"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 22:08   #2671
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

to czas jeszcze jest by to uzgodnić pamiętaj też ,że jakby Ciebie wziął na świadka to Twój Tż sam by siedział przy stole ?
ALe to wesele brata i też bez przesady nie tak ciągle by sam tylko np przy oczepinach , czy jak coś pomóc . Poza tym mój TŻ jest bardzo wyrozumiały , jeśli jest jakaś impreza z mojej rodziny , czy u moich znajomych sam wygania mnie abym się bawiła . Więc z nim nie widzę tu żadnego problemu .
Po prostu to jest mój brat kiedyś byliśmy bardzo zżyci więc nie wyobrażam sobie tego inaczej ... Poza tym u nas też jest taki zwyczaj , że rodzeństwo się bierze na światków , najbliższe osoby . A jestem bliższą osobą dla brata niż kuzyn z którym rozmawia raz na miesiąc?
Dla mnie to ważne , sama już dawno mówiłam TŻ bo on też ma brata , że ja chcę swojego brata u nas na światka i nie widzę przeszkód aby też jego brat był . Nie zależy mi aby musiała być para . Dla mnie może być dwóch facetów .
Stary 2010-04-16, 22:10   #2672
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Ja jestem towarem używanym więc cudów nie będę wymagać
Ty,Ty Tybo kopniaka Ci sprzedam!

Cytat:
Madziu, nie wiem czy lubię bo nigdy nie próbowałam ale wiesz... przez jakiś czas byłam tą drugą a może i trzecią w związku więc mam wprawę
ale głupoty gadasz ! przyznaj się,że po prostu lubisz trójkąty a nie

Aniołku to możliwe,że brat Cię weźmie

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-04-16 o 22:12
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:12   #2673
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
[szczerze mówiąc to liczyłam że mi Claris powie "ja Ci oddam swojego bo mi się znudził" a tu nic.... taka a niej koleżanka... i jeszcze się ślubikiem podnieca... oj chyba się przestaniemy lubić ]
Olka no wiesz nie ma mowy Ale nie nie lub mnie za to co
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:13   #2674
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Muszę pogadać z tżtem jak to zrobić, myślę, że wrzucę na chomika i będzie do ściągnięcia. w ogóle musi mi dać odpowiednią wersję, bo tu na kompie mam aktualnie tylko taką przystosowaną już do nagrywania na płytę dvd, której na kompie nie da się odtworzyć... Ale napewno Wam pokażę, cierpliwości
To czekamy niecierpliwie

Cytat:
to czas jeszcze jest by to uzgodnić pamiętaj też ,że jakby Ciebie wziął na świadka to Twój Tż sam by siedział przy stole ?
Nie, no bez przesady, wszystko zależy od usadzenia gości. U brata Tż'a było tak, że były trzy stoły, dwa "rodzinne" a przy trzecim na środku siedzieli PM, obok nich świadkowie z osobami towarzyszącymi i przy tym stole też siedzieli znajomi Moim zdaniem bardzo fajne rozwiązanie
Stary 2010-04-16, 22:13   #2675
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
To ja może znajdę nawet 35 letniego prawiczka tylko , że ma z 165-8
to już perwersja
Cytat:
Kurcze.... 28 to trochę dużo, ale wzrost.... MARZENIE
podeślij mi go
a jago już kiedyś na poczcie zamieściłam Pan nr 2 albo 1, już nie pamiętam (w każdym razie nie ten, którego chciała Arrakis )
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:16   #2676
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

Nie, no bez przesady, wszystko zależy od usadzenia gości. U brata Tż'a było tak, że były trzy stoły, dwa "rodzinne" a przy trzecim na środku siedzieli PM, obok nich świadkowie z osobami towarzyszącymi i przy tym stole też siedzieli znajomi Moim zdaniem bardzo fajne rozwiązanie
W moich okolicach zawsze tak jest .
Stary 2010-04-16, 22:19   #2677
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Ty,Ty Tybo kopniaka Ci sprzedam!

ale głupoty gadasz ! przyznaj się,że po prostu lubisz trójkąty a nie
No cooooooooo?!
E tam głupoty... no nie taka prawda? (tyle dobrze że dzisiaj podchodzę do tego dosyć humorystycznie)
Cytat:
Olka no wiesz nie ma mowy Ale nie nie lub mnie za to co
Ehhh wiedziałam, że nie mogę na Ciebie liczyć...
Pomyślimy
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
to już perwersja

a jago już kiedyś na poczcie zamieściłam Pan nr 2 albo 1, już nie pamiętam (w każdym razie nie ten, którego chciała Arrakis )
hmmm nie kojarzę ale przejrzę pocztę, a nuż mi się spodoba
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:20   #2678
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

no chyba, że tak wtedy ok
Stary 2010-04-16, 22:22   #2679
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
No cooooooooo?!
E tam głupoty... no nie taka prawda? (tyle dobrze że dzisiaj podchodzę do tego dosyć humorystycznie)

hmmm nie kojarzę ale przejrzę pocztę, a nuż mi się spodoba
to tamta ...... była trzecia ( nie obraź się )

jak przejrzysz znajomych Gwizdaczka daj znać o swoich odczuciach
Stary 2010-04-16, 22:22   #2680
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Uwaga proszę jutro zabrać ze sobą parasolki będzie padać ponieważ strasznie mnie ręka boli
Stary 2010-04-16, 22:22   #2681
madziamacius8786
Zakorzenienie

nieeeeee nie mów tak ! Jutro musi być słonko
Stary 2010-04-16, 22:24   #2682
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
W moich okolicach zawsze tak jest .
Na weselach w mojej rodzinie też tak było.
Wydaje mi się że to dobre rozwiązanie.
Chociaż ja zawsze byłam pokrzywdzona bo za mała żeby siedzieć przy stole z PM, więc siedziałam z rodzicami no a tam wiadomo- nudy.
Dobrze przynajmniej że braciszkowie mnie zawsze obtańcowywali bo się cieszyli, że mogą mną wymachiwać na wszystkie strony
Stary 2010-04-16, 22:25   #2683
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Może tylko u mnie będzie padać Ale na pewno będzie padać ponieważ strasznie mnie boli .
Stary 2010-04-16, 22:26   #2684
madziamacius8786
Zakorzenienie

też tak mam, tylko wtedy łydki mnie bolą na zmianę pogody, ból okropny
Stary 2010-04-16, 22:27   #2685
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Na weselach w mojej rodzinie też tak było.
Wydaje mi się że to dobre rozwiązanie.
Chociaż ja zawsze byłam pokrzywdzona bo za mała żeby siedzieć przy stole z PM, więc siedziałam z rodzicami no a tam wiadomo- nudy.
Dobrze przynajmniej że braciszkowie mnie zawsze obtańcowywali bo się cieszyli, że mogą mną wymachiwać na wszystkie strony
Teraz jak byłam na weselu to , wesele było na 240 osób i przy Parze młodej było mało miejsc to siedzieliśmy z boku ale też z ludźmi młodszymi , nie moge powiedzieć , że w moim wieku bo najmłodsza byłam w przy naszym stole ale tak licząc mnie to wiek 20-27 , ogólnie połowa osób to młodzi ludzie byli .
Stary 2010-04-16, 22:29   #2686
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
to tamta ...... była trzecia ( nie obraź się )

jak przejrzysz znajomych Gwizdaczka daj znać o swoich odczuciach
Nie obrażam się tylko po prostu dociera do mnie, że nigdy nie byłam tą jego "jedyną pradziwą miłością" jak mi zawsze mówił.
I szczerze mówiąc ostatnio zauważyłam, że jest mi lepiej myśleć, że byłam na X miejscu jego listy "ukochanych", że był ze mną żeby się zabawić i że nic co mówił nie było szczere.
Nie wiem dlaczego, ale mniej boli to że zostałam wykorzystana niż to że kochał i przestał.

Skończyły mi się lody
A w ogóle to, kupiłam lody Hagen Dazs- mama gdzieś wyczytała, że ponoć bardzo dobre, mimo, że drogie. 500ml kosztuje 21zł więc przesada, ale powiem Wam że moim zdaniem warto. Wiadomo, że codziennie takich nie będę kupować, ale jeśli macie ochotę na dobre lody to polecam.
Przynajmniej ten smak, są baaardzo śmietankowe i mają duże kawałki truskawek
Stary 2010-04-16, 22:29   #2687
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

Dzwonili do mnie już, będę od poniedziałku chodzić na szkolenia nanaananana, Ilsa ma prackę
gratuluję!
Cytat:
Mi dzionek mija na pisaniu pracy, baaaardzo powoli mi to idzie, ale ziarnko do ziarnka....
zazdroszczę Ci samozaparcia... moja promotorka mnie bardzo uprzejmie poprosiła o ten pierwszy rozdział, a ja nie umiem sięzabrać
Cytat:
W ogóle przeglądam sobie sukienki i zamiast chodzić po sklepach i się denerwować to sobie zamówię .
Taka mi się podoba na wesele http://img.bonprix.pl/3/vv755x01_328.jpg
A na poprawiny może ,którąś z tych http://img.bonprix.pl/0/vv779x06_328.jpg tylko nie wiem czy nie za krótka będzie ;/ ale może do wesela wyrobię sobie trochę figurę .
Prosta czarna http://img.bonprix.pl/0/916735_328.jpg
Lub taką http://img.bonprix.pl/1/vvx2170x04_328.jpg ew. w tym kolorze http://img.bonprix.pl/3/vvx2170x04_328.jpg
co sądzicie o tych sukienkach ?

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Tu ładnie wygląda ta sukienka z szpilkami http://www.bonprix.pl/bp/video.htm?path=28118050
3 i 4 mi się podobają.
Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Muszę się pochwalić. Znów zostałam "dalszą" ciocią 3,5kg szkraba.
2 wiadomość. Tż kupił samochód w końcu kombi (jakie nie wiem, tyle tylko, że honde). Ogromnie sie cieszę. Miejsca jest na tyle, że dzieci spokojnie się zmieszczą Póki co tylko dzieci brak. Co prawda nie staramy się, żeby je mieć, ale i też nie unikamy, żeby mieć. Nie umiem inaczej wytłumaczyć. Myślę, że jeszcze pół roku do maks. 2lat i będziemy się za produkcję zabierać. Chociaż teraz coraz częściej tż mi o dzieciach opowiada.
Zła wiadomość, nie odezwali się do niego w sprawie pracy. Niby pracuje teraz, ale nie jest zadowolony i chce zmienić na coś innego.
to gratuluję autka - z pracą na pewno się ułoży
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Mój TŻ znowu zaczyna, ja go chyba...
albo nie doczytałam, albo nie pisałaś, ale... co się stanęło?

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Widzę, że nikt się nie odzywa to ja coś napiszę.
O dzieciach, które szantarzują rodziców. Zaznaczę, że sytuacje są autentyczne
Ojciec z synem jadą autobusem.
Dziecko: tato kup mi zabawkę
Ojciec: nie
Dz.: kup mi
T. nie
Dz. po jakimś czasie na cały głos: bo powiem mamie, że sikasz do zlewu

2 sytuacja w sklepie - kolejka do kasy
Dz: mamo kup mi ...
m: nie
(dalej dziecko namawia, matka odpowiada nie)
po kilkukrotnych nieudanych próbach dziecko mówi: bo powiem na głos wszyskim ludziom w sklepie, że wczoraj lizałaś tacie siusiaka
znałam te historie już wcześniej, ale i tak mnie rozbrajają
natomiast mnie się przypomniało, jak moja mama wygrała chyba 50 zł w Readers Digest za historię z mojego życia. A brzmi ona tak:
idzie 5-letnia Patusia z mamą na zakupy do garmażeryjnego sklepu, który znajduje się obok sex shopu. Jako że Patusia jest na etapie czytania wszystkiego, co wpadnie jej w oko, od billboardów począwszy, przez gazety, a na harlequinach skończywszy, nie omieszkała przeczytać szyldu na owym tajemniczym sklepie.
- Mamo, a co to jest seks shop?
Mama wpadła w zakłopotanie, myśli, jak tu wytłumaczyć, o co chodzi z seksem. Krótką zadumę przerywa jej głos córki:
- Bo sex, to ja wiem, to jest sześć po angielsku. Ale shop?
Mama odczuła wyraźną ulgę.
- A shop to tak jakby taki domek, jak widzisz (sklep był w formie budki ze spadzistym dachem - przyp. aut. ), o! taka szopka!
Na co rezolutna Patusia:
- Aaaaa! To ja już teraz wiem, gdzie się Pan Jezus urodził!

z resztą ja takich historii przypałowych mam sporo.
Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na zakupach i wbiłam się w szmijzerkę rozmiar 34!!!! Pieknie się zapięlam tylko lekkawo przyciasna jest,ale schudnę tyle co zamierzyłam to będzie idealna
BTW w Zarze właśnie są fajniaste
jaaa, ale ja Ci zazdroszczę rozmiaru
no żebym tak 36 miała
i gratuluję, naturalnie
Cytat:
A teraz pozwólcie, że się trochę popodniecam ślubikiem
Odebraliśmy dziś pierwsze zaproszenia, są śliczne, porządnie wykonane, tekst w środku jak chciałam, no cud miód Zawsze oglądałam na allegro to mało co w rozsądnych cenach mi się podobało, dwie próbki które zamówiłam, bo były ładne, okazały się tak cienkie, że aż wstyd takie dawać, a tu znalazłam piękne naprawde cudne są No i jeszcze ten nasz filmik!!! Czuję, że goście będą zachwyceni i zaproszeniami i filmikiem
No już, dziękuję za uwagę
suuuper bardzo się cieszę, że ta sprawa załatwiona

Nie zacytowało mi niektórych wypowiedzi, ale...
zespół któraś podała, co zamiast tego The Baseballs miałby grać na moim weselu - spoko, może być, jest jeszcze bardziej weselny
i... dalej nie pamiętam
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:30   #2688
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
też tak mam, tylko wtedy łydki mnie bolą na zmianę pogody, ból okropny
Ja to miałam dwa razy rękę złamaną i raz zwichniętą , ogólnie to powinnam nie mieć w ogóle ręki , ledwie co mi ją odratowali , ale mam ją źle złożoną i jak wyprostuję to mam ją strasznie krzywą .
Stary 2010-04-16, 22:31   #2689
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz jak byłam na weselu to , wesele było na 240 osób i przy Parze młodej było mało miejsc to siedzieliśmy z boku ale też z ludźmi młodszymi , nie moge powiedzieć , że w moim wieku bo najmłodsza byłam w przy naszym stole ale tak licząc mnie to wiek 20-27 , ogólnie połowa osób to młodzi ludzie byli .
Nooo ja wszystkie rodzinne wesela zaliczyłam jak miałam 8-10 lat więc ich wtedy nienawidziłam. Teraz z chęcią bym się pobawiła na weselisku
Stary 2010-04-16, 22:34   #2690
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Nie obrażam się tylko po prostu dociera do mnie, że nigdy nie byłam tą jego "jedyną pradziwą miłością" jak mi zawsze mówił.
I szczerze mówiąc ostatnio zauważyłam, że jest mi lepiej myśleć, że byłam na X miejscu jego listy "ukochanych", że był ze mną żeby się zabawić i że nic co mówił nie było szczere.
Nie wiem dlaczego, ale mniej boli to że zostałam wykorzystana niż to że kochał i przestał.

Skończyły mi się lody
A w ogóle to, kupiłam lody Hagen Dazs- mama gdzieś wyczytała, że ponoć bardzo dobre, mimo, że drogie. 500ml kosztuje 21zł więc przesada, ale powiem Wam że moim zdaniem warto. Wiadomo, że codziennie takich nie będę kupować, ale jeśli macie ochotę na dobre lody to polecam.
Przynajmniej ten smak, są baaardzo śmietankowe i mają duże kawałki truskawek
!!

Mmm..lody zjadłabym wszystkie zjadłaś?

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

znałam te historie już wcześniej, ale i tak mnie rozbrajają
natomiast mnie się przypomniało, jak moja mama wygrała chyba 50 zł w Readers Digest za historię z mojego życia. A brzmi ona tak:
idzie 5-letnia Patusia z mamą na zakupy do garmażeryjnego sklepu, który znajduje się obok sex shopu. Jako że Patusia jest na etapie czytania wszystkiego, co wpadnie jej w oko, od billboardów począwszy, przez gazety, a na harlequinach skończywszy, nie omieszkała przeczytać szyldu na owym tajemniczym sklepie.
- Mamo, a co to jest seks shop?
Mama wpadła w zakłopotanie, myśli, jak tu wytłumaczyć, o co chodzi z seksem. Krótką zadumę przerywa jej głos córki:
- Bo sex, to ja wiem, to jest sześć po angielsku. Ale shop?
Mama odczuła wyraźną ulgę.
- A shop to tak jakby taki domek, jak widzisz (sklep był w formie budki ze spadzistym dachem - przyp. aut. ), o! taka szopka!
Na co rezolutna Patusia:
- Aaaaa! To ja już teraz wiem, gdzie się Pan Jezus urodził!
heheheheh e dobra byłaś
Cytat:
Ja to miałam dwa razy rękę złamaną i raz zwichniętą , ogólnie to powinnam nie mieć w ogóle ręki , ledwie co mi ją odratowali , ale mam ją źle złożoną i jak wyprostuję to mam ją strasznie krzywą .
biedna dobrze ,że odratowana a co się stało??
Stary 2010-04-16, 22:37   #2691
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo ja wszystkie rodzinne wesela zaliczyłam jak miałam 8-10 lat więc ich wtedy nienawidziłam. Teraz z chęcią bym się pobawiła na weselisku
Ja mam teraz 4 wesele jak nie 5. Czyli coś około 2tys musimy mieć by w koperty włożyć . A tu pracy mój TŻ nie ma , ciekawe czy mi się coś uda znaleźć ...

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Najpoważniej jak złamałam , to szłam sobie po podwórku zimną i się poślizgnęłam i tak upadłam , że mi się ręka jakoś powinęła i upadłam na nią a pierwszy raz to jak miałam chyba 5 lat to na lodowisku potem zwichnęłam rękę a jak miałam chyba 7 lat to poważnie właśnie złamałam na podwórku .
Stary 2010-04-16, 22:38   #2692
Claris
Zakorzenienie

najjjjjjjjjj posiurałam się Ty jesteś boska
Stary 2010-04-16, 22:38   #2693
OlkaR
Zakorzenienie

nie wiem, jakaś ślepa jestem ale na poczcie znalazłam tylko pana nr 3 i mi nie podchodzi (ohhh wybredna ja)
Stary 2010-04-16, 22:42   #2694
najfajniejsza
Zakorzenienie

temat wesel, a ja dziś doła takiego złapałam, że hej... P. do mnie, że chce ślubu - oczywiście, że chce. jak się dowiedział, że z pracą nic nie wiadomo, to się "deklaruje", bo wie, że to może nie wypalić.
poza tym mam już gdzieś te obiecanki.

a tak w ogóle, to chciałam Wam powiedzieć, że znajome młode małżeństwo kupuje mieszkanie w Katowicach-Giszowcu. Dzielnica do rzeczy, blisko wszędzie (do rodzinnych Tychów młodej mężatki też), no ale ja bym akurat nie chciała z Tychów wyjeżdżać, natomiast u nas jest drożej niż tam. I oto efekt: mieszkanie po kapitalnym remoncie, wygląda fajnie, z klasą i nowocześnie, posiada 3 pokoje, 72 mkw., i kosztuje... 140 tys. zł

u nas za taką cenę w takim stanie kupiłoby się kawalerkę lub w najlepszym razie (przy wielkim szczęściu i na obrzeżach miasta) 2 pokoje (ale nie więcej niż 45 mkw.).

Przyjdzie mi płacić grubą kasę za patriotyzm lokalny

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
heheheheh e dobra byłaś
dzięki
ale w moim mniemaniu teraz też jestem dobra, a nawet lepsza, bo... najfajniejsza
Cytat:
najjjjjjjjjj posiurałam się Ty jesteś boska
fuuu, weź się przebierz

dzięęęęęęki
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:43   #2695
madziamacius8786
Zakorzenienie

Tychy są z Ciebie dumne
Stary 2010-04-16, 22:43   #2696
Basiek19
Zakorzenienie

Naj historia z Sex Shop'em świetna opowiedz co więcej

Uciekam do spania, bo rano na praktykę

Dobranoc
Stary 2010-04-16, 22:44   #2697
Claris
Zakorzenienie

skończyłam dziś pisać opracowanie wyników i wysłałam promotorowi do sprawdzenia, nie umiem tylko zrobić jednej małej części z tego i nie wiem co mnie walnęło, ale napisałam mu to i że jestem tępa i mi odpisał "Nawet niech Pani tak nie myśli, a co dopiero pisze, że jest Pani tępa, nawet w żartach. Jest Pani zdolną i inteligentną osobą, ze wszystkim sobie Pani poradzi. W poniedziałek mamy tylko 1 godz. wykładu, więc po
wykładzie możemy chwilę usiąść i zastanowić się, jak to opracować. Głowa do góry - będzie dobrze!" sasasa uwielbiam Go
Stary 2010-04-16, 22:44   #2698
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

fuuu, weź się przebierz

Stary 2010-04-16, 22:45   #2699
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Uciekam do spania, bo rano na praktykę

Dobranoc
Dobranoc Basiu

Cytat:
skończyłam dziś pisać opracowanie wyników i wysłałam promotorowi do sprawdzenia, nie umiem tylko zrobić jednej małej części z tego i nie wiem co mnie walnęło, ale napisałam mu to i że jestem tępa i mi odpisał "Nawet niech Pani tak nie myśli, a co dopiero pisze, że jest Pani tępa, nawet w żartach. Jest Pani zdolną i inteligentną osobą, ze wszystkim sobie Pani poradzi. W poniedziałek mamy tylko 1 godz. wykładu, więc po
wykładzie możemy chwilę usiąść i zastanowić się, jak to opracować. Głowa do góry - będzie dobrze!" sasasa uwielbiam Go
ulala tylko nie zabujaj się
Stary 2010-04-16, 22:46   #2700
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Ehhh oglądam "Małą księżniczkę" może jestem dzieciuchowata ale uwielbiam ten film
ja tez uwielbiam - widzialam wszystkie wersje - bajkowa w odcinkach rowniez
rycze zawsze na tym filmie - ogolnie czesto placze na filmach i ksiazkach

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Spooko, ja do książki wracam co jakiś czas i nigdy mi się nie nudzi
ksiazka jest mojaulubiona z dziecinstwa - czytalam ja mnostwo razy, znam na pamiec - ryczalam zawsze jak bobr - i wygladalo to tak - mama wchodzi do pokoju widzi ze czytam i rycze - i zawsze tekst "ty znowu mala ksiezniczke czytasz?"
a pozniej mikolezanka ukradla - tzn pozyczyla a potem podpisala swoim nazwiskiem ipowiedziala ze to jest jej a mojami oddala i ja zgubiolam wiedzialam ze klamie ale niemialam jak udowodnic - a ostatnio znalazlam na allegro i kupilam taki sam egzemplarz i czytalam znow i plakalam oczywiscie jak zawsze

Cytat:
A ja chcę mieć swojego TŻa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cry:
ja tez....

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
to już perwersja

aaa no....pan nr 3 jest dla mnie (a nawet randka miala byc ale nie wyszlo )

a ten co dla oli to o ile pamietam pan nr 1

gwizdak a oni wiedza ze tacy slawni sa na naszym watku?

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-04-16 o 22:49
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości