|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8221 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
|
|
|
|
#8222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#8223 |
|
BAN stały
|
Agnelka ja rowniez bede powiekszac ale dopiero po dziecku czyli za jakies 8-10lat bo marzy mi sie synus
![]() ale wtedy wezme gdzies 600cc zeby uzyskac taki biuscik jak ma Horo ![]() Miska wez pod uwage ze ja mam szerzej rozmieszczone wkladki co daje piersi pod pacha i przerwe miedzy nimi,czyli w cm daje wiecej ... tobie przybylo 8cm a mi 10 ale te 2cm wiecej u mnie to ta przerwa miedzy piersiami... I jeszcze kwestia wielkosci obie mamy 91cm... ale ty masz 69 pod biustem a ja 73 wiec widzisz roznice
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-07 o 17:14 |
|
|
|
#8224 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8225 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#8226 |
|
Raczkowanie
|
przespałam 3 godziny i 3 strony mam do nadrobienie,matko jedyna,
dziękuję Tini za ten spinacz
|
|
|
|
#8227 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-08 o 15:56 |
|
|
|
#8228 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8229 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#8230 |
|
Raczkowanie
|
TiNi87 szukam twoich 420cc |
|
|
|
#8231 |
|
BAN stały
|
Sa gdzies ostatnio wstawialam z ocenzurowanymi brodawkami
![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-08 o 15:57 |
|
|
|
#8232 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Miskaa78;17017354]ale podłogę macie podgrzewaną? czy to płytki ścienne? nie moge sobie wyobrazić płytek w pokoju..opowiedz więcej..
Tak Misiu maz zamontowal ogrzewanie podlogowe a dzisiaj kladzie kafelki jak sie da to zrobie fotki tylko dzisiaj jeszcze wszystko bez fugi jest i nie dojdziemy do konca pokoju ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- zmykam na trening bede wieczorkiem
|
#8233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę wrócić do tego tematu-otóż znam właścicielkę tych piersi,miałam okazję Ją poznać w klinice,to także pacjentka dr Kubsika,Jej piersi przeszły dwie operacje- jedna pierś jest starsza od drugiej o około miesiac-koleżanka M. od początku wiedziała jakie chce mieć piersi-duże-czytała na forach,jak to dziewczyny wpierw sa szczęśliwe z osiagniętego rozmiaru a po kilku tygodniach zaczynają płakać(skad ja to znam?też mi teraz za mało)wobec tego zażyczyła sobie na którejś tam kolejnej konsultacji najwieksze z możliwych wkładek-doktor dobrał dwa różne implanty ze względu na asymetrię jaką posiadała-przyznam Wam,ze Jej wyjściówka była przepiękna,cud miód ,palce lizać,ja bym takich nie ruszała,żadnego rozstępu po wykarmieniu jednego dziecka i takie jędrne ,no ale to Jej decyzja;dr z mentorów wybrał :do jednej piersi profil wysoki hp 435 a do drugiej super wysoki uhp 455-M drobniutka jest -dr od początku kręcił głową,mówił,ze to za dużo,ze wolałby dać Jej mniejsze ,miał nadzieje,ze zrezygnuje z tych dużych.Operacja się odbyła chyba po koniec października,my pacjentki dr Kubasika przez pierwszy tydzień po op mamy założony bandaż opatrunkowy na klacie,swoje cycki widzimy dopiero na pierwszej kontroli w 8 dobie podczas zdjecia bandaży.Piersi M były bardzo duze,skóra bardzo napieta,dr wcisnął M bandaż między cycki i z powrotem założył bandaż ,w tygodniu M zadzwoniła,ze chyba cos nie tak,przyjechała znów do kliniki,w jednej piersi otworzyła się blizna,widać było implant ,okazało się,ze ma jakieś problemy z hormonami,siara czy cuś spowodowało zakażenie ,dr podjął decyzję o wyjęciu implantu,M trafiła na stół op,do domu wróciła z jedną piersia tak czekała na wygojenie chyba miesiac,doczekała się,teraz ma już komplet bliźniaczek aczkolwiek jedna starsza od drugiej o miesiąc,to zdjecie ,które zobaczyłyście jest zrobione zaraz po drugiej operacji ,na mostku to co wydaje Wam się oderwaniem jest obrzękiem,jedna pierś juz wprawdzie sie układa druga swieża jeszcze sie aklimatyzuje;jestem pełna podziwu dla koleżanki,ze tyle wytrzymała,ze się nie załamała,obecnie jej piersi z profilu wygladaja powalająco,mam nadzieję,ze bliźniaczki się dogadają i ułożą i juz latem ta cycolinka będzie naprawdę szczęśliwa,czego jej z całego serca życzę; Nie było w tym przypadku ani winy pacjentki ani winy lekarza,to hormony spłatały dziewczynie figla i dużo sie nacierpiała.To tyle w tym temacie. |
|
|
|
|
#8234 | ||||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale ciesze sie ze Wam sie podobają..ja tak mam że jak mi sie fason podoba to kupuje kolorystyke ..a Melrose to moja ulubiona firma
|
||||
|
|
|
#8235 |
|
Raczkowanie
|
Prosze
|
#8236 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#8237 | |||
|
Rozeznanie
|
hej
witam po dluuugiej przerwie!codziennie podczytywalam was w pracy na lanczu ale dopiero dzis od ok 13 probowalam nadrobic jakies 45 stron zaleglosci ![]() no i mnie ominely i klotnie i trolle i afery... ale juz widze ze jest spokojniej wiec bardzo sie ciesze tylko smutno mi ze Yagna zdecydowala sie nas opuscic z nowosci u mnie to tylko tyle ze uwielbiam swoja pania dr, w piatek spedzialm z nia chyba 40min na telefonie a ile sie przy tym usmialysmy! Cytat:
Cytat:
a myslalas by zamiast usunac moze zrobic jakis cover? znam kilka dziewczyn co poprawialy plecy i terz maja piekne tatuaze Cytat:
juz myslalam ze zostalam zapomniana ![]() ale juz jestem aaa przypomnialo mi sie, Listopadowa pisala ze u pani dr szturm, zgadzam sie, nie miala zbytnio terminu na luty a nawet na marzec juz ciasno sie robi
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-02-07 o 19:14 |
|||
|
|
|
#8238 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny
Próbuje nadrobić was ale nie daje rady zapalenie płuc mnie dopadlo i zatrzyki w tylek dostaje mam nadziej ze wybaczycie mi moją chwilowa niedyspozycje
|
|
#8239 |
|
Raczkowanie
|
No i wreszcie nowicjuszka się odnalazła
ciężko mi było bo komputer jstj chyba zepsuty i ciągle się przegrzewa i wyłącza przez co ciągle gubiłam wątki. Widziałam zdjęcia, ale przeanalizuje je jeszcze raz jak będę na swoim komputerze faktycznie wybiorę się na jeszcze jedną konsultację do dr Jarlińskiego też z wrocławia ponieważ on chyba ma nowoczesne komputerowe dobieranie implantów i to u niego początkowo miałam robić operacje (ma ładną stronę i galeria też interesująco wyglądała |
|
|
|
#8240 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc wszystkim
ale mialam fajny weekend w koncu wybralam sie na " Avatar" w 3d i lapalam w powietrzu za stworki liscie, kwiatki Horo cos za avek, spox, lecz wole Twoj biust w nim listopadowa jestes?
|
#8241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zanettt - wracaj szybko do zdrowka!
|
|
#8242 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Zaga
|
|
|
|
#8243 |
|
BAN stały
|
2Sweet wlasnie do mnie dotarlo ,ze masz 2cm mniej w biuscie niz ja po op
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Kurra u wiekszosci z nas nikt sie nie dopatrzyl ,poniewaz w ciuchach bardzo latwo ukryc Duzo dziewczyn stopniowo wypychalo staniczki przed op by potem drastycznej zmainy nie bylo... U mnie raz biust zwrocil uwage ale to dlatego ,ze mialam mocno wydekoltowana sukienke
|
|
|
|
#8244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale juz nie moge sie doczekac az zobacze efekty! i mam nadzieje ze bede szczesliwa! jesli moj biust przy 325ml bedzie taki piekny jak ma Samiii albo w moim avku to bede w 7 niebie chociaz pani dr odrazu mi powiedziala ze przez szeroki mostek to nie bede miala efektu mlynarzowej i ze jak bede chciala to je w staniczku do siebie zbiore.. . strasznie jestem ciekawa co to bedzie z tych moich malenstw ps. i wlasnie zobaczylam ze nie 2cm tylko 5 !:P
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-02-07 o 20:19 |
|
|
|
|
#8245 |
|
BAN stały
|
Nie 5
Ja mysle ,ze bedziesz miala spory biuscik jak na ta wkladke ,widzialam twoja wyjsciowke ,nie jest mala Ja rowniez wszystko luzno mierzylam
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-07 o 20:25 |
|
|
|
#8246 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
sweety miło że w końcu do nas wróciłaś, łobuzie ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- polili nie nadrabiaj - pisz co Cie tam spotkalo bo my tu przeżywałyśmy jak mrówki okres
|
|
|
|
|
#8247 |
|
BAN stały
|
[QU
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- polili nie nadrabiaj - pisz co Cie tam spotkalo bo my tu przeżywałyśmy jak mrówki okres [/QUOTE]Podlaczam sie!!! |
|
|
|
#8248 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny,jestem juz w domku,postaram sie wszystko poopisywac co sie dzialo w szpitalu,ale nie wiem czy dam rade dzisiaj,ale chociaz troszke.Dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi na pytania mojej kolezanki i tak szybka info na temat wkladek PIP
![]() :d ziekuje:,Wielkie podziekowania dla Horo za wsparcie i porady telefoniczne![]() ![]() ![]() Zaraz dziewczyny wkleje zdjecia i piszcie co widzicie i co myslicie.A ja po kroyce opisze pobyt w gryficach
|
#8249 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze biuscik bedzie piekny Cytat:
polili jak czytalam Twoja historie to az wlos mi sie jezyl.!! mam nadzieje ze jestes teraz szczesliwa (choc Horo pisala ze niebardzo ) i wstawisz szybciutko fotki! najwazniejsze ze jestes juz po, cala i zdrowa---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
|
#8250 |
|
Rozeznanie
|
A ja studiuje katalog mentora
, i przy wkladkach UHP moglabym miec 480 i 430, nie byloby zle, co ![]() To juz by byl taki konkretny cyc ![]() link do mentora UHP http://www.mentorcorp.com/global/bre...-ultrahigh.htm
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

16.12. 2009
jes tes bardzo mila osoba dziekuje w imieniu swoim i kurra

mozna wiedziec kto te piersi zrobil ?? czy byla z jakis amerykanskich stronek sciagnieta ...
,przyznawaj sie kobito jakie rozrywki im zafundowałaś
witam po dluuugiej przerwie!
mam nadziej ze wybaczycie mi moją chwilowa niedyspozycje