Biżutki TitoGallery - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 08:11   #181
kasia_kati
Zadomowienie

GG do kasia_kati
Dot.: Biżutki TitoGallery

bizutki śliczne oczywiście, a fotki ???
Jak dla mnie świetne, wszystkie wyglądają idealnie
kasia_kati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 08:22   #182
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
Napisane przez kasia_kati Pokaż wiadomość
bizutki śliczne oczywiście, a fotki ???
Jak dla mnie świetne, wszystkie wyglądają idealnie
dziękuję już nie mam pomysłu na nowe foty to chyba wszystko co mogę wykszesać z mojego aparatu
To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.
Margit Sandemo
marta1977 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 11:23   #183
heurek
Wtajemniczenie

Biżuty fajne, kolorowe (wiosno gdzie jesteś) i jak zawsze ze smakiem. Foty też wydają mi się przyzwoite, ale co ja tam o nich wiem

Fikcja to prawda ukryta w jądrze kłamstwa, a prawdę tę można wyrazić bardzo prosto- magia istnieje

heurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 12:48   #184
ak_pinki
Wtajemniczenie

śliczniutkie kolczyki zdjęcia też a co do komisji to 3mam kciuki, głowa do góry i więcej wiary w swoje możliwości:ro za::roz a::roza : : roza::r oza::ro za::roz a:

zapraszam
ak_pinki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 12:55   #185
Yori
Rozeznanie

GG do Yori

Fotki rzeczywiście niezłe. Ale to takie tam zdanie laika :P. Juz kiedyś zachwalałam te kolczyki, więc z pewnością znudziło Ci się wysłuchiwanie pochwał.

Mój wątek
Yori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 19:25   #186
follow me
Raczkowanie

GG do follow me

Marta nie przejmuj sie rozmową Ja tez na takiej byłam ,i w odróznieniu od Ciebie byłam z niej zadowolona ,kobieta sie szczerze zainteresowała tym co zamierzam robić ,skad biore połfabrykaty i takie tam ogolnie byłam zadowolona z rozmowy , wpisała w rubryczki ze (w skrócie )że pomysł jej sie podoba i jest na tak ,ze sobie poradze bo wczesniej prowadziłam juz DG.........a jednak komisja zdecydowała co innego ,wiec nie martw sie na zapas będzie dobrze

Edytowane przez follow me
Czas edycji: 2010-01-29 o 19:27
follow me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-30, 09:51   #187
dagus_gd
Zakorzenienie

GG do dagus_gd

fajne fotki, ja nie wiem co ty od nich chcesz
blog

niewędraś: 1. Joanwi 4. Kamyk 5 Glinka121 6 bila 7 10 hoe

preferencje
dagus_gd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 12:29   #188
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
Napisane przez heurek Pokaż wiadomość
Biżuty fajne, kolorowe (wiosno gdzie jesteś) i jak zawsze ze smakiem. Foty też wydają mi się przyzwoite, ale co ja tam o nich wiem
kochana Twoje foty są prześliczne, mają swój klimat

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ak_pinki Pokaż wiadomość
śliczniutkie kolczyki zdjęcia też a co do komisji to 3mam kciuki, głowa do góry i więcej wiary w swoje możliwości:ro za::roz a::roza : : roza::r oza::ro za::roz a:
własnie u mnie z tą wiarą lichutko

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Yori Pokaż wiadomość
Fotki rzeczywiście niezłe. Ale to takie tam zdanie laika :P. Juz kiedyś zachwalałam te kolczyki, więc z pewnością znudziło Ci się wysłuchiwanie pochwał.
mów do mnie jeszcze Twoje słowa to miód na moje uszy

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez follow me Pokaż wiadomość
Marta nie przejmuj sie rozmową Ja tez na takiej byłam ,i w odróznieniu od Ciebie byłam z niej zadowolona ,kobieta sie szczerze zainteresowała tym co zamierzam robić ,skad biore połfabrykaty i takie tam ogolnie byłam zadowolona z rozmowy , wpisała w rubryczki ze (w skrócie )że pomysł jej sie podoba i jest na tak ,ze sobie poradze bo wczesniej prowadziłam juz DG.........a jednak komisja zdecydowała co innego ,wiec nie martw sie na zapas będzie dobrze
a ja jak zahipnotyzowana pewnie sprawiłam wrazenie, że w ogóle nie mam o tym bladego pojęcia, tak źle i tak niedobrze no nic- pożyjemy zobaczymy
To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.
Margit Sandemo
Stary 2010-01-30, 12:31   #189
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
Napisane przez dagus_gd Pokaż wiadomość
fajne fotki, ja nie wiem co ty od nich chcesz
z tych ostatnich jestem zadowolona- poprzednie były tragiczne
Margit Sandemo
Stary 2010-01-30, 12:48   #190
Wirella
Rozeznanie

Zadziwia mnie Twoja wszechstronność i różnorodność Twoic prac - od skromnych i surowych https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1264751536 do ślicznych, słodkich https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1264751536
Wirella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-30, 13:13   #191
Rhogata
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta1977 Pokaż wiadomość
ja wiem, mało mnie tutaj, a moich prac jeszcze mniej. Teraz niestety tak będzie, nie wiem ile trzeba będzie poczekać na nowości- o ile w ogóle będą... takie jest życie, na obecną chwilę wszystko postawiłam na jedną kartę- jeśli pójdzie po mojej myśli- nowości się pojawią- dużo- dużo nowości- jeśli nie po mojej- prace, które tutaj zamieściłam będą ostatnimi- sama sie przekonałam, że nie wystarczy tylko chcieć, trzeba także móc...
pozdrawiam
Zlowieszczo to zabrzmialo
Nie bylam u Ciebie wczesniej, a chetnie potrzymalabym kciuki wtedy

a w takim razie trzymam teraz, zeby komisja pozytywnie rozpatrzyla to co ma rozpatrzyc.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 13:17   #192
viktorej
Wtajemniczenie

Ale ładnie . Wszystko ma swój klimacik i urok. 1 chyba najbardziej mi się podobają. Piszę "chyba", bo tak naprawdę to wszystko jest śliczne. Zdjęcia też są ok.
No i też trzymam kciuki. Oby się powiodło .
viktorej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-30, 13:33   #193
ak_pinki
Wtajemniczenie

[QUOTE=marta1977;16829955]

własnie u mnie z tą wiarą lichutko

/QUOTE]
a WIARA czyni cuda uwierz a zobaczysz

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

no i coś mi cytat nie wyszedł ->przepraszam

zapraszam
Stary 2010-01-30, 15:51   #194
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
Napisane przez Wirella Pokaż wiadomość
Zadziwia mnie Twoja wszechstronność i różnorodność Twoic prac - od skromnych i surowych https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1264751536 do ślicznych, słodkich https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1264751536
bo ja troche taka narwana jestem i właściwie wszystkiego próbuję, tylko wrapy mi nie wychodzą, choc i to też czasami próbuję popełnić

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Rhogata Pokaż wiadomość
Zlowieszczo to zabrzmialo
Nie bylam u Ciebie wczesniej, a chetnie potrzymalabym kciuki wtedy

a w takim razie trzymam teraz, zeby komisja pozytywnie rozpatrzyla to co ma rozpatrzyc.
witam u siebie i dziekuję, choć może nie dziekuję- tak czy siak jestem wdzieczna
Margit Sandemo
Stary 2010-01-30, 15:58   #195
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
Napisane przez viktorej Pokaż wiadomość
Ale ładnie . Wszystko ma swój klimacik i urok. 1 chyba najbardziej mi się podobają. Piszę "chyba", bo tak naprawdę to wszystko jest śliczne. Zdjęcia też są ok.
No i też trzymam kciuki. Oby się powiodło .
dziękuję kochana byłam u Ciebie i jak zobaczyłam jeszcze raz Twój wisiorek, nie wiem czy wrzucić tutaj coś co dziś popełniłam- bo normalnie musiałam podłubać- bardzo mi tego brakuje
ale co tam, wiem, ze mój w porównaniu z innymi wrapami- (które pokazywane są na formu nie jednokrotnie, takze Twój)- wygląda jak chińska robótka i to w dodatku posrebrzana, ale co tam raz sie zyje, jak nie bedę próbować nie nauczę się, a ze w domku mam jeszcze troche tego drutu posrebrzanego dziś podziałałam kosztem lusterek, które leżą odłogiem, tak wiec wrzucam i uciekam do nich.
Margit Sandemo
Stary 2010-01-30, 16:13   #196
ak_pinki
Wtajemniczenie

baaardzo mi się spodobał ostatni wisior taki roginalny - niepowtarzalny

zapraszam
Stary 2010-01-30, 17:05   #197
lwica83
Wtajemniczenie

Marto ostatni wisior wcale nie jest chiński:P jest oryginalny i jakiś taki starożytny w formie... ma coś w sobie poprzednie prace również bardzo dobre
lwica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-30, 17:21   #198
kasia_kati
Zadomowienie

GG do kasia_kati

chińszczyzna chyba kobieto oszalałaś świetny wisior, niezwykle oryginalny, i bardzo dokładnie i starannie zrobiony
a że posrebrzany, to szkoda, ale trzeba tez sobie jakos cwiczyc a tki drut to najlepszy , tylko ty to juz cwiczyc nie musisz , wrapki bardzo udane robisz
kasia_kati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-30, 17:29   #199
viktorej
Wtajemniczenie

Nie, no Marto, będzie lanie . Wisior jest bardzo oryginalny i nieźle się przy nim nawywijałaś. Jest niepowtarzalny i pomysłowy i nie marudź mi tutaj, tylko rób kolejne. A że posrebrzany? No cóż, czasami dobrze jest poćwiczyć i nie myśleć, że jak się nie uda, to tyle cennego materiału w buraki , jak to u mnie bywa.
Tylko nie wiem dlaczego w twoim wisiorze, który jest symetryczny, kuleczki są tylko z jednej strony. Jakoś mi to nie gra .
viktorej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-30, 17:51   #200
heurek
Wtajemniczenie

A tam marudzisz chińszczyzny nie widziałaś? Martuś, szkoda, że to materiał ćwiczebny bo jest śliczny! Jak już skończysz posrebrzany drut to będziesz zawodowiec i w srebrze nas wymieciesz

Fikcja to prawda ukryta w jądrze kłamstwa, a prawdę tę można wyrazić bardzo prosto- magia istnieje

Stary 2010-01-30, 21:48   #201
Yori
Rozeznanie

GG do Yori

Marta bez krygowania się proszę. Taka skromność jest naprawdę nie na miejscu, bo nie dość, że jest to śliczna i staranna rzecz, widać w niej Twoją rękę. A to bardzo dużo.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Marta, bez krygowania się proszę. Taka skromność jest naprawdę nie na miejscu, bo nie dość, że jest to śliczna i staranna rzecz, widać w niej Twoją rękę. A to bardzo dużo.

Mój wątek
Yori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 08:53   #202
nutka27
Rozeznanie

GG do nutka27

Wisior już oglądałam i jest bardzo ładny. A to, że posrebrzany to nie ważne, liczy się Twoja praca i pomysł
Stary 2010-01-31, 10:37   #203
Wirella
Rozeznanie

W 1000% zgadzam się z poprzedniczkami - bardzo ciekawa, oryginalna, pięknie wykonana praca
Wirella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 14:58   #204
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
baaardzo mi się spodobał ostatni wisior taki roginalny - niepowtarzalny
dziękuję

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez lwica83 Pokaż wiadomość
Marto ostatni wisior wcale nie jest chiński:P jest oryginalny i jakiś taki starożytny w formie... ma coś w sobie poprzednie prace również bardzo dobre
starożytny powiadasz?- może i masz rację- ja zawsze najpierw robie potem się zastanawiam, nigdy nie mam zarysu pracy- dziekuję

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_kati Pokaż wiadomość
chińszczyzna chyba kobieto oszalałaś świetny wisior, niezwykle oryginalny, i bardzo dokładnie i starannie zrobiony
a że posrebrzany, to szkoda, ale trzeba tez sobie jakos cwiczyc a tki drut to najlepszy , tylko ty to juz cwiczyc nie musisz , wrapki bardzo udane robisz
jeszcze dużo mi brakuje, muszę poćwiczyć, janadal nie zadowolona w pełni dziekuję

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez viktorej Pokaż wiadomość
Nie, no Marto, będzie lanie . Wisior jest bardzo oryginalny i nieźle się przy nim nawywijałaś. Jest niepowtarzalny i pomysłowy i nie marudź mi tutaj, tylko rób kolejne. A że posrebrzany? No cóż, czasami dobrze jest poćwiczyć i nie myśleć, że jak się nie uda, to tyle cennego materiału w buraki , jak to u mnie bywa.
Tylko nie wiem dlaczego w twoim wisiorze, który jest symetryczny, kuleczki są tylko z jednej strony. Jakoś mi to nie gra .
ałłaaaa! dziękuję że mnie wspierasz, masz racje, te kuleczki nie pasują

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
A tam marudzisz chińszczyzny nie widziałaś? Martuś, szkoda, że to materiał ćwiczebny bo jest śliczny! Jak już skończysz posrebrzany drut to będziesz zawodowiec i w srebrze nas wymieciesz
szkoda, ale jak narazie nie mam srebra, nie mam odwagi i pomysłu brak, a z tą chińszyzną to chodziło mi oto, że np: moje wrapy a Poppy, to wyglądają własnie jak chińszczyzna i przy Twoich takze daleko mi do Was- no!

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Yori Pokaż wiadomość
Marta bez krygowania się proszę. Taka skromność jest naprawdę nie na miejscu, bo nie dość, że jest to śliczna i staranna rzecz, widać w niej Twoją rękę. A to bardzo dużo.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Marta, bez krygowania się proszę. Taka skromność jest naprawdę nie na miejscu, bo nie dość, że jest to śliczna i staranna rzecz, widać w niej Twoją rękę. A to bardzo dużo.
obiecuję poprawe

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Nutko, wirellko bardzo Wam dziękuję

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Wirellko, Nutko bardzo Wam dziekuję
Wasze słowa dużo dla mnie znaczą, od Was Wszystkich!!!! dziewczyny
Margit Sandemo
Stary 2010-01-31, 16:21   #205
ak_pinki
Wtajemniczenie

tak całkiem odbiegne od tematu biżuterii, ale mam wielki sentyment do twojego wątku głównie dlatego, że jedynymi słowami kóre słysze teraz od synka, który dopiero zaczyna mówić jest "tito" czytaj "co to" więc jak tu zagłądam to się mocno uśmiecham.....
przepraszam za zaśmiecanie tojego wątku

zapraszam
Stary 2010-01-31, 17:40   #206
lubomirka
www.dulcedo.pl

Ja uważam, że jest bardzo orginalny, nie rezygnuj z warpów i walcz bo mnie się mimo pewnych niuansów szalenie podoba.
Stary 2010-01-31, 21:16   #207
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
tak całkiem odbiegne od tematu biżuterii, ale mam wielki sentyment do twojego wątku głównie dlatego, że jedynymi słowami kóre słysze teraz od synka, który dopiero zaczyna mówić jest "tito" czytaj "co to" więc jak tu zagłądam to się mocno uśmiecham.....
przepraszam za zaśmiecanie tojego wątku
słodkie

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez lubomirka Pokaż wiadomość
Ja uważam, że jest bardzo orginalny, nie rezygnuj z warpów i walcz bo mnie się mimo pewnych niuansów szalenie podoba.
dziękuję- ułyszeć to z Twoich ust to ... po prostu dziękuję
Margit Sandemo
Stary 2010-02-10, 10:16   #208
heurek
Wtajemniczenie

Martuś jak tam z decyzją co do dotacji?

Stary 2010-02-10, 10:25   #209
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
Martuś jak tam z decyzją co do dotacji?
dzięki za pamięć niestety jeszcze nic nie wiem , dzis kolejna środa, może komisja dostanie w łapki mój wniosek, kurcze, to czekanie jest najgorsze, wolałabym wiedzieć już np: że nie dostanę, niz czekać tak w niepewności i robic sobie nadzieje, acz kolwiek bym się ze wniosek przeszedł pozytywnie, no nic...trzeba czekać- będzie tak jak miało być, buziaczki kochana
Margit Sandemo
Stary 2010-02-11, 18:38   #210
poice
Raczkowanie

Kolce z kostkami czarnej lawy są przepiękne, a wisiorowi również nic nie brakuje - ma na prawdę oryginalny kształt!

Mój wątek
poice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości