|
|
#1261 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
ja dałam w jadwidze 600 zł za slub 150 organiscie 200 zł siostrze za kwiaty
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, nastwiłam się, że będę miała 3 metrowy welon jednak dopadły mnie pewne wątpliwości, a mianowicie jak sobie z nim poradzić w kościele przy siadaniu i wstawaniu? Boję się, że jak nieuważnie na nim usiądę, to wyrwę go z włosów
Jak myślicie?
|
|
|
|
#1263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale nie miała z tym większego problemu
|
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy go zdjęła? Zaraz po kościele czy dopiero na sali?
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sądzę że nasze świadkowe dadzą sobie jakoś z nimi radę, abyśmy go nie zostawiły na krześle w kościele hihi . A mam zamiar go zdjąć po życzeniach w kościele, jak będę wsiadała do samochodu aby mi nie przeszkadzał. Bardziej się zastanawiam się kiedy go założyć czy właśnie nie już w kościele? Boje się że w samochodzie będzie mi strasznie z nim ciężko jakoś się ułożyć, że przytrzasnę go drzwiami itd.
|
|
#1267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już to 2. Ale na mniejszym obcasiku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajny pomysł....myślę że świadkowa pomoże i będzie OK
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lowczyni zgadzam sie z Toba w 100% :0 najważniejsze jest świadomość i uczucia bo tak czy siak obrączkę zawsze mozna zdjąc jak ktoś ma na to ochotę poza tym zawieram małżeństwo dla sebie dla nas a nie dla świata wokół ![]() wg.mnie obrączki powinny być takie które sie nam podobają na ktore zawsze bedziemy patrzec z sentymentem woli ktoś dwukolorowe super klasyczne też swietnie poza tym znudzenie obrączką dziwnie brzmi :P sorry ze tak mówie to takie dwuznaczne ale to chyba mój punkt widzenia ja bede mieć obraczki 6mm z satynowanego żółtego złota proste. Nie chciałam zbyt mocno klasycznych. Mój TŻ ma taka, a moja jest z sznurkiem małych 16 cyrkonii przy brzegu. Jak ją zobaczyłam to wiedziałam ze to ta I co najważniejsze , mój TZ zawsze miał inny gust w obraczkach niz ja a te zgodnie jednym chórem od razu nam sie spodobały wiec cos w tym musi być chyba :P Co do powiększenia to : jeden jubiler powiedział mi ze takiej jak moja obraczki sie nie powiekszy , za to inny sprawdzony złotnik przez moich rodziców powiedział , ze najprostsze to nie bedzie ale da sie zrobić także to tez kwestia fachu i wprawy złotników ![]() kurcze rozpisałam sie :P aaaaahaaa znalazłam cukiernie koszt za kg ciasta 16 zł macie może kochane orientację jaki jest przelicznik gram na osobę na wesele? ano i butki kupiłam super wygodne i cena przystepna 85 zł interes życia zrobiłam ![]() Alamig ja też bede miec 3 metrowy welon moja świadkowa bedzie w kosciele nad nim czuwać .zmienie go po kosciele a przed salą
Edytowane przez trooskava Czas edycji: 2010-03-04 o 09:59 |
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie czytam i widzę że dziewczyna od nas nijaka beaciunia ma do odstąpienia zespół. Mam nadzieję że nic się nie stało i tylko miała zamówione dwa zespoły albo zdecydowała się jednak na jakiś inny?
Trooskava pochwal się bucikami interesem życia Gdzie zamawiasz ciasta tak tano? Bo ja sama w Szarotce.ewelkafly co do wizyty u mnie to nic się nie martw ze wszystkim na pewno zdążymy sukienka ważniejsza
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-04 o 10:02 |
|
|
|
#1270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciasta zamawiam we Włoszczowej , z CK kawałek ale z Jedrzejowa już blizej a tam mam pełno rodziny wiec luzz ![]() ciacha sprawdzone i wypróbowane na weselu wiec sie nie zastanawiam :P Kochana wiesz ile gram na osobe ciasta ma przypadać moze? |
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Trooskava, parę stron wcześniej dziewczyny o tym pisały. Ja się nie orientuje bo ciasta mam w cenie. A kupuje tylko ciasta dla gości na pożegnanie do zapakowania.
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje kochane
no a dzisiaj dzwonię o samochodzik sie dowiedziec zobaczymy jak pojdzie jak coś to sie pochwalęposzukuje jeszcze jakieś Pani / Pana co mógłby na ślubie mi zaśpiewać Ave maryja ![]() znacie kogoś takiego?? |
|
|
|
#1274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- nazywa się Kasperek
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
Mi się podoba sukienka Ewelkafly i myślę że powinnaś zamówić,będziesz w niej pięknie wyglądać chudzielcu
a tak wogóle to się znamy nawet razem studiowałyśmy a na kursie razem siedziałyśmy myslałam ze ta ciocia przysle ci coś fajnego ale widać tzreba liczyc na siebie.. myślę że potem bez większego proble3mu sprzedasz..miłgo dnia dziewczynki
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
No to wszystko w porządeczku
. Wolałam się zapytać bo różnie to w życiu los się człowieka układa. A to tylko twoja wybredność co do zespołu się odezwała hihi
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-04 o 13:44 |
|
|
|
#1279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hi hi hi zgadza się- Paulina to moja przyjaciółka 1 maja sama ślubuje i ja śpiewam na jej weselisku!!!
...Jeszcze jeden raz plaża pusta, jeszcze jeden raz niech zapłoną usta jak w tamten dzień i noc co nam zabrała sen... Edytowane przez madziastanczyk Czas edycji: 2010-04-05 o 21:55 |
|
|
|
|
#1280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kryptoreklamy w moich postach, nie mam żadnego interesu w tym, żeby zachwalać p.Wójcika, widziałam go raz w życiu podczas rezerwacji terminu i wpłaty zaliczki, po prostu widziałam też jego prace nie umieszczone na jego www ( pokazywał nam na komputerze) i na tamtą chwilę jego prace oceniłam naprawdę dobrze, dlatego uważam, jak już to napisałam wcześniej, że nie zasługuje on na miano "niższej ligi", jestem ciekawa jak jego prace wyglądają teraz, ale chyba będę musiała poczekać do własnego ślubu, żeby się o tym przekonać.Co do braku aktualizacji zdjęć ślubnych na stronie dodam,że p.Wójcik nie zajmuje się wyłącznie fotografią ślubną jak również reklamową, robi sesje zdjęciowe modelkom, więc zwyczajnie nie ma czasu na aktualizację strony, o czym sam nam powiedział. Właśnie ze względu na jego doświadczenie w różnych dziedzinach fotografii zdecydowaliśmy się na to by fotografował nasz ślub i wesele.
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten Twój ślub gdzie jesteś starszą to pewnie o 18 w Łącznej?
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
na ślubach śpiewa często moja koleżanka-też Paulina, ale będzie w Polsce dopiero w lipcu. Skończyła szkołę muzyczną więc wie co robi
namairy mogę na priv
|
|
|
|
#1283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo też chciałabym, żeby mi ktoś zaśpiewał Ave Maria
|
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
Ja też
Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-03-05 o 21:13 |
|
|
|
#1285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten ślub będzie na Karczówce u ks. Jana
...Jeszcze jeden raz plaża pusta, jeszcze jeden raz niech zapłoną usta jak w tamten dzień i noc co nam zabrała sen... Edytowane przez madziastanczyk Czas edycji: 2010-04-05 o 21:56 |
|
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to musisz z nią porozmawiać, bo ona na 16 śpiewa u mnie, a na 18 musi dojechać do Łącznej i bała się że na ten drugi ślub nie zdąży., więc nie wiem jak Cię wciśnie na 17. Przynajmniej tak miała zaplanowane ponad miesiąc temu jak ja u niej rezerwowałam termin.
|
|
|
|
#1288 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=sunshine8408;176039 38][QUOTE=
Byłam wczoraj w cukierni Braci Janusz. No przyznam, że miałyście rację- ta babka jest pokręcona na maxa, wyjechała mi z tekstem: "skoro mam ślub w lipcu, to mogę się jeszcze wstrzymać z zamówieniem tortu, bo mogę się rozmyślić a do 40 mogę być jeszcze panną" ![]() Zaczęłam ją tak gasić, że aż moja mama prosiła abym się opanowała W końcu usłyszał moją kłótnię właściciel, i już normalnie z nami rozmawiał. Za tort owocowy (bananowo-wiśniowy) płacę 36,00zł za 1kg. Zamawiam 16kg. bo będzie u Nas na weselu ok.160 osób. Ach, a na sam koniec zostawiłam mu moje CV i powiedziałam,że z przyjemnością zajmę miejsce tej zrzędy, jeżeli zależy mu na właściwej i kompetentnej obsłudze klienta [/QUOTE]OOOO MAAAAASAAAAKRAAAAAAAA!!!! sunshine Ty wariatko!!!! ![]() Ależ z Ciebie diabełek... Należało się tej babie ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Nie no to ja ją rezerwowałam w wakacje i wtedy nie miała żadnych innych ślubów!!!!!!
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
To lepiej się upewnij. Ja Ci mówię to co od niej usłyszałam.
|
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
Kurtynka
pech to pech jedna w lipcu wraca jak piszecie druga rodzi wkrótce (nie bede jej obciązac w takim stanie olaboga szukam dalej śpiewaczki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

Niby powiedzieli, że jeszcze daleko, ale na końcu kalendarza ołówkiem już parę dat jest zapisanych to i ja na wszelki wypadek poprosiłam o wpisanie 
Jak myślicie?
Ale nie miała z tym większego problemu
. A mam zamiar go zdjąć po życzeniach w kościele, jak będę wsiadała do samochodu aby mi nie przeszkadzał. Bardziej się zastanawiam się kiedy go założyć czy właśnie nie już w kościele? Boje się że w samochodzie będzie mi strasznie z nim ciężko jakoś się ułożyć, że przytrzasnę go drzwiami itd.

ale to chyba mój punkt widzenia 

Należało się tej babie 
pech to pech