|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Bry. ;**
Cytat:
O nie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Martyna - a tż jest bardzo przeciwny tej znajomości? może mogłaby się ona rozwijać tak po przyjacielsku?.. tak jak mówisz - porozumienie, żarty to przecież nic złego,to nie zdrada. ![]() ![]() Boziu, ale jestem niewyspana. ![]() Siedziałyśmy i gadałyśmy do 4:00. Tata miał nas dość. ;p chyba odeśpię zaraz..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Kamila wiesz jaki ten kot rozrabiaka. Dzisiaj ukradł mamie plaster mięsa do zrazów i jak mama chciała mu zabrać to warczał. Oczywiście zabrała mu i potem mu da, żeby nie myślał że to w nagrodę za to, że ukradł. Pozbawił mnie jednego zraza. brzydaal. Musiał się wydostać, bo jak są przygotowania to koty są schowane.
Martyna, a nie uważasz, że robisz wbrew sobie trochę.? .... ten R. miesza Ci w serduchu. tak z proszku, jest 1 kg z tego wyjdą 2 chleby.
#1623 |
Zakorzenienie
|
Aa, zapomniałabym:
DOROTA, WSZYSTKIEGO NAJŻBIKOWSZEGO!
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak upieczesz to daj znać czy warto ![]() dziewczyny, z R. to pokręcona sytuacja, dużo do opowiadania.. ![]()
![]() |
#1626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jasne, że sobie obiecałaś, ale chyba sama dobrze wiesz, jak jest. Można coś sobie obiecywać, ale jak się to ma do tego, co czujesz i co do Ciebie przychodzi kiedy coś się stanie, kiedy On się odezwie? Może utrzymywanie z nim kontaktu nie jest złe... tylko, że to ma dwie strony. Ty bedziesz czuła się lepiej, ale jednocześnie to będzie wracało coraz bardziej. Szczerze mówiąc, głupia sytuacja.. ![]() ps. mój 1000 post ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-04-03 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18325570]
DOROTA wszystkiegoooo najlepszegooo. Dużo zdrowia, szczęścia , pomyślności,matury na 100%, żeby CI się wszystko ułożyło i nie smutaj nam , masz nas ;**[/QUOTE] Cytat:
![]() dziekuję Wam ![]() Beata, doczytałam teraz.. dlaczego nie chcesz wracać i gdzie? do rodzinnego miasta? co się dzieje ![]() Martyna, napisz sobie na kartce za i przeciw bycia z obecnym TŻtem i jeszcze na oddzielnej za i przeciw bycia z R. dobra, nie pojechałam na myjkę ![]() ![]() ![]() mama będzie zła ![]() a co tam, da jeszcze raz ![]()
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może idealizujesz trochę?.. bo często nam się wydaje, że ktoś był super, a potem jak do niego wracamy to okazuje się, że jednak nie do końca. może on jest np. zaborczy?.. może miałabyś mało przestrzeni dla siebie przy nim? no nie znam sytuacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zadomowienie
|
DOROTA - Wszystkiego Najlepszego!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Rozeznanie
|
Dorota wszystkiego naj i matury na 100%
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Konto usunięte
|
Dorota- najlepszego
![]() Wpadłam i uciekam. muszę zanalizować chyba z 20 wierszy na polski. nie mam oceny z odpowiedzi, a polonistka powiedziała, ze zapyta wszystkich po świętach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zadomowienie
|
Dorota, skoro dziś są Twoje urodziny to i ja złożę najserdeczniejsze życzenia, a coooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1633 | ||
Zakorzenienie
|
Martyna
![]() Cytat:
Dlatego zamierzam siedzieć w książkach, żeby dostać się na medycynę i nigdy tu nie wrócić. Chcę się odciąć od tego i mieć normalną rodzinę, taką, jaka powinna być, a siedząć tu pozbawiam się tej normalności, tu nic nie jest normalne. Wszystko jest nie tak, jak być powinno. Mam już tego dość. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() zrobimy wszystko co będziemy mogły, pomożemy Ci, byleby było tak jak chcesz ![]() ![]()
![]() |
#1635 |
Raczkowanie
|
Radosnych świąt,
kolorowych jajek i mokrego poniedziałku. ![]() aaa! i mobilizacji do nauki i 100% na maturze! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Beata, jestem na gadu teraz cały czas, będę do wieczora, do nocy. odezwij się.
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
rehab4181
Dorotko(moja imienniczko :P ) życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń, mnóstwa przyjaciół , szczęścia i celująco zdanej matury ![]() ![]() Witam Was moje drogie panie ![]() Może któraś z Was mnie jeszcze pamięta, udzielałąm się mniej więcej na początku naszej maturalnej klasy ![]() ![]() ![]() Bo z kim jak z kim, ale z Wami najlepiej się gada na tematy związane z matura i nie tylko ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak jest tak daleko daleko, a wydaje jej się, że swój obowiązek wypełniła... taa... ![]() nie mów, że jesteś egoistką, suką, tylko dlatego, że nie chcesz mieć takiego życia. to jest w pełni zrozumiałe, że chcesz mieć "normalna" rodzinę, i nikt z tego powodu nie ma prawa robić Ci wyrzutów a juz na pewno Ty sama nie możesz ich sobie robić. zadbaj o siebie, W KOŃCU, bo zawsze myslisz w pierwszej kolejnosci o innych. Cytat:
![]() ale już mu lepiej? Cytat:
pomyśl czego chcesz. Cytat:
![]() i dobrze ![]() ja nie mam z kim tak... ![]() Cytat:
![]() te życzenia najbardziej mi się podobają ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Dorota najlepszego !
![]() Kto w Wielkanoc se za*ucha, temu zajac da malucha, Kto nie r*chnie nic w te swieta zajac temu zapamieta I gdzies za rok o tej porze zajac r*chnie cie na dworze! Smacznego jajka życzy Ania ! ![]()
#1640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On Cię pozdrawia ![]() ![]() Pewnie, pewnie, wrócił do siebie i się 'opala' ![]() Znacie jakieś fajne repetytorium z ang (najlepiej z płytą z listeningami) oprócz Oxfrodu, Matury Companion i LektorKlettu ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chleb wyszedł na prawdę dobry, jedzą aż im się uszy trzęsą. Mięciutki z chrupiącą skórką. ![]() ![]()
![]() |
#1643 |
Wtajemniczenie
|
Czuj się czuj, większości nie lubi .. ![]() ![]() Maturę Companion tak, Oxford te ćwiczenia (builder chyba) i z końca zadania, bo te normalne lekcje robimy w szkole, a LektorKlett coś mi się nie widzi za bardzo..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Konto usunięte
|
Martyna! Jeśli zależy Ci na Tżcie, odsuń sentymenty na bok. Przestań rozpamiętywać co by było gdyby(z R.), tylko ciesz się tym co masz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i tam ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() moja przyjaciółka z dzieciństwa miała "Kubę" , ale go zdeptała jej mam. ![]() ![]() ja mam Macmillan to nowe wydanie i jestem zadowolona ![]() byłam na myjce, ale wstyd był.. ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- aaa i pokłóciłam się z TŻ. ![]() dzięki niemu nienawidzę od dwóch lat moich urodzin ![]()
![]() |
#1646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie to mówię do niego zawsze 'misiu' albo 'żółwiu' (jak jestem na niego zła ![]() Jeju, biedny żółwik ![]() O dzięki, sprawdzę we wtorek dopiero niestety w księgarni ![]() A rok temu też się pokłóciliście? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co się na myjcie stało ![]() ech, czemu? ![]() Cytat:
![]() jak podrożały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | ||
Zakorzenienie
|
Dorota, wszystkiego najlepsiejszego
![]() ![]() ![]() Idę czytać, co tam smęciłyście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- A ja myślałam, że do nas, na wątek ![]() ![]() To logiczne, że prawie zawsze coś jest nie tak, że tyle rzeczy chcielibyśmy zmienić ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18325570]to Ty jeszcze nie dostałaś tej płyty ze studniówki ![]() dobra mogę wpaść ![]() Spadaj, ja też nie ![]() Teraz to wiesz... pff ![]() ![]() Złota rada Tżta z wczoraj: "pier.... to wszystko na podłogę i idź spać" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Comapniona muszę zacząć przerabiać ![]() ![]() Martyna, oj... pamiętasz jak byłaś szczęśliwa, jak jednak wróciłaś do K.... wg mne musisz się odciąć od R, sama mówisz, że nie chcesz go bardziej ranić... ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Poświęciłam od rana jajka i co tam jeszcze mama włożyła do koszyka ![]() ![]() I wyjęłam swoje rolki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na razie czytam Rok 1984 do prezentejszyn... ![]() ja byłam ostatnio właśnie rok temu poświęcić jajka. ![]() rolek nie wyjmowałam, a mam takąąąą ochoteęęęę ![]() tylko właśnie tez nie mam z kim jeździć ![]() tż nie ma rolek, ani 300 zł, żeby sobie kupić. woli samochodem jeździć ![]() jedna koleżanka, która ma rolki mieszka hen daleko ![]() i też nie umiem trochę hamować, a co dopiero jakieś fajne skręty robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się czy nie wyjechać na drugi koniec Polski, ale z drugiej strony nie chcę być aż tak daleko od domu. Cytat:
![]() Cytat:
A poza tym to jestem egoistką, egocentryczką itp. Martwię się zwłaszcza o siebie, chociaż o innych też się staram, czasem, niestety, nawet gdy tego nie chcą. Cytat:
![]() Sory, może nie jestem coolerska, ale te życzenia nie bawią mnie ani trochę. Cytat:
Ja właśnie przerabiam, wypożyczyłam z biblioteki szkolnej [szarpnęli się na wydanie 2010 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() Tak w ogóle to opowiem Wam jak się uczyłam jeździć na rolkach, bo to dziwna historia. ![]() Mój brat [2 lata starszy] dostał na komunię rolki rozmiar 40. ![]() I jako 6-letnia dziewczynka w tych rolkach jeździłam. ![]() Pierwszego dnia nawet nie potrafiłam stać na tych rolkach, no nic kompletnie. Byłam trzymana pod dwa boki i jeszcze się przy tym przewracałam. Następnego dnia nie zniechęcona porażką postanowiłam spróbować jeszcze raz. Założyłam rolki, wyszłam na ulicę [mieszkałam na bardzo spokojnym osiedlu ze ślepą ulicą, więc rzadko cokolwiek tamtędy przejeżdżało] i jakież było moje zdziwienie, gdyż jeździłam bez żadnego wysiłku! ![]() ![]() Jaaa, jak to nierealnie brzmi, ale naprawdę tak było. ![]() Cud, normalnie. ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Ale głupi film oglądałam. ![]() 'Zabójcze ciało' Takie nierealne horrory w ogóle nie są starszne. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.