Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 275 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-07, 17:06   #8221
anna_ivy
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Aaaa i znalazlam grzanke samii, tylko nie wiem jaki alkohol do tego
wodka, czy spirytus...
wez mocy Slonko, mowie mocny

wodeczka 40 koni wystarczy, no chyba ze schorzenie ciezkie to juz tylko spiryt da rade
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 17:09   #8222
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Czy to wam sie otwiera?? jesli tak to poprosze Agnelke o wklejenie tych linkow do pierwszego posta w tym watku i bedziemy tam odsylac napalone nowicjuszki
Mowisz i masz
Stary 2010-02-07, 17:12   #8223
TiNi87
BAN stały

Agnelka ja rowniez bede powiekszac ale dopiero po dziecku czyli za jakies 8-10lat bo marzy mi sie synus
ale wtedy wezme gdzies 600cc zeby uzyskac taki biuscik jak ma Horo
Miska wez pod uwage ze ja mam szerzej rozmieszczone wkladki co daje piersi pod pacha i przerwe miedzy nimi,czyli w cm daje wiecej ... tobie przybylo 8cm a mi 10 ale te 2cm wiecej u mnie to ta przerwa miedzy piersiami...
I jeszcze kwestia wielkosci obie mamy 91cm... ale ty masz 69 pod biustem a ja 73 wiec widzisz roznice

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2010-02-07 o 17:14
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 17:14   #8224
kristelle
Raczkowanie

Cytat:
Czy to wam sie otwiera?? jesli tak to poprosze Agnelke o wklejenie tych linkow do pierwszego posta w tym watku i bedziemy tam odsylac napalone nowicjuszki

TiNi87 jes tes bardzo mila osoba dziekuje w imieniu swoim i kurra buziak
kristelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 17:21   #8225
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kristelle Pokaż wiadomość
TiNi87 jes tes bardzo mila osoba dziekuje w imieniu swoim i kurra buziak
Sluze pomoca
Stary 2010-02-07, 17:25   #8226
meduza31
Raczkowanie

przespałam 3 godziny i 3 strony mam do nadrobienie,matko jedyna,
dziękuję Tini za ten spinacz,mądra z Ciebie dziewczynka,nie to co ja -gamoń,szukałam ,szukałam i nie znalazłam,teraz szybko,sprawnie i wszystkie cycki na talerzu-tylko nie wiem czy je przejem
meduza31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 17:37   #8227
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Mowisz i masz

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:56
Stary 2010-02-07, 17:38   #8228
meduza31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
dziewczyny, teraz na poważnie która na dziś?
ja nie wiem czy Ty stoisz tam jeszcze przed tą szafą ale mnie sie podoba ten trzeci kolorek,mniam mniam
Stary 2010-02-07, 17:40   #8229
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez meduza31 Pokaż wiadomość
ja nie wiem czy Ty stoisz tam jeszcze przed tą szafą ale mnie sie podoba ten trzeci kolorek,mniam mniam
Jak dla mnie druga opcja
Stary 2010-02-07, 17:49   #8230
kristelle
Raczkowanie

TiNi87 szukam twoich 420cc na zdjeciach i nie moge znalezc a bardzo chcialabym je zobaczyc prosze zaprezentuj jakas fotke bo nie odejde od kompa przez cala noc
Stary 2010-02-07, 17:56   #8231
TiNi87
BAN stały

Sa gdzies ostatnio wstawialam z ocenzurowanymi brodawkami

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:57
Stary 2010-02-07, 18:23   #8232
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=Miskaa78;17017354]ale podłogę macie podgrzewaną? czy to płytki ścienne? nie moge sobie wyobrazić płytek w pokoju..opowiedz więcej..

Tak Misiu maz zamontowal ogrzewanie podlogowe a dzisiaj kladzie kafelki jak sie da to zrobie fotki tylko dzisiaj jeszcze wszystko bez fugi jest i nie dojdziemy do konca pokoju

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

zmykam na trening bede wieczorkiem
Stary 2010-02-07, 18:31   #8233
meduza31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
witam Was wszystkie

za pieknie to nie wyglada mozna wiedziec kto te piersi zrobil ?? czy byla z jakis amerykanskich stronek sciagnieta ...

muszę wrócić do tego tematu-otóż znam właścicielkę tych piersi,miałam okazję Ją poznać w klinice,to także pacjentka dr Kubsika,Jej piersi przeszły dwie operacje- jedna pierś jest starsza od drugiej o około miesiac-koleżanka M. od początku wiedziała jakie chce mieć piersi-duże-czytała na forach,jak to dziewczyny wpierw sa szczęśliwe z osiagniętego rozmiaru a po kilku tygodniach zaczynają płakać(skad ja to znam?też mi teraz za mało)wobec tego zażyczyła sobie na którejś tam kolejnej konsultacji najwieksze z możliwych wkładek-doktor dobrał dwa różne implanty ze względu na asymetrię jaką posiadała-przyznam Wam,ze Jej wyjściówka była przepiękna,cud miód ,palce lizać,ja bym takich nie ruszała,żadnego rozstępu po wykarmieniu jednego dziecka i takie jędrne ,no ale to Jej decyzja;dr z mentorów wybrał :do jednej piersi profil wysoki hp 435 a do drugiej super wysoki uhp 455-M drobniutka jest -dr od początku kręcił głową,mówił,ze to za dużo,ze wolałby dać Jej mniejsze ,miał nadzieje,ze zrezygnuje z tych dużych.Operacja się odbyła chyba po koniec października,my pacjentki dr Kubasika przez pierwszy tydzień po op mamy założony bandaż opatrunkowy na klacie,swoje cycki widzimy dopiero na pierwszej kontroli w 8 dobie podczas zdjecia bandaży.Piersi M były bardzo duze,skóra bardzo napieta,dr wcisnął M bandaż między cycki i z powrotem założył bandaż ,w tygodniu M zadzwoniła,ze chyba cos nie tak,przyjechała znów do kliniki,w jednej piersi otworzyła się blizna,widać było implant ,okazało się,ze ma jakieś problemy z hormonami,siara czy cuś spowodowało zakażenie ,dr podjął decyzję o wyjęciu implantu,M trafiła na stół op,do domu wróciła z jedną piersia tak czekała na wygojenie chyba miesiac,doczekała się,teraz ma już komplet bliźniaczek aczkolwiek jedna starsza od drugiej o miesiąc,to zdjecie ,które zobaczyłyście jest zrobione zaraz po drugiej operacji ,na mostku to co wydaje Wam się oderwaniem jest obrzękiem,jedna pierś juz wprawdzie sie układa druga swieża jeszcze sie aklimatyzuje;jestem pełna podziwu dla koleżanki,ze tyle wytrzymała,ze się nie załamała,obecnie jej piersi z profilu wygladaja powalająco,mam nadzieję,ze bliźniaczki się dogadają i ułożą i juz latem ta cycolinka będzie naprawdę szczęśliwa,czego jej z całego serca życzę;
Nie było w tym przypadku ani winy pacjentki ani winy lekarza,to hormony spłatały dziewczynie figla i dużo sie nacierpiała.To tyle w tym temacie.
Stary 2010-02-07, 18:49   #8234
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
turkus albo srodkowa

A jak u nich z rozmiarowka? Jak pisza 36 to jest 36?
nie - to niemiecka rozmiarówka jak nosisz 34 zamawiasz 32
Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
wszystkie sa super do mnie najbardziej przemawia 2 , ale to dlatego , ze mam ostatnio mala obsesje na punkcie filetu

dzieki Misia milo mi bardzo
ja nie wiem jak to sie stało że dopiero teraz ale gapowe przepijemy

Cytat:
ania dziekuje za przepis , faktycznie szybciutki i malo skomplikowany ... a ja wlasnie takie lubie najbardziej
Aaaa i znalazlam grzanke samii, tylko nie wiem jaki alkohol do tego
wodka, czy spirytus...
Kochana wrzucaj ten przepis do Klubu - dział przepisy plissss
Cytat:
Napisane przez meduza31 Pokaż wiadomość
juz nie stoje - mam turkus ale jak piszecie pierwsza druga hihihi to ja nie wiem juz w jakiej koleności je wkleiłam
ale ciesze sie ze Wam sie podobają..ja tak mam że jak mi sie fason podoba to kupuje kolorystyke ..a Melrose to moja ulubiona firma

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 19:06   #8235
kristelle
Raczkowanie

Prosze o opinie na temat dr Szczyta z Warszawy, może któraś z Pań forumowiczek ma jakąś wiedzę na temat w/w lekarza. Myślę o drugiej operacji i nie wiem kogo się wybrać, pierwszą robiłam u dr Chęcińskiego, ale końmi mnie tam już nie zaciągną

Stary 2010-02-07, 19:08   #8236
zaga25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość

Zaga narzekała na sensacje zołądkowe,znam juz chyba przyczyne -była niegrzeczna to coś jej dosypali ,przyznawaj sie kobito jakie rozrywki im zafundowałaś ze cie tak potraktowali?
Nic im nie zrobiłam, ale fakt, dużo jadłam, może jakieś limity mieli Ale nie prosiłam o więcej tylko Happy z talerza podkradałam

Cytat:
Napisane przez _mysza_ Pokaż wiadomość
moje swiezynki..
mam nadzieje ze za jakis czas beda ladne bo na razie trojkaty
W piątek miałam ściągane szwy i miałam przyjechać o 10 do kliniki i przyjść zobaczyć co tam u nowych właścicielek piersi słychać ale mnie zakupy wciągnęły za bardzo. Nawet dzwoniłam do kliniki czy mogę być tak szybko.

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Witajcie,
wczoraj bylam na imprezie.Alkohol-wiadomo! A,ze wszyscy o cyckach wiedzieli,to musialam sie kilkakrotnie rozbierac i sie nimi chwalic.
A ja rozluzniona tymi drinkami robilam co chcieli bo dumna z cycuchow jestem. Prawie sami Niemcy byli ale tez 3 chlopow Polakow kolo 40stki, ktorych wcale nie znalam.
Dzis mi sie totalnie smiac chce z tej akcji.
Maz w domu z dziecmi zostal a ja drinki chlalam i pokazywalam wszystkim cycki.
I pomyslec, ze niedawno sie meza wstydzilam.
Dziekuje BOGU,ze mamy chirurgie plastyczna.
A na impreze to juz dlugo nie pojde.

Cytat:
Napisane przez kurra Pokaż wiadomość
Mam od razu pytanie do forumowiczki o loginie "Zaga" bo ma ten san profil czyli wysoki jak ja oraz ten sam rozmiar 325 ml , czy mogłabyś jakoś przesłąc zdjęcie , linka czy jak się to robi... bardzo mi zależy bo to jest mój nawiększy dylemat. Ja chciałam na początku 280 ml a lekarz do mnie ze najlepiej bedzie 350a nawet 375 .... to troche roznicy . wkoncu zdecydowalam sie na 325 i ani ml wiecej, a moze nawet mniej tylko najpierw chcialabym zobaczy jakies zdjecia jak towyglada, jesli jeszcze jakas dziewczyna miała dokaldnie ten sam profil i rozmiar czy mogłaby pokazac zdjecia? ? ? Aktualnie mam znikome A
Wysyłam ci zaproszenie do przyjaciół i będziesz mogła oglądnąć w moim albumie
zaga25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 19:11   #8237
2sweet
Rozeznanie

hej witam po dluuugiej przerwie!
codziennie podczytywalam was w pracy na lanczu ale dopiero dzis od ok 13 probowalam nadrobic jakies 45 stron zaleglosci kosmos normalnie, to co sie tu dzialo!! czlowiek znika na tydzien a tu wszytsko do gory nogami poprzewracane
no i mnie ominely i klotnie i trolle i afery... ale juz widze ze jest spokojniej wiec bardzo sie ciesze
tylko smutno mi ze Yagna zdecydowala sie nas opuscic
z nowosci u mnie to tylko tyle ze uwielbiam swoja pania dr, w piatek spedzialm z nia chyba 40min na telefonie a ile sie przy tym usmialysmy! juz sie nie moge doczekac! termin potwierdzony na 30 marca 8 rano klade sie na stol

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Dziewczyny a mi to teraz cos innego po glowie chodzi..
czy orientujecie sie czy mozemy same pomoc naszym miesniom piersiowym przed operacja, np wykonujac odpowiednie cwiczenia, coby np zastale miesnie rozruszac troszke ? jakie cwiczenia bylyby najlepsze i czy mialoby to moze jakis dobry efekt???
akurat o to pytalam tez swoja dr w piatek i mowila mi ze lepiej zebym zostawila tak jak jest i nie cwiczyla

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
kochana, nie mam tatuażu na stópce, tylko na pleckach...
na stópce moze kiedyś...
taki malusi, żeby ze szpilek zakrytych nie było widać hihi
ja tez chcialam taki malusi ale sie powstrzymac nie moglam i w szpileczkach wyglada pieknie
a myslalas by zamiast usunac moze zrobic jakis cover? znam kilka dziewczyn co poprawialy plecy i terz maja piekne tatuaze

Cytat:
A mi sie wydaje, ze swego czasu miala go 2sweet... , a tak w ogole, to dawno sie nie odzywala.
Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Ano wlasnie Dziewczatka, gdzie jest nasza 2sweet?
dziekuje za pamiec juz myslalam ze zostalam zapomniana siostra byla tydzien u mnie i codziennie po pracy ruszalysmy na szturm po sklepach a ze jeszcze sa duze wyprzedaze to mialysmy niezla bieganine bo koniecznie chciala wszystkie sklepy zobaczyc
ale juz jestem

aaa przypomnialo mi sie, Listopadowa pisala ze u pani dr szturm, zgadzam sie, nie miala zbytnio terminu na luty a nawet na marzec juz ciasno sie robi ja poki co jestem jedyna na 30 marca ale sa tez dziewczyny juz zapisane na 29 wiec pewnie je spotkam w klinice

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-02-07 o 19:14
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 19:43   #8238
zanettt2010
Raczkowanie

GG do zanettt2010

Hejka dziewczyny
Próbuje nadrobić was ale nie daje radyzapalenie płuc mnie dopadlo i zatrzyki w tylek dostajemam nadziej ze wybaczycie mi moją chwilowa niedyspozycje jak tylko wroce do siebie to zrobie fotki cycuszków bo wydaje mi sie że troszke sie zmieniły na szczescie na korzyść.

Od 14.03.2011 Dieta Dukana z moim Tz
zanettt2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 19:52   #8239
kurra
Raczkowanie

No i wreszcie nowicjuszka się odnalazła ciężko mi było bo komputer jstj chyba zepsuty i ciągle się przegrzewa i wyłącza przez co ciągle gubiłam wątki. Widziałam zdjęcia, ale przeanalizuje je jeszcze raz jak będę na swoim komputerze faktycznie wybiorę się na jeszcze jedną konsultację do dr Jarlińskiego też z wrocławia ponieważ on chyba ma nowoczesne komputerowe dobieranie implantów i to u niego początkowo miałam robić operacje (ma ładną stronę i galeria też interesująco wyglądała ) ostatecznie poznałam kilka dziewczyn osobiście ktore robiły u Niemkiewicza i stąd moja decyzja ze operacja odbędzie sie u niego. Przekonałam już najbliższych tzn mamę do mojej decyzji co nie było łatwe, no i kamień z serca że się z tym pogodziła ,a jak wasze rodziny , nie uważają że to jakieś śmieszne fanaberie???? czy ludzie pytają "prawdziwe?" bowiem do czego są zdolni....
kurra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 19:58   #8240
agnes281
Wtajemniczenie

Czesc wszystkim
ale mialam fajny weekend w koncu wybralam sie na " Avatar" w 3d i lapalam w powietrzu za stworki liscie, kwiatki ale byl czad !
Horo cos za avek, spox, lecz wole Twoj biust w nim

listopadowa jestes?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:05   #8241
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim
ale mialam fajny weekend w koncu wybralam sie na " Avatar" w 3d i lapalam w powietrzu za stworki liscie, kwiatki ale byl czad !
Horo cos za avek, spox, lecz wole Twoj biust w nim

listopadowa jestes?
hejka no avatar jest swietny!

zanettt - wracaj szybko do zdrowka!
Stary 2010-02-07, 20:09   #8242
kurra
Raczkowanie

Dzięki Zaga
kurra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:13   #8243
TiNi87
BAN stały

2Sweet wlasnie do mnie dotarlo ,ze masz 2cm mniej w biuscie niz ja po op:cojes t: Szykuje ci sie fajny biuscik

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Kurra u wiekszosci z nas nikt sie nie dopatrzyl ,poniewaz w ciuchach bardzo latwo ukryc
Duzo dziewczyn stopniowo wypychalo staniczki przed op by potem drastycznej zmainy nie bylo... U mnie raz biust zwrocil uwage ale to dlatego ,ze mialam mocno wydekoltowana sukienke
Stary 2010-02-07, 20:17   #8244
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
2Sweet wlasnie do mnie dotarlo ,ze masz 2cm mniej w biuscie niz ja po op:cojes t: Szykuje ci sie fajny biuscik
no nie zartuj, te moje mikrusy .... szalu nie ma po prostu mierzone luzno! zreszta zobacz w moim albumie ze ta moja wyjsciowka to tez malutko...
ale juz nie moge sie doczekac az zobacze efekty! i mam nadzieje ze bede szczesliwa!
jesli moj biust przy 325ml bedzie taki piekny jak ma Samiii albo w moim avku to bede w 7 niebie
chociaz pani dr odrazu mi powiedziala ze przez szeroki mostek to nie bede miala efektu mlynarzowej i ze jak bede chciala to je w staniczku do siebie zbiore.. . strasznie jestem ciekawa co to bedzie z tych moich malenstw

ps. i wlasnie zobaczylam ze nie 2cm tylko 5 !:P

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-02-07 o 20:19
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:24   #8245
TiNi87
BAN stały

Nie 5 ja mam 73 "pod" a ty 70
Ja mysle ,ze bedziesz miala spory biuscik jak na ta wkladke ,widzialam twoja wyjsciowke ,nie jest mala Samii rowniez miala spora wyjscioweczke i jaki sliczny biuscik ma
Ja rowniez wszystko luzno mierzylam

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2010-02-07 o 20:25
Stary 2010-02-07, 20:29   #8246
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez zanettt2010 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
Próbuje nadrobić was ale nie daje radyzapalenie płuc mnie dopadlo i zatrzyki w tylek dostajemam nadziej ze wybaczycie mi moją chwilowa niedyspozycje jak tylko wroce do siebie to zrobie fotki cycuszków bo wydaje mi sie że troszke sie zmieniły na szczescie na korzyść.
ojej trzymaj sie i masuj tyłek altacetem...

sweety miło że w końcu do nas wróciłaś, łobuzie

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

polili nie nadrabiaj - pisz co Cie tam spotkalo bo my tu przeżywałyśmy jak mrówki okres

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:32   #8247
TiNi87
BAN stały

[QU
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

polili nie nadrabiaj - pisz co Cie tam spotkalo bo my tu przeżywałyśmy jak mrówki okres [/QUOTE]

Podlaczam sie!!!
Stary 2010-02-07, 20:36   #8248
polili
Raczkowanie

Czesc dziewczyny,jestem juz w domku,postaram sie wszystko poopisywac co sie dzialo w szpitalu,ale nie wiem czy dam rade dzisiaj,ale chociaz troszke.Dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi na pytania mojej kolezanki i tak szybka info na temat wkladek PIP:d ziekuje:,Wielkie podziekowania dla Horo za wsparcie i porady telefoniczneZaraz dziewczyny wkleje zdjecia i piszcie co widzicie i co myslicie.A ja po kroyce opisze pobyt w gryficach
Stary 2010-02-07, 20:40   #8249
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Nie 5 ja mam 73 "pod" a ty 70
Ja mysle ,ze bedziesz miala spory biuscik jak na ta wkladke ,widzialam twoja wyjsciowke ,nie jest mala Samii rowniez miala spora wyjscioweczke i jaki sliczny biuscik ma
Ja rowniez wszystko luzno mierzylam
a ja myslalam ze piszesz o wymiarach w biuscie pod to mierzone meeega ciasno mam
mam nadzieje ze biuscik bedzie piekny

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
sweety miło że w końcu do nas wróciłaś, łobuzie

polili nie nadrabiaj - pisz co Cie tam spotkalo bo my tu przeżywałyśmy jak mrówki okres
dziekowac dziekowac tez odliczalam dni az wkoncu dotre jestem uzalezniona....

polili jak czytalam Twoja historie to az wlos mi sie jezyl.!! mam nadzieje ze jestes teraz szczesliwa (choc Horo pisala ze niebardzo) i wstawisz szybciutko fotki! najwazniejsze ze jestes juz po, cala i zdrowa co do piersi... trzeba im czasu na wyrownanie itp efekt koncowy zobaczysz dopiero za kilka miesiecy

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez polili Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,jestem juz w domku,postaram sie wszystko poopisywac co sie dzialo w szpitalu,ale nie wiem czy dam rade dzisiaj,ale chociaz troszke.Dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi na pytania mojej kolezanki i tak szybka info na temat wkladek PIP:d ziekuje:,Wielkie podziekowania dla Horo za wsparcie i porady telefoniczneZaraz dziewczyny wkleje zdjecia i piszcie co widzicie i co myslicie.A ja po kroyce opisze pobyt w gryficach
dobrze ze juz jestes! pisz pisz a my tu popatrzymy na foteczki
Stary 2010-02-07, 20:46   #8250
agnelka.pl
Rozeznanie

A ja studiuje katalog mentora , i przy wkladkach UHP moglabym miec 480 i 430, nie byloby zle, co
To juz by byl taki konkretny cyc

link do mentora UHP
http://www.mentorcorp.com/global/bre...-ultrahigh.htm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości