|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Treść usunięta
|
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest tak że nie chcę tego dziecka albo coś... po prostu ... jakoś tak wtedy powiedziała... chcę żeby było zdrowe i w ogóle... ale czemu zaczęło się teraz wszytsko walić ???
Znów ryczę... Bożeeeeeeeeeee |
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeraza mnie to.A propos umeblowanych to zawsze mozna powiedziec ze nie chcesz tych mebli i tyle. My tez mamy mnostwo swoich rzeczy i jak wrocimy do pl to tez raczej poszukamy mieszkania bez mebli. U mnie w miescie (Poznan) ceny za wynajem niestety podobne
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
No Miśka ale jaki Poznań wielki, ile uczelni itd... to w porównaniu do Kielc metropolia... ja tam byłam kiedyś to wiem.
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego my zrezygnowaliśmy z mieszkania w kielcach mieszkamy pod. Co prawda trzeba dojeżdzać. TZ jedzie ok. 40 minut do pracy (to tyle co ja w godzinach szczytu ze ślichowic do reala ) a za 2 pokojowe ładne mieszkanko płacimy 600 zł.
|
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny spodobał mi się robot Moulinex Masterchef 8000 FP650. co o nim myslicie, a może ktoras z Was ma taki sam?? jestem bardzo ciekawa opini.
http://www.moulinex.pl/products/food...00%20FP650.htm
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
No ale mi się kasztani ten wizaż nie mogę odpisywać... i czekam 10 minut. Scio teraz to mam załamkę wiem o ty, ale ja cały czas myślę o tej sytuacji i wciąż nie widzę jakiegoś wyjścia poza tym kupnem. W ogóle to zaraz znowu się poryczę.... dziewczyny moja psycha siada w oszałamiającym tempie. A jeżeli chodzi o robotę na boku to świetnie zabezpieczyła się moja szefowa na ta okoliczność, niby pracuję 8 godzin ale jestem cały dzien w pracy bo od 9 do 17 albo od 12 do 20 więc nawet średnio jest jak. Poza tym czasem jak wracam jestem na serio strasznie zmęczona, a w Kielcach jest mnóstwo dziewczyn robiących paznokcie i makijaże. Ratował by mnie kurs instruktorski, szukałam na necie ... był jeden... w Gdyni... jakiś sensowny. Nie chcę robić instruktora w jakiejś beznadziejnej firmie co się żel na paznokciach nie trzyma bo nie będę miała klientek itd. Ewentualnie jak bym miała tego instruktora to w szkołach kosmetycznych mogła bym robić te kursy w ramach zajęć szkolnych na weekendy. Może jakoś by było...
|
|
|
|
#4899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja pol dnia pod kocykiem dzis spedzialm , musialam sobie odbic to ze w zeszla niedziele pracowalam
Teraz tez sobie polezalam hiiiiCytat:
przyjmiemy i chetnie pogadamy ![]() Cytat:
Kochana glowa do gory, po garszych dniach zawsze przychodza dobre ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie bo jak tu siedzę w gabinecie to nie mam ani możliwości rozwoju ani zarobienia większej kasy
i to też mnie cholernie dołuje.
|
|
|
|
#4901 | ||||
|
Zadomowienie
|
No Dziewczynki, dzięki za trzymanie kciuków, pomogło bo od godziny 20mamy klucze
Ale trochę mnie to wszystko przeraża, jak zobaczyłam te puste ściany to raz, ze mieszkanie jak było umeblowane to wydawało mi się większe (no chyba powinno być odwrotnie), a dwa to ile tam trzeba pracy włozyć, normalnie szok. Ale myślę, ze w dwa lata to chyba skończymy ten remont. Tyko jak sobie pomyślę, ze rata kredytu, czynsz, media i jeszcze trzeba kupić coś d remontu, materiały, nie mówiąc już o meblach to ja chyba pójdę jakiś bank obrabować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() martucha Wy macie już akt notarialny (a to dopiero przede mną), możesz zdradzić ile (tak pi razy drzwi)Was kosztował notariusz i te wszystkie sądy, urzędy skarbowe, hipoteki czy co tam. No i wy braliście kredyt? Jak się bierze kredyt to trzeba płacić te 2% od kupna mieszkania czy nie, bo ja już sama nie wiem, a to jest mnóstwo kasy. Będę wdzięczna za jakiekolwiek info, bo nie śpię po nocach, myśląc o kasie zostawionej na remont, a którą mi notariusz zje ![]() Cytat:
Laska weź się w garść, masz fasolkę o której ja mogę tylko pomarzyć, masz pracę a ja nie, tylko z mieszkaniem krucho, za to ja mam puste ściany i dopiero za 20lat j spłacę kredyt będzie moje. A Wy na razie macie gdzie mieszkać, więc nie ma tak źle. Wiem, że w Twojej sytuacji może to wyglądać jak koniec świata, ale nie z takimi problemami ludzie sobie radzą. Będzie dobrze, tylko się nie załamujCytat:
No to jak z tymi dwoma krechami, kombinujecie coś?
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
SSR - pytalas o imiona, jeszcze bedziemy miec czas o tym myslec, na razie myslimy kiedy pojawia sie dwie grube kreski
ale kilka opcji juz od dawn istnieje hiii bede sie chwalic pozniej ![]() Fajnie ze z mieszkankime zalatwione, a gdzie je macie ? kiedys pytala i nie wiem odpowiedzialas |
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
SSR to weź mi powiedz jak to się stało że dostaliście kredyt jak nie masz pracy :P
Ale serio się pytam? W jakim banku? Korzystałaś z programu rodzina na swoim??? |
|
|
|
#4904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() krew mnie zalewa....
|
|
#4905 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, to co ja pierwsza dzisiaj? A my mamy dziś wielki dzień przeprowadzki, dlatego ja tak rano, bo zaraz pakowanko w kartoniki i fruu, no i tak do nocy. To jest niemozliwe ile rzeczy w tych 22m2 się uzbierało, normalnie szok
![]() Cytat:
![]() O mieszkaniu pisałam,ale nie wiem czy to Tobie, jest w TG dzielnica Stare Tarnowice/Os. Przyjaźń, kojarzysz? Cytat:
Cytat:
|
|
#4906 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Przede wszystkim bardzo dziękuję za tak ciepłe powitanie. Jak do tej pory to jakoś szczególnie się nie staraliśmy ... postanowiliśmy że co ma być to będzie. Ale skoro mniej więcej od roku nic się nie wydarzyło, pomyślałam że trzeba będzie się trochę postarać. Jak się pewnie domyśliłyście w moim nicku jest moja data urodzenia, więc chyba nawet trzeba się bedzie bardzo postarać bo latka lecą. Apropo Katunia ja ewidentnie widzę dwie kreseczki. ja na Twoim miejscu nie wytrzymałabym do piątku i zrobiłabym test juz jutro. Trzymam ksiuki. Daisy85 a nie myśleliście o kredycie w którym współkredytobiorcami byliby np. Wasi rodzicie. Wtedy byłoby łatwiej. Ja także mam kredyt w BZ WBK, 3 lata temu kiedy go zaciągałam było tam najniższe oprocentowanie. |
|
|
|
#4907 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
[QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajnie by było jak było by to mieskzanko wyremontowane i z meblami kuchennymi, ale jak nie to też nic się nie stanie. No i najważniejsze wymaganie męża- musi być na parterze. Dla mnie to nie ma znaczenia, ale on się uparł i dlatego krąg mieszkań się zawęża.A ja nakrecona waszymi starankami o dzidzię miałam sen, że byłam w ciaży. Podczas wizyty u ginekologa okazała się, ze to już 6 tydzień, a ja nic nie wiedziałam. zaskoczona byłam strasznię, mąż też, ale w sumie oboje sie cieszyliśmy.
|
|
#4908 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
cały weekend mnie nie było, ale to dlatego, że nie miałam nawet czasu. Byliśmy w sobote i niedziele u mojej mamy i okazało się, że niedaleko niej jest mieszkanie do wynajęcia. Takie starsze małżeństwo z dziećmi mają duży dom i jakąś jego część oddzielili na mieszkania i wynajmują. W środe lub czwartek jedziemy je zobaczyć. Jest tylko jeden mały problem łazienka jest w mieszkaniu, ale ubikacja na korytarzu. Mieszka tam jeszcze takie młode małżęństwo z dzieckiem i starsza pani także nie boję się, że ubikacja jest brudna tylko zawsze jest to jakieś utrudnienie. Jednak mieszkanie jest bardzo tanie, a teraz zależy nam, żeby jak najwięcej oszczędzić. Zobaczymy jak będzie. Idę Was trochę ponadrabiać chociaż wiem, że wszystkiego i tak nie dam rady ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Śliczne zdjęcia. Też bym chciała takie 4D, ale mój ginekolog chyba takich nie robi. Póki co nie mam żadnego zdjęcia, bo czekam aż dzidzia będzie większa. Poza tym tam gdzie chodzę nie da rady, bo nie ma tam takiego urządzenia i musiałabym pojechać do innego gabinetu tego ginekologa dlatego czekam aż podrośnie nasza dzidzia. ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
martucha my mamy taki sam stolik
sprawdza się Jak za tą cenę my mamy ten co kosztuje coś koło 100zł był jeszcze rozmiar większy za ponad 130 czy 140. Atomufka ludzie którzy wynajmują umeblowane mieszkania, nie zawsze przyjmują taką informację przychylnie, że bierzecie mieszkanie ale bez mebli Daysy nie martw się słońce Ciesz się z fasolki i trzymaj cieplutko
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"matki, żonki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz XVI Stokrotka A ja nakrecona waszymi starankami o dzidzię miałam sen, że byłam w ciaży. Podczas wizyty u ginekologa okazała się, ze to już 6 tydzień, a ja nic nie wiedziałam. zaskoczona byłam strasznię, mąż też, ale w sumie oboje sie cieszyliśmy to chyba przez to ze tutaj ciagle czytamy o tym bo ja tez codziennie mam takie sny ![]() Daysy85 - głowa do góry - trzymam kciuki za poprawe nastroju i bardziej opytmistyczne nastawienie ![]()
|
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ochoty na sex( tak mi sie przypomniało, że ostatnio pisałyście) to nam z tz też teraz spadło libido trochę. I tak ja mam wieksze potrzeby niż tz
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-02-01 o 10:09 |
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moze byc odwrotnie
|
|
|
|
|
#4916 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamy z nakładką do robienia koktajli. Tak jak większość na tej stronie. Mozna w nim robić wiele rzeczy. Trzeć na tarkach - robic sałatki do obiadu, naleśniki, siekać orzechy i mieso, mielić twaróg. Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
heloł dziewczyny
siedze w pracy połamana wywaliłam sie w sobote na schodkach przed domem oblodzone strasznie byływywaliłam sie na ostatnim a głową walnelam w pierwszy całe plecy mnie bolą i jesczze weszłam do domu i mowie ze sie wywaliłam bo tam na schodach jest lod i ze chcesoli bo to trzeba posypac to neieeeeee bo sol nic nie daje bo to zamarznie bo sie bedzie nowsić do domu bo coś tam no tak to lepiej sie połamać powiedziałam i wyszłam ale potem jak wyszłam to teść posypal popiołem tak popiół sie nei bedzie nosił!!! a i wiecie co u mnie od 3 tygodn posucha normalnie nie mam ochoty na nic kompletnie libido poniżej zero!!!! już sie mąż zaczął wkurzać widze to jakies docinki zaczyna mi robić ryczec mi sie chce już sobie wczoraj drinka zrobiłam koszuleczke zalożyłam i dalej nic usnelam poprostu
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dzięki za słowa pocieszenia! Co do moich rodziców to nie ma takiej szansy bo mają po 66 lat. Już to moja mam sprawdzała, a matka Tż sama ma hipotekę po śmierci męża Nie wiem ... muszę coś wymyślić bo dłużej tak nie pociągnę! |
|
|
|
#4919 |
|
Wtajemniczenie
|
Co to libido to mojemu mężowi tak jakby się teraz coraz częściej chce i mi jakoś też
Ciąża na nas obydwu bardzo dobrze działa
|
|
#4920 |
|
Zadomowienie
|
Co do zdjęć to na tym komputerze mam tylko jedno... i na dodatek bez męża... ale on i tak nie zgadza się na umieszczanie jego zdjęć w sieci, więc tak czy tak byłoby bez męża.
Spróbuję je wkleić. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

przeraza mnie to.

Teraz tez sobie polezalam hiiii
Kochana glowa do gory, po garszych dniach zawsze przychodza dobre
i to też mnie cholernie dołuje.
Laska weź się w garść, masz fasolkę o której ja mogę tylko pomarzyć, masz pracę a ja nie, tylko z mieszkaniem krucho, za to ja mam puste ściany i dopiero za 20lat j spłacę kredyt będzie moje. A Wy na razie macie gdzie mieszkać, więc nie ma tak źle. Wiem, że w Twojej sytuacji może to wyglądać jak koniec świata, ale nie z takimi problemami ludzie sobie radzą. Będzie dobrze, tylko się nie załamuj
np na spacer 

Fajnie by było jak było by to mieskzanko wyremontowane i z meblami kuchennymi, ale jak nie to też nic się nie stanie. No i najważniejsze wymaganie męża- musi być na parterze. Dla mnie to nie ma znaczenia, ale on się uparł i dlatego krąg mieszkań się zawęża.