![]() |
#5011 | |||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!
Ale się rozpisałyście, kurczę, jeden dzień nie było mnie przy kompie i tyle do nadrobienia, oj litości nade mną nie macie
![]() ![]() Zniknęłam, bo wczoraj zrobiłam 'dzień bez komputera' i... okazało się, że chyba jestem uzależniona ![]() Dopiero wczoraj zdałam sobie sprawę, ile czasu spędzam przed monitorem, bo nawet jeżeli wchodze tylko coś wygooglać, to a to odświeżę wizaż, a to zerknę co tam na allegro/merlinie/..., a to ktoś się odezwie się na gg i nigdy nie jest tak, że kończę na tym, z czym przyszłam ![]() Czas to zmienić - wprowadziłam rygor - rano poczta, praca, zerknięcie, co na wizażu, ew. wieczorna powtórka. Zaoszczędzę i czas i kasę ![]() Znowu kicham, wiec jestem w podłym nastroju, dodatkowo zbliża się karmazynowy przypływ, więc jestem wściekła jak cholera, a na dodatek stresuję się, bo mam mieć założoną tę spiralę i nie wiem, czy to nie wypadnie w święta ![]() ![]() Dołączam do fanek Rojka! Uwielbiam jego piosenki (i z Myslovitz i te z innymi np. ze Smolikiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nataluska, Kochana, paczka ze swterkiem doszła ![]() i wiecie co ten drań TŻ zrobił? Pomachał mi kopertą i... schował ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niedawno budzę się, wicher na głowie bo zasnęłam z mokrymi włosami, zapuchnięta i w ogóle 'piżamkowa' a TŻ: 'ależ Ty jesteś piękna' ![]() ja na to, że rano szczególnie docenia się takie komplementy, a w Niego jakby piorun trzasnął ![]() 'Fakt! o bosh, jesteś jedyną kobietą, która jest piękna po przebudzeniu! jakie to cudowne' ![]() oj tak, też nadrabiałam zaległości dosyć długo ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja znowu przepadam Kochane - wybłagałam wczoraj od Mamy częśc prezentów urodzinowych i dostałam 'Marinę' Zafona - ![]() ![]() Buziaki, wpadnę tu wieczorkiem ![]()
![]() |
#5012 |
Wtajemniczenie
|
Mag_a oj kiepsko z rana wyglądam, na prawdę. Hehe a większość osób teraz od kompa jest uzależniona.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kocham te książki, Marina mnie pochłonęła ![]() Widzę że wogóle wiele wspólnego mam ze sobą dziewczynki, od Myslovitz po Orsay ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5015 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, jakoś nawet o tym nie myślę. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5016 |
Wtajemniczenie
|
Eh tak ciągle wspominacie o Myslovitz to aż zaczęłam słuchać Alexandra. moja ukochana piosenka
![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Wtajemniczenie
|
A analizowałaś Z twarzą Marilyn Monroe??:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Raczkowanie
|
nie.. alexandra tez chyba nie analizowalam :P bo ja mialam analizowac pod wzgledem srodkow stylistycznych chyba... w kazdym razie chodzilo o to jak ich uzycie mialo wplyw na tresc. analizowalam na pewno to nie byl film, zycie to surfing, fotograf dziki wampir:P: :P: i kurde.. juz nie pamietam. ale zaluje ze za malo mowilam o tresci, ale chcialam trzymac sie tematu i nie gadac o piosenkach i chyba za to obcieli mi pkt :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Zakorzenienie
|
O to widze,że ciekawe tematy miałyście na maturach
![]() ![]() Achh tak mnie kusi żeby się odezwać do K. ![]()
#5021 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() JA właśnie nie chciałam mieć nudnego tematu bo bym miała mega problem, żeby przysiąść do pracy :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5022 | |
Zakorzenienie
|
no właśnie i tak długo wytrzymałam w milczeniu
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5023 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5024 |
Raczkowanie
|
hej, dziewczyny, zwracam się do Was, bo domyślam się, że każda z Was ma jakąś swoją historię, która może być ciekawa... mam bardzo bliską przyjaciółkę, która zamieszkała niedawno ze swoim wybrankiem, który ma... o 38 lat więcej niż ona. jako, że jesteśmy w okolicach 20 to nietrudno policzyć, że pan starszy. świetny człowiek, z tym, że... hm, w tym wieku tak to bywa - nie bardzo radzi już sobie w łóżku. no i nie bardzo chyba rozmawiają o leczeniu, ona mówi, że nawet nie ma odwagi. i nie wiem za bardzo jak to ruszyć, podpowiadałam żeby ośmieliła go rysunkami Raczkowskiego na temat potencji (http://pokazywarka.pl/nkez1v/ , na przykład), ale nie wiem czy skorzysta z mojej rady... a tak na serio - co zrobić żeby jakoś jej pomóc? ona twierdzi, że jej to nie przeszkadza, ale ja nie bardzo wierzę. przecież nie pogadam z tym facetem osobiście... jak do tego podejść? poradźcie!
![]() |
#5026 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy nie jesteś w stanie pomóc komuś, kto tego nie chce. Chcesz na siłę wchodzić i ingerować w ich życie seksualne? Ja myślę, że to nie ma sensu. Jeśli by Cię o to poprosiła to co innego. Ale w takim wypadku - ja bym odpuściła, bo możesz tylko kogoś urazić. Powodzenia ![]() ![]() Edytowane przez malgoskagc Czas edycji: 2010-03-29 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5027 | |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Cytat:
![]() Tak sobie myślałam,że może jednak po spotkaniu stwierdził,że jednak nie ma ochoty na dalszą znajomośc..No ale z 2str. gdyby było ta kiepsko,to chyba znalazłby jakąś wymówkę,że musi wcześniej iść..a nie siedział tam ze mną prawie 4h ![]() ![]() (Jak ja lubię się tak niepotrzebnie nakręcać..achh ![]()
![]() |
#5028 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a może nie ma sensu się nakręcać - bo ma np dużo zajęć, i wstraczy poczekać co odpisze :P ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odpisał! ![]() ![]() ![]() W ogóle,to chciałam się wybrać na Autor widmo..a u mnie już tego nie grają..;/ Któraś była na Wyspie tajemnic,ale już nie pamietam która z Was ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-29 o 16:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może jeszcze zaprosi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej sobie smsujemy...no i dostaje jego smsa przed chwilą..ledwo go odczytałam, a po chwili następny 'ps. kiedy mógłbym Cię znów zobaczyć' ![]() ![]() ![]() Czy on mnie musiał tak w niepewności trzymać od tej niedzieli.. ![]()
![]() |
#5032 |
Zadomowienie
|
Behind o jak fajnie ^^ Rozkręcacie się
![]() A ja też zauważyłam niepokojące znaki uzależnienia od komputera... Muszę się za siebie wziąść.
#5033 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() ![]() Filmy wojenne mają dziwne podteksty ;D Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, ale jako że pozytywnie mnie zaskoczył swoją reakcją, to wszystko ok ![]() Cytat:
Przepraszam, ja wiem, że jestem w związku ze starszym facetem i mam naprawdę wiele zrozumienia i nie osądzam, ale dla mnie 38 lat różnicy w związku jest nie do wyobrażenia. To tak, jakbym była z własnym dziadkiem. Nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale jak dla mnie to za duża różnica... Przecież jak ona bedzie miała 40 lat to on juz może umrzeć ze starości... Cytat:
![]() ![]() Aha, Kochane moje, podobno od 5000 posta tworzy się nowy wątek... która odważna się tego podejmie? ![]() ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#5034 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.