Wszystko o Avonie - cz. 9 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-14, 13:13   #4771
Australia
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
A ja polecam podkład mineralny
Mam wrażliwą atopową cerę i do tego z pękającymi naczynkami
Będe musiała wypróbować ten podkład

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Witam! aż się bałam tu zajrzeć bo wiedziałam jakie mam zaległości- nie było mnie tu ponad 3 tyg-tyle leżałam w szpitalu, tydz przed porodem i 2 tyg po bo niestety podczas porodu wystąpiły komplikacje i ledwo mi dzieciaka uratowali-wszystko przez niedopatrzenia lekarzy-ale to szeroki temat na inny wątek. Nawiązując do avonu stało się to co sobie wykrakałam a mianowicie-zamówienie z ostatniego katalogu składałam rodząc! tzn miałam skurcze co kilka min (nadal byłam na patologii ciąży i do ostatniej chwili pielegniarki twierdziły, że to nie są jeszcze te skurcze!!!) no i z tymi bólami dyktowałam siostrze przez tel kody z zamówienia i ona mi te zamówienie złożyła przez neta
Gdy czytam Twojego posta od razu przypomina mi się jak mama opowiadała mi w jakich okolicznościach ja się urodziłam. Byłam takim własnie ledwo uratowanym dzieciakiem dlatego, życzę Wam dużo zdrowia i pomyślności. Niestety wiem już też że takie komplikacje w czasie okołoporodowym skutkują w dorosłym życiu różnymi "niespodziankami" które są jakby pochodnymi tych wydarzeń sprzed lat. Ale nie ma co gadać. Wszystkiego najlepszego!

Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne

Edytowane przez Australia
Czas edycji: 2010-02-14 o 13:14
Australia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 13:29   #4772
madzik449
Przyczajenie

Dziewczyny mam do Was pytanie. W piątek składałam zamówienie kat 3, cały czas wisi do realizacji na głównej stronie Avonu. W sobotę doklepałam kilka produktów, ale nie miałam już możliwości by wybrać dostawę na pierwszy termin więc anulowałam wszystko. Jednak gdy znowu weszłam w to zamówienie to te dołożone produkty już widnieją. Jak Wam się wydaje, dostanę wszystkie kosmetyki w pierwszym terminie? Czy namieszałam tym dobijaniem i dostanę wszystko w drugim terminie?
Miał ktoś już taki przypadek?
madzik449 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 13:40   #4773
nightsong
Rozeznanie

Oja 84 - przede wszystkim gratulację i dużo zdrówka dla Was

jeśli chodzi o skórki, to ja właśnie nie jestem zadowolona z podkładu mineralnego, w moim przypadku niestety je uwidacznia Dlatego w 04 chciałam sobie wypróbować ten nowy podkład Magix, może on się sprawdzi

A żebyście mnie nie znielubiły, to poleciłam koleżance cienie Pink Sands
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 13:47   #4774
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
aaach, no i dostałam w piątek cienie Pink Sands i Tiger's Eye - Pink Sands są cudne a Tiger's Eye chyba zwrócę, ten złoty to jakiś taki odpustowo wyglądający kolor i mnie chyba nei bardzo pasują
moge prosic o zdjatko tiger's eye?

ahh...to juz wiem o co chodzi z tymi skorkami. ja mialam takie na nosie i brodzie po cudownym avonowym toniku na wagry- ladnie mnie wysuszyl wtedy...masakra...
Stary 2010-02-14, 13:54   #4775
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Przyłączam się do prośby

Zamówiłam tiger's eye, lubię takie brązy, więc jestem ciekawa....
Tak piszecie o pink sands będe musiała je zamówic

Stary 2010-02-14, 15:24   #4776
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Natchnęło mnie na poruszenie pewnego tematu-mianowicie-jak powinna wyglądać konsultantka..?
Miałam ost.chwilowe spotkanko z inną konsultantką.... Starsza Pani(nie chodzi mi o wiek, broń Boże....)która swoim wyglądem nie nakłoniłaby mnie, gdybym nie była konsultantką na zamówienie... Sądzę, że konsultantka powinna być zadbana-nie chodzi mi o "tapetkę" na twarzy-ale świeży wygląd, ubranie... A ona swoją osobą tego nie reprezentowała... Dała paczkę klientce w zwykłej torebce... I tak myślę, że ja nigdy-przenigdy bym tak nie zrobiła.... Zawsze spr.zapas torebek...

A jakie jest Wasze zdanie na ww.temat? Jak powinna wyglądać konsultantka?
Hmmm.... myśle że je się jakoś prezentuje . Chociaż ładnej cery nie mam to próbuje jakoś to zatuszować ( nie wyjde z domu bez tapetki ) Ale zawsze jako jedna z dziewczyn które się malują cieniami ja wyglądam najlepiej bo muszę przyznać że umiem się malować ( trening czyni mistrza )
Pamiętam jak pare lat temu jak jeszcze nie byłam konsultantka zamawiałam u koleżanki z klasy i pamiętam dokładnie że zamówiłam zestaw Senses ( to było jeszcze Fantastic Day ) i ona dała mi w zwykłej zrywce UŻYWANEJ, PO PĄCZKACH !!! O C H Y D A !!! Kosmetyki były całe obklejone lukrem !! Fujjj

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 15:38   #4777
kati81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
zamówienie z ostatniego katalogu składałam rodząc!
To się dopiero nazywa poświęcenie Ale z dzieciaczkiem już wszystko dobrze mam nadzieję?
Stary 2010-02-14, 15:45   #4778
Agnieszka2185
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Hm, ale to zależy co wolisz? Puder czy podkład, bo to dwie różne sprawy. Jaki efekt ma być: pudrowy czy kremowy?
Ja gdybym miała wybrać z tych dwóch, wybrałabym podkład. W miarę dobrze kryje, wyglądam po ludzku, a po tym pudrze (samym) tak sobie.
Dzięki za odpowiedź Z tym podkładem nie miałam jeszcze do czynienia i w sumie nie wiem czego mogę się po nim spodziewać. Niby wygląda jak puder ale jaką ma konsystencję to nie wiem. Zastanawiam się, czy go nie zamówić
Agnieszka2185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 16:00   #4779
ganimedea
Zakorzenienie

Odebrałam dzisiaj swoje cienie Pink Sands i maskę Naturalsa banan/kokos . Gdy przeczytałam, że maski się skończyły, to żałowałam, że nie zamówiłam ich więcej . Trzeba będzie sobie poszukać coś nowego bez spłukiwania, gdy ta się skończy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 17:13   #4780
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość

ahh...to juz wiem o co chodzi z tymi skorkami. ja mialam takie na nosie i brodzie po cudownym avonowym toniku na wagry- ladnie mnie wysuszyl wtedy...masakra...
Cytat:
Napisane przez Australia Pokaż wiadomość
Przyłączam się do prośby

Zamówiłam tiger's eye, lubię takie brązy, więc jestem ciekawa....
Tak piszecie o pink sands będe musiała je zamówic
zdjęcia wrzucone na wątek katalogowy
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 18:00   #4781
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja się nie maluję i nie czuję się przez to gorszą konsultantką. Z kolorówki po prostu polecam to, co jest chwalone przez moje klientki
To tak jak ja.Nie używam nawet podkładu ani tuszu(no może na wielkie wyjścia) i polecając kolorówkę sugeruję si opiniami klientek i rodziny.
a ogólnie zadbana jestem

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Może zastosuj co jakiś czas peeling do twarzy, on usunie zrogowaciały naskórek lub nałóż maseczkę która dobrze zasycha
przy cerze suchej nie wolno używać maseczek peel-off i zasychających

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ale to nic nie daje - stosuję peelingi dwa razy w tygodniu, maseczki po nich (i nawilżające i peel off) i pomaga to dosłownie na moment. Ja nie wiem - jeszcze ok, gdyby to była kwestia zaniedbania, ale ja naprawdę pielęgnuję twarz bo długi czas miałam problemy z cerą i teraz póki jest dobrze staram się to zachować jak najdłużej... Tylko te skórki...
bo nie tylko nawilżać trzeba- ale i natłuszczać czyli kremy z liposomami (z Avonu juz chyba wycofali ten solution pomarańczowy, może jeszcze ten zimowy jest w tym stylu))

Cytat:
Napisane przez kati81 Pokaż wiadomość
To się dopiero nazywa poświęcenie Ale z dzieciaczkiem już wszystko dobrze mam nadzieję?
Gratulacje dla rodziców i też mam nadzieję,że jest ok.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 18:05   #4782
ololufe
Zakorzenienie

No to ja pewnie wyjede na bardzo niezadbana konsultantke, bo maluje sie nie tak czasto, a wlasciwie to jedynie w czasie wazniejszych wyjsc. Czasami nawet, o zgrozo!, uda mi sie wyjsc an ulice calkowicie bez makijazu. Podkladow w ogole nie stosuje, jedynie puder sypki, ale sporadycznie. Najczesciej chyba tusz do rzes jest u mnie w uzyciu, cienie juz nie tak czesto.. a paznokci to juz z rok nia malowalam. Mezowi podobam sie taka jaka jestem a o niczyje inne wzgledy nie musze sie starac.. Takze pewnie zaraz bede zasypana negatywnymi komentarzami, jaka to ja jestem niereprezentatywna dla firmy... :/
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 18:15   #4783
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość

bo nie tylko nawilżać trzeba- ale i natłuszczać czyli kremy z liposomami (z Avonu juz chyba wycofali ten solution pomarańczowy, może jeszcze ten zimowy jest w tym stylu))
Nie mam cery suchej - raczej mieszaną, bardziej tłustawą ze skłonnością do przesuszania na nosie. Jak nałożę jakiś cięższy krem to mi pory zapycha i na drugi dzień jestem usiana jakimiś obrzydliwymi wypryskami. Posmaruję je jakimś żelem antytrądzikowym i jest spoko po dwóch dniach, ale wcale nie pomaga mi to na wysuszone miejsca. Jakaś dziwna jestem chyba, mam 3 cery w jednej i nie mogę nic konkretnego na nie znaleźć. Teraz używam pomarańczowego solutions, jest w miarę ok, ale skórki są. Poza tym świeci się strasznie, musi mi wsiąkać ze 4 minuty nim wyglądam jak człowiek bez pudru. A z kolei kremy dla cery tłustej (porefection) za bardzo mi ściąga skórę.

Przypomnicie mi co jest w Minidisplayu zapachy? Zamówiłam w tym katalogu i jestem ciekawa co dostanę.
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 18:25   #4784
slodkamisia
Przyczajenie

Witam... czy ktos moze widzial okulary Milly lub Elvira? czy w rzeczywistosci sa tez takie duze jak na zdjeciu w katalogu (chodzi o szkielka) ? i ogolnie jak sie prezentuja? ktore sa ladniejsze? z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam
slodkamisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 18:26   #4785
Marta1289
Przyczajenie

Hey też bardzo podobała mi się torebka Yoko ale szczerze mówiąć wiadomo fotografia w katalogu jedno a rzeczywistość to drugie... Możesz mi pow czy warto ją zamawiać? Jak duża jest?
Marta1289 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 18:28   #4786
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
No to ja pewnie wyjede na bardzo niezadbana konsultantke, bo maluje sie nie tak czasto, a wlasciwie to jedynie w czasie wazniejszych wyjsc. Czasami nawet, o zgrozo!, uda mi sie wyjsc an ulice calkowicie bez makijazu. Podkladow w ogole nie stosuje, jedynie puder sypki, ale sporadycznie. Najczesciej chyba tusz do rzes jest u mnie w uzyciu, cienie juz nie tak czesto.. a paznokci to juz z rok nia malowalam. Mezowi podobam sie taka jaka jestem a o niczyje inne wzgledy nie musze sie starac.. Takze pewnie zaraz bede zasypana negatywnymi komentarzami, jaka to ja jestem niereprezentatywna dla firmy... :/
Spokojnie, to czy na codzien masz makijaż czy nie to jest Twoja sprawa, nikt za to nie będzie Cie krytykował.

Chodzi o to, że konsultantka sprzedająca kosmetyki wzbudza większe zaufanie gdy sama po sobie daje poznać, że tak jak już ktoś tu napisał "sama żyje w zgodzie z nimi", wie jak je używać, interesuje się nimi żeby wyglądać ładniej, i nie chodzi tu o sam makijaż.
Makijaż nie jest wykładnią zadbania lub niezadbania. Są panie które tuszować czy podkreślać niczego nie muszą bo z natury są poprostu piękne.
W AVONie oprócz kolorówki jest wiele innych kosmetyków: szampony, balsamy, kremy, żele..... Takich produktów używa przecież każdy.

Edytowane przez Australia
Czas edycji: 2010-02-14 o 18:30
Stary 2010-02-14, 18:36   #4787
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Ja zaczęłam ten temat-nie chodziło mi, o to że każda konsultantka musi być wymalowana...... Tylko o szeroko pojęte reprezentowanie siebie-ogólne zadbanie siebie... No, bo nie wyobrażam siebie, że pójdę do klientki z np.tłustymi jak smalec włosami...

Cytat:
Spokojnie, to czy na codzien masz makijaż czy nie to jest Twoja sprawa, nikt za to nie będzie Cie krytykował.

Chodzi o to, że konsultantka sprzedająca kosmetyki wzbudza większe zaufanie gdy sama po sobie daje poznać, że tak jak już ktoś tu napisał "sama żyje w zgodzie z nimi", wie jak je używać, interesuje się nimi żeby wyglądać ładniej, i nie chodzi tu o sam makijaż.
Makijaż nie jest wykładnią zadbania lub niezadbania. Są panie które tuszować czy podkreślać niczego nie muszą bo z natury są poprostu piękne.
W AVONie oprócz kolorówki jest wiele innych kosmetyków: szampony, balsamy, kremy, żele..... Takich produktów używa przecież każdy.
Austaralia-podpisuje się pod Twoją wypowiedzią...
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 18:45   #4788
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Ja zaczęłam ten temat-nie chodziło mi, o to że każda konsultantka musi być wymalowana...... Tylko o szeroko pojęte reprezentowanie siebie-ogólne zadbanie siebie... No, bo nie wyobrażam siebie, że pójdę do klientki z np.tłustymi jak smalec włosami....
dokładnie.
ja uzywam kosm avon, ale nie wszystkich. np perfum wogole, stosuje innych firm.

ale codzien mam makijaz, czasem jakas biżu avon, i powiem wam ze dzieki temu zawsze cos sprzedam bo babeczki sobia na mnie pooglądają a potem kupują
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 19:49   #4789
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

własnie wysłałam zamówienie z katalogu 03
razem z moimi rzeczami wyszło troszkę ponad 600zł; szczerze mówiąc, to liczyłam na więcej, bo katalog pełen promocji, ale jak widać, nie odpowiadały one klientkom
generalnie do moich zakupów bede musiała dołożyć 20zł pierwszy raz mi się zdarzyło, ze klientki mi wszystkiego nie 'zafundowały' ale z drugiej strony, te 20zł to nie majątek;
w wzięłam dla siebie zegarek devi (posmiałam się stroszkę, bo przy składaniu zamówienia pokazał sie, jako DEVIL ) i naszyjnik adima płyn do kapieli tejamniczy ogórd i ten balsam z ostaniej strony; a i ten krysztaowy tusz dla bratanicy na urodziny

ani jedna nowa szmonka mi nie poszła, mimo 'promocji'; czyli z prezentów nici

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2010-02-14 o 20:20
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 19:57   #4790
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

ja jutro złożę jakieś zamówienie
będzie bardzo malutkie, bo do 100 zł i zapłacę za przesyłkę, ale zwróci mi się z opustu, bo dla siebie nie będę nic zamawiała oprócz katologów i próbek tych szminek nowych

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 20:01   #4791
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

ja tym razem nie zamawiałam probek, bo skoro są w katalogu, to stwierdziłam, ze szkoda kasy

Stary 2010-02-14, 20:13   #4792
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Przy suchej cerze polecam pić dużo zwykłej wody

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Przypomnicie mi co jest w Minidisplayu zapachy? Zamówiłam w tym katalogu i jestem ciekawa co dostanę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=393595&page=58
Stary 2010-02-14, 20:15   #4793
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

a jeszcze wracając do skórek, bo tez mam z tym problem, zwłasza przy mrozach
kupiłam sobie ostatnio w rossmanie z cleanic'a takie płatki peelingujące; one są jak delikatny papier scierny
wg mnie są o niebo lepsze, niż scruby w kremach; widze, gdzie jest największy problem i na tym obszarze się skupiam; drobinki są ostre i ładnie ścierają;
zresztą podaję link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...o-peelingu.htm tam tez jest moja recenzja

z avonu wcześniej używałam scrubu z solutions, ale po zmianie opakowania cena strasznie poszła do góry z niego tez byłam/jestem zadowolona, ale kupuję okazjonalnie - w mega promocji, jak jest

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2010-02-14 o 20:16
Stary 2010-02-14, 20:19   #4794
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja jutro złożę jakieś zamówienie
będzie bardzo malutkie, bo do 100 zł i zapłacę za przesyłkę, ale zwróci mi się z opustu, bo dla siebie nie będę nic zamawiała oprócz katologów i próbek tych szminek nowych
A ja mam uczulenie na te nowe szminki
Stary 2010-02-14, 20:24   #4795
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam ten sam problem, który wynikał z problemu przesuszenia skóry pomimo że mam cerę bardzo wrażliwą i mieszaną w kierunku tłustej. Zaczęłam używać na noc krem NIVEA Baby Nutri Sensitive SOS i problem suchych skórek znikł całkowicie
Polecam! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-30997-opis-Nivea-Baby-Nutri-Sensitive-Krem-SOS.htm
Teraz ten krem ma nieco zmieniony skład - zamiast oliwki jest masło shea. Wolę tą starszą wersje, w sklepach można ją jeszcze kupić

Bardzo fajny jest też avonowy podkład bezbarwny magix - nie wysusza, wygładza skórę i jest niewidoczny
to muszę i ja wypróbować ten krem
nad podkładem też się zastanawiałam, ale mam przebarwienia i ten bezbarwny ich nie pokryje, chyba że użyję jeszcze pudru

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
A ja polecam podkład mineralny
Mam wrażliwą atopową cerę i do tego z pękającymi naczynkami
Też miałam problem ze skórkami jak używałam fluidów czy podkładów w kremie a mniej więcej od pół roku używam ten mineralny i problem znikł Jestem z tego podkładu bardzo zadowolona, jest wydajny, fajnie się nakłada i buźka wygląda bardzo naturalnie.
ja też go mam i jestem bardzo zadowolona, chociaż powiem szczerze, że czasami "wychodzi" mi z pod niego jakaś sucha skórka, ale z ato kryje super

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w której ofercie netto był ten błyszczyk do ust o którym była mowa pare postwó wczesniej Sand Shine?? Bardzo mi sie kolor podoba po ile on był??
był w ofercie internetowej do katalogu 02 za 5,90 zł i bardzo żałuję, że go nie kupiłam

Cytat:
Napisane przez Marta1289 Pokaż wiadomość
Hey też bardzo podobała mi się torebka Yoko ale szczerze mówiąć wiadomo fotografia w katalogu jedno a rzeczywistość to drugie... Możesz mi pow czy warto ją zamawiać? Jak duża jest?
wpisz w pozycję "przeszukaj ten wątek" nazwę torebki i wyskoczy mnóstwo odpowiedzi bo wiele razy już o niej dziewczyny pisały. Wejdź też na wątek katalogowy i zrób to samo jest parę bardzo dobrych fotek tej torebki
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:32   #4796
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

ja ostatnio mogłam miec zamopwienie na któres z perfum TTA ale niestety nie mam ich próbek, także w tym zamówieniu nie popełnię tego błędu dalej i zamówiłam wszystkie
Stary 2010-02-14, 21:35   #4797
asiuchna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
A ja mam uczulenie na te nowe szminki
Moja bratowa też ma! Nieciekawie... posmarowała się próbką i mówi, że piecze i swędzi... Musi być coś tam nieciekawego.
Stary 2010-02-14, 21:43   #4798
Iza1801
Raczkowanie

a ja zlozylam zamowienie z 03 i kiepsko...tylko 124 zł. Coś domowie dla siebie zeby bylo te 150 z zapasem.
a juz niedlugo katalog nr 6 *_*
Iza1801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 23:08   #4799
melisska
Rozeznanie

Tak mnie zastanowiło i zaniepokoiło po obejrzeniu na katalogowym irlandzkiego HT 6 .
Dlaczego kremy Anew w wersji czerwonej, które są u nas w katalogach polecane od 35 r.ż. tam są wskazane dla osób po 40-tce a Anew brązowo- złote u nas polecane bodajże po 45-ce tam są wskazane dla kobiet po 50-tce .
Co jest grane ?
To znaczy, że co ? W Polsce kobitki szybciej się starzeją i potrzebują wcześniej silniej działających specyfików ?
Bardzo, bardzo dziwne !!!
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 23:25   #4800
Wronia3
Wtajemniczenie

wie ktoś może co będzie można zamówić w katalogu 4 za zamówienie z katalogu 3 powyżej 1000zł?

już mam na tego tysiączka i mnie nosi z ciekawości jaką to nowość rzucą za katalog 3
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości