|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
mam podobną koszulkę ![]() Załącznik 3037959 |
|
|
|
|
#2312 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
jaszczka kobieto załatwiaj to zwolnienie bo to nie ma żartów. Z tego co piszesz to harujesz jak wół, musisz sie oszczędzać.Kurde a u nas tak łatwo zwolnienie dostać, wracaj do Polski
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać po wizycie |
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Jaszczka bedzie dobrze wszystko, zrobia Ci udg znow i zibaczysz jak ladnie dzidzia rosnie w brzuszku. Mojej kolezanki dzidzia byla tez 2 tygodnie mniejsza na udg, pozniej tylko tydzien, Jak mowia, ze w normie to w normie!
Hd udanego spacerku po lesie, my ognisko na dziakce zrobimy i kielbaske na kijkach z leszczyny, zaraz jedziemy
|
|
|
|
#2315 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Współczuję wymiotów - mi też jeszcze mdłości nie przeszły i czasem jak mnie złapie to czuję się jakbym dopiero, co zaszła Cytat:
Szczególnie jeśli nie wezmę dziekanki i będę od października na zajęcia już chodzić...A tak w ogóle to kusi mnie żeby się na rudo farbnąć
|
|
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
mialam cukier 96 a po 50 g za godzine 175 ale kurcze w pierwszej ciazy mialam 100 a po podaniu 184 a nikt nie robil mi w polsce tragedi, a po porodzie juz wszystko bylo ok wiec sama nie wiem...
kurde ale mialam noc...do 4 nie spalam a od 7 synek juz nie chcial spac...masakra....wymioto wałam mając jednoczesnie biegunke,wykonczyc sie mozna :/ |
|
|
|
#2317 |
|
Rozeznanie
|
roztrzepaniec, jak patrzę na listę to masz większe szanse ode mnie rozpakować się wcześniej hehe
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmmm kiełbaska z ogniska... Przypomina mi się dzieciństwo na Mazurach ...i poziomki w lesie Mmmmmmmmmm....... ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Zaczynają się na naszym wątku problemy ale co się dziwić jesteśmy w zaawansowanych ciążach i takich sytuacji będzie sporo. Miejmy nadzieję, że będą to głównie obawy wynikające z dbałości lekarzy a nie prawdziwe problemy. |
|
|
|
|
#2319 |
|
Rozeznanie
|
Nie mówcie nic o kiełbasie z grilla bo mi ślina leci. mój M dzisiaj w pracy ma grilla i pewnie się nie domyśli żeby mi przynieść
|
|
|
|
#2320 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a potem ejszcze pretensje ze nie ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Nic nie nadrobilismy, bo o 2 w nocy przyszedl z garazu bo przy aucie siedzial-musial... Dzis jedyna nadzieja, a niech jeszcze bedzie ze ja nie bede w stanie to bedzie bombastik.. ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
, nie ejstem sama pokaz goly! .---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ale zazdroszcze tylko 3,5.. ja dalej brne do przodu
|
|||||
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa ja myślałam, że on jest czyimś protegowanym że jeździ po gabinetach m.in mojego lekarza i wykonuje to usg, ale widocznie zna się na rzeczy.A co do onetu to może po prostu dorabia
![]() Moj gin mi co wizyte robi normalne usg czasem przełączy na to 4d a on właśnie robił mi to połówkowe no i teraz bedzie to po 30 tygodniu.Dokładnie 14 maja idę. niezawsze fajnie z tym Tżtem ![]() anuszka no moja mama jutro odprawia 50 tke bo goście ja zaskoczyli od kuzynki która miała ślub w dzień urodzin mojej mamy wyskoczyli z 50 różami etc... to teraz chce coś zrobić tak więc jutro impreza.... a za to kiełbache to ![]() pilotka śliczny jaszczka za Was .Pamiętaj że każda dzidzia ma sswoje tempo tobie bez łaski powinni dać to zwolnienie , przecież nie trzeba tu nic wymyślać, kwalifikujesz się do natychmiastowego odpoczynku!i pisz zawsze co to za sorki od tego jesteśmy żeby się pocieszać doradzać etc....
|
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
hd ale ty masz ten brzuchol!!!!!!
!tak sobie to właśnie usprawiedliwiam ![]() farminka czekamy tu na ciebie! ![]() jaszczka ja sama mam problemy z moim ginekologiem żeby dał mi zwolnienie więc Ci nie pomogę ![]() a ja dzisiaj sobie pójdę na spacerek wreszcie. w końcu ładnie słoneczko świeci u mnie w Chorzowie ale póki co muszę się wziasc za sprzątanie, a potem kąpiel i się ogolic bo od kilku dni mi się zarosło i dla tych co chcą się pośmiać a nie znają tego wątku to zapraszam, czytam od 2 dni i sikam ze śmiechu ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403479
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
hd śliczne ubranko
niezawsze smaka robiszmuminek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- carmena napewno bede czytac ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- dziewczyny chce zrobic tortille mam piers z kurczaka pomidorki i salate co by sie jeszcze przydalo ? placki mam gotowe, za dwie godziny chcialabym juz miec zrobiony obiadek ![]() wiem, ze jest google ale jak wy robicie ? |
||
|
|
|
#2325 |
|
Rozeznanie
|
papeteria jak on się obrazi to nie ma zmiłuj się. Uparty jak osioł. Fakt ja trochę przesadziłam bo za dużo powiedziałam, ale nie odpowiadam ostatnio za siebie. Zresztą my obydwoje się nadajemy, dwa osły hehe, tylko mi zawsze szybciej mija.
A do tortilli jeszcze jakiś sos by się przydał, z Knorra jest dobry chyba na opakowaniu pisze, że do kebaba, ale miałam i jest ok Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-04-17 o 12:51 |
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Moja dzisiejsza sesja
próbowałam złapać kąt w którym mój brzuch byłby najbardziej podobny rozmiarowo do tego na żywo, bo mam wrażenie, że na zdjęciach zawsze jakiś mniejszy wychodzi( mały podczas zdjęć kopał )No i pierwsze zdjęcia z lotu ptaka 27tc i 4dni jakoś... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-17 o 13:14 |
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sos ![]() ze mnie też uparciuch jest Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-17 o 13:01 |
|
|
|
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
papeteria fajny brzuchol, z góry to śmiesznie wygląda
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzuszek śliczny !!!!! Zrobiłam sobie zdjęcie z lotu ptaka w 18 tc Z perspektywy czasu - wtedy był malutki ![]() Załącznik 3038190 Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-04-17 o 13:07 |
|
|
|
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
Papeteria jaki duży! Śliczny! Zgrabny!
Mój dopiero nabiera kształtów.
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
lilka, hd,lazurowa
hd mój to taki kwadraciak w porównaniu do twojego okrąglutkiego z lotu ptaka hehe
|
|
|
|
#2332 |
|
Raczkowanie
|
papeteria że jako jestem miłośniczką kukurydzy i pchałabym ją wszędzie to proponuję i ją
a brzuchol tak śliczny jak u hd
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
no tam gdzie sam brzuch stoje prosto, a tam gdzie papciuszki widać przechyliłam się do przodu
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
ale dodam do Tżtowej porcji |
|
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jak myślicie czy gra w kręgle mi nie zaszkodzi, bo mam okazję dzisiaj iść?
|
|
|
|
#2335 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja czerwcowa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bylam wlasnie na spacerku, teraz odpoczywam i czuje jak mi Ala w brzuchu szaleje
|
|||||
|
|
|
#2336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
EDIT i dobierz sobie kulę co nie będzie za ciężka rzecz jasna
"Bo związki przypominają psychozę maniakalno-depresyjną: od "misiaczka" po "zamknij się!", od "daj mi kur.wa, święty spokój!" po "kochany króliczku" ![]() maleństwo Edytowane przez Carmena_ Czas edycji: 2010-04-17 o 13:41 |
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczny,okrąglutki brzuszek |
|
|
|
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
papeteria bardzo zgrabny brzuszek
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
Lilka czytałam teraz na necie opinie i są różne, więc sama już nie wiem
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
carmena tez czytałam i właśnie mam dylemat, najwyżej pójdę tylko popatrzeć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

no ale fakt jest jeden... cisnienie mi gosciu podniosl niemilosiernie :/
- mi też jeszcze mdłości nie przeszły i czasem jak mnie złapie to czuję się jakbym dopiero, co zaszła 

bo jak już pisałam wielokrotnie najpierw był zakaz a jak już było zielone światło to TŻ jakoś zdziczał ...chyba się boi zreszta ja chyba troszkę też
ale on to się nawet dotknąć nie da
za Was .Pamiętaj że każda dzidzia ma sswoje tempo
tobie bez łaski powinni dać to zwolnienie , przecież nie trzeba tu nic wymyślać, kwalifikujesz się do natychmiastowego odpoczynku!