|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Musisz ten test zrobić http://enneagram.pl/
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Maaarta !
Sto lat, spełnienia marzeń i maaaaaturki na max !!! ; * |
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Piątka ze skrzydłem sześć: 5w6 - "Rozwiązywacz problemów"
Skrzydło sześć daje piątce umiejętność skupienia się na detalach i technicznej wiedzy, oraz daje umiejętność do sekwencyjnego myślenia na temat biegu wydarzeń. Piątka z tym skrzydłem ma dar wyciągania znaczących wniosków z niewielkiej ilości faktów. Zwłaszcza intelektualna piątka, która jest znacznie bardziej analityczna niż piątka ze skrzydłem 4. Może być też lojalna wobec przyjaciół, oferując im silne wsparcie. Uprzejma, jest cierpliwym nauczycielem, ekspertem w danej dziedzinie. Może mieć poczucie misji i ciężko pracować. Czasem ujawnia się u niej aura nadwrażliwego kujona i jest niezdarna w komunikowaniu się z innymi. Gdy jest w pozycji obronnej, może być onieśmielona oczekiwaniami innych. Może bardziej lubić niektóre osoby, ale też bardziej niektórych unikać. Szczególnie uczulona na okazywanie wdzięczności innym. Może mieć problem z wypowiedzeniem "Dziękuję". Boi się rozpoczynania działania, za to rozwija "uzależnienie" od informacji. Zadaje mnóstwo pytań, ale zwleka z podjęciem "zbyt" pochopnej decyzji. Gdy 5w6 jest w stresie, staje się podejrzliwa co do motywów działania innych ludzi, ale również ślepo za niektórymi podąża. Może przez długi czas nie zmieniać uczuć, utrzymując je na stałym poziomie. Może być zimna, ironiczna i odizolowana od innych. Skrzydło 6 może być fobiczne lub antyfobiczne. Antyfobiczne skrzydło daje piątce, odwagę i umiejętność przeciwstawiania się autorytetom. Przyparta do muru potrafi zadrwić z autorytetu lub w złości odpowiedzieć by się odczepił. Ma tendencję do eksperymentowania by znaleźć jakie są granice zachowania. Phobiczne skrzydło powoduje, że piątka staje się mniej ufna wobec innych i doszukuje się ich prawdziwych intencji. Właściwie większośc się zgadza...
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Czwórka ze skrzydłem trzy: 4w3 - "Arystokrata"
to mi wyszło;p |
|
|
|
#4414 | |||||
|
Zadomowienie
|
lubimy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() oglądaliśmy film w klasie, a tam ludzie w budzie psa uprawiają sex, no ludziieeee :cojest :Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17293668] nie martw się . ja jeszcze też nie ogarniam tej farmy [/QUOTE] ja też, a dziewczyny tak mnie kuszą ![]() Cytat:
![]() weszłam i wychodzę, geografia na mnie czeka. muszę się wykąpać i pomyśleć co by tu dzisiaj porobić ![]() Marta wszystkiego najlepszego ![]()
|
|
#4415 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedaku ja potrzebuję: horsów (skonczyłam budowe stajni dzięki Justyna apricot tree passion fruit tree NIE chcę zwierząt żadnych, bo się właśnie pozbywam xD a jak nie macie jeszcze odblokowanych tych prezentów to moze jakies walentynki ![]() lista marzeń normalnie Cytat:
![]() Twoj tata jest ratownikiem medycznym Cytat:
![]() ciekawe, czy Ala była też taka duża, jak była mała ?bo ona też teraz powietrzem żyje też mam ochotę, to łazanki są, nie łaaa...Cytat:
nigdy.
|
||||
|
|
|
#4416 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tam jest napisane, że to przez jej cukrzycę ałć.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17293668] ale mam pamięc dobrą dwie kolumny po 10 moja gr B Rh - a cięzar ciała spadł o 50 g .wczoraj wieczorem czytałam sobie mój pamiętnik z 2 gimnazjum. [/QUOTE] prawie jak Einstein sorry. ![]() o kurna ![]() ja muszę mamy spytać o co chodziło z tym kolorem skóry jakimś brzydalem byłam, łaaa....a mój o ile spadł? ja wole nie czytać mojego pamiętnika biedna zakochana, dojrzewająca nastolatka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nudna. a o farmie pisali nawet w Metrze jakiś czas temu i zgadza się ?----------- Marta ma urodziny?! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEEEEEEEEEEGOOOOOO ! |
||||
|
|
|
#4417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee, zablokowane jeszcze ![]() Cytat:
Kobiety z cukrzycą to zwykle rodzą dzieci normalnych rozmiarów
|
||
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak wiem już.
w ogóle na tej farmie jest starfruit tree, wiecie myślałam, że to jest takie wymyślone drzewo. Byłam ostatnio w kawiarni i siostra zamówiła jakieś lody no i tam był plasterek gwiazdy z tego drzewa. Kasia mówi do Asi "Assiaaa to jest to drzewo z farmville!!
|
#4419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Marta, wszystkiego naj najlepszego, spełnienia marzeń i dużo szczęścia ale dziś śliczna pogoda dzisiaj po lekcjach chciałam iść na radomski deptak, bo od 13. jest polonez maturzystów xD G.Wyborcza organizuje takie coś i może przyjść każdy kto chce tańczą kilka minut poloneza, a potem każdy dostaje certyfikat udziału i chciałam iść, ale żadna koleżanka nie chciała być moją partnerką/partnerem niech się bujają też nie będę mieć dla nich czasu dostałam 4+ z czyt. ze zrozumieniem z polskiego i kurna jak zwykle minimalnie, bo 1 pkt do 5 mi zabrakł noo, ale już z wypracowaniem nie będzie tak cudownie ;]]] na biologii myślałam, że usnę, do momentu, gdy sorka zaczęła dyktować tego, czego nie ma w książce ;] miałam mieć o 15. korki z ang, ale mi babka napisała, że remont jej się przedłużył, ale wyśle mi na mejla pracę domową super x] także odpocznę sobie chwilę i do chemii ;]]] miłego dnia
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? pewnie same kury jakieś? ![]() możesz jakieś drzewka słać, byle nie palmy ![]() noe nietypowy, nietypowy, ale weeeź - ciekawe czemu tak ![]() a to jej 4 dziecko. Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- a w ogole to co Wam wysyłać
|
||
|
|
|
#4421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w lumpku, ale jak zwykle nic nie mogłam znaleźć.
![]() Odwiedziłam też bibliotekę. Wkurzyłam się, bo od 2 miesięcy chodzę raz w tygodniu, żeby w końcu dostać 'Poczwarkę', za czwartym razem zapytałam czy gdyby ksiązka wróciła to czy mogłaby mi odłożyć. "tak, oczywiście'. I co? Dziś zachodzę: "Wróciła 2 dni temu, ale już nie ma". Chyba napiszę bez, bo jak w ferie tego nie napiszę to nigdy.Cytat:
![]() I co wymyśliłaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- http://demotywatory.pl/956832/Egzaminy ![]() http://demotywatory.pl/1005702/Za-noz-i-widelec-3= ale świetnie to wygląda. http://demotywatory.pl/987866/Sasiedzi 'Zobowiązujemy się więc do nie składania ofiar Afrodycie w porze ciszy nocnej'. http://demotywatory.pl/996897/Fizyka-doktorat on jest bez zabezpieczeń?![]() http://demotywatory.pl/988502/Fizyka
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-19 o 15:05 |
|||
|
|
|
#4422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak miałam 13 lat, to ważyłam więcej niż teraz - 67 ![]() Cytat:
chcesz ze mną i z Tżtem? Cytat:
Ja też chcę walentynki! tylko do 22ego można ![]() Marta, ona Ci tatę chce poderwać! Cytat:
![]() I zobaczycie, ja będę zawsze taka szczuplutka tak jak byłam mała, a Wy będzie jak ten dzieciak z Indonezji ![]() Posprzątałam gruntownie pokój, tylko okien nie myłam, a tylko tak przetarłam. I ile skarbów znalazłam Kartę kodów z inteligo zaginioną pół roku temu , mojego pierwszego pendriva, którego nie widziałam od miesiąca, a był pod biurkiem , przepaskę do włosów, dwie frotki Ale poodłączałam wszystko od kompa i co? Monitor nie działa, źle podłączyłam albo grafika
|
||||
|
|
|
#4423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Nie pielęgniarzem jest :P Dziękuje ![]() Cytat:
![]() Ano pogoda sliczna... 4+ za czytanie ![]() Też wczoraj byłam i nic nie znalazłam Cytat:
miłej zabawy![]() No widzę właśnie Ale mój tato to spoko ziomek jest![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Idę Rozmowy w Toku obejrzec
|
|
|
#4424 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja oglądam właśnie ![]() gość w przebraniu mega ![]() Damian też dobry
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-02-19 o 16:26 |
|
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie wiem skąd na sprawdziany nauczycielki biorą te czytania ![]() Tż mnie wkurza "bo na razie auta nie mam" "to ja przyjadę, żaden problem" "nie, bo babcia jest" co, babcia będzie się śmiała, że dziewczyna po niego przyjeżdża czy woli nas nie konfrontować? |
|
|
|
|
#4427 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakby to była prawda, dziewczyna przestałaby prowadzić tego bloga, gdyby usłyszała pierwsze słowa krytyki. Zresztą on wydaje mi się tak głupi, że aż nieprawdziwy ![]() Marta sto lat!!!! jutro będę miała zakwasy. Dzisiaj miałam wf pierwszy raz od przerwy świątecznej ![]() ćwiczyłyśmy na drążku, już czuję jak mi biceps rośnie
|
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak średnio mam 15-17 pkt najczęściej
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
jak ktoś chce.. ja tam nigdy nie przeglądam kluczy ;]
raz straciłam tylko punkt
|
#4431 | ||||
|
Zadomowienie
|
Stary Żbikuuu,
STO lAT! Niech Ci się wszystkie marzenia spełnią Cytat:
No może oprócz mojej babki od matmy. Łaa, a to dopiero news ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Nigdy nie było żadnej 4, a próbne pokazały co innego.A może właśnie ta metoda jest dobra? To babcia jakiś potwór, że woli nie konfrontować ? ;D Cytat:
Ćwiczycie na drążku ? Nasze ćwiczenia to rozgrzewka, a potem siatka/koszykówka. A jak mamy korytarz to gimnastyka (przewroty i stanie na rękach). I tyle. ![]()
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-02-19 o 16:54 |
||||
|
|
|
#4432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widziałam jej konto na fotce. Wyglądała tam normalnie. Słyszałam, że podkoloryzowali jej historię, zapłacili za występ i dziewczyna mogła poudawać słodką idiotkę u nas normalnie też albo gramy w siatkówkę albo idziemy na siłownie i tam siedzimy 45 minut. Oczywiście nie robimy nic ![]() Teraz po feriach rozłożyli ten drążek na dwa tygodnie, wuefiści z tego skorzystali i wszystkie klasy muszą na nim ćwiczyć ![]() Zrobili nam łączony wuef z chłopakami z klasy, więc nie było się czego wstydzić jak coś nie poszło Zresztą ja i tak jestem lewa w sporcie ![]() Najlepsze było jak przyszedł taki kogucik, popatrzeć jak ćwiczymy na tym drążku. Wiesz, z kolegami wpadł na salę i komentował wszystkich, jeden z nauczycieli poprosił grzecznie, żeby pokazał co potrafi. On "nie, dziękuję" ale już nic się nie odzywał. Później próbował i nic mu nie wychodziło,więc zrobiło mu się trochę głupio, zwłaszcza, że z dziewczynami uraziłyśmy jego męska dumę i komentowałyśmy głośno jego porażki ![]() Przewroty w przód mieliśmy ostatnio we wrześniu, a stanie na rękach miałam ostatni raz w gimnazjum
|
|
|
|
|
#4433 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to przy niej pikuś. pani pikuś. Cytat:
![]() haha. ale mogę wam powysyłać, jak któraś coś chce to pisać (mogę wysłać dechę albo cegłę, jak chcecie coś innego..to mi to przyślijcie, a ja odeślę wtedy) ja tak jak Marta, chcę jakieś drzewka, ale oprócz palm. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to matka się jej wstydziła ![]() a siostra mówiła, że Sylwusia jest z.d.z.i.r.ą
|
|
#4434 |
|
Zadomowienie
|
No dobra... to będzie kozetkowo
![]() Dla trójki najważniejsze są jej osiągnięcia i to w jaki sposób ją postrzegają inni. Trójka może być ufna, spełniona, szczęśliwa ze swojego wizerunku i szczera lub też może być ciągle rywalizująca z innymi, fałszywa, obłudna i zdradziecka. Dla trójek od uczuć międzyludzkich ważniejsze są sukcesy i produktywność. Trójki z reguły oczekują, że będą kochane za to co uczyniły i to jak się prezentują innym, a nie za to kim są naprawdę. Odrzucają swoją niedoskonałość i prezentują światu wizerunek, który świat przyjmie z aplauzem. To czego trójka się obawiają najbardziej to bycie niedocenioną za jakiekolwiek osiągnięcie i bycie w cieniu innych. Zdrowe trójki są często spełnione i żyją pełnią życia wierząc w doskonałość i profesjonalizm. Są silne w ustalaniu i spełnianiu celów i zazwyczaj posiadają wiele życiowych umiejętności. Trójki szybko się uczą, są dobrymi przywódcami. Większość jest dobrze zorganizowana, elastyczna i pracowita. Gdy są zdrowe są wzorem do naśladowania i są zdolnymi nauczycielami w umiejętnościach, które najlepiej rozwinęły. Trójki często się pokazują z dobrej strony wykonując pracę efektywnie i rzetelnie. Są szczególnie dobre w robieniu kilku rzeczy na raz. Zdrowe trójki tryskają energią i są pogodne, mając pozytywne spojrzenie na przyszłość. Są pewne siebie i spokojnie podchodzą do wyzwań im stawianych. Ich działanie często się kieruje poczuciem honoru i wartościami rodzinnymi i przyjaźni. Gdy trójki są mniej zdrowe ich strategia bycia popularnym i dobrze ustawionym, prowadzi do koniecznej potrzeby bycia takim i zaczynają naginać reguły i aby móc utrzymać swój pozytywny wizerunek. Trójki mogą zacząć zachowywać się jak kameleony, przybierając postawę jaka w danej chwili im odpowiada. Zaczynają odrzucać swoje osobiste uczucia przywdziewając maskę. Większość trójek posiada piętę Achillesową, poczucie bycia nieadekwatnym, które równoważą z osiąganiem celów i grą. Osobiste relacje trójek mogą cierpieć gdy przekierują swoje uczucia na wizerunek, które chciały by posiadać. Mogą się objawiać innym jako osoba odpowiednia do przyjaźni czy miłości, chowając głęboko wszelkie swoje ułomności i oferując zamiast tego swoją wyidealizowaną maskę. Praktyczność i skuteczność staje się bardziej istotna i mniej zdrowe trójki mogą zacząć cieszyć się uczuciem braku uczuć. Mogą o sobie myśleć jako wysoko-wydajne maszyny, których zadaniem jest ścigać się od zadania do zadania, zabezpieczając tyły zanim dotrą do mety. W dość powszechnym zwyczaju trójek jest używanie sportowych metafor i określeń, gdyż wierzą, że życie to tylko gra w której trzeba wygrać. Aby wygrywać, ciągle naciskają na siebie, wprowadzając się w stan wysokiej aktywności używając również swoich związków z innymi głównie jako sprężyny do uzyskania zadowalających wyników. Ich zdrowa elastyczność zostaje zdegradowana do aroganckich i chłodnych kalkulacji i niemoralnego, pozbawionego emocji, planowania. Trójki swobodnie się czują w zawodach wymagających pokazania się i perswazji, w zawodach takich jak public relations, sprzedawca, marketing. Ja akurat nie tyle sportowych, co ekonomicznych XD "w moim mieście są trzy kościoły" => "rynek kościołów w moim mieście ma postać oligopolistyczną" Co do Rozmów w toku, para moich znajomych świetnie potrafi zagrać Drzyzgę i jej rozmówców ![]() |
|
|
|
#4435 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
weź co ja tam za głupoty pisałam a jednak widziałam kawałek Cytat:
![]() siema. wróciłam z miasta. i kupiłam sobie zieloną herbatę kaktusową .
|
||
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście wizaż zamulił i mi nie zacytowało ani w ogóle nic się nie wysłało.
mam pytanie do dziewczyn które mają konto na last.fm, zalogowałam się tam, posłuchałam radia evanescene, chciała posłuchać comy, ale nie mogę. Muszę zasubskrymować za 3$? to ja poproszę gwoździe, dechy itd. ;D Marcie i Martynie wysyłam drzewka. ![]() ejj wiecie, że mi nie zaakceptowało gwoździ od Karoliny i Martyny i prezentu od Justyny. ;/
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-19 o 17:35 |
|
|
|
#4437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
opcja druga: utwory Comy nie są dostępne w radiu last.fm. |
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie opcja druga, bo dopiero dzisiaj się zalogowałam i przesłuchałam jeden utwór. Czyli po 30 utworach koniec? bÓ. a takie to fajne. Danke;*
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Do owcy chyba
![]() Ja nie mam Marty farmy w ziomach i nie widzę ![]() Jaaa, ale się nudzę. Upiekłam sobie wczoraj ciasto i je dziś jem. Będę miała słoniową dupę. |
|
|
|
#4440 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak nic nie przebije potyczek jerrego springera . Na bank udawane, nie wierzę, że istnieją tacy ludzie.Wcale nie jest tak źle ![]() Cytat:
A jak tak się nudzisz, to jazda - do książek.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

:cojest :

);*
] Ma przerost autorytatywnych ambicji i jest zarozumiała. Może wygłaszać moralizatorskie kazania lub próbować uderzać w czyjś czuły punkt. Możliwa jest postawa "rób jak Ci mówię, a nie to co Ja robię". W tym co robi i mówi okazuje dużo hipokryzji, ponieważ jest przekonana o swoim wysokim morale, podczas gdy inni nie spełniają jej standardów. Jest też bardzo nie konsekwentna w swoim zachowaniu. Ustala własne reguły, po czym je zmienia w zależności od potrzeby chwili.
jakimś brzydalem byłam, łaaa....

niech się bujają 

on jest bez zabezpieczeń?

miłej zabawy