Wszystko o Avonie - cz. 9 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 11:43   #4981
83evelinka
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9

Witajcie Dziewczyny!

Ojejciu... jak sie rozpisałyście, a ja od niedawna niestety nie mam czasu udzielać sie na forum, tak jak wcześniej.
Jutro otrzymam paczuszkę..nareszcie..Szk oda,że jednak nie otrzymam prezentów za szminki,w ostatniej chwili klientki (2 klientki chciały zamówic po dwie szminki)wycofały się z zamówionka, tak naprawdę nie wiem czemu,że niby sobie kupiły jakieś tam fajniejsze w drogerii bez czekania..trudn o,juz się tym nieprzejmuję

Mazia dzięki za udostępnienie kat 6, jestem nim zachwycona..oj coś czuję,że pewnie sporo rzeczy sobie zamówię,ale ostatnio malutko sobie zamawiałam,więc mogę zaszaleć.
Stary 2010-02-16, 11:52   #4982
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
Tak.
Ale przeciez jasna skóra tez moze mieć żółtawy odcień

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:52   #4983
emmi01
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17222131]dziewczyny o tym pisaly
masz ustawione faktury elektroniczne, to po jakims czasie masz dopiero fa dostępną.
a jesli masz ustawione fa papierową to wogole nie masz dostepu-dostaniesz ją w paczce;
zajrzyj w historie zamowein-tam masz podgląd.[/QUOTE]

już rozumiem, czyli po prostu jeszcze nie jest dostępna bo mam ustawioną elektroniczną, dziękuję
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:08   #4984
teroslawa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
Hosenko, ja rozmumiem, nazewnictwo nazewnictwem ale jakieś normy muszą być Ivory to kość słoniowa i też zawsze kojarzyłam ten odcień z tym, że on wpada w róż ale mam teraz avonowy podkłąd w tym odcieniu i nie dość, że dosyć ciemny jak na ivory to nie ma w nim krzty różowości.
Teraz coś z tymi podkładami namieszali, bo do niedawna miałam jeszcze podkład antystresowo-rozświetlający w odcieniu Ivory i był właśnie w tonacji chłodnej, różowej. Skończył mi się niestety, więc w poprzednim katalogu kupiłam sobie znowu Ivory i jest żółty, prawie identyczny jak odcień Nude, a porównanie akurat mam, bo i "stary" Nude kiedyś kupiłam. To był mój ulubiony podkład, a teraz muszę sobie znaleźć coś innego, bo dotąd jedynie ten stary różowawy Ivory mi pasował.
Stary 2010-02-16, 12:08   #4985
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
masz rację, tak też może być, moja odpowiedź bardziej się tyczyła pierwszej części zdania, które napisała anulkaandzia, czyli "dla cery opalonej lepiej brac odcienie z kategorii żółtej"

jeśli chodzi o podkłady to według mnie jest to bardzo indywidualna sprawa i nie można tego uogólniać, ale niestety w avonie mamy tylko takie odcienie podkładów do wyboru i najlepiej chyba najpierw przetestować próbki Chyba, że ktoś może sobie pozwolić na spory wydatek około 180 zł i pójść do Douglasa lub Sephory i poprosić o dobranie odpowiedniego podkładu. Ceny mają zabójcze ale podkłady są bardzo wydajne i kobiety naprawdę potrafią rewelacyjnie dobrać podkład do odcienia cery i rodzaju skóry.

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2010-02-16 o 12:09
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:16   #4986
teroslawa
Raczkowanie

Za 180 zł to można sobie w Avonie kupić wszystkie odcienie z danego podkładu.:P
Stary 2010-02-16, 12:19   #4987
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teroslawa Pokaż wiadomość
Ale też żaden może Ci nie pasować
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:20   #4988
teroslawa
Raczkowanie

Wtedy można je wszystkie odesłać i wymienić na wszystkie odcienie z innego pokładu, a jak już się sprawdzi wszystkie i nic nie pasuje, to pozostaje Sephora.;]
Stary 2010-02-16, 12:27   #4989
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ten nowy żel Aloha przypomina mi z planet spa serię Sake i Ryż :P
ja kocham zapach tej serii ale mnie ona uczula a raczej podraznia, wiec moze akurat bedzie dla mnie ten senses o tym zapachu bo zapach sake i ryz lubie
a co do 6 to mi sie podoba kilka rzeczy ale szału nie ma. Katalog jest ok
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
zgadzam sie ja mam jasna cere (nie porcelanowa), ale uzywam w odcieniach żółtych, gdyż ma jeszcze naczyniowa i w bezach, bo roze mi jeszcze bardziej podkreslaja policzki.
A co podkładow z avonu to uzywalam kiedys takie w plynie, nie pamietam juz dokaldnie (teraz uzywam zupelnie innych) ale wiem, ze byl bardzo fajny.

Mazia dziekuje za zdjecia kosmetyczki na katalogowym wezme ja sobie na pewno, no i za katalog

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Wtedy można je wszystkie odesłać i wymienić na wszystkie odcienie z innego pokładu, a jak już się sprawdzi wszystkie i nic nie pasuje, to pozostaje Sephora.;]
albo drogeria, choc jak kupuje w Spehorze. Ale avonowskie z tego co wiem to wsrod moich kolezanek maja zla opinie, ja sama kiedys sobie je chwalilam teraz musialabym sprbowac.
A wlasnie przypomnialo mi sie , ze rok temu kupilam sobie ten w sztyfcie nie pamietam jaki kolor ale na pewno byl na lato (bo ciemneijszy) i byl calkiem calkiem ladnie kryl, nie byl widoczny az tak bardzo( nie lubie jak podklad jest widoczny).

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Mi sie w 6 podoba jeszcze cena cienie poczworne moja kolezanka zamowila sobie pink sands(jak nie pomylilam nazwy) i na zywo sa delikatne bardzo fajne

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2010-02-16 o 12:26
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:29   #4990
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Doradźcie, bo nie wiem czy odcień Shell będzie odpowiedni, szłyszałam że podkłady mineralne są chyba jaśniejsze od pozostałych odpowiedników z innych podkładów. Dodatkowy problem, że w następnym katalogu jest przy nim dzwoneczek, więc za dużo czasu na eksperymenty nie ma
.
Oj, nie są jaśniejsze. Ja najpierw kupiłam Sand Beige, stwierdziłam, że trochę za bardzo opalona w nim jestem, potem kupiłam Nude - i okazało się, wbrew moim wcześniejszym obawom, że Nude w mineralnym nie jest tak jasny jak w podkładach. Jest bardzo podobny do tego Sand Beige tylko nie jest aż tak bardzo ...hm.. żółty. Nude też jest żółtawy oczywiście, ale Sand Beige jeszcze bardziej (słoneczny, opalony, "solarkowy") .
Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Chciałabym poznać wasze opinie nt Satynowych cieni do powiek (tych"wypiekanych). Jest teraz w netto za 13,90 taki ładny kolorek brąz-złoto i nie wiem czy sie nie skusić. Dobrze się nakładają? Mają intensywny kolor?
A ja te cienie uwielbiam, skompletowałąm już prawie wszystkie kolory . Na moich powiekach trzymają się naprawdę dobrze, fajnie się nakładają, tak miękko , efekt miękki, satynowy.

Cytat:
Napisane przez malbar Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę was o opinię, bo mam teraz jakąś dziwną manię na cienie do powiek i jestem ciekawa kolorków tych poczwórnych: Fresh Cut Greens, Purple Haze (te są na katalogowym, ale wolałabym chyba pomazane na ręce, jak ktoś z was mógłby zrobić, albo chociaż opisać te kolorki, bo np. fotki tych fioletowych trochę się różnią od siebie i nie wiem, która fotka oddaje kolor w 100%) no i Denim Blues, bo tych odcieni nie ma wcale, znaczy są, ale jeszcze ta stara wersja. Bo jak nie te, to wezmę sobie te złociście połyskujące. Jak sądzicie, które lepsze ??
Ja wolę złociste, bo są bardziej napigmentowane, zostawiają mocniejszy efekt.

Cytat:
Hosenko, ja rozmumiem, nazewnictwo nazewnictwem ale jakieś normy muszą być Ivory to kość słoniowa i też zawsze kojarzyłam ten odcień z tym, że on wpada w róż ale mam teraz avonowy podkłąd w tym odcieniu i nie dość, że dosyć ciemny jak na ivory to nie ma w nim krzty różowości. L'oreal rozdziela Ivory na Ivory Rose (z pigmentem różowym) i Vanilla Ivory lub Golden Ivory z pigmentem żółtym.
Zastanawiam sie czy nie zamówić sobie próbki podkładu Idealny Kolor tego w buteleczce właśnie Ivory, bo mam Light Beige ale jeszcze bardziej wybladłam zimą i teraz nawet go nie używam
Eee, tam z tego co zauwżyłam każda firma nazywa po swojemu, żadnych norm nie ma. A tak w ogóle jeśli chodzi nawet o samo nazewnictwo, też nie jest do końca zgodne z logiką. Weźmy taki nude - cielisty, u nas jest żółtawy, a tak naprawdę kolor cielisty to bardziej mi się z różowym kojarzy.
A kość słoniowa? Chyba tak naprawdę, oryginalnie jest żółtawa a nie różowa własnie?
Cytat:
Odcienie dzielą się na różowe i żółte, ivory jest najjaśniejszy z różowych a nude najjaśniejszy z żółtych więc nie można powiedzieć, że któryś z nich jest ciemniejszy od siebie bo mają podobne odcienie jeśli chodzi o nasycenie koloru, ale za to różne jeśli chodzi o dopasowanie do cery (róż, żółty).
W avonie nazwy odcieni pokrywają się w większości pudrach i podkładach, ale w niektórych jest ich więcej lub mniej. Poświęcę się i napiszę wam odcienie podkładów i pudrów poukładane od najjaśniejszych do najciemniejszych z podziałem na odcienie różowe i żółte

Podkład w płynie "Idealny kolor":
* różowe: Ivory, Shell, Creamy Natural, Medium Beige
* żółte: Nude, Light Beige, Natural Beige

Podkład rozświetlająco-antystresowy:
* różowe: Ivory, Almond, Warmest Beige
* żółte: Nude, Cream

Idealnie trwały podkład:
* różowe: Ivory, Shell, Medium Beige
* żółte: Nude, Natural Beige

Wygładzający mus w sztyfcie "Idealny kolor":

Sypki podkład z wygładzającymi minerałami:
* żółte: Nude, Sand Beige

Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie "Idealny kolor":

Puder prasowany "Idealny kolor" i Puder sypki "Idealny kolor":
* różowe: Fair
* żółte: Light Medium

Korektor w sztyfcie "Idealny kolor" i Rozświetlający korektor w pędzelku:
* żółte: Medium

Anew Podkład przeciwzmarszczkowy:

Anew Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie:
* różowe: Ivory, Natural Beige
* żółte: Nude, Pure Beige, Shell

Anew Prasowany puder wygładzający SPF 15:
* różowe: Soft Beige
* żółte: Nude Beige, Sandy Beige

Anew korektor przeciwzmarszczkowy SPF 15:
wow, andziat, a ty to sama przetestowałaś czy gdzieś wyczytałaś? Bo pamiętam, że kiedyś często kupowałam warmest beige w różnych podkładach(głównie perfect wear) i zdecydowanie nie był różowy. W niektórych żółty opalony, a w niektórych pomarańczowy.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2010-02-16 o 12:34
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:34   #4991
smerfetka25
Zakorzenienie

Wkurzyłam się na moją OMS Obiecała że załatwi nam szkolenie kosmetyczne które miało być rzekomo 18 lutego i jeszcze dla pewności miała dać znać w tamtym tygodniu czy faktycznie szkolenie się odbędzie... Napisałam do niej smsa w tej sprawie a ona od dwóch dni nawet nie raczy odpisać, naprawdę się zawiodłam i coś czuję że tego szkolenia wcale nie będzie Na pocieszenie listonosz przyniósł mi wczoraj list od mojej OMS, a w środku cała masa ulotek dobra jest
I co ja mam teraz zrobić, chcę iść na te szkolenie

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-02-16 o 12:35 Powód: lit
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:40   #4992
Wronia3
Wtajemniczenie

mam wielką prośbę...

bardzo mnie ciekawi DEMO 2 z Hello Tomorow do katalogu 6, to z tymi kosmetykami do opalania że niby 5 za 55zł, mógłby ktoś umieścić to w lepszej jakości albo wklepać co tam jest dokładnie? bo ja nie mogę się niczego doczytać
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:40   #4993
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ten nowy żel Aloha przypomina mi z planet spa serię Sake i Ryż :P

to super bo ja uwielbiam ten zapaszek

a tak w ogóle to nie mogę doczekać się mojej paczuchy, przyjdzie dopiero jutro (też mam tak że pan paczkowy przyjeżdża dzień wcześniej niż mam w harmonogramie- kiedyś go pytałam dlaczego tak jest to powiedział że tak mu lepiej pasuje bo ma po drodze ) a ja się cieszę bo nie muszę czekać aż dooooo czwartku.... bo i tak do środy ciężko mi wyczekać (mogłam wziąć dostawę 24h) dwa ostatnie zamówienia w ten sposób realizowałam- i byłam z nich zadowolona bardzo.. bo nie musiałam czekać

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:40   #4994
katrina1991
Zadomowienie

a mozecie mi polecic jakis podklad z avonu zeby dobrze kryl moje blizny po trądziku?
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:41   #4995
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Wkurzyłam się na moją OMS Obiecała że załatwi nam szkolenie kosmetyczne które miało być rzekomo 18 lutego i jeszcze dla pewności miała dać znać w tamtym tygodniu czy faktycznie szkolenie się odbędzie... Napisałam do niej smsa w tej sprawie a ona od dwóch dni nawet nie raczy odpisać, naprawdę się zawiodłam i coś czuję że tego szkolenia wcale nie będzie Na pocieszenie listonosz przyniósł mi wczoraj list od mojej OMS, a w środku cała masa ulotek dobra jest
a moze zadzwon? wiem , ze to koszt ale ja zawsze wole zadzwonic niz pisac, bo czasami sie nie odczytuje wiadomosci lub si eo niej zapomina. Inna rzecza jest to, ze mogla nie zorganizowac szkolenia i dlatego nie daje znaku zycia
Stary 2010-02-16, 12:44   #4996
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
mam wielką prośbę...

bardzo mnie ciekawi DEMO 2 z Hello Tomorow do katalogu 6, to z tymi kosmetykami do opalania że niby 5 za 55zł, mógłby ktoś umieścić to w lepszej jakości albo wklepać co tam jest dokładnie? bo ja nie mogę się niczego doczytać

ja tak samo jestem ślepaaaa

prosimy jeśli ktoś może o lepszej jakości zdjęcia

nie ujmując tym zamieszczonym - jest super bo w ogóle możemy je zobaczyć

Stary 2010-02-16, 12:48   #4997
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego napisałam, że jeśli ktoś może sobie pozwolić

Cytat:
niby tak, ale przez cały ten czas tak naprawdę nie mamy odpowiedniego podkładu, wymiany mogą trwać przynajmniej kilka katalogów zanim nam porobią zwroty i posprawdzamy wszystkie rodzaje podkładów a człowieka może szlak trafić
Powiem szczerze, że jakbym miała tyle na zbyciu to chętnie bym sprawdziła czy Panie potrafiłyby dobrać podkład do mojej cery i kupiłabym go zamiast się przejmować przebarwieniami, skórkami, naczynkami, itp. zmorami mojej cery Znam 3 osoby, które są zadowolone z obsługi i wyboru podkładów, ale sama jeszcze nie próbowałam, może kiedyś będzie mi to dane
Stary 2010-02-16, 12:51   #4998
milajla
Raczkowanie

Cytat:
jak wpiszesz w "przeszukaj ten wątek" to wyskakuje przynajmniej kilka postów na jej temat:

napisałaś, że mało jest opinii o tej torebce a ja myślę, że jest wystarczająco dużo aby podjąć decyzję tylko trzeba umieć poszukać
To zależy, kto w jaki sposób podejmuje decyzje.
Stary 2010-02-16, 12:54   #4999
baniutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Z jakiego jestes miasta i gdzie masz mieć to szkolenie?? Mam dostepna liste szkoleń, może jest tam Twoja miejscowość
baniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:55   #5000
majula
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego napisałam, że jeśli ktoś może sobie pozwolić

niby tak, ale przez cały ten czas tak naprawdę nie mamy odpowiedniego podkładu, wymiany mogą trwać przynajmniej kilka katalogów zanim nam porobią zwroty i posprawdzamy wszystkie rodzaje podkładów a człowieka może szlak trafić
Powiem szczerze, że jakbym miała tyle na zbyciu to chętnie bym sprawdziła czy Panie potrafiłyby dobrać podkład do mojej cery i kupiłabym go zamiast się przejmować przebarwieniami, skórkami, naczynkami, itp. zmorami mojej cery Znam 3 osoby, które są zadowolone z obsługi i wyboru podkładów, ale sama jeszcze nie próbowałam, może kiedyś będzie mi to dane
zakup podkladu to jest zmora wiekszosci kobiet ja dlugo szukalam idealnego(nie przetestowalam wszytskich ale bardzo wiele ) i mi sie wydaje ze znalazlam. I to wszytsko zalezy od sklepu od skory itp. to co inni chwala nam sie nie koniecznie spodoba. Avon ma do do siebie, ze mozna dostac prbke i wybrbowac sobie zanim sie cos kupi
Stary 2010-02-16, 12:58   #5001
ziarnko piasku
Zadomowienie

ja tą serię Aloha wąchałam tylko na kartce zapachowej w HT ale mi to bardzo przypominało kokos
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:58   #5002
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
mam wielką prośbę...

Proszę bardzo:
1. Ochronny olejek nawilżający w sprayu SPF 6
2. Przeciwzmarszczkowy krem ochronny do skóry wrazliwej SPF 30
3. Wodoodporny krem do opalania o zapachu arbuza dla dzieci SPF 30
4. Chłodzący spray po opalaniu z witaminą C i aloesem
5. Olejek w sprayu wzmacniający opaleniznę

Oferta podlega wielokrotności.
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 13:07   #5003
baniutka
Rozeznanie

Dzięki, a swoją drogą to chyba wielkimi krokami zbliżamy się do 10 części jutro 1 termin u mnie z k03, zamówienie marniutkie
Stary 2010-02-16, 13:08   #5004
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baniutka Pokaż wiadomość
Dzięki, a swoją drogą to chyba wielkimi krokami zbliżamy się do 10 części jutro 1 termin u mnie z k03, zamówienie marniutkie
Watek przekroczyl 5000 postow powinien byc zamkniety i byc 10 czesc
Stary 2010-02-16, 13:17   #5005
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Odcienie dzielą się na różowe i żółte, ivory jest najjaśniejszy z różowych a nude najjaśniejszy z żółtych więc nie można powiedzieć, że któryś z nich jest ciemniejszy od siebie bo mają podobne odcienie jeśli chodzi o nasycenie koloru, ale za to różne jeśli chodzi o dopasowanie do cery (róż, żółty).
W avonie nazwy odcieni pokrywają się w większości pudrach i podkładach, ale w niektórych jest ich więcej lub mniej. Poświęcę się i napiszę wam odcienie podkładów i pudrów poukładane od najjaśniejszych do najciemniejszych z podziałem na odcienie różowe i żółte

Podkład w płynie "Idealny kolor":
* różowe: Ivory, Shell, Creamy Natural, Medium Beige
* żółte: Nude, Light Beige, Natural Beige

Podkład rozświetlająco-antystresowy:

Idealnie trwały podkład:

Wygładzający mus w sztyfcie "Idealny kolor":

Sypki podkład z wygładzającymi minerałami:
* żółte: Nude, Sand Beige

Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie "Idealny kolor":

Puder prasowany "Idealny kolor" i Puder sypki "Idealny kolor":
* żółte: Light Medium

Korektor w sztyfcie "Idealny kolor" i Rozświetlający korektor w pędzelku:

Anew Podkład przeciwzmarszczkowy:

Anew Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie:
* różowe: Ivory, Natural Beige
* żółte: Nude, Pure Beige, Shell

Anew Prasowany puder wygładzający SPF 15:
* różowe: Soft Beige
* żółte: Nude Beige, Sandy Beige

Anew korektor przeciwzmarszczkowy SPF 15:
Z tego zestawienia wynika, że więcej jest mimo wszystko podkładów i pudrów w tonacji różowej
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 13:18   #5006
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Oj, nie są jaśniejsze. Ja najpierw kupiłam Sand Beige, stwierdziłam, że trochę za bardzo opalona w nim jestem, potem kupiłam Nude - i okazało się, wbrew moim wcześniejszym obawom, że Nude w mineralnym nie jest tak jasny jak w podkładach. Jest bardzo podobny do tego Sand Beige tylko nie jest aż tak bardzo ...hm.. żółty. Nude też jest żółtawy oczywiście, ale Sand Beige jeszcze bardziej (słoneczny, opalony, "solarkowy") .
mi się wydaje, że właśnie większość dziewczyn na forum pisało, że nude w sypkim mineralnym jest bardzo jasny dlatego ja wzięłam sand beige i fakt daje efekt opalonej skóry ale przynajmniej zakrywa moje przebarwienia

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
wow, andziat, a ty to sama przetestowałaś czy gdzieś wyczytałaś? Bo pamiętam, że kiedyś często kupowałam warmest beige w różnych podkładach(głównie perfect wear) i zdecydowanie nie był różowy. W niektórych żółty opalony, a w niektórych pomarańczowy.
kierowałam się kartą kolorów szczerze mówiąc to właśnie z tym odcieniem miałam największy problem ale według mnie bardziej wpada w różowy niż w żółty, chyba, że im się pomyliło w karcie kolorów

Cytat:
Napisane przez milajla Pokaż wiadomość
To zależy, kto w jaki sposób podejmuje decyzje.
Widać, że ty masz z tym duże problemy. Jeśli nie wystarczą ci zdjęcia torebki (zrobione przez użytkowniczkę) i trzy przytoczone przeze mnie opinie (a jest ich na forum więcej) to faktycznie masz inny sposób podejmowania decyzji niż ja i chyba większość osób. Poza tym możesz bez obaw zamówić torebkę, zawsze będziesz mogła ją zwrócić.
Stary 2010-02-16, 13:20   #5007
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
ja tą serię Aloha wąchałam tylko na kartce zapachowej w HT ale mi to bardzo przypominało kokos

kartka zapachowa w HT?? nigdy się nie spotkałam a szkoda

Stary 2010-02-16, 13:37   #5008
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
chodziło mi o zapach który poznajemy pocierająć kartkę ręką - szybko pisałam więc to taki skrót myślowy
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 13:39   #5009
baniutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość

Ja też, a gdzie ja mozna nabyc?

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
chodziło mi o zapach który poznajemy pocierająć kartkę ręką - szybko pisałam więc to taki skrót myślowy
ah....
Stary 2010-02-16, 13:41   #5010
melisska
Rozeznanie

Wolałabym aby nowa seria Sesnses nie przypominała zapachem PS sake i ryż ,bo nie przepadam za tą wonią . Ogólnie lubię żele Senses i serie PS więc nie mogę się doczekać aby sprawdzić jak pachnie ta nowa Kwiat Lotosu .
Katalog 6 bardzo mi przypadl do gustu, już trzymam się za portfel
Wielkie dzięki mazia
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości