|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Bry. ;**
Cytat:
O nie. Cytat:
i TŻ mi babkę upiekł, i zakazał jeść do jutra. a taka apetyczna.Cytat:
Cytat:
--- Martyna - a tż jest bardzo przeciwny tej znajomości? może mogłaby się ona rozwijać tak po przyjacielsku?.. tak jak mówisz - porozumienie, żarty to przecież nic złego,to nie zdrada. chyba, że myślisz o R. jako o facecie i łapiesz się na tym, że stawiasz go ponad tżta.. Boziu, ale jestem niewyspana. ![]() Siedziałyśmy i gadałyśmy do 4:00. Tata miał nas dość. ;p chyba odeśpię zaraz..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Kamila wiesz jaki ten kot rozrabiaka. Dzisiaj ukradł mamie plaster mięsa do zrazów i jak mama chciała mu zabrać to warczał. Oczywiście zabrała mu i potem mu da, żeby nie myślał że to w nagrodę za to, że ukradł. Pozbawił mnie jednego zraza. brzydaal. Musiał się wydostać, bo jak są przygotowania to koty są schowane.
Martyna, a nie uważasz, że robisz wbrew sobie trochę.? .... ten R. miesza Ci w serduchu. tak z proszku, jest 1 kg z tego wyjdą 2 chleby.
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Aa, zapomniałabym:
DOROTA, WSZYSTKIEGO NAJŻBIKOWSZEGO!
;*** ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak upieczesz to daj znać czy warto ![]() dziewczyny, z R. to pokręcona sytuacja, dużo do opowiadania..
|
|
#1626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najbardziej liczy się pan od zdjęć i scenografii, więc chyba o nich powiem w każdym razie dzięki bardzo ![]() To jasne, że sobie obiecałaś, ale chyba sama dobrze wiesz, jak jest. Można coś sobie obiecywać, ale jak się to ma do tego, co czujesz i co do Ciebie przychodzi kiedy coś się stanie, kiedy On się odezwie? Może utrzymywanie z nim kontaktu nie jest złe... tylko, że to ma dwie strony. Ty bedziesz czuła się lepiej, ale jednocześnie to będzie wracało coraz bardziej. Szczerze mówiąc, głupia sytuacja.. ps. mój 1000 post
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-04-03 o 14:39 |
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18325570]
DOROTA wszystkiegoooo najlepszegooo. Dużo zdrowia, szczęścia , pomyślności,matury na 100%, żeby CI się wszystko ułożyło i nie smutaj nam , masz nas ;**[/QUOTE] Cytat:
dziekuję Wam Beata, doczytałam teraz.. dlaczego nie chcesz wracać i gdzie? do rodzinnego miasta? co się dzieje Martyna, napisz sobie na kartce za i przeciw bycia z obecnym TŻtem i jeszcze na oddzielnej za i przeciw bycia z R. dobra, nie pojechałam na myjkę po kościele poszłam do sklepu i "przypadkowo" kupiłam dwie opaski do włosów czerwoną i czarną, takie słodkie są. no i jeszcze coś słodkiego i pieniędzy na myjkę nie ma ![]() mama będzie zła ![]() a co tam, da jeszcze raz
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może idealizujesz trochę?.. bo często nam się wydaje, że ktoś był super, a potem jak do niego wracamy to okazuje się, że jednak nie do końca. może on jest np. zaborczy?.. może miałabyś mało przestrzeni dla siebie przy nim? no nie znam sytuacji...
|
|
|
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
DOROTA - Wszystkiego Najlepszego!!!!
)))
|
|
|
|
#1630 |
|
Rozeznanie
|
Dorota wszystkiego naj i matury na 100%
![]() |
|
|
|
#1631 |
|
Konto usunięte
|
Dorota- najlepszego
![]() Wpadłam i uciekam. muszę zanalizować chyba z 20 wierszy na polski. nie mam oceny z odpowiedzi, a polonistka powiedziała, ze zapyta wszystkich po świętach
|
|
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
Dorota, skoro dziś są Twoje urodziny to i ja złożę najserdeczniejsze życzenia, a coooo
życzę Ci matury na 100% oraz samych pięknych dni :-*
|
#1633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Martyna
, czekam na gg.Cytat:
Dlatego zamierzam siedzieć w książkach, żeby dostać się na medycynę i nigdy tu nie wrócić. Chcę się odciąć od tego i mieć normalną rodzinę, taką, jaka powinna być, a siedząć tu pozbawiam się tej normalności, tu nic nie jest normalne. Wszystko jest nie tak, jak być powinno. Mam już tego dość. Cytat:
|
|
|
#1634 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() zrobimy wszystko co będziemy mogły, pomożemy Ci, byleby było tak jak chcesz
|
|
#1635 |
|
Raczkowanie
|
Radosnych świąt,
kolorowych jajek i mokrego poniedziałku. ![]() aaa! i mobilizacji do nauki i 100% na maturze! ![]() ![]()
|
|
|
|
#1636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Beata, jestem na gadu teraz cały czas, będę do wieczora, do nocy. odezwij się.
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
rehab4181
Dorotko(moja imienniczko :P ) życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń, mnóstwa przyjaciół , szczęścia i celująco zdanej matury Witam Was moje drogie panie ![]() Może któraś z Was mnie jeszcze pamięta, udzielałąm się mniej więcej na początku naszej maturalnej klasy musiałam trochę rzeczy poukładać, brak czasu- w końcu matura :P, mam nadzieję że znów przyjmiecie mnie do swego grona Bo z kim jak z kim, ale z Wami najlepiej się gada na tematy związane z matura i nie tylko pozdrawiam |
|
|
|
#1638 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak jest tak daleko daleko, a wydaje jej się, że swój obowiązek wypełniła... taa... ![]() nie mów, że jesteś egoistką, suką, tylko dlatego, że nie chcesz mieć takiego życia. to jest w pełni zrozumiałe, że chcesz mieć "normalna" rodzinę, i nikt z tego powodu nie ma prawa robić Ci wyrzutów a juz na pewno Ty sama nie możesz ich sobie robić. zadbaj o siebie, W KOŃCU, bo zawsze myslisz w pierwszej kolejnosci o innych. Cytat:
ale już mu lepiej? Cytat:
pomyśl czego chcesz. Cytat:
![]() i dobrze ![]() ja nie mam z kim tak... ![]() Cytat:
te życzenia najbardziej mi się podobają , więc się przyłączam |
||||||
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Dorota najlepszego !
![]() Kto w Wielkanoc se za*ucha, temu zajac da malucha, Kto nie r*chnie nic w te swieta zajac temu zapamieta I gdzies za rok o tej porze zajac r*chnie cie na dworze! Smacznego jajka życzy Ania !
|
|
#1640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On Cię pozdrawia Pewnie, pewnie, wrócił do siebie i się 'opala' ![]() Znacie jakieś fajne repetytorium z ang (najlepiej z płytą z listeningami) oprócz Oxfrodu, Matury Companion i LektorKlettu ?
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chleb wyszedł na prawdę dobry, jedzą aż im się uszy trzęsą. Mięciutki z chrupiącą skórką. pycha! tylko trzeba uważać, jak się piecze z termoobiegiem to tak na 30 min (w przepisie jest ok 60 min.). Ogólnie ciężko się miksuje, ciasto wkręcało mi się w mikser, dlatego wyrabiałam sama.
|
|
#1643 |
|
Wtajemniczenie
|
Czuj się czuj, większości nie lubi .. Maturę Companion tak, Oxford te ćwiczenia (builder chyba) i z końca zadania, bo te normalne lekcje robimy w szkole, a LektorKlett coś mi się nie widzi za bardzo..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1644 |
|
Konto usunięte
|
Martyna! Jeśli zależy Ci na Tżcie, odsuń sentymenty na bok. Przestań rozpamiętywać co by było gdyby(z R.), tylko ciesz się tym co masz.
|
|
|
|
#1645 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i tam ![]() dziękuję Cytat:
?moja przyjaciółka z dzieciństwa miała "Kubę" , ale go zdeptała jej mam. to był żółw morsko-lądowy czy coś takiego? mały był.ja mam Macmillan to nowe wydanie i jestem zadowolona ![]() byłam na myjce, ale wstyd był.. ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- aaa i pokłóciłam się z TŻ. ![]() dzięki niemu nienawidzę od dwóch lat moich urodzin
|
|
#1646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie to mówię do niego zawsze 'misiu' albo 'żółwiu' (jak jestem na niego zła Jeju, biedny żółwik to pewnie taki jak mój, bo takie żółwie ma lub miała większość ludzi. Choć teraz troszkę mniej, bo podrożały ( u mnie z 8 do 60 zł).O dzięki, sprawdzę we wtorek dopiero niestety w księgarni ![]() A rok temu też się pokłóciliście?
|
|
|
#1647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co się na myjcie stało ?ech, czemu? Cytat:
jak podrożały
|
||
|
|
|
#1648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dorota, wszystkiego najlepsiejszego
Idę czytać, co tam smęciłyście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- A ja myślałam, że do nas, na wątek ![]() ![]() To logiczne, że prawie zawsze coś jest nie tak, że tyle rzeczy chcielibyśmy zmienić [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18325570]to Ty jeszcze nie dostałaś tej płyty ze studniówki ![]() dobra mogę wpaść [/QUOTE]Spadaj, ja też nie ![]() Teraz to wiesz... pff ![]() ![]() Złota rada Tżta z wczoraj: "pier.... to wszystko na podłogę i idź spać" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Comapniona muszę zacząć przerabiać i dzisiaj albo jutro dokończę Oxforda... ![]() Martyna, oj... pamiętasz jak byłaś szczęśliwa, jak jednak wróciłaś do K.... wg mne musisz się odciąć od R, sama mówisz, że nie chcesz go bardziej ranić... ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Poświęciłam od rana jajka i co tam jeszcze mama włożyła do koszyka taa, pierwszy raz od pasterki, poza pogrzebem, byłam w kościele ![]() I wyjęłam swoje rolki jak ja ładnie śmigam
|
||
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na razie czytam Rok 1984 do prezentejszyn... ![]() ja byłam ostatnio właśnie rok temu poświęcić jajka. ![]() rolek nie wyjmowałam, a mam takąąąą ochoteęęęę tylko właśnie tez nie mam z kim jeździć ![]() tż nie ma rolek, ani 300 zł, żeby sobie kupić. woli samochodem jeździć jedna koleżanka, która ma rolki mieszka hen daleko ![]() i też nie umiem trochę hamować, a co dopiero jakieś fajne skręty robić
|
|
|
|
|
#1650 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu rok akademicki [btw. jak to dojrzale brzmi] zaczyna się w październiku.Zastanawiam się czy nie wyjechać na drugi koniec Polski, ale z drugiej strony nie chcę być aż tak daleko od domu. Cytat:
![]() Cytat:
A poza tym to jestem egoistką, egocentryczką itp. Martwię się zwłaszcza o siebie, chociaż o innych też się staram, czasem, niestety, nawet gdy tego nie chcą. Cytat:
![]() Sory, może nie jestem coolerska, ale te życzenia nie bawią mnie ani trochę. Cytat:
Ja właśnie przerabiam, wypożyczyłam z biblioteki szkolnej [szarpnęli się na wydanie 2010 ] i całkiem fajne jest. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() Tak w ogóle to opowiem Wam jak się uczyłam jeździć na rolkach, bo to dziwna historia. ![]() Mój brat [2 lata starszy] dostał na komunię rolki rozmiar 40. I jako 6-letnia dziewczynka w tych rolkach jeździłam. Pierwszego dnia nawet nie potrafiłam stać na tych rolkach, no nic kompletnie. Byłam trzymana pod dwa boki i jeszcze się przy tym przewracałam. Następnego dnia nie zniechęcona porażką postanowiłam spróbować jeszcze raz. Założyłam rolki, wyszłam na ulicę [mieszkałam na bardzo spokojnym osiedlu ze ślepą ulicą, więc rzadko cokolwiek tamtędy przejeżdżało] i jakież było moje zdziwienie, gdyż jeździłam bez żadnego wysiłku! Jaaa, jak to nierealnie brzmi, ale naprawdę tak było. Cud, normalnie. ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Ale głupi film oglądałam. ![]() 'Zabójcze ciało' Takie nierealne horrory w ogóle nie są starszne.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

Mam całą michę sałatki w lodówce, króliczka i jajka z czekolady i eee... chyba makowca
i TŻ mi babkę upiekł, i zakazał jeść do jutra.
a taka apetyczna.
a wiem, że jutro nie zadzwoni, bo powiedział, że odezwie się w poniedziałek. trochę mi się smutno zrobiło. i znając życia jutro i tak będę siedziała sama
chyba, że myślisz o R. jako o facecie i łapiesz się na tym, że stawiasz go ponad tżta.. 

najbardziej liczy się pan od zdjęć i scenografii, więc chyba o nich powiem 
tak mam zapisane Twoje urodziny w kalendarzu jak podawałaś, ubzdurało mi się, że pisałaś, że masz w wielkanoc, a nie w wlk sobotę

:-*

mały był.
W końcu rok akademicki [btw. jak to dojrzale brzmi] zaczyna się w październiku.