|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Trochę opowiem Wam o tym koncercie, ale wszystkiego tu nie napiszę. xD
Na początku siedzieliśmy dosyć spokojnie, na końcu, na podłodze. Potem zaczęliśmy śpiewać to co zespół. Potem klaskać. Facet powiedział, że fajnie, że klimat robimy, a my 'weeeeeeeesseeeeelny kliiiiimaaaat' ![]() Potem było to tańczenie. Kolega na środek wyskoczył i tańczył a'la Michael Jackson jak zagrali 'Billy Jean', a my w kółeczku, tańczymy, spiewamy, klaszczemy. Fajnie było. ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
nie chciałam poprawiać Martyny. Miałam na myśli, że na ogół słuchanie muzyki klasycznej jest niespotykanym zjawiskiem wśród młodzieży, jak powiedziała Martyna. To nie było w tym sensie, Cieciu.
|
|
|
#3302 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem zdecydowanie wzrokowcem. aczkolwiek może troszkę i słuchowcem, po korkach z biologii widzę.gołąbki w życiu sama bym sobie ich nie zrobiła ![]() zrobiłam sobie coś tam z grilla i jajko sadzone. i mi się nie dosmażyło żółtko i było normalnie surowe aż mi zepsuło smak obiadu.Cytat:
![]() i doszłam do wniosku, że ja może teraz się uczyć nie umiem, czy coś ![]() Cytat:
![]() chociaz kto wie jakby na obiad/sniadanie/kolacje jadla ![]() ja mam chyba zawsze jakis tam umiar we wszystkim ![]() hm, ja zauwazyłam, ze jak nie ide do szkoly, jestem wypoczęta, to tez duzo szybciej przyswoję materiał i okolo południa, nie rano i nie wieczorem.ale za to czasem tv wlaczone jak sie ucze, komputer, muzyka ![]() ale nie lubie gdy ktoś GADA, nawet w innym pokoju, gdy ja się uczę ![]() Cytat:
a soundtracka z tego filmu też od dawna słucham w ogóle, całe życie go uwielbiałam. czesto jest wykorzystywany w innych filmach i zawsze się zastanawiałam co to.po requiem już wiem ktoś miał niezła fazę na skomponowanie tego ![]() ja nie umiem do tyłu ani na łyżwach, ani na rolkach a wiem o co Ci chodzi z tym przebieraniem nogą ![]() wydaje mi się, że tego się nawet prościej nauczyć niż jazdy do tyłu ![]() z tym, że to na dużej prędkości trzeba, a że ja się boję gleby, to teges ![]() Cytat:
?spałujcie go ![]() a tak serio, to co on sobie w kulki leci trzeba go do pionu ustawić.umowa to umowa, postraszcie go sądem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a długo nosisz już? Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co z tego, jeśli jest ich o wiele za mało i nie nagrywa nam wszystkich na płytę, tylko każe wywoływać. Przecież tak to bym wszystkie miała, a jak wywołam to tylko te ze mną bo kasy nie będę tyle wydawać. |
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tak miałam rok temu na połowinki ;/ każde zdj. 2zł. a grupowe po 6zł. -.-
|
|
#3305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.focus.pl/fileadmin/redakc...74G111A5_4.jpg No bo u mnie to już teraz tak jest, że mało na siebie zachodzą, kilka mm jedynie. No i jak będzie mi dalej tą szczękę rozszerzać, to może się tak właśnie zrobić. Czyli trzeba powoli wszystko. Nie mam pały ![]() ![]() Wiem, pogadać trzeba tam z nimi. Najlepiej kogoś dorosłego wysłać, bo nas to trochę jak dzieci traktują. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
Ale wywołał nam po jednym, żeby pokazać i zostawił. No to my do fotografa, zeskanować, wywołać i już je mamy za 3 zł
|
||
|
|
|
#3306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle u mnie w szkole jak wszystko działa to jest cud, mimo, że szkola ma opinię jednej z nowocześniejszych w regionie ![]() Gołąbki zrobiła mamuśka w sobotę, dzisiaj sobie odgrzałam ja lubię mało ścięte żółtko, nieważne, że to niezdrowe
|
|
|
|
|
#3307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az sama bym sie zabawiła Budyń, hm, Frytka ![]() ![]() ła, ale Was zrobili czy oni zawsze tak robią?ciekawe jak to u mnie ma byc, chyba była umowa, że kazdy sobie wywola jeśli chce. a tak to wszystko na płycie. ale pewnie mozemy wywołac tylko w ich salonie ![]() w tym roku mamy nowych fotografow, nie tych co byli w tamtym roku, bo na korytarzu, zdjecia ktore wisza, sa okropne, rozmazane jakies. tegoroczni podobno są ok, ciekawe ![]() i tak mam kilka zdjęc, bo pan od religii lubi fotografię i nam robił ![]() i zrobil multimedialną prezentacje ![]() tez myslalam ze Beata poprawiała bład, haha ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
pamiętam jak byłam mała i też chciałam nosić aparat. ale nie było potrzeby no, dorosłego lepiej, u was dyrekcja sie tez zajmowala załatwianiem czegos? rodzice? teraz tez powinni wam pomóc. a robia u was w szkole od czasu do czasu zdjęcia klasowe? u nas biorą za to TYLEE kasy ![]() 10 zł przy tym to nic. z 15 biorą ![]() dlatego my nigdy nie robimy ![]() ta, niezdrowe ? dlaczego?ja też zawsze sadzone jajka smażę tylko z jednej strony (niektórzy z obu), tak, żeby żółtko było płynne ![]() fuj. |
|||
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię takie pływające.
I dlaczego niezdrowe ?
|
|
|
|
#3309 | |||
|
Zadomowienie
|
ja w listopadzie wylądowałam przez @ na pogotowiu, w dzień egzaminu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() my mamy film na dwóch płytach cd i zdjęcia na nich + dwa zdjęcia wywołane gratis a nagle się okazało, że zdjęć na tych płytach nie będzie, żadnych darmowych.. każdy kto chce kupić duże(są cztery: klasa, klasa z osobami tow., dziewczyny pokazujące podwiązki stojące w rządku i klasa moja z inną klasą) za 10 zł to jest 40 zł, z partnerem przy stole i stojące (jedno za 8zł) to się równa 16zł, no i inne np. z imprezy czy paczka klasowa razem - również po 8 zł ![]() Cytat:
na cb zwracają się do niego po imieniu. idę poszukać czegoś dobrego do jedzenia. mam ochotę na czekoladę ale do sklepu nie chce mi się iść
|
|
#3310 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No niezdrowe, przecież nie można jeść surowych jajek. Można nabawić sie salmonelli ![]() Cytat:
)chyba, że powiesiłabym ją sobie na ścianie jak w tych amerykańskich filmach ![]() Ja mam jeszcze parę tabliczek z krwiodawstwa. Przed studniówką obiecałam sobie, że ich nie ruszę i że w ogóle nie ruszę słodyczy. Jak na złość mamuśka kupiła mi wielką pakę chipsów i moje postanowienie diabli wzięli
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-02-02 o 18:47 |
||
|
|
|
#3311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza była z Piotrkowa. Cytat:
|
||
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Was zrobili już czuję, że u mnie też coś będzie. ja własnie zjadłam milkę karmelową ![]() Cytat:
żeby żółtko się ścieło.ale przecież to nie jest surowe. tak samo jak jajko na miękko. jest poddane obróbce termicznej. nawet ma inny smak. |
||
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3315 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja też z ptb. tomfilm czy coś takiego? ![]() Cytat:
nie podzieliłaś się ze mną?
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja wiem, ale mówi się, że takie jajka od wiejskiej kury to zdrowsze. ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- No to chyba ta sama. I tak samo z tymi zdjęciami kręcą
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
podczas okresu
![]() ale to było coś dziwnego, bo to nie był ból typowo okresowy tylko kucie takie jakby.z resztą duży bym mogła opowiadać na temat swoich narządów rodnych ![]() powinnam zostac spalowana, ze do lekarza jeszcze nie trafiłam. ale jeszcze ostatnio mi kolezanka opisała swoją wizytę i ja nie pojde.nie ![]()
|
|
|
|
#3318 | |
|
Konto usunięte
|
takie są najsmaczniejsze
Cytat:
bardzo chętnie
|
|
|
|
|
#3319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zdrowsze zdrowsze. ale chodzi przede wszystkim o te hormony, czy czym tam się te kury karmi ![]() aż mnie zastanowilo skad salmonella w jajcach. ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się umyje w gorącej wodzie i ok powinno być. Bo ta bakteria to w kupach siedzi Widzę, że już sama do tego doszłaś
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-02-02 o 19:04 |
|
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w środku jajka też jest, przedostaje się z kurzego jajowodu |
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłyście mi ochotę na jajko sadzone,ale żeście mnie wystraszyły tą salmonellą
kiedyś w kinder niespodziankach była i dlatego rodzice mi nigdy nie chcieli kupować
|
#3323 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3324 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i wszyscy lecą na koniec, to nauczyciele jak do nas mówią, to idą do nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chcieliśmy iść ze znajomymi, ale że nikt nie umie ![]() Cytat:
pałuję! Nie ma żartów, musisz iść. Ja byłam w poniedziałek. Idę do babki się zapisać, a ta, że akurat wolne, ktoś odwołał i zaprasza... Ale nie było źle (:------ to nic, że mi 4/5 nie zacytowało ![]() U nas nie będzie zdjęć ze studniówki, tzn tylko te grupowe, że cała klasa i z os. towarzyszącymi, każde po dychu. Takiej zbiorówki kilkuset zdjęć nie, bo sobie zażyczył 200 zł od klasy film jest za 30, chcieliśmy, żebyśmy się wszyscy złożyli i kupili jeden, i poprzegrywali, ale nas wychowawca opiep.rzył ![]() A ja mam przezroczyste gumki tzn aktualnie się lekko przebarwiły na zielono ale ogólnie są przezroczyste z >10 cm ![]() I ucho mnie boli
|
|||||
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, no była jakaś tam kiedyś sprawa głośna, że się kilka osób zaraziło. i wtedy rodzice mi nie chcieli kupować ale babcia i dziadzio mi kupowali jak do nich jeździłam
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
sorry, że się Wam wtryniam w rozmowę o jajkach, ale umarłam jak to przeczytałam
|
#3327 | |
|
Zadomowienie
|
ale zbieg okoliczności, że ta sama
![]() denerwują mnie oni ![]() można te mniejsze wywołać zdjęcia po 6zł, ale oni nam wkręcają, że format będzie za mały do rozmiaru zdjęcia i będzie rozmazane ![]() Cytat:
![]() ![]() do lekarza, ale to marsz![]() ![]() ![]() Wy tak rozmawiacie o tych jajkach ![]() ja lubię tylko na twardo bo wydaje mi się wtedy, że wszystkie bakterie się wygotowały
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-02-02 o 19:41 |
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam to sadzone, ale żółtko mocno ścięłam.
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kręcą ![]() Ja też, na miękko nie lubię... A już jajecznicy jej wygląd mnie przeraża.
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam, że wrzucę zdjęcia butów, a akurat robiłam, więc:
od razu torebka (która wg mojej mamy jest ohydna, bazarowa i "nie nadaje się na bal", a wg mnie -> i stare buty (wiem, brudne ), które wezmę na przebranie i pójdę w nich na poprawiny.
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-02-02 o 20:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Potem zaczęliśmy śpiewać to co zespół. Potem klaskać. Facet powiedział, że fajnie, że klimat robimy, a my 'weeeeeeeesseeeeelny kliiiiimaaaat' 
nie chciałam poprawiać Martyny. Miałam na myśli, że na ogół słuchanie muzyki klasycznej jest niespotykanym zjawiskiem wśród młodzieży, jak powiedziała Martyna.

może troszkę i słuchowcem, po korkach z biologii widzę.
aż mi zepsuło smak obiadu.
i okolo południa, nie rano i nie wieczorem.
zaraziłaś mnie tym, właśnie sobie oglądam film [zrobiłam małą przerwę] i tak się zastanawiałam, co oznacza to Requiem. 
w ogóle, całe życie go uwielbiałam. czesto jest wykorzystywany w innych filmach i zawsze się zastanawiałam co to.

trzeba go do pionu ustawić.
Żeby Tż dać