jak się od tamtej pory nic nie zmieni, to chyba będę musiała nad tym poważniej pomyśleć.

Wiecie co jest najgorsze? Że potrafi zaplanować sobie, że pójdzie na trening, a spotkania ze mną nie potrafi sobie zaplanować. Bo co? bo coś mu może wypaść? To niech robi tak, żeby mu nie wypadło. Kurcze no, jak dostanie inną propozycję to wtedy odmawia, bo już się umówił ze mną i tyle. Nie widzę problemu.
A niech spróbuje mi jeszcze odmówić to dzisiejsze spotkanie, to normalnie nie chce go znać

Wyrzuciłam z siebie, ulżyło.
Stary 2010-01-29, 17:42   #4749
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
A mnie znowusz dół dopada

Ale przeczytałam i widzę, że nie tylko mnie.
Jestem przed @ może dlatego
Zadzwoniłam dzisiaj do mojego, powiedział jak mu egzamin poszedł, że jedzie do domu, potem na trening i potem się do mnie odezwie. To mu powiedziałam, że jak chce się spotkać, to niech powie mi teraz, bo mam propozycję od dziewczyn, żeby z nimi wyjść.
To powiedział, że chyba tak.
Tzn. że chyba się spotkamy.
Powiedziałam, że nie chyba tylko na pewno jak już.
No i zaczęła się wielka dyskusja. Że jeszcze tyle godzin, że jak on wróci to do mnie zadzwoni, że to że tamto.
No to tłumacze mu na spokojnie, że ja nie będę czekać jak on o 20 wróci z treningu i wtedy mi łaskawie powie czy się widzimy czy nie, bo ja też mam swoje plany i chcę wiedzieć.
Z wielką łaską powiedział, że się spotkamy, ale czy u mnie czy u niego to jeszcze zadzwoni
Że on chce się spotkać, ale nie jest mi w stanie tyle godzin wcześniej powiedzieć (raptem 4 godziny!! ), bo może mu coś wypaść albo coś. No super.
Zdążył mnie wkurzyć.
No i co Wy na to?
Nie umiem inaczej mu tego wytłumaczyć.
Ale wytrzymam jeszcze, nic się chyba dzisiaj nie będę odzywać na ten temat. Postaram się, aby jakoś mi się ten humor do tego spotkania polepszył.
Chociaż znowu napadają mnie myśli, że mu nie zależy i tak jak niejedna dzisiaj na tym wątku zastanawiam się nad sensem tego związku.
Ale tak jak obiecałam czekam do końca sesji. Jak się od tamtej pory nic nie zmieni, to chyba będę musiała nad tym poważniej pomyśleć.

Wiecie co jest najgorsze? Że potrafi zaplanować sobie, że pójdzie na trening, a spotkania ze mną nie potrafi sobie zaplanować. Bo co? bo coś mu może wypaść? To niech robi tak, żeby mu nie wypadło. Kurcze no, jak dostanie inną propozycję to wtedy odmawia, bo już się umówił ze mną i tyle. Nie widzę problemu.
A niech spróbuje mi jeszcze odmówić to dzisiejsze spotkanie, to normalnie nie chce go znać

Wyrzuciłam z siebie, ulżyło.
On chyba już się rzeczywiście przyzwyczaił, że jesteś zawsze gotowa na jego spotkania... Wspólczuje

Stary 2010-01-29, 17:44   #4750
sweetish
Zakorzenienie

Koszkaa -Poczekaj do spotkania...może akurat sie teraz postara... ?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 18:00   #4751
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Koszkaa -Poczekaj do spotkania...może akurat sie teraz postara... ?
Tylko z czym ma się postarać ?
Nie no przede wszystkim to pomóżcie mi zmienić moje nastawienie, bo jak się spotkam z nim w takim humorze jak jestem teraz, to mu wszystko nawtykam i dobrze się to na pewno nie skończy.

Dobrze myślę, żeby się na ten temat dzisiaj nie odzywać?
Stary 2010-01-29, 18:01   #4752
Rebelious
Zakorzenienie

TŻ był przed chwilą, taki kochany, wyściskał mnie. a jak tylko ode mnie wychodzi to jakby całkowicie o mnie zapominał. robi się taki oschły i nieprzyjemny. o 19 idzie do kolegów, a ja się pouczę.
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 18:03   #4753
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
TŻ był przed chwilą, taki kochany, wyściskał mnie. a jak tylko ode mnie wychodzi to jakby całkowicie o mnie zapominał. robi się taki oschły i nieprzyjemny. o 19 idzie do kolegów, a ja się pouczę.
no widzisz uklada sie

moj byl u mnie rano na sniadanku tez taki kochany, cudowny, wykorzystalismy wolną chate (tak wiem starzy jestesmy a zachowujemy sie jak dzieci)

pojechal o 14 i od tego czasu nie pisze ale Rebel mnie to nie rusza nie czuje sie ....zapomniana. pewnie zajal sie czyms, wiem ze mial isc na piwo z kumplem, jutro ma egzamin moze sie uczy. ja robie swoje Rebel nie stwarzaj szcztucznych problemow :P

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 18:08   #4754
KochajMniie
Zadomowienie

A zrobiłam sobie przerwe na PM

Cytat:
kochajmnie zalezy co masz z bioli, jak genetyke to nie pomoge
Rośliny szczegółowo bo mam rozszerzoną..
a ja jeszcze byłam chora przez prawie wszystkie lekcje jak było o nasiennych i nic nie rozumiem.

Cytat:
No właśnie, się przyzwyczai i będę wtedy mieć problem

Cytat:
Nie no przede wszystkim to pomóżcie mi zmienić moje nastawienie, bo jak się spotkam z nim w takim humorze jak jestem teraz, to mu wszystko nawtykam i dobrze się to na pewno nie skończy.

A nie wolałabyś się naprawdę spotkać z koleżankami?
zadzwonić do niego i powiedzieć?
A jak chcesz się z nim zobaczyć, to nie psuj tego żeby z nim pobyć w miłej atmosferze po co niepotrzebne spięcia,
a z tymi spotkaniami to musisz zazwyczaj tak robić, znaczy czasem odmawiać jak w ostatniej chwili się Ciebie będzie pytał, powiesz że mogł wcześniej ,bo dziś już się niestety umówiłaś,
na to potrzeba czasu a nie hop siup i facet już to wie
Stary 2010-01-29, 18:15   #4755
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
U mnie jest tak samo
Nie umiemy się dogadać na odległość.
Ja się czuje zaniedbana, on twierdzi, że wymyślam.

Już mi się polepsza nastrój. Jeszcze za godzinkę wyjdę sobie na 15 min się przewietrzyć.
Stary 2010-01-29, 18:26   #4756
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
no widzisz uklada sie

moj byl u mnie rano na sniadanku tez taki kochany, cudowny, wykorzystalismy wolną chate (tak wiem starzy jestesmy a zachowujemy sie jak dzieci)

pojechal o 14 i od tego czasu nie pisze ale Rebel mnie to nie rusza nie czuje sie ....zapomniana. pewnie zajal sie czyms, wiem ze mial isc na piwo z kumplem, jutro ma egzamin moze sie uczy. ja robie swoje Rebel nie stwarzaj szcztucznych problemow :P
tak jest kapitanie

zobaczę jak to się wszystko potoczy.
obiecał, że jeszcze dziś napisze.
katuje mnie ta sesja trochę. on sobie idzie na piwko a ja muszę się uczyć
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 18:47   #4757
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:

No to powodzenia na spotkaniu.
Odstresuj się, spotkanie ma być przyjemnością.
KroplaDeszczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 18:48   #4758
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:

Ok, już nic nie pisze......

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 18:49   #4759
Funiak
Rozeznanie

Cytat:
Czyli masz takie coś że czasami jest Ci z nim dobrze itd, a czasami przychodzą Ci myśli że wolałabyś z nim nie być?
miałam to samo jak dalej nie ma
zaczełam się o to martwić, bo jeśli się z kimś jest to się nie myśli w taki sposób że chce się to zakończyć czy być z kimś innym - takie mnie myśli nachodziły
jak to w zwiazku raz dobrze a raz zle, ale czasami mam go dosyc, te jego niektore zachowania mnie tak strasznie irytuja i nie wiem czy wczesniej nie zwracalam na to uwagi czy poprostu tego nie bylo

a dzisiaj to juz mnie wkurzyl strasznie, umowilismy sie na miescie bo on musial jeszcze pojechac na dworzec kupic sobie bilety do Krakowa bo jedzie babcie odwiedzic. kolejki do kas byly przekoszmarne, ale powstrzymalam sie od komentowania i naprawde bylam z tego powodu bardzo dumna do czasu gdy podchodzimy do jednej z tych krotszych stoimy, az dzwoni do niego telefon i odchodzi troche. ja stoje stoje az nagle podchodzi taka wyfiokowana jedna, biale kozaczki, tlenione wlosy, masa pudru i staje obok mnie przez chwile myslalam ze ona moze jest z rodzinka ktora byla przed nami w kolejce wiec nic nie mowilam, ale po jakims czasie wyszlo ze ona sama jest. TZ skonczyl rozmawiac podchodzi i w tym samym czasie jakas inna babka pyta go czy jest ostatni w kolejce a on.... tak

ja zdziwiona patrze na niego i tylko pod nosem zaklelam cicho a on o co chodzi az mialam ochote podejsc do tej laski i przeprosic ja ze niestety chyba cos jej sie pomylilo skoro pomyslala ze moze tak sobie wchodzic gdzie che, ale z drugiej strony... pf nie bede sie wydurniac przez jakies jego sprawy no halo

po staniu chyba z 20min na tym zimnym smierdzacym dworcu pyta sie mnie czemu taka niezadowolona jestem to mu powiedzialam, ze zachowal sie jak cipa skoro nie potrafil powiedziec ze tamta dziewczyna byla ostatnia, albo poprostu upomniec ja jakos, wkoncu jest facetem tym bardziej, ze zimo jak w psiarni, kolejka na 20 osob jak nie wiecej i jeszcze obydwoje strasznie glodni bylismy on na to ze jemu to nie przeszkadzalo i moglam sama jej powiedziec
Funiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 18:52   #4760
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
No to ja Wam coś opowiem....
Przychodzę sobie na rutynową kontrolę do endokrynologa.... Lekarz wyciąga moją kartę i ogłasza: ma Pani guzka wielkości takiej i takiej... Musimy Panią zapisać na biopsję...
Ja na to: że coooooooo A on-no tak. Z ostatniego badania USG wynika, że ma Pani guzka tu i tu (i w tym momencie pokazuje mi gdzie dokładnie). Ja na to: ale ja miałam USG ponad rok temu. On na to: tak?? niemozliwe............... . O matko, Pani ********, bardzo przepraszam, to karta pacjentki o tym samym imieniu i nazwisku tylko z innego rocznika. Bardzo Panią przepraszam.... O juz... juz patrzę. WYniki bardzo dobre. Moze byc Pani spokojna.
Obożeeee, chyba bym się zahiperwentylowała :O

Cytat:
Napisane przez zielona klamka kwadratowa Pokaż wiadomość
Ja dziękuję za miłe mnie wczoraj powitanie
Cytat:
Miło by było do Was dołączyć
Już pododawałam (: przepraszam, że tak późno - dopiero wróciłam do domciu.

Cytat:

Moim zdaniem mogłaś nie nalegać, tylko powiedzieć "no dobrze, kochanie, skoro ty nie wiesz czy będziesz miał czas, to ja może pójdę sobie z X i Y na piwo, żeby się nie okazało przypadkiem, że coś Ci wypadło a ja czas marnuję..."
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 18:52   #4761
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Funiak Pokaż wiadomość
jak to w zwiazku raz dobrze a raz zle, ale czasami mam go dosyc, te jego niektore zachowania mnie tak strasznie irytuja i nie wiem czy wczesniej nie zwracalam na to uwagi czy poprostu tego nie bylo

a dzisiaj to juz mnie wkurzyl strasznie, umowilismy sie na miescie bo on musial jeszcze pojechac na dworzec kupic sobie bilety do Krakowa bo jedzie babcie odwiedzic. kolejki do kas byly przekoszmarne, ale powstrzymalam sie od komentowania i naprawde bylam z tego powodu bardzo dumna do czasu gdy podchodzimy do jednej z tych krotszych stoimy, az dzwoni do niego telefon i odchodzi troche. ja stoje stoje az nagle podchodzi taka wyfiokowana jedna, biale kozaczki, tlenione wlosy, masa pudru i staje obok mnie przez chwile myslalam ze ona moze jest z rodzinka ktora byla przed nami w kolejce wiec nic nie mowilam, ale po jakims czasie wyszlo ze ona sama jest. TZ skonczyl rozmawiac podchodzi i w tym samym czasie jakas inna babka pyta go czy jest ostatni w kolejce a on.... tak

ja zdziwiona patrze na niego i tylko pod nosem zaklelam cicho a on o co chodzi az mialam ochote podejsc do tej laski i przeprosic ja ze niestety chyba cos jej sie pomylilo skoro pomyslala ze moze tak sobie wchodzic gdzie che, ale z drugiej strony... pf nie bede sie wydurniac przez jakies jego sprawy no halo

po staniu chyba z 20min na tym zimnym smierdzacym dworcu pyta sie mnie czemu taka niezadowolona jestem to mu powiedzialam, ze zachowal sie jak cipa skoro nie potrafil powiedziec ze tamta dziewczyna byla ostatnia, albo poprostu upomniec ja jakos, wkoncu jest facetem tym bardziej, ze zimo jak w psiarni, kolejka na 20 osob jak nie wiecej i jeszcze obydwoje strasznie glodni bylismy on na to ze jemu to nie przeszkadzalo i moglam sama jej powiedziec
Mnie też czasami Tż irytuje takimi akcjami, a później nie rozumie dlaczego jestem zła, muszę mu tłumaczyć
Znając siebie, zwróciłabym "grzecznie" tej pannie uwagę
Stary 2010-01-29, 18:58   #4762
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Ok, już nic nie pisze......
No pisz

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Obożeeee, chyba bym się zahiperwentylowała :O

Już pododawałam (: przepraszam, że tak późno - dopiero wróciłam do domciu.

Moim zdaniem mogłaś nie nalegać, tylko powiedzieć "no dobrze, kochanie, skoro ty nie wiesz czy będziesz miał czas, to ja może pójdę sobie z X i Y na piwo, żeby się nie okazało przypadkiem, że coś Ci wypadło a ja czas marnuję..."
No ja nie nalegałam
W sumie nawet się go nie pytałam jakie ma plany. Sam mi zaczął mówić, że idzie na trening itd i że później nie ma żadnych planów.
Wtedy powiedziałam, że mam propozycje od dziewczyn. To się zapytał gdzie one chcą iść itp.
No i później spytałam czy po tym treningu się widzimy czy mam się z tymi koleżankami umówić. To on ,,no chyba tak".
Więc zaczęłam nalegać, że chcę wiedzieć na pewno a nie chyba, bo jeśli nie chce się widzieć to ja pójdę z nimi. (nie było to pretensjonalnym tonem).
Powiedział, że chce się widzieć, ale nie jest mi tego w stanie na pewno powiedzieć, bo jeszcze tyle godzin, a może mu coś wypadnie, a może coś tam
Stanęło na tym, że na pewno się widzimy, tyle że on zadzwoni po treningu i umówimy się co do konkretów.
Stary 2010-01-29, 19:04   #4763
Funiak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KroplaDeszczu Pokaż wiadomość
Mnie też czasami Tż irytuje takimi akcjami, a później nie rozumie dlaczego jestem zła, muszę mu tłumaczyć
Znając siebie, zwróciłabym "grzecznie" tej pannie uwagę
z tym, ze zawsze jak gdzies jest podobna sytuacja to on sie wycofuje i twierdzi, ze nic sie nie stalo ile razy jak stalismy gdzies w kolejce i ktos sie wpychal czy jakies podobne sytuacje byly a on nic i mysli, ze jak cos to ja bede wszystko zalatwiac nigdy nie zapomne gdy poprosil mnie zebym to ja w kinie zamowila bilety i tylko mi wcisnal kase w reke i stanal za mna to jest straszne, bo czasami czuje sie tak jak to ja bym byla w tym zwiazku twardym, stanowczym facetem a on kobieta wymagajaca troski, zainteresowania i opiekowania sie
Stary 2010-01-29, 19:07   #4764
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Funiak Pokaż wiadomość
z tym, ze zawsze jak gdzies jest podobna sytuacja to on sie wycofuje i twierdzi, ze nic sie nie stalo ile razy jak stalismy gdzies w kolejce i ktos sie wpychal czy jakies podobne sytuacje byly a on nic i mysli, ze jak cos to ja bede wszystko zalatwiac nigdy nie zapomne gdy poprosil mnie zebym to ja w kinie zamowila bilety i tylko mi wcisnal kase w reke i stanal za mna to jest straszne, bo czasami czuje sie tak jak to ja bym byla w tym zwiazku twardym, stanowczym facetem a on kobieta wymagajaca troski, zainteresowania i opiekowania sie
Tak ogólnie ma taki "miękki" charakter?
Stary 2010-01-29, 20:11   #4765
nafiyqa
Zakorzenienie

Nie wiem czy wolno...ale Garfi, mam cos dla Ciebie: http://demotywatory.pl/844118/Jasnowidztwo

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 20:15   #4766
Koszkaa
Zadomowienie

Ale tu cicho dzisiaj
Mój zadzwonił, umówiliśmy się, że ja przyjdę do niego. Nie byłam u niego już tyle czasu, że uhuhu
Idę się trochę podszykować, humor mi się poprawił, dam znać jak wrócę
Piszcie coś, żebym miała co czytać!!
Stary 2010-01-29, 20:17   #4767
Funiak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KroplaDeszczu Pokaż wiadomość
Tak ogólnie ma taki "miękki" charakter?
mmm, no moze nie zupelnie, ale sa momenty kiedy czasami to az nie wiem co mam sobie myslec tak jak dzisiaj np. to straszne, ze tak mysle ale dobrze, ze wyjezdza teraz na tydzien, odpoczne sobie od niego i spokojnie pospotykam sie ze znajomymi i moze ta rozlaka nam dobrze zrobi
Stary 2010-01-29, 20:38   #4768
justynkavip
Zadomowienie

Kochane!!!!!

wpadł mi telefon do kibelka obecnie mi miga wyświetlacz. co ja mam robić? pomóżcie!

wrrrr.
Tak jakby Ci chodziło o nic.
#Kora
justynkavip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 20:46   #4769
Funiak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynkavip Pokaż wiadomość
Kochane!!!!!

wpadł mi telefon do kibelka obecnie mi miga wyświetlacz. co ja mam robić? pomóżcie!

wrrrr.
wylaczyc i osuszyc! tzn. zostawic do wyschniecia gdzies
Stary 2010-01-29, 21:08   #4770
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:

wrócę tu później
a co konkretnie z tej biologii? ja jak dobrze pójdzie w tym roku będę mieć z biologii magistra...ale obawiam się, że za wiele pozapominałam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości