|
|
#1141 |
|
Rozeznanie
|
Cudne te wasze prezenty, ale mój i tak jest najładniejszy
|
|
|
|
#1142 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majówkowa wymianka! Poczujmy wiosnę..
Gwiazdeczko opanuj emocje ja w naszym wątku widzę jeszcze kilka-naście biżuteryjnych skarbów![]() Rossali - głowa do góry, gorzej już być nie może najwyżej dostaniesz propozycje wymiany PREZENTU - w dzisiejszych czasach to takie trendyP.S. Dziewczyny proszę pamiętać o moim specyficznym poczuciu humoru
|
#1143 |
|
Rozeznanie
|
A to dobre. Dwaslonca jesteś niesamowita. No coś czuję, że jak w poniedziałek dotrą kolejne prezenciki, to trudno będzie się odkleić od monitora :P
|
|
|
|
#1144 |
|
Rozeznanie
|
a nie bo MÓJ najładniejszy
![]() oooo, dwasłonka, a to nie są koraliki? jakie to kamyki są?
|
|
|
|
#1145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2 mm onyksy i 3 mm koral
|
|
#1146 |
|
www.dulcedo.pl
|
Kurna dziewczyny ale cacuszka, dwasłonka Twoje prace ostatnimi czasy powodują że spędzam więcej czasu w pewnej galerii buszując po tych cacuszkach
. Ale coś wam powiem, że bardzo mi jest przykro, że muszę was wyprowadzić z błędu, ale to mój prezent jest THE BEST!!!PS. Kulkam nie obijaj się ze zdjęciem bo chętnie zobaczę co też tam dostałaś w wymiankach miałam ten zaszczyt losować Dguś i mam te cacuszka w uszach bardzo często.
ZAPRASZAM do mojego świata. Edytowane przez lubomirka Czas edycji: 2010-04-25 o 10:25 |
|
|
|
#1147 |
|
Rozeznanie
|
Sprawa juz nieco ucichla, ale nie moge sie nie wypowiedziec, bo mnie roznosi...
Ileż trzeba mieć tupetu i braku w wychowaniu, zeby zrobic coś takiego, co zrobiła Arizona... Ani kolczykow od Gwiazdeczki, ani maila arizony nie czytalam, ale tak po prostu Arizono, nie mozna... I od razu mowie, jesli w kolejnej wymiance trafię na Ciebie, wycofam sie Gwiazdeczko, olej fochy sikiem prostym ![]() Aha, chcialam jeszcze napisac, że robiłam prezent dla Olcci, ale nie mam fotek. Mam nadzieje, ze jak jutro wroci, wstawi zdjecia Olccia, ciesze sie, ze bransoletka Ci podpasowala i mam nadzieje, ze nie jest zbyt ciezka
|
|
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
dwaslonca a skąd wzięłaś 3mm koral? Bo szukam po sklepach i znaleźć nie mogę takich małych kuleczek.
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, już się nie obijam i zamieszczam moje kolczyki, które oczywiście są NAJŁADNIEJSZE
Wybaczcie zdjęcie - robione na szybko na parapecie
|
|
|
|
#1150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit: kulkam masz racje piękne dostałaś kolczyki!!!!
"nie należy gniewać się na bieg wypadków, bo to ich nic nie obchodzi"-marek aurelisz Edytowane przez ak_pinki Czas edycji: 2010-04-25 o 14:37 |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale co tam teraz przećwiczę ten olew sikiem prostym ![]() Ważne, że nie wylosowałam jej w kolejnej wymiance. Normalnie kamień z serca ufff A najważniejsze jest to, że mogę się bawić dalej, podziwiając prezenty innych. I za to uwielbiam wymianki! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 |
|
Rozeznanie
|
kurczę, a tu nic tylko metale i metale, wrapki i wrapki... aż wstyd z moją drobnicą do ludzi wyjść :P
|
|
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
kulkam ------>
|
#1154 |
|
Wtajemniczenie
|
Mówiłam, że moje najładniejsze?
Dzisiaj zdążyłam się już w nich wybrać do filharmonii (dokładnie Filharmonii Malucha, ale tak czy siak to elegancka impreza ).
Edytowane przez kulkam Czas edycji: 2010-04-25 o 14:45 |
|
|
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
No ja miałam wytrzymać do środy, ale znalazła się dzisiaj lepsza okazja - imieniny taty
Normalnie lux malina.
|
|
|
|
#1156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co nie pasuje - pasuje
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Ha! A ja swojego kompletu od piątku nie zdejmuję prawie
![]() Kulkam, przepiękne kolczyki dostałaś
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawno nie zagladalam na ten watek, ale w koncu udalo sie przebrnac przez wszystkie stronki. Gaduly z was niesamowite.
Wszystkie pokazane prace sa niesamowicie piekne, wykonane z serduchem i przy kazdej czuc 'dotkniecie Aniola', bo kazda odzwierciedla indywidualny styl tworczyni.Przy kazdej z nich poslinilam monitor a moja szczeka dlugo turlala sie po ziemi ![]() Ja osobiscie mam wrazenie, ze kazda z nas tutaj specjalnie sie starala co do tej wymianki i ta praca jest najlepsza w jej dotychczasowej galerii. Szkoda strasznie, ze znow wyszla nieciekawa sytuacja z prezencikiem. Arizone z jednej strony rozumiem - chociazby patrzac na poziom jej prac, calkiem logiczne wydaje sie, ze spodziewala sie pracy na podobnym poziomie. Niestety albo i stety urok tej wlasnie wymianki polegal na tym, ze spotkaly sie osoby na roznym poziomie i bylo jasne jak slonce, ze pojawia sie prace proste, sredniozaawansowane oraz arcymistrzowskie. Jedynym sprawiedliwym rozwiazaniem byloby, wiec organizowac wymianki ze wzgledu na poziom wykonania prac. Ale czy wtedy bylaby taka sama zabawa? - czy to juz nie bylby interes? Gwiazdeczko - sciskam cie i nie przejmuj sie juz. A do mojej tworczyni - awizo dostalam w Pt, ale wybylam na lykend na impreze firmowa, wiec prezencik odbiore w Pon i wieczorem sie pochwale. Mam nadzieje, ze to wlasnie moj prezencik bedzie najlepsiejszy
|
#1159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ogólnie trochę trzeba się naszukać małych kuleczek różnych kamieni.Kulkam - śliczne kolczyki. Tak na prawde to nie ja robiłam wisior dla kocurii - nawet nie mam pomysłu kto. Więc przyznaję się bez bicia bo i tak nikt by nie zgadł - to ja zrobiłam dla ciebie te cudne wrapki- nie chcesz oddac
Moje zabawy z koluszkami. Zapraszam ![]() Edytowane przez dwaslonca Czas edycji: 2010-04-25 o 16:03 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj byłam w nich na giełdzie w Spodku w Katowicach, czatowałam na Killę, żeby się pochwalić ale ona chyba kanałami chodziła bo nigdzie jej nie widziałam
|
|
|
|
|
#1161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dwa razy w koło obeszłam.... tylko na chwilę wylądowałam na schodach ze znajomą wystawczynią tak koło 12:45.wcale się nie kryłam - wręcz wyciągałam szyję, żeby kolczyki było łatwo zauważyć... no, ale ja na giełdę poszłam przeze wszystkim po kamienie no i ja po ludziach nie patrzałam ![]() kuklam - cudne!!!
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro wybywam z domu i prawdopodobnie nikogo nie będzie w czasie, kiedy będzie chodziła Pani Listonosz..... no i co będzie jak się okaże,że jest awizo do mnie ??
|
|
|
|
#1163 |
|
Rozeznanie
|
Kulkam, kolczyczki śliczniaste dostałaś
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa.. bo tu jest kolejny prezencik
Cudne kolczyki wszystkie prezenty są śliczne |
|
|
|
#1165 |
|
Rozeznanie
|
Kulkam-piękne
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra zmaltretowałam baterie i na szybko pstryknęłam zdjęcie przed wyjściem - bez obróbki to wygląda tak. a teraz pomóżcie ustalić moją darczyńcę, bo komuś musze podziękować za ten wysyp ze wspaniałego pudeleczka
tylko nie wiem co to te malutkie kuleczki są |
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się dziś śniły moje kolce wymiankowe
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
piękne
|
#1169 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Piękne kolczyki
Ja właśnie rozpakowałam paczuszkę, która na mnie oczekiwała od czwartku Dziękuję bardzo mojej niespodziewajce |
|
|
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne kolczyki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

ja w naszym wątku widzę jeszcze kilka-naście biżuteryjnych skarbów
najwyżej dostaniesz propozycje wymiany PREZENTU - w dzisiejszych czasach to takie trendy

- pasuje