|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
@smerfetka25
Ok, dzieki W pierwszym przypadku podanym przez Ciebie to nawet po 3 tygodniach...No coz, jak nic z tym nie zrobia bym od razu zaplacila mniej i "od reki" oddala im te tusze w COKu na Jerozolimskich, to za tydzien im zaniose na Slowicza. Ale zaplace za fakture po odliczeniu tych tuszy i zobaczymy jak to sie dalej rozwinie... |
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4953 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Raczkowanie
|
Ivory jest jaśniejszy od nude
|
#4955 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Idę z Tobą na ten odwyk![]() Cytat:
Dziewczyny,... ale macie przeboje z tymi fakturami.... załamka Ciekawe co tam będzie w mojej dzisiejszej....
|
|
#4956 |
|
Zadomowienie
|
mazia84 dziękuje
po obejrzeniu 06 stwierdzilam: ZBANKRUTUJE... ![]() *paletka do ust słodkie serduszko bedzie moja *simple elements, cos czuje ze klientki sie na nie rzuca ![]() *nowa linia Planet Spa , szkoda ze nie ma demo gdzie mozna by bylo kupic jedna rzecz do 10 zl, pamietam ze cos takiego kiedys bylo ![]() *ta bransoletka z koralikami baaardzo mi sie podoba... ![]() *foot works wiśniowe och ![]() *aloha juz nie moge sie doczekac *no i nowa linia clearskin bedzie trzeba wyprobowac |
|
|
|
#4957 |
|
Raczkowanie
|
zamowilam puder w pedzlu z kat 3, dzis jak sie malowalam to postanowilam wyprobowac i lipa
pojdzie do zwrotu, u mnie nie daje on zadnego efektu, po prostu zadnego, wczoraj na reku jakis minimalny polysk byl, w sztucznym swietle, ale dzis w dziennym zero czegokolwiek, ani koloru ani polysku, czy ktoras z Was moze go zamawiala? moze ja nie wiem jak go obsluzyc?Mam tez torebke THILIE, jak dla mnie moze byc, ale na pewno nie jest warta wiecej niz te 45 zl, wyglada calkiem ok, chociaz przy moim uzytkowaniu pewnie szybko sie rozleci, raczki ma bardzo sztywne, jak sie w nia tez sporo zapakuje (tyle ile chce) to sie robi nieksztaltna, no i smierdzi okropnie, poki co bede ją nosila, za te pieniadze da sie przezyc. Edytowane przez Dziewczyna822 Czas edycji: 2010-02-16 o 09:46 |
|
|
|
#4959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4961 |
|
Przyczajenie
|
Czy paleta 8 cieni brązowych jest chooc troszke perłowa czy matowa???
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam w strefie w wiadomościach informacje od mojego OMS o konkursie szminki UCR potega koloru. Za zamówienie 3 szt w kat 3 możliwość wzięcia udziału w losowaniu UWAGA parasola Avon
Kk z największą ilością sprzedanych szminek dostaną wartościowy pakiet kosmetyków (tego nie rozwinął) Z tego co widzę na forum szminki nie idą . U mnie też nic. nawet 1 termin opuszczony. czekam na zamówienia, może się coś ruszy w tym tyg.Ale czarno to widzę.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#4963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez tak robie z innymi, ale z tego albo nic nie leci albo to co leci nie daje zadnego efektu, jakis tam pylek na tym pedzlu jest wiec chyba nie jest zablokowany tak ze nic nie leci, no nic, pojdzie do zwrotu. a zdjec torebki nie moge zrobic, bo nie mam jak, ale wiem ze byl tu kiedys link do zdjec na rosyjskim forum, tam ogladalam, ale to z 1,5-2 mies temu chyba. |
|
|
|
|
#4964 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ty co niewdzieczność, tez bym chciała taki parasol
|
|
|
|
|
#4965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez baniutka Czas edycji: 2010-02-16 o 10:38 |
|
|
|
|
#4966 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. mój post "1. Torba i portfel Thilie str. 8 - 9 - materiał skórka wężowa, matowa, dosyć twarda i raczej gruba. Torba jest duża, zmieści się A4. W środku jest kieszonka na telefon i jedna na suwak. Wygląd taki sobie, powiedziałabym, że nic specjalnego, zachwytu nie ma. Niestety nie mogłam jej założyć na ramię bo była zaczepiona za rączki, ale uważam, że jest tylko do noszenia w ręku, bo rączki są krótkie. Portfel nie ma efektu skóry wężowej. Ten niby ozdobny suwak i metalowe okrągłe elementy wyglądają tragicznie. Ogólnie portfel jest straszny. Ble." kolejna opinia Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę w końcu to napisać ![]() też tak zawsze myślałam, że Ivory to tonacja różowa a Nude - żółta ale dostałam kiedyś na maila magazyn eMakeUp i tam pisali że Ivory to też podkład z domieszką pigmentu żółtego a Porcelain to będzie domieszka pigmentu różowego... ??? aż się zdziwiłam -tam były wymienione przykładowe nazwy odcieni podkładów dla danej tonacji, mogę później poszukać i napisać.kurczę no... ja zawsze kupowałam właśnie Nude ale ostatnio spróbowałam ten nowy podkład Cashmiere Magix w odcieniu Ivory, bo coś mi się ciemny wydawał w gazecie i okazało się że jest ok (tzn mógłby być troszkę jaśniejszy) kupiłam też podkłąd L'oreal True Match odcień W1 Golden Ivory i jest dla mnie idealny (wcale a wcale nie ma żadnej domieszki różowości!) i mam Revlon Colorstay Buff - i tu jak wiadomo wszyscy piszą że to najjaśniejszy odcień wpadający w żółć i też się stapia z moją skórą i nie odcina się od szyji
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo podkładów,bo właśnie chce spróbować tego antysresowego rozwietlajacego. Czy odcień Ivory będzie miał na buzi tonacje chłodną? Bo właśnie takiej szukam i już tyle wypróbowałam podkladów że tym razem wolałabym się poradzić
|
|
#4970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ivory to kość słoniowa i też zawsze kojarzyłam ten odcień z tym, że on wpada w róż ale mam teraz avonowy podkłąd w tym odcieniu i nie dość, że dosyć ciemny jak na ivory to nie ma w nim krzty różowości. L'oreal rozdziela Ivory na Ivory Rose (z pigmentem różowym) i Vanilla Ivory lub Golden Ivory z pigmentem żółtym.Zastanawiam sie czy nie zamówić sobie próbki podkładu Idealny Kolor tego w buteleczce właśnie Ivory, bo mam Light Beige ale jeszcze bardziej wybladłam zimą i teraz nawet go nie używam
|
|
|
#4971 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołączam się do podziękowań za kat.6
...Również zbankrutuję przez niego... Jutro składam zamówienie z kat.3, i normalnie załamka-od klientek zamówienie aż za 130 zł... Zamówień na te nowe szminki-niestety zero... Czytałam o tych uczuleniach, więc może i to dobrze że nikt nie zamówił.... Pozdrawiam
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość że ciemny to jeszcze pomarańczowy odcień.O tej rożowości i żółci pisałam konkretnie w odniesieniu do podkładów Avonu.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-16 o 11:06 |
|
|
|
|
#4973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny zrobiłam wczoraj koło południa zamówienie i mam fakture, ale jak daje na podgląd wyskakuje mi coś takiego "Oj! Ten link wygląda na uszkodzony." Wie ktoś o co chodzi? Edytowane przez emmi01 Czas edycji: 2010-02-16 o 11:12 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odcienie dzielą się na różowe i żółte, ivory jest najjaśniejszy z różowych a nude najjaśniejszy z żółtych więc nie można powiedzieć, że któryś z nich jest ciemniejszy od siebie bo mają podobne odcienie jeśli chodzi o nasycenie koloru, ale za to różne jeśli chodzi o dopasowanie do cery (róż, żółty). W avonie nazwy odcieni pokrywają się w większości pudrach i podkładach, ale w niektórych jest ich więcej lub mniej. Poświęcę się i napiszę wam odcienie podkładów i pudrów poukładane od najjaśniejszych do najciemniejszych z podziałem na odcienie różowe i żółte ![]() Podkład w płynie "Idealny kolor": * różowe: Ivory, Shell, Creamy Natural, Medium Beige * żółte: Nude, Light Beige, Natural Beige Podkład rozświetlająco-antystresowy: * różowe: Ivory, Almond, Warmest Beige * żółte: Nude, Cream Idealnie trwały podkład: * różowe: Ivory, Shell, Medium Beige * żółte: Nude, Natural Beige Wygładzający mus w sztyfcie "Idealny kolor": * różowe: Ivory, Shell, Medium Beige * żółte: Nude, Natural Beige Sypki podkład z wygładzającymi minerałami: * różowe: Ivory, Shell, Medium Beige * żółte: Nude, Sand Beige Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie "Idealny kolor": * różowe: Ivory, Shell, Medium Beige * żółte: Nude, Natural Beige Puder prasowany "Idealny kolor" i Puder sypki "Idealny kolor": * różowe: Fair * żółte: Light Medium Korektor w sztyfcie "Idealny kolor" i Rozświetlający korektor w pędzelku: * różowe: Fair * żółte: Medium Anew Podkład przeciwzmarszczkowy: * różowe: Ivory, Almond, Warmest Beige * żółte: Nude, Cream Anew Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie: * różowe: Ivory, Natural Beige * żółte: Nude, Pure Beige, Shell Anew Prasowany puder wygładzający SPF 15: * różowe: Soft Beige * żółte: Nude Beige, Sandy Beige Anew korektor przeciwzmarszczkowy SPF 15: * różowe: Fair * żółte: Medium |
|||
|
|
|
#4975 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ivory jest wg właśnie taki chłodny, lekko różowy i jasny - a nude idealnie mi pasuje, bo mam lekko żółtawą cerę ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() ivory jest wg właśnie taki chłodny, lekko różowy i jasny - a nude idealnie mi pasuje, bo mam lekko żółtawą cerę ![]() andziat super to zrobiłaś |
||
|
|
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
czyli dla cery opalonej lepiej brac odcienie z kategorii żółtej a dla naturalnej cery te z różowej?
|
|
|
|
#4977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faktycznie ciemny jak diabli. I jeszcze jakiś z Rimmela taki jest - w drogerii chwyciłam za tester i jak szybko go otworzyłam tak szybko zamknęłam
|
|
|
#4978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() masz ustawione faktury elektroniczne, to po jakims czasie masz dopiero fa dostępną. a jesli masz ustawione fa papierową to wogole nie masz dostepu-dostaniesz ją w paczce; zajrzyj w historie zamowein-tam masz podgląd. |
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
ten nowy żel Aloha przypomina mi z planet spa serię Sake i Ryż :P
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nieeeeee, nie cierpię tego zapachu, a już myślałam, że to będzie jakiś fajny świeży żel na lato
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

W pierwszym przypadku podanym przez Ciebie to nawet po 3 tygodniach...

raz mi się zdarzyło że był w poniedziałek, ale tylko raz 

Ciekawe co tam będzie w mojej dzisiejszej....
bedzie moja 

a Porcelain to będzie domieszka pigmentu różowego... ??? aż się zdziwiłam -tam były wymienione przykładowe nazwy odcieni podkładów dla danej tonacji, mogę później poszukać i napisać.