Miłośniczki Zary - część II - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-09, 11:21   #1381
aduchaa
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
dzieki ) działa
aduchaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 11:21   #1382
olliecoco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Widziałam ją właśnie jakiś tydzień temu na Marszałkowskiej (oczywiście dział Women). Mnie się bardzo podobała, choć fakt, że jest troszkę ciemniejsza, taki brudny róż Materiał jedwabno-podobny, bo nie jestem pewna, czy był to czysty jedwab, cena około 300 zł
Ja tej akurat nie widzialam ale widzialam bardzo podobna o ktorej chyba ty Asiu wczesniej pisalas w tym samym kolorze z 2 kieszonkami z przodu. I naprawde fajna ta bluzeczka wydaje mi sie ze z tego samego materialu sa, i tez na poczatku myslalam ze to jedwab ale okazalo sie ze to poliester ale bardzo mily w dotyku.
olliecoco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 11:25   #1383
foxxxy
Organizatorka

GG do foxxxy

Cytat:
Widze ze jestes z Warszawy, w ktorej zarze ja widzialas, bo jesli na Marszalkowskiej i jest z dzialu Women to mala szanse ze u mnie bedzie
Tak na Marszałkowskiej, ale wydaje mi się, że była też a Galerii Mokotów (Dział Woman)
foxxxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 11:49   #1384
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Pisałam bardzo długiego posta i oczywiście musiał mi się skasować przed samym wysłaniem Także będzie w skrócie

Co do tego, co Aga napisała, to zgadzam się w 100%. Najważniejsze to nabrać do tego dystansu. Złośliwe komentarze były, są i będą.
Ja akurat należę niestety do osób dosyć delikatnych i wrażliwych i nie wiem, czy odnalazłabym się w sytuacji, gdy każdego dnia musiałabym czytać tego typu komentarze na swój temat.. Nie przeczę, że jest to jeden z głównych powodów, które powstrzymują mnie przed upublicznianiem swojego wizerunku i stylu w internecie Może kiedyś nabiorę do tego typu komentarzy więcej dystansu, nie wiem, póki co podziwiam wszystkie dziewczyny, które dzielnie stawiają im czoła

Cytat:
Napisane przez olliecoco Pokaż wiadomość
Ja tej akurat nie widzialam ale widzialam bardzo podobna o ktorej chyba ty Asiu wczesniej pisalas w tym samym kolorze z 2 kieszonkami z przodu. I naprawde fajna ta bluzeczka wydaje mi sie ze z tego samego materialu sa, i tez na poczatku myslalam ze to jedwab ale okazalo sie ze to poliester ale bardzo mily w dotyku.
Tak, wczoraj o niej pisałam. Ta z kieszonkami z Basic nie ma w prawdzie takich ciekawych, podkreślonych ramion, ale kolor na pewno bardziej pudrowy i cena korzystniejsza Naprawdę to nie jest jedwab? Jakoś nie miałam czasu sprawdzić na metce, a po dotyku byłam pewna! Ale nawet jeśli, to jest bardzo fajna

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 13:23   #1385
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Byłabym wdzięczna za informację jak się pojawią Ja mam akurat kawałek drogi do Tesco więc pewnie zbyt często nie będę tam zaglądać a nie chciałabym jej przegapić
A masz może zdjęcie tej bluzki? Bo z opisu brzmi bardzo ciekawie
prosze cekiny naprawde sie tak nie blyszcza i wygladaja na dobrze przyszyte. kolor bluzki to gleboka czern. w realu ladnie to wyglada, czego nie mozna powiedziec ogladajac foty

jade do zary moze uchowala sie jakas marynara

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 13:32   #1386
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
prosze cekiny naprawde sie tak nie blyszcza i wygladaja na dobrze przyszyte. kolor bluzki to gleboka czern. w realu ladnie to wyglada, czego nie mozna powiedziec ogladajac foty
Dziekuję ślicznie za zdjęcie! Bluzeczka wygląda bardzo fajnie! Z podobną aplikacją kupiłam ostatnio pasiaka z Promodu i bardzo go lubię więc za tą cenę i na tą bardzo chętnie bym się skusiła Ciekawa jestem, czy będzie i u mnie.. Nie wiesz czy ona są w cenie regularnej/nowej kolekcji czy przecenione?

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2010-02-09 o 13:55
Stary 2010-02-09, 13:46   #1387
freyah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Chyba to kwestia przyzwyczajenia się, dla mnie nowością nie jest, że Polacy są narodem nietolerancyjnym i patrzą, gdzie by tu szpile wbić. Wystarczy popatrzeć na jakiekolwiek komentarze nie tyle na blogach, a np. portalach kobiecych, pozytywów nie potrafią zauważyć, natomiast negatywów caaaała masa. Pod zdjęciami gwiazd roi się od opinii w stylu: "jaka ona głupia, brzydka, krzywa" etc. Ja patrzę na to samo zdjęcie i zastanawiam się, gdzie Ci ludzie to wszystko wynajdują!

Mnie nie bolą komentarze w stylu "nie podoba mi się", "to nie pasuje", "wyglądasz brzydko", każdy ma prawo do swojej opinii, ile ludzi, tyle zdań. Nie uważam siebie za człowieka nieomylnego, wiem, że mój sposób ubierania nie musi podobać się każdemu. Nie utożsamiam siebie z autorytetem modowym, kreatorką trendów, trendsetterką - nic z tych rzeczy. Wiem, że potrafię być monotonna i nudna ze swoim stylem, ale zakładając bloga nie miałam w planie kreować innowacji, a pokazać swój codzienny sposób ubierania się - zwyczajny, prosty. Może się to komuś podobać, a nie musi.

Inna sprawa, to ataki personalne, krytykowanie osoby, cech charakteru, intelektu itp. Nie jestem w stanie pojąć jak po oglądnięciu kilku zdjęć i przeczytaniu paru linijek o stroju można oceniać w/w. Spotykam się z komentarzami: "jesteś poj....", "tempa brzydulo", "nie pokazuj tego zrytego ryja, nikt nie chce Cię tu oglądać", "jesteś nudna i potrafisz tylko wydawać pieniądze" i wiele innych.

Ludzie nie mają pojęcia o moim życiu, a dopiszą pełną historię. Przykładowo, odpisałam żartobliwie Podszewce, że kiedyś na sprawdzian z historii trzeba było nauczyć się AŻ 3 ostatnich lekcji (przejęzyczyłam się, bo miałam na myśli kartkówkę, a ogólnym kontekstem była rozmowa o sesji), to dowiedziałam się, że chodziłam do mizernego LO i dana osoba współczuje mi edukacji. Istnieje stereotyp, że osoba fotografująca swój strój, to niewyedukowany "ćmok", nie znoszę szufladkowania, ale cóż począć, świata nie zmienię. Argumentów nie da się odeprzeć, gdybym zeskanowała świadectwa i dyplom, to napisaliby, że kupiłam - błędne koło.

Wiele wypowiedzi odczytywanych jest na opak, wedle uznania osoby czytającej, zazwyczaj negatywnie. Nawet, gdy przyznam rację, to wg ludzi kpię. Czasami mam ochotę nagrywać swoje wypowiedzi i zamieszczać w mp3 , może wówczas ton głosu pozwoli na właściwą interpretację. Irytuje mnie, kiedy ktoś wmawia mi, że "to nie mój styl", wydaje mi się, że o tym może tylko wiedzieć sama osoba zainteresowana. Nie kombinuję na siłę, nie cuduję do zdjęć, nie ubieram się "pod bloga". Zdjęcia robię przy okazji wyjścia z domu, ale nie...o tym też lepiej wiedzą inni, a prowadzący bloga, to błędną owca.

Temat rzeka. Nie mam problemów z samoakceptacją, jestem pewna siebie, znam swoją wartość, mam mocny charakter, a jednocześnie jestem osobą spokojną i zrównoważoną, dlatego "spływają" po mnie obelgi, ale analizuję znaczenia działań ludzkich. Czasami poświęcam temu za dużo czasu, jednocześnie wiedząc, że świata nie zmienię. Muszę przestać koncentrować się na tym. Chciałabym, żeby ludzie byli bardziej tolerancyjni, a przede wszystkim obiektywni. Mój Tata zawsze powtarza: "Żyj i pozwól innym żyć", tak byłam wychowywana i z tym założeniem idę przez życie. Ot, zakończyłam poetycko .
Anies, prowadź dalej swojego bloga Ja co prawda praktycznie nie komentuję, jeśli już to tylko żeby się o coś zapytać/dowiedzieć ale Twojego bloga oglądam regularnie i bardzo mi się podoba. Ja osobiście ubieram się inaczej, trudno to jakoś jednolicie określić, ale jak nie mam pomysłu na następny dzień, to zerkam do Twojego archiwum i za każdym razem się utwierdzam w zdaniu, że proste zestawienia potrafią być bardzo efektowne. No i pomału przekonuję się do kupna butów na obcasie - również dzięki Tobie

PS. Dziękuję po raz kolejny za info o skórzanej spódniczce z zipem z dziecięcego - dzięki Tobie poszukałam i mam upragnioną od wielu lat skórzaną mini
freyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 14:15   #1388
pronunciation
Zakorzenienie

Anies piękna rozprawa Ci wyszła
ludzie są zawistni i nic na to nie poradzisz..
zazwyczaj jest to spowodowane zazdrością, chęcią bycia tak jak ta osoba, ale z braku możliwości lepiej tą osobę oczernić..
wtedy łatwiej nam się pogodzić z szarą, burą rzeczywistością..
prowadzisz bloga więc mają gdzie wylewać tonę "brudu", gdybyś nie prowadziła robiliby to gdzie indziej...
przykra prawda, ale niestety prawda
Stary 2010-02-09, 14:16   #1389
pronunciation
Zakorzenienie

a ja jestem bardzo ciekawa tej marynarki
ładnie na fotce się prezentuje
tylko zapewne z Woman i cena 500 zł, znając życie
Stary 2010-02-09, 14:29   #1390
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

dziewczyny na all pojawiła się pudrowa sakiewka na licytacji od 89zł

wiem,ze wielu z was na niej zależało

Edytowane przez Fixi_Pixi
Czas edycji: 2010-02-09 o 14:30
Fixi_Pixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 14:50   #1391
olivcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
I ta co ma comeoverthedarkside tez kupilam

Wiec poki co bede miala dwie

Paryżanko a tę gdzie kupiłąs ?
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..."
olivcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 14:51   #1392
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
I ta co ma comeoverthedarkside tez kupilam

Wiec poki co bede miala dwie
Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
ja też - nawet 2 !
na zakupowym już też się pochwaliłam... a co ! : )

ps. widzę, że udało się nam dziś dorwać tą samą - z klapkami : )
natomiast jakbyś dorwała jeszcze taką co wkleiłaś zdjęcie na tej blondynce to mogłabym prosić o kupno S ? - wszelkie koszty zwracam.
Dziewczyny gratuluję zdobyczy Ale Wam zazdroszczę
Ja niestety nie wyglądałam korzystnie w tej z wąskimi klapami. a drugiej u mnie nie było
Cytat:
A wracajac do kolekcji Zary, to ciekawie sie zapowiada taka jasno pudrowa/bezowa bluzeczka. Gdyby ktos u siebie ja widzial to bede wdzieczna za info.
Śliczna bluzeczka.... ale 300zł to chyba lekka przesada
Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Chyba to kwestia przyzwyczajenia się, dla mnie nowością nie jest, że Polacy są narodem nietolerancyjnym i patrzą, gdzie by tu szpile wbić. Wystarczy popatrzeć na jakiekolwiek komentarze nie tyle na blogach, a np. portalach kobiecych, pozytywów nie potrafią zauważyć, natomiast negatywów caaaała masa. Pod zdjęciami gwiazd roi się od opinii w stylu: "jaka ona głupia, brzydka, krzywa" etc. Ja patrzę na to samo zdjęcie i zastanawiam się, gdzie Ci ludzie to wszystko wynajdują!
(...)

Fajnie, że są dziewczyny, które pomimo ataków i pustej, bezpodstawnej krytyki (o ile krytyką można to w ogóle nazwać...) chcą nadal prowadzić bloga Ja osobiście się do tego nie nadaję, bo pewnie noce bym zarywała przez tych wszystkich zawistnych anonimów
Pamiętam początki swojej działalności na stylio i te komentarze, że coś jest obrzydliwe ,beznadziejne lub w ogóle blee... To się nazywa konstruktywna krytyka
Z drugiej jednak strony jak mam oceniać styl powiedzmy nastoletnich skejciar lub dzieci kwiatów, skoro sama takich rzeczy nie lubię, wydają mi się nieestetyczne i na pewno nie znalazłby się w mojej szafie (i pewnie ze wzajemnością). Na wspomnianym również wyżej portalu zauważyłam jeszcze jedną zabawną sprawę...otóż niektóre panny swoimi uszczypliwymi, dziwnymi komentarzami chcą zwyczajnie zaistnieć (i nie mówię tu tylko o młodszych dziewczynach). To jest dopiero porażka..."jestem popularna, bo mam 'swoje zdanie' i jadę po wszystkich" Jedyne co tu dostrzegam to kompleksy...
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 14:55   #1393
olivcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
dziewczyny na all pojawiła się pudrowa sakiewka na licytacji od 89zł

wiem,ze wielu z was na niej zależało
A czy mogę prosić o link do niej???Może coś uda mi się zdziałać???
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..."
Stary 2010-02-09, 14:56   #1394
izabelami
Raczkowanie

A swoje kompleksy najłatwiej zamaskować wpędzając w nie innych...

A co, skoro ja siebie nie akceptuję, to wy też nie powinnyście być z siebie zbyt zadowolone

bo tak to działa..

• odchudzam się - dziś 61 kg - docelowo 55
  • nie rozjaśniam włosów
  • przygotowuję się do aplikacji
izabelami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 15:05   #1395
vanity__
Raczkowanie

co do butów z nowej kolekcji to pojawily się takie malinowe sandaly z paskami skórzanymi, oraz bardzo podobny(albo taki sam nawet) na obcasach.

przymierzalam też czarne sandaly(zalącznik [zdj. pozyczone]), ciekawie wyglądają na nodze, i z miejsca się w nich zakochalam zrobilam też zdjęcie, tylko że niestety wyszlo trochę niewyraźne.

ogólnie to się naprzymierzalam dzisiaj, teraz już wiem co będzie trzeba kupić nie wiem czy któraś z was kojaży koszulę jedwabną(nie 100%) w panterkę?
vanity__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 15:08   #1396
Gonia
Zakorzenienie

a ja dzięki właśnie naszym zarowym dziewczynom i ich blogom uczę się ubierać i nie wstydzę się tego, że często naśladuję Was

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 15:16   #1397
noisekitten
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
a ja jestem bardzo ciekawa tej marynarki
ładnie na fotce się prezentuje
tylko zapewne z Woman i cena 500 zł, znając życie
obstawiam, że 4 stówy wygląda na bardzo przyzwoitą gatunkowo na focie katalogowej. Te plecione sandały też wyglądają fajnie.
noisekitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 15:18   #1398
Mirell
Zakorzenienie

Dziewczyny, wstawiłam dzis na bloga zestaw z kuferkiem F&F , dam wiec i tu z dwa zdjecia

A byłam dziś w Zarze i widziałam wszystkie trzy rodzaje tych marynarek szarych co tu tak wychwalacie i szczerze to mi się one akurat nie podobają, jak dla mnie jakoś dziwnie uszyte wszystkie są Niestety nie wiem jakie rozmiary, ale widziałam tak po 3 sztuki każdej, wiec Gonia chyba ty jeszcze szukałaś, moze warto zajrzeć

A z nowej kolekcji widziałam tą pudrową marynarkę z Basic (169zł) i ma nawet fajny odcień, tylko faktycznie dziwny jakiś ten materiał i trochę taka duża "boyfriend" mi się wydała, więc jeszcze wstrzymuję sie z zakupem i czekam na jakąś może idealniejszą
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 15:21   #1399
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabelami Pokaż wiadomość
A swoje kompleksy najłatwiej zamaskować wpędzając w nie innych...

A co, skoro ja siebie nie akceptuję, to wy też nie powinnyście być z siebie zbyt zadowolone

bo tak to działa..
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez vanity__ Pokaż wiadomość

ogólnie to się naprzymierzalam dzisiaj, teraz już wiem co będzie trzeba kupić nie wiem czy któraś z was kojaży koszulę jedwabną(nie 100%) w panterkę?
Widziałam ją ostatnio na all... Fason ma jak ta słynna w zeberkę, prawda?
Stary 2010-02-09, 15:24   #1400
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wstawiłam dzis na bloga zestaw z kuferkiem F&F , dam wiec i tu z dwa zdjecia

A byłam dziś w Zarze i widziałam wszystkie trzy rodzaje tych marynarek szarych co tu tak wychwalacie i szczerze to mi się one akurat nie podobają, jak dla mnie jakoś dziwnie uszyte wszystkie są Niestety nie wiem jakie rozmiary, ale widziałam tak po 3 sztuki każdej, wiec Gonia chyba ty jeszcze szukałaś, moze warto zajrzeć

A z nowej kolekcji widziałam tą pudrową marynarkę z Basic (169zł) i ma nawet fajny odcień, tylko faktycznie dziwny jakiś ten materiał i trochę taka duża "boyfriend" mi się wydała, więc jeszcze wstrzymuję sie z zakupem i czekam na jakąś może idealniejszą
Mirell - dzięki za info, do Zary wybieram się jak zawsze w sobotę, jak będą jeszce marynarki to dobrze, jak nie to płakać nie będę.... bo i tak już mój budżet przekroczyłam

a co Twojego blogu to śledzę na bieżąco

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 15:25   #1401
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noisekitten Pokaż wiadomość
obstawiam, że 4 stówy wygląda na bardzo przyzwoitą gatunkowo na focie katalogowej. Te plecione sandały też wyglądają fajnie.
A mi za to wpadły w oko te białe spodenki z wysokim stanem
Cytat:

Całkiem fajnie się prezentuje ten kuferek
Stary 2010-02-09, 15:26   #1402
izabelami
Raczkowanie

podchodziłam do kupna tych kozaków od kiedy pojawiły się w sklepie, w końcu kiedy cena spadła o połowę wzięłam je ze sobą

i kilka topów którym fotki zrobię później, bo są dłuższą wersją bokserki więc idealnie komponują się z leginsami których najchętniej bym z tyłka nie ściągała

i dobrze wyglądają na większym biuście, który od zawsze jest moim przekleństwem

• odchudzam się - dziś 61 kg - docelowo 55
  • nie rozjaśniam włosów
  • przygotowuję się do aplikacji
izabelami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 15:47   #1403
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu na każdym kolejnym zdjęciu podoba mi się on coraz bardziej?
Niestety znowu nie pojadę dzisiaj na zakupy, bo po wczorajszym wyjściu choroba mi wróciła Ech

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Widziałam ją ostatnio na all... Fason ma jak ta słynna w zeberkę, prawda?
A masz może linka do aukcji? Bo jakoś nie rzuciła mi się w oczy, a w sklepie też jej nie widziałam..

Stary 2010-02-09, 15:54   #1404
anior
Raczkowanie

Cytat:

Super wyglądasz Mirell, w życiu bym nie zwróciła uwagi na tę torebkę, gdybym ją zobaczyła w Tesco, a w Twojej stylizacji wygląda bardzo efektownie. Ciekawe czy w moim Tesco jeszcze taką znajdę?
anior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:10   #1405
olivcia
Rozeznanie

Cytat:

Mi też coraz mocniej podoba się ten kuferek...Kolejna rzecz do listy must have

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez izabelami Pokaż wiadomość
podchodziłam do kupna tych kozaków od kiedy pojawiły się w sklepie, w końcu kiedy cena spadła o połowę wzięłam je ze sobą

i kilka topów którym fotki zrobię później, bo są dłuższą wersją bokserki więc idealnie komponują się z leginsami których najchętniej bym z tyłka nie ściągała

i dobrze wyglądają na większym biuście, który od zawsze jest moim przekleństwem

Pokaż się koniecznie w tych butkach i bluzeczkach
Stary 2010-02-09, 16:53   #1406
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:

A masz może linka do aukcji? Bo jakoś nie rzuciła mi się w oczy, a w sklepie też jej nie widziałam..
Proszę bardzo http://allegro.pl/item916208367_jedw...woman_r_s.html
Stary 2010-02-09, 17:34   #1407
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, ta mi się zupełnie nie podoba.. Jednak nie ma to jak zeberka

Stary 2010-02-09, 17:35   #1408
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też nie przypadła do gustu...
Na tych fotkach wygląda jakby była pomarańczowa...
Stary 2010-02-09, 17:38   #1409
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanity__ Pokaż wiadomość
co do butów z nowej kolekcji to pojawily się takie malinowe sandaly z paskami skórzanymi, oraz bardzo podobny(albo taki sam nawet) na obcasach.

przymierzalam też czarne sandaly(zalącznik [zdj. pozyczone]), ciekawie wyglądają na nodze, i z miejsca się w nich zakochalam zrobilam też zdjęcie, tylko że niestety wyszlo trochę niewyraźne.
mówisz, że ciekawie się prezentują
jestem ich baaardzo ciekawa
mam nadzieję, że szybko je ujrzę i będę mogła sama ocenić

wstaw te zdjęcie na żywo jak masz, nawet jeśli trochę niewyraźne

Cytat:
Napisane przez noisekitten Pokaż wiadomość
miejmy nadzieję, że będzie fajna

Cytat:
Cytat:
Mi też nie przypadła do gustu...
Na tych fotkach wygląda jakby była pomarańczowa...
szczerze ... to ona na żywo wygląda tak samo brzydko jak na fotach..
ta panterka jest taka jakaś nijaka i kolor brzydki...
Stary 2010-02-09, 17:48   #1410
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
szczerze ... to ona na żywo wygląda tak samo brzydko jak na fotach..
ta panterka jest taka jakaś nijaka i kolor brzydki...
Mam już jedwabną panterkę z Zary,a jedna zdecydowanie mi wystarczy Nie jestem fanką tego motywu.
Uwielbiam za to węże...i wpadła mi w oko ta spódniczka...
http://allegro.pl/item916928599_zara...a_snake_m.html
Dziewczyny widziałyście ją w Zarze? Jaka jest jej cena?

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Tak teraz kojarzę, że podobna była w ostatniej kolekcji... a może to ta sama, tylko sprzedawca wprowadza nas w błąd w opisie aukcji?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości