Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 08:32   #4921
vette
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

"wiosna z brzuszkiem, lato z wozkiem " albo :

"przez wizaz gnamy do wakacji dotrwamy :P " heheh

hexa swietny artykul o cwiczeniach w ciazy http://www.sfd.pl/-t451674.html#post1
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 08:51   #4922
bassienkaw
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny, jak tam się nowy tydzień zaczął? Ja ledwo dycham...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:13   #4923
Siala_Bala
Zakorzenienie

ja na nogach już od 5:00 a zasypiam na siedząco. Ciężko bez kawki
Może walnę taką słabiuśką..
na dodatek nakręcam się i wnerwiam już a nerwy wyładuję na biednym chłopie na stoisku z Netii w centrum handlowym
Umowę na neta podpisywałam 15 stycznia. W pierwszym tygodniu mieli mi kurierem dostarczyć router... nie doszedł, w drugim tygodniu mieli się zjawić technicy po uprzednim umówieniu się na termin telefonicznie. Nie dość, że nie dzwonili i cudem byłam akurat w domu, nie mieli routera (a niby powinni jak mnie poinformował kolejny pracownik netii) to zjawili się ostatniego dnia tego dwutygodniowego okresu.
Świadczenie usługi mam od dziś! A routera nie ma... i co? Ja mam płacić za usługę od 1-go? A smsem mi wysłali info, że router będzie do 8.02!
Niech ten gościu z tego stoiska gdzie podpisywałam umowę ten router wyciąga choćby z koziej du**! Ja go chce dziś i koniec
Ja im tam kurde zrobię...

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:20   #4924
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Witam dziewczyny Juz sie tu wpisywalam do was ale mnie nie przyjełyście chyba ? Jestem w 11-12 tygodniu, moj gin jest tak beznadziejny ze jeszcze mi karty ciąży nie zalozyl!! Dzis mam wizyte na 11.40 i zapewne posiedze tam do 13 az wejde .. I moze wreszcie laskawie mi zalozy i zrobi jakies konkterniejsze badania :/ Ostatnio dal mi skierowanie na bad, ale nie robilam bo mnie nie bylo I jak poszlam bo mowil tylko o bad.krwi to mi miła Pani powiedziala ze jeszcze moczu. O czym nic nie wsomnial a doczytac sie z pisma lekarza to cud.. Tak mnie wkurzyl ze hoooo. Normalnie ładnie mowiąc dzis go okrzycze A jak sie kobietki czujecie ? Bo mi JAK NARAZIE nic nie dolega . Mdlosci mam rzadko, wymiotywac jeszcze nie wymiotywałam.. A pozatym to nic niewiem o dolegliwosciach jakie moga byc oprocz zmiennych nastrojow ktore przejawiam jak coś mi nie pasuje
Stary 2010-02-01, 09:28   #4925
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
"wiosna z brzuszkiem, lato z wozkiem " albo :

"przez wizaz gnamy do wakacji dotrwamy :P " heheh

hexa swietny artykul o cwiczeniach w ciazy http://www.sfd.pl/-t451674.html#post1
ten mi sie podoba
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:32   #4926
papeteria
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny
linka fajny brzuszek
bassienkaw co za pysznosci
hexa napewno szybko wrocisz do formy( o ile ja stracisz )
Ja tez planuje po porodzie zaczac cwiczyc oczywiscie nie w pologu
siala-bala no to zakupy na calego
Renatka byly powitania.
Oto link:
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=21269211
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:45   #4927
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Cały weekend mnie nie było, bo nie miałam czasu. Dowiedzieliśmy się, że niedaleko mojej mamy jest mieszkanie do wynajęcia za grosze praktycznie. Takie starsze małżeństwo z dziećmi mają bardzo duży dom i z jego jednej część porobili mieszkania a w drugiej mieszkają. Jest tylko jeden mały problem w mieszkaniu jest łazienka, ale nie ma ubikacji. Będziemy je oglądać w środę albo czwartek i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję. Plusem jest, że ubikacja przynajmniej jest czysta, bo mieszkają tam jeszcze tylko dwie rodziny takie młode małżeństwo z dzieckiem i jakaś starsza kobieta. Teraz postaram się Was trochę ponadrabiać chociaż wiem, że wszystkiego nie dam rady
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:52   #4928
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cześć dziewczynki, ja to dzisiaj zaczęłam dzień. O mało co nie zaspałm na badania (krew i mocz), jak już się wyszykowałam (buty i płaszcz założone) okazało się, że nie mogę znaleźć kluczyków od samochodu,, dzwonię do męża a one u niego w kurtce w kieszenie, bo wczoraj jeździł moim autem i zapomniał ich wyjąć, no dobra to zapasowe eeeeee gdzie tam nie ma niewiem gdzie są to znowu dzwonie żeby mi przywiózł kluczyki szybko bo do 9 badania a była 8.30 - przyjechał za piętnaście dziewiąta i szybko na badania i co wchodzę do przychodni do pokoju badań otwieram torbę a tam .............. normalnie przewrócony pojemniczek z moczem dobrze, że był w woreczku bo oczywiście się wylał - wstyd i wogóle już płakać mi się chce no ale przecież nie przeleję go z powrotem dobrze, że trochę zostało w tym pojemniczku i piguła powiedziała, że powinno wystarczyć - wyniki jutro

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:56   #4929
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc Dziewczyny!
Z radoscia dolaczam do wakacyjnych ciezarowek !
Czyzby przyszlo mi zamykac sierpniowa liste ? moj termin to 24.08.10.
Kilka slow o sobie: Mam 26 lat, mieszkam na podkarpaciu, pracuje i ucze sie.
Wg OM to prawie 12 tydzien, a wg USG 10t 5d. Zdaje sie, ze bede najmlodsza na watku z moim ciazowym stazem

W zalaczniku zdjecie z mojego ostatniego usg, na ktorym pierwszy raz widzialam jak malenstwo sie porusza. Niesamowity widok.

Jezeli chodzi o dolegliwosci ciazowe, najbardziej chyba dokuczaly mi chwilowe mdlosci. Na szczescie nie zdarzalo sie to zbyt czesto.
Brzuszka jeszcze nie mam, ale biodra i biust mi sie wyraznie zaokraglily...a talia z 64 wskoczyla na 67cm. Jestem juz 1,5 kg na plusie. Startowalam z wagi 48, przy wzroscie 158.

Mam takie pytanie do Was, czy calkowicie unikacie kapieli w wannie?
Bo ja nie moge sie odzwyczaic, jeszcze teraz jak jest tak zimno...ciezko zrezygnowac.

Czy ktos uzywa juz kremu Mustela? naczytalam sie wiele o jego skutecznosci w walce z rozstepami i mam zamiar go kupic, jednak poki co uzywam oliwki Hipp, ktora baaaardzo polubilam.
Witam i gratuluje a zdjęcie śliczne
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:02   #4930
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, ja to dzisiaj zaczęłam dzień. O mało co nie zaspałm na badania (krew i mocz), jak już się wyszykowałam (buty i płaszcz założone) okazało się, że nie mogę znaleźć kluczyków od samochodu,, dzwonię do męża a one u niego w kurtce w kieszenie, bo wczoraj jeździł moim autem i zapomniał ich wyjąć, no dobra to zapasowe eeeeee gdzie tam nie ma niewiem gdzie są to znowu dzwonie żeby mi przywiózł kluczyki szybko bo do 9 badania a była 8.30 - przyjechał za piętnaście dziewiąta i szybko na badania i co wchodzę do przychodni do pokoju badań otwieram torbę a tam .............. normalnie przewrócony pojemniczek z moczem dobrze, że był w woreczku bo oczywiście się wylał - wstyd i wogóle już płakać mi się chce no ale przecież nie przeleję go z powrotem dobrze, że trochę zostało w tym pojemniczku i piguła powiedziała, że powinno wystarczyć - wyniki jutro
hahaha naprawde swietne rozpoczecie tygodnia mialas ale nie denerwuj sie wazne, ze zalatwione! ja tez jak wiozlam mocz do badania rowniez go wylalam, tyle ze mojego nie wystarczylo do badania))) pozdrawiam
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:02   #4931
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
apetyt mamy bo 2 trymestr zaczynamy ;P
ooo ja jestem za tym tytulem!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
My wczoraj przywieźliśmy od brata tż łóżeczko i materacyk
Jemu miejsce zagracało, my pokoik mamy wolny choć po porodzie dzidzi łóżeczko będzie stało stało obok naszego łóżka w dużym pokoju. Nie mogłam się powstrzymać i skręciłam je żeby zobaczyć czy będzie pasowało i ogólnie jak wygląda. Dziś je chyba rozkręcę bo nie chcę żeby kot tak grasował Albo zostawię żeby się przyzwyczaił...
Musze to przemyśleć
Poza tym kupiłam już wczoraj laktator ręczny i okrycie kąpielowe z kapturkiem, mam już niemal komplet ubranek dla malucha łącznie z kapciami, skarpetkami, bodami, śpiochami, pajacami, kaftanikami, czapeczkami i rękawiczkami-niedrapkami, więc przesądy asioo!
Ciężko odkładać kasę i wydać ją na raz. Wolę teraz pokupować po trochu i żeby sobie leżało w szafie
Brakuje kompletu pościeli, rożka, wózka (ale mam upatrzony) i kosmetyków
my tez mamy sporo zeczy a jak tz ostatnio zobaczyl jak wszystko wyciagnelam zeby pokazac kolezance to stwierdzil ze to dziecko ma juz wiecej ubran niz on

a dzisiaj znowu mialam kiepska noc nie moglam zasnac i tz mnie denerwowal bo sie przytulal
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:04   #4932
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Hej kochane ! Ja tak szybciutko bo zmykam do pracy. Chciałam tylko dzień dobry powiedzieć. Mąż chodzi w nie sosie od rana więc dobrze, że mogę sie ewakuować. Nie chcę mi sie z nim gadać jak tak oburczany, Bóg wie na co. Nie wyspał się chyba

Weekend spokojny, towarzyski.

Ania bardzo fajnie ciuszki, ta niebieska bluzeczka z oczkami potworka jest boska. No i czapeczki Kurcze drogie te spodnie z H&M. A przydało by sie więcej niż jedna para. Może mojej koleżance w Anglii coś sie uda kupić taniej.

anoxa właśnie miałam sie już w piatek pytać jak brat. Cieszę sie, że lepiej. Bądź dobrej myśli.
Miłego dnia kochane!!

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-02-01 o 10:05
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:16   #4933
bassienkaw
Zakorzenienie

Ide jutro do lekarza, dzisiaj juz wytrzymam do konca w pracy, a od jutra lezakowanie

Stary 2010-02-01, 10:29   #4934
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny Juz sie tu wpisywalam do was ale mnie nie przyjełyście chyba ? Jestem w 11-12 tygodniu, moj gin jest tak beznadziejny ze jeszcze mi karty ciąży nie zalozyl!!
Witaj!
nie ma co sie przejmować kartą ciąży. To nie jest najważniejsze Niektórzy lekarze nie zakradają karty ciąży. Najważniejsze jest to jak się czujesz i jak wyjdą badania. Moj gin zaproponował abyśmy zaczekali z karta ciąży bo "jest przesądny" a w związku z tym, że jestem w ciąży podwyższonego ryzyka to sama rozumiesz...
Dopiero na kolejnej wizycie (18.02) założymy kartę

pozdrawiam

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Czesc Dziewczyny!
Z radoscia dolaczam do wakacyjnych ciezarowek !
Czyzby przyszlo mi zamykac sierpniowa liste ? moj termin to 24.08.10.
Kilka slow o sobie: Mam 26 lat, mieszkam na podkarpaciu, pracuje i ucze sie.
Wg OM to prawie 12 tydzien, a wg USG 10t 5d. Zdaje sie, ze bede najmlodsza na watku z moim ciazowym stazem

W zalaczniku zdjecie z mojego ostatniego usg, na ktorym pierwszy raz widzialam jak malenstwo sie porusza. Niesamowity widok.

Jezeli chodzi o dolegliwosci ciazowe, najbardziej chyba dokuczaly mi chwilowe mdlosci. Na szczescie nie zdarzalo sie to zbyt czesto.
Brzuszka jeszcze nie mam, ale biodra i biust mi sie wyraznie zaokraglily...a talia z 64 wskoczyla na 67cm. Jestem juz 1,5 kg na plusie. Startowalam z wagi 48, przy wzroscie 158.
Witaj
hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:31   #4935
jaszczka
Zadomowienie

cześć dziewuszki!!

dłuuugo mnie nie było... ale mam wszystko przeczytane i nadrobione tylko tyle tego bylo, że nie bardzo pamiętam co i kto napisał z tego co pamiętam to narobiłyście mi smaka na kupę rzeczy (lasagne, canneloni, zupa szpinakowa...), no i te ciasta! normalnie przy was wymiękam

co do przesądów to ja się za bardzo nie przejmuję, mam już właściwie całą wyprawkę, część nowa, część od koleżanek, cioć i innych takich (wszystko jak nowe) włącznie z pieluchami tetrowymi, nosidełkiem na szelkach, chustą i "dojarką"

no i w sumie to piszę dziś, bo chciałabym prosić o trzymanie kciuków za mnie i dzidzię dziś wieczorem idę na trójwymiarowe usg i mam nadzieję dowiedzieć się co mi tam w brzuszku siedzi

ps. ruchy poczułam w zeszłą środę, ale nie byłam pewna czy to na pewno to i wtedy w piątek poczułam tak na serio nie da się tego z niczym pomylić, to jest niesamowite
no i od tej środy jak coś mi się zaczęło ruszać to mnie tak wybrzuszyło, że szok za to w nagrodę wreszcie przeszły mi mdłości!

pozdrawiam Was kobietki i życzę miłego dnia! odezwę się wieczorkiem
Stary 2010-02-01, 10:37   #4936
wiolek1
Zadomowienie

cześć dziewczyny ja po weekendzie w szkole wymęczona jak nie wiem do tego nie poszłam wczoraj na egzamin i ide dzisiaj do lekarza rodzinnego mam nadzieje że mi wypisze zwolnienie ;/ jakoś was nadrobiłam wle cięzko było miłego dnia
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:40   #4937
agravka
Wtajemniczenie

jaszczka trzymamy kciuki!!!!i czekamy na wiesci!!!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:41   #4938
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
my mamy sznaucera miniaturke (troszke zmieszana) i chyba dzieki temu ze zmieszana to jest taka fajna lubi sobie poszczekac ale ugryzc nigdy nie chciala nikogo
a to dzisiejsza fotka z naszego ogrodka
jaki słodziak
No to ja tez się pochwalę moją sunią
Znaleźliśmy ją we wrześniu, ma około 2 lat.

Załącznik 2833484
hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:49   #4939
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
jaki słodziak
No to ja tez się pochwalę moją sunią
Znaleźliśmy ją we wrześniu, ma około 2 lat.

Załącznik 2833484
jaka czarnulka kochana

jaszczka dawaj znac jak poszlo i chwal sie maluszkiem

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-02-01 o 11:04
Stary 2010-02-01, 11:03   #4940
papeteria
Zakorzenienie

Misiulka no to miałaś poranek pełen wrażen
bassienkaw bierzesz juz l-4 ? ale wszystko ok?
Pewnie ze wzgledu na tego psychopate co mial wrocic do pracy...
jaszczka a ja juz pojutrze
Stary 2010-02-01, 11:08   #4941
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jSiala Bala dawaj znac jak poszlo i chwal sie maluszkiem
Oczywiście, że się pochwalę

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
co do przesądów to ja się za bardzo nie przejmuję, mam już właściwie całą wyprawkę, część nowa, część od koleżanek, cioć i innych takich (wszystko jak nowe) włącznie z pieluchami tetrowymi, nosidełkiem na szelkach, chustą i "dojarką"

no i w sumie to piszę dziś, bo chciałabym prosić o trzymanie kciuków za mnie i dzidzię dziś wieczorem idę na trójwymiarowe usg i mam nadzieję dowiedzieć się co mi tam w brzuszku siedzi

ps. ruchy poczułam w zeszłą środę, ale nie byłam pewna czy to na pewno to i wtedy w piątek poczułam tak na serio nie da się tego z niczym pomylić, to jest niesamowite
no i od tej środy jak coś mi się zaczęło ruszać to mnie tak wybrzuszyło, że szok za to w nagrodę wreszcie przeszły mi mdłości!

pozdrawiam Was kobietki i życzę miłego dnia! odezwę się wieczorkiem
Liczymy na zdjęcia
Ja też kupiłam "dojarkę" i przyłożyłam ją do cyca tak na próbę czy działa i jak mi zassało to mi aż gały wyszły i zaczęłam brechtać jak głupia xD
oczywiście mój tz był świadkiem i tez chciał spróbować xD

Też czekam na ruchy, między nami jest tydzień różnicy, więc może już niedługo Mnie się zdawało że jak przyłożyłam rękę do brzucha tak mocniej to że czułam bicie serducha.. tylko nie wiem czy dzidzi czy moje czy co to było albo coś co pomyliłam z biciem serducha ale niemożliwe chyba by dzidzi tak szybko mnie boksowało czy kopało tak miarowo.

Stary 2010-02-01, 11:16   #4942
bassienkaw
Zakorzenienie

Papeteria kochanie, chcę iść do zwykłego lekarza rodzinnego... od 3 tygodni jestem przeziębiona, dziś ledwo zipie, cały weekend przeleżałam w łóżeczku, na wieczór wczoraj czułam się w miare, a w nocy się męczyłam trochę... teraz mi głowa pęka, siedzę w pracy i czekam na koniec dniówki. Jutro pójdę do lekarza, niech zobaczy czy to nadal tylko przeziębienie, czy przypadkiem nie coś więcej... co innego jakby to kilka dni trwało, a trwa to już prawie 3 tygodnie... do końca tygodnia pewnie zwolnienie, i od poniedziału wracam do pracy

Stary 2010-02-01, 11:18   #4943
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że się pochwalę

Liczymy na zdjęcia
Ja też kupiłam "dojarkę" i przyłożyłam ją do cyca tak na próbę czy działa i jak mi zassało to mi aż gały wyszły i zaczęłam brechtać jak głupia xD
oczywiście mój tz był świadkiem i tez chciał spróbować xD

Też czekam na ruchy, między nami jest tydzień różnicy, więc może już niedługo Mnie się zdawało że jak przyłożyłam rękę do brzucha tak mocniej to że czułam bicie serducha.. tylko nie wiem czy dzidzi czy moje czy co to było albo coś co pomyliłam z biciem serducha ale niemożliwe chyba by dzidzi tak szybko mnie boksowało czy kopało tak miarowo.
Albo tetnica glowna czyli aorta...
z ta dojarka....
Stary 2010-02-01, 11:18   #4944
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Papeteria kochanie, chcę iść do zwykłego lekarza rodzinnego... od 3 tygodni jestem przeziębiona, dziś ledwo zipie, cały weekend przeleżałam w łóżeczku, na wieczór wczoraj czułam się w miare, a w nocy się męczyłam trochę... teraz mi głowa pęka, siedzę w pracy i czekam na koniec dniówki. Jutro pójdę do lekarza, niech zobaczy czy to nadal tylko przeziębienie, czy przypadkiem nie coś więcej... co innego jakby to kilka dni trwało, a trwa to już prawie 3 tygodnie... do końca tygodnia pewnie zwolnienie, i od poniedziału wracam do pracy
to koniecznie idz do lekarza nie ma co ryzykowac a i odpoczniesz troche
Stary 2010-02-01, 11:19   #4945
papeteria
Zakorzenienie

bassienkaw to w takim razie biegiem do lekarza i do wyrka
Stary 2010-02-01, 11:22   #4946
Zuziunia
BAN stały

Hejka, ja w weekend miałam szkołę, zaliczenia, wpisy....

od wczoraj mam rewolucje w żołądku... nie wiem pewnie coś zjadłam co mi zaszkodziło... póki co zjadłam sucharki i mam herbatkę...

kurde może to po lodach? Jadłam wczoraj waniliowe grycan z syropem malinowym.... ale mój też jadł i mu nic...

widzę fajne zdjęcia, i brzuszków... chlebek pewnie w domu pieczony... super

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2010-02-01 o 11:23
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 11:25   #4947
bassienkaw
Zakorzenienie

Tak Zuziunia, chlebek w domu pieczony,ale z gotowej mieszanki

A co do zdrowka dziewczyny to dziekuje,ale pojde do lekarza dopiero jutro. Dzis mam tutaj troche rzeczy do zalatwienia

Stary 2010-02-01, 11:31   #4948
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Albo tetnica glowna czyli aorta...
z ta dojarka....
No mnie tez to zaskoczyło
Uśmiałam się jak nigdy jak będę musiała się tym odsysać to chyba za każdym razem będę się posikiwać ze śmiechu bo to takie dzikie uczucie

Stary 2010-02-01, 11:39   #4949
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
No mnie tez to zaskoczyło
Uśmiałam się jak nigdy jak będę musiała się tym odsysać to chyba za każdym razem będę się posikiwać ze śmiechu bo to takie dzikie uczucie
Tylko krzywdy sobie nie zrób
a z tymi ruchami to kazdy ma inne odczucia ja jak przyloze reke to tez czuje miarowy puls, ale to moj napewno a w zeszlym tyg pare razy czulam takie puk ale to nieregularne, slabe i rzadko i to napewno nie byly jelita.Mam nadzieje, ze niedlugo sie zaczna te prawdziwe kopniaki, bo poki co to jeszcze duzo miejsca maja te nasze malenstwa

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-02-01 o 11:41
Stary 2010-02-01, 11:40   #4950
Zuziunia
BAN stały

Nie pamiętam czy pisałam jak po badaniu prenatalnym, maleństwo zdrowe wszystko dobrze
ale jak na złość wystawiało się pupcią do badania
mamy filmik
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości