|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
"...dziś bar nostalgia to jest moja przystań, królestwo marzeń, niebo snów, na parę godzin moja własna wyspa, złamanych serc jedyny klub..."
Jestem kimś, kim Ty nigdy nie będziesz. Po prostu sobą. Edytowane przez Andrelka Czas edycji: 2010-03-29 o 19:22 |
|
|
|
#3783 |
|
BAN stały
|
CookieCrisp, marikab, blondii69
![]() Leczę serce z kaca Całe życie nieporadna… nieporadna sercowo |
|
|
|
#3784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sprawiłaś, że zrobiło mi się naprawdę miło! dziękuję ; * ________________ Gdy się kocha wszystko jest prawdą. Nawet kłamstwo w prawdę się zmienia.
|
|
|
#3785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne Cytat:
Dziekuje < 33 ;*** ! twoje opisy też są boskie . i też Cię ubóstwiam calutką ! . i opiskyyy kradnem ;D ładniusie.; ))
***** i po co mi dziś wczorajszą nadzieję zabrałeś ? bywało źle, bywało gorzej, ale teraźniejszego stanu nie jestem w stanie opisac . kocham Cię, za bardzo.
|
|
|
#3786 |
|
Rozeznanie
|
jestem, jestem nigdzie nie znikam, neveeeer!
;*+ dziękuję ślicznie za pochwały słonka ;* Moje serce usłyszało co mówiło jego serce i poczuło się szczęśliwe. "chcesz zabić i zniszczyć zniewolić nienawiść, ja też." czuję jak tonę w Twoich źrenicach. burza w szklance wody. odkąd jestem z Tobą, polubiłam nawet poranki.
|
#3787 |
|
Zadomowienie
|
To uczucie trąci myszką
A dziś? A dziś pijemy za nasze lepsze jutro!
|
#3788 |
|
Raczkowanie
|
ustawiłam się w kolejce po miłość. no i gdzie mi z tymi buciorami?! |
|
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
Cukiereczek, hoe, latin, spirito(?)
, Mrs Unfabulous, dresowa = się nakradłam. mam dość Twoich oczu bez uśmiechu
przyjdź i... i kochaj mnie |
|
|
|
#3790 |
|
Rozeznanie
|
limitowana - ach, dziękuję! Kocham Cię jak Irlandię !
![]() hoe - wyróżnienie od Ciebie przyspiesza bicie serca! Cudowna! + CookieCrisp, nydee, chocapic, MrsUnfabulous, m4dziar4, uwielbiaj, _mandarynka, panna_miodowa, ruda wiewiora, grise, IIHHAATT - <3 kochaj mnie. możesz wziąć mnie za rękę, możesz też śmiać się ze mnie, możesz czasem nie mówić, czasem możesz nie lubić. kochaj mnie. A ja rosę mam na twarzy, a ty patrzysz na mnie znów! ze mną twoje niebo ma już mój kształt! <3 pokrzywy rosną na mnie, gdy cię nie ma. skryj mnie pod swetrem zielonym, w ciemności co uspokoi. chodźmy na spacer o piątej rano, świt to chyba najpiękniejsza pora dnia.
|
#3791 |
|
Przyczajenie
|
kazał mi zapomnieć. równie, dobrze mógł mi kazać skoczyć z dwudziestopiętrowego wieżowca. to byłoby stanowczo łatwiejsze do wykonania.
w życiu nic nie jest proste. gdyby było, to nigdy bym nie płakała. nigdy bym nie żałowała. nigdy bym nie kochała. powinni mi przyznać medal, za popełnianie życiowych błędów w najbardziej prymitywny sposób, jaki jest tylko możliwy. obawiam się każdej z nocy. nie. nie boję się ciemności. obawiam się tych godzin, obsesyjnego analizowania, sensu życia. obawiam się myśli, przypominających mi o Twoim istnieniu. nie potrafiłeś, docenić nawet tego, że moje oczy były otwarte, tylko dla Ciebie. zamknięte dla reszty świata. obiecał, że przeprowadzi mnie przez ten cały burdel, potocznie zwany życiem. przysięgał, że przejdziemy przez to wszystko razem. zarzekał się, że będzie ze mną już do końca. nazajutrz, nie było po nim śladu. doczekałam dnia, kiedy nawet wstawanie z łóżka jest dla mnie, niemal niewykonalne. |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jak słońca bez księżyca. Tak jak żaru bez cienia, nie ma nas, nie ma mnie bez Ciebie, Ciebie beze mnie nie ma.
Nie istniejemy. Szkoda mi tych rzeczy, które dawno już za nami. Szkoda tych, co pozostaną tylko marzeniami. Co mi tam. Gdy już nie ma tego, w co wierzyłeś kiedyś, że kochałeś mocno aż po krew. gdy już nie ma tego, wtedy wszystko inne nagle staje i traci sens. Liczyć się przestaje to, co się zdawało, że naprawdę ważne mogło być. Czas jak zamroczony z okiem w dal utkwionym nie potrafi znów do przodu iść. Nieposłuszną głowę mam, co spiskuje przeciw mnie i zdradliwie sięga wstecz wyszukując Twe imię. Nie pytaj czemu wierzę, bo tak trudno to ująć w słowa. czym wiara może stać się, gdy oprócz wiary nie ma nic.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3793 |
|
Zadomowienie
|
;-)
wygodne to twoje serduszko ;*
oh rly? ;d mhmw ____________ odpuszczę sobie to wszystko, bo nie potrzebuję tego, nie muszę płakać. mam ogień w brzuchu, wezmę go i pójdę do telewizji i powiem całemu światu co do ciebie czuję siedzę samotnie na krześle
|
#3794 |
|
Raczkowanie
|
Nigdzie nie odchodź, zostań proszę.
Moje serce Twoim, Twoje serce moim jest. Marzę o tym, że będę mogła mieć Cię z powrotem. Złamałam Twoje serce, a przecież obiecałam. Kolejny raz to zrobiłam, kolejny raz Ty już mi nie wybaczysz. Ranić można nieskończoną ilość razy lecz wybaczyć już nie. Nie chcę zapaść w sen, bo nie wiem czy obudzę z niego się.
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
Talenciary <3 Pędzicie słonka;*
Bo ty jesteś sensem nawet sobie nie wyobrażasz ile dla mnie znaczysz;** Nie jesteśmy już razem, ale jak zobaczę twoje zdjęcie zapominam o wszystkim innym. Myślę jaki ty jesteś śliczny;* Ile miałąm szczęścia, że Cię spotkałam. Teraz to nie ważne bo masz ją... A ja myślałam, że już zawsze będziemy razem;/ Nie ma nic słodszego od twoich ust;** Dałbyś mi już spokój;/ Napastujesz moje sny i w dzień nie dajesz mi chwili wytchnienia. Chcę ten ostatni raz poczuć twoje ciepło. Wiem, że to koniec, że nie ma już NAS. Ale przytul mnie, prosze;* Nie wiem co w tobie jest takiego, ale ja ciągle o tobie myśle.mojego życia;** A najlepsze jest to, że mamy siebie;** <333 |
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
To nie Twoja wina tylko moja , nie planowałem, że coś do Ciebie poczuję, przepraszam
z imionami naszymi w kieszeniach a nas znowu razem tam nie ma nawet najgorszy człowiek moze być przydatny... choćby jako zły przykład.. Inteligent nie pije z gwinta, jeżeli jest pod ręką puszka po śledziach. Faceci są jak pogoda-trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby ich zmienić Kwitnąca jabłoń jest cudowna i piękna - ale co szarlotka, to szarlotka
|
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
Gryzła ściany
w poszukiwaniu jego zapachu.. (...) i wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę. Nocą w moje rozchylone ręce, ciepłą nocą wilgotną rosą przyjdź.. Bo on się nie wypalał jak iskra zastąpiona przez kolejną.. Był jej niegasnącym płomieniem. Bezustannie kocham Cię.. Bezustannie. Zimne, samotne noce. Zagłębiali głowy w pościel i drapali mózgi w tęsknocie, tak krótkiej i równie silnej. Lubiła ten półmrok pokoju późną nocą, kiedy już tylko księżyc zaglądał jej pod kołdrę. Marzyła. Wtulała głowę w jego kościste obojczyki i marzyła.. Zobaczył światło więc przyszedł. Zadzwonił i otworzyła. Nie przyszedł rozmawiać, nie przyszedł się kłócić, nie przyszedł prowadzić odwiecznej wojny. On przyszedł się kochać.. Miał już jeden nóż w plecach i nie miał miejsca na następne. Odpadał dylemat: kawa - herbata? Przyszedł się kochać. Zobaczył światło więc przyszedł. Zadzwonił i otworzyła. Nie przyszedł rozmawiać. Nie przyszedł namawiać. Nie przyszedł zbierać podpisów. Nie przyszedł pić wódki. On przyszedł się kochać.. Mieli duże łóżko z białą pościelą w purpurowe róże i ogromne poduchy do zatapiania rozczochranych głów po ciężkich jesiennych deszczach, spadających za oknami ich maleńkiej sypialni z biało-miętowymi ścianami i włochatym dywanem w kącie, na którym tak dużo się przecież miało wydarzyć.. ...
|
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
martiska
To cuda czynią wiarę, a nie wiara cuda. 'kolejna zmiana nastroju za 3 minuty' najpiękniejsze jest to, co dopiero przed nami.
|
|
#3799 |
|
Zadomowienie
|
marikab- kradnij dalej Mrs Unfabulous- i nie ostatnia ![]() 'Kiedy zatęsknisz wiedz, że już nie przyjdę. 'Szal stworzony z oddechów tamtego pana poproszę. 'Gdy marzenia płoneły na stosie codzienności. 'Jutro okłamiesz mnie po raz ostatni. 'miała rozszerzone źrenice od nadmiaru kawy. nie potrafiła normlanie funkcjonować po kolejnej nieprzespanej nocy. 'A kiedy poczuła że naprawde potrzebuje osoby która by ją pocieszyła, wysłała sms-y do osób w które wierzyła. Po godzinie dostała wiadomości że nie mają czasu.... Nie mają czasu by poświecić go jej. Wtedy zrozumiała że nie ma przyjaciół. 'Ona zawsze rezygnowała gdy on stał tak blisko. 'tu po tej złej stronie tęczy.
|
#3800 |
|
Zadomowienie
|
blondii69 - <3 dziękujęę. ty także zachwycasz, pamiętaj!
abunee i styrana gdzie was wywiało? * * * świat nadal jest piękny. tylko ludzie nie ci. z oczu wylewa mi się ból. nikogo już nie dziwi, że bezbarwną ma postać. od urodzenia misternie budowałam swój domek z kart. każdą kartą były ważne dla mnie osoby. byłeś moim fundamentem, miłość nim była, mówili mi "Głupia, swój świat na czymś tak ulotnym buduje." jednak ja stawiałam na tobie kolejne karty, początkowo ostrożnie i nieufnie, później pewniej, tak powstał mój domek. chyba za dużo na ciebie narzuciłam, obciążyłam cię moimi problemami, chciałam, żebyś mnie chronił, wprowadziłam Cię w mój świat... złamałeś się. uciekłeś z życia, zostałam sama z moim zawalonym domkiem z kart na głowie. tak właśnie rujnuje się życie. nie martw się, ciebie nie winie. przecież pamiętam, że nigdy nie miałeś być mój. krztuszę się, dławię twą obojętnością! zmiotłeś mnie pod dywan uczuć. przysypana nienawiścią dusze się.
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
limitowanaa , czarnaalbk , nieliczylamwcalesie , cobainowa - dz. <3_________ po raz kolejny górę nad świadomością wzięły sny na jawie. bo tylko przy przyjacielu jesteśmy sobą w stu procentach, jak jp. zbieraliśmy dzisiejszy bukiet uczuć, dźwięków i zapachów do jutrzejszej kontemplacji. mieli bardzo prosty plan : być razem do końca życia. i Twoje sny na samym dnie - nikt ich nie zna ... jeszcze nie. zamiast narzekać zrób coś i zacznij zmieniać swój świat.
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
katrin_love - kradnij , kradnij ![]() patrysiowa_ - ekhem xd brak weny marikab - a co się będę D < 3____ 'jak mamy grzeszyć to razem ;*'
'tyle słów poza kontrolą. Słowa, które bolą.' 'dlatego boję się następnych długich dni, niezmiennie...' 'tylko między nami-w kilka życiorysów wpisałem się trzema szóstkami.' 'chciałabym wierzyć, że jesteś tu naprawdę .'
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-29 o 21:08 |
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Nie udawaj, że dalej biegniesz pod bezpiecznym, własnym niebem. Chciałeś mieć wolność, teraz masz swoją samotność.
tęsknot tyle, smutnych serc, słów niecierpliwych.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3804 |
|
Zadomowienie
|
nastychick oj śliczne opisy ! kradnę
![]() missi_16 pozwól że też okradnę bo piękne ![]() a tu coś ode mnie : `a może masz instrukcję do swojego serca ? ` ucząc się na pamięć kodeksu prawdziwej miłości . ` przywiąże Cię do łóżka i będę do końca życia pieścić ![]() ` szeptając Ci do ucha jak bardzo Cię nienawidzę . `marzenia zamknięte w pudełku z napisem 'nie dotykać !' ![]() ` mam chory mózg, chore myśli, chore sny, a marzenia ? marzenia są cudowne . ` mam depresyjne napady radości . ` patrząc Ci prosto w oczy i wyciągając środkowe palce ! ` siedziała i wycinała z papieru prawdziwy raj . ` przynieś mi słoik nutelli to pogadamy ![]() no i to na tyle ![]() z Tobą nawet szukanie |
|
|
|
#3805 |
|
Raczkowanie
|
ahhh, do tyłuuuuu
![]() przeglądnęłam te kilkanaście/ kilkadziesiąt stron po łebkach, ale cóż... jeśli nic nie będziesz mówił, nie będą wymagali, żebyś to powtarzał... co u Ciebie, dowiaduję się czytając Twoje opisy na gg. "i kompletnie nie był świadom jej uczuć, dopóki nie zaczęła płakać." druga połówka? ja sama ze sobą tworzę za***istą całość.
|
#3806 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli od początku jest źle trzeba przestać się łudzić. Trzeba przestać wierzyć w lepsze jutro. 'Nigdy nie dawaj z siebie 100% w związku. Będzie mniej bolało, jak dostaniesz cios w serce. Pamietaj, że zawsze twa połówka może zakochać się w innej osobie.' cobainowa - na zdrowie pierniczku. xxgroszek07xx - jakie serduchooo <3 dreams_x33 - jakie to było słodkie. ![]() ![]()
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
i znów zachwycasz;* Do mojego własnego gówna dorzucają mi jeszcze gówno innych .
|
#3808 |
|
Zadomowienie
|
Bo dzięki Tobie nareszcie odzyskuję wiarę, nadzieję i miłość.
wiosna. Czas na nowe uniesienia. jesteś moją metodą na głód miłości. wraz z pojawieniem się wiosny za oknem w moim sercu pojawiłeś się Ty Serce odzyskuje sprawność, która kiedyś została uszkodzona przez pewnego dupka.
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
Moje uczucia już nic nie znaczą,
wszystko przez moje błędy. Serce ciągle szuka miłości, lecz czy kiedyś ją znajdzie? "Kocham Cię." Musi być milion powodów dlaczego to jest prawdą. Znajduję mój raj kiedy spoglądasz mi w oczy. Jesteś światłem, które sprawia że moje ciemności znikają. już nie boję się. Z każdym dniem zaczynam rozumieć, że gdy jesteś przy mnie mogę pokonać przeciwności losu, iść z podniesioną głową, nie bać się cierpienia, spełniać swe marzenia. Serce nie jest całością bez kogoś kto przeprowadzi Cię przez burzę. Samotnie borykam się z swoimi lękami. Wszystkie jesteście boskie <3 Mówię to dlatego, że są tu osoby uczuciowe, widać to po opisach które tworzycie. Gratuluję Wam talentu. ![]()
|
#3810 |
|
Rozeznanie
|
Ejvon , marikab - miło <3
Lubię topić się w tej Twojej bluzie i czuć na niej Twój zapach.
tylko Ty znosisz moją dziwną psychikę i charakter. Ma jasne włosy i błękitne oczy, w które chcę patrzeć do końca życia.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

za pomyłki w nickach przpraszam.

;*