|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
my juz w domu. tunika i buty kupine potem bylismy nad morzem ale troszke zimno bylo wiec chwilke no i jeszcze na obiedzie. aaaaale sie najadlam a teraz moze jakas mala drzemka tylko musze salatke gyros skonczyc
|
||||
|
|
|
#3872 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
heh Papeteria - to mój TŻ tak zawsze "końcówki" końcówkami nazywa i tak mi się udzieliło
![]() a to mój dzisiejszy bluzeczkowy zakup
|
#3873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niekiedy tak mam, że jak coś zacznę i mi nie wychodzi to rzucam tym w kąt ale teraz się postaram żeby tak nie było.
|
|
#3874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tzz bedę musiała się w coś zaopatrzyć
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
itakasia, jaszczka śliczne brzuszki,
itakasia - bardzi jesteś podobna do mojej koleżanki, nawet fryzurę macie podobną.
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
GRATULACJE
|
||
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam za bardzo czasu zrobic fotek wiec wrzucam zdjecia z neta.
moje dzisiejsze zakupy |
|
|
|
#3879 |
|
Zadomowienie
|
...no i zapytał: " jak się dziś czuje mój dzidziuś"?, co do głupiego kaloryfera dogadaliśmy się tak że przed zaśnięciem zakręcamy żeby troszkę się ochłodziło i żeby jemu było łatwiej zasnąć a potem odkręcamy żeby mi w nocy było cieplutko Pierwszy raz mój M "wygonił" mnie na wizaż Powiedział przed chwilką żę dawno nie byłam z koleżankami pogadać więc mam iść a on wykąpie małą ![]() Jutro jedziemy na urodziny do teściowej więc pewnie cały dzień nas nie będzie, może wieczorem jak wrócę to zerknę co u Was.Poza tym to będzie też pożegnanie teściowej bo w przyszłym tygodniu wyjeżdża do pracy do Niemiec, jeździ tam już drugi rok opiekować się taką starszą panią ( w pełni sprawną).Ma bardzo dobre warunki pracy i traktują ją jak rodzinę więc ona sama jest bardzo zadowolona.Jeździ na zmianę z taką drugą panią co dwa miesiące. idealnecialo GRATULUJĘ wymarzonego chłopczyka!!!!! itakasia GRATULUJĘ dziewczynki !!!!!! Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-02-27 o 20:28 |
|
|
|
#3880 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kobietki ale dzis mialam mix - ryba, kasputa kiszona, lody, ciasto.... bylo pysznie
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-02-27 o 20:28 |
||||
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rano parowki i kanapki z serem i pomidorem, potem Milky Way, chipsy, longer, zupa cebulowa z pieczywem czosnkowym, ryba z frytkami, prince polo, a teraz dwa podejscia do salatki gyros
|
|
|
|
|
#3882 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
cciesze sie ze pokoj sie podoba bo sama robilam a brzuszek maz mi zrobil ale tez sie ciesze ze sie podoba:P
|
||
|
|
|
#3883 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja teraz przez Ciebie nie będę mogła zasnąć bo narobiłaś mi takiego wielkiego smaka na sałatkę gyros.Może poślę mojego M do Ciebie po troszkę tej sałatki, podzielisz się??? ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
No w to że brzuszek Ci mąż zrobił to akurat nie wątpię
|
||
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko musi sie spieszyc bo znika w tepie swiatla
|
|
|
|
|
#3885 |
|
Wtajemniczenie
|
My dzisiaj też skoczyliśmy na zakupy i mam nową bluzeczkę bez rękawów,żeby zaczarować wiosnę żeby przyszła
i koszulkę do karmienia,a póki co może do spania żeby brzuszek miał luźno,a Lenka dostała spodnie-ogrodniczki z 5-10-15 Szukałam zdjęć na internecie,bo nie chce mi się robić,ale znalazłam tylko koszulę:http://moda.allegro.pl/item939170017...ienetta_l.html Wkleję jeszcze paputki z tesco,które kiedyś kupiliśmy przy okazji
|
|
|
|
#3886 |
|
Wtajemniczenie
|
Słodkie paputki.
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
ale wy gaduły jesteście... ja padam po całym dniu
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a koszule mam podobna z tej firmy
|
|
|
|
|
#3889 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coz u nas synus bedzie dzielil z nami sypialnie ew jak bedzie wiekszy pokoik rozowy z siostrą hihihi......... Taaaak synus... jestem ciekawa reakcji mojego.. Czy bedzie to "aha", "ok", czy moze usmiech tylko i zaraz zapomni? Wiem ze najbardziej oczekiwalabym jakiejs wiekszej reakcji .. no zeby wzial mnie w ramiona ze szczescia i mowil o tym jaki jest szczesliwy, jak sie cieszy.. -ale to moja wybujala wyobraznia jak zawsze... ...... Hmm moze dowiem sie o tym usg czy robi takie w 30 tyg..moze pojade.. ciekawe kogo przekonam by mnie zawiozl i kto mi da kase:/ znow meza prosic? tzn nie prosic tylko mu mowic.. A wogole jakby sie dowiedzial ile teraz wydalam, a dodatkowo te mizerne rezultaty... ehhh ......... A teraz tez masz "serca dwa" tyle ze nie w piosence.. A raczej hmm.. razem 3 ![]() ......... Sliczny brzuszek ale czas na nowy :P nie zaniedbuj nas!Cytat:
Rosnie rosnie..Cytat:
jakies tam swoje teorie mial, a teraz ma zonka ..Zdjątko jakies wstawie jak wyladuje u siebie w domu, czyli byc moze poniedz-wtorek. I jak porobie, lub zgram z komorki, bo robilam filmikowi zdj. Ale i tak wychwycilam 3 ujecia ewentualne buzki dzidzi z 3/4d(czy jakies to w koncu mieli) , a reszty cialka nic nie bylo widac. Ew. potem z 2d moge wam zrobic ![]() Cytat:
![]() Heh dzieki, mam nadzieje ze sie nabierze. Dzis znow przez telefon pytal dla pewnosci "czyli czy chlopczyk czy dziewczynka powiesz mi za tydzien?". Heh oj nie zdradze sie rpedzej-mam andzieje ![]() Swietny zakup.. no brzuszek jak brzuszek cudny, ale ten biuuuust! wez sie podziel! ![]() dziekuje ale fajnie sie zbiera gratulacje! ![]() Gdzie takie cudne byly?! Ja ogladalam przegladalam poszukiwalam i tesco puste, ani jednych papckow.. a te sa cuuuuuudne! |
|||||
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam cudownie prawie czarne placki na plecach po bańkach. Mówie Wam ssało jak cholera. Oby pomogło, bo moje dziecko wyjdzie z brzucha i mi zacznie kaszleć
|
|
|
|
#3891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A te w dodatku poza tym,że były słodkie to jeszcze na wyprzedaży - 7,9zł z 26zł,więc grzech nie kupić
|
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Slodkie sa az mi zal. muminek88 zakupki na allegro swietne!! Wlasnie przydalby sie taki rozek wiazany, te na rzepe sa do niczego.. No i te wszystkie kołderki do wozyczka do lozeczka.. tez mi sie przydaja Musze sie zastanowic.. tez nad tym co sama mam.. Ale i tak kolderka+poduszeczka+posz ewki do lozeczka musze nowe, bo przeciez Anielce nie zabiore tych od niej A jeszcze czeka wielki zakup lozeczka dla niej + materacyka.. lozko na 160 bede chyba kupowac.. ale kurcze jak nic z 500zl z materacem, ..ufff.. A ty zakupki kiedy odbierasz? przesylaja ci je do niemiec, czy w polsce je zabierzesz jak bedziesZ? A moze ja zle przeczytalam i ty je narazie ogladasz? czy juz zamowilas? Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-02-27 o 22:43 |
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaką wogóle trzeba mieć i czy od tego sprzedawcy by mogła być jakaś? No chyba dobra - do kolan, z odpinanymi cyckami... i do karmienia drugą czy tam więcej .
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#3894 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Potem pewnie dokupię jeszcze drugą jak tą przetestuję
|
||
|
|
|
#3895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ide spac.. Mam caly czas doła, spowodowanego Sagą Zmierzchu... Nie wiem gdzie sie wsadzic.. Nawet nie chcialo mi sie dzis gadac z mezem przez telefon, jestem taka oschła, taka wypluta, zdrętwiała calym moim zyciem... ![]() |
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzeba przyznac mąz ma talent a od 1 wizyty przytyłam 3 kg ael apetyt mam i czuje ze przy nastepnej bedzie kiepsko mam 16 marca więc ponad dwa tyg jeszcze juz się doczekać nie moge !!! będę miała w tedy usg połówkowe![]() Dobranoc dziewczyny
|
|
#3898 |
|
Rozeznanie
|
10 minut przed wyjsciem na impreze przyszly mi zamowione bluzki jednej zdjecie zamieszczam teraz (w tej ide) a nastepna jutro :P
|
|
|
|
#3899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz nikt nie zapyta ;P super |
||
|
|
|
#3900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale fart - albo wyczucie czasu listonosza/kuriera
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

potem bylismy nad morzem ale troszke zimno bylo wiec chwilke no i jeszcze na obiedzie. aaaaale sie najadlam a teraz moze jakas mala drzemka tylko musze salatke gyros skonczyc 

Powiedział przed chwilką żę dawno nie byłam z koleżankami pogadać więc mam iść a on wykąpie małą 

Ja teraz przez Ciebie nie będę mogła zasnąć bo narobiłaś mi takiego wielkiego smaka na sałatkę gyros.Może poślę mojego M do Ciebie po troszkę tej sałatki, podzielisz się???