Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.) cz. V - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-23, 23:02   #4561
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
No więc dzisiaj po południu już nie kichała i oczki też normalne. Więc jestem skołowaciała. Może to rzeczywiście ten pył wulkaniczny
...
Nadrobiłam jeszcze wieczorem
Popołudnie całe przepłakane u nas, co prawda tajemnicza alergia mija, bo już nie ma kichania, ale te zęby... Wiem wiem jestem monotematyczna wybaczcie mi, ale naprawdę jej doskwierają. Gdyby nie nurofen, to byśmy nie dali rady. Wcisnęłam jej 200 mleka wieczorem, to jestem trochę spokojniejsza, bo dzisiaj naprawdę niewiele zjadła. Od 20 śpi, na razie bez jęczenia, więc jestem dobrej myśli.

Jutro jedziemy do tego Gdańska, więc nie wpadnę. Oby Zosia miała lepszy dzień... A najlepiej, żeby się obudziła z garniturem. Zębów

Dobranoc
Może rzeczywiście pył...

W takim razie życzę i spokojnej nocki, i lepszego dnia i ząbków

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
ja przytyłam 20 kg i 5 mam cały czas na plusie - ale wszyscy mówią, ze dobrze wygladam, ze przed ciążą byłam za chuda
mi waga nie przeszkadza tylko czemu w polowę spodni nie wchodzę

mam nadzieję, że będzie mu się podobać , właśnie mi przyszło do głowy dziś, ze będzie problem ze skręcaniem, bo nie ma skrętnych kół

zlot w szczecinie, bo my tu 2 jesteśmy
To w sumie dziwne, bo to tylko 5 kg.

Będzie będzie Zuzia próbowała jakoś skręcać i trochę jej się udawało

Za daleko

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
prosze

no niby waga juz prawie sprzed ciazy ale zrem wiecej niz przed
ja tez slodkosci lubie i niezdrowe zarcie
Zrób test

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Jestem jestem już, musiałam nadrobic troche
...
Wyszłam dzisiaj po poludniu, ale jeszcze troche spraw mielismy do załatwiania z malzem. miałam ekg- wynik ok, eeg-wynik nieprawidłowy, czyli taki migrenowy, rezonans- wyniki bedą w przyszłym tygodniu. Mam zadzwonic w srode do doktorki i przyjechac po wypis, bo nawet nie dostałam (spore opoznienie mieli z papierami i jakbym chciała wypis itd, to bym pewnie przez weekend tam siedziała)
Mam nadzieje ze na tym rezonansie nic zlego nie wyszlo (badanie bezbolesne ale nie przyjemne, głośno strasznie bylo, dostałam zatyczki do uszu a i tak ledwo wyleżałam tam pół godziny).

Ale moje migreny sie w zasadzie potwierdzily i dostane jakies specjalne przeciwmigrenowe leki.

Nareszcie w domu, ide spac- jutro wiecej napiszę. Fajnie juz być z wami, no i z mężem i Oliwią, teskniłam za nimi

Dzięki dziewczyny ze nie zapomniałyście o mnie
Wyobrażam sobie jak tęskniłaś. Nie ma to jak w domku

Co ja tu jeszcze robię?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 23:02   #4562
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

eeg to zapis fal mózgowych

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 23:06   #4563
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Zrób test

wiatropylna nie jestem

ide sie myc i spac

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 23:07   #4564
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

To w sumie dziwne, bo to tylko 5 kg.
te 5 kg zostało w biodrach, a to niestety ok 5 cm, więc w te obcisłe spodnie nie wchodzę (tzn. wchodzę, ale nie moge kucnąć )
noszę tylko te, które były luźniejsze

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-04-23, 23:09   #4565
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość

spoko - jak przeczytalam wiadomosc na plotkowym, ze nie ma od Ciebie wplaty to od razu napisalam do Asi, ze zaloze bo jestes w szpitalu, a ona napisala potem, ze wlasnie zobaczyla, ze ma maila od Ciebie i ze nie musze zakladac

a to eeg to co to wlasciwie jest bo ja sie nie znam na tych rzeczach?

mam nadzieje, ze rezonans wyjdzie dobry

fajnie tak wrocic do corci co?
fajnie fajnie wrócić, teskniłam strasznie, ale Oliwka jak mnie zobaczyła, to ucieszyła się, ale zeby szalała ze szczescia to nie widziałam ale przytulała sie słodko

Cytat:
dobrze ze juz wrocilas
napewno wynik bedzie dobry -dostalas leki wiec mam nadzieje ze twoja migrena pojdzie precz

nie no test nie jest potrzebny......tak juz mam
tez mam nadzieje ze pojdzie precz

Cytat:
eeg to zapis fal mózgowych
dokładnie. moj zapis wyszedl nieprawidłowy (przez migreny wlasnie), smieje się do męża- ze mam nie po kolei w głowie

ide spac juz naprawde. buziaczki

czeko jak to wiatropylna, przytulanki przeciez na pewno były nie wierze że nie
Ty taka kusząca, mąż na pewno nie moze się Tobie oprzeć

Edytowane przez Wojtusia
Czas edycji: 2010-04-23 o 23:12
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 23:09   #4566
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
te 5 kg zostało w biodrach, a to niestety ok 5 cm, więc w te obcisłe spodnie nie wchodzę (tzn. wchodzę, ale nie moge kucnąć )
tobie w biodrach a mi troche w boczkach i tak ladnie wystaja ze spodni

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 23:12   #4567
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
tobie w biodrach a mi troche w boczkach i tak ladnie wystaja ze spodni
ale chociaż masz w co się ubrać

idę spać, bo już oczy mi się zamykają, a ja wciąż siedzę
dobranoc

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-04-23, 23:20   #4568
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tak jak u Czeko, poszło w boczki co nieco

Idę i ja.
Dobranoc
Stary 2010-04-23, 23:31   #4569
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

zmykam spac bo padam
dobranoc
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 23:32   #4570
morska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
morska, proszę się odezwać, natychmiast
Ojojoj, dopiero teraz przeczytałam... Towarzyszko, proszę wybaczyć spóźnienie

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Oj,nieładniemorska czekamy
No to ładnie Podpadłam

Cytat:
Widziałam dziś morską na zamówieniowym.
CBŚ jak nic
A czytasz go tak dokładnie (ten plotkowy)? Ja już dawno odpuściłam, bo nie daję rady tam być na bieżąco

~~~~~~
Więcej nie doczytam, bo idę spać Tak, tak, ja nocna zmiana - od jakiegoś czasu już od 22, no max 23 oczy mi się zamykają i padam

Miłego weekendu
Stary 2010-04-24, 00:47   #4571
mariolasl
Zakorzenienie

Unholy Zycze ci, aby udalo sie znalezc jakiegos lekarza

Wojtusia fajnie ze jestes . Trzymam kciuki za wyniki i oby nowe leki przweciwmigrenowe skutkowaly

Morska, rowniez zycze milego weekendu Szkoda, ze nie napisalas ani slowa co u ciebie i Tymoteusza
Stary 2010-04-24, 07:35   #4572
UnholyOne
Ola-Unhola

Dzień Dobry

Szukałam wczoraj pół nocy lekarza na necie, aż prawie padłam przed monitorem....

Znalazłam młodego lekarza, pracującego na co dzień w szpitalu w Wawie na oddziale alergologii. Zajmuje się pokrzywkami, alergią pokarmową, atopowym zapaleniem skóry, obrzękiem naczyniowym, alergią na lek, astmą itp itd...
Myślę, ze to by było najlepsze - tzn. wizyta u niego lub jego u nas. Zadzwonię dzisiaj i dowiem się co i jak (prowadzi całodobową opieką, wizyty domowe itp), zobaczymy...

Tyle, że i tu chyba dobra wiadomość. Plamy zaczęły znikać, jest ich naprawdę niewiele w porównaniu z wczorajszym dniem, gdzie wylazło tego mnóstwo. Nie ma już tyle wielkich plam i placków, są raczej małe kropeczki, dochodzące do 3/4mm średnicy...
Zobaczę jak będzie za kilka godzin, gdyż wczoraj po jego rannej drzemce tez miałam wrażenie że trochę znika, ale chwilkę pobiegał i znowu się powiększyło. Mam wrażenie, że to reaguje na światło - jak jest pod kołdrą to mniej, a jak już tylko w ubranku bawi się w normalnym świetle, to pojawia się tego więcej.
Bywa tak z pokrzywką, więc może Wojtusiu miałaś rację, tyle że to takie bardziej płaskie, bez swędzenia i wykwintów

Ale Wam tu mieszam, piszę ciągle o tej wysypce, nie wiem co robić, marudzę i w ogóle....Sorki
Cierpliwe jesteście, ze mnie znosicie

Zapraszam na kawkę, jak któraś się tam czai na pasku

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2010-04-24 o 07:38
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 07:35   #4573
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem skąd, może z jakiejś ankiety wypełnianej w szpitalu? Ale nie dostawałam od początku, tylko po kilku miesiącach zaczęło przychodzić.
Co to jest "na apka"?
ja w przychodni wlasciwie nie mam kartoteki, bo tylko na szczepienia chodze+ tamte L4, to moze ze szpitala predzej, albo z tamtych paczek co przychodzily, nie wiem

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Kat, nie chcę kłamać, bo chodzi mi o dobrą diagnozę. Powiem, że miał gorączkę i do tego ta wysypka, to lekarz stwierdzi, że to np.rumień zakaźny albo coś innego, co występuje z gorączką, a ja chcę, żeby znalazł prawdziwą przyczynę i coś na to zaradził

Kat, ale macie znajomą. No matka dwójki dzieci, a taka niepoważna...ręce opadają...
no ja myslalam ze tylko przez tel bys powiedziala ze temp, zeby przyjechal a potem to juz prawde

No duzo by pisac jeszcze o tej dlugiej goscienie, to tylko tak z grubsza nakreslilam jak to wygladalo

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Nadrobiłam jeszcze wieczorem
Popołudnie całe przepłakane u nas, co prawda tajemnicza alergia mija, bo już nie ma kichania, ale te zęby... Wiem wiem jestem monotematyczna wybaczcie mi, ale naprawdę jej doskwierają. Gdyby nie nurofen, to byśmy nie dali rady. Wcisnęłam jej 200 mleka wieczorem, to jestem trochę spokojniejsza, bo dzisiaj naprawdę niewiele zjadła. Od 20 śpi, na razie bez jęczenia, więc jestem dobrej myśli.
karolinka wcz pisala o czopkach na zabkowanie, tego mi nie zacytowalo -wlasnie mi sie przypomnialo.Moze cos innego niz viburcol ma zapisane, moze podpowie i wy na tym skorzystacie

Wojtusiu witaj
Morska ciebie tez witam dlaczego nie bywasz u nas?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 07:58   #4574
sylka79
Wtajemniczenie

Cześć mamusie
Mówię pięknie dzień dobryi wybywam na miasto na zakupki,mąż w domu to dzieci popilnujea ja się troszkę odchamię
Nocka pięknie przespanażadnych jęków,płaczów tylko karmienie
Widzę,że morska zaszczyciła nas swoją obecnościąponawia m pytanie Kasi:czemu odpuściłaś na tak długo?
Wojtusia witaj

Później poczytam

Dzionek u nas piękny i takiego i Wam życzę

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 08:00   #4575
UnholyOne
Ola-Unhola

Kasiu, no niby mogłabym tak, ale dyspozytor w LM przekazuje info do lekarza i jak on do mnie dociera to ma wszystko zapisane i tylko u mnie potwierdza. Głupio bym się czuła, mówiąc, że jednak nie maił gorączki

Gorgulku, u Ciebie w boczki....Taka chudzinka...Przecież Ty nie masz zapewne żadnych boczków...

Svi, ale fajne butki zamawiasz (ale ja to nie mam kasy , dopiero w maju/czerwcu może coś zamówię )

Morska, witaj. Cieszę, ze się w końcu odezwałaś
Miłego weekedu również

Angy, cieszę się, że Zosia lepiej się czuje. Mozę to rzeczywiście przez ten pył. Lub może akurat uczulona jest na jakieś konkretne np. drzewo i w czasie jej kwitnienia będzie miała objawy alergiczne
Bartuś mój tak ma. Na przełomie marca i kwietnia kwitnie brzoza i on wtedy ma takie podkrążone oczka i trochę go swędzą. W testach nam wyszedł stopień 1(+) lub 2 (++), nie pamiętam dokładnie. Także nie jest to w jego przypadku silnie działający alergen, ale jest i delikatną reakcję widać.

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2010-04-24 o 08:13
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 08:21   #4576
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Cieszę się, że wyniki wyszły dobre

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość

Chyba mówisz o Maćku?

Nie jedną

Udanego sobotnio-niedzielnego wypoczynku
Takie różne te nasze dzieci,a za razem takie podobne

I wzajemnie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Sylka, ciesze sie, ze wyniki sa dobre

Cytat:

super

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość

Super

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
1. dzieci nasze pierwsze kroczki stawiaja, gdy ich mamy na wizazu gadaja
2. w koncu nadeszla wiosna, kazda nasza pociecha jest usmiechnieta i radosna
3. slowo mama juz wiekszosc z nas slyszala, choc coraz wiecej kazda by chciala
4. kazde dziecko nam zdrowo rosnie i za mama raczkuje radosnie
5. nasze pociechy raczkuja, pelzaja - chwili wytchnienia mamom nie daja
6. dzieciom naszym zabki rosna, buzki piekne beda wiosna
7. za dziecmi naszymi juz nie nadazamy choc bardzo mocno je kochamy
8. nasze bobasy juz staja i cwicza rozne wygibasy
9. dzieci naszych buzka usmiechnieta choc kazda mama zmeczona i padnieta
10. wiosna przyszla, slonko swieci, dzieci rosna ah czas leci
ooo wlasnie propozycji Svinecki mi nie zacytowalo, wiec
wszystkie mi sie podobaja, szczegolnie te

A teraz objade tylek "znajomej"
to ta co w ciazy mowila jaka to gruba bylam itp
tak wiec przylazla do mojej siostry na kawe ok 10 i od 13 sie zbierala...wyszla dopiero o 16:30
Ma dwojke dzieci.Mloda 3lata...jeszcze ze smoczkiem ......................
Kochana,z pięciu-jeden

A ta znajoma to
Ja wysiadam,przy takich ludziach

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
sylka cieszę się, że wyniki Bartusia są ok a nie mówiłam

.

Dobra,spadam-mąż wreszcie zjadł śniadanie

pa,pa

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Unholy wierzę,że znajdziecie jakiegoś lekarza

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 08:26   #4577
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
CBŚ jak nic
A czytasz go tak dokładnie (ten plotkowy)? Ja już dawno odpuściłam, bo nie daję rady tam być na bieżąco

Weszłam tam bo czekam na jedne buty i zwrot. Nie czytam i czytałam tego na bieżąco Jedynie jak dostawy były.

Oj, podpadłaś Zaglądaj do nas częściej.

Cytat:
Gorgulku, u Ciebie w boczki....Taka chudzinka...Przecież Ty nie masz zapewne żadnych boczków...

Unholy masz prawo się martwić i wcale nie marudzisz
Jak weszłam i zobaczyłam, że Twoja wiadomość jest to pomyślałam, że już po wizycie. Ciekawe co to jest Będę zaglądała i trzymam cały czas
Ucałuj biednego Antosia Mam nadzieję, że to zniknie szybko.

Dzien dobry.
Ale nie wyspałam się
Małża nocka ale ja musiałam do Zuzi też wstawać Dziś płakała parę razy przez sen a wstała o 6.40...

Idę zaraz się szykować i pójdziemy chyba do mojej mamy. Małż w szkole. Nie chce mi się gotować, posprzątane już mam. U mamusi pewnie będzie pyszny obiadek i może jakieś ciacho

Miłej soboty
Stary 2010-04-24, 08:50   #4578
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

witam z rana

ladny dzien sie zapowiada - mam nadzieje, ze bedzie cieplo
chce isc z Erykiem na rolki

Cytat:
Dzień Dobry

Szukałam wczoraj pół nocy lekarza na necie, aż prawie padłam przed monitorem....

Znalazłam młodego lekarza, pracującego na co dzień w szpitalu w Wawie na oddziale alergologii. Zajmuje się pokrzywkami, alergią pokarmową, atopowym zapaleniem skóry, obrzękiem naczyniowym, alergią na lek, astmą itp itd...
Myślę, ze to by było najlepsze - tzn. wizyta u niego lub jego u nas. Zadzwonię dzisiaj i dowiem się co i jak (prowadzi całodobową opieką, wizyty domowe itp), zobaczymy...

Tyle, że i tu chyba dobra wiadomość. Plamy zaczęły znikać, jest ich naprawdę niewiele w porównaniu z wczorajszym dniem, gdzie wylazło tego mnóstwo. Nie ma już tyle wielkich plam i placków, są raczej małe kropeczki, dochodzące do 3/4mm średnicy...
Zobaczę jak będzie za kilka godzin, gdyż wczoraj po jego rannej drzemce tez miałam wrażenie że trochę znika, ale chwilkę pobiegał i znowu się powiększyło. Mam wrażenie, że to reaguje na światło - jak jest pod kołdrą to mniej, a jak już tylko w ubranku bawi się w normalnym świetle, to pojawia się tego więcej.
Bywa tak z pokrzywką, więc może Wojtusiu miałaś rację, tyle że to takie bardziej płaskie, bez swędzenia i wykwintów

Ale Wam tu mieszam, piszę ciągle o tej wysypce, nie wiem co robić, marudzę i w ogóle....Sorki

mam nadzieje, ze przejdzie mu ta wysypka
a jak nie to dzwon do tego doktorka

ja na kawe moze nie.....ale na grochowke chetnie
Stary 2010-04-24, 08:59   #4579
Wojtusia
Zakorzenienie

Unholy mam nadzieje ze szybko sie uporacie z tą wysypką. mi jak spałam to tez znikała, a pod wplywem ruchu, ciepła się nasilala. mam nadzieje ze to tylko taka jednorazowa wysypka i sie nie powtórzy. i wcale nie marudzisz, przeciez chetnie wysluchamy zawsze

ja jeszcze przed sniadaniem. za godzine przychodzi pielegniarka na zastrzyk dla Oliwki i wieczorem juz ostatni raz. W sumie 18 zastrzyków ale moja niunia teraz nawet nie płacze juz przy zastrzyku, przyzwyczaiła sie, czy co...

Svi za tą grochówkę, bo narobiłas mi ochoty znowu. Swoją drogą, za każdym razem jak smarowałam nos maścią majerankową, to strasznie miałam ochote na grochówke, przez ten zapach

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

aaa i bo zapomne znowu, polecacie jakis depilator? moj ma juz z 10 lat i znudził mi sie no i mógłby byc dokładniejszy Unholy, ty to woskowa chyba, ale ja wosku się boję, kilka razy mąż mi odrywał plastry z woskiem, bo sama się bałam

Edytowane przez Wojtusia
Czas edycji: 2010-04-24 o 08:57
Stary 2010-04-24, 09:00   #4580
skierka1981
BAN stały

Wojtusia i Morska witajcie
Kasiu wysłałam pw
Olu koniecznie napisz po wizycie

dzień dobry u nas pochmurno niestety. Amelka w nocy ok ale za to teraz wisi na mnie i pisać nie daje. a na rogówce staje przy poduszkach i przechyla się - boję sie żeby nie spadła za jeszcze trochę i może się jej to udać, wczoraj tak sie wychylała od str ściany że przyfasoliła głową w ścianę nie mocno bo zaczęłam się z niej śmiać i ona też
wczoraj przyszedł fotelik i wyglada ok, Amelka zdezorientowana jak ją w nim posadziłam, mam nadzieję że jak będzie w samochodzie to będzie lepiej...

póki co miłej soboty, mnie czeka sprzątanie bo wczoraj klatkę tylko zmyłam. obiadku nie robię bo tylko ja jestem, może jakieś ciacho zrobię jak mąż ma jutro wrócić - niech ma
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 09:18   #4581
gorgulek
Zakorzenienie

P4w przypomnij jakie masz nosidełko
Stary 2010-04-24, 09:18   #4582
Miramej
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Ojojoj, dopiero teraz przeczytałam... Towarzyszko, proszę wybaczyć spóźnienie

No to ładnie Podpadłam

CBŚ jak nic

~~~~~~
Więcej nie doczytam, bo idę spać Tak, tak, ja nocna zmiana - od jakiegoś czasu już od 22, no max 23 oczy mi się zamykają i padam

Miłego weekendu
Ale żeby mi to było po raz ostatni

Podpadłaś

I dla Was miłego weekendu

UnholyOne mam nadzieję, że Antkowi to zejdzie dzisiaj

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Nocka pięknie przespanażadnych jęków,płaczów tylko karmienie
gratulacje

Cytat:
Dzien dobry.
Ale nie wyspałam się
Małża nocka ale ja musiałam do Zuzi też wstawać Dziś płakała parę razy przez sen a wstała o 6.40...
Biedna moja Synowa , ucałuj Ją od nas

Ja nie mogę, Kuba staje wszędzie i ciągle , myślałam, że to będzie od czasu do czasu, przynajmniej na początku

Miłej soboty , my powoli zbieramy się na spacer

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 09:43   #4583
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Svi za tą grochówkę, bo narobiłas mi ochoty znowu. Swoją drogą, za każdym razem jak smarowałam nos maścią majerankową, to strasznie miałam ochote na grochówke, przez ten zapach
wez mi nic nie mow. za mna chodzi grochowa i fasolowa juz od ciazy a ani razu nie robilam bo TZ nie lubi zreszta Eryk tez

wiec chyba bede musiala ktoregos dnia zrobic maly garczek dla siebie a dla nich cos innego

jade chyba zaraz w miasto
Stary 2010-04-24, 09:45   #4584
UnholyOne
Ola-Unhola

Dla p. dr za daleko do nas......
Stary 2010-04-24, 09:49   #4585
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dla p. dr za daleko do nas......
no co za człowiek

Cytat:
wez mi nic nie mow. za mna chodzi grochowa i fasolowa juz od ciazy a ani razu nie robilam bo TZ nie lubi zreszta Eryk tez

wiec chyba bede musiala ktoregos dnia zrobic maly garczek dla siebie a dla nich cos innego

jade chyba zaraz w miasto
hehe, to ja przyjeżdżam na grochówkę
Stary 2010-04-24, 09:50   #4586
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
hehe, to ja przyjeżdżam na grochówkę
wiesz ja bede robila pierwszy raz wiec nie recze

umowilam sie z kumpela - jade na solar i do kapahla bo mam smsa znizkowego, moze cos upoluje - dla dzieci oczywiscie

milego dzionka
Stary 2010-04-24, 10:24   #4587
UnholyOne
Ola-Unhola

A myślicie, ze można iść z tym do dermatologa? Chyba tak, prawda? Znalazłam niedaleko moich rodziców polecaną p. dr i jeszcze nie wiem, czy nas przyjmie (w domu), ale chyba warto spróbować, hmm?

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Nie odbiera, pewnie nie pracuje w soboty

Wiecie co, chyba dam sobie spokój w weekend. Nic się nie dzieje. Plamki wprawdzie się znowu pojawiły przy poruszaniu się - to co pisałaś Wojtusiu, ale innych objawów brak, więc poczekam do poniedziałku
Stary 2010-04-24, 10:47   #4588
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz ja bede robila pierwszy raz wiec nie recze

umowilam sie z kumpela - jade na solar i do kapahla bo mam smsa znizkowego, moze cos upoluje - dla dzieci oczywiscie

milego dzionka
hehe, to ci pomoge, albo sama ugotuję i Ci przywiozę
też dostałam tego smsa moze dzis zaciagne męża do kapahla, chociaż mam do niego 40 km

Unholy w takim razie poczekaj do poniedziałku, obserwuj Antosia, a masz może kropelki zyrtec? takie dla dzieci od alergii? one by moze pomogły, tylko nie wiem czy one na recepte nie są.
Albo poczekaj i skonsultuj to z lekarzem, moze tak bedzie lepiej. nie chcę źle poradzić

Edytowane przez Wojtusia
Czas edycji: 2010-04-24 o 10:49
Stary 2010-04-24, 10:55   #4589
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry

dobrze, ze plamek coraz mniej
i przestań nas przepraszać - Ty tu jesteś najbardziej cierpliwą pocieszycielką, zawsze służysz pomocą i naszym obowiązkiem jest Cię wysłuchać

Cytat:
P4w przypomnij jakie masz nosidełko
Baby Bjorn

u nas piękna pogoda, już zaplanowaliśmy sobie dzień - wpadnę wieczorem

Witaj morska

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-04-24, 10:56   #4590
UnholyOne
Ola-Unhola

ja smsa też dostałam, ale skasowałam

Daję małemu wapno bananowe 2x dziennie, a zyrtec w kropelkach mam, ale muszę poczytać ile dla takich maluchów i czy w ogóle można

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości