Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 11:33   #631
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
ja też będę zakładać. Do tego czasu muszę wyrwac wszystkie ósemki koniecznie. Ale chyba nie każdy musi. Zleży to od typu wady. Mój tez wyniesie dużo- sam aparat ok 5 tyś...a do tego wizyty. Nawet nie chce myśleć. Na razie nas nie stać. Nosiłam wyciągane przez kilkanaście lat i wiem co to za ból. Ale w przypadku mojej wady (kostnej) tylko stałym można jakieś widoczne zmiany wprowadzić. Najlepiej byłoby gdybym miała go przez okres szkoły podstawowej i LO, ale moja mama niestety nie miała funduszy takich. Tż obiecał, że po ślubie postaramy się odłożyć na niego i założymy. Sam jest po operacji szczęki i stałym aparacie więc wie co to jest.
własnie też zakładam dopiero teraz bo wcześniej rodzice nie mieli na to pieniędzy

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
dzięki

ciekawa jestem jak to pokazała
Nie ma za co

Też się zastanawiam
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:36   #632
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Aaś,tak jest kalambury jak znalazł.

No nic musze coś zjeśc i zabrać się do roboty.
Będe wpadać.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:39   #633
Aaś
Zakorzenienie

właśnie przeczytałam jaki tytuł miały poprzednie części wątku i część VII mnie powalił "Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka."
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:46   #634
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Tego chyba nie znałam/nie znam.
Znam coś innego-dupa Jasiu pierdzi Stasiu.
A jeszcze coś innego - mój kumpel zwykł mówić jak w coś nie wierzy: "Taa, z palcem w dupie na pędzącym jeżu"
Stary 2010-04-16, 11:51   #635
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
właśnie przeczytałam jaki tytuł miały poprzednie części wątku i część VII mnie powalił "Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka."
EEE NO TO BYŁĄ KLASYKA GATUNKU :d
Stary 2010-04-16, 11:55   #636
madmuazelle
BAN stały

Zanim pójde,oglądam/oglądne jeszcze Czay Mary Goka O kurka babka dostała od Goka zaproszenie na największe Targi slubne i vaucher na suknie.

Cytat:
Tiaaa,pamiętam ten tytuł.

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
A jeszcze coś innego - mój kumpel zwykł mówić jak w coś nie wierzy: "Taa, z palcem w dupie na pędzącym jeżu"
O,a tego nie znałam.

Jeeee,listonoszka chodzi i chyba widze,że w reku ma dla mnie paczuszke ( mam nadzieje ) No,ale najpierw chodzi po jednej/drugie stronie,a póki co musze poczekać aż przejdzie na nasza strone.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-16 o 11:57
Stary 2010-04-16, 12:03   #637
anesh_
Zakorzenienie

Wiadomość z ostatniej chwili: do naszego ślubu zostało 113 dni:d. Czyli studniówkę będziemy mieli dokładnie 29 kwietnia - tżcik będzie już wtedy w drode do I.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 12:06   #638
madmuazelle
BAN stały

http://demotywatory.pl/1404202/--Idz...zisiaj-na-piwo
Stary 2010-04-16, 12:09   #639
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Wiadomość z ostatniej chwili: do naszego ślubu zostało 113 dni:d. Czyli studniówkę będziemy mieli dokładnie 29 kwietnia - tżcik będzie już wtedy w drode do I.
My tez 113, a do cywilnego 76

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Ja właśnie rozplanowuje jeszcze komu damy zaproszenie tylko na ślub: do rąk własnych lub mailowo; a komu zawiadomienie. Trochę tego jest. Dziś idę pociąć kolejne partie zaproszeń na ślub i przyjęcie. Resztę dodrukujemy dziś albo jutro.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 12:10   #640
201701300931
Konto usunięte

A do mojego i wody sodowej ślubu zostało 29 dni

Byłam dzisiaj na spotkaniu z promotorem... Oddałam mu w środę część magisterki i pokreślił mi zdecydowanie mniej niż myślałam. Dał trochę wskazówek, więc w przyszłym tygodniu spędzam czas w czytelni i pilnie notuję

Wieczorkiem posiadówka ze współlokatorami przy tequili Ostatnio to piłam w liceum...

No i mnie w salonie plusa zdenerwowali. Kończy mi się umowa i chciałam sobie fajny telefonik wziąć, ale zaproponowali mi ceny takie jak na stronie, a nawet i wyższe... A mój kumpel kupował ostatnio ten sam telefon i dostał za 1zł
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 12:25   #641
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej weszłam na chwileczkę

Metka życzę Ci wszystkiego naj najlepszego na Nowej Drodze Życia żeby jutrzejszy dzień był taki jaki sobie wymarzyłaś, a dalsze życie z Mężusiem było usłane tylko różami, które nie kłują
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 12:35   #642
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
HEj
Metka wszystkiego naj
Po wizycie u ortodonty wiem tyle, że leczenie potrwa ok. 2 lat, aparat zakładam zaraz po ślubie. No i od razu wszystkie zdjęcia i odlewy robiłam. Następna wizyta dopiero 20 któregoś maja, bo i tak nie ma co się spieszyć, jak aparat (a właściwie aparaty na dół i na górę będę zakładała dopiero w drugiej połowie sierpnia). Najlepsze to, że za wizytę mi zaśpiewali 250, a miałam tylko 200 przy sobie:
Rozdaliśmy już część zaproszeń, bo tżcik niedługo wyjeżdża i moja ciotka stwierdziła, że bez swojego 14- letniego syna nigdzie nie idzie, bo ona go nie zostawi. (Ale najlepsze to, że na zabawy chodzi bez niego)... Ale już mi się nic nie chce tłumaczyć, więc najprawdopodobniej powiem, że jak nie to bez łaski:P
Od poniedziałku zaczynam staż i z jednej strony się cieszę, a z drugiej trochę się obawiam, bo już kiedyś pracowałam w tej firmie trochę i wiem, że atmosfera tam jest średnia (ze względu na zarząd)
A tżcik na budowie, fundament mamy już prawie cały zrobiony. Jak tżcik wyjedzie to dalej będzie budował kolega tżta, aż do jego powrotu (umówili się na pewną kwotę, o wiele mniejszą, niż wzięłaby ekipa, więc spoko). Trzymajcie kciuki, żebyśmy pod koniec roku mogli się wprowadzać, nawet jakby miał być wykończony jeden pokój , łazienka i kuchnia - na początek wystarczy).
No to chyba tyle chciałam powiedzieć... Jak mi się coś przypomni to powiem
Ps. Mam już kieckę w domu!!!
trzymam kciuki

Cytat:
Cześć i czołem.
Czekam sobie na przesyłke. Zaś musze wypatrywać listonosza/ki. Mam nadzieje,że dzisiaj przyjdzie.

co zamawiałaś?

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
przyzwyczajaj się powoli.. ja tez za wizyty płaciłam po 250 zł . najgorszy czas to był wtedy i wez swojego TZ nastaw ze bedziesz teraz miala 2 lata uperdliwego bólu - silny on moze nie jest ale jest długi i przeciągajacy się i wpienia..
Samoa jest swieżo po zdjęciu aparatu więc CI zaraz zaneguje co ja pisze.
Moje doświadczenia były tkaie. Ortodonta wołał mnie średnio co 4-5 tygodni - nie iwem z czym to było związane.. niby miało być co 6 ale kij z nim.. i zawsze tydzien przed i tydzien po wizycie miałam taki ból szczęki że myślałam, że kogoś za jaja powiesze na 40 stopniowym mrozie...
tak jak pisałąm .. nie jest to ból taki silny .. jego dokuczliwość polegałą jedynie na tym że był ciągły.. w skali 1-10 ból był w porywach może do 6 ale przeważnie 3-4 ale weź se choć z takim bólem 2 tygodnie.. sraki umysłowje można dostać
Ja swój aparat mogłam myć elektryczną szczoteczkę oral b z okrągłą główką... podobno są takie zakrzywiane szczoteczki do przestrzeni między zębowych i za drutem ale jak dla mnie wystarczało spokojnie nitka dent. i ta elektryczna szczoteczka.. teraz są takie płyny do płukania ust jak listerin.. jest mocny ale w przypadku aparatu polecam
acha no i przyzwyczai się do poranionych polikow od wewnetrznej strony... wnerwia i przeszkadza ale nie boli jakos sakramencko
Pewnie juz CIdziewczyny wykłąd zrobiły (Samoa np) ale skoro tak napisalas a mnie na retrospekcje chwycilo to ci napisalam

hehe to ja też mogę opowiedzieć o swoich wrażeniach w czasie noszenia aparatu przez jakieś 2,5 roku ( o których już chyba kiedyś pisałam ) poranione policzki - standard - źle przycięty drucik, gumki naciągające - masakra. początkowo wizyty co 2-3 tygodnie, później raz na 1,5 m-ca, wydatek- ogromny, kilka różnych szczoteczek do mycia zębów, ciągle żółknące gumeczki ( przy aparacie kosmetycznym nieciekawie to wygląda ) Teraz się cieszę, że przez to wszystko przeszłam bo mam ładne ząbki i co najważniejsze prosty zgryz, no i nie mam czterech ósemek ale mi kazała ortodontka się ich pozbyć pod koniec leczenia żeby mi nie psuły zgryzu, także to czy trzeba wyrwać od razu czy później to kwestia indywidualna. Najlepiej zakładać aparat jak najwcześniej, ja nosiłam w LO i nie był to dla mnie osobiście najlepszy okres ( wiadomo, nowe towarzystwo, chęć podobania się itp. myślenie młodziezowa ) ale z punktu widzenia rosnących kości jak najlepszy.

edit: a w ogóle to miałam dzisiaj sen slubny, że latałam jak oparzona bo zapomniałam w dniu slubu że mam zamówionego fryzjera na 9 a wstałam o 10.30 i szukałam na gwałt kogoś kto mnie uczesze i bałam się że nie zdążę do makijażystki, a potem jak się obudziłam i znowu zasnęłam znowu śnił mi się dzień ślubu tym razem że siedziałam jeszcze w sobotę w pracy czy na jakimś spotkaniu i po nim prosiłam koleżankę żeby została moim świadkiem, bo przedtem zapomniałam kogoś poprosić i jeszcze kilka rzeczy tam było, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2010-04-16 o 12:39
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 12:48   #643
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć...
Nie uwierzycie, ale godzinę temu wstałam..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 12:50   #644
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
tradycyjbie jestem zmeczona, dzis od rana na slai, pieczenie plackow i zmywanie naczyn, potem spotkanie z kamerzysta, kupowanie wina, i rozne jeszcze pierdoły nie mam czasu na kompa a tym bardziej na wizaz

mysle ze mozemy sie zgadac dopiero za 2 dni, czyli po moi slubie, wiec jakby co to prosze trzymac kciuki zeby sie udalo,
relacje kiedys wam zdam

buzka
Metka życzę Ci cudownego dnia zaślubin!!! Trzymam kciuki żeby był taki, jak sobie wymarzyłaś

Cytat:
Coś Wam pokaże.
Wpadki weselne! Pijani młodzi! - Wedding bloopers - POLECAM!!!
http://www.youtube.com/watch?v=csXig...eature=related tańcowanie,jak tańcowanie-szaleństwo,ale te krojenie tortu przez Młodą Pare,a potem nakładanie przez Panne Młodą-mistrzostwo świata.
MASAKRA! Myslałam, że ona temu biednemu dziecku ręce połamie
Ten pierwszy kawałek torta jest świetny

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
To jest luksus mieszkania w uk, zawsze mozna sie 100 razy zastanowic zanim sie te metke jednak zedrze
Cytat:
To fakt,tu jest fajnie bo nikt nie brzęczy,że chce się coś zwrócić,wymienić etc
A w Polsce tak nie jest? Nie wydaje mi się, żebyśmy pod tym względem różnili się od UK (A mieszkałam i pracowałam tam trochę).
Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby ktoś przyjmował mi zwrot z kwaśną miną

Cytat:

a co do sukienki to ja już zgłupiałam chyba całkiem ten kwiatek wywalę i już. najwyżej będzie łyso. dupa sraka madafaka.
Ja bym wywaliła na pewno ( zresztą tak zrobiłam). Ale jestem nieobiektywna bo w ogóle nie toleruję sztucznych kwiatów, a zwłaszcza na swoim ślubie ( broń Boże we włosach, na sukni, w kościele itd)

Cytat:
HEj

Od poniedziałku zaczynam staż i z jednej strony się cieszę, a z drugiej trochę się obawiam, bo już kiedyś pracowałam w tej firmie trochę i wiem, że atmosfera tam jest średnia (ze względu na zarząd)
A tżcik na budowie, fundament mamy już prawie cały zrobiony. Jak tżcik wyjedzie to dalej będzie budował kolega tżta, aż do jego powrotu (umówili się na pewną kwotę, o wiele mniejszą, niż wzięłaby ekipa, więc spoko). Trzymajcie kciuki, żebyśmy pod koniec roku mogli się wprowadzać, nawet jakby miał być wykończony jeden pokój , łazienka i kuchnia - na początek wystarczy).
No to chyba tyle chciałam powiedzieć... Jak mi się coś przypomni to powiem
Ps. Mam już kieckę w domu!!!
Będzie dobrze z tym stażem, trzymam kciuki
Ale macie cudownie z tym domkiem... Zazdroszczę My nawet działki jeszcze nie mamy... Już nie wspomnę o finansach na ten cel w obecnym czasie...

Dopiero teraz zauwżyłam - gratulacje

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-04-16 o 12:51
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 12:53   #645
Martoolka87
Zakorzenienie

Hejka

Cytat:
ale fotoszopnęłam już całkiem nic nie
Na moje to bez zwisu pomarańcz i wtedy pomarańczowy bukiet, albo bez zwisu biały i wtedy w bukiecie białe dodatki

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
spieszno mi, więc na chybcika Wam podsyłam fotki z dzisijeszej próbnej fryzury.
Co sądzicie?
Ładnie, ale wygląda jakby się za chwilę miała rozwalić

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
olaboga, cena wzrosła nam, będziemy miec chyba fajny plener, a na dodatek wymyślił nam fotograf żeby płatki do sypania kupic, ile tego kupic? samemu urywać? ktoś wie?
Jak macie skąd urwać to możecie urwać, a jak nie to kupcie (można nawet je w zamrażalniku trzymać - moja mama tak robiła nam do sypania kwiatków), ale trzeba je w dniu ślubu dobrze osuszyć (albo dzień przed), bo ojej kuzynce taki wilgotny płatek zafarbował w jednym miejscu sukienkę

Cytat:
czesc dziewczynki
tradycyjbie jestem zmeczona, dzis od rana na slai, pieczenie plackow i zmywanie naczyn, potem spotkanie z kamerzysta, kupowanie wina, i rozne jeszcze pierdoły nie mam czasu na kompa a tym bardziej na wizaz

mysle ze mozemy sie zgadac dopiero za 2 dni, czyli po moi slubie, wiec jakby co to prosze trzymac kciuki zeby sie udalo,
relacje kiedys wam zdam
Powodzenia

Cytat:
Coś Wam pokaże.
Wpadki weselne! Pijani młodzi! - Wedding bloopers - POLECAM!!!
http://www.youtube.com/watch?v=csXig...eature=related tańcowanie,jak tańcowanie-szaleństwo,ale te krojenie tortu przez Młodą Pare,a potem nakładanie przez Panne Młodą-mistrzostwo świata.
Ale swoją drogą to ten tort chyba za długo w ciepłym pomieszczeniu stał, bo jakiś strasznie miękki się zrobił
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 13:01   #646
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Co sądzicie?
Fajna fryzurka, tylko sprawia wrażenie takiej lekkiej, jakby nie do końca się dobrze trzymała nie wiem, czy to tylko takie wrażenie poprzez zdjęcie

Cytat:
czesc dziewczynki

relacje kiedys wam zdam

buzka
Kochana kciuki trzymam, ale wiem, że są zbędne bo wszystko uda się WSPANIALE! mimo to życzę z całego serca, żeby było tak jak sobie wymarzyłaś! I oczywiście przyjmij życzenia wszystkiego najlepszego na owej drodze życia, samych cudownych dni u boku męża, spełnienia marzeń i coraz gorętszej miłości
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja to mam wrażenie, że jak ja siąde na wizażek to nikogo nie ma, tlyko wylezę już cała dyskusja rusza
O to mamy takie same wrażenia

Cytat:
Cóż to była za część
A ja moje drogie koleżanki zamiast zdrowieć, to czuję się jak zezwłok. Myślałam, że mi to przeziębienie przechodzi, pojechałam z mamcią na zakupy bo ma dziś urlop, ale niestety wróciłyśmy wcześniej, bo mnie wszystkie mięśnie bolą, zimno mi, gardło piecze jak cholera. Zapakowałam się pod kołdrę i leżę I czekam na TŻta, jak wróci z pracy to ma się mną zająć i najlepiej uzdrowić w cudowny sposób

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-04-16 o 13:02
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 13:10   #647
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale z dobrych wiadomości- wczoraj poszło pierwsze zaproszenie bardzo się podobało. Wczoraj jak poszłam do mamy Tżta do pracy na gilotynę, to koleżankom wszystkim pokazywała nasze zaproszenia i się zachwycały.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
i mam zasadnicze pytanie, gdzie do cholery jest słońce?????? bo u mnie leje i leje, przestać nie może
Słoneczko jest u mnie, ale Wam go nie oddam, bo jest mi dziś bardzo potrzebne - będę pisać magisterkę, a jak nie ma słoneczka, to mi się za bardzo spać chce

Cytat:
dupa sraka madafaka.
Bo się posikam

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj u jednego jubilera oglądać obrączki i spodobały mi się dwa wzory niestety nie mają katalogów ani str internetowej więc nie pokaże, ale dzisiaj wybieramy się do innego jubilera i w końcu ustalać zaproszenia, bo wczoraj byliśmy ale było tyle ludzi że pani poprosiła żebyśmy przyszli dzisiaj. Może w końcu coś się ruszy
No to żebyście załatwili dziś te obrączki i zaproszenia

Cytat:
Znam coś innego-dupa Jasiu pierdzi Stasiu.
A to akurat też znam

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość

Moja mama jak ktoś głupotę powie skraca sobie powiedzonko: "Walnęłaś jak łysy grzywą o kant kuli" do: "Jak łysy kłakami o beton"

Cytat:
Jeeee,listonoszka chodzi i chyba widze,że w reku ma dla mnie paczuszke ( mam nadzieje ) No,ale najpierw chodzi po jednej/drugie stronie,a póki co musze poczekać aż przejdzie na nasza strone.
A co tam Ci niesie?
Do mnie dziś dotarły próbki zaproszeń i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, bo zamawiałam 1 próbkę, a przyszło 7 różnych wzorów i są naprawdę fajnie wykonane. Wieczorem pokażę TŻtowi i pewnie w poniedziałek złożymy zamówienie

Cytat:

Cytat:
My tez 113, a do cywilnego 76
U mnie też 113 - TŻ twierdzi, że za 2 tygodnie zacznie się bać (jak będzie dwucyfrowy wynik)

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
edit: a w ogóle to miałam dzisiaj sen slubny, że latałam jak oparzona bo zapomniałam w dniu slubu że mam zamówionego fryzjera na 9 a wstałam o 10.30 i szukałam na gwałt kogoś kto mnie uczesze i bałam się że nie zdążę do makijażystki, a potem jak się obudziłam i znowu zasnęłam znowu śnił mi się dzień ślubu tym razem że siedziałam jeszcze w sobotę w pracy czy na jakimś spotkaniu i po nim prosiłam koleżankę żeby została moim świadkiem, bo przedtem zapomniałam kogoś poprosić i jeszcze kilka rzeczy tam było, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć.
Stary 2010-04-16, 13:26   #648
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

dziekuje twoj tez sliczny no i moj TZ tez ma niebieskie oczka

a co myslicie zeby sobie jeszcze strzelic pazurki w takim kolorze jak buty? bo jak odloze kwiatki pod kolor to zostana mi same buty i tak sobie pomyslalam, ze fajnie by pasowaly pazurki w takim samym kolorze nie wydaje Wam sie tak samo?
Moj tez ma niebieskie
Z tym kolorkiem paznokci jestem za

Cytat:

Co sądzicie?
Bardzo ladna
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć kobiety

przyszły moje butki z all... ale jestem happy !!!!!! Mam już na ślub
takie zwykłe, tanie różowe ze sprzączka
nie wkleję Wam zdjęcia bo mam remont w domu i bladego pojecia nie mam gdzie jest aparat... ja ledwo rano jak sie do pracy ubieram, do szafy docieram
Super

Aaś sliczna suknia, podoba mi sie najbardziej z bialym kwiatkiem bez zwisu
A moze poszukac jakiejs broszki z krysztalkow zeby tam przypiac zamiast kwiatka? Ja lubie swiecidelka

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 13:33   #649
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
A moze poszukac jakiejs broszki z krysztalkow zeby tam przypiac zamiast kwiatka? Ja lubie swiecidelka
Ooo.. to też dobry pomysł
Capri widzę, że Twoja córeczka ma już 25 cm i słyszy Możesz jej teraz śpiewać i czytać bajeczki
Stary 2010-04-16, 13:34   #650
BlackAngel
Adwokat diabła

Capri, pochwal się no brzuchalem
I gratki kolejnego tc..

Stary 2010-04-16, 13:51   #651
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ooo.. to też dobry pomysł
Capri widzę, że Twoja córeczka ma już 25 cm i słyszy Możesz jej teraz śpiewać i czytać bajeczki
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Capri, pochwal się no brzuchalem
I gratki kolejnego tc..
Dzieki
Bylam dzis na kolejnym usg, takim lepszym i jest nadal Ala , zdrowa, wazy juz 600gr - jak powiedzial lekarz wiecej niz ustawa przewiduje Zrobilam dzis fotke tylko sie nie przestraszcie

Stary 2010-04-16, 13:54   #652
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Dzieki
Bylam dzis na kolejnym usg, takim lepszym i jest nadal Ala , zdrowa, wazy juz 600gr - jak powiedzial lekarz wiecej niz ustawa przewiduje Zrobilam dzis fotke tylko sie nie przestraszcie
a pamiętam jak nie dawno miałaś taki malutki brzuch...
fajnie, pewnie robisz sobie co tydzień fotkę brzucha (hmm?)
moja szwagierka tak sobie robiła...

Stary 2010-04-16, 13:58   #653
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki
Śliczny brzusio
Super, że Ala jest zdrowa i większa od swoich rówieśników. Oby tak dalej TŻ pewnie pęka z dumy

Black świetny pomysł z tym robieniem fotek co tydzień Na przyszłość to będzie fajna pamiątka dla dziecka i dla rodziców
Stary 2010-04-16, 14:00   #654
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
a pamiętam jak nie dawno miałaś taki malutki brzuch...
fajnie, pewnie robisz sobie co tydzień fotkę brzucha (hmm?)
moja szwagierka tak sobie robiła...
Rosnie jak na drozdzach Robie co tydzien albo i czesciej, ale potem wyrzucam jak widze ze nic sie nie zmienilo albo cos mi sie nie podoba. Potem sobie kilka wybiore i polacze zeby bylo widac jak sie powiekszal brzuchol

Martoolka dzieki TŻ zakochany, ciagle mowi na nia Ksiezniczka albo Perełka

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-04-16 o 14:02
Stary 2010-04-16, 14:04   #655
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Dzieki
Sliczny brzuszek
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 14:06   #656
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka dzieki TŻ zakochany, ciagle mowi na nia Ksiezniczka albo Perełka
Ale to wzruszające
Jak tak to czytam i widzę te zdjęcia to mi się też chce dzidziusia
Stary 2010-04-16, 14:15   #657
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki
Ale fajny brzusio
Stary 2010-04-16, 14:17   #658
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ale to wzruszające
Jak tak to czytam i widzę te zdjęcia to mi się też chce dzidziusia
Noo nie powiem ale dzidzia nas do siebie z TŻ jeszcze bardziej zblizyla
Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Sliczny brzuszek

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-04-16 o 14:19
Stary 2010-04-16, 14:17   #659
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki
Najważniejsze że zdrowa, i oby tak pozostało Śliczny brzusio Będziesz miała dzięki takim fotkom wspaniałą pamiątkę, a jak pokażesz je kiedyś swojej córci....ach rozmarzyłam się
Stary 2010-04-16, 14:17   #660
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki
śliczny brzuszek

tez bym chciała taki ale dopóki nie znajdę pracy na umowę na stale mogę marzyc dowiedziałam ze przedwczoraj ze już 3 panie będą na weselu w ciąży ... ciekawe czy przyjdą

Metkaa wspaniałości życzę na nowej drodze oby wszystko udało się jak najlepiej !!!!!

a ja wczoraj umówiłam się na przymiarkę sukni 17.05.2010 godzina 10 no i jutro ruszamy dalej z zaproszeniami

dziś 120 dni do ślubu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2010-04-16 o 14:19
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości