|
|
#961 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-02-28 o 19:22 |
||||
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
My wszystko mieliśmy zapisane w umowie, bloki 45 minut - 15 minut przerwy, z tym, ze nie było czegoś takiego, ze jest mnóstwo ludzi na parkiecie, a zespół robi przerwe. Grali wtedy kilka szybkich kawałków, aby zmęczyć ludzi. Wiadomo, ze jak jest gorące danie, to przerwa jest dłuższa.
|
|
|
|
#963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie - nie ma co się sugerować anonimowymi opiniami w necie - najlepsze są od znajomych, u których ten zespół grał. U mnie na regionalnym forum, było pełno negatywów, a potem okazało się, ze to konkurencja
|
|
|
|
#965 |
|
Rozeznanie
|
Ja na temat tego zespołu (i ogólnie wielu innych)czytałam na forum-Wesele w Kielcach.
|
|
|
|
#966 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale o innym. Ja wiem że wybrałam bardzo dobrze.Kamila tak myślałam i to forum miałam na myśli. Tylko nie wiem czy wiesz że tam opinie piszą inne zespoły. Niestety. Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-02-28 o 21:17 |
|
|
|
|
#967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o playbacki, dyskietki itp. to szczerze wcale mnie to nie przeraża, najważniejsze, żeby ludzie się bawili i parkiet był pełen do rana |
|
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
ewelkafly-suknia śliczna choć nie w moim stylu
Lena-NOVi nie ma strony, dam Ci później namiary na prv. Oni robią co jakiś czas próby wtedy możesz podjechać i posłuchać Jakbym zapomniała o tym numerze to przypomnij mi![]() pupsik-witamy w naszych skromnych progach Ciasta liczy ok. 10 dkg na osobę.
|
|
#969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lowczyni proszę o namiary na Ciebie
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do zespołu twenty one - ILONA śpiewa rewelacyjnie i ma duże doświadczenie sceniczne!!!!!! Wszyscy mają wykształcenie muzyczne bo uczęszczałam z nimi na zajęcia Co do przerw to nie ma się co dziwic czasami tak jest że potrzeba dłużej odpocząc... Poza tym jest też tak, że ktoś z gości zagada i głupio jest mu przerywac w połowie zdania bo już minęło 15min naszej przerwy i musimy isc grac. frogutka jestem ciekwa czy też znam Twoich znajomych....
|
|
#971 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
|
|
#972 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
witam
24 lipca 2010 ma ślub w parafii Chrystusa Króla na Baranówu czy któraś z was ma wtedy ślub???? pozdrawiam
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
pupsik-najlepiej zapytaj się swojej kucharki ile się liczy ciasta na osobę, mi nasza powiedziała, że w miesiącach letnich liczy się 10 dkg i ok. 10 dgk tortu. Mama mojej koleżanki pracuje w Bristolu i tam też tyle liczą.
|
|
#975 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
nie idę już tam... zaufam sobie, Wam, opinii najbliższych i nie będę nic kombinować... widocznie ta mi się podobała jako całokształt i nie będę tego zmieniać.... 2 czerwca pierwsza przymiarka i tego się trzymajmy ach.... co bym bez Was poczęła??? dziękujęCytat:
ta sukienka jest naprawdę bardzo ładna...
|
|||
|
|
|
#976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja wspominałam bo sama zamierzam kupić suknię z koronki. I mnie się one baaardzo podobają. A jaką chcesz zamówić? Tą co jest na zdjęciu? Napisz coś więcej. Sylwkowa ja tez uważam że forum na kafeterii jest nieobiektywne dlatego nie ma co przywiązywać uwagi do niego. Tam wypisują same bzdury. Madziu a gdzie zniknął link do Twojej stronki?
|
|
|
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Meana1;17529674]Mylisz się moja droga
ja wspominałam bo sama zamierzam kupić suknię z koronki. I mnie się one baaardzo podobają. A jaką chcesz zamówić? Tą co jest na zdjęciu? Napisz coś więcej. Musiałam przegapić Twoją wypowiedz, przepraszam, wybacz mi Chyba zdecyduję się właśnie na tą ze zdjęcia - model WHITE ONE 424 ( salon Madonna). Problemów z figurą nie mam, zaliczam się do wagi lekkiej (46kg), wzrost taki średni więc powinno być dobrze
|
|
|
|
#978 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje za podpowiedzi!
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
Eninka84- śliczne masz buciki, ja właśnie wrociłam z Krakowa, miałam nadzieje, że tam kupie, ale weszłam do wszystkich sklepów z butami w galerii krakowskiej i nawet jednej pary nie przymierzyłam
|
|
|
|
#980 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te z zakrytym czubem tylko, że ecru No i na tej Twojej stronie znalazłam obcas 5,5 cm i ja na pewno takie kupię No i sklep jest w Katowicach też więc będę mogła przymierzyć Bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aaaa pokażę Wam jeszcze jaki zespól mnie zachwycił. Jak byliśmy na targach ślubnych w Katowicach to tam byli. Grają 100% na żywo, ludzie pełni werwy, naprawdę świetni. Tylko, że po pierwsze są z Cieszyna więc trzeba by było ich ściągać w świętokrzyskie a po drugie to już i tak dawno nasz termin mieli zarezerwowany http://www.youtube.com/watch?v=-b_kW_KoVxs No i w ogóle co najlepsze to zgadałam się ostatnio z koleżanką z liceum i ona ich będzie mieć na swoim weselu w przyszłym roku. No i byli z nimi na weselu u brata jej TŻ-a i była zachwycona. No cóż
Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-28 o 22:15 |
|||||||
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
wiem , wiem - tym bardziej że Ja pewnie będę chciała kępki rzęs , cekiny i ogólnie mocny makijaż Dziękuje
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ktoras z was moze byla w pracowni sukien slubnych KLARA? W Zgórsku koło Kielc? Ktos wczesniej pisał ze tam sie wybiera ... tylko niewiem ktora z Was.
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- <<<<<<nasz dzien 07.08.2010>>>>>>>> |
|
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
beaciunia ten zespół merkury naprawdę rewelacja!!!!!!!!
|
#984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#985 |
|
Rozeznanie
|
ewelkafly mi osobiście podobają się suknie ślubne koronkowe pod warunkiem że ta koronka nie wygląda jak na firanki szyta
Widziałam w zeszłym roku piękną koronkową suknie bardzo podobną do tej którą wstawiłaś tylko rozszerzoną od pasa A no i tren był śliczny bo z samej koronki którą później jak się podpięło na suknie to w ogóle się nie odróżniał najważniejsze żeby Tobie się podobała a nie nam![]() Black rose widzę że kolejny kroczek w stronę wesela Dzisiaj będę dzwoniła do kancelarii więc jak coś będzie wiadomo to dam Ci znać![]() srubka87 przykro mi. Ale tak to właśnie czasem wychodzi i niestety nigdy się tego nie przewidzi... alamig bardzo ładne pupsik a z tym ciastem to kucharka powinna chyba wiedzieć. Nam właśnie kucharka będzie ciasta piekła to powiedziała że jak już będziemy wiedzieli ile gości będzie to ona już będzie wiedziała jak z tymi ciastami tak żeby wystarczyło i na wesele i na poprawiny no i jak będziemy chcieli to gościom też w pojemniczki może popakować Boto zależy czy chcesz na samo wesele czy z poprawinami itp madziastanczyk to Ty nie śpiewasz w tym zespole od kawałka studiów? Bo tak mi się coś kojarzy... kasiawisnia moi znajomi robili sobie obrączki przy rondzie na paderewskiego i byli zadowoleni ale jak się nie mylę to dzewczyny podawały kiedyś już na forum namiary na złotników więc musisz przejrzeć nasze wcześniejsze pogaduchy ![]() A najlepiej z zespołem to mam chyba ja bo do tej pory nie wiem jak oni się właściwie nazywają ![]() Ech gaduły gaduły nie miałam za bardzo czasu na weekendzie i ledwo was nadrobiłam hihi
|
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Hello Dziewczynki!Właśnie piję kawkę i podczytuję Was troszkę
Idę zaraz na uczelnię, ale okrutnie mi się nie chce. Wczoraj mój Tz-cik pojechał do Warszawy i wróci za ok. 2 tyg. Ja miałam jechać, ale prawdopodobnie pod koniec tygodnia będzie pogrzeb taty mojej świadkowej dlatego muszę zostać. Mój Tż studiuje ostatni semestr, ale rozstania z nim są coraz trudniejsze. Uwielbiam kiedy jest obok i choć zostało nam tylko kilka miesięcy tych rozstań to dosłownie prawie płąkac mis ię chce kiedy wyjeżdża. Całe szczęście, że mam WasJa też byłm na weselu gdzie zespół robił strasznie długie przerwy(teraz Wam nie powiem jaki bo zapomniałam), ale to jest okrutnie irytujące. Ja rozumiem, że zespół tez potrzebuje odpocząć, ale jesli robi sobie dłuższa przerwę to niech potem zrobi dłuższy blok.
Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-03-01 o 08:50 |
|
|
|
#987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja byłam na weselu gdzie zespół najpierw grał u jednych znajomych i przerwy były króciutkie a później kolejni znajomi ich wzięli i robili tak długie przerwy ze szok...ale starszy do nich poszedł pogadał i później już było ok
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
yhm będę czekac na wiadomośc ... strasznie długo to trwa ![]() ja też właśnie kończe kawke i do pracy zmykam bleee miłego dnia dziewczynki
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, czy któraś z Was zamawiała może tą księgę? http://www.allegro.pl/item930978593_...04_strony.html Jest jakoś wyjątkowo tania jak na 104 strony (inne kosztują po 80zł za 40 stron) i w sumie wygląda całkiem nieźle (liczę, że da się ten stroik odczepić, bo jakoś niezbyt mi się z nim podoba
). Przekonują mnie komentarze dotyczące tej księgi w profilu sprzedającego. Co o niej myślicie?
|
|
|
|
#990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Tęczy widziałam ostatnio księgi gości i miałam nawet zapytać jakie są bo wolała bym w sumie kupić i widzieć jak to wygląda na żywo ale do wesela nam zostało sporo czasu więc się nie zatrzymywałam przy stoisku...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

my nawet pod nich zmieniliśmy pierwotną datę ślubu
naprawdę warto,słuchaliśmy ich płyt z wesel i wypadają jak dla mnie rewelacyjnie
Polecam

Jakbym zapomniała o tym numerze to przypomnij mi

Agatek