Etorebka- część V - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-06, 21:17   #4141
karolag22
Zadomowienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ej no znając moje "szczęście" to się cieszę że trafiłam wersję prosto-zamkową Oj tak pochwal się ładnie grzecznie, zdjątko z każdej strony ma być
Iduś nosiłaś już swoją Saphire? Wygodna jest? Tak się przymierzam do zakupu tylko czekam aż z ceny zejdzie
No wlasnie Idus ? Jak Saphire ci sie nosi?
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 22:01   #4142
a*a*a*
Ania

Jejku ktoś skorzystał z mojego kodu! na początku nie wiedziałam co to za mail Tak czytam i czytam i nagle banan na twarzy od ucha do ucha. Teraz rozumiem radość dziewczyn, których kod został wykorzystany (zwłaszcza, że to pierwszy raz) Mam nadzieje tylko, że nikt się rozmyśli i faktycznie kupi torebkę. No i ogromnie dziękuje wizażance, która wzięła mój kod
Pochwal się potem zakupem
Stary 2010-02-06, 22:05   #4143
nikki999
Zakorzenienie

ja ostatnio też dostałam mail i niestety do dziś nie przyszedł drugi mail

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 22:08   #4144
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Chyba nie Zreszta mi sie wydaje, ze to by nic nie zmienilo - toksyczna mamuska i tyle... Nie potrafila wychowac syna do zycia z inna kobieta albo i nie chciala... Kiedys sie smialam z maminsynkow, a teraz na wlasnej skorze sie przekonuje jaki to jest dramat byc z kims takim

I uwierzcie mi nie mam na co liczyc, ze kiedys dostane od niego torebke
Moje sposoby to konsekwencja w zwracaniu uwagi, złośliwe żarty, awantury Po kilku latach efekt był taki, że w ogóle przyznał mi rację, że problem jest i samemu mu zaczęło być z tym niewygodnie.
Powoli pępowina zaczyna być odcinana, ale to nie jest takie łatwe, jeśli wcześniej przez dwadzieścia parę lat był uwiązany przy spódnicy mamusi. Najgorsze są te szantaże emocjonalne - ale i to coraz mniej działa, na szczęście

Ale żeby wypominać, że kupiłaś sobie jakieś rzeczy (zwłaszcza, jeśli sama masz na to własne pieniądze) to mi się w głowie nie mieści.
Mój nigdy mi na nic nie skapił, o każdym święcie pamieta i często nawet bez okazji robi mi jakąś drobną miłą niespodziankę.
Ja mam tylko problem taki, że mama nie nauczyła go samodzielności, zaradności; jest nadopiekuńcza i nie widzi tego, że jej synek to już dorosły chłop

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

A zmieniająć temat: czy ktoś kupuje Heloise - tę czarną prostokatną z gadziej skórki? Jestem jej ciekawa.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 22:26   #4145
maggie82
Zakorzenienie

dziewczyny - nie było mnie dwa dni i mam 10 stron do nadrobienia piszecie jak szalone zaczynam czytać powoli ...
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 22:30   #4146
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Moje sposoby to konsekwencja w zwracaniu uwagi, złośliwe żarty, awantury Po kilku latach efekt był taki, że w ogóle przyznał mi rację, że problem jest i samemu mu zaczęło być z tym niewygodnie.
Powoli pępowina zaczyna być odcinana, ale to nie jest takie łatwe, jeśli wcześniej przez dwadzieścia parę lat był uwiązany przy spódnicy mamusi. Najgorsze są te szantaże emocjonalne - ale i to coraz mniej działa, na szczęście

Ale żeby wypominać, że kupiłaś sobie jakieś rzeczy (zwłaszcza, jeśli sama masz na to własne pieniądze) to mi się w głowie nie mieści.
Mój nigdy mi na nic nie skapił, o każdym święcie pamieta i często nawet bez okazji robi mi jakąś drobną miłą niespodziankę.
Ja mam tylko problem taki, że mama nie nauczyła go samodzielności, zaradności; jest nadopiekuńcza i nie widzi tego, że jej synek to już dorosły chłop

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

A zmieniająć temat: czy ktoś kupuje Heloise - tę czarną prostokatną z gadziej skórki? Jestem jej ciekawa.
Na Heloise nikt sie poki co nie skusil, a przynajmniej sie nie przynal

Gratuluje w takim razie konsekwencji i wytrwalosci - bo ja nie wiem czy dam rade Tak jak pisalas moj Tz pierwszy krok podjal - mieszkamy z dala od mamuski, ale jego zachowania to konsekwencje jej wychowania - i to ciezko zniesc i je zmienic Czasami sie zastanawiam jak tak mozna krzywdzic wlasnie dzieci i modle sie, zebym ja nie byla taka na przyszlosc
Czas pokaze.... Ale ja z jego uplywem jestem chyba coraz bardziej na nie...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 22:35   #4147
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mialam 41 jak weszlam w wiek dojrzewania Pamietam, ze byl wtedy duuuuuuzy problem z kupieniem jakis fajnych butow Potem zeszlam na 40,a teraz mam 39
Wiem, ze czlowiek z wiekiem sie kurczy, ale zeby tak szybko W takim tempie za kilkanascie lat znikne

Przyłączając się do tematu o butach - ja noszę 39 i raczej nie mam problemów z rozmiarem - bo to popularny rozmiar ... W sumie nie mam na co narzekać
Stary 2010-02-06, 22:38   #4148
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Z przodu: Aniołem nie jestem
z tyłu: ale Ona i tak mnie kocha
bardzo pomysłowy
Cytat:
jeśli masz się meczyć .. to szkoda zycia ..
Stary 2010-02-06, 22:45   #4149
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Na Heloise nikt sie poki co nie skusil, a przynajmniej sie nie przynal

Gratuluje w takim razie konsekwencji i wytrwalosci - bo ja nie wiem czy dam rade Tak jak pisalas moj Tz pierwszy krok podjal - mieszkamy z dala od mamuski, ale jego zachowania to konsekwencje jej wychowania - i to ciezko zniesc i je zmienic Czasami sie zastanawiam jak tak mozna krzywdzic wlasnie dzieci i modle sie, zebym ja nie byla taka na przyszlosc
Skoro jesteś na nie, to niejako sama sobie rozwiązałaś problem Nie warto na siłę trwać w związku, który nie przynosi szczęścia.
Stary 2010-02-06, 23:11   #4150
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Dostałam odpowiedz od Pani sayuri-san ...
Może nie będę cytować, ale przeprosiła mnie i obiecała, że nie wykorzysta nigdy moich, ani innych cudzych zdjęć w ten sposób...
Jak dla mnie sprawa jest załatwiona, a jak z tą obietnicą będzie pewnie przekonamy się w najbliższym czasie
To dobrze że sprawa się rozwiązała i że zostałaś przeproszona Miejmy nadzieję że to się nie powtórzy już więcej

Cytat:
Napisane przez Madziarka.n Pokaż wiadomość
..i właśnie tą zamówiłam dziś rano
bo przyglądając się dłużej fioletowej, doszłam do wniosku, że jakiś ten fiolet taki... pogrzebowy
Witaj też wybrałabym niebieską i poproszę o zdjęcia jak już ją dostaniesz

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ja za nią płakać nie będę bo ten fason mi się średnio podobał za to kolor ładny

No i doczekałam się pierwszej poprawki z prawa co za koszmarny dzień

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Poison Pokaż wiadomość
Moje drogie! oto moja nowa Emilka w kolorze pudrowego różu na żywo bardzo mi się podoba ma chyba troche mniej różu niż na zdjeciach na e-torebce przez co ma bardziej przygaszony kolor
śliczna i Ty też super wyglądasz Ładna całość

Cytat:
Przed chwila wyslali mi nowa Emilke
Czyli zaplacili listonoszowi za przesylke
Super - szybko to załatwili

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Kochane jeszcze tylko 22 dni do nowej kolekcji !!
czekamy ...

Edytowane przez maggie82
Czas edycji: 2010-02-06 o 23:13
Stary 2010-02-06, 23:13   #4151
Dominiique
BAN stały

Liczę, że jakieś inne kopertówki jeszcze się pojawią, bo potrzebuję czegoś na wesele - ecru, złotego, beżowego, zielonego lub śliwkowego
Stary 2010-02-06, 23:49   #4152
Iduś
Zakorzenienie

cholerka cytowałam sobie wiadomości i mi się przeglądarka nagle zamknęła

No wiec tak. Nosiłam Saphire właśnie dzisiaj. Bardzo fajna jest tylko trochę duża ... ale w końcu będe miala dobrą torebkę na uczelnie ... dużą i pojemną

Nie powiedziałam Wam.... dzisiaj o 10 byly wpisy z prawa. Nie poszlam bo wiedzialam, ze mam 2 , wiec dalam koledze moją karte, żeby mi facet wpisał. Wyobraźcie sobie, ze ZDALAM ... nie wiem jakim cudem chyba facet mial jakis mega dobry humor wczoraj jak to sprawdzal bo kompletnie nic tam ciekawego nie napisalam. Kolega mowil ze moja ocena to

" 3 - - ! ? " ( słownie trzy z dwoma minusami z wykrzyknikiem i znakiem zapytania )

... nie jestem z siebie dumna bo napisałam tam takie głupoty, że chyba dlatego mi zaliczyl ... przynajmniej pieniadze zostana w portfelu

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-02-06 o 23:50
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 23:57   #4153
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam koszulkę z napisem (wczoraj odebrałam i kurde zrobili nie tak jak chciałam Zrobię likier kawowy (czekam na butelkę ) i moze ciasto w kształcie serca.
Ale jak na chwilę obecną to nci bym mu nie dała, bo znowu mnei denerwuje W końcu była dziś okazja żebyśmy spędzili więcej czasu ze sobą, to sę umówił z kolegami
Do tego wynajął dziś mieszkanie na drugim końcu miasta więc będzie nas dzielić więcej niż obecne 50 m Skończy sie pdowożenie do/z pracy, do/ze szkoły, szybkeie spotkania na np. pół godzinki
To ładny prezent Ja zostaję przy perfumie, upiekę jego ulubione ciastka i zrobię dwa desery (galaretka z owocami i bitą śmietaną a drugi lody + truskawki - o ile je gdzieś znajdę ) a TŻ miał wymyślić kolację... i wiecie co wymyślił że zamówi pizze (dodam że z wykształcenia jest kucharzem )

Cytat:

No wiec tak. Nosiłam Saphire właśnie dzisiaj. Bardzo fajna jest tylko trochę duża ... ale w końcu będe miala dobrą torebkę na uczelnie ... dużą i pojemną

Nie powiedziałam Wam.... dzisiaj o 10 byly wpisy z prawa. Nie poszlam bo wiedzialam, ze mam 2 , wiec dalam koledze moją karte, żeby mi facet wpisał. Wyobraźcie sobie, ze ZDALAM ... nie wiem jakim cudem chyba facet mial jakis mega dobry humor wczoraj jak to sprawdzal bo kompletnie nic tam ciekawego nie napisalam. Kolega mowil ze moja ocena to

" 3 - - ! ? " ( słownie trzy z dwoma minusami z wykrzyknikiem i znakiem zapytania )

... nie jestem z siebie dumna bo napisałam tam takie głupoty, że chyba dlatego mi zaliczyl ... przynajmniej pieniadze zostana w portfelu
No i widzisz Kobieto trochę wiary w swoje umiejętności
Te pieniądze które miały iść na poprawkę odłóż na torebkę
Stary 2010-02-07, 00:11   #4154
Dominiique
BAN stały

Cytat:

niezły numer ale ulga dla Ciebie
Stary 2010-02-07, 00:22   #4155
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
niezły numer ale ulga dla Ciebie
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
No i widzisz Kobieto trochę wiary w swoje umiejętności
Te pieniądze które miały iść na poprawkę odłóż na torebkę
Ja po prostu oceniam realnie swoje szanse .
Mam tak, że czasem trzymam się jakiejś nadziei,a skoro po tym egzaminie już nastawiłam się na poprawkę to naprawdę źle napisałam ....no , ale jakimś cudem jestem do przodu

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 00:29   #4156
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:

no i kasa zostanie na nową torebkę
Stary 2010-02-07, 00:39   #4157
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
No to zyczymy udanej zabawy
Masz racje martini - ja juz slyszalam, jak jego matka przebakiwala, ze jest powaznie chora... Oczywiscie klamala, ale synus wierzyl, wyzywal sie na mnie, siedzial ciagle z matka w domu i nie mial czasu na spotkania Bo "matke ma sie tylko jedna". I tu juz nie chodzi o moje uczucia do niego - ale swiadomosc, ze on zawsze postawi matke na pierwszym miejscu sprawia, ze nie widze go nie tyle jako meza, ale jako ojca dla moich dzieci Dlatego mowie czas pokaze jak bedzie...
Dziękuję, bawiłam się świetnie
Co do Twojej sytuacji, to nie zazdroszczę, ja bym nie dała rady
Cytat:

Widzisz, jest dobrze
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 08:18   #4158
Spaza
Zakorzenienie

nie było mnie 2 dni i tyle stron naprodukowałyście, że nie wiem jak to nadrobię

Cytat:

Super Gratulacje Ja też tak nie raz miałam- myślałam, że nie zdam czegoś, a okazywało się pozytywnie jednak więc nie ma co panikować na zapas
w takim razie nie odpisuję już na pw, skoro potrzeby nie ma

Dziewczyny: zamawiała któraś z Was może już torebkę Lizzy? coraz bardziej mnie kusi, żeby ją kliknąć
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 08:32   #4159
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Wady...Wiesz Dominique mi sie wydaje ze to co mi najbardziej przeszkadza to nie tyle wady, co przyzwyczajenia i kwestia jego wychowania I nasze skrajne poglady na to jak powinien wygladac zwiazek i zycie w zwiazku...
Przypominam: to jedynak ( jest egoistyczny i nie potrafi sie dzielic ) i maminsynek. Tak wiec matka go nauczyla, ze w domu to kobieta sprzata, pierze, gotuje, wychowuje dzieci... A ja mam calkiem inne podejscie - mieszkacie razem - to dzielicie sie obowiazkami Tak wiec moj Tz w domu nie robi nic mimo tysiaca rozmow i jego obiecanek, ze bedzie sprzatal ( owszem robi to - posprzata laskawie jeden pokoj raz na jakis miesiac...) A z wad: jest bardzo skapy ( przyklad z ostatnich dni: "Nie przyjade po ciebie, bo mi szkoda na benzyne..." Ale przyklady mozna mnozyc i mnozyc...) Skapy do tego stopnia, ze chociaz mielismy wspolne pieniadze to juz mamy osobne, bo mi wypominal jakis drozszy szampon czy tusz do rzes...Tu tez obwiniam jego matke - straszna zyla, wiec jaki on ma byc... Dominiue moglabym pisac i pisac, ale nie chce zasmiecac watku...
Kiedys myslalam, ze moze to jest zwiazek na przyszlosc, ale jezeli komus przez 20-kilka lat wpajano pewne zachowania i ktory zyl w swiecie calkiem innych wartosci, to co ja teraz moge... Widze jakies zmiany, ale tez widze, ze pewnych rzeczy on po prostu nie zmieni

A zeby nie bylo, ze nie na temat: torebki musze przed nim chowac do szafy, bo nie tyle, ze to komentuje ale on sie po prostu wscieka, jak mozna kupowac torebki za tyle pieniedzy...

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Mieszkamy razem - wyrwalam go ze szponow mamuski Nawet nie chce mowic ile razy dziennie wydzwaniala... Zreszta dziewczyny to jest dluuuuuuuuuuuuga historia, nie na ten watek
Karola, widzę, że sytuacja jest poważna... Ja też miałam przeboje z przyszłymi "teściami". Aż nie wiem czy opowiadać, bo ta historia doprowadzała mnie wtedy do napadów nerwicy i objawów jak po zatruciu pokarmowym - że tak delikatnie to ujmę. Jednak mój Tż rozwiązał sytuację tak, że podczas kłótni spakował się i po prostu wyniósł z domu, przygotowywał się do tego już wcześniej, bo nagrał sobie stancję i jako taką pracę by się utrzymać. I... skoro nie polubuli mnie, zerwał całkowicie kontakt z rodzicami na 2 lata. Nie odb telefonów, nie wiedzieli gdzie mieszka, nie jeździł na święta.. I chyba dotarło do wspaniałej rodzinki, że nie wygrają tego pojedynku. Smutna historia.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:

Gratulacje z całego serducha!
Stary 2010-02-07, 08:39   #4160
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Witaj Dodeczko, to możesz zaliczyć dzionek do udanych. Zakupy super. Ja sto lat w lumpeksie nie byłam.....napisz coś więcej o tej pomadce jestem ciekawa, bo ja jak kupuję to błyszczyki.
zadowolona z efektu
Renia pomadka jest świetna! matowa, nie wiem czy lubisz matowe, bardzo jaśniutko różowo-beżowa, idealnie pasuje do wszystkiego w pudrowo różowym kolorze. Super się komponuje do wszelkich ciemniejszych makijaży oczu. Bardzo polecam, zapłaciłam za nią w Naturze 32,90. Naczytałam się i naogladałam recenzji i nie mogłam jej się oprzeć. Jak się pomalowałam testerkiem w drogerii to efekt był taki sobie, zwłaszcza do czerwonej czapy ale w domu to już inna bajka. Polecam! zdj jest nie mojego autorstwa, ale kolor oddaje idealnie!

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-02-07 o 08:40
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 08:49   #4161
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po prostu oceniam realnie swoje szanse .
Mam tak, że czasem trzymam się jakiejś nadziei,a skoro po tym egzaminie już nastawiłam się na poprawkę to naprawdę źle napisałam ....no , ale jakimś cudem jestem do przodu
To teraz nie pozostaje nic innego jak Tylko się cieszyć
I pieniążki zaoszczędzone i Twój stres przed poprawką

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Dziewczyny: zamawiała któraś z Was może już torebkę Lizzy? coraz bardziej mnie kusi, żeby ją kliknąć
Lizzy zamawiała Justysia i powiedziała że zda relację jak odbierze ją z siedziby etorebki
Stary 2010-02-07, 09:04   #4162
dodeczka84
Zakorzenienie

Dziś pewnie będziemy zamawiać na all zaproszenia i księgę gości weselnych ;-) zaczyna się.
Odkryłam wczoraj po raz kolejny jaki jest główny problem z moim facetem i prezentami: ON NIE WIE CO MOŻNA KUPIĆ W JAKIEJ CENIE, NIE WIE CO JEST WARTE SWOJEJ CENY I MYŚLI, ŻE JAK WYDA WIĘCEJ KASY TO KUPI COŚ ŚWIETNEGO, A W RZECZYWISTOŚCI PRZYNOSI DO DOMU BUBLE I MARNUJE PIENIĄDZE! poza tym ma gust po mamusi

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

http://www.allegro.pl/item913681285_..._nowa_bcm.html
nie poznaję modelu ...

Czas edycji: 2010-02-07 o 08:56
Stary 2010-02-07, 09:09   #4163
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
CharLizZie nic sie nie martw, widziałam torebkę na żywo i z zamkiem nic a nic nie powinno być nie tak ogladałam też wężowe nowośći naprawdę na żywo wygląda spoko, skóra się nie błyszczy jak to sie może wydawać się na zdjęciu, jest delikatna i bardzo zgrabna!!!
o to super nie bylo mozliwosc pstryknac fotki?

Dziekuje za skrozystanie z kodu wczoraj ok 23 kupilas moze cos z nowosci? My tu wszystkie czekamy z utesknieniem na zdjecia nowych torebek

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

a tu torebeczki az po 109
http://www.allegro.pl/item912762659_..._kolczyki.html

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 09:13   #4164
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Dziś pewnie będziemy zamawiać na all zaproszenia i księgę gości weselnych ;-) zaczyna się.
Odkryłam wczoraj po raz kolejny jaki jest główny problem z moim facetem i prezentami: ON NIE WIE CO MOŻNA KUPIĆ W JAKIEJ CENIE, NIE WIE CO JEST WARTE SWOJEJ CENY I MYŚLI, ŻE JAK WYDA WIĘCEJ KASY TO KUPI COŚ ŚWIETNEGO, A W RZECZYWISTOŚCI PRZYNOSI DO DOMU BUBLE I MARNUJE PIENIĄDZE! poza tym ma gust po mamusi

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

http://www.allegro.pl/item913681285_..._nowa_bcm.html
nie poznaję modelu ...
Też tej torebki "nie znam"
A co do TŻ no na szczęście mój tak nie myśli ale rzeczywiście, większość mężczyzn myśli że jak kupi coś drogiego to my się bardziej ucieszymy... a to przecież nie prawda bo nie dają nam prezentu z rachunkiem czy naklejoną ceną... i my czasem nie mamy pojęcia o wartości otrzymanego prezentu.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
To już jest totalne przegięcie
Stary 2010-02-07, 09:30   #4165
dodeczka84
Zakorzenienie

Może pomożecie mi znaleźć na all jakąś ładną apaszkę do czarnej torby?
Stary 2010-02-07, 09:32   #4166
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Może pomożecie mi znaleźć na all jakąś ładną apaszkę do czarnej torby?
a jakie kolory na niej Cie interesuja?

Zakochana
Stary 2010-02-07, 09:37   #4167
dodeczka84
Zakorzenienie

Ubieram się raczej na ciemno, więc może coś co by było rozjaśniającym elementem? Choć nie chciałabym na początek wprowadzać ogranicznika. Może coś pięknego znajdziecie.

Czas edycji: 2010-02-07 o 09:39
Stary 2010-02-07, 09:46   #4168
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Ubieram się raczej na ciemno, więc może coś co by było rozjaśniającym elementem? Choć nie chciałabym na początek wprowadzać ogranicznika. Może coś pięknego znajdziecie.
wiesz ja osobiscie nie kupowałabym na all bo one nie sa drogie i dochodzi przesylka wiec moim zdaniem sie przeplaca u mnie np na bazarku sa babki ktore maja stragany pelne szali i apaszek w przeroznych klorach moze Ty tez sie przejdz u siebie napewno tez znajdziesz takie stoiska popatrz tez jeszcze w Reserved tam zawsze jest duzy wybor w wzorach, a tu kilka z allegro:
http://www.allegro.pl/item907374661_...tmosphere.html
http://www.allegro.pl/item903936548_...ka_chusta.html -zebra lub biala pantera
http://www.allegro.pl/item905442903_...odel_1424.html

Zakochana
Stary 2010-02-07, 09:58   #4169
dodeczka84
Zakorzenienie

Na dobry początek dnia ode mnie

http://w493.wrzuta.pl/audio/2Wgjdich...ons_soundtrack

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
wiesz ja osobiscie nie kupowałabym na all bo one nie sa drogie i dochodzi przesylka wiec moim zdaniem sie przeplaca u mnie np na bazarku sa babki ktore maja stragany pelne szali i apaszek w przeroznych klorach moze Ty tez sie przejdz u siebie napewno tez znajdziesz takie stoiska popatrz tez jeszcze w Reserved tam zawsze jest duzy wybor w wzorach, a tu kilka z allegro:
http://www.allegro.pl/item907374661_...tmosphere.html
http://www.allegro.pl/item903936548_...ka_chusta.html -zebra lub biala pantera
http://www.allegro.pl/item905442903_...odel_1424.html
Bardzo Ci dziękuje. Wiesz, ja wczoraj w tym wspomnianym już lumpeksiku szukałam jakiejś apaszki. Łudziłam się, że znajdę, niestety się nie udało. Masz rację, pójdę na ryneczek, może coś wykombinuję A panterki i zeberki urzekające
Aż się dziwię, że nie mam żadnej małej apaszki w domu, same takie duże chusty.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Dziś pojadę do mamy, może coś po babci śp. wygrzebię
Stary 2010-02-07, 10:05   #4170
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dziękuję, bawiłam się świetnie
Na Rayu? Opowiedz coś więcej, co zagrał? Ja Raya znam tylko z jego epizodu w Genesis i płytki "She" z Stiltskin. Ale ma bardzo ładny, głęboki, męski głos

Cytat:

Ja wczoraj zaliczyłam łacinę. Też się nie popisałam, bo przy odmianie pomyliłam czasownik mieć z dawać, a czas praesens z imperfektum... Ale grunt, że obie jesteśmy do przodu z zaliczeniami!

Tak a'propos dziwnych ocen, na rzeczonej łacinie kolega dostał dwóję z trzema wykrzyknikami. Znalazł zdanie, którego wykładowczyni mu nie zaliczyła, podchodzi do niej i pokazuje, że powinien mieć punkt więcej, a ona na to - "O! W taki razie będzie pan miał lepszą ocenę" - i ceremonialnie skreśliła jeden wykrzyknik.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości