|
|
#4921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
"wiosna z brzuszkiem, lato z wozkiem " albo :
"przez wizaz gnamy do wakacji dotrwamy :P " heheh hexa swietny artykul o cwiczeniach w ciazy http://www.sfd.pl/-t451674.html#post1
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny, jak tam się nowy tydzień zaczął? Ja ledwo dycham...
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
ja na nogach już od 5:00 a zasypiam na siedząco. Ciężko bez kawki
![]() Może walnę taką słabiuśką.. na dodatek nakręcam się i wnerwiam już a nerwy wyładuję na biednym chłopie na stoisku z Netii w centrum handlowym ![]() Umowę na neta podpisywałam 15 stycznia. W pierwszym tygodniu mieli mi kurierem dostarczyć router... nie doszedł, w drugim tygodniu mieli się zjawić technicy po uprzednim umówieniu się na termin telefonicznie. Nie dość, że nie dzwonili i cudem byłam akurat w domu, nie mieli routera (a niby powinni jak mnie poinformował kolejny pracownik netii) to zjawili się ostatniego dnia tego dwutygodniowego okresu. Świadczenie usługi mam od dziś! A routera nie ma... i co? Ja mam płacić za usługę od 1-go? A smsem mi wysłali info, że router będzie do 8.02! Niech ten gościu z tego stoiska gdzie podpisywałam umowę ten router wyciąga choćby z koziej du**! Ja go chce dziś i koniec ![]() Ja im tam kurde zrobię...
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Juz sie tu wpisywalam do was ale mnie nie przyjełyście chyba ? Jestem w 11-12 tygodniu, moj gin jest tak beznadziejny ze jeszcze mi karty ciąży nie zalozyl!! Dzis mam wizyte na 11.40 i zapewne posiedze tam do 13 az wejde .. I moze wreszcie laskawie mi zalozy i zrobi jakies konkterniejsze badania :/ Ostatnio dal mi skierowanie na bad, ale nie robilam bo mnie nie bylo I jak poszlam bo mowil tylko o bad.krwi to mi miła Pani powiedziala ze jeszcze moczu. O czym nic nie wsomnial a doczytac sie z pisma lekarza to cud.. Tak mnie wkurzyl ze hoooo. Normalnie ładnie mowiąc dzis go okrzycze A jak sie kobietki czujecie ? Bo mi JAK NARAZIE nic nie dolega . Mdlosci mam rzadko, wymiotywac jeszcze nie wymiotywałam.. A pozatym to nic niewiem o dolegliwosciach jakie moga byc oprocz zmiennych nastrojow ktore przejawiam jak coś mi nie pasuje
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() linka fajny brzuszek bassienkaw co za pysznosci ![]() hexa napewno szybko wrocisz do formy( o ile ja stracisz )Ja tez planuje po porodzie zaczac cwiczyc oczywiscie nie w pologu ![]() siala-bala no to zakupy na calego Renatka byly powitania. Oto link: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=21269211 |
|
|
|
#4927 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Cały weekend mnie nie było, bo nie miałam czasu. Dowiedzieliśmy się, że niedaleko mojej mamy jest mieszkanie do wynajęcia za grosze praktycznie. Takie starsze małżeństwo z dziećmi mają bardzo duży dom i z jego jednej część porobili mieszkania a w drugiej mieszkają. Jest tylko jeden mały problem w mieszkaniu jest łazienka, ale nie ma ubikacji. Będziemy je oglądać w środę albo czwartek i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję. Plusem jest, że ubikacja przynajmniej jest czysta, bo mieszkają tam jeszcze tylko dwie rodziny takie młode małżeństwo z dzieckiem i jakaś starsza kobieta. Teraz postaram się Was trochę ponadrabiać chociaż wiem, że wszystkiego nie dam rady
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki, ja to dzisiaj zaczęłam dzień. O mało co nie zaspałm na badania (krew i mocz), jak już się wyszykowałam (buty i płaszcz założone) okazało się, że nie mogę znaleźć kluczyków od samochodu,, dzwonię do męża a one u niego w kurtce w kieszenie, bo wczoraj jeździł moim autem i zapomniał ich wyjąć
|
#4929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a zdjęcie śliczne
|
|
|
#4930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
naprawde swietne rozpoczecie tygodnia mialas ale nie denerwuj sie wazne, ze zalatwione! ja tez jak wiozlam mocz do badania rowniez go wylalam, tyle ze mojego nie wystarczylo do badania ))) pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ooo ja jestem za tym tytulem!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() a dzisiaj znowu mialam kiepska noc nie moglam zasnac i tz mnie denerwowal bo sie przytulal
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane ! Ja tak szybciutko bo zmykam do pracy. Chciałam tylko dzień dobry powiedzieć. Mąż chodzi w nie sosie od rana więc dobrze, że mogę sie ewakuować. Nie chcę mi sie z nim gadać jak tak oburczany, Bóg wie na co. Nie wyspał się chyba
![]() Weekend spokojny, towarzyski. Ania bardzo fajnie ciuszki, ta niebieska bluzeczka z oczkami potworka jest boska. No i czapeczki anoxa właśnie miałam sie już w piatek pytać jak brat. Cieszę sie, że lepiej. Bądź dobrej myśli. Miłego dnia kochane!! Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-02-01 o 10:05 |
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Ide jutro do lekarza, dzisiaj juz wytrzymam do konca w pracy, a od jutra lezakowanie
|
|
|
|
#4934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co sie przejmować kartą ciąży. To nie jest najważniejsze Niektórzy lekarze nie zakradają karty ciąży. Najważniejsze jest to jak się czujesz i jak wyjdą badania. Moj gin zaproponował abyśmy zaczekali z karta ciąży bo "jest przesądny" a w związku z tym, że jestem w ciąży podwyższonego ryzyka to sama rozumiesz... Dopiero na kolejnej wizycie (18.02) założymy kartę pozdrawiam ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4935 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewuszki!!
dłuuugo mnie nie było... ale mam wszystko przeczytane i nadrobione tylko tyle tego bylo, że nie bardzo pamiętam co i kto napisał z tego co pamiętam to narobiłyście mi smaka na kupę rzeczy (lasagne, canneloni, zupa szpinakowa...), no i te ciasta! normalnie przy was wymiękam ![]() co do przesądów to ja się za bardzo nie przejmuję, mam już właściwie całą wyprawkę, część nowa, część od koleżanek, cioć i innych takich (wszystko jak nowe) włącznie z pieluchami tetrowymi, nosidełkiem na szelkach, chustą i "dojarką" no i w sumie to piszę dziś, bo chciałabym prosić o trzymanie kciuków za mnie i dzidzię dziś wieczorem idę na trójwymiarowe usg i mam nadzieję dowiedzieć się co mi tam w brzuszku siedzi ps. ruchy poczułam w zeszłą środę, ale nie byłam pewna czy to na pewno to i wtedy w piątek poczułam tak na serio no i od tej środy jak coś mi się zaczęło ruszać to mnie tak wybrzuszyło, że szok za to w nagrodę wreszcie przeszły mi mdłości! pozdrawiam Was kobietki i życzę miłego dnia! odezwę się wieczorkiem
|
#4936 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny ja po weekendzie w szkole wymęczona jak nie wiem do tego nie poszłam wczoraj na egzamin i ide dzisiaj do lekarza rodzinnego mam nadzieje że mi wypisze zwolnienie ;/ jakoś was nadrobiłam wle cięzko było
miłego dnia
|
|
|
|
#4937 |
|
Wtajemniczenie
|
jaszczka trzymamy kciuki!!!!i czekamy na wiesci!!!
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ja tez się pochwalę moją sunią ![]() Znaleźliśmy ją we wrześniu, ma około 2 lat. Załącznik 2833484 |
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaszczka dawaj znac jak poszlo i chwal sie maluszkiem
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-02-01 o 11:04 |
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Misiulka no to miałaś poranek pełen wrażen
![]() bassienkaw bierzesz juz l-4 ? ale wszystko ok?Pewnie ze wzgledu na tego psychopate co mial wrocic do pracy... jaszczka ![]() ![]() a ja juz pojutrze
|
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że się pochwalę
![]() Cytat:
![]() Ja też kupiłam "dojarkę" i przyłożyłam ją do cyca tak na próbę czy działa i jak mi zassało to mi aż gały wyszły i zaczęłam brechtać jak głupia xD oczywiście mój tz był świadkiem i tez chciał spróbować xD Też czekam na ruchy, między nami jest tydzień różnicy, więc może już niedługo Mnie się zdawało że jak przyłożyłam rękę do brzucha tak mocniej to że czułam bicie serducha.. tylko nie wiem czy dzidzi czy moje czy co to było albo coś co pomyliłam z biciem serducha ale niemożliwe chyba by dzidzi tak szybko mnie boksowało czy kopało tak miarowo.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Papeteria kochanie, chcę iść do zwykłego lekarza rodzinnego... od 3 tygodni jestem przeziębiona, dziś ledwo zipie, cały weekend przeleżałam w łóżeczku, na wieczór wczoraj czułam się w miare, a w nocy się męczyłam trochę... teraz mi głowa pęka, siedzę w pracy i czekam na koniec dniówki. Jutro pójdę do lekarza, niech zobaczy czy to nadal tylko przeziębienie, czy przypadkiem nie coś więcej... co innego jakby to kilka dni trwało, a trwa to już prawie 3 tygodnie... do końca tygodnia pewnie zwolnienie, i od poniedziału wracam do pracy
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ta dojarka.... |
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
bassienkaw to w takim razie biegiem do lekarza i do wyrka
|
|
|
|
#4946 |
|
BAN stały
|
Hejka, ja w weekend miałam szkołę, zaliczenia, wpisy....
od wczoraj mam rewolucje w żołądku... nie wiem pewnie coś zjadłam co mi zaszkodziło... póki co zjadłam sucharki i mam herbatkę... kurde może to po lodach? Jadłam wczoraj waniliowe grycan z syropem malinowym.... ale mój też jadł i mu nic... widzę fajne zdjęcia, i brzuszków... chlebek pewnie w domu pieczony... super
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2010-02-01 o 11:23 |
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Zuziunia, chlebek w domu pieczony,ale z gotowej mieszanki
![]() A co do zdrowka dziewczyny to dziekuje,ale pojde do lekarza dopiero jutro. Dzis mam tutaj troche rzeczy do zalatwienia |
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie tez to zaskoczyło
Uśmiałam się jak nigdy jak będę musiała się tym odsysać to chyba za każdym razem będę się posikiwać ze śmiechu bo to takie dzikie uczucie
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tymi ruchami to kazdy ma inne odczucia ja jak przyloze reke to tez czuje miarowy puls, ale to moj napewno a w zeszlym tyg pare razy czulam takie puk ale to nieregularne, slabe i rzadko i to napewno nie byly jelita.Mam nadzieje, ze niedlugo sie zaczna te prawdziwe kopniaki, bo poki co to jeszcze duzo miejsca maja te nasze malenstwa Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-02-01 o 11:41 |
|
|
|
|
#4950 |
|
BAN stały
|
Nie pamiętam czy pisałam jak po badaniu prenatalnym, maleństwo zdrowe
ale jak na złość wystawiało się pupcią do badania ![]() mamy filmik
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
"
Juz sie tu wpisywalam do was ale mnie nie przyjełyście chyba ?
Dzis mam wizyte na 11.40 i zapewne posiedze tam do 13 az wejde .. I moze wreszcie laskawie mi zalozy i zrobi jakies konkterniejsze badania :/ Ostatnio dal mi skierowanie na bad, ale nie robilam bo mnie nie bylo
I jak poszlam bo mowil tylko o bad.krwi to mi miła Pani powiedziala ze jeszcze moczu. O czym nic nie wsomnial a doczytac sie z pisma lekarza to cud.. Tak mnie wkurzyl ze hoooo. Normalnie ładnie mowiąc dzis go okrzycze 

)

z tego co pamiętam to narobiłyście mi smaka na kupę rzeczy (lasagne, canneloni, zupa szpinakowa...), no i te ciasta!
normalnie przy was wymiękam
za to w nagrodę wreszcie przeszły mi mdłości!
dawaj znac jak poszlo i chwal sie maluszkiem