PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-09, 14:21   #2041
lain
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
z reszta lain no sama pomysl.. jak bys tak chciala kazdemu dogodzic to musialabys zamowic autokar z co najmniej 50 przystankami (u kazdego przed domem) ja dziekuje za takei cos.. moj braciszek bedie mial prikaz mnie zawiezc tylko na wesele. dalej ja dam sobie rade.. on tez 5-latkiem nie jest

a co do listonisza.. u mnie to standard...
dlateog tato bardoz czesto kaze swoje listy polecone zostawiacw skrzynce (jest taki druczke na poczcie) a co do paczek.. lain.. jemu sie jej noisic nei chce w torbie.. bo gdyby tak do ciebei wzial i do jeszcze 100 takich jak ty.. to by ta torbe musial wozic na rowerze.. co nie zmienia faktu ze to potrafi nawet mnie z rownowagi wyprowadzic
u mnia cala noc bedzie jezdzil busik i odwozil gosci z reszta do kosciola i na sale goscie tez maja zalatwiony autobus

ale on nikomu paczek nie nosi wiesz jakie u mnie na poczcie codziennie po 18 sa kolejki, bo wlasnie jakims cudem nikogo nigdzie w domu nie bylo? ja rozumiem, ze moze byc mu ciezko, ale to jest jego praca. ja nie mam czasu zeby sterczec w tych dzikich kolejkach i jeszcze codziennie tu wydzwania, a jak juz cos jest to niby nas nie ma... to juz jest bezczelne

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
zastanawiamy sie nad kupnem jakiegos bardziej profesjonalnego aparatu,i moze zatrudnimy siostre tzta zeby zrobila nam sesje slubna
jak siostra utalentowana w tym kierunku to jak najbardziej
gorzej jak talentu brak bo to wiesz, profesjonalny aparat nie wystarcza
teraz mnostwo ludzi ma lustrzanki bo mocno potanialy... tylko niestety wiekszosci brak umiejetnosci i talentu i prawde mowiac wychodza z tego gorsze zdjecia niz ze zwyklego kompaktu do tego czesto sa przekonani, ze ich zdjecia to cuda swiata i twierdza, ze sa wielkimi fotografami oj znam takich

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Lain bardzo ładny ten niebieski komlecik, mam taki sam krój jednego kostiumu ( kolor ciemny) ale tylko góre, bo dołu juz nie było, a ze tak mi sie podobał to wzięłam ale wystarczy ze dokupie czarne majteczki i juz bedzie komplet
dziekuje

dobra zmykam po TZa, bo dzis wczesniej konczy, wiec wczesniej na aero/silke idziemy
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 14:33   #2042
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
u mnia cala noc bedzie jezdzil busik i odwozil gosci z reszta do kosciola i na sale goscie tez maja zalatwiony autobus

ale on nikomu paczek nie nosi wiesz jakie u mnie na poczcie codziennie po 18 sa kolejki, bo wlasnie jakims cudem nikogo nigdzie w domu nie bylo? ja rozumiem, ze moze byc mu ciezko, ale to jest jego praca. ja nie mam czasu zeby sterczec w tych dzikich kolejkach i jeszcze codziennie tu wydzwania, a jak juz cos jest to niby nas nie ma... to juz jest bezczelne
u mnie jest ot samo lain.. ja juz przywyklam
Stary 2010-02-09, 14:33   #2043
Ahsa
Raczkowanie

hej a mi przyszły butki z allegro i są za malutkie
Ahsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 14:35   #2044
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
moja kuzynka zaczela robic tipsy wiec moze sobie w weekend do niej pojade, jak sie sprawdzi to moze i na moje wesel mi zrobi
Poprzeglądaj tu sobie na pazurkowym, jak powinny wyglądać porządnie zrobione tipsy. Bo jak Twoja kuzynka zaczyna, to może to średnio wyglądać... Ja pamiętam, jak byłam zachwycona tipsami panny młodej dwa lata temu na ślubie. A teraz jak oglądam zdjęcia, to widzę, że były źle wykonane i się naprawdę brzydko prezentują...

Ja na swój ślub pewnie sobie zażeluję naturalki... Bo niestety mam brzydki kształt paznokci

Cytat:
ale on nikomu paczek nie nosi wiesz jakie u mnie na poczcie codziennie po 18 sa kolejki, bo wlasnie jakims cudem nikogo nigdzie w domu nie bylo?
Ja odkryłam w wakacje, że u mnie najlepiej iść po paczkę o 9-10 rano, bo wtedy jest puściutko na poczcie i oczywiście dużo okienek otwartych. Bo jak się przychodzi w godzinach szczytu, to łaskawie dwa okienka są czynne albo i jedno...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 14:36   #2045
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
serio?
ja prawde mowiac w ogole takich problemow nie mialam moze to zasluga moich butkow do tanca, ktore sa mega wygodne (dlatego zamawiam takie na slub - w ogole nie czuc obcasa ). a moze tego, ze poprostu juz czwaty miesiac intensywnie chodze na fitness, wiec ma sie forme a ile bedziecie miec lekcji z tanga?
Jedna nam przepadla, przez wyjazd do Polski, wiec wczoraj sie uczylismy w tempie ekspresowym, ponoc beda jeszcze dwie. Narazie chodzimy na kurs, na ktorym ucza nas podstaw wszystkich tancow, ale chcemy jeszcze pojsc kilka razy na indywidualne, zeby podrasowac nasza cha-cha na pierwszy taniec. Tak w ogole to te lekcje tanca sprawiaja nam obojgu duzo przyjemnosci (no moze poza tym, ze sie dowiedzialam, ze niektorych moich miesni w zyciu nie uzywalam) i po slubie dalej mamy zamiar na nie chodzic. A do jakiej piosenki tanczycie wasze tango, bo my wczoraj m.in. tamczylismy do "supermassive blackhole"muse i w sumie swietnie nam to wychodzilo

Cytat:
Napisane przez wife_to_be Pokaż wiadomość
Suknia w załączniku
podoba sie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość

No no jak najbardziej, to kiedy?
Tak sobie teraz w sumie pomyslalam, ze przeciez w marcu bedzie moj panienski w Warszawie, wiec zapraszam serdecznie

Cytat:

kurde nie chce mi sie pisac tej mgr dzisiaj przy mojej nieprzytomnosci jeszcze napisz cos nie tak i co bedzie
chyba poszukam fajnych piosenek do filmu slubnego juz wymyslilam ze przy teledysku o dziecinstwie bedzie piosenka z "Cudownych lat"
i jeszcze to bedzie na pewno http://www.youtube.com/watch?v=m3b9E1p9uOA uwielbiam ta piosenke, byla w '500 days of summer'
To jest wlasnie moje zadanie na dzisiajSkompletowac liste piosenek do dvd. Jak chcesz, to moge ci wyslac na pw wieczorkiem.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 14:49   #2046
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
(...)Tak sobie teraz w sumie pomyslalam, ze przeciez w marcu bedzie moj panienski w Warszawie, wiec zapraszam serdecznie
O to się wbijamy!!
Stary 2010-02-09, 14:59   #2047
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
O to się wbijamy!!
ja tez ja też!

słuchajcie tekstu dnia: pisze tżtowi na gg że przecież dziś 09.02 i równo 8 miesięcy do ślubu mamy. ach och. a on mi na to: nooo... i w dodatku międzynarodowy dzień pizzy. szał.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 15:22   #2048
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
No masz racje a mi Pani w salonie powiedziała,że do mojej sukienki pasowałyby sandałki, to wogóle odpada, zobaczymy
coś wymyślisz

Cytat:

ja widze w tym klopot skazuje sie go z tym autem albo na niepicie albo na fatygowanie sie nastepnego dnia (lub jeszcze nastepnego - w zaleznosci od ilosci promili we krwi) z powrotem po to auto zostawione w miejscu wesela
wiec mialabym opory zeby zmuszac kogokolwiek do czegos takiego. no chyba, ze macie jakis pomysl jak rozwiazac ten problem
mi wlasnie zalezy zeby NIKT przypadkiem swoim autem nie przyjechal transport załatwiamy gościom my
my będziemy zapewniać autobus z kościoła na miejsce wesela (bo to jednak kawałek jest), powró też. my sami tam spać będziemy i część gości też, więc niech się sami umawiają [ a co, taka niedobra jestem ]. w związku z czym nie ma znaczenia kto nas będzie wiózł

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
słuchajcie tekstu dnia: pisze tżtowi na gg że przecież dziś 09.02 i równo 8 miesięcy do ślubu mamy. ach och. a on mi na to: nooo... i w dodatku międzynarodowy dzień pizzy. szał.
dobrze mówi!
wife_to_be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 15:44   #2049
centipede
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
No to goście nie będę mieć najmniejszych problemów z transportem My też planujemy autobus z Kościoła na salę (ale u nas jest śmiesznie, bo od kościoła jest tylko rzut beretem do sali, ale nie ma za bardzo jak przejść chodnikiem i nie wiadomo jaka będzie pogoda), a później będzie autko 8-osobowe i będzie rozwozić gości
Pisałaś coś o cenach oxybrazji w Krakowie, domyślam się, że przerażają w takich chwilach doceniam uroki mieszkania w małej mieścinie Bo np dzisiaj byłam na tej mikrodermabrazji i zapłaciłam 70zł za zabieg i po zabiegu maseczki, kremiki <--wszystko trwało prawie 2 godziny Ale muszę iść na całą serię, więc tanio nie będzie

Cytat:
Napisane przez Ahsa Pokaż wiadomość
oj a masz jak zwrócić?

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja na swój ślub pewnie sobie zażeluję naturalki... Bo niestety mam brzydki kształt paznokci
Żel bez nakładania tipsów? Jestem kompletnie nieobeznana w tym temacie
Cytat:
Jedna nam przepadla, przez wyjazd do Polski, wiec wczoraj sie uczylismy w tempie ekspresowym, ponoc beda jeszcze dwie. Narazie chodzimy na kurs, na ktorym ucza nas podstaw wszystkich tancow, ale chcemy jeszcze pojsc kilka razy na indywidualne, zeby podrasowac nasza cha-cha na pierwszy taniec. Tak w ogole to te lekcje tanca sprawiaja nam obojgu duzo przyjemnosci (no moze poza tym, ze sie dowiedzialam, ze niektorych moich miesni w zyciu nie uzywalam) i po slubie dalej mamy zamiar na nie chodzic. A do jakiej piosenki tanczycie wasze tango, bo my wczoraj m.in. tamczylismy do "supermassive blackhole"muse i w sumie swietnie nam to wychodzilo
(...)
To jest wlasnie moje zadanie na dzisiajSkompletowac liste piosenek do dvd. Jak chcesz, to moge ci wyslac na pw wieczorkiem.
Do jakiej piosenki będziecie tańczyć pierwszy taniec?
Cytat:
ja tez ja też!

Dobre Ale bym zjadła pizzę:ślina:

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Co do butków, to też się czaję na te do tańca. Myślicie, że ryzykowne jest zamawianie przez internet? Bo nie wiem, czy tutaj u mnie znajdę taką pracownię
Stary 2010-02-09, 15:44   #2050
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
jak najbardziej szczegolnie, ze moj biust teraz zajmuje miejsce w klasie przecietnej a ten staniczek od stroju na tyle sie dobrze trzyma, ze nawet nie trzeba tego sznureczka na szyje - mozna sciagnac (dlatego ten stroj bedzie moim #1 w czerwcu i lipcu do opalania - nie bedzie brzydkich bialych sladow ramiaczek, bo suknie slubna mam bez ramiaczek)
O jej... mój mistrzu. Z kolacją mi doradziłaś, a teraz jeszcze ten strój Poproszę o link na pw, bo też mam suknię bez ramiączek
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:01   #2051
Aaś
Zakorzenienie

tak a propo tych zjeżdżalni co to ja jestem zjeżdżalniowym freakiem:
http://demotywatory.pl/888923/Musisz-odpowiedziec-sobie

nareszcie do domu! paaaa
Stary 2010-02-09, 16:26   #2052
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
POMOCY!!! Literki mi sie w klawiaturze poprzestwialy. Wiecie jak to naprawic
Ctrl + Shift?? - obydwa jednocześnie

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
jak dorwe lapka to pokaze bo tam mam zdjecie z gazety

MArta jakim prawem niby nie pozyczyc autko z kuzynem .. czego ty chcesz ??
wsdzisz kuzyna w garniak i po klopocie.. a skoro go zapraszasz na wesele (bo mniemam ze tak) no to co to za problem ??
ja pozyczam autko od taty a kierowcą bedize moj brat cioteczny i nie widze w tym ani obciachu ani klopotu ani w ogole nie rozumiem o oc CI chodzi
Ja też uważam, że raczej nie pożycza się samochodu... Nie wiem czy swój bym komukolwiek pożyczyła... Jak ktoś chce to mogę go zawieść, ale żeby pożyczać to już nie. No chyba, że od rodziców, albo od TŻta

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:

btw moj TZ tez ma jakas awersje do pozyczania auta od kogos czy tez komus

Ja nikogo bym nawet nie zapytała czy mi auto pożyczy
oprócz rodziców i tżta o czym pisałam wcześniej, więc jak najbardziej zgadzam się z Twoim tżtem.
Stary 2010-02-09, 16:35   #2053
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Żel bez nakładania tipsów? Jestem kompletnie nieobeznana w tym temacie
To się nazywa w salonach albo żelowanie naturalnych paznokci albo utwardzanie. I nawet moje szkaradki ładnie wyglądały, bo im babka fajny kształt nadała przez nałożenie żelu kamuflującego. Nie było widać moich dysproporcji w danych pazurkach... Z tego, co wiem, to akrylem też można utwardzać. No i jest jeszcze żel silikonowy, który jest kładziony jakoś cieniej niż zwykły żel i niby dobrze współpracuje z paznokciem...

Informacje zdobyte podczas przeglądania podforum pazurkowego. W sumie tylko stamtąd czerpię wiedzę...
Stary 2010-02-09, 16:42   #2054
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
To się nazywa w salonach albo żelowanie naturalnych paznokci albo utwardzanie. I nawet moje szkaradki ładnie wyglądały, bo im babka fajny kształt nadała przez nałożenie żelu kamuflującego. Nie było widać moich dysproporcji w danych pazurkach... Z tego, co wiem, to akrylem też można utwardzać. No i jest jeszcze żel silikonowy, który jest kładziony jakoś cieniej niż zwykły żel i niby dobrze współpracuje z paznokciem...

Informacje zdobyte podczas przeglądania podforum pazurkowego. W sumie tylko stamtąd czerpię wiedzę...
A nie niszczą się pazurki od tego?
Jak toto długo się trzyma?
Jak się zdejmuje?

Jestem kompletnie zielona w pazurkowych sprawach

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:47   #2055
gospella
Wtajemniczenie

część
nadrobiłam wpisy
pytanko ile płacicie za autobus t te małe busy? bo jestem ciekawa

my mamy 108 dni do ślubu, co wydaje mi sie masakrycznie blisko.
przygotowania nie trwają, bo jakoś brak czasu.

zima mnie męczy już okropnie.
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:05   #2056
BlackAngel
Adwokat diabła

jestem!
net mi w pracy padł

tez sie wbijam na panienki wody

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:14   #2057
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Dzień Dobry
Ja prezent walentynkowy juz dostałam Kajtusia:P Mój piesio. własnie gdzies zwiał z łapciem. Jest taki nicpoty, że nie wiem. Ubrania łapcie dywan wszytsko gryzie. Ale taka pociecha z niego ze nie wiem. Wczoraj kuzynce nawet nie kazał sie położyć do mojego łóżka bo zaczoł warczec, Ale nie szczeka.... czasem jak sie bardzo bawi to zaszczeka...

Jestem tak szczesliwa.
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:15   #2058
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
A nie niszczą się pazurki od tego?
Jak toto długo się trzyma?
Jak się zdejmuje?

Jestem kompletnie zielona w pazurkowych sprawach
Pazurki mogą się zniszczyć jak żel będzie nieumiejętnie zdjęty, inaczej nic się nie powinno dziać (moje były w takim samym stanie po zdjęciu jak przed). Żel się spiłowuje, akryl czy silikon bodajże się w acetonie rozpuszczają... Takie zdjęcie to w salonie około 30zł i warto w to zainwestować, a nie samemu się w to bawić... A ile się trzyma? Hmm... ja uzupełniałam co trzy tygodnie, bo było widać już moje naturalne.

Tutaj masz cały wątek o tym
Stary 2010-02-09, 17:20   #2059
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
O to się wbijamy!!
Cytat:
ja tez ja też!
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
tez sie wbijam na panienki wody
Jak tylko bede wiedziala co, gdzie i jak to dam znacTo sie bedzie dzialo

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Do jakiej piosenki będziecie tańczyć pierwszy taniec?
The contours - Do you love me (Now that I can dance) Ostatnio u moich rodzicow w domu troche tanczylismy do tej piosenki i jak moja mama to zobaczyla, to tak sie podniecila tymi naszymi wygibasami, ze nie mamy wyboru, powiem wiecej- jest nawet w stanie to przezyc, ze nie bede tego w stanie tanczyc w mojej sukni slubnej, tylko cos wygodniejszego bede musiala miec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 17:30   #2060
Karlain
Rozeznanie

Cytat:
ryż (podgotowany wcześniej)
cukinia (podsmażona z bazylią)
sos (2 puszki pomidorów, szklanka wody, mały koncentrat, zioła)
mięso mielone podsmażone (doprawione przyprawą do mięsa mielonego)
pieczarki (podpróżone)
może dodam trochę ogórka konserwowego i papryki
sos
ser żółty
To wszystko warstwami do naczynie żaroodpornego i do piekarnika na jakieś 20-30 minut

mmmmmm ale pyszniusia

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
dziewczynki

ale mam zakrecone dni ostatnio na nic czasu

Lain bardzo ładny ten niebieski komlecik, mam taki sam krój jednego kostiumu ( kolor ciemny) ale tylko góre, bo dołu juz nie było, a ze tak mi sie podobał to wzięłam ale wystarczy ze dokupie czarne majteczki i juz bedzie komplet

cześć Karlain dawno Cię nie było (zreszta mnie jakos ostatnio tez ) i za suknie, racja na modelce taka normalna, ale juz nie raz tak było, że na żywo suknia prezentuje sie o wiele ładniej niz na zdjeciu katalogowym

PM1409 jak dla mnie to ta suknia zupełnie totalnie nie w moim guscie

Aniołku bardzo ładna ta Twoja sukienka, dobrze ze wrzuciłas fotki bo juz nie pamietałam jak wyglada

i w ogóle ściskam Was wszystkie

Nie cierpię kupować butów. Zostawiam ta przyjemnosc na pozniej

Moj nigdy nie przepadal za stringami Znacznie bardziej podoba mu sie wersja bokserkowa

Ja na pierwsza przymiarke musze miec tylko stanik slubny, a buciki to jakies y podobnzm obcasem wystarcza

Nam jak na razie nawet planow jeszcze nie podali

POMOCY!!! Literki mi sie w klawiaturze poprzestwialy. Wiecie jak to naprawic

ohhh decyzja nie podjęta

przymierzałam ta suknie z falbanami jest superoska i teraz mam problem bo nie wiem która zamawiać,
fotki nie mogłam zrobic na sobie ale zrobiłam przez szybe hie hie hie jest bardzo słaba ale chce wam zgrac i nie moge z mojej komórki nc wysłac, nawet skonfigurowałam poczte i niby się wysyła na email ale juz pół godziny i cos mi sie wydaje ze nie dojdzie
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:30   #2061
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
The contours - Do you love me (Now that I can dance) Ostatnio u moich rodzicow w domu troche tanczylismy do tej piosenki i jak moja mama to zobaczyla, to tak sie podniecila tymi naszymi wygibasami, ze nie mamy wyboru, powiem wiecej- jest nawet w stanie to przezyc, ze nie bede tego w stanie tanczyc w mojej sukni slubnej, tylko cos wygodniejszego bede musiala miec

ale ja lubię tę piosenkę! to chachę będzie do nie tańczyć czy co? pokażesz póxniej?? proooooszzzzęęęęę
Stary 2010-02-09, 17:31   #2062
gospella
Wtajemniczenie

co do paznokci to ja będę robiła żel na kciuki, bo mi sie straszliwie łamią, chyba, że cos mi się poprawi po odżywce którą poleciła certina..
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:42   #2063
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ale ja lubię tę piosenkę! to chachę będzie do nie tańczyć czy co? pokażesz póxniej?? proooooszzzzęęęęę
Cha-che, ale bedziemy mieli tez sporo innych, takich bardziej pokazowych elementow. Troche krokow wzielismy z tego tanca http://www.youtube.com/watch?v=uj6Jqhx4nCo. Poczatek ulozylismy sobie sami, potem od 45 sekundy do 1minuty 24sekund mamy kroki z tego tanca (juz sie prawie ich nauczylismy), a pozniej znowu nasza improwizacja. A taniec pokaze wam tylko, jesli nie pomylimy krokow

edit:Zapomnialam dodac, ze TZ nie bedzie robil tego stania na rekach i wierzgania nogami, co jest na filmie

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-02-09 o 17:45

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 17:47   #2064
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Black pozdrawia wszystkich czytających na dole

Cytat:
kobietki kobietki podnietka pierwszego sorta
umówiłam się na fryzurke próbną
ech jestem happy

Cytat:
[.....]
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

[/COLOR]Muszę się Wam pochwalić: mamy załatwiony samochód do ślubu
Koleś nawet nie chciał kasy od nas w ogóle brać, ale tata mu uświadomił, że przecież samochód na wodę nie jeździ i stanęło na stawce 50 zł + flaszka I tak mu pewnie stówkę damy, bo to aż głupio tak mało mu zapłacić

MAD
pozdrawiamy

Cytat:
Napisane przez Ahsa Pokaż wiadomość
źle zmierzyłaś?
Cytat:
[.....]
Tak sobie teraz w sumie pomyslalam, ze przeciez w marcu bedzie moj panienski w Warszawie, wiec zapraszam serdecznie

wirtualnie będę imprezować z Tobą
Stary 2010-02-09, 17:47   #2065
BlackAngel
Adwokat diabła

woda, ja się tego Twojego panieńskiego boję

Stary 2010-02-09, 17:50   #2066
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

wirtualnie będę imprezować z Tobą
Pojdziemy do kawiarenki internetowej i tam bedziemy z wami na wizazu imprezowac

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
woda, ja się tego Twojego panieńskiego boję
I slusznie
Stary 2010-02-09, 17:56   #2067
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Cha-che, ale bedziemy mieli tez sporo innych, takich bardziej pokazowych elementow. Troche krokow wzielismy z tego tanca http://www.youtube.com/watch?v=uj6Jqhx4nCo. Poczatek ulozylismy sobie sami, potem od 45 sekundy do 1minuty 24sekund mamy kroki z tego tanca (juz sie prawie ich nauczylismy), a pozniej znowu nasza improwizacja. A taniec pokaze wam tylko, jesli nie pomylimy krokow

edit:Zapomnialam dodac, ze TZ nie bedzie robil tego stania na rekach i wierzgania nogami, co jest na filmie
Właśnie chciałam zapytać czy razem z tą stójką czy nie
Stary 2010-02-09, 17:58   #2068
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie chciałam zapytać czy razem z tą stójką czy nie
Troche to smiesznie wyglada, no nie? Smieje sie z TZ-a, ze po prostu nie ma jaj, zeby to zrobic
Stary 2010-02-09, 18:04   #2069
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Pojdziemy do kawiarenki internetowej i tam bedziemy z wami na wizazu imprezowac
jeszcze nas z tej kawiarenki wyrzucą

Stary 2010-02-09, 18:06   #2070
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Wy chodziliście na kurs, tak?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości