Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-03, 09:46   #1621
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Bry. ;**

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

O nie.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
U mnie chyba nie ma

Co jest?

Ja za matmę i niemiecki
Wszystko byle nie ta szafa z ciuchami.
Kto jest chętny przyjechać do mnie i to sprzątnąć? Mam całą michę sałatki w lodówce, króliczka i jajka z czekolady i eee... chyba makowca
E tam, to i ja mam. i TŻ mi babkę upiekł, i zakazał jeść do jutra. a taka apetyczna.

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
to zrozumiałe a ja tęsknię za tatą, dzisiaj dzwonił zapytać co słychać i tak porozmawiać, złożyć życzenia świąteczne. o urodzinowych zapomniał a wiem, że jutro nie zadzwoni, bo powiedział, że odezwie się w poniedziałek. trochę mi się smutno zrobiło. i znając życia jutro i tak będę siedziała sama

ja też
ale ogarnęłam już cały pokój

nie jesteś samolubną suką ! trochę egoizmu w życiu nie zaszkodzi
Matko.. nieprzyjemna sytuacja.

Cytat:

Dzień dobry.
Proszę Was, dopilnujcie, żebym po studiach tutaj nie wróciła.

Co się dzieje?

---

Martyna - a tż jest bardzo przeciwny tej znajomości? może mogłaby się ona rozwijać tak po przyjacielsku?.. tak jak mówisz - porozumienie, żarty to przecież nic złego,to nie zdrada. chyba, że myślisz o R. jako o facecie i łapiesz się na tym, że stawiasz go ponad tżta..

Boziu, ale jestem niewyspana.
Siedziałyśmy i gadałyśmy do 4:00. Tata miał nas dość. ;p chyba odeśpię zaraz..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 09:47   #1622
effciaa16
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Kamila wiesz jaki ten kot rozrabiaka. Dzisiaj ukradł mamie plaster mięsa do zrazów i jak mama chciała mu zabrać to warczał. Oczywiście zabrała mu i potem mu da, żeby nie myślał że to w nagrodę za to, że ukradł. Pozbawił mnie jednego zraza. brzydaal. Musiał się wydostać, bo jak są przygotowania to koty są schowane.

Martyna, a nie uważasz, że robisz wbrew sobie trochę.? .... ten R. miesza Ci w serduchu.
tak z proszku, jest 1 kg z tego wyjdą 2 chleby.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 10:04   #1623
star15
Zakorzenienie

Aa, zapomniałabym:

DOROTA, WSZYSTKIEGO NAJŻBIKOWSZEGO! ;***
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-04-03, 10:17   #1624
madziuska_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

Dorota, wszystkiego najlepszego ;* rok
dołączam się do życzeń.

dzisiaj się biorę za powtarzanie lektur z polskiego.
mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

mam czekoladowe jajeczka z nadzieniem orzechowym! mmm
madziuska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 10:19   #1625
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

Martyna - a tż jest bardzo przeciwny tej znajomości? może mogłaby się ona rozwijać tak po przyjacielsku?.. tak jak mówisz - porozumienie, żarty to przecież nic złego,to nie zdrada. chyba, że myślisz o R. jako o facecie i łapiesz się na tym, że stawiasz go ponad tżta..

Tż tak naprawdę o tej znajomości nie wie. I jest dokładnie tak, że ja myślę o R., bo to jedyny taki facet, przy którym było mi naj, a sama to zepsułam.. bałam się tego, że pokocha mnie za bardzo, kiedy ja nie potrafiłam do końca tego odwzajemnić. R jest starszy o pięć lat ode mnie, co też było niemałą przeszkodą. Gdybyśmy poznali się teraz, wszystko byłoby inaczej. No,ale było nam dane spotkać się rok temu i tak to się potoczyło,nie inaczej. Szkoda. No,ale muszę wypędzić te myśli z siebie. W końcu jest Tż i nie wolno mi się zastanawiać nad R., nie jesteśmy ze sobą i już, tak musiało być.

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość

Martyna, a nie uważasz, że robisz wbrew sobie trochę.? .... ten R. miesza Ci w serduchu.
trochę.

jak upieczesz to daj znać czy warto

dziewczyny, z R. to pokręcona sytuacja, dużo do opowiadania..

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 10:24   #1626
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
jeśli to ma wpływ na to, co chcesz omówić to wspomnij. Albo tak ukradkiem to przemyć jakoś.
wiesz, na zasadzie, że kiedy będziesz opowiadała o akcji w filmie, o tym, co chcesz omówic, to wpleć gdzieś nazwisko scenarzysty, na pewno zaprocentuje.

dzięki dziewczyny, ale.. ja sobie obiecałam, że do tego nie wrócę, że już nie pozwolę mu cierpieć przez siebie, niektóre z was wiedzą jak go wystawiłam dwa razy, i co musiał przeze mnie przeżywać. I mimo to wszystko, mimo tego, co mu zrobiłam.. on ciągle mnie kocha, przecież ja to czuję.. wczoraj mi wysłał taką wiadomość, że mi się kolana ugięły.. dobrze, że kolejnej piosenki nie nagrał bo bym chyba się poryczała kompletnie obiecałam sobie, że już nie będę w to brnęła, że jest Tż i nie będę go zdradzać, a mimo wszystko ciągle chcę kontaktu z R., brakuje mi go, naszych rozmów, żartów, tego niezwykłego porozumienia, którego nigdy z nikim wcześniej nie doświadczyłam.. to pokręcone.

kurka,kurka,kurka.
Aha, no właśnie chyba nie ma wpływu najbardziej liczy się pan od zdjęć i scenografii, więc chyba o nich powiem w każdym razie dzięki bardzo

To jasne, że sobie obiecałaś, ale chyba sama dobrze wiesz, jak jest. Można coś sobie obiecywać, ale jak się to ma do tego, co czujesz i co do Ciebie przychodzi kiedy coś się stanie, kiedy On się odezwie? Może utrzymywanie z nim kontaktu nie jest złe... tylko, że to ma dwie strony. Ty bedziesz czuła się lepiej, ale jednocześnie to będzie wracało coraz bardziej. Szczerze mówiąc, głupia sytuacja..

ps. mój 1000 post

Edytowane przez Claaire
Czas edycji: 2010-04-03 o 13:39
Claaire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 10:33   #1627
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Dorota, wszystkiego najlepszego, [jeszcze] nastolatko.

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
A ja również się dołączam do życzeń
Sto lat Doroota
Cytat:
Dorota spełnienia marzeń przede wszystkim ;*
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18325570]
DOROTA wszystkiegoooo najlepszegooo. Dużo zdrowia, szczęścia , pomyślności,matury na 100%, żeby CI się wszystko ułożyło i nie smutaj nam , masz nas ;**[/QUOTE]

Cytat:
Dorota, wszystkiego najlepszego ;* (na kartce napisałam chyba 04.04 ? tak mam zapisane Twoje urodziny w kalendarzu jak podawałaś, ubzdurało mi się, że pisałaś, że masz w wielkanoc, a nie w wlk sobotę no nic, przepraszam za rok się poprawię ;*)
Cytat:
Aa, zapomniałabym:

Cytat:
Napisane przez madziuska_ Pokaż wiadomość
dołączam się do życzeń.
jesteście przekochane
dziekuję Wam

Beata, doczytałam teraz.. dlaczego nie chcesz wracać i gdzie? do rodzinnego miasta? co się dzieje ?
Martyna, napisz sobie na kartce za i przeciw bycia z obecnym TŻtem i jeszcze na oddzielnej za i przeciw bycia z R.

dobra, nie pojechałam na myjkę po kościele poszłam do sklepu i "przypadkowo" kupiłam dwie opaski do włosów czerwoną i czarną, takie słodkie są. no i jeszcze coś słodkiego i pieniędzy na myjkę nie ma
mama będzie zła
a co tam, da jeszcze raz

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-03, 10:35   #1628
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Tż tak naprawdę o tej znajomości nie wie. I jest dokładnie tak, że ja myślę o R., bo to jedyny taki facet, przy którym było mi naj, a sama to zepsułam.. bałam się tego, że pokocha mnie za bardzo, kiedy ja nie potrafiłam do końca tego odwzajemnić. R jest starszy o pięć lat ode mnie, co też było niemałą przeszkodą. Gdybyśmy poznali się teraz, wszystko byłoby inaczej. No,ale było nam dane spotkać się rok temu i tak to się potoczyło,nie inaczej. Szkoda. No,ale muszę wypędzić te myśli z siebie. W końcu jest Tż i nie wolno mi się zastanawiać nad R., nie jesteśmy ze sobą i już, tak musiało być.

A może idealizujesz trochę?.. bo często nam się wydaje, że ktoś był super, a potem jak do niego wracamy to okazuje się, że jednak nie do końca. może on jest np. zaborczy?.. może miałabyś mało przestrzeni dla siebie przy nim? no nie znam sytuacji...

Studentka
Stary 2010-04-03, 10:39   #1629
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

DOROTA - Wszystkiego Najlepszego!!!! )))
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 10:40   #1630
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Dorota wszystkiego naj i matury na 100%

: cmok:
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 10:45   #1631
201604200942
Konto usunięte

Dorota- najlepszego

Wpadłam i uciekam. muszę zanalizować chyba z 20 wierszy na polski. nie mam oceny z odpowiedzi, a polonistka powiedziała, ze zapyta wszystkich po świętach
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 11:02   #1632
chiddy
Zadomowienie

Dorota, skoro dziś są Twoje urodziny to i ja złożę najserdeczniejsze życzenia, a coooo życzę Ci matury na 100% , dużo miłości na co dzień , uśmiechu oraz samych pięknych dni :-*
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 11:15   #1633
BeaS
Zakorzenienie

Martyna , czekam na gg.

Cytat:
Beata, doczytałam teraz.. dlaczego nie chcesz wracać i gdzie? do rodzinnego miasta? co się dzieje ?
Tak, nie chcę wracać do rodzinnego miasta. A zwłaszcza do domu. Nie wrócę tu, nie wrócę.
Dlatego zamierzam siedzieć w książkach, żeby dostać się na medycynę i nigdy tu nie wrócić. Chcę się odciąć od tego i mieć normalną rodzinę, taką, jaka powinna być, a siedząć tu pozbawiam się tej normalności, tu nic nie jest normalne. Wszystko jest nie tak, jak być powinno. Mam już tego dość.

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
Dorota, skoro dziś są Twoje urodziny to i ja złożę najserdeczniejsze życzenia, a coooo życzę Ci matury na 100% , dużo miłości na co dzień , uśmiechu oraz samych pięknych dni :-*
Ale daje po oczach.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 11:34   #1634
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
DOROTA - Wszystkiego Najlepszego!!!! )))
Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
Dorota wszystkiego naj i matury na 100%

: cmok:
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Dorota- najlepszego
Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
no to mnie zaskoczyłyście, nie wiedziałam, że aż tyle osób złoży mi życzenia
dziękuję

Cytat:
Tak, nie chcę wracać do rodzinnego miasta. A zwłaszcza do domu. Nie wrócę tu, nie wrócę.
Dlatego zamierzam siedzieć w książkach, żeby dostać się na medycynę i nigdy tu nie wrócić. Chcę się odciąć od tego i mieć normalną rodzinę, taką, jaka powinna być, a siedząć tu pozbawiam się tej normalności, tu nic nie jest normalne. Wszystko jest nie tak, jak być powinno. Mam już tego dość.
ja też nie mam "normalnej rodziny". no ale niestety w życiu nie zawsze jest kolorowo
zrobimy wszystko co będziemy mogły, pomożemy Ci, byleby było tak jak chcesz jeszcze góra dwa miesiące, dasz radę

bziii ♡.
Stary 2010-04-03, 13:26   #1635
madziuska_
Raczkowanie

Radosnych świąt,
kolorowych jajek
i mokrego poniedziałku.
aaa! i mobilizacji do nauki
i 100% na maturze!
madziuska_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-03, 13:27   #1636
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, no właśnie chyba nie ma wpływu najbardziej liczy się pan od zdjęć i scenografii, więc chyba o nich powiem w każdym razie dzięki bardzo

To jasne, że sobie obiecałaś, ale chyba sama dobrze wiesz, jak jest. Można coś sobie obiecywać, ale jak się to ma do tego, co czujesz i co do Ciebie przychodzi kiedy coś się stanie, kiedy On się odezwie? Może utrzymywanie z nim kontaktu nie jest złe... tylko, że to ma dwie strony. Ty bedziesz czuła się lepiej, ale jednocześnie to będzie wracało coraz bardziej. Szczerze mówiąc, głupia sytuacja..
Cytat:
jesteście przekochane
dziekuję Wam

Martyna, napisz sobie na kartce za i przeciw bycia z obecnym TŻtem i jeszcze na oddzielnej za i przeciw bycia z R.

dobra, nie pojechałam na myjkę po kościele poszłam do sklepu i "przypadkowo" kupiłam dwie opaski do włosów czerwoną i czarną, takie słodkie są. no i jeszcze coś słodkiego i pieniędzy na myjkę nie ma
mama będzie zła
a co tam, da jeszcze raz
Cytat:
A może idealizujesz trochę?.. bo często nam się wydaje, że ktoś był super, a potem jak do niego wracamy to okazuje się, że jednak nie do końca. może on jest np. zaborczy?.. może miałabyś mało przestrzeni dla siebie przy nim? no nie znam sytuacji...
szczerze? czuję, że to jest TO, ale znowu to czuję.. kiedyś też czułam.. i go zraniłam.. i co? teraz znowu postanowimy być razem.. i znowu od niego ucieknę bo się wystraszę, że to WŁAŚNIE TEN? ja już nic nie wiem

Beata, jestem na gadu teraz cały czas, będę do wieczora, do nocy.
odezwij się
.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 14:04   #1637
Dorcia91
Zakorzenienie

rehab4181

Dorotko(moja imienniczko :P ) życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń, mnóstwa przyjaciół , szczęścia i celująco zdanej matury

Witam Was moje drogie panie
Może któraś z Was mnie jeszcze pamięta, udzielałąm się mniej więcej na początku naszej maturalnej klasy musiałam trochę rzeczy poukładać, brak czasu- w końcu matura :P, mam nadzieję że znów przyjmiecie mnie do swego grona
Bo z kim jak z kim, ale z Wami najlepiej się gada na tematy związane z matura i nie tylko
pozdrawiam

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 14:08   #1638
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Kto jest chętny przyjechać do mnie i to sprzątnąć? Mam całą michę sałatki w lodówce, króliczka i jajka z czekolady i eee... chyba makowca
ja lubię sprzątać u innych ludzi

Cytat:
to zrozumiałe a ja tęsknię za tatą, dzisiaj dzwonił zapytać co słychać i tak porozmawiać, złożyć życzenia świąteczne. o urodzinowych zapomniał a wiem, że jutro nie zadzwoni, bo powiedział, że odezwie się w poniedziałek. trochę mi się smutno zrobiło. i znając życia jutro i tak będę siedziała sama
łojeju, ale znam ten ból, jak taka bliska osoba zapomina o ważnych sprawach.
jak jest tak daleko daleko, a wydaje jej się, że swój obowiązek wypełniła...
taa...

Cytat:

nie mów, że jesteś egoistką, suką, tylko dlatego, że nie chcesz mieć takiego życia.
to jest w pełni zrozumiałe, że chcesz mieć "normalna" rodzinę, i nikt z tego powodu nie ma prawa robić Ci wyrzutów a juz na pewno Ty sama nie możesz ich sobie robić.
zadbaj o siebie, W KOŃCU, bo zawsze myslisz w pierwszej kolejnosci o innych.

Cytat:

Kurczę przejadłam żółwia. Teraz się biedak nie może podnieść, wsypało mi się niechcący za dużo krewetek
ok, już mu lepiej matko
kocham Twoje zółwia burżuja
ale już mu lepiej?

Cytat:

dzięki dziewczyny, ale.. ja sobie obiecałam, że do tego nie wrócę, że już nie pozwolę mu cierpieć przez siebie, niektóre z was wiedzą jak go wystawiłam dwa razy, i co musiał przeze mnie przeżywać. I mimo to wszystko, mimo tego, co mu zrobiłam.. on ciągle mnie kocha, przecież ja to czuję.. wczoraj mi wysłał taką wiadomość, że mi się kolana ugięły.. dobrze, że kolejnej piosenki nie nagrał bo bym chyba się poryczała kompletnie obiecałam sobie, że już nie będę w to brnęła, że jest Tż i nie będę go zdradzać, a mimo wszystko ciągle chcę kontaktu z R., brakuje mi go, naszych rozmów, żartów, tego niezwykłego porozumienia, którego nigdy z nikim wcześniej nie doświadczyłam.. to pokręcone.

kurka,kurka,kurka.
wiesz, jakby do mnie odezwała się "w znaczący" sposób jedna osoba, która była mi kiedyś bliska to też by mi w głowie nawywijała... lepiej będzie dla Ciebie jeśli się od niego odetniesz, albo jesli odetniesz się od tżta, bo już sama wiesz, że na dwa fronty to nijak się nie da.
pomyśl czego chcesz.

Cytat:
Boziu, ale jestem niewyspana.
Siedziałyśmy i gadałyśmy do 4:00. Tata miał nas dość. ;p chyba odeśpię zaraz..

i dobrze
ja nie mam z kim tak...

Cytat:
Kamila wiesz jaki ten kot rozrabiaka. Dzisiaj ukradł mamie plaster mięsa do zrazów i jak mama chciała mu zabrać to warczał. Oczywiście zabrała mu i potem mu da, żeby nie myślał że to w nagrodę za to, że ukradł. Pozbawił mnie jednego zraza. brzydaal. Musiał się wydostać, bo jak są przygotowania to koty są schowane.

Cytat:
Aa, zapomniałabym:

te życzenia najbardziej mi się podobają , więc się przyłączam
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 14:25   #1639
Aneczka91
Zakorzenienie

Dorota najlepszego !

Kto w Wielkanoc se za*ucha,
temu zajac da malucha,
Kto nie r*chnie nic w te swieta
zajac temu zapamieta
I gdzies za rok o tej porze
zajac r*chnie cie na dworze!
Smacznego jajka życzy Ania !
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 14:30   #1640
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
szczerze? czuję, że to jest TO, ale znowu to czuję.. kiedyś też czułam.. i go zraniłam.. i co? teraz znowu postanowimy być razem.. i znowu od niego ucieknę bo się wystraszę, że to WŁAŚNIE TEN? ja już nic nie wiem
Pisałaś, że jak pójdziesz na studia to będziecie daleko od siebie, może wtedy, jak wszystko zaczniesz 'od now' będzie Ci łatwiej.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

kocham Twoje zółwia burżuja
ale już mu lepiej?
On Cię pozdrawia
Pewnie, pewnie, wrócił do siebie i się 'opala'

Znacie jakieś fajne repetytorium z ang (najlepiej z płytą z listeningami) oprócz Oxfrodu, Matury Companion i LektorKlettu ?
Stary 2010-04-03, 14:48   #1641
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

On Cię pozdrawia

Znacie jakieś fajne repetytorium z ang (najlepiej z płytą z listeningami) oprócz Oxfrodu, Matury Companion i LektorKlettu ?
czuje się zaszczycona

nie znacie
już przerobiłas wszystkie ?
Stary 2010-04-03, 14:50   #1642
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
. Może jesteś ze swoim tż'tem po prostu z przyzwyczajenia. A tak na prawdę Panem Twego serca jest R. Czego się boisz? Że będziesz szczęśliwsza niż jesteś, że będzie po prostu lepiej?! tylko, że to nie jest tak, że zerwiesz z dotychczasowym tż, bądź co bądź długo z nim jesteś, musisz to sobie przemyśleć. Albo skończysz z R. albo z TŻtem! inaczej się nie da .

chleb wyszedł na prawdę dobry, jedzą aż im się uszy trzęsą. Mięciutki z chrupiącą skórką. pycha! tylko trzeba uważać, jak się piecze z termoobiegiem to tak na 30 min (w przepisie jest ok 60 min.). Ogólnie ciężko się miksuje, ciasto wkręcało mi się w mikser, dlatego wyrabiałam sama.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 15:01   #1643
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
czuje się zaszczycona

nie znacie
już przerobiłas wszystkie ?

Czuj się czuj, większości nie lubi ..

Maturę Companion tak, Oxford te ćwiczenia (builder chyba) i z końca zadania, bo te normalne lekcje robimy w szkole, a LektorKlett coś mi się nie widzi za bardzo..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-03, 15:13   #1644
201604200942
Konto usunięte

Martyna! Jeśli zależy Ci na Tżcie, odsuń sentymenty na bok. Przestań rozpamiętywać co by było gdyby(z R.), tylko ciesz się tym co masz.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 15:30   #1645
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
wiele rozważań Cie czeka. my możemy Ci radzić i radzić, ale wybór należy do Ciebie, Twojego rozumu i serca

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
rehab4181

Dorotko(moja imienniczko :P ) życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń, mnóstwa przyjaciół , szczęścia i celująco zdanej matury

pozdrawiam
dziękuję
i tam

Cytat:
te życzenia najbardziej mi się podobają , więc się przyłączam
Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Dorota najlepszego !
dziękuję

Cytat:
Pisałaś, że jak pójdziesz na studia to
On Cię pozdrawia

jak się nazywa Twój żółw?
moja przyjaciółka z dzieciństwa miała "Kubę" , ale go zdeptała jej mam. to był żółw morsko-lądowy czy coś takiego? mały był.

ja mam Macmillan to nowe wydanie i jestem zadowolona

byłam na myjce, ale wstyd był..

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

aaa i pokłóciłam się z TŻ.
dzięki niemu nienawidzę od dwóch lat moich urodzin

bziii ♡.
Stary 2010-04-03, 15:43   #1646
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

moja przyjaciółka z dzieciństwa miała "Kubę" , ale go zdeptała jej mam. to był żółw morsko-lądowy czy coś takiego? mały był.

ja mam Macmillan to nowe wydanie i jestem zadowolona

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Ogólnie to mówię do niego zawsze 'misiu' albo 'żółwiu' (jak jestem na niego zła )

Jeju, biedny żółwik to pewnie taki jak mój, bo takie żółwie ma lub miała większość ludzi. Choć teraz troszkę mniej, bo podrożały ( u mnie z 8 do 60 zł).

O dzięki, sprawdzę we wtorek dopiero niestety w księgarni

A rok temu też się pokłóciliście?
Stary 2010-04-03, 15:47   #1647
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

ło Jezu

a co się na myjcie stało ?

ech, czemu?

Cytat:
Ogólnie to mówię do niego zawsze 'misiu' albo 'żółwiu' (jak jestem na niego zła )

Jeju, biedny żółwik to pewnie taki jak mój, bo takie żółwie ma lub miała większość ludzi. Choć teraz troszkę mniej, bo podrożały ( u mnie z 8 do 60 zł).

jak podrożały
Stary 2010-04-03, 16:17   #1648
parodia
Zakorzenienie

Dorota, wszystkiego najlepsiejszego

Idę czytać, co tam smęciłyście

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
A ja myślałam, że do nas, na wątek
To logiczne, że prawie zawsze coś jest nie tak, że tyle rzeczy chcielibyśmy zmienić tylko pamiętaj, żeby nie czuć z tego powodu wyrzutów sumienia

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18325570]to Ty jeszcze nie dostałaś tej płyty ze studniówki

dobra mogę wpaść [/QUOTE]
Spadaj, ja też nie

Teraz to wiesz... pff

Złota rada Tżta z wczoraj: "pier.... to wszystko na podłogę i idź spać"
Cytat:
mama będzie zła
a co tam, da jeszcze raz
Na drugi raz kup szampon i sama myj, wyjdzie zaoszczędzisz na kolejnych 15
Cytat:
Więcej nie, kujonie
Comapniona muszę zacząć przerabiać i dzisiaj albo jutro dokończę Oxforda...

Martyna, oj... pamiętasz jak byłaś szczęśliwa, jak jednak wróciłaś do K.... wg mne musisz się odciąć od R, sama mówisz, że nie chcesz go bardziej ranić...

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Poświęciłam od rana jajka i co tam jeszcze mama włożyła do koszyka taa, pierwszy raz od pasterki, poza pogrzebem, byłam w kościele
I wyjęłam swoje rolki jak ja ładnie śmigam trochę nie umiem hamować, ale co tam. Tylko samej mi się nudzi jeździć, muszę Tżta namówić, bo ma nowe, nieużywane od ciotki i myśli je an allegro sprzedać

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 16:58   #1649
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Złota rada Tżta z wczoraj: "pier.... to wszystko na podłogę i idź spać"

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Poświęciłam od rana jajka i co tam jeszcze mama włożyła do koszyka taa, pierwszy raz od pasterki, poza pogrzebem, byłam w kościele
I wyjęłam swoje rolki jak ja ładnie śmigam trochę nie umiem hamować, ale co tam. Tylko samej mi się nudzi jeździć, muszę Tżta namówić, bo ma nowe, nieużywane od ciotki i myśli je an allegro sprzedać
haha, dlatego ja nie zaczynałam sprzątać tego, booo... choć mam ochotę. o c h o t ę.

ale na razie czytam Rok 1984 do prezentejszyn...

ja byłam ostatnio właśnie rok temu poświęcić jajka.

rolek nie wyjmowałam, a mam takąąąą ochoteęęęę
tylko właśnie tez nie mam z kim jeździć
tż nie ma rolek, ani 300 zł, żeby sobie kupić. woli samochodem jeździć
jedna koleżanka, która ma rolki mieszka hen daleko
i też nie umiem trochę hamować, a co dopiero jakieś fajne skręty robić
Stary 2010-04-03, 17:19   #1650
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie mam "normalnej rodziny". no ale niestety w życiu nie zawsze jest kolorowo
zrobimy wszystko co będziemy mogły, pomożemy Ci, byleby było tak jak chcesz jeszcze góra dwa miesiące, dasz radę
Tak właściwie to jeszcze pół roku. W końcu rok akademicki [btw. jak to dojrzale brzmi] zaczyna się w październiku.
Zastanawiam się czy nie wyjechać na drugi koniec Polski, ale z drugiej strony nie chcę być aż tak daleko od domu.

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
Może któraś z Was mnie jeszcze pamięta, udzielałąm się mniej więcej na początku naszej maturalnej klasy musiałam trochę rzeczy poukładać, brak czasu- w końcu matura :P, mam nadzieję że znów przyjmiecie mnie do swego grona
Bo z kim jak z kim, ale z Wami najlepiej się gada na tematy związane z matura i nie tylko
pozdrawiam
Hej.

Cytat:

nie mów, że jesteś egoistką, suką, tylko dlatego, że nie chcesz mieć takiego życia.
to jest w pełni zrozumiałe, że chcesz mieć "normalna" rodzinę, i nikt z tego powodu nie ma prawa robić Ci wyrzutów a juz na pewno Ty sama nie możesz ich sobie robić.
zadbaj o siebie, W KOŃCU, bo zawsze myslisz w pierwszej kolejnosci o innych.
Ale ta suka to nie do tego było.
A poza tym to jestem egoistką, egocentryczką itp. Martwię się zwłaszcza o siebie, chociaż o innych też się staram, czasem, niestety, nawet gdy tego nie chcą.

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Kto w Wielkanoc se za*ucha,
temu zajac da malucha,
Kto nie r*chnie nic w te swieta
zajac temu zapamieta
I gdzies za rok o tej porze
zajac r*chnie cie na dworze!
Smacznego jajka życzy Ania !

Sory, może nie jestem coolerska, ale te życzenia nie bawią mnie ani trochę.

Cytat:
A widziałaś z Omegi?
Ja właśnie przerabiam, wypożyczyłam z biblioteki szkolnej [szarpnęli się na wydanie 2010 ] i całkiem fajne jest.

Cytat:

Cytat:
Uważaj na zęby.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
rolek nie wyjmowałam, a mam takąąąą ochoteęęęę
tylko właśnie tez nie mam z kim jeździć
tż nie ma rolek, ani 300 zł, żeby sobie kupić. woli samochodem jeździć
jedna koleżanka, która ma rolki mieszka hen daleko
i też nie umiem trochę hamować, a co dopiero jakieś fajne skręty robić
Też bym pojeździła, ale jest jeden problem. Nie mam rolek.
Tak w ogóle to opowiem Wam jak się uczyłam jeździć na rolkach, bo to dziwna historia.
Mój brat [2 lata starszy] dostał na komunię rolki rozmiar 40.
I jako 6-letnia dziewczynka w tych rolkach jeździłam.
Pierwszego dnia nawet nie potrafiłam stać na tych rolkach, no nic kompletnie. Byłam trzymana pod dwa boki i jeszcze się przy tym przewracałam. Następnego dnia nie zniechęcona porażką postanowiłam spróbować jeszcze raz. Założyłam rolki, wyszłam na ulicę [mieszkałam na bardzo spokojnym osiedlu ze ślepą ulicą, więc rzadko cokolwiek tamtędy przejeżdżało] i jakież było moje zdziwienie, gdyż jeździłam bez żadnego wysiłku! I nawet potrafiłam przeplatankę zrobić.
Jaaa, jak to nierealnie brzmi, ale naprawdę tak było.
Cud, normalnie.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Ale głupi film oglądałam.
'Zabójcze ciało'
Takie nierealne horrory w ogóle nie są starszne.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości