|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Dżem dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak ktoś gdzieś widział wiosnę, to proszę jej dać kopa w tyłek na rozpęd Śnieg u mnie sypie
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
A przebiśniegi i sasanki pięknie dziś rozkwitły!
|
|
#2313 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie chcę mieć okresu podczas wesela, a z obliczęn wynika że bym miała.. bedę brała może 2-2,5 roku i chyba dopiero wtedy zaczniemy staranka, jak znajde stała pracę to może wcześniej![]() ja dzisiaj dośc długo rozmawiałam z moją gin na temat tabsów.. nie ma zagrożenia że dziecko urodzi się chore, czy będzie się miało problemy z zajściem w ciązę.. problem z zajściem mają przeważnie dziewczyny które przed rozpoczęciem zazywania tabsów miały nieregularne cykle i były młode.. mówiła mi też o negatywnych skutkach, gdy dziewczyna paliła papierosy i coś potem z zyłami miała, o jakiejś dziewczynie którą strasznie bolała przez tabsy głowa i trafiła na neurologię.. każdy organizm reaguje inaczej ![]() mi powiedziała że jak będę chciała się starać to mam brać kwas foliowy i starac się po 3 miesiącach od odstawienia tabsów.. ja się zasmiałam, a co będzie jak zajdę wczesniej, to stwierdziła że jest więkze prawdopodobieństwo ciązy mnogiej, ale z dzieckiem będzie ok ![]() Cytat:
ja tam lubię na weselu disco-polo u mnie wszyscy się przy tym bawią chociaż muzyka ma być rózna![]() gratuluję 100-dniówki teraz to już z górki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie raz słońce, raz snieg normalka
|
||||
|
|
|
#2314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj rano - minus 7 U mnie też są przebiśniegi - tylko jakieś nietypowe. Przebijają sie spod śniegu głównie na chodnikach, są brązowe i śmierdzące Mam nadzieję, że ta masakrycznie długa zima zostanie mi zrekompensowana w postaci pięknego lata
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2316 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2317 |
|
BAN stały
|
Dziękuje.
A u Ciebie jeszcze lepiej,bo rowne 5 miesięcy i 4 z przodu. ![]() Bleh,dzisiaj jest nieprzyjemnie.Pochmurno. :/ Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-17 o 13:01 |
|
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
u mnie co jakis czas wychodzi sloneczko ![]() Cytat:
Cytat:
raczej chodzilo mi o to ze zespol nie bedzie wykonywal tego typu piosenek do tanca (wiadomo,ze pewnie jakies Sokoly itp to poleca, ale nie jakis biesiadny nikomu (a przynajmniej mi ) nieznany hardcore ![]() ).z reszta u mnie prawdopodobnie zbyt wielu milosnikow biesiady nie bedzie, bo srednia wieku to w glownej mierze bedzie 24-30 lat ja sama z reszta srednio znajduje sie w takich klimatach do tanca szczerze mowiac wole jakies disco klimaty lat 70-80. przy ktorych tez super sie mozna powydurniac ![]() a my dzis idziemy podpisywac ostateczna umowe z cukiernia bedzie degustacja i wybierzemy ciasta na stol i do paczek no i zobaczymy czy podejma sie zrobienia naszego wybranego projekt tortu w sumie widzialam na ich stronie bardzo podobny tyle, ze bez czarnych wzorkow - mam nadzieje, ze nie bedzie z tym problemu![]() dlatego tez moj jadlospis dzis bardzo skromny, bo wieczorem czeka mnie az zanadto cukru ![]() zaczelam sie dzis rozgladac za ponczochami do slubu... takie fajne, cieniutenkie mgielki (5-8den) to wydatek 50-70zl... hmmm i chyba jednak zdecyduje sie na biale, bo cos mi nie pasuje zeby pod suknia byla bezowa koronka, a przy takich cieniutkich ponczoszkach to wlasciwie na nodze sa transparentne, a ta koronka bylaby fajna biala
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-03-17 o 13:05 |
||
|
|
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
witam i o zdrowie pytam
mnie boli głowa i oczywiście mam @ byłam dziś po świadectwo chrztu i ani wzmianki o bierzmowaniu, więc muszę isć znowu do innje parafii, jak u tżta się coś takiego okaże to kosmosik zaproszenia rozdaję dziś 2 sztuki, także się rozpędzilismy
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
u mnie też sypie ten durny śnieg
![]() paskudztwo..... ![]() lain, to będziesz dzisiaj miała prawdziwą bombę kaloryczną na dobranoc ![]() ![]() ale wiesz, kiedyś widziałam w "bridezillas" jak panna młoda degustowała torty tak: brała do buzi, przemieliła i wypluła ku obrzydzeniu i protestom reszty zebranych
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja będę miała takie zwykłe pończochy samonośne.. koszt bodajże 15-20 zł
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nienawidz ę tegoCzasami zespół podchwyci i śpiewa ale coraz rzadziej. Odchodzi się (na szczęście ) od tego.Czasami tez młodzi przygotowują spiewniki z piosenkami biesiadnymi, żeby wszyscy mogli spiewać, no ale jak mówie coraz rzadiej te biesiady są. i u nas nie będzie, chociaż tak jak piszę niektórzy będa chcieli ją zainicjować ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-03-17 o 13:19 |
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
lain a powiedz mi.... a kto tą koronkę od pończoch ogladać będzie?
Ty w toalecie i kto jeszcze? Bo ja np nei zamierzam podnosić kiecki, by się chwalić majtaskami ![]() gospella hmmm obawiam się, ze u mnie też będzie taks amo obca7 ojjj cieszę się, że u mnie w rejonie nie ma takiego czegoś
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-03-17 o 13:19 |
|
|
|
#2324 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak powinnam degustowac, bo mnie strasznie szybko zaczyna mdlic od slodkiego Cytat:
![]() w Wolfordzie sa takie 5den, ale u gory nie ma takiej fajnej koronki jak w tych Załącznik 2955847 (pomijajac jakie fatalne patykowate nogi ma ta modelka o a te sie nawet do sandalkow nadaja Załącznik 2955848 ![]() cos takiego bym chciala Cytat:
![]() raczej mialam do czynienia tylko z takimi przyspiewkami przy ktorych zmusza sie pare mloda do calowania ![]() Cytat:
na tej samej zasadzie chce biale stringi (choc przeciez majtki tak czy siak nie przeswituja przes suknie i teoretycznie moglyby byc nawet czarne ) i chyba kupie jednak bialy biustonosz pomimo tego, ze cielisty bardziej by sie przydal juz po slubie![]() ja mam jakos tak, ze bielizna wplywa na moje samopoczucie. dlatego lubie koronki, gorseciki, ponczochy na pasku itp. i jeszcze jak wszystko do siebie ladnie pasuje ![]() nikt tego nie widzi, ale ja majac swiadomosc, ze mam taka fajna bielizne na sobie to sie fajniej czuje - sexy Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-03-17 o 13:28 |
||||
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ok, ja też lubię łądną bieluznę, ale np co do pokazywania sie Tż po weselu, to zamierzams ię przebrać, bo po całym dniu i nocy ten komplet na ciele raczej będzie mało erotyczny
|
#2326 | |
|
Wtajemniczenie
|
ciesz się ciesz, u nas zawsze jakies pijaki musza z przyspiewkami i pieśniami biesiadnymi wyskoczyć
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() biesiada jest jak właśnie full piosenek śpiewają typu szła dzieweczka i takie tam.
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama musze sie sobie podobac zeby sie dobrze czuc a jak bedzie biala bielizna, biala suknia, biale buty i bezowa koronka przy ponczochach to cos mi tu nie bedzie gralo to tak jak w zyciu do czarnego pasa do ponczoch nie naloze ponczoch bezowych - no nie gra mi i juz ![]() ja nawet nie planuje nocy poslubnej w czasie poslubnego poranka (bo zakladam, ze wesele potrwa do rana ) raczej odbedzie sie juz w niedzielna noc w naszym mieszkanku i w zupelnie innej bieliznie - takiej bardziej perwersyjnej aczkolwiek bialej zeby bylo slubnie i inaczej niz zwykle (ogolnie to nie mam zadnej bialej bielizny, bo wole czarna/rozowa/czerwona itp. ale na ta noc zrobie wyjatek )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-03-17 o 13:38 |
|
|
|
|
#2329 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2330 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie, o gustach się nie dyskutuje
|
|
#2331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() One tez są z Wolford?
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
a na niektóre rzeczy nei ma się wplywu... np. na purtel (czy jak to sie pisze) i tak przyjda i tak
|
#2333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A tak w ogole to krzeslo sie przed chwila pode mna zlamalo, reke sobie obtarlam i Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-03-17 o 13:56 |
||
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
wklejam z innego wątku, bo tu chciałam napisac a się cos pomyliło mi
![]() u nas 72 dni, jeszcze chwila i będzie 2 miesiące, zaczynam się bać no i @ nie powinnam mieć na slubie, ale moze się poprzesuwa ![]() w ogóle chce już do domu
|
#2337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U was to jest obowiązkowe na weselu, zgodnie z tradycja a u nas nie. ale chyab starsi ludzie za tym tesknia skoro na weselach sami zaczynaja spiewać . a my młodzi nie lubimy tego i dlatego u nas na weselu nie będzie. I uwierz mi wesele bez biesiady tez może być bardzo udane
|
|
#2338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostawię po poprawinach ![]() Ciekawe ja będzie z powrotem do "normalności" , Tż ma już plan odnośnie daty poczęcia bebika Ciekawe tylko czy mój organizm się temu planowi podporządkuje
|
|
|
#2339 |
|
BAN stały
|
Też się tego najbardziej obawiam,nie chciałabym mieć okres w dniu ślubu.
![]() Apopros biesiad/przyśpiewek.Oglądałam na youtubie filmik,gdzie zespoł przyśpiewał,Młodzi z goścmi stali przy stole,ale widać że im się to nie podobało,bo ta przyśpiewka była głupia. Znajde ten filmik to wkleje/wam tu zapodam.
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() dzis mam wolne ale tyle zalatwiania ze masakra, rano bylam z mama w hurtowni spozywczej, potem pojechalismy z tz po plytki do przedpokoju, potem dentysta, wybor paneli i wizyta u jubilera (podobno obraczki juz sa, wieczorem mozemy je odebrac) teraz chwilka wytchnienia, od 16 ruszamy dalej, spotkanie z zespołem, wizyta w kancelarii u mnie w parafii, zaniesienie kwitka o zapowiedziach do parafii tz, masza (pierwsza spowiedz przedslubna), zakup drzwi, wybor (juz przez net) pralki i lodówki a tak wogole to u mnie rowniutki miesiac
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2010-03-17 o 14:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

Daawno temu mój TŻ stepował, w zasadzie nie wiele osób pamięta, w ogóle prawie wszyscy nie mają o tym pojęcia, bo to było z czasów podstawówki-liceum, czyli bardzo dawno. Wiele lat nie stepował, ale nigdy tego nie zapomniał. Wystarczy, że sobe przypomni. No i na koniec zrobi malutkie show
Śnieg u mnie sypie 

ale nie chcę mieć okresu podczas wesela, a z obliczęn wynika że bym miała.. bedę brała może 2-2,5 roku i chyba dopiero wtedy zaczniemy staranka, jak znajde stała pracę to może wcześniej

a nam w niedzielę stuknie 5 m-cy do ślubu i potem 4 z przodu 

aczkolwiek bialej zeby bylo slubnie i inaczej niz zwykle 
Znajde ten filmik to wkleje/wam tu zapodam.