Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-17, 12:29   #2311
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Dżem dobry

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ide do dekoratorki w piatek albo poniedzialek i koncepcja jest taka sama. Masz moze jakies zdjecia dekoracji?
Chyba mam coś w tych kolorkach pozapisywane - będę w domu wieczorem to powrzucam

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mogę zdradzić

No ale Wam napiszę Daawno temu mój TŻ stepował, w zasadzie nie wiele osób pamięta, w ogóle prawie wszyscy nie mają o tym pojęcia, bo to było z czasów podstawówki-liceum, czyli bardzo dawno. Wiele lat nie stepował, ale nigdy tego nie zapomniał. Wystarczy, że sobe przypomni. No i na koniec zrobi malutkie show . Tak żeby zaskoczyć gości. Właściciel firmy -handlarz samochodów a stepuje

TTylko się nie wygadajcie, bo to tajemnica
Fajna niespodzianka. Obiecuję nie puścić pary z ust

Jak ktoś gdzieś widział wiosnę, to proszę jej dać kopa w tyłek na rozpęd Śnieg u mnie sypie
Stary 2010-03-17, 12:41   #2312
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dżem dobry

[.....]
Jak ktoś gdzieś widział wiosnę, to proszę jej dać kopa w tyłek na rozpęd Śnieg u mnie sypie
U mnie jest, ale jej nie oddam! Zasłużyłam sobie na nią po tych mrozach A przebiśniegi i sasanki pięknie dziś rozkwitły!
Stary 2010-03-17, 12:48   #2313
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Ja biorę, ale chyba to rzucę
Strasznie bym chciała dziecka...

Ostatnio przeczytałam, że nowe badania wskazują u obecnych 30-35latek początki nadciśnienia związane z długim przyjmowaniem pigułek anty
ja brałam 2,5 roku teraz miałam półroczną przerwę w braniu, teraz znowu zaczynam.. w sumie gumki mi nie przeszkadzja ale nie chcę mieć okresu podczas wesela, a z obliczęn wynika że bym miała.. bedę brała może 2-2,5 roku i chyba dopiero wtedy zaczniemy staranka, jak znajde stała pracę to może wcześniej

ja dzisiaj dośc długo rozmawiałam z moją gin na temat tabsów.. nie ma zagrożenia że dziecko urodzi się chore, czy będzie się miało problemy z zajściem w ciązę.. problem z zajściem mają przeważnie dziewczyny które przed rozpoczęciem zazywania tabsów miały nieregularne cykle i były młode..
mówiła mi też o negatywnych skutkach, gdy dziewczyna paliła papierosy i coś potem z zyłami miała, o jakiejś dziewczynie którą strasznie bolała przez tabsy głowa i trafiła na neurologię.. każdy organizm reaguje inaczej

mi powiedziała że jak będę chciała się starać to mam brać kwas foliowy i starac się po 3 miesiącach od odstawienia tabsów.. ja się zasmiałam, a co będzie jak zajdę wczesniej, to stwierdziła że jest więkze prawdopodobieństwo ciązy mnogiej, ale z dzieckiem będzie ok

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
U Nas też będzie biesiada!
Rodzina TŻcika również jest rozśpiewana, więc może być mnóstwo śmiechu przy tym
Disco Polo też mi nie przeszkadza na weselu (tylko z wykluczeniem piosenek o podteście 'będę brał Cię...' itp.)

Witam

Jakieś choróbsko mnie chyba bierze potrzebujeżeby je przegonić dalekooo

U mnie dzisiaj STUDNIÓWKA

ja tam lubię na weselu disco-polo u mnie wszyscy się przy tym bawią chociaż muzyka ma być rózna

gratuluję 100-dniówki teraz to już z górki

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mogę zdradzić

No ale Wam napiszę Daawno temu mój TŻ stepował, w zasadzie nie wiele osób pamięta, w ogóle prawie wszyscy nie mają o tym pojęcia, bo to było z czasów podstawówki-liceum, czyli bardzo dawno. Wiele lat nie stepował, ale nigdy tego nie zapomniał. Wystarczy, że sobe przypomni. No i na koniec zrobi malutkie show . Tak żeby zaskoczyć gości. Właściciel firmy -handlarz samochodów a stepuje

TTylko się nie wygadajcie, bo to tajemnica
fajnie

Cytat:

u mnie raz słońce, raz snieg normalka
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:50   #2314
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
U mnie jest, ale jej nie oddam! Zasłużyłam sobie na nią po tych mrozach A przebiśniegi i sasanki pięknie dziś rozkwitły!
Zlituj się - podeślij chociaż na weekend
Wczoraj rano - minus 7

U mnie też są przebiśniegi - tylko jakieś nietypowe. Przebijają sie spod śniegu głównie na chodnikach, są brązowe i śmierdzące

Mam nadzieję, że ta masakrycznie długa zima zostanie mi zrekompensowana w postaci pięknego lata
Stary 2010-03-17, 12:53   #2315
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Zlituj się - podeślij chociaż na weekend
Wczoraj rano - minus 7

U mnie też są przebiśniegi - tylko jakieś nietypowe. Przebijają sie spod śniegu głównie na chodnikach, są brązowe i śmierdzące

Mam nadzieję, że ta masakrycznie długa zima zostanie mi zrekompensowana w postaci pięknego lata
w życiu! ostatni weekend spędziłam w domu z powodu nawałnicy śniegu
Stary 2010-03-17, 12:53   #2316
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Stary 2010-03-17, 12:53   #2317
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
a nam w niedzielę stuknie 5 m-cy do ślubu i potem 4 z przodu
Dziękuje.
A u Ciebie jeszcze lepiej,bo rowne 5 miesięcy i 4 z przodu.

Bleh,dzisiaj jest nieprzyjemnie.Pochmurno. :/

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:01
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:03   #2318
lain
Zakorzenienie

Czesc u mnie co jakis czas wychodzi sloneczko

Cytat:
Disco Polo też mi nie przeszkadza na weselu (tylko z wykluczeniem piosenek o podteście 'będę brał Cię...' itp.)
to chyba niewiele zostaje

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
biesiada jest fajna jak z pomysłem zrobiona i wszyscy w niej uczestniczą i nie trwa za długo
A przewaznie tak jest ze np. 3 osoby "wyją" pod nosem jakies piosenki biesiadne i to mnei wkurza i niecierpie tego. Po kit w ogóle zaczynaja spiewać jak widzą ze nikt sie nie dołaczy. i właśnie niektórzy z rodzinki tzta jak już % to tak spiewają. no udusić takich, aby innym gościom przeszkadzają. i to jest właśnie dla mnei spiewanie na siłę. nikomu niepotrzebne no ale musi być
ooo to z czyms takim jak "robienie biesiady" sie nie spotkalam jak to wyglada?
raczej chodzilo mi o to ze zespol nie bedzie wykonywal tego typu piosenek do tanca (wiadomo,ze pewnie jakies Sokoly itp to poleca, ale nie jakis biesiadny nikomu (a przynajmniej mi) nieznany hardcore ).
z reszta u mnie prawdopodobnie zbyt wielu milosnikow biesiady nie bedzie, bo srednia wieku to w glownej mierze bedzie 24-30 lat ja sama z reszta srednio znajduje sie w takich klimatach do tanca szczerze mowiac wole jakies disco klimaty lat 70-80. przy ktorych tez super sie mozna powydurniac

a my dzis idziemy podpisywac ostateczna umowe z cukiernia bedzie degustacja i wybierzemy ciasta na stol i do paczek no i zobaczymy czy podejma sie zrobienia naszego wybranego projekt tortu w sumie widzialam na ich stronie bardzo podobny tyle, ze bez czarnych wzorkow - mam nadzieje, ze nie bedzie z tym problemu
dlatego tez moj jadlospis dzis bardzo skromny, bo wieczorem czeka mnie az zanadto cukru

zaczelam sie dzis rozgladac za ponczochami do slubu... takie fajne, cieniutenkie mgielki (5-8den) to wydatek 50-70zl... hmmm
i chyba jednak zdecyduje sie na biale, bo cos mi nie pasuje zeby pod suknia byla bezowa koronka, a przy takich cieniutkich ponczoszkach to wlasciwie na nodze sa transparentne, a ta koronka bylaby fajna biala

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:05
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:08   #2319
gospella
Wtajemniczenie

witam i o zdrowie pytam
mnie boli głowa i oczywiście mam @

byłam dziś po świadectwo chrztu i ani wzmianki o bierzmowaniu, więc muszę isć znowu do innje parafii, jak u tżta się coś takiego okaże to kosmosik

zaproszenia rozdaję dziś 2 sztuki, także się rozpędzilismy
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:11   #2320
mariiasia
Zadomowienie

u mnie też sypie ten durny śnieg
paskudztwo.....

lain, to będziesz dzisiaj miała prawdziwą bombę kaloryczną na dobranoc
ale wiesz, kiedyś widziałam w "bridezillas" jak panna młoda degustowała torty tak: brała do buzi, przemieliła i wypluła
ku obrzydzeniu i protestom reszty zebranych

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:12   #2321
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
zaczelam sie dzis rozgladac za ponczochami do slubu... takie fajne, cieniutenkie mgielki (5-8den) to wydatek 50-70zl... hmmm
i chyba jednak zdecyduje sie na biale, bo cos mi nie pasuje zeby pod suknia byla bezowa koronka, a przy takich cieniutkich ponczoszkach to wlasciwie na nodze sa transparentne, a ta koronka bylaby fajna biala

ja będę miała takie zwykłe pończochy samonośne.. koszt bodajże 15-20 zł
Stary 2010-03-17, 13:13   #2322
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

ooo to z czyms takim jak "robienie biesiady" sie nie spotkalam jak to wyglada?
raczej chodzilo mi o to ze zespol nie bedzie wykonywal tego typu piosenek do tanca (wiadomo,ze pewnie jakies Sokoly itp to poleca, ale nie jakis biesiadny nikomu (a przynajmniej mi) nieznany hardcore ).
no własnie tym spiewaniem niektórzy próbują rozpocząć biesiadę. Ale na ogół jest tak jak piszę kilka osób śpiewa reszta patrzy z politowaniemchca spiewać różne biesiadne piosenki z wszytskimi gośćmi no ale im nie wychodzi bo nikt nie chce śpiewać. I wyją takie łosie przez jakiś czas zwłaszcza jak sobie wypijąnienawidz ę tego
Czasami zespół podchwyci i śpiewa ale coraz rzadziej. Odchodzi się (na szczęście) od tego.
Czasami tez młodzi przygotowują spiewniki z piosenkami biesiadnymi, żeby wszyscy mogli spiewać, no ale jak mówie coraz rzadiej te biesiady są. i u nas nie będzie, chociaż tak jak piszę niektórzy będa chcieli ją zainicjować

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:19
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:18   #2323
chilanes
Zakorzenienie

lain a powiedz mi.... a kto tą koronkę od pończoch ogladać będzie? Ty w toalecie i kto jeszcze? Bo ja np nei zamierzam podnosić kiecki, by się chwalić majtaskami

gospella hmmm obawiam się, ze u mnie też będzie taks amo najlepsze to są te ich przepisy i wymogi durne: bierzmwoanie brałam w mojej obecnej parafii, komunię też, wtedy musiałam dawać akt chrztu, który mają w papierach, ale nie.... 50 raz muszę wybrać akt chrztu z innej parafiii i dać do mojej, bo "oni nie wiedzą, czy jestem ochrzczona"

obca7 ojjj cieszę się, że u mnie w rejonie nie ma takiego czegoś

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:19
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:26   #2324
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
lain, to będziesz dzisiaj miała prawdziwą bombę kaloryczną na dobranoc
ale wiesz, kiedyś widziałam w "bridezillas" jak panna młoda degustowała torty tak: brała do buzi, przemieliła i wypluła
ku obrzydzeniu i protestom reszty zebranych
jak mnie po tej wizycie nie bedzie bolal brzuch to jeszcze na silke skoczymy
ja tak powinnam degustowac, bo mnie strasznie szybko zaczyna mdlic od slodkiego dobrze, ze TZ-ciasteczkowy potwor podola gdybym ja nie dala rady

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja będę miała takie zwykłe pończochy samonośne.. koszt bodajże 15-20 zł
ja chce takie super cieniutkie, bo w srodku lata im ciensze tym lepsze
w Wolfordzie sa takie 5den, ale u gory nie ma takiej fajnej koronki jak w tych
Załącznik 2955847
(pomijajac jakie fatalne patykowate nogi ma ta modelka )
o a te sie nawet do sandalkow nadaja Załącznik 2955848

cos takiego bym chciala

Cytat:
no własnie tym spiewaniem niektórzy próbują rozpocząć biesiadę. Ale na ogół jest tak jak piszę kilka osób śpiewa reszta patrzy z politowaniemchca spiewać różne biesiadne piosenki z wszytskimi gośćmi no ale im nie wychodzi bo nikt nie chce śpiewać. I wyją takie łosie przez jakiś czas zwłaszcza jak sobie wypijąnienawidz ę tego
Czasami zespół podchwyci i śpiewa ale coraz rzadziej. Odchodzi się (na szczęście) od tego.
Czasami tez młodzi przygotowują spiewniki z piosenkami biesiadnymi, żeby wszyscy mogli spiewać, no ale jak mówie coraz rzadiej te biesiady są. i u nas nie będzie, chociaż tak jak piszę niektórzy będa chcieli ją zainicjować
a to z taka biesiada sie na zadnym weselu jeszcze nie spotkalam
raczej mialam do czynienia tylko z takimi przyspiewkami przy ktorych zmusza sie pare mloda do calowania

Cytat:
lain a powiedz mi.... a kto tą koronkę od pończoch ogladać będzie? Ty w toalecie i kto jeszcze? Bo ja np nei zamierzam podnosić kiecki, by się chwalić majtaskami
ja i TZ
na tej samej zasadzie chce biale stringi (choc przeciez majtki tak czy siak nie przeswituja przes suknie i teoretycznie moglyby byc nawet czarne ) i chyba kupie jednak bialy biustonosz pomimo tego, ze cielisty bardziej by sie przydal juz po slubie
ja mam jakos tak, ze bielizna wplywa na moje samopoczucie. dlatego lubie koronki, gorseciki, ponczochy na pasku itp. i jeszcze jak wszystko do siebie ladnie pasuje
nikt tego nie widzi, ale ja majac swiadomosc, ze mam taka fajna bielizne na sobie to sie fajniej czuje - sexy (wiem dziwna jestem )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:28
Stary 2010-03-17, 13:29   #2325
chilanes
Zakorzenienie

nie no ok, ja też lubię łądną bieluznę, ale np co do pokazywania sie Tż po weselu, to zamierzams ię przebrać, bo po całym dniu i nocy ten komplet na ciele raczej będzie mało erotyczny
Stary 2010-03-17, 13:33   #2326
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

obca7 ojjj cieszę się, że u mnie w rejonie nie ma takiego czegoś
ciesz się ciesz, u nas zawsze jakies pijaki musza z przyspiewkami i pieśniami biesiadnymi wyskoczyć

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
a to z taka biesiada sie na zadnym weselu jeszcze nie spotkalam
raczej mialam do czynienia tylko z takimi przyspiewkami przy ktorych zmusza sie pare mloda do calowania
łeee "gorzko gorzko" i "ona temu winna pocałować go powinna" to na każdym weselu jest i musi być
biesiada jest jak właśnie full piosenek śpiewają typu szła dzieweczka i takie tam.
Stary 2010-03-17, 13:36   #2327
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-17, 13:37   #2328
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nie no ok, ja też lubię łądną bieluznę, ale np co do pokazywania sie Tż po weselu, to zamierzams ię przebrać, bo po całym dniu i nocy ten komplet na ciele raczej będzie mało erotyczny
no ale dla mnie z biala koronka bedzie idealnie i juz
sama musze sie sobie podobac zeby sie dobrze czuc a jak bedzie biala bielizna, biala suknia, biale buty i bezowa koronka przy ponczochach to cos mi tu nie bedzie gralo to tak jak w zyciu do czarnego pasa do ponczoch nie naloze ponczoch bezowych - no nie gra mi i juz

ja nawet nie planuje nocy poslubnej w czasie poslubnego poranka (bo zakladam, ze wesele potrwa do rana) raczej odbedzie sie juz w niedzielna noc w naszym mieszkanku i w zupelnie innej bieliznie - takiej bardziej perwersyjnej aczkolwiek bialej zeby bylo slubnie i inaczej niz zwykle (ogolnie to nie mam zadnej bialej bielizny, bo wole czarna/rozowa/czerwona itp. ale na ta noc zrobie wyjatek )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:38
Stary 2010-03-17, 13:40   #2329
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
mam podobne zdanie ale co kraj to obyczaj
Stary 2010-03-17, 13:43   #2330
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
mam podobne zdanie ale co kraj to obyczaj
dokładnie, o gustach się nie dyskutuje

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-17, 13:50   #2331
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
o a te sie nawet do sandalkow nadaja Załącznik 2955848

cos takiego bym chciala
Ooo - takie to ja też poproszę
One tez są z Wolford?
Stary 2010-03-17, 13:52   #2332
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie, o gustach się nie dyskutuje
a na niektóre rzeczy nei ma się wplywu... np. na purtel (czy jak to sie pisze) i tak przyjda i tak
Stary 2010-03-17, 13:55   #2333
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Chyba mam coś w tych kolorkach pozapisywane - będę w domu wieczorem to powrzucam
Dzieki wielkie

Cytat:
A w naszej okolicy, to jest normalne, ze jest biesiada, tzn. zespol chodzi pomiedzy stolami z akordeonami i tanburynami i wszyscy spiewaja "szla dzieweczka", "hej sokoly" itp, ale to sa zazwyczaj piosenki, ktore wszyscy znaja i malo kto nie spiewa, ja uwazam, ze bez tego nie byloby udanego wesela.

A tak w ogole to krzeslo sie przed chwila pode mna zlamalo, reke sobie obtarlam i mnie boli

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:56
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:57   #2334
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo - takie to ja też poproszę
One tez są z Wolford?
te co wkleilam sa firmy Transparenze tylko nie wiem czemu Wizaz blokuje linki do sklepu. wpisz sobie www onlyher pl i tam sa w dziale ponczoch samonosnych
Stary 2010-03-17, 14:00   #2335
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
te co wkleilam sa firmy Transparenze tylko nie wiem czemu Wizaz blokuje linki do sklepu. wpisz sobie www onlyher pl i tam sa w dziale ponczoch samonosnych
Dziękować
Stary 2010-03-17, 14:08   #2336
gospella
Wtajemniczenie

wklejam z innego wątku, bo tu chciałam napisac a się cos pomyliło mi
u nas 72 dni, jeszcze chwila i będzie 2 miesiące, zaczynam się bać
no i @ nie powinnam mieć na slubie, ale moze się poprzesuwa
w ogóle chce już do domu

nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 14:11   #2337
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Dzieki wielkie

A w naszej okolicy, to jest normalne, ze jest biesiada, tzn. zespol chodzi pomiedzy stolami z akordeonami i tanburynami i wszyscy spiewaja "szla dzieweczka", "hej sokoly" itp, ale to sa zazwyczaj piosenki, ktore wszyscy znaja i malo kto nie spiewa, ja uwazam, ze bez tego nie byloby udanego wesela.
no właśnie tak jak pisałam co kraj to obyczaj
U was to jest obowiązkowe na weselu, zgodnie z tradycja a u nas nie. ale chyab starsi ludzie za tym tesknia skoro na weselach sami zaczynaja spiewać. a my młodzi nie lubimy tego i dlatego u nas na weselu nie będzie.
I uwierz mi wesele bez biesiady tez może być bardzo udane
Stary 2010-03-17, 14:14   #2338
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
no i @ nie powinnam mieć na slubie, ale moze się poprzesuwa
w ogóle chce już do domu
Ja właśnie z tego powodu nie odstawiam jeszcze tabsów - boję się, że dostanę @ w najmniej odpowiednim momencie.
Ostawię po poprawinach

Ciekawe ja będzie z powrotem do "normalności" , Tż ma już plan odnośnie daty poczęcia bebika
Ciekawe tylko czy mój organizm się temu planowi podporządkuje
Stary 2010-03-17, 14:28   #2339
madmuazelle
BAN stały

Też się tego najbardziej obawiam,nie chciałabym mieć okres w dniu ślubu.

Apopros biesiad/przyśpiewek.Oglądałam na youtubie filmik,gdzie zespoł przyśpiewał,Młodzi z goścmi stali przy stole,ale widać że im się to nie podobało,bo ta przyśpiewka była głupia. Znajde ten filmik to wkleje/wam tu zapodam.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 14:44   #2340
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
U Nas też będzie biesiada!
Rodzina TŻcika również jest rozśpiewana, więc może być mnóstwo śmiechu przy tym
no wlasnie o cos takiego mi chodzilo, disco polo wg mnie jak najbardziej sie na wesele nadaje, ale kazdy robi jak uwaza, a no i nie bylo opcji ze bedzie dj, musi byc zespol zeby byly przyspiewki(mądre przyspiewki)

dzis mam wolne ale tyle zalatwiania ze masakra,
rano bylam z mama w hurtowni spozywczej, potem pojechalismy z tz po plytki do przedpokoju, potem dentysta, wybor paneli i wizyta u jubilera (podobno obraczki juz sa, wieczorem mozemy je odebrac) teraz chwilka wytchnienia, od 16 ruszamy dalej, spotkanie z zespołem, wizyta w kancelarii u mnie w parafii, zaniesienie kwitka o zapowiedziach do parafii tz, masza (pierwsza spowiedz przedslubna), zakup drzwi, wybor (juz przez net) pralki i lodówki

a tak wogole to u mnie rowniutki miesiac

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2010-03-17 o 14:51
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości