Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy! - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-29, 12:35   #5011
mag_a
Raczkowanie

Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!

Ale się rozpisałyście, kurczę, jeden dzień nie było mnie przy kompie i tyle do nadrobienia, oj litości nade mną nie macie Aż mi się znowu te wszystkie M. P. K. A. pomieszały

Zniknęłam, bo wczoraj zrobiłam 'dzień bez komputera' i... okazało się, że chyba jestem uzależniona normalnie prawie delirkę miałam, rano odruch: wizaż, poczta, praca (w tej kolejności, więc dodatkowe uzaleznienie od wizażu), a na dodatek w ciągu dnia miałam ze dwadzieścia razy chęć podejść a to coś sprawdzić, a to poszukać, a to coś tam no i nie wiedziałam, co dzieje się na naszym wątku, szlag mnie trafiał normalnie, więc chyba nie jest ze mną dobrze.

Dopiero wczoraj zdałam sobie sprawę, ile czasu spędzam przed monitorem, bo nawet jeżeli wchodze tylko coś wygooglać, to a to odświeżę wizaż, a to zerknę co tam na allegro/merlinie/..., a to ktoś się odezwie się na gg i nigdy nie jest tak, że kończę na tym, z czym przyszłam

Czas to zmienić - wprowadziłam rygor - rano poczta, praca, zerknięcie, co na wizażu, ew. wieczorna powtórka.

Zaoszczędzę i czas i kasę

Znowu kicham, wiec jestem w podłym nastroju, dodatkowo zbliża się karmazynowy przypływ, więc jestem wściekła jak cholera, a na dodatek stresuję się, bo mam mieć założoną tę spiralę i nie wiem, czy to nie wypadnie w święta biedny ten mój TŻ, bo pewnie będę wredna

Dołączam do fanek Rojka! Uwielbiam jego piosenki (i z Myslovitz i te z innymi np. ze Smolikiem)

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
Wiem, że z małą fajnie, że złapałam kontakt. Ale też przez to nie uniknęłam pytania M. czy kiedyś się do niego wprowadzę na które rzecz jasna nie chciałam odpowiadać.

.
wow, szybki jest

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Otóż tak..odpisałam mu wczoraj na tego jego smsa z pytaniem czy mam jakies plany na wieczór - napisałam o wypadzie do kumpeli. No i jestem w drodze na autobus, a tu kolejna wiadomośc..że to znaczy,że jestem dziś zajęta..i szkoda,bo on chciał się ze mną spotkać. A ja na to co ciekawego planował. A on,że w sumie nic konkretnego i czy znam jakieś przyjemne miejsce,gdzie moglibyśmy w sobotni wieczór spokojnie porozmawiać. Napisałam o jednym pubie,bo nic innego mi do glowy nie przychodziło. ( a w tym czasie już siedziałam u kumpeli) Na co on dzwoni - i się umowiliśmy w jednym miejscu o 21 - fajna godz. jak na pierwszą randkę,heh
Jechałam do koleżanki na zaległe urodziny no i wypiłyśmy winko Więc o tej 21 to ja dopiero od niej wychodziłam szybko wysłałam smsa,że się chwilę spóźnie. On już szedł w moją stronę i się spotkaliśmy. Poszliśmy do jednego z pubów(powiedziałam żeby wybrał jakieś miejsce i tak właśnie było), całkiem fajny lokal, nigdy wczesniej tam nie byłam. No i od tej 21 zeszło nam prawie do...1 Mi się już zimno robiło więc mówię żeby się zbierać. Odprowadził mnie i tyle Było całkiem miło Ma takie ładne oczka..mm
Ciebie na chwile spuścić z oka Czy K. został już wciągnięty na listę potencjalnych kandydatów na bal?

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
A ja jestem szczęśliwa! Zamówiłam ta sukieneczkę a la reto, co Wam pokazywałam^^
Oj, cudna była ta sukienunia

Nataluska, Kochana, paczka ze swterkiem doszła

i wiecie co ten drań TŻ zrobił? Pomachał mi kopertą i... schował Powiedział, że dostanę na urodziny, czyli za 10 dni - on chyba nie wie, że igra z kobietą z pms

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
Ajc, przyszedl sezon sukienkowo-miniowo-spodniczkowy ja zagorzala przeciwniczka takowego ubioru(ze wzgledu na brzydkie nogi) przelamalam sie w tym sezonie - na nogi wkladam kolorowe rajtki i lansuje sie w spodniczkach wszelkiego fasonu,a co!
Uwielbiam rajstopy w soczystych kolorach - ostatnio biegam w trawkowo-zielonych, albo intensywnie niebieskich (oczywiście nieprzejrzystych) Boskie!

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa właśnie, bo zapomniałam, to wazne, więc napiszę

Otóóóóż... powiedziałam dzisiaj Misiowi, że jest takie jedno forum, gdzie znalazłam dziewczęta w podobnych związkach i sobie z nimi zadzierzgnęłam wzięzi...
Też próbowałam powiedzieć TŻ o tym naszym forum, ale jakoś nie wyszło, Ogólnie on nie ma najlepszej opinii o takich sprawach (szczerze? ja do niedawna tez nie miałam, dopóki nie trafiłam tutaj). Z jednej strony chciałabym, żeby wiedział o tym, że w ogóle piszę na forum i w coś się wkręciłam, z drugiej strony nie chcę żeby dokopał się do tych peanów tutaj na jego część może jakoś nadarzy się okazja, żeby Go jeszcze uswiadomić

Cytat:
Nataluśka- ja się strasznie odzwyczaiłam od mieszkania z facetem. Chrapania w nocy, jego spojrzenia jak widzi mnie rano bez make upu i wielu innych.
A was to tylko zostawić to człowiek ma tyle do nadrabiania, że życia nie starczy.
Nie jest tak źle

Niedawno budzę się, wicher na głowie bo zasnęłam z mokrymi włosami, zapuchnięta i w ogóle 'piżamkowa' a TŻ: 'ależ Ty jesteś piękna'
ja na to, że rano szczególnie docenia się takie komplementy, a w Niego jakby piorun trzasnął
'Fakt! o bosh, jesteś jedyną kobietą, która jest piękna po przebudzeniu! jakie to cudowne'

oj tak, też nadrabiałam zaległości dosyć długo

Cytat:
Napisane przez SugerFree Pokaż wiadomość
Mimo iż wczoraj na siłowni znów widziałam K., który zachowywał się jakby nigdy nic.. Nawet coś napominał o wyjściu na kawę..No ale zachowałam zimna krew , i tylko grzecznie podziękowałam za zaproszenie... Nie mam już ochoty na jego gierki..
Tak trzymać

A ja znowu przepadam Kochane - wybłagałam wczoraj od Mamy częśc prezentów urodzinowych i dostałam 'Marinę' Zafona - TŻ, M. i M. (Syn TŻ też na M. - koczujemy teraz zbiorowo lub familijnie, jak kto woli) już wiedzą, że nie ma mnie dla świata

Buziaki, wpadnę tu wieczorkiem
Stary 2010-03-29, 12:50   #5012
besio
Wtajemniczenie

Mag_a oj kiepsko z rana wyglądam, na prawdę. Hehe a większość osób teraz od kompa jest uzależniona.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 13:05   #5013
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Mag_a oj kiepsko z rana wyglądam, na prawdę. Hehe a większość osób teraz od kompa jest uzależniona.
ja jestem uzależniona tylko gdy mam się np uczyć.
To jest żart bo jest 14 a ja się obijam.
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 13:06   #5014
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mag_a Pokaż wiadomość
A ja znowu przepadam Kochane - wybłagałam wczoraj od Mamy częśc prezentów urodzinowych i dostałam 'Marinę' Zafona - TŻ, M. i M. (Syn TŻ też na M. - koczujemy teraz zbiorowo lub familijnie, jak kto woli) już wiedzą, że nie ma mnie dla świata
Zafón
Kocham te książki, Marina mnie pochłonęła

Widzę że wogóle wiele wspólnego mam ze sobą dziewczynki, od Myslovitz po Orsay Pół mojej szafy to ciuchy z Orsaya
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 13:24   #5015
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Zniknęłam, bo wczoraj zrobiłam 'dzień bez komputera' i... okazało się, że chyba jestem uzależniona normalnie prawie delirkę miałam, rano odruch: wizaż, poczta, praca (w tej kolejności, więc dodatkowe uzaleznienie od wizażu), a na dodatek w ciągu dnia miałam ze dwadzieścia razy chęć podejść a to coś sprawdzić, a to poszukać, a to coś tam no i nie wiedziałam, co dzieje się na naszym wątku, szlag mnie trafiał normalnie, więc chyba nie jest ze mną dobrze.
Ja nie umiem bez kompa, jest jak powietrze
Cytat:
Napisane przez mag_a
Ciebie na chwile spuścić z oka Czy K. został już wciągnięty na listę potencjalnych kandydatów na bal?
Taaa..szczególnie teraz..kiedy milczy
Nie wiem, jakoś nawet o tym nie myślę.
Cytat:
Napisane przez mag_a
i wiecie co ten drań TŻ zrobił? Pomachał mi kopertą i... schował Powiedział, że dostanę na urodziny, czyli za 10 dni - on chyba nie wie, że igra z kobietą z pms
hihi No w sumie..urodziny to urodziny
Cytat:
Napisane przez malgoskagc
ja jestem uzależniona tylko gdy mam się np uczyć.
To jest żart bo jest 14 a ja się obijam.
A ja ładnie posprzątałam, pomylam podłogi Jeszcze tylko zostały łazienki do ogarnięcia..achh..a już mi się nie chce
Cytat:
Napisane przez besio
My się wszystkie przez ten wizaż wzajemnie popsujemy Bo mi też nic się nie chce uczyć, tylko siedzę i tutaj was czytam. Wlać sobie za to chyba muszę.
Zbiorowa demoralizacja będzie
Stary 2010-03-29, 14:49   #5016
besio
Wtajemniczenie

Eh tak ciągle wspominacie o Myslovitz to aż zaczęłam słuchać Alexandra. moja ukochana piosenka
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Stary 2010-03-29, 15:08   #5017
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Eh tak ciągle wspominacie o Myslovitz to aż zaczęłam słuchać Alexandra. moja ukochana piosenka
OMG!! Moja też! Ja kocham tą piosenkę!
Ja nawet na maturze ustnej z polaka wybralam temat o analizie tekstów piosenek i wybralam Myslo :P:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 15:20   #5018
besio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malgoskagc Pokaż wiadomość
OMG!! Moja też! Ja kocham tą piosenkę!
Ja nawet na maturze ustnej z polaka wybralam temat o analizie tekstów piosenek i wybralam Myslo :P:
A analizowałaś Z twarzą Marilyn Monroe??:P
Stary 2010-03-29, 15:29   #5019
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
A analizowałaś Z twarzą Marilyn Monroe??:P
nie.. alexandra tez chyba nie analizowalam :P bo ja mialam analizowac pod wzgledem srodkow stylistycznych chyba... w kazdym razie chodzilo o to jak ich uzycie mialo wplyw na tresc. analizowalam na pewno to nie byl film, zycie to surfing, fotograf dziki wampir:P: :P: i kurde.. juz nie pamietam. ale zaluje ze za malo mowilam o tresci, ale chcialam trzymac sie tematu i nie gadac o piosenkach i chyba za to obcieli mi pkt :/
Stary 2010-03-29, 15:37   #5020
behindblueeyes
Zakorzenienie

O to widze,że ciekawe tematy miałyście na maturach Ja miałam jakąś prezentację nt. Biblii, już nawet nie pamiętam. W każdym razie jedna wielka nuda

Achh tak mnie kusi żeby się odezwać do K.
Stary 2010-03-29, 15:47   #5021
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
O to widze,że ciekawe tematy miałyście na maturach Ja miałam jakąś prezentację nt. Biblii, już nawet nie pamiętam. W każdym razie jedna wielka nuda

Achh tak mnie kusi żeby się odezwać do K.
No to się odezwij Ja bym się odezwała na Twoim miejscu ;P:P

JA właśnie nie chciałam mieć nudnego tematu bo bym miała mega problem, żeby przysiąść do pracy :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 15:51   #5022
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
No to się odezwij Ja bym się odezwała na Twoim miejscu ;P:P
no właśnie i tak długo wytrzymałam w milczeniu

Cytat:
JA właśnie nie chciałam mieć nudnego tematu bo bym miała mega problem, żeby przysiąść do pracy :P
Nigdy nie przepadałam za j.polskim. Dlatego matura ustna była na zasadzie 'żeby to odbębnić' W porównaniu z egz na uczelni...to byl pikuś
Stary 2010-03-29, 16:02   #5023
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie i tak długo wytrzymałam w milczeniu
także do roboty
Stary 2010-03-29, 16:03   #5024
klawdiachauchat
Raczkowanie

hej, dziewczyny, zwracam się do Was, bo domyślam się, że każda z Was ma jakąś swoją historię, która może być ciekawa... mam bardzo bliską przyjaciółkę, która zamieszkała niedawno ze swoim wybrankiem, który ma... o 38 lat więcej niż ona. jako, że jesteśmy w okolicach 20 to nietrudno policzyć, że pan starszy. świetny człowiek, z tym, że... hm, w tym wieku tak to bywa - nie bardzo radzi już sobie w łóżku. no i nie bardzo chyba rozmawiają o leczeniu, ona mówi, że nawet nie ma odwagi. i nie wiem za bardzo jak to ruszyć, podpowiadałam żeby ośmieliła go rysunkami Raczkowskiego na temat potencji (http://pokazywarka.pl/nkez1v/ , na przykład), ale nie wiem czy skorzysta z mojej rady... a tak na serio - co zrobić żeby jakoś jej pomóc? ona twierdzi, że jej to nie przeszkadza, ale ja nie bardzo wierzę. przecież nie pogadam z tym facetem osobiście... jak do tego podejść? poradźcie!
Stary 2010-03-29, 16:13   #5025
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
także do roboty
Wysłałam smska

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 16:14   #5026
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klawdiachauchat Pokaż wiadomość
hej, dziewczyny, zwracam się do Was, bo domyślam się, że każda z Was ma jakąś swoją historię, która może być ciekawa... mam bardzo bliską przyjaciółkę, która zamieszkała niedawno ze swoim wybrankiem, który ma... o 38 lat więcej niż ona. jako, że jesteśmy w okolicach 20 to nietrudno policzyć, że pan starszy. świetny człowiek, z tym, że... hm, w tym wieku tak to bywa - nie bardzo radzi już sobie w łóżku. no i nie bardzo chyba rozmawiają o leczeniu, ona mówi, że nawet nie ma odwagi. i nie wiem za bardzo jak to ruszyć, podpowiadałam żeby ośmieliła go rysunkami Raczkowskiego na temat potencji (http://pokazywarka.pl/nkez1v/ , na przykład), ale nie wiem czy skorzysta z mojej rady... a tak na serio - co zrobić żeby jakoś jej pomóc? ona twierdzi, że jej to nie przeszkadza, ale ja nie bardzo wierzę. przecież nie pogadam z tym facetem osobiście... jak do tego podejść? poradźcie!
Ja uważam, że skoro Jej to nie przeszkadza to nie ma sensu się wtrącać.
Nigdy nie jesteś w stanie pomóc komuś, kto tego nie chce. Chcesz na siłę wchodzić i ingerować w ich życie seksualne? Ja myślę, że to nie ma sensu. Jeśli by Cię o to poprosiła to co innego. Ale w takim wypadku - ja bym odpuściła, bo możesz tylko kogoś urazić. Powodzenia

Cytat:
Wysłałam smska
super. Lepiej napisać niż się męczyć cały dzień, bądź nie jeden ;D

Edytowane przez malgoskagc
Czas edycji: 2010-03-29 o 16:28
Stary 2010-03-29, 16:19   #5027
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie jesteś w stanie pomóc komuś, kto tego nie chce.
Dokładnie
Cytat:
super. Lepiej napisać niż się męczyć cały dzień, bądź nie jeden ;D
Taa..juz prawie dwa,hihi
Tak sobie myślałam,że może jednak po spotkaniu stwierdził,że jednak nie ma ochoty na dalszą znajomośc..No ale z 2str. gdyby było ta kiepsko,to chyba znalazłby jakąś wymówkę,że musi wcześniej iść..a nie siedział tam ze mną prawie 4h Poza tym na do widzenia powiedział 'do usłyszenia albo do zobaczenia' , coś w tym stylu
(Jak ja lubię się tak niepotrzebnie nakręcać..achh)
Stary 2010-03-29, 16:28   #5028
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie

Taa..juz prawie dwa,hihi
Tak sobie myślałam,że może jednak po spotkaniu stwierdził,że jednak nie ma ochoty na dalszą znajomośc..No ale z 2str. gdyby było ta kiepsko,to chyba znalazłby jakąś wymówkę,że musi wcześniej iść..a nie siedział tam ze mną prawie 4h Poza tym na do widzenia powiedział 'do usłyszenia albo do zobaczenia' , coś w tym stylu
(Jak ja lubię się tak niepotrzebnie nakręcać..achh)
a może rzeczywiście czekał na Twój znak - bo sama mówiłaś, że Ty powiedziałaś, że już chcesz iść pierwsza. Może On się nakręca tak jak Ty? Że się nie dozywasz bo Ci się nie podobało itp
a może nie ma sensu się nakręcać - bo ma np dużo zajęć, i wstraczy poczekać co odpisze :P
Stary 2010-03-29, 16:33   #5029
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
a może rzeczywiście czekał na Twój znak - bo sama mówiłaś, że Ty powiedziałaś, że już chcesz iść pierwsza.
Yhm, zimno mi było i zmęczona jakaś taka byłam..i dlatego..no ale po prawie 4h to chyba nic złego
Cytat:
Może On się nakręca tak jak Ty? Że się nie dozywasz bo Ci się nie podobało itp
a może nie ma sensu się nakręcać - bo ma np dużo zajęć, i wstraczy poczekać co odpisze :P
Ja lubię sobie sama stwarzać problemy

Odpisał! I nawet kilka pytań, więc jest okazja odpisać Mógłby mnie zaprosić do jakiegoś kina np.

W ogóle,to chciałam się wybrać na Autor widmo..a u mnie już tego nie grają..;/ Któraś była na Wyspie tajemnic,ale już nie pamietam która z Was Polecacie?

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-03-29 o 16:35
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 16:35   #5030
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Yhm, zimno mi było i zmęczona jakaś taka byłam..i dlatego..no ale po prawie 4h to chyba nic złego

Ja lubię sobie sama stwarzać problemy

Odpisał! I nawet kilka pytań, więc jest okazja odpisać Mógłby mnie zaprosić do jakiegoś kina np.
No ale miałaś prawo przecież pierwsza to zaproponować:p ja tylko podałam różne opcje, żeby pomóc Ci się ponakręcać :P:P

Może jeszcze zaprosi
Stary 2010-03-29, 17:23   #5031
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
No ale miałaś prawo przecież pierwsza to zaproponować:p ja tylko podałam różne opcje, żeby pomóc Ci się ponakręcać :P:P

Może jeszcze zaprosi
wiem wiem że miałam

Dalej sobie smsujemy...no i dostaje jego smsa przed chwilą..ledwo go odczytałam, a po chwili następny
'ps. kiedy mógłbym Cię znów zobaczyć'
Czy on mnie musiał tak w niepewności trzymać od tej niedzieli..
Stary 2010-03-29, 17:29   #5032
Agnjeska
Zadomowienie

Behind o jak fajnie ^^ Rozkręcacie się

A ja też zauważyłam niepokojące znaki uzależnienia od komputera... Muszę się za siebie wziąść.

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 18:44   #5033
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja właśnie mam te dni i żyć się nie chce. masakra jakaś.
Ja też Karmazynowy przypływ! Biada temu, kto będzie chciał zapolować na czerwony październik lub przekroczyć cienką, czerwoną linię!

Filmy wojenne mają dziwne podteksty ;D

Cytat:
My się wszystkie przez ten wizaż wzajemnie popsujemy Bo mi też nic się nie chce uczyć, tylko siedzę i tutaj was czytam. Wlać sobie za to chyba muszę.
Oj oj, ja mam to samo, odkąd was poznałam, to ciągle tutaj, no, chyba że tak jak wczoraj jestem przetrzymanym retardem

Cytat:

Też próbowałam powiedzieć TŻ o tym naszym forum, ale jakoś nie wyszło, Ogólnie on nie ma najlepszej opinii o takich sprawach (szczerze? ja do niedawna tez nie miałam, dopóki nie trafiłam tutaj). Z jednej strony chciałabym, żeby wiedział o tym, że w ogóle piszę na forum i w coś się wkręciłam, z drugiej strony nie chcę żeby dokopał się do tych peanów tutaj na jego część może jakoś nadarzy się okazja, żeby Go jeszcze uswiadomić
Ja Misiowi chciałam powiedziec, bo on doskonale zna mojego internetowego nicka i juz po wpisaniu w google na drugiej pozycji wychodzi mój profil na Wizażu Nie chciałam, zeby dowiedział sie z innego źródła, niż ja, a równocześnie nie bardzo wiedziałam, jak mu to powiedzieć...
No, ale jako że pozytywnie mnie zaskoczył swoją reakcją, to wszystko ok

Cytat:
Napisane przez klawdiachauchat Pokaż wiadomość
Jeśli koleżanka nie chce pomocy, to jej nie pomagaj, nie wchodź innym ludziom do łóżka.

Przepraszam, ja wiem, że jestem w związku ze starszym facetem i mam naprawdę wiele zrozumienia i nie osądzam, ale dla mnie 38 lat różnicy w związku jest nie do wyobrażenia. To tak, jakbym była z własnym dziadkiem. Nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale jak dla mnie to za duża różnica... Przecież jak ona bedzie miała 40 lat to on juz może umrzeć ze starości...

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Behind o jak fajnie ^^ Rozkręcacie się

A ja też zauważyłam niepokojące znaki uzależnienia od komputera... Muszę się za siebie wziąść.
Każna z nas musi się wziąć za siebie ja teraz zaczynam żyć jak człowiek, bo w koncu moge wychodzic z domu, wiec bede rzadziej, ale wciąż radośnie

Aha, Kochane moje, podobno od 5000 posta tworzy się nowy wątek... która odważna się tego podejmie?

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 18:58   #5034
komicznie
Wtajemniczenie

cz II https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post18221095

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości