|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
![]() W takim razie życzę i spokojnej nocki, i lepszego dnia i ząbków ![]() Cytat:
Będzie będzie ![]() Za daleko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co ja tu jeszcze robię?
|
||||
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
eeg to zapis fal mózgowych
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
te 5 kg zostało w biodrach, a to niestety ok 5 cm, więc w te obcisłe spodnie nie wchodzę (tzn. wchodzę, ale nie moge kucnąć
)noszę tylko te, które były luźniejsze
|
|
#4565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przytulała sie słodko Cytat:
dokładnie. moj zapis wyszedl nieprawidłowy (przez migreny wlasnie), smieje się do męża- ze mam nie po kolei w głowie ide spac juz naprawde. buziaczki czeko jak to wiatropylna, przytulanki przeciez na pewno były nie wierze że nie ![]() Ty taka kusząca, mąż na pewno nie moze się Tobie oprzeć
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-04-23 o 23:12 |
||
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak ladnie wystaja ze spodni
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę spać, bo już oczy mi się zamykają, a ja wciąż siedzę dobranoc
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4569 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zmykam spac bo padam
dobranoc
|
|
#4570 | ||
|
Zadomowienie
|
Ojojoj, dopiero teraz przeczytałam... Towarzyszko, proszę wybaczyć spóźnienie ![]() No to ładnie Podpadłam A czytasz go tak dokładnie (ten plotkowy)? Ja już dawno odpuściłam, bo nie daję rady tam być na bieżąco ![]() ~~~~~~ Więcej nie doczytam, bo idę spać Tak, tak, ja nocna zmiana - od jakiegoś czasu już od 22, no max 23 oczy mi się zamykają i padam ![]() Miłego weekendu
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy
Zycze ci, aby udalo sie znalezc jakiegos lekarza ![]() Wojtusia fajnie ze jestes Morska, rowniez zycze milego weekendu
|
#4572 |
|
Ola-Unhola
|
Dzień Dobry
Szukałam wczoraj pół nocy lekarza na necie, aż prawie padłam przed monitorem.... Znalazłam młodego lekarza, pracującego na co dzień w szpitalu w Wawie na oddziale alergologii. Zajmuje się pokrzywkami, alergią pokarmową, atopowym zapaleniem skóry, obrzękiem naczyniowym, alergią na lek, astmą itp itd... Myślę, ze to by było najlepsze - tzn. wizyta u niego lub jego u nas. Zadzwonię dzisiaj i dowiem się co i jak (prowadzi całodobową opieką, wizyty domowe itp), zobaczymy... Tyle, że i tu chyba dobra wiadomość. Plamy zaczęły znikać, jest ich naprawdę niewiele w porównaniu z wczorajszym dniem, gdzie wylazło tego mnóstwo. Nie ma już tyle wielkich plam i placków, są raczej małe kropeczki, dochodzące do 3/4mm średnicy... Zobaczę jak będzie za kilka godzin, gdyż wczoraj po jego rannej drzemce tez miałam wrażenie że trochę znika, ale chwilkę pobiegał i znowu się powiększyło. Mam wrażenie, że to reaguje na światło - jak jest pod kołdrą to mniej, a jak już tylko w ubranku bawi się w normalnym świetle, to pojawia się tego więcej. ![]() ![]() Bywa tak z pokrzywką, więc może Wojtusiu miałaś rację, tyle że to takie bardziej płaskie, bez swędzenia i wykwintów ![]() Ale Wam tu mieszam, piszę ciągle o tej wysypce, nie wiem co robić, marudzę i w ogóle....Sorki ![]() Cierpliwe jesteście, ze mnie znosicie Zapraszam na kawkę, jak któraś się tam czai na pasku ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-04-24 o 07:38 |
|
|
|
#4573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No duzo by pisac jeszcze o tej dlugiej goscienie, to tylko tak z grubsza nakreslilam jak to wygladalo ![]() Cytat:
Wojtusiu witaj ![]() Morska ciebie tez witam dlaczego nie bywasz u nas?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#4574 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć mamusie
Mówię pięknie dzień dobry ![]() Nocka pięknie przespana Widzę,że morska zaszczyciła nas swoją obecnością ![]() ![]() Wojtusia witaj Później poczytam Dzionek u nas piękny i takiego i Wam życzę |
|
|
|
#4575 |
|
Ola-Unhola
|
Kasiu, no niby mogłabym tak, ale dyspozytor w LM przekazuje info do lekarza i jak on do mnie dociera to ma wszystko zapisane i tylko u mnie potwierdza. Głupio bym się czuła, mówiąc, że jednak nie maił gorączki
![]() Gorgulku, u Ciebie w boczki....Taka chudzinka...Przecież Ty nie masz zapewne żadnych boczków... Svi, ale fajne butki zamawiasz (ale ja to nie mam kasy , dopiero w maju/czerwcu może coś zamówię )Morska, witaj. Cieszę, ze się w końcu odezwałaś ![]() Miłego weekedu również Angy, cieszę się, że Zosia lepiej się czuje. Mozę to rzeczywiście przez ten pył. Lub może akurat uczulona jest na jakieś konkretne np. drzewo i w czasie jej kwitnienia będzie miała objawy alergiczne ![]() Bartuś mój tak ma. Na przełomie marca i kwietnia kwitnie brzoza i on wtedy ma takie podkrążone oczka i trochę go swędzą. W testach nam wyszedł stopień 1(+) lub 2 (++), nie pamiętam dokładnie. Także nie jest to w jego przypadku silnie działający alergen, ale jest i delikatną reakcję widać.
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-04-24 o 08:13 |
|
|
|
#4576 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() I wzajemnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ta znajoma to ![]() Ja wysiadam,przy takich ludziach ![]() ![]() Dobra,spadam-mąż wreszcie zjadł śniadanie ![]() pa,pa ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Unholy wierzę,że znajdziecie jakiegoś lekarza
|
||
|
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weszłam tam bo czekam na jedne buty i zwrot. Nie czytam i czytałam tego na bieżąco Oj, podpadłaś Zaglądaj do nas częściej.Cytat:
Unholy masz prawo się martwić ![]() Jak weszłam i zobaczyłam, że Twoja wiadomość jest to pomyślałam, że już po wizycie. Ciekawe co to jest Będę zaglądała i trzymam cały czas Ucałuj biednego Antosia Dzien dobry. Ale nie wyspałam się ![]() Małża nocka ale ja musiałam do Zuzi też wstawać Dziś płakała parę razy przez sen a wstała o 6.40...Idę zaraz się szykować i pójdziemy chyba do mojej mamy. Małż w szkole. Nie chce mi się gotować, posprzątane już mam. U mamusi pewnie będzie pyszny obiadek i może jakieś ciacho ![]() Miłej soboty |
||
|
|
|
#4578 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam z rana
![]() ladny dzien sie zapowiada - mam nadzieje, ze bedzie cieplo chce isc z Erykiem na rolki Cytat:
a jak nie to dzwon do tego doktorka ja na kawe moze nie.....ale na grochowke chetnie
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy mam nadzieje ze szybko sie uporacie z tą wysypką. mi jak spałam to tez znikała, a pod wplywem ruchu, ciepła się nasilala. mam nadzieje ze to tylko taka jednorazowa wysypka i sie nie powtórzy. i wcale nie marudzisz, przeciez chetnie wysluchamy zawsze
![]() ja jeszcze przed sniadaniem. za godzine przychodzi pielegniarka na zastrzyk dla Oliwki i wieczorem juz ostatni raz. W sumie 18 zastrzyków ale moja niunia teraz nawet nie płacze juz przy zastrzyku, przyzwyczaiła sie, czy co...Svi za tą grochówkę, bo narobiłas mi ochoty znowu. Swoją drogą, za każdym razem jak smarowałam nos maścią majerankową, to strasznie miałam ochote na grochówke, przez ten zapach ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- aaa i bo zapomne znowu, polecacie jakis depilator? moj ma juz z 10 lat i znudził mi sie no i mógłby byc dokładniejszy Unholy, ty to woskowa chyba, ale ja wosku się boję, kilka razy mąż mi odrywał plastry z woskiem, bo sama się bałam
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-04-24 o 08:57 |
|
|
|
#4580 |
|
BAN stały
|
Wojtusia i Morska witajcie
Kasiu wysłałam pw Olu koniecznie napisz po wizycie dzień dobry jeszcze trochę i może się jej to udać, wczoraj tak sie wychylała od str ściany że przyfasoliła głową w ścianę ![]() wczoraj przyszedł fotelik i wyglada ok, Amelka zdezorientowana jak ją w nim posadziłam, mam nadzieję że jak będzie w samochodzie to będzie lepiej... póki co miłej soboty, mnie czeka sprzątanie bo wczoraj klatkę tylko zmyłam. obiadku nie robię bo tylko ja jestem, może jakieś ciacho zrobię jak mąż ma jutro wrócić - niech ma |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
P4w przypomnij jakie masz nosidełko
|
|
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Podpadłaś ![]() ![]() I dla Was miłego weekendu UnholyOne mam nadzieję, że Antkowi to zejdzie dzisiaj ![]() ![]() Cytat:
*** Ja nie mogę, Kuba staje wszędzie i ciągle , myślałam, że to będzie od czasu do czasu, przynajmniej na początku ![]() Miłej soboty
|
|
|
#4583 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zreszta Eryk tezwiec chyba bede musiala ktoregos dnia zrobic maly garczek dla siebie a dla nich cos innego jade chyba zaraz w miasto
|
|
|
#4584 |
|
Ola-Unhola
|
Dla p. dr za daleko do nas......
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
no co za człowiek
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wiesz ja bede robila pierwszy raz wiec nie recze
![]() umowilam sie z kumpela - jade na solar i do kapahla bo mam smsa znizkowego, moze cos upoluje - dla dzieci oczywiscie ![]() milego dzionka
|
|
#4587 |
|
Ola-Unhola
|
A myślicie, ze można iść z tym do dermatologa? Chyba tak, prawda? Znalazłam niedaleko moich rodziców polecaną p. dr i jeszcze nie wiem, czy nas przyjmie (w domu), ale chyba warto spróbować, hmm?
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Nie odbiera, pewnie nie pracuje w soboty ![]() Wiecie co, chyba dam sobie spokój w weekend. Nic się nie dzieje. Plamki wprawdzie się znowu pojawiły przy poruszaniu się - to co pisałaś Wojtusiu, ale innych objawów brak, więc poczekam do poniedziałku
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też dostałam tego smsa moze dzis zaciagne męża do kapahla, chociaż mam do niego 40 km ![]() Unholy w takim razie poczekaj do poniedziałku, obserwuj Antosia, a masz może kropelki zyrtec? takie dla dzieci od alergii? one by moze pomogły, tylko nie wiem czy one na recepte nie są. Albo poczekaj i skonsultuj to z lekarzem, moze tak bedzie lepiej. nie chcę źle poradzić
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-04-24 o 10:49 |
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przestań nas przepraszać - Ty tu jesteś najbardziej cierpliwą pocieszycielką, zawsze służysz pomocą i naszym obowiązkiem jest Cię wysłuchać ![]() Baby Bjorn u nas piękna pogoda, już zaplanowaliśmy sobie dzień - wpadnę wieczorem Witaj morska
|
|
|
#4590 |
|
Ola-Unhola
|
ja smsa też dostałam, ale skasowałam
![]() Daję małemu wapno bananowe 2x dziennie, a zyrtec w kropelkach mam, ale muszę poczytać ile dla takich maluchów i czy w ogóle można
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

A najlepiej, żeby się obudziła z garniturem. Zębów

morska czekamy
Zycze ci, aby udalo sie znalezc jakiegos lekarza 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dziś płakała parę razy przez sen a wstała o 6.40...
zreszta Eryk tez