|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Ja też bym na Twoim miejscu Isa zmieniła stomatologa, wybacz że to mówię, ale odnoszę wrażenie, że lubisz narzekać na swoje zdrowie, ale tak naprawdę nie robisz za wiele, żeby swoje kłopoty wyjaśnić lub się ich pozbyć. Jak twoja dentystka montuje w kółko plombę w martwy ząb, to może powinna się najpierw zastanowić, czy to ma sens i czy nie warto zastanowić się nad usunięciem go, skoro tylko chodzisz i uzupełniasz ten sam ubytek i cały czas bez skutku. A może ona po prostu nie potrafi tego dobrze zrobić i stąd te problemy.
![]() Ja dotarłam wczoraj do SP na zakupy, wyszłam z micelem Plante System Prosensil, szamponem i odżywką HE dodającym objętości i jednym z tych nowych żeli pod prysznic Fa, z marakują chyba. ![]()
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
A to nie tutaj Hosenka pisała że potem zaprezentowała mu się w seksownej bieliźnie?
![]()
#4353 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem ufna i bym się za bardzo nie zastanawiała, kiedy TŻ wpadł na ten pomysł - ważny jest efekt. No, chyba, żeby się to powtarzało ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że przepis się przyda ![]() Przypomniał mi się kolega, który mówił, że osiągnął szczyt lenistwa- jechał 2 godziny pociągiem na stojąco, bo.. nie chciało mu się przejść do wolnego miejsca siedzącego ![]() Cytat:
![]() Ja mam to samo - też mnie nie lubią i nic nie dostałam ![]() Cytat:
Cytat:
A jeśli bierze jeszcze za każdym razem pieniądze za to dawno powinnaś ją skreślić - moja poprawki zawsze robi za darmo ![]() Nie miej za złe, że Ci wszystkie to piszemy, chcemy tylko pomóc ![]() A ja wypróbowałam w końcu wosk do depilacji, który sobie kupiłam na wiosnę ![]() ![]() No i zrobiłam wczoraj Pavlovą, już połowa zjedzona ![]() ![]() Idę kończyć kolejny krem, Projekt Estella zaraz będzie wypełniony ![]() (białostockie szaleństwa się nie liczą - to przecież tylko raz w roku ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
To coś mi się pomerdało.
![]() ![]()
#4355 |
Zakorzenienie
|
Kochane powracam
![]() Po ponad 2 tygodniach nerwów i nieprzespanych nocy w koncu moge sie pochwalic że.. jestem inzynierem! ![]() Teraz mam troche wolnego czasu do pocztaku nowego semstru czyli studiów II stopnia ![]() Kosmetycznie nieco przybylo ![]() ![]() Poza tym kupilam w inglocie pedzel 8OHP do rozcierania cieni. I trafiłam niestety na sprzedawczynie ktora w sumie nic nie wiedziala na temat czegokolwiek z inglota. Juz o doradzaniu nie wspomninajac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w każdym bądź razie możliwa jest porządna odbudowa Cytat:
Cytat:
![]() a co studiujesz, bo jakoś mi umknęło? ![]()
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On doskonale wiedział, że gdyby mi nagle napisał czy zadzwonił, że się jednak spotkamy to bym go z hukiem odprawiła i nie byłoby o tym mowy. A tak to napisał żebym zeszła bo musimy porozmawiać i tym sposobem wywabil mnie z domu. Było, minęło, już wie żeby tak nie robić.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-16 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja zużyłam mydełko w kostce YR i w płynie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A lepszy wosk niż depilator? Cytat:
Wreszcie dostałam paczuszkę wymiankową- przyszedł róż MUF w kolorze 10 bardzo różowym (jak maźnęłam wiekszą ilość na dłoni to jest ciepły, jak roztarłam to wydawał się chłodny), śliczny, ciekawe jaki sie okaże na polikach. I 2 cienie UD- Midnight Cowboy (cielisty bez z tandetnym wielkim srebrnym brokatem- wścieknę się jak się będzie sypał) oraz Goddess (granat z drobinkami granatowymi juz nie tak wielkimi jak w jasnym ![]() A poza tym to się grzecznie uczę, przez listonosza wstałam 3 godziny wczesniej, ale to dobrze bo dzwoniła dziewczyna, że jutrzejsze zaliczenie przesuniete z 10 na 8 rano. I mam system- opracowane 3 pytania i dopiero wtedy mogę wstać od notatek do czegoś innego, bo jak nie to ![]()
![]() |
#4360 | |
Wtajemniczenie
|
Trudno powiedzieć
![]() Ja wosku używam tylko do okolic bikini ![]() ![]() Wosk jest też dobry do pach - jednak mniej boli niż depilator (przyzwyczaiłam się już, ale na początku poszłam do kosmetyczki, bo jednak takie mocne włoski pod pachami truuuudno usunąć za pierwszym razem depilatorem ![]() Do łydek używam depilatora, ale jednak zawsze jakieś króciutkie włoski zostają - przy wosku mam to samo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() Edycja: rzyrafko, trzymam kciuki za zaliczenie ![]()
![]() |
#4361 |
po prostu Em :)
|
rzyrafko, a to taka tutejsza firma, są jakieś 3 kosmetyki w KWC z tego co widziałam, a tu cała stronka: http://www.lepetitmarseillais.com/
Ja mam takie masło jak w załączniku. ![]() isa, a jesteś pewna, że nigdy nie miałaś tych plomb za wysoko? Mi plomby potrafią wypaść, nawet jak minimalnie nie pasują mi do zgryzu. ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2010-02-16 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko Ogromnie dziekuje i trzymam kciuki za jutrzejsze zaliczenie
![]() Vibesko mysle ze masz racje co do ruchu. Ja stwierdzam ze przy stanie mojej obecnej kondycji umre za dwa lata ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Zdaje się, że Karolina wspominała o polowaniu na Clinique Aglow?
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item922722651_...roz_aglow.html Edycja- jakaś dziewczyna na Balkonetce wrzuciła link do utrwalonych buł podpachowych. Padłam. Tak się kończy noszenie źle dobranego biustonosza-> zwłaszcza zdjęcia w kostiumie i ostatnie są przerażające. Jezuniu ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/22944/...entka_zdjecia/ Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-02-16 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Ice pamiętam, że planowałaś wrócić do naturalnego koloru z jasnego blondu, ale nie pamiętam czy w końcu wróciłaś? Bo ja się też z tym noszę (i ze ścięciem na boba też..) i jestem ciekawa jak Ty tam się masz z tymi decyzjami. Bo ja coś nie mogę podjąć żadnej póki co
![]() I również czekam na relację z tego micela ![]()
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiem że straszna ze mnie maruda i uparciuch, ale nie miejcie mi za złe
![]() Dziś za to załatwiłam za jednym zamachem 3 zęby (poszłam na całość - zrobiłam te 2 z których mi wypadły plomby + dodatkowo małą dziurkę, która się powoli tworzyła w innym) a zapłaciłam jak za 1. Za 2 tygodnie idę jeszcze z jedną małą dziurką, bo mi się tworzy w górnej ósemce. Poza tym resztę zębów mam zdrową i na szczęście nic się nie dzieje złego ![]() Cytat:
![]() Przyszła paczka z BU: olej tamanu i żel hialuronowy. Oleju jutro użyję do pracy.
![]() |
#4367 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tej obawy przed zmianami nie rozumiem, trzeba próbować, żeby było jak najlepiej, a nie trzymać się kurczowo zła znanego ![]() moim zdaniem niepotrzebne jest takie dawanie "ostatniej szansy", bo a nuż będę miała szczęście i nic tym razem nie schrzani ![]() a ta cena to standardowa czy Ty w ramach rekompensaty za wypadnięte plomby tak zostałaś skasowana? Bo jeśli leczone są 3 zęby w cenie jednego, to może dlatego jakość usług jest gorsza? Czasem lepiej stracić więcej i mieć spokój na dłuuugi czas niż płacić mniej i wracać co chwilę z tym samym problemem ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-16 o 17:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapłaciłam tylko za tego jednego zęba, który się psuł ![]() ![]() EDIT: O! Zauważyłam właśnie, że 17.000 postów mi stuknęło ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-02-16 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam ulotki z Body Shopu - jest jeszcze seria Marocco, może fajnie pachnieć
![]()
![]() |
#4370 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hosenko, ale Ci niespodziankę zrobił TŻ. Ja bym była trochę zła na niego na początku.
![]() Mniaaam, brzmi bardzo smakowicie. ![]() ![]() Kiedyś zastanawiałam się czy nie założyć bloga kulinarnego. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wróciłam na uczelnię i już jestem taka zalatana, na nic nie mam czasu. Przeżyłam już pierwsze zajęcia (całe 2h) z moim dręczycielem ( ![]() ![]() Jeżeli chodzi o kosmetyki, to zużyłam kurację parafinową do rąk i stóp z Avonu i błyszczyk z masłem kakaowym Ziai. Kupiłam jedynie szampon aloesowy Polleny Malwy - wracam do prostych składów, potrzebuję takiego porządnego oczyszczenia. ![]() Mam ochotę na zakupy! A teraz wracam do literatury. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O micelu oczywiście dam znać jak zacznę używać, czyli lada dzień. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przedłużanego boba miałam bodajże w gimnazjum i ładnie mi było, więc o to się nie obawiam, ale nie wiem czy jeszcze chcę. Ogólnie plan mam teraz taki, że na dniach pójdę na odrosty a za ok 1,5 miesiąca zetnę włosy. Bo po ścięciu takim drastycznym one szybko odrosną, więc potem znów odrosty. Nie wiem hm hm.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-02-16 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Bosiak ty już zostaw te włosy !!
Ładne są i nic im nie brakuje a nawet powiem że są cudne ![]() Fuksja no widzisz jedne ćwiczenia już przeżyłaś ![]() A obniżki kosmetyków są w damiani, jak się wejdzie do drogerii to po lewej stronie [ tam gdzie są perfumy] są dwa takie większe słoje przy kasach, są tam powrzucane rzeczy które są albo już z końcówek serii albo jakieś pojedyncze zostały itp. Inny słoik jest przy kasie na stanowisku z lakierami do pazkokci i tam można wyszperać np. ciekawe rzeczy z inglota ![]() A Bielendę polubiłam dzięki tobie, mam ochotę na algi do mycia ciała, ponoć pachną jak świeży ogród, sama natura w słoiku, piekny zapach na wiosnę ![]()
#4374 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Vibesko algi do mycia ciała Bielendy pachną trochę bardziej świeżym błotkiem niż wiosną
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Aha ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale super, pamiętam że jak ja w maju sie przeprowadzałam to przez tydzień chodziłam jak zaczarowana ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2010-02-16 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Bossy, masz świetny kolor włosów. Dawno nie widziałam tak ładnego blondu.
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wcześniej jakoś Bielendę omijałam szerokim łukiem, a ten krem kokosowy bardzo mi się spodobał. Też wypróbowałabym te algi. ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam tyle, że mózg mi pada i nie mam siły na więcej. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardziej mnie martwi to, że te zęby są słabsze i czasem jak się ukruszą, to może nie być ratunku ![]() ![]() Też uważam, że nie można zbyt wiele oszczędzać na zębach. A zauważyłście, że tak jakoś jest w naszej służbie zdrowia, że nawet osoby chodzące do państwowych przychodni prawie zawsze wybierają prywatne wizyty u ginekologa i dentysty... Cytat:
![]() ![]() Ale jak założysz bloga, to proszę o link ![]() Byłam dziś w saunie w końcu. Nie pękło mi żadne naczynko, ani nie zemdlałam, pełen sukces ![]() ![]() ![]() Na pewno będę chciała jeszcze czasem pójść, ale nie mogę zbyt często. Jednak boję się o naczynka, nie wiem, ile wytrzymają, a już na pewno nie częste wizyty. Dzielnie prowadzę arkusz z kosmetykami w excelu - nie wiedziałam, że będę miała tyle frajdy przy wykreślaniu kolejnych pozycji ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A balerinki kupię, może nawet jutro pójdę je przymierzyć (bo kupię po wypłacie, czyli koło 27ego). Widziałam je w dniu, w którym kolano osiągnęło apogeum bólu i schylenie się po nie byłoby niewykonalne. A to akurat jest sklep samoobsługowy, gdzie 2 urocze Panie zawsze są zajęte same sobą, broń Boże klientami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co prawda czasem sama jestem na siebie zła, bo odrobina spontanu w życiu nie zaszkodzi, no ale.. A za przepis dziękuję i podłączam się do pytań o proporcje składników. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ********************* Widzę, że w lutym wszystkim pięknie idzie zużywanie, więc skoro Wy się chwalicie, to i ja. Na tą chwilę mam praktycznie 13 sztuk zużytych ![]() O dziwo w odwyku trzymam się całkiem nieźle, nie kupuję pielęgnacji, tylko na ebayowe zakupy cieni Gosh sobie pozwoliłam z rzyrafką. No ale taka okazja, że żal odpuścić, a jakaś nagroda za to zużywanie mi się przecież należy ![]() EDIT: Trochę źle się wyraziłam z tym niekupowaniem pielęgnacji. Nie kupuję zbędnej pielęgnacji, bo kliknęłam na Allegro filtr LRP i krem pod oczy Tołpy, ale to były niezbędniki, których na stanie nie posiadam wcale i z niecierpliwością czekam aż do mnie przyfruną. Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-16 o 22:34 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a saunę kocham ![]() ![]() ![]() fuksjaa, Vibesko ale wiecie że ten peeling Bielendy to jest w takim jakby proszku? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie trochę za dużo Ci ścięła skoro chciałaś dłuższego boba, ale na pewno szybko Ci odrosną. Jak się ma krótkie włosy to odrastają szybko a jak się ma dłuższe i zapuszcza to wtedy wydaje się, że ani o centymetr nie urosły. A propos, ja zaczynam zauważać jakieś minimalne efekty działania Capivitu Piękne Włosy ![]() Cytat:
![]() ![]() Za to zdziwiłam się dziś trochę, bo na noc dałam go do lodówki i jak chciałam rano go nałożyć to okazało się, że nie da się go wycisnąć z buteleczki (ledwo wydobyłam 2 kropelki). Chyba w lodówce jednak mu za zimno.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.