|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
i taka duma dla rodzinki, że ta Kasia to taka odważna ja też przepisałam tak, by nie było widać, że przepisuję z klucza. Tzn pozmieniałam kolejność i nie napisałam na wszystkie punkty, ale to już ze swojego lenistwa ;d Cytat:
Cytat:
znudziło im się ;dBoshe Boshe Ty KrEjSolQ ![]() a długo ze sobą jesteście? |
|||
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubię się śmiać ;D ja też nigdy nie biorę wszystkiego, bo np. za opis postaci X można dostać 5 pkt, a w kluczu dają 10 możliwości, to wystarczy napisać 5-6 z tego i galancik
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to próbować to i ja będę. Oglądaliśmy to dziś, fajnie wyszło, najlepsze jak mnie do bagażnika wrzucali, fajnie to wygląda.
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Konto usunięte
|
hej ;*
oblałam. niestety. i jestem na siebie kur.wa zła. bo zrobiłam taki głupi błąd że szkoda gadac. nie mogę przezyc normalnie. no ale od początku. o 11.15 teoria, zdałam bezbłędnie-choc bałam się okropnie. stres troszkę opadł. wyczytali mnie dopiero o 12.36. poszłam.miałam z kobietą. pod maską musiałam pokazac wlew oleju do silnika i pozycyjne. spoko. podjechała mi pod łuk. myślałam że już oblałam,bo miałam wrażenie że nie zmieściłam się po jeździe do przodu w koperte.ale było dobrze. czas na górkę. musiałam powtórzyc,bo za pierwszym razem nie puściłam awaryjnego do końca. wyjechaliśmy na miasto.hura.no i pojechałam prosto,przeszkoda, ominęłam ładnie,potem w prawo. na rondzie w lewo.przejechalismy kawałek i kazała mi skręcic w prawo. no ale wcześniej z lewej strony jechał egzamin i chciał wymusic a egzaminator po hamulcach. widzę że nie dam rady przejechac to poczekałam. miałam pojechac w prawo ale z tamtej strony jechał bus ,który chciał skrecic w moją stronę ,czyli w lewo.( mam nadzieję że dobrze to zobrazowałam ) no i ja zamiast kur.wa się zatrzymac bo widziałam że się nie zmiescimy to chciałam jechac i ona mi po hamulach ;( chwilę się zawahała no ale powiedziała że koniec egzaminu i że mam się przesiąsc. i mi zaczęła mówic że było tak świetnie i w ogóleeee. także długo po mieście nie jeździłam ;]. nie mogę sobie darowac że chciałam jechac dalej. przecież chwilę przed była podobna sytuacja!!. a tu przez taki błahy błąd koniec. przecież dobrze wiedziałam że nie będzie miejsca no ale wyszło jak wyszło. przyjechałyśmy do WORDu no i się rozryczłam ;]. wiem, wiem to dopiero pierwszy raz, ale chodziło mi o ten głupi bład ! a jeszcze przed miałam jazdę i mój instruktor mi mówi : no Kamilaaa teraz na miękko ich rozwalisz i za 2 tyg odbiór prawka. i mówił że na pewno zdam.oni tak we mnie wierzyli a ja dałam ciała. no ale coż, trzeba życ dalej. kryzys minął. bo prawie cały czas łzy mi leciały jak pomyślałam o egzaminie. nie mogę się poddac !! w poniedziałek kolejne starcie, dam z siebie wszystko ! a resztę nadrobię w weekend, bo ostatnio nie mam sił siedziec na kompie ;* |
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;**
Ale się dziś czuję, cały czas mam wnerwa jakiegoś. Kamila - ![]() Przestań, nie dałaś ciała, tylko po prostu Ci się nie pofarciło, przegrałaś starcie ze stresem, ale w pon. pokażesz co potrafisz!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17120588]hej ;*
oblałam. niestety. i jestem na siebie kur.wa zła. bo zrobiłam taki głupi błąd że szkoda gadac. nie mogę przezyc normalnie. no ale od początku. o 11.15 teoria, zdałam bezbłędnie-choc bałam się okropnie. stres troszkę opadł. wyczytali mnie dopiero o 12.36. poszłam.miałam z kobietą. pod maską musiałam pokazac wlew oleju do silnika i pozycyjne. spoko. podjechała mi pod łuk. myślałam że już oblałam,bo miałam wrażenie że nie zmieściłam się po jeździe do przodu w koperte.ale było dobrze. czas na górkę. musiałam powtórzyc,bo za pierwszym razem nie puściłam awaryjnego do końca. wyjechaliśmy na miasto.hura.no i pojechałam prosto,przeszkoda, ominęłam ładnie,potem w prawo. na rondzie w lewo.przejechalismy kawałek i kazała mi skręcic w prawo. no ale wcześniej z lewej strony jechał egzamin i chciał wymusic a egzaminator po hamulcach. widzę że nie dam rady przejechac to poczekałam. miałam pojechac w prawo ale z tamtej strony jechał bus ,który chciał skrecic w moją stronę ,czyli w lewo.( mam nadzieję że dobrze to zobrazowałam ) no i ja zamiast kur.wa się zatrzymac bo widziałam że się nie zmiescimy to chciałam jechac i ona mi po hamulach ;( chwilę się zawahała no ale powiedziała że koniec egzaminu i że mam się przesiąsc. i mi zaczęła mówic że było tak świetnie i w ogóleeee. także długo po mieście nie jeździłam ;]. nie mogę sobie darowac że chciałam jechac dalej. przecież chwilę przed była podobna sytuacja!!. a tu przez taki błahy błąd koniec. przecież dobrze wiedziałam że nie będzie miejsca no ale wyszło jak wyszło. przyjechałyśmy do WORDu no i się rozryczłam ;]. wiem, wiem to dopiero pierwszy raz, ale chodziło mi o ten głupi bład ! a jeszcze przed miałam jazdę i mój instruktor mi mówi : no Kamilaaa teraz na miękko ich rozwalisz i za 2 tyg odbiór prawka. i mówił że na pewno zdam.oni tak we mnie wierzyli a ja dałam ciała. no ale coż, trzeba życ dalej. kryzys minął. bo prawie cały czas łzy mi leciały jak pomyślałam o egzaminie. nie mogę się poddac !! w poniedziałek kolejne starcie, dam z siebie wszystko ! a resztę nadrobię w weekend, bo ostatnio nie mam sił siedziec na kompie ;*[/QUOTE] eee tam. Boże, wszystkiego koty chore w domu. masakra. lecę do WOSu. -.-'
|
#3907 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Mam do was prośbę może któraś z was ma zbiór zadań do matmy taki jak w załączniku? Jeżeli tak byłam bardzo... wdzięczna za napisanie odp. do I arkusza do zadań zamkniętych Tak dla pewności bo nie wiem na 100% czy to ten zbiór mogłabyś napisać 1 polecenie sprawdzę czy to to![]() Z góry wielkie dzięki ![]() Ja miałam kręconą czołówkę na kuligu było super... z moją zwariowaną klasa wszystko wygląda świetnie heheheh dzisiaj do szkoły każdy przyszedł poobijany, chory, ledwie żyjący
Edytowane przez ewelina* Czas edycji: 2010-02-11 o 17:39 |
|
|
|
#3908 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie nie wzruszyło - nie jestem związana ze swoją klasą, nie będę tęsknić, nie mam nawet z nimi wspólnych wspomnień ![]() a z G. będę miała kontakt, więc reszta to mi lotto. Cytat:
żadnych poważnych marzeń, ale teraz się bardzo zmienił ma plan na siebie. a ja lubię namioty co roku jeżdżę pod namiot na takie za nie ma łazienek, nie ma prądu, nie ma nic jezioro (taaaaaaaka czysta woda), środek lasu, do najbliższej wioski jakieś 4-5km piaskową drogą przez las. Odludzie kompletne, głusza.mi tak samo. już bym chciała w końcu, tak jak mówisz, móc decydować o sobie, swojej edukacji, nie mieć przymusu prowadzenia zeszytu (kto ocenia zeszyty ludziom w LO? chyba tylko moja baba od wosu.)nie mieć przymusu łażenia na wszystkie zajecia (wykłady), uczyć się w końcu tego, co Cię interesuje, a nie .. ![]() Cytat:
a ze dwa razy byłam na jej koncercie i na Panu Yapie często są u mnie w wakacje ![]() Cytat:
w cenie 3 listki velvetu miękkiego jak aksamit ! ![]() Cytat:
![]() a stoki sztuczne? (w sumie na Mazurach, w okolicy mam ze trzy NATURALNE )Cytat:
podzielę się ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17120588]hej ;* oblałam. niestety. i jestem na siebie kur.wa zła. bo zrobiłam taki głupi błąd że szkoda gadac. nie mogę przezyc normalnie. no ale od początku. o 11.15 teoria, zdałam bezbłędnie-choc bałam się okropnie. stres troszkę opadł. wyczytali mnie dopiero o 12.36. poszłam.miałam z kobietą. pod maską musiałam pokazac wlew oleju do silnika i pozycyjne. spoko. podjechała mi pod łuk. myślałam że już oblałam,bo miałam wrażenie że nie zmieściłam się po jeździe do przodu w koperte.ale było dobrze. czas na górkę. musiałam powtórzyc,bo za pierwszym razem nie puściłam awaryjnego do końca. wyjechaliśmy na miasto.hura.no i pojechałam prosto,przeszkoda, ominęłam ładnie,potem w prawo. na rondzie w lewo.przejechalismy kawałek i kazała mi skręcic w prawo. no ale wcześniej z lewej strony jechał egzamin i chciał wymusic a egzaminator po hamulcach. widzę że nie dam rady przejechac to poczekałam. miałam pojechac w prawo ale z tamtej strony jechał bus ,który chciał skrecic w moją stronę ,czyli w lewo.( mam nadzieję że dobrze to zobrazowałam ) no i ja zamiast kur.wa się zatrzymac bo widziałam że się nie zmiescimy to chciałam jechac i ona mi po hamulach ;( chwilę się zawahała no ale powiedziała że koniec egzaminu i że mam się przesiąsc. i mi zaczęła mówic że było tak świetnie i w ogóleeee. także długo po mieście nie jeździłam ;]. nie mogę sobie darowac że chciałam jechac dalej. przecież chwilę przed była podobna sytuacja!!. a tu przez taki błahy błąd koniec. przecież dobrze wiedziałam że nie będzie miejsca no ale wyszło jak wyszło. przyjechałyśmy do WORDu no i się rozryczłam ;]. wiem, wiem to dopiero pierwszy raz, ale chodziło mi o ten głupi bład ! a jeszcze przed miałam jazdę i mój instruktor mi mówi : no Kamilaaa teraz na miękko ich rozwalisz i za 2 tyg odbiór prawka. i mówił że na pewno zdam.oni tak we mnie wierzyli a ja dałam ciała. no ale coż, trzeba życ dalej. kryzys minął. bo prawie cały czas łzy mi leciały jak pomyślałam o egzaminie. nie mogę się poddac !! w poniedziałek kolejne starcie, dam z siebie wszystko ! a resztę nadrobię w weekend, bo ostatnio nie mam sił siedziec na kompie ;*[/QUOTE] nie przejmuj się ;*** nikt nie zauważył, że mnie nie było? ![]() buuu ![]() no,ale uczę się intensywnie poza tym.. nie wysypiam się, nie mam na nic czasu.. ale czytałam was, tylko nie miałam czasu odpisać. Dzisiaj trochę luźniej (chociaż właśnie sobie przypomniałam, że jutro mam poprawę z matmy ) co tam jeszcze miałam wam napisać. no dobra, mniejsza o większość nie pamiętam.Marta, zdrowiej Żbiku ;* idę do geo.. w sumie przerobiłam już połowę materiału do matury. będzie dobrze ![]() btw, laski mam materiały od mojego geografa, teraz nam przesyła powtórki na maila, takie ćwiczenia maturalne, jak któraś chce to mogę maila przesłać - jak będziecie chętne to PW ![]() buziaki ;*
|
|
#3909 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17120588]hej ;*
oblałam. niestety. i jestem na siebie kur.wa zła. bo zrobiłam taki głupi błąd że szkoda gadac. nie mogę przezyc normalnie. no ale od początku. o 11.15 teoria, zdałam bezbłędnie-choc bałam się okropnie. stres troszkę opadł. wyczytali mnie dopiero o 12.36. poszłam.miałam z kobietą. pod maską musiałam pokazac wlew oleju do silnika i pozycyjne. spoko. podjechała mi pod łuk. myślałam że już oblałam,bo miałam wrażenie że nie zmieściłam się po jeździe do przodu w koperte.ale było dobrze. czas na górkę. musiałam powtórzyc,bo za pierwszym razem nie puściłam awaryjnego do końca. wyjechaliśmy na miasto.hura.no i pojechałam prosto,przeszkoda, ominęłam ładnie,potem w prawo. na rondzie w lewo.przejechalismy kawałek i kazała mi skręcic w prawo. no ale wcześniej z lewej strony jechał egzamin i chciał wymusic a egzaminator po hamulcach. widzę że nie dam rady przejechac to poczekałam. miałam pojechac w prawo ale z tamtej strony jechał bus ,który chciał skrecic w moją stronę ,czyli w lewo.( mam nadzieję że dobrze to zobrazowałam ) no i ja zamiast kur.wa się zatrzymac bo widziałam że się nie zmiescimy to chciałam jechac i ona mi po hamulach ;( chwilę się zawahała no ale powiedziała że koniec egzaminu i że mam się przesiąsc. i mi zaczęła mówic że było tak świetnie i w ogóleeee. także długo po mieście nie jeździłam ;]. nie mogę sobie darowac że chciałam jechac dalej. przecież chwilę przed była podobna sytuacja!!. a tu przez taki błahy błąd koniec. przecież dobrze wiedziałam że nie będzie miejsca no ale wyszło jak wyszło. przyjechałyśmy do WORDu no i się rozryczłam ;]. wiem, wiem to dopiero pierwszy raz, ale chodziło mi o ten głupi bład ! a jeszcze przed miałam jazdę i mój instruktor mi mówi : no Kamilaaa teraz na miękko ich rozwalisz i za 2 tyg odbiór prawka. i mówił że na pewno zdam.oni tak we mnie wierzyli a ja dałam ciała. no ale coż, trzeba życ dalej. kryzys minął. bo prawie cały czas łzy mi leciały jak pomyślałam o egzaminie. nie mogę się poddac !! w poniedziałek kolejne starcie, dam z siebie wszystko ! [/QUOTE] będzie dobrze w poniedziałek ?szybko termin masz ![]() Cytat:
moja klasa jest jaka jest, są odłamki ale próbujemy trzymać się razem ja chcę
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- I Kamila, nie przejmuj się
|
|
|
|
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
ta, pare lat.
4? 5? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17120588]hej ;* oblałam. niestety. i jestem na siebie kur.wa zła. bo zrobiłam taki głupi błąd że szkoda gadac. nie mogę przezyc normalnie. no ale od początku. o 11.15 teoria, zdałam bezbłędnie-choc bałam się okropnie. stres troszkę opadł. wyczytali mnie dopiero o 12.36. poszłam.miałam z kobietą. pod maską musiałam pokazac wlew oleju do silnika i pozycyjne. spoko. podjechała mi pod łuk. myślałam że już oblałam,bo miałam wrażenie że nie zmieściłam się po jeździe do przodu w koperte.ale było dobrze. czas na górkę. musiałam powtórzyc,bo za pierwszym razem nie puściłam awaryjnego do końca. wyjechaliśmy na miasto.hura.no i pojechałam prosto,przeszkoda, ominęłam ładnie,potem w prawo. na rondzie w lewo.przejechalismy kawałek i kazała mi skręcic w prawo. no ale wcześniej z lewej strony jechał egzamin i chciał wymusic a egzaminator po hamulcach. widzę że nie dam rady przejechac to poczekałam. miałam pojechac w prawo ale z tamtej strony jechał bus ,który chciał skrecic w moją stronę ,czyli w lewo.( mam nadzieję że dobrze to zobrazowałam ) no i ja zamiast kur.wa się zatrzymac bo widziałam że się nie zmiescimy to chciałam jechac i ona mi po hamulach ;( chwilę się zawahała no ale powiedziała że koniec egzaminu i że mam się przesiąsc. i mi zaczęła mówic że było tak świetnie i w ogóleeee. także długo po mieście nie jeździłam ;]. nie mogę sobie darowac że chciałam jechac dalej. przecież chwilę przed była podobna sytuacja!!. a tu przez taki błahy błąd koniec. przecież dobrze wiedziałam że nie będzie miejsca no ale wyszło jak wyszło. przyjechałyśmy do WORDu no i się rozryczłam ;]. wiem, wiem to dopiero pierwszy raz, ale chodziło mi o ten głupi bład ! a jeszcze przed miałam jazdę i mój instruktor mi mówi : no Kamilaaa teraz na miękko ich rozwalisz i za 2 tyg odbiór prawka. i mówił że na pewno zdam.oni tak we mnie wierzyli a ja dałam ciała. no ale coż, trzeba życ dalej. kryzys minął. bo prawie cały czas łzy mi leciały jak pomyślałam o egzaminie. nie mogę się poddac !! w poniedziałek kolejne starcie, dam z siebie wszystko ! a resztę nadrobię w weekend, bo ostatnio nie mam sił siedziec na kompie ;*[/QUOTE] Kamila Martyna dobrze powiedziała...: Cytat:
ciesz się z tego, że masz nastepny tak szybko Cytat:
?Martyna się łuczy ja też, co prawda zrobiłam jakąś 1/5 materiału do matury, no aleee ![]() obejrzałam dziś kung Fu Panda, śmieszna bajka
|
||
|
|
|
#3912 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zaraz wyśle adres.;* . szybko, szybko Cytat:
.zdac prawko nie jest tak łatwo jakby się wydawało. będzie dobrze !dziękuję dziewczyny ;* jak dobrze że jutro popołudniu zaczynają się ferie |
||||||||
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
jak to nie?
z górki na paaaazurki ![]() ja pamiętam swoje (któreś z pierwszych ) starcie z deską. ![]() ojciec śmignął na nartach.. a ja się za bardzo rozpędziłam i stwierdziłam, że trzeba zahamować (czyli upaść na tyłek i się z powrotem na górę wczłapać - byłam w 1/5 drogi z góry, więc dosyć blisko).. "zahamowalam".. upadłam na tyłek.. i cisnę dalej w dół to chciałam się na kolana przekręcić żeby jakoś.. nie wiem co dokładnie chciałam osiągnąć.. no i na tych kolanach zjechałam aż na sam dół bo wiecie.. sztuczny śnieg, w nocy mżawka.. i efekt: lód którego się nie widzi z góry ![]() krwiaki na kolanach miałam przez około miesiąc..i nie mogłam chodzić ![]() cóż, głupota nie boli, może to i dobrze.. dopiero jej skutki bolą ![]() a w tym roku jeszcze nie jeździłam i rok temu nie jeździłam też bo nie było długiej zimy, a od listopada do kwietnia w sumie.. miałam bóle śledziony i wątroby bo tej mononukleozie.. i nie mogłam nic wysiłkowego robić ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17125646] jak dobrze że jutro popołudniu zaczynają się ferie zazdroszczę ale za 77 dni koniec roku szkolnego haha.
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Piszę tu raz dziennie coś czuję , że na więcej się niestety nie zapowiada Nie mam na nic czasu, a tyle do zrobienia. Dzisiaj na szczęście zaliczyłam pare ocen, to mam spokój i mniej stresu chociaż. I kartkowkę , podczas której każdy miał otwarty podręcznik w końcu ktoś zrozumiał, żeby biednych maturzystow nie męczyć niepotrzebnym przedmiotem A ja od jutra już ferieee haha chociaż nie ma się kurcze z czego cieszyć, bo coś czuję że to będą najgorsze ferie mojego życia. Mam zamiar zrobić wszystkie testy z WOSu operonowskie, przeczytać lektury przynajmniej 2.. (skończy się na jednej pewnie) i jeszcze repetytorium z polskiego .. fuck Ale przynajmniej na 2 dni gdzies pojadę, żeby chociaż troszkę się rozerwać Kamila nie przejmuj się Zazwyczaj tak jest, że robi sie głupie błędy i to tych głupich błędów się najbardziej żałuje. To nic, dasz radę innym razem Do niedługa mam nadzieję
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, przyszedł cały zakatarzony, załzawiony kot który jako jedyny wychodzi na dwór no i pozarażał wszystkie.
Najbardziej to się martwię o mojego kotka, bo dziwnie charczy i jakby brzuszek mu drży co jakiś czas. nie wiem zobaczę co będzie jutro z nim, jak nie przejdzie to do weta się wybiorę. Ale dałam im antybiotyk, może pomoże...dobranoc;****
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muzyka lat dzieciństwa. Chociaż Pana Yapa nie znam. ;>U mnie w wakacje są Dni Miasta i inne tam rozmaite imprezy, podczas których organizują zawody w stylu: kto zje więcej klusek w danym czasie?, itp. ![]() A no fakt, jest jeden, z 15km od mojego miasta.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3917 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
toż to czasy dzieciństwa Niedaleko mnie odbył się kiedyś Zjazd na Bele Czym, sporo moich znajomych brało w tym udział ale te kluski są świetne ![]() Ferie mi się jutro kończą idę sweter sobie wyprać ;/ |
|
|
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedne te Twoje kociaki. ciągle coś im się wydarza. zadziwia mnie, że zawsze masz jakieś medykamenty dla nich, ja mam tylko żarcie i żwirkowe sprawy ![]() nawet zabawek nie - Frytka ma ostatnio najlepszą zabawę sreberkiem śniadaniowym ![]() jak mam chemię, i ten chlopak je kanapkę, to zawsze siada i mruczy, czekając aż dostanie to sreberko ![]() (a świstak siedzi i zawija w te sreberka )Cytat:
![]() nie jutro, w niedzielę!!! ![]() mi też ![]() ja dziś firankę uprałam ![]() i zeżarłam tyyyleee faworków.... dawno Beaty nie bylo ![]() Justyna, Ty nie masz jutro/pojutrze studniówki ?
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-02-11 o 21:53 |
||
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba na BYLE czym? ![]() Ach, jo.. ja jednego pączka, bo sprzedawali w szkole po 1,50zł (zdzierstwo! ) razem z karteczką zwalniającą od odpowiedzi/niezapowiedzianej kartówki na wybranej lekcji.A w Kauflandzie u mnie były dziś pączki po 0,49zł! ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Nie idę jutro do szkoły, brzuch mnie boli. Poza tym i tak mam Święto Szkoły i musiałabym w stroju galowym (czyt. przewiewnej kiecce i cienkich rajstopach ) tłuc się przez miasto. Jak to rodzicom oznajmiłam, to nie odpowiedzieli nic - a milczenie oznacza zgodę, nie? ![]() Dobranoc. ;***
|
|
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i załatwia kolegom-studentom zdjęcia z autografem właśnie, gorzej jakby te kluchy jakieś łykowate i niedobre były ![]() Cytat:
A. mi w szkole dała, z własnej produkcji. Baaaardzo dobry był bez niczego w środku, ale pycha ciasto.a ja dzisiaj piekłam chleb uwielbiam go.idę w kimkę. nie uczyłam się na jutro na matmę, chyba nie pójdę, ale za to pójdę może na wyniki w końcu. tylko nie mam pojemniczka na mocz ![]() dobranoc ;*
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę przepraszam że nie piszę ale nie daje rady ostatnio :/ Teraz przed studniówką zamieszanie na 102 ( nasza klasa nie ustrojona i co lepsze brak koncepcji
Tyle że narazie mam za sobą tylko kuchnię i łazienkę a reszta już jutro.Pan od matmy stwierdził że ferie maturzyści mają w czerwcu a tą przerwę przeznaczamy na naukę zresztą reszta nauczycieli nie lepiej:/ A chciałam ten czas przeznaczyc na chemię biologię i napisanie pracy maturalnej Kamila, będzie dobrze Teraz idę matmę robic:/ No i wypracowanko z polskiego czeka, ferie idą życ nie umierac Dobrej nocy dziewczyny
|
|
#3922 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) rozklekotanych, zwariowanych "sweet 18", nie bawi mnie. A tak na serio, to chyba brakuje mi osób do mądrych, ciekawych rozmów, a nie zamykających się na our-class i who with whom. Wolę towarzystwo chłopaków, naprawdę... Dobra, wiem. Wapniak się ze mnie zrobił, trzeba było iść na mat-fiza. ![]() Ja zauważyłam. Lubisz się przy muzyce uczyć chyba ? ![]() Wszystkie się nieźle zmobilizowały . Haha, świetna jest . Ona chyba walczyła o Oscara z Wall-e, ale nie wiem kto go ostatecznie zdobył. Ja jestem oblatana w tych bajkach, bo młodszy brat ciągle mnie do kina wysyła na nie. Wczoraj byliśmy na Planeta 51, ale Panda śmieszniejsza była. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17125646] pokaa!! ![]() będzie dobrze ! jak dobrze że jutro popołudniu zaczynają się ferie Się robi .![]() FERIE. Jak to słowo pięknie brzmi, prawda ? I Igrzyska jutro się zaczynają ! Piękne chwile przed nami. Cytat:
Nie przypuszczałabym, że ja, zwolenniczka psów, tak bardzo zakocham się w moim kocie A najbardziej uwielbiam, jak robi solarium z mojego biurka. Kładzie się pod lampką, wyciąga cały i to mruczenie słodkie .Albo to powitanie poranne. Wstaję z łóżka, a ten już przy nodze i mruczy. I jak tu takiego nie uwielbiać... ![]() Cytat:
![]() te szeleszczące papierki są fajne do zabawy. Gorzej jak łóżko do góry podniosę. Papierkolandia ![]() Cytat:
![]() Kolejna noc z książkami (i Radkiem*). Cudownie jest. ![]() *Januszem Radkiem
|
|
#3923 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry ;*
ale sobie pospałam ponad 12h ![]() a cooo ![]() nie poszłam dzisiaj do szkoły, jakoś mi się nie chce. ponad pół klasy i tak nie ma w szkole ![]() porobię zadania na dzisiejszy angielski, na 17 trzeba na niego jechać a potem?.. IMPREZKA ![]() (tylko, że znów będę kierowcą )muszę ogarnąć troszkę w pokoju. miłego dnia kochane ;* P.S. Martynko, dziękuję za te materiały
|
#3924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ogólnie zajmuję się bezdomnymi kotami i kiedyś współpracowałam z fundacją kocia dolina. Dlatego też medykamenty mam. moje mają dużo tych kulek itp. Które doprowadzają mnie do szału, oczywiście tylko gdy bawią się w nocy, są głośne. ![]() i ty tym świstakiem jesteś ![]() ![]() Cytat:
z moimi nadal źle. Jeden całą noc drżał, a drugiemu leci ślina z pyszczka cały czas. Także zaraz z nimi do weta jadę Całą noc przy nich czuwałam. Ach jak nie urok to.... wiadomo co. do potem;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-12 o 10:50 |
||
|
|
|
#3925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie wiem też, kto wygrał, ale śmieszna bajka ![]() Mój kot też robi sobie takie solarium! ![]() własnie ostatnio doszłam do wniosku, że po całym domu, tyle tych sreberek się wala... ![]() Cytat:
Idę dziś na "imprezę" i nie wiem co do jedzenia zrobić ![]() jeszcze katar mam, macica mnie boli, JEŻUUU
|
||
|
|
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry. ;**
Cytat:
Takie mięciutkie, tylko że na smalcu smaży, a ja nie przepadam, ale pączki i tak są dobre. Ooch, ja nigdy nie upiekłam własnego chleba. razowy czy zwykły? wyślij kromidło jedno. ; pCytat:
Może sałatkę? Gyros? (to większość osób lubi) albo jak coś z "dań poważniejszych" to przykładowo spaghetti (nietrudne w zrobieniu ;>) albo coś z Pomysł na..? No i nie poszłam do szkoły, @ się zbliża, drę się na wszystkich, już się pokłóciłam dziś z mamą i bratem - z tatą jeszcze nie, ale to pewnie dlatego, że go po prostu nie ma. ;] Junior do mamy: - Mamo, a mogę ja dziś nie iść do szkoły? - A niby dlaczego? - Bo to ostatni dzień, jutro sobota i w ogóle.. - No to za argument! Masz iść. - A dlaczego Martyna nie idzie? - Bo się źle czuje. - Jasne, ona udaje.. a mogę ja też udawać i nie iść?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-12 o 11:38 |
||
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o @ i kłótnie.. mam to samo ;]]] ostatnio tuż przed @ pokłóciłam się z mamą nie wiem o co, z bratem, bo laptop nie łapał mi naszej sieci, a z ojcem, bo się darłam na brata także cała rodzinka prawie cały dzień się do mnie nie odzywała.....tak w ogóle to dżem dobry ![]() ferie mi się kończą i jestem zła na siebie, bo przez ferie zrobilam tylko 4 arkusze z chemii no, ale byłam taka rozbita, nie wiem czemu, nawet z łóżka nie chciało mi się wychodzić, nie mogłam się na niczym skupić... porażka ;]]] ech, oby do czerwca!;]
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Warszawie, jest takie jedno miejsce, gdzie pączki są ze wszystkim co się da - marmolady, czekolady, toffi, płatki migdałowe, a to ciasto... takie mięciutkie, puszyste i nietłuste kosztują prawie 2 zł ![]() mi sie zdawało zawsze, że pieczenie chleba jest strasznie skomplikowane ![]() też o tym gyrosie pomyślałam i na nim stanęło. bo jeszcze przewieść to muszę, to akurat a tą sałatkę to każdy raczej lubi.tylko się okazało, że muszę iśc do sklepu do się cała pierś z czikena zepsuła wr.nie wnerwiaj się na brata spokojnie. ważne, że mama rozumie ![]() a ja też tak mam, że drę się na wszystkich o wszystko... takie pierdoły. ostatnio to staram się już nic nie mówić ![]() Kasia, trzeba Cię spałować jednym słowem ![]() ale też tak miałam, że mi się nie chciało wychodzić, ale... chyba z innego powodu, niż Ty
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak leniwych ferii dawno nie miałam ;] ofc codziennie było "jutro siadam do książek" ehe... ![]() no, ale ferie to ferie, c'nie? trza odpocząć
|
|
#3930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie będę pisała czemu bo szkoda w ogóle słów. Jutro albo jeszcze dzisiaj wieczorem pojadę z nimi z siostry chłopakiem. Cytat:
z resztą fakt w ferie się odpoczywa.a ja nawet nie wiedziałam, że wczoraj był tłusty czwartek. mama kupiła pączki, nie miała czasu zrobić. Ale lubię takie zrobione przez mamę, z powidłami. mniaam. dobra idę zrobić herbatę, muszę ochłonąć. mam wszystko w tym momencie w d.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-12 o 13:46 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

masakra.

żadnych poważnych marzeń, ale teraz się bardzo zmienił
chyba tylko moja baba od wosu.)

bo wiecie.. sztuczny śnieg, w nocy mżawka.. i efekt: lód którego się nie widzi z góry

uwielbiam go.
takie mięciutkie, puszyste i nietłuste