|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
mala byla taka zmeczona po spacerku ze zasnela zaraz po mleczku w moich ramionach-uwielbiam jak sie tak przytula
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie dziwie ci sie ze ta sytuacja cie wystraszyla smutne to ![]() ![]()
|
|
#2042 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
we wtorek tata bedzie mial operacje
![]() kuzwa teraz mnie dopadla migrena, umieram ![]() Wojtusia zauwazylam, ze jakos tak wypada, ze zawsze mam dzien po Tobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() upolowalam Graco za 150zl kupilam jeszcze czapeczke Marcelkowi i buciki ![]() Cytat:
nie rozpisuje sie bo mi glowa peka
|
|
|
#2043 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Sylko, ale ze mnie gapa
Cytat:
Ja też nigdzie mięsa - poza sklepem - nie dostanę i mówi się trudno.Cytat:
Śpi albo na jednym albo na drugim Ale dzisiaj na przykład nie spał na żadnym, więc drzemał więcej w domu. Także te plany dnia to ja mogę sobie wsadzić w ... Stałe będą jedynie pory spacerów i obiadek w międzyczasie, a reszta jest do dyspozycji Pana Hrabiego ![]() Nie pomoże, bo masz włosy bardzo dobre
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-03-26 o 21:08 |
||||||
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(co do swoich planów, żeby było jasne ) No załamałam się, bo znów mi się to przypomniało
|
|
|
#2046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2047 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylam dzis u niej, ale jeszcze wizazu nie mialam nadrobionego, wiec nie zapytalam, firma to chyba baby design.Tylko jeszcze pytanko czy kolor niebieski cie urzadza? wszystkiego sie dowiem i ci napisze a fotke przesle mms, jak sie namyslicie to dasz znac. Cytat:
8-9 drzemka do 10zabawa i II sniadanko i wychodzimy z domku-spacerkiem do sisterki 12 deserek do14 zabawa i spacer do domu 15 obiad i krotka drzemka do18:30 zabawa, Majka I kąpielCytat:
wyglada w nim smiesznie ![]() Nóżki juz na kanapie trzyma i głowka sporo wystaje.Malo tego buntuje sie w pozycji lezacej i chce siadac ![]() Cytat:
przechodzilismy to juz 2x sporo tego katarku musi byc zedo gardelka splywa Ja dla spokojnosci wolalbym zeby lekarz oblookla dziecko. Cytat:
Cytat:
Nikt za mna nie tesknil ...hmmmm ale jakos niepodrodze mialam do kompa Cale dnie spedzam z mala na dworze.Sezon ogrodowy juz otwarty.Mala po zabawie na hustawce, w piaskownicy z siostrzenica, na zjezdalni z mlodsza siorka jest tak szczesliwa i radosna ze potem pada w locie ze zmecznia i wrazen Wczoraj pralam ciuchy no i kolezanka "ulubiona" wleciala na kawe... od12-17 ale wykorzystalam ja na maxa, bo mialam kupe prania i porzadkow to zajmowala sie mala , a wieczorem byla parka podpisac umowe Dzis tez caly dzien na dworku.Piasek wytrzepywalam z rajstopek Mala tez zadowolona na maxa, az milo patrzec jak dziecko TAAAAK sie cieszy, az mialam wrazenie ze jakby tylko mogla to biegala by po nozkach Dzisiejsze popoludnie mniej kolorowe po super zabawie obudzila sie placzem z drzemki i plakala,plakala i plakala... zel, nurofen i viburcol pomogly,ale co godzine plakala i krzyczala to jejNa to panowie przyjechali po szafe i nie mogli jej zniesc wiec wciagneli mi ja do kuchni i robierali na czesci pierwsze ![]() Mala zdazyla sie wyciszyc, ale musiala byc na lapkach co juz mniej sie podobalo. Po kapieli musialam sie wyrobic z obiadem bo mąż nabral apetytu na gulasz z podrobow, wiec smrodu w chacie pelno, fujjjj Teraz juz ide do kapieli i do lozeczka Jutro zapowiadaja srednia pogode a szkoda
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
|
|
|
#2048 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będziemy trzymać kciuki No proszę, jaki z Ciebie myśliwy Cytat:
( )Przynajmniej masz 5, bo ja mam 3 na krzyż Ale chyba się jednak pomyliłaś w obliczeniach Pamiętam, że na zdjęciu nie wyglądało to na 5 ![]() Cytat:
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-03-26 o 21:24 |
|||||
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Svi...
za tate Jeszcze chcialam cie zapytac, jak jestes na placu to Marci spokojnie w spaceroweczce siedzi i patrzy ? Mala posadzilam na folii i polarze w piaskownicy i smoczka do buzi dostala bo wszystko musialaby sprobowac organoleptycznie ![]() A tak w male piąstki piachu nabierala, drugą rączką go wygrzebywala, trzaskala foremkami, a potem doszla ze fajnie sie wspinac i wstawac na nozki w piaskownicy hustajac pupa, wiec ja razem z nia w tej piaskownicy siedzialam i nadzorowalam glupiutką zabawe
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2050 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() nooo mysliwy, ze hoho ![]() Cytat:
ten moj maruda Marci taki grzeczny na dworzu przyjezdzamy na plac, on sobie siedzi w wozku patrzy, zje jakiegos chrupka, napije sie, pobawi zabawka i dalej patrzy, potem robi sie senny, robimy kolko w kolo placu i zasypia na dobra godzinke, jak sie obudzi to czasem dam mu deserek i dalej siedzi sobie i sie patrzy, troche do niego ciotki pogadaja a potem zbieramy sie do domku ani razu jeszcze nie musialam go wyciagac na rece tfu tfu zeby nie zapeszyc
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie spie, obejrzałam 5 odcinek Klubu szalonych dziewic
![]() Cytat:
Teraz juz naprawde lece spac. ![]() Do jutra.
|
|
|
#2052 |
|
Rozeznanie
|
Gorgulku ale sie napracowalas
dla Ciebie .Czeko ja tez uwielbiam jak Danielek usypia mi w ramionach , bo tak fajnie sie wtedy tuli, ale nie zdarza sie to za czesto , woli swoje lozeczko, smok i pieluszke .Kasiu oczywiscie , ze za Toba tesknilysmy Svi mam nadzieje , ze po operacji Tata nie bedzie juz tak cierpial i wszystko sie ladnie zrosnie i zagoi . A ja sobie wineczko popijam .
|
#2053 |
|
Rozeznanie
|
Hej. wpadlam Wam powiedziec, że tak strasznie mnie juz to ucho bolało i zęby, ze sie wkurzyłam i poszłam dziś wyrwać zęb od którego myślałam, że mnie boli i powiem wam że dooopa nadal boli a teraz na dodatek mam gorączke i ta dziura po zębie boli
, zmykam do wyrka bo sił m juz brak na to wszystko ;(dzisiejszym solenizanto 100 lat i buziaki
|
|
|
|
#2054 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
.[/QUOTE]
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze,że szybko ogarnęłaś sytuacjęCytat:
![]() Cytat:
ale z Ciebie pracuś |
||||
|
|
|
#2055 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
sto lat dla solenizantow
![]() dziekuje za kciuki za tate wszystkim ![]() ja ide sie kapac i do lozka bo zaraz umre ![]() moze namowie TZ zeby po winko poszedl to moze sie ululam ![]() dobranoc
|
|
#2056 |
|
Ola-Unhola
|
Wy do łóżek idziecie, a ja do garów. Łososia muszę zrobić - roladki i zupę miałam mandarynkową, ale Mąłż z mojej kartki 4 rozczytał jako 1 i tym sposobem mam 1 puszkę mandarynek
O świcie czeka mnie bieg do sklepu ![]() Marico, kuruj się. Co z tym Twoim uchem??? Svi, kciuki za tatę Jak będziesz miała chwilkę zmierz wkładkę w okach w rozm. 37. Chyba się zapłaczę jak będą za małe....... Lecę do garów Dobrej nocki
|
#2057 |
|
Rozeznanie
|
No własnie nie mam pojęcia, antybiotyk nic nie dał, byłam na kontroli to on nic groźnego nie boli zatkac watą i antybiotyk brać, ale kurde już 3 tydzień mnie napierdziela, no to już w końcu uznałam, że to ząb bo miałam takiebo błeeeee i poszlam go wyrwać, i teraz mam ból ucha, ból po zebie, goraczka głowa mnie boli i na dodatek cos w krzyżu oj mówie wam masakra
a jutro do szkoły ale tylko na 1 ćw jade i w dooopke, do domu sie kurować juz kurcze nie wiem co na to ucho robic |
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wierze, ze dałaś sobie wyrwać zęba bez pewności, ze to on jest przyczyną bólu
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Marico, ale hardcore...wsólczuje
Marci niesamowity ![]() ,a moja panienka robi sie niesforna, nie usiedzi w miejscu, wszystko ją tak bardzo interesuje...Od kilku dni wydaje mi sie taka "dorosła i kumata " Unholy, widze ze jestesmy w jednym zamowieniu na cichobiegi.(jakby byla prosba o wplate to szepniesz mi slowko? bo nie chce trafic na czarna liste, a boje sie ze nie w pore tam lookne )Tez zaklepalam wiekszy rozmiwar ze wzgledu na skarpetke.Z reszta po ciazy wieksze mam stopy ![]() 39 skarpety sa idealne, na styk, moze gdybym miala do wyboru i mozliwosc zmierzenia skłonilabym sie ku 40 Wczoraj i dzis w nich urzedowalam robiąc furore heh teraz juz sie naprawde zwijam Maz zapatrzony na film na tvn, mala blisko, niemal obok niego lezy kompletnie odkryta a on gały wlepione w tv, ehhh faceci
|
|
|
#2060 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile Laura mierzy, że już główka Jej wystaje z fotelika? Cytat:
Nie pomyliłam się, kręcą się, to się maskuję , ale teraz są w gorszej kondycji.Lubię nowe określenie mojego Kubaska Cytat:
![]() Cytat:
. Zdrówka Cytat:
|
|
|
#2061 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nie pisalam wam ze moje dziecko boi sie odkurzacza
jak jest wlaczony to cala sie trzesie i bardzo mocno mnie trzymaa dzisiaj zapelzala pod okno i tam odkurzacz w kacie zobaczyla a ja jej powiedzialam tylko"odkurzacz" i ona w ryk-biedaczka sie przestraszyla przeze mnie Cytat:
a w dupke chcesz?? do lekarza idz z tym babo -da ci leki to pomoga Cytat:
![]() ale do buzki nie daje jej tylko bada paluszkiem Cytat:
wtedy wiem ze jest spiaca, poklada glowke na moim ramieniu i taka zmeczona jest to klade ja wtedy do lozeczka i zasypiaCytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widziałaś moje włosy? Mogę mieć krótsze albo dłuższe i tyle można z nimi zrobić
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz fajne loki
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Był taki moment, że prostowałam, ale z perspektywy czasu uważam, że to nie był zbyt dobry pomysł ![]() Uciekam poczytać, dobrej nocy
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej, fajnie, ze jestes
Wredna Afrodyto, mam nadzieje, ze z TZ pouklada sie jakos Wspolczuje choroby Maluszka , moj tez tak wymiotuje flegma, jak tylko ma troche kataru, czasami jak sie zakaszle, to tez potrafi zwymiotowac (ale ja tez, wiec co sie dziwic )Marica, wspolczuje problemow uszno-zebowych . Mam nadzieje, ze wkrotce to sie skonczy ![]() Zapomnialam wam napisac, ze ostatnio zaliczamy po kolei ponownie wszystkie konsultacje, ale jak na razie wyniki- wszystkie - sa wzorowe . Z kazdym dniem robi sie coraz fajniejszy, o ile to mozliwe zeby byl jeszcze fajnieszy i tak kocham tego mojego Malutka, ze szok Broi za to do potegi... Po tatusiu to ma oczywiscie... ![]()
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ma temperament po tatusiu co
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cudowne nowiny ![]() Ja też pękam z dumy, chociaż inne wątkowe dzieciaczki, nawet młodsze, są dużo "dalej" niż Kubuś ![]() Ale zajrzałam jeszcze z innego powodu - przypomniało mi się, że Małż ściągnął z linku na Wikipedii świergot kosa, ja znalazłam jeszcze słowika i włączam Kubie - bardzo Mu się podoba , cieszy się jak szalony , jutro poszukam jeszcze jakichś innych śpiewów. Polecam ![]() Teraz już naprawdę idę
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-03-26 o 22:31 |
|
|
|
|
#2068 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje wam za cieple słowa i oby sie spełniły bo w wariatkowie wyladuje ![]() to ja już mówię dobranos i spływam(chwilowo mnie nie boli ale to pewnie dzieki tabletce przeciwbólowej) milej nocki |
||
|
|
|
#2069 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za operację,przykro mi,że wogóle jest potrzebna![]() Cytat:
![]() Jaka tam gapa przecież pamiętałaśCytat:
Ale nie to chciałam,popieram Morską,widziałam Twoje włoski,wydaje się że wcale nie masz ich tak mało jak piszesz i są całkiem normalne Cytat:
;glasiu: biedna Laurka. Cytat:
Marica Ty z tym uchem to powinnaś wybrać się do jakiegoś dobrego lekarza,już tak długo Cię boli.Antobiotyk powinnaś brać 10-14 dni,a nie jak uprzednio kilka dni.Poczytaj sobie o powikłaniach po niedoleczonym zap.ucha![]() za życzenia.Dobry wieczór mamusie!!! Zrobiłam dzisiaj porządne zakupy jedzeniowe ) bo ma przyjechać ta kuzynka z Kościana i od nas zaczynają prosić na wesele.Całe szczęście,że na noc mają jechać do moich rodziców,mniej zamieszania.Drugiego spacerku nie zaliczyliśmy dzisiaj,bo tak wiało,że głowy chciało pourywać Bartosz robi się straszny cycuś,juz nawet z Damianem na chwilkę za bardzo chetnie nie zostanie ![]() Dziekujemy jeszcze raz ciociom za życzenia Dobrej nocki |
|||||||
|
|
|
#2070 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() A tak swoją drogą to:dużo zdróweczka,radości,dobryc h stopni w szkole,uśmieszku na twarzyczce dla Bartusia Cytat:
)też się boi.Dawniej się nie bał,a teraz na płacz się mu zbiera i też się trzęsie![]() Cytat:
dla Antonia.No widzisz Mariolka, Antoś jest jak motor napędowy,który przywraca dobry nastrój mamusi Cytat:
Jak tak polecasz,to może też spróbuję |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

),
) i zagotowałam jeszcze raz,

Ale dzisiaj na przykład nie spał na żadnym, więc drzemał więcej w domu. Także te plany dnia to ja mogę sobie wsadzić w ... 

ale wykorzystalam ja na maxa, bo mialam kupe prania i porzadkow to zajmowala sie mala , a wieczorem byla parka podpisac umowe
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ten moj maruda Marci taki grzeczny na dworzu 

dla Ciebie .