Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 16:41   #3871
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Misiulka
dzieki
to my dzisiaj
Załącznik 2904952

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
http://www.allegro.pl/item934874960_...tis_bewis.html
http://www.allegro.pl/item929969114_...x60_bewis.html
http://www.allegro.pl/item926060059_...ent_bewis.html
http://www.allegro.pl/item929797053_...lergiczna.html
http://www.allegro.pl/item926059994_...ory_bewis.html
http://www.allegro.pl/item922188250_..._babycode.html

takmi sie podobaja te wasze pokoiki wiec postanowilam sie tez pochwalic moim dzielem

od poczatku postu szukam tej info...az mi lezka poleciala tak sie ciesze bo wiem ajk moj czekal na swojego synusia:P

kuzynka chodzila doniego i jest zadowolona

polecam krem purelan bo super lagodzi wszelki podraznienia,wiem jak mnie maly pogryzl....a jak bedziesz karmic to super leczy wlasne mleko i sa tez takie nakladki na piersi....dasz rade

a ja mialam "serca dwa"

moze malo pijesz??ja jak od wieczora duzo nie pije to tez tylko raz ide bo srednio na dzien pije 2litry

ja juz za 3 tyg ide

wklejam wam tez moj brzusio ale jakises 2 tyg temu bo tz nie ma czasu mi zdjecia zrobic
Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Pięknie

Równie pięknie

To ja też Wam pokażę mój bębenek 15 tydzień wg USG.
Załącznik 2905028
sliczne brzuszki dziewczyny

Cytat:
A ja się zabieram za robienie pierwszego sweterka dla maluszka na szydełku
Trzymajcie kciuki żeby mi się udało go skończyć
trzymam kciuki i koniecznie sie pochwal jak skonczysz

my juz w domu. tunika i buty kupine potem bylismy nad morzem ale troszke zimno bylo wiec chwilke no i jeszcze na obiedzie. aaaaale sie najadlam a teraz moze jakas mala drzemka tylko musze salatke gyros skonczyc
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 16:41   #3872
jaszczka
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

heh Papeteria - to mój TŻ tak zawsze "końcówki" końcówkami nazywa i tak mi się udzieliło

a to mój dzisiejszy bluzeczkowy zakup
Stary 2010-02-27, 16:54   #3873
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
sliczne brzuszki dziewczyny

trzymam kciuki i koniecznie sie pochwal jak skonczysz
Jeśli skończę to się pochwalę
Niekiedy tak mam, że jak coś zacznę i mi nie wychodzi to rzucam tym w kąt ale teraz się postaram żeby tak nie było.
Stary 2010-02-27, 16:57   #3874
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
heh Papeteria - to mój TŻ tak zawsze "końcówki" końcówkami nazywa i tak mi się udzieliło

Fajna bluzeczka
Tzz bedę musiała się w coś zaopatrzyć
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 17:07   #3875
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

itakasia, jaszczka śliczne brzuszki,
itakasia - bardzi jesteś podobna do mojej koleżanki, nawet fryzurę macie podobną.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 17:14   #3876
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie ma mnie kto w łeb walnąć.. coś dziś jestem cały czas głodna.. i jak tak się zastanawiam co bym zjadła to mam ochotę na wszystko Wsunęłam górę tostów, Grześka i tera kokosowego batonika
A jeszcze reszta Strogonova na mnie tak patrzy.. i kisiel i kaszka i wszystko bym zjadła.. no może tylko psia karma mnie nie ciągnie xD

WIEEEEEM!! Ogórki w zalewie musztardowej!!!
Jeezu chyba ze słoikiem zeżrę

Cytat:
witajcie
dzieki za pocieszenie odnosnie wynikow. bylam u lekarza i kazal sie martwic hgb bo u mnie nigdy nie przekracza 12, mam jesc witaminy i buraczki itp i sprawdzic za 2-3 tyg czy nie spada. a dzidzia byla cudna, fikala caly czas. wszystkie pomiary ok, serduszko bilo ladnie. na usg byly moje corcie i widzialy i slyszaly jak siostrzyczka kopala. jestem taka szczesliwa. nasza Zosia. przezywam to po raz trzeci i za kazdym razem ten cud wydaje mi sie wiekszy i niesamowity

GRATULACJE
Stary 2010-02-27, 18:26   #3877
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:

no pięknie i jaki masz ładny dekold

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:42   #3878
aniaa22
Zakorzenienie

nie mam za bardzo czasu zrobic fotek wiec wrzucam zdjecia z neta.
moje dzisiejsze zakupy
Stary 2010-02-27, 20:21   #3879
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Za każdym razem tyle nadrabiania.Nie było mnie tylko od wczoraj rana a już 8 stron nadrabiania. Dopiero wszystko przejrzałam , choc szczerze mówiąc tylko pobieżnie.Z moim M juz się pogodziłam tzn on pierwszy "wyciągnął rękę na zgodę" bo po powrocie z pracy wziął mnie na kolana dał buziaka, powiedział że mam się nie złościć i że już nie chce sam spać ...no i zapytał: " jak się dziś czuje mój dzidziuś"?, co do głupiego kaloryfera dogadaliśmy się tak że przed zaśnięciem zakręcamy żeby troszkę się ochłodziło i żeby jemu było łatwiej zasnąć a potem odkręcamy żeby mi w nocy było cieplutko

Pierwszy raz mój M "wygonił" mnie na wizaż Powiedział przed chwilką żę dawno nie byłam z koleżankami pogadać więc mam iść a on wykąpie małą
Jutro jedziemy na urodziny do teściowej więc pewnie cały dzień nas nie będzie, może wieczorem jak wrócę to zerknę co u Was.Poza tym to będzie też pożegnanie teściowej bo w przyszłym tygodniu wyjeżdża do pracy do Niemiec, jeździ tam już drugi rok opiekować się taką starszą panią ( w pełni sprawną).Ma bardzo dobre warunki pracy i traktują ją jak rodzinę więc ona sama jest bardzo zadowolona.Jeździ na zmianę z taką drugą panią co dwa miesiące.

idealnecialo GRATULUJĘ wymarzonego chłopczyka!!!!!

itakasia GRATULUJĘ
dziewczynki !!!!!!

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-02-27 o 20:28
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 20:26   #3880
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie co chwile wyskakują jakieś niespodzianki na twarzy!
Już mam tego dość... jak do ślubu iść z takim dżinksem na ryjku?!
Nie wiem jak to zastopować.
Wogóle mam cerę jakąś do du..y. Niby sucha skóra a się tłuści i wysyfia :[
Mam to samo! Nigdy nie mialam problemow z cera
Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość
nie wiem czy pomocne, ale mi mama radziła drażnić sutki szczoteczką do zębów [oczywiście nową - inną specjalnie na ten cel przeznaczyć]
Brrr
Cytat:
dzieki dziewczyny, tak, to juz pewne ze to dziewczynka jestem dzisiaj bardzo szczesliwa. jemy zaraz obiadek, tz zrobil parowki w ciescie drozdzowym, a pozniej jedziemy do znajomych i wrocimy pozno
vette
dzieki kochana
Gratulacje
Cytat:
Misiulka
dzieki
to my dzisiaj
Załącznik 2904952
Slicznie, a skad masz taka fajne bluzeczke?

Kobietki ale dzis mialam mix - ryba, kasputa kiszona, lody, ciasto.... bylo pysznie

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-02-27 o 20:28
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 20:48   #3881
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

Kobietki ale dzis mialam mix - ryba, kasputa kiszona, lody, ciasto.... bylo pysznie
no ja tez jak zwykle mieszalam z jedzeniem
rano parowki i kanapki z serem i pomidorem, potem Milky Way, chipsy, longer, zupa cebulowa z pieczywem czosnkowym, ryba z frytkami, prince polo, a teraz dwa podejscia do salatki gyros
Stary 2010-02-27, 20:53   #3882
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
No i dziękuję za opinie i porady odnośnie moich "końcówek" trochę też poczytałam i widzę, że lepiej nie ruszać... co ma być to będzie, a takie specjalne silikonowe nakładki do karmienia też już kupiłam, tylko jeszcze muszę się zaopatrzyć w jakiś krem czy maść jakby pękały...
no to purean z m,adeli...polecam jak nic...moze juz teraz sprobuj sie podgoic??
Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość

duży już sliczny ja mam troszke mniejszy jestem w tym samym tyg i dniu co ty

Widać ładnie ,ty szczuplutka jesteś
Super pokoik zawsze marzyłam o pokoju na strychu w sumie dalej marze mieszkamy w bloku i raczej to się nie zmieni
a ile przytylas??ja 2 kg ale znow mi jeden odpadl wiec jestem 1 na plusie i waze 79 przy 164 :P

cciesze sie ze pokoj sie podoba bo sama robilam a brzuszek maz mi zrobil ale tez sie ciesze ze sie podoba:P
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 20:55   #3883
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
no ja tez jak zwykle mieszalam z jedzeniem
rano parowki i kanapki z serem i pomidorem, potem Milky Way, chipsy, longer, zupa cebulowa z pieczywem czosnkowym, ryba z frytkami, prince polo, a teraz dwa podejscia do salatki gyros

Ja teraz przez Ciebie nie będę mogła zasnąć bo narobiłaś mi takiego wielkiego smaka na sałatkę gyros.Może poślę mojego M do Ciebie po troszkę tej sałatki, podzielisz się???

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
no to purean z m,adeli...polecam jak nic...moze juz teraz sprobuj sie podgoic??

a ile przytylas??ja 2 kg ale znow mi jeden odpadl wiec jestem 1 na plusie i waze 79 przy 164 :P

cciesze sie ze pokoj sie podoba bo sama robilam a brzuszek maz mi zrobil ale tez sie ciesze ze sie podoba:P

No w to że brzuszek Ci mąż zrobił to akurat nie wątpię a ładniutki bardzo!!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:03   #3884
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Ja teraz przez Ciebie nie będę mogła zasnąć bo narobiłaś mi takiego wielkiego smaka na sałatkę gyros.Może poślę mojego M do Ciebie po troszkę tej sałatki, podzielisz się???

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------
zapraszam
tylko musi sie spieszyc bo znika w tepie swiatla
Stary 2010-02-27, 21:09   #3885
farminka
Wtajemniczenie

My dzisiaj też skoczyliśmy na zakupy i mam nową bluzeczkę bez rękawów,żeby zaczarować wiosnę żeby przyszła i koszulkę do karmienia,a póki co może do spania żeby brzuszek miał luźno,a Lenka dostała spodnie-ogrodniczki z 5-10-15 Szukałam zdjęć na internecie,bo nie chce mi się robić,ale znalazłam tylko koszulę:
http://moda.allegro.pl/item939170017...ienetta_l.html
Wkleję jeszcze paputki z tesco,które kiedyś kupiliśmy przy okazji
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:12   #3886
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Słodkie paputki.
Stary 2010-02-27, 21:17   #3887
bassienkaw
Zakorzenienie

ale wy gaduły jesteście... ja padam po całym dniu

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:21   #3888
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
My dzisiaj też skoczyliśmy na zakupy i mam nową bluzeczkę bez rękawów,żeby zaczarować wiosnę żeby przyszła i koszulkę do karmienia,a póki co może do spania żeby brzuszek miał luźno,a Lenka dostała spodnie-ogrodniczki z 5-10-15 Szukałam zdjęć na internecie,bo nie chce mi się robić,ale znalazłam tylko koszulę:
fajne paputki a koszule mam podobna z tej firmy
Stary 2010-02-27, 21:29   #3889
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
to my dzisiaj
Załącznik 2904952

Cytat:
takmi sie podobaja te wasze pokoiki wiec postanowilam sie tez pochwalic moim dzielem
........
od poczatku postu szukam tej info...az mi lezka poleciala tak sie ciesze bo wiem ajk moj czekal na swojego synusia:P

kuzynka chodzila doniego i jest zadowolona
....
polecam krem purelan bo super lagodzi wszelki podraznienia,wiem jak mnie maly pogryzl....a jak bedziesz karmic to super leczy wlasne mleko i sa tez takie nakladki na piersi....dasz rade
...........
a ja mialam "serca dwa"
.......
wklejam wam tez moj brzusio ale jakises 2 tyg temu bo tz nie ma czasu mi zdjecia zrobic
Pokoik super!
Coz u nas synus bedzie dzielil z nami sypialnie ew jak bedzie wiekszy pokoik rozowy z siostrą hihihi
.........
Taaaak synus... jestem ciekawa reakcji mojego.. Czy bedzie to "aha", "ok", czy moze usmiech tylko i zaraz zapomni? Wiem ze najbardziej oczekiwalabym jakiejs wiekszej reakcji .. no zeby wzial mnie w ramiona ze szczescia i mowil o tym jaki jest szczesliwy, jak sie cieszy.. -ale to moja wybujala wyobraznia jak zawsze...
......
Hmm moze dowiem sie o tym usg czy robi takie w 30 tyg..moze pojade.. ciekawe kogo przekonam by mnie zawiozl i kto mi da kase:/ znow meza prosic? tzn nie prosic tylko mu mowic.. A wogole jakby sie dowiedzial ile teraz wydalam, a dodatkowo te mizerne rezultaty... ehhh
.........
A teraz tez masz "serca dwa" tyle ze nie w piosence..
A raczej hmm.. razem 3
.........
Sliczny brzuszek ale czas na nowy :P nie zaniedbuj nas!

Cytat:
To ja też Wam pokażę mój bębenek 15 tydzień wg USG.
Załącznik 2905028
Super bąbelek Rosnie rosnie..

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Tak to bedzie takie normalne usg ze wszystkimi pomiarami raz jeszcze i ze wszystkim i 3/4d. Pewnie ze nie moge sie doczekac bo juz bym pojechala na zakupy a tz mi kase wstrzymuje bo chce zebym kupila konkretnie albo pod dziewczynke albo pod chlopca rzeczy, w sumie to ma racje.

Idealne, Itakasia wstawcie zdjecia z usg dzidzi
Heh moj tata sie pytal z pięc razy czy kitu mu nie cisniemy, bo sobie wymyslil ze bedzie dziewczynka i tyle jakies tam swoje teorie mial, a teraz ma zonka ..

Zdjątko jakies wstawie jak wyladuje u siebie w domu, czyli byc moze poniedz-wtorek. I jak porobie, lub zgram z komorki, bo robilam filmikowi zdj.
Ale i tak wychwycilam 3 ujecia ewentualne buzki dzidzi z 3/4d(czy jakies to w koncu mieli) , a reszty cialka nic nie bylo widac.
Ew. potem z 2d moge wam zrobic

Cytat:
Napisane przez magdzia33 Pokaż wiadomość
w zasadzie to smiejemy sie z mama, ze pasowalaby dziewczynka, bo juz jestesmy mniejszoscia wazne, zeby bylo zdrowe, maz tez chcialby dziewczynke, ale bedzie chlopczyk przeczucie, ciekawe, czy sie sprawdzi...
Jestem strasznie ciekawa czy przeczucie sie sprawdzi.. Ja w pierwszej mialam przeczucie-mąż jeszcze bardziej ze to dziewczynka. A teraz ani ja ani on..

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Idealnecialo fajnie to sobie wymyslilas z tym pudelkiem
Heh dzieki, mam nadzieje ze sie nabierze. Dzis znow przez telefon pytal dla pewnosci "czyli czy chlopczyk czy dziewczynka powiesz mi za tydzien?". Heh oj nie zdradze sie rpedzej-mam andzieje
Cytat:
Swietny zakup..
no brzuszek jak brzuszek cudny, ale ten biuuuust! wez sie podziel!
Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
idealnecialo GRATULUJĘ wymarzonego chłopczyka!!!!!
dziekuje ale fajnie sie zbiera gratulacje!

Cytat:
Gdzie takie cudne byly?! Ja ogladalam przegladalam poszukiwalam i tesco puste, ani jednych papckow.. a te sa cuuuuuudne!
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:32   #3890
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

A ja mam cudownie prawie czarne placki na plecach po bańkach. Mówie Wam ssało jak cholera. Oby pomogło, bo moje dziecko wyjdzie z brzucha i mi zacznie kaszleć
Stary 2010-02-27, 21:35   #3891
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Gdzie takie cudne byly?! Ja ogladalam przegladalam poszukiwalam i tesco puste, ani jednych papckow.. a te sa cuuuuuudne!
U mnie było ich dużo.I takich w beżu i w różu,pewnie niebieskie też,ale już się niebieskim nie przyglądam A te w dodatku poza tym,że były słodkie to jeszcze na wyprzedaży - 7,9zł z 26zł,więc grzech nie kupić
Stary 2010-02-27, 22:03   #3892
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
U mnie było ich dużo.I takich w beżu i w różu,pewnie niebieskie też,ale już się niebieskim nie przyglądam A te w dodatku poza tym,że były słodkie to jeszcze na wyprzedaży - 7,9zł z 26zł,więc grzech nie kupić
A to na pulkach one wisialy czy w jakims konkretnym miesjcu? Tam gdzie male ciuszki przy pampersach?
Slodkie sa az mi zal.

muminek88 zakupki na allegro swietne!!
Wlasnie przydalby sie taki rozek wiazany, te na rzepe sa do niczego.. No i te wszystkie kołderki do wozyczka do lozeczka.. tez mi sie przydaja Musze sie zastanowic.. tez nad tym co sama mam.. Ale i tak kolderka+poduszeczka+posz ewki do lozeczka musze nowe, bo przeciez Anielce nie zabiore tych od niej
A jeszcze czeka wielki zakup lozeczka dla niej + materacyka.. lozko na 160 bede chyba kupowac.. ale kurcze jak nic z 500zl z materacem, ..ufff..

A ty zakupki kiedy odbierasz? przesylaja ci je do niemiec, czy w polsce je zabierzesz jak bedziesZ?
A moze ja zle przeczytalam i ty je narazie ogladasz? czy juz zamowilas?

Edytowane przez idealnecialo
Czas edycji: 2010-02-27 o 22:43
Stary 2010-02-27, 22:18   #3893
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
A może by jakąś taką koszulę zakupić do porodu?
Jaką wogóle trzeba mieć i czy od tego sprzedawcy by mogła być jakaś?
No chyba dobra - do kolan, z odpinanymi cyckami... i do karmienia drugą czy tam więcej .

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 22:28   #3894
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
A to na pulkach one wisialy czy w jakims konkretnym miesjcu? Tam gdzie male ciuszki przy pampersach?
Slodkie sa az mi zal.
Tam gdzie małe ciuszki.U mnie to jest tak zorganizowane,że na końcu każdego rzędu są właśnie te rzeczy z wyprzedaży i tam właśnie były. To pewnie zależy od sklepu.W tym akurat jest osobny regał z pampersami,osobny z kaszkami,osobny z ubrankami i jeszcze jeden ze smoczkami itp. więc jest porządnie wyposażone pod tym względem.

Cytat:
A może by jakąś taką koszulę zakupić do porodu?
Jaką wogóle trzeba mieć i czy od tego sprzedawcy by mogła być jakaś?
No chyba dobra - do kolan, z odpinanymi cyckami... i do karmienia drugą czy tam więcej .
Do porodu to chyba jakąś taką gorszą,bo pewnie się zniszczy,ale do szpitala na potem i do karmienia jak znalazł.A czy u tego sprzedawcy to nie wiem,bo ja kupiłam ją w sklepie i to taniej,bo za 28zł Potem pewnie dokupię jeszcze drugą jak tą przetestuję
Stary 2010-02-27, 22:37   #3895
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Tam gdzie małe ciuszki.U mnie to jest tak zorganizowane,że na końcu każdego rzędu są właśnie te rzeczy z wyprzedaży i tam właśnie były. To pewnie zależy od sklepu.W tym akurat jest osobny regał z pampersami,osobny z kaszkami,osobny z ubrankami i jeszcze jeden ze smoczkami itp. więc jest porządnie wyposażone pod tym względem.
U nas tez fajnie wszystko na miejscu,ale ani promocji ani papuckow.. no szkoda, bo te twoje booskie sa.. Ja kupilam troche zwyklejsze.. bo u nas w sklepie tylko takie byly.. Pochwale sie zreszta w ciagu paru dni..

Ide spac.. Mam caly czas doła, spowodowanego Sagą Zmierzchu... Nie wiem gdzie sie wsadzic.. Nawet nie chcialo mi sie dzis gadac z mezem przez telefon, jestem taka oschła, taka wypluta, zdrętwiała calym moim zyciem...
Stary 2010-02-27, 22:38   #3896
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Do porodu to chyba jakąś taką gorszą,bo pewnie się zniszczy,ale do szpitala na potem i do karmienia jak znalazł.A czy u tego sprzedawcy to nie wiem,bo ja kupiłam ją w sklepie i to taniej,bo za 28zł Potem pewnie dokupię jeszcze drugą jak tą przetestuję
ta moja kolezanka co bylismy u niej w szpitalu tez ja ma tylko ze taka na srodku rozpinana. mowila ze woli taka bo przy pierwszym dziecku miala ta po bokach i bylo jej niewygodnie do karmienia. zreszta wszystkie babki lezace tam mialy koszule tej firmy
Stary 2010-02-27, 22:50   #3897
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:

trzeba przyznac mąz ma talent
a od 1 wizyty przytyłam 3 kg ael apetyt mam i czuje ze przy nastepnej bedzie kiepsko mam 16 marca więc ponad dwa tyg jeszcze juz się doczekać nie moge !!! będę miała w tedy usg połówkowe

Dobranoc dziewczyny
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 23:37   #3898
Basia84
Rozeznanie

10 minut przed wyjsciem na impreze przyszly mi zamowione bluzki jednej zdjecie zamieszczam teraz (w tej ide) a nastepna jutro :P
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 00:48   #3899
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

Fajna

Cytat:
nie mam za bardzo czasu zrobic fotek wiec wrzucam zdjecia z neta.
moje dzisiejsze zakupy
W moim typie ubrania.

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
10 minut przed wyjsciem na impreze przyszly mi zamowione bluzki jednej zdjecie zamieszczam teraz (w tej ide) a nastepna jutro :P
Teraz nikt nie zapyta ;P super

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 01:46   #3900
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
Ładna
Ale fart - albo wyczucie czasu listonosza/kuriera
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości