Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 22:37   #1801
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
To niedrogo zapłacisz,ja myślałam że skoro to slubne i sama nazwa wskazuje,to będzie cena troszke wyższa.
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
jeju dziewczyny jak Wy mało płacicie za fryzury... u mnie zwykłe "prostowanie" kosztuje ponad 30 zł a co dopiero fryzura ślubna
No bo ja w mniejszym mieście mieszkam i u nas takie ceny są Moja kuzynka za swoją ślubną zapłaciła 35 zł, bo skasowali ją tylko 5 zł drożej niż za zwykły fryz, a ja idę do prawdopodobnie najlepszej fryzjerki w mieście i droższej już chyba u nas nie ma
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 22:41   #1802
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

witam Ale dzisiaj był piękny dzień mam nadzieję, że weekend majowy tez taki będzie..

Cytat:

Mieliśmy wczoraj zabrać się za zaproszenie.I co??Nico,nie zabraliśmy się ,bo pojechaliśmy na zakupy,później z z zakupów do domu,zjedliśmy obiad.A potem poszliśmy na spacer,a po spacerze włączyliśmy sobie film-Avatar i oglądaliśmy. A tż dzisiaj stwierdził,że mam wybrać bo jemu to obojętne jakie zaproszenia,bylbe ładne były.Wierzy w móh gust
No,ale mamy jeszcze troche czasu,bo na początku lipca chcemy rozdawać.
I nie ma żadnych fotek z zakupów?

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18839224]No ja właśnie wpadłam i na szyko napiszę Wam reracje bo biegniemy jeszcze na zakupy i pakowanie bo jutro wylot do Egiptu
Powiem tylko, że było cudownie.... na resztę chwilkę poczekajcie już piszę w następnym poście...[/QUOTE]

Wszystkiego najlepszego i gratuluję Zazdroszczę, że już jesteś żoną i że jedziecie w podróż poślubną

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ale jaja! Dostałam kolejnego głuchacza, więc napisałam tej durnej lasce, że ma przestać do mnie pisać i dzwonić, bo pomyliła numer i że ja nie jestem facetem, a ona mi na to "Nie wcale bo po co" Pustak i tępak do kwadratu

Cytat:

Yyy mam pytanko,to apropo gdzie będziecie czesały się we fryzurki ślubne???W salonie,czy macie fryzjerke,która Wam prywatnie zrobi fryzurę slubną??
Gdyż ponieważ pisałam Wam,że pytałam pewnej fryzjerki o zaklepanie daty,lecz okazało się że już tam od dawna nie pracuje.Szkoda,bo mi kiedyś fryz robiła i byłam zadowolona,aczkolwiek jej następczyny a raczej nowa fryzjerka któa mi robiła też byłam zadowolona.Zresztą bardzo lubie ten salon,jest moim ulubionym i najlepszym w moim mieście.No,ale do sedna pytałam się jej,czy czesze prywatnie i odpowiedziała,że tak i bierze od 50 do 70 zł.Noi dylamam mam,którą opcje wybrać,zapisać się w salonie na czesanie,czy aby ona u mnie w domu prywatnie zrobiła ślubny fryz. Jutro będe wiedzieć ile w salonie biorą,więc będe mieć jakiś tam obraz.
Ja sie czeszę w salonie. Jak chcesz sie czesać w domu to upewnij się, że fryzjerka będzie miała ze sobą cały potrzebny profesjonalny sprzęt

Mam do Was pytanie - chcę juz w końcu zamówic buciki, jestem na 90% zdecydowana na model który wklejam, tylko z długim paskiem, przekładanym pod stopą (biore jeszcze pod uwagę Victorię z tej samej firmy). Tylko nie wiem czy w satynie czy w skórze Jak myślicie? Boję się, że jak bedzie deszcze to satynowe się ubrudzą... A z drugiej strony słyszałam, że satynowe buty można potem zafarbować (słyszałyście coś o tym?)

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-04-28 o 00:02
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 22:53   #1803
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Osz ty,nie chce ci się z nami gadać. Ladnie to tak??
Żartuje oczywiście poraz kolejny.

Yyy mam pytanko,to apropo gdzie będziecie czesały się we fryzurki ślubne???W salonie,czy macie fryzjerke,która Wam prywatnie zrobi fryzurę slubną??
Gdyż ponieważ pisałam Wam,że pytałam pewnej fryzjerki o zaklepanie daty,lecz okazało się że już tam od dawna nie pracuje.Szkoda,bo mi kiedyś fryz robiła i byłam zadowolona,aczkolwiek jej następczyny a raczej nowa fryzjerka któa mi robiła też byłam zadowolona.Zresztą bardzo lubie ten salon,jest moim ulubionym i najlepszym w moim mieście.No,ale do sedna pytałam się jej,czy czesze prywatnie i odpowiedziała,że tak i bierze od 50 do 70 zł.Noi dylamam mam,którą opcje wybrać,zapisać się w salonie na czesanie,czy aby ona u mnie w domu prywatnie zrobiła ślubny fryz. Jutro będe wiedzieć ile w salonie biorą,więc będe mieć jakiś tam obraz.
zarcik zrozumiałam
ja się i czeszę i maluję i paznokcie robię w jednym salonie, blisko od domu przyjade i posiedzę, generalnie idę na żywioł zero próbnych bo sensu nie widzę
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 23:02   #1804
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie - chcę juz w końcu zamówic buciki, jestem na 90% zdecydowana na model który wklejam (biore jeszcze pod uwagę Victorię z tej samej firmy). Tylko nie wiem czy w satynie czy w skórze Jak myślicie? Boję się, że jak bedzie deszcze to satynowe się ubrudzą... A z drugiej strony słyszałam, że satynowe buty można potem zafarbować (słyszałyście coś o tym?)
Te ładniejsze niż ten drugi model Ja bym jednak skórkowe wzięła, bo materiałowych możesz później nie doczyścić. Nie wiem jak to wygląda z farbowaniem

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
zarcik zrozumiałam
ja się i czeszę i maluję i paznokcie robię w jednym salonie, blisko od domu przyjade i posiedzę, generalnie idę na żywioł zero próbnych bo sensu nie widzę
No właśnie się ostatnio zastanawiałam czy potrzebna mi jest ta próbna fryzura i stwierdziłam, że jednak tak, bo muszę sobie obczaić ile mi to czasu zajmie, bo może sobie pół godzinki dłużej pośpię A poza tym w razie gdybym się źle w danej fryzurze czuła, to jeszcze będę mogła coś zmienić
Próbny makijaż już miałam robiony na Sylwestra, więc mam to z głowy A pazurki i tak planuję miesiąc wcześniej pociągnąć żelem, żeby sobie ładnie urosły, to i wzorek mogę wypróbować od razu
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 23:08   #1805
madmuazelle
BAN stały

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i sugestie.Wyptam ją jesszcze apopro tego co pisałyscie,czyli jak to jest z jej sprzętem. Aczkolwiek teraz myśle sobie,że nie wiem czy jest sens w sumie aby ona mnie czesała w domu,bo salon mam bardzo blisko w tym salonie fryzjerkim znajduje się,też salon kosmetyczny gdzie odrazu bym sobie zaklepała kosmetyczke do umalawania i za jednym zamachem miałabym robione te dwie sprawy.

mmmm,hmm no fajne buciki.
A co zdjęc zakupów nie ma,bo musiałbym zrobić foty lodowce i to co mam w szafie. Zakupy były żarciowe,nic konkretnego.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 23:10   #1806
certina4
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18839925]Wieczorem w piątek byliśmy tak spokojni, że zaczeliśmy się sami martwić dlaczego nie ma stresu...noc przespalismy całą do 9 - żadnej bezsenności nie było tylko duże zmęczenie bo cały piątek jescze dowoziliśmy różne rzeczy na salę i ćwiczyliśmy walca.
Na 12 mialam fryzjera, fotograf miał już tam być...i go nie było, ale też luzik bo pomyślalam po co mi zdjęcia z mokrą głową... dotarł już na końcówkę i się usprawiedliwiał, że miał wypadek. Fryzjerka zdziwina dlaczego ja taka spokojna i że dawno tak opanowanej osoby nie widziała. Była jedna chwila stresu jak zobaczyłam fryzurę i nie mogłam się do niej przyzwyczaić bo mi za duzo włosów było więc ją trochę "uklepałam". Wróciłam do damu tam już czekala kosmetyczka i czas na make-up. Potem moja mama i świadkowa, TŻta namawiała, ale nie było obcji nie zgodził się na cokolwiek ( a podobno z 80% facetów się jednak decyduje tylko się nie przyznaja). Fotograf biegał na nami w całym domu i kilka fajnych ujęć zrobił Potem pryszedł moj tata i rodzice TŻta i było błogosławieństwo. W trakcie zobaczyłam talerzyk na stole, ale bez wody....a woda była na komodzie w słoiczku i tak się zaczełam śmiać, jak sobie wyobraziłam, że zaraz nas będą kropić i się zdziwią... nie mogłam się już uspokoić do końca błogosławieństwa. Potem wyszliśmy na zewnatrz, a tam niepodzianka, bo samochód miał być znajomego, a rodzice wiedząc, że bradzo chcieliśmy zabytkowy, ale stwierdziliśmy, że za drogi jak na 2 godziny zamówili nam ten zabytkowy i do końca nie powiedzieli... cudowny "anglik" z szoferem Pięknie to wyglądało. Pojechaliśmy do kościoła. Przed nami stoi mój siestreniec z posuszeczką z obrączkami i TŻta chrześniaczka z koszyczkiem z płatkami. Ksiądz mówi "poproszę młodych do podpisów" a mój siestrzeniec idzie ... i zatrzymamy przez mamę mówi zdziwiony "przecież ksiądz mówił młodych????? " Potem (dalej bez stresowo!!) poszliśmy do ołtarza a chrześniaczka TŻta rzuciła garść płatków a potem się schyliła i zaczela je zbierać nie wytrzymałam i znowu zaczelam się śmiać strasznie...
Doszliśmy do ołtarza w końcu... TŻ bardzo sie rozczulił jak jego brat wyszedł do czytania... widziaam jego oczy ... widok bardzo wzruszający. Przysięga bardzo bezstresowo, z uśmiechem i wpatrzeni w siebie. Nawet znajomi pytali dlaczego się tak uśmiechałam na "i ślubuję Ci wierność...". Potem był pierwszy małżeński pocałunek.
Życzenia trwały bardzo długo bo kościół był naprawdę pełen. Potem natkneliśmy się na 3 bramy i w końcu pojechaliśmy dalej.
Powitanie chlebem i solą i na salę. Najpierw obiad, zaraz potem podziękowaliśmy rodzicom - niezapomniane chwile wzruszenia...Potem wspólny polonez i na koniec goście staneli w koło, a my zatańczyliśmy walca... poszło całkiem fajnie, raz się zawachaliśmy i nadal każde z nas twierdzi, że miał rację co dalej.. myślałam, że będzie duży stres, a tu naprawdę spokojnie poszło. Potem walczyk zapoznawczy i zaczeła się na dobre impreza.
Zleciało bardzo szybko i już był tort i potem zabawy "twierdza", "przepióreczka" i rzucanie welonem i fularem...
Imprezka skończyła się po 5, nie mogłam już chodzić bo okazało się, że mam pęcherze na nogach, a TŻ dalej chciał tańczyć...
Rodzice odwieźli nas do domu i poszliśmy na 2 godziny się przespać...

Było cudownie, wspaniale i bardzo wzruszająco .[/QUOTE]

super relacji uwielbiam czytać takie streszczenia, zawsze się wzruszam

teraz czekamy na relację REMMI

mój TŻ jutro wziął sobie wolne i będziemy załatwiać sprawy zapowiedzi i reszty dokumentów które są potrzebne cały dzień spędzimy razem i mam nadzieję że dużo uda nam się załatwić.

Ja dzisiaj w pracy byłam dlatego nie miałam jak do Was nawet na chwilę zajrzeć. Teraz 3 dni luzu i znowu do pracy

a jeszcze się wypowiem co do cen fryzur: ja mam płacić za ślubną ok100- 120 zł a za próbną połowę tej ceny, natomiast za makijaż ślubny 100 zł , a próbny 90 zł, trochę to chyba dużo... ale czego się nie robi żeby pięknie wyglądać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2010-04-26 o 23:15
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 23:11   #1807
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

No właśnie się ostatnio zastanawiałam czy potrzebna mi jest ta próbna fryzura i stwierdziłam, że jednak tak, bo muszę sobie obczaić ile mi to czasu zajmie, bo może sobie pół godzinki dłużej pośpię A poza tym w razie gdybym się źle w danej fryzurze czuła, to jeszcze będę mogła coś zmienić
Próbny makijaż już miałam robiony na Sylwestra, więc mam to z głowy A pazurki i tak planuję miesiąc wcześniej pociągnąć żelem, żeby sobie ładnie urosły, to i wzorek mogę wypróbować od razu
ja bede robic zwykły kok w sumie, więc luz
makijaż najwyzej sie poprawi
a zelem tez chyba sobie pokryję, ale jedna warstwą a Ty?
Stary 2010-04-26, 23:19   #1808
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
zarcik zrozumiałam
To fajno,że żarcik zrozumiałaś.
No właśnie ja mam tak samo,więc zrezygnuje raczej z tej dziewczyny.
W tym salonie własnie się kiedyś tam przy okazji pytałam,czy robią próbne fryzury,fryzjerka odpowiedziala mi że nie,tylko jedynie mam przyjść na pogawędke.Noi przyjde bo jeszcze przed slubem będe chciała podciąc włosy ( końcówki )

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
mój TŻ jutro wziął sobie wolne i będziemy załatwiać sprawy zapowiedzi i reszty dokumentów które są potrzebne cały dzień spędzimy razem i mam nadzieję że dużo uda nam się załatwić.
To super,więc życze powodzenia i trzymam kciuki.

Cytat:
a jeszcze się wypowiem co do cen fryzur: ja mam płacić za ślubną ok100- 120 zł a za próbną połowę tej ceny, natomiast za makijaż ślubny 100 zł , a próbny 90 zł, trochę to chyba dużo... ale czego się nie robi żeby pięknie wyglądać
Hm,ceny nie są aż tak złe,tak cyz siak masz racje ( wytłuszczone )
Stary 2010-04-26, 23:19   #1809
gospella
Wtajemniczenie

idę spać... dobranoc
Stary 2010-04-26, 23:21   #1810
madmuazelle
BAN stały

Widze,widze naszą drugą świeżo upieczoną żonke-Remmi
Jak tam??Pewnie czytasz/nadrabiasz,albo piszesz mam nadzieje nam relacje ze swego pieknego dnia.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-26 o 23:22
Stary 2010-04-26, 23:42   #1811
mariiasia
Zadomowienie

Gusia świetna relacja! aż się wzruszyłam!

resztę nadrobię jutro a póki co czekam na relację Remmi

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 23:57   #1812
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
I jeszcze podpytałam panią na jaki węzeł wiążą tam krawaty, bo chciałam sobie w necie poszukać, a ona na to, że to taki ich sklepowy węzeł No ale była na tyle miła, że mi pokazała jak trzeba to wiązać i ten różowy krawat też TŻtowi po powrocie do domu przewiązałam na taki węzeł (również wrzucam fotkę)
Ale fajny... pokażesz jak się wiąże? jakis filmik instruktażowy?? Ja poprosze na PW bo już za kilka godzin lecimy i tu nie wejdę (a nie spakowani nic a nic!!)

Cytat:
No jestem ponownie.
Musiałam na chwilke wyskoczyć do sklepu.
No to jeszcze czekamy na relacje slubną drugiej świeżo upieczonej mężatki Remmi.

A Gusia i jak było z tą wodą,rodzice skapneli się że na talerzyku jej nie ma,tylko wciąż w słoiku bo jej nikt nie nalał. Takie wpadki są fajne i zabawne,a potem jest co wspominać.
Powiedzieliśmy im w trakcie błogosławieństwa i już się śmiałam do końca!
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 23:59   #1813
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
idę spać... dobranoc
Dobranoc

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18851475]
Powiedzieliśmy im w trakcie błogosławieństwa i już się śmiałam do końca![/QUOTE]
Aha,noi nie dziwie się że się śmiałaś.
Stary 2010-04-27, 02:25   #1814
madmuazelle
BAN stały

No zaproszenia wybrane można iść spać. Jutro tż zobaczy i jestem ciekawa co powie,bo waham się między dwoma rodzajami.
Dobranoc.
Stary 2010-04-27, 07:39   #1815
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Ładna sukieneczka. Tylko zastanawiam się nad tą koronką u dołu sukienki,no ale tak czy siak ładna sukienka.
Też zastanawiałam się nad ta koronką, jak będzie się układać, ale ogólnir spoko ta kiecka, bałam się, że będzie jakaś przesadzona i mocno różowa

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość

mi sie podoba
Dzięki za wyrażone zdanie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
dziewczyny, tak ostatnio kombinowałam zaproszenia. co sądzicie o tych?
Hmmm, nie są złe, ale jakoś tak nie do końca mi przypadły do gustu
Cytat:
Ładna Luśka ma chyba podobną na poprawiny, tylko, że różową
Ja odetchnęłam z ulgą, że ta nie jest różowa

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18839925]Wieczorem w piątek byliśmy tak spokojni, że zaczeliśmy się sami martwić dlaczego nie ma stresu...noc przespalismy całą do 9 - żadnej bezsenności nie było tylko duże zmęczenie bo cały piątek jescze dowoziliśmy różne rzeczy na salę i ćwiczyliśmy walca.
Na 12 mialam fryzjera, fotograf miał już tam być...i go nie było, ale też luzik bo pomyślalam po co mi zdjęcia z mokrą głową... dotarł już na końcówkę i się usprawiedliwiał, że miał wypadek. Fryzjerka zdziwina dlaczego ja taka spokojna i że dawno tak opanowanej osoby nie widziała. Była jedna chwila stresu jak zobaczyłam fryzurę i nie mogłam się do niej przyzwyczaić bo mi za duzo włosów było więc ją trochę "uklepałam". Wróciłam do damu tam już czekala kosmetyczka i czas na make-up. Potem moja mama i świadkowa, TŻta namawiała, ale nie było obcji nie zgodził się na cokolwiek ( a podobno z 80% facetów się jednak decyduje tylko się nie przyznaja). Fotograf biegał na nami w całym domu i kilka fajnych ujęć zrobił Potem pryszedł moj tata i rodzice TŻta i było błogosławieństwo. W trakcie zobaczyłam talerzyk na stole, ale bez wody....a woda była na komodzie w słoiczku i tak się zaczełam śmiać, jak sobie wyobraziłam, że zaraz nas będą kropić i się zdziwią... nie mogłam się już uspokoić do końca błogosławieństwa. Potem wyszliśmy na zewnatrz, a tam niepodzianka, bo samochód miał być znajomego, a rodzice wiedząc, że bradzo chcieliśmy zabytkowy, ale stwierdziliśmy, że za drogi jak na 2 godziny zamówili nam ten zabytkowy i do końca nie powiedzieli... cudowny "anglik" z szoferem Pięknie to wyglądało. Pojechaliśmy do kościoła. Przed nami stoi mój siestreniec z posuszeczką z obrączkami i TŻta chrześniaczka z koszyczkiem z płatkami. Ksiądz mówi "poproszę młodych do podpisów" a mój siestrzeniec idzie ... i zatrzymamy przez mamę mówi zdziwiony "przecież ksiądz mówił młodych????? " Potem (dalej bez stresowo!!) poszliśmy do ołtarza a chrześniaczka TŻta rzuciła garść płatków a potem się schyliła i zaczela je zbierać nie wytrzymałam i znowu zaczelam się śmiać strasznie...
Doszliśmy do ołtarza w końcu... TŻ bardzo sie rozczulił jak jego brat wyszedł do czytania... widziaam jego oczy ... widok bardzo wzruszający. Przysięga bardzo bezstresowo, z uśmiechem i wpatrzeni w siebie. Nawet znajomi pytali dlaczego się tak uśmiechałam na "i ślubuję Ci wierność...". Potem był pierwszy małżeński pocałunek.
Życzenia trwały bardzo długo bo kościół był naprawdę pełen. Potem natkneliśmy się na 3 bramy i w końcu pojechaliśmy dalej.
Powitanie chlebem i solą i na salę. Najpierw obiad, zaraz potem podziękowaliśmy rodzicom - niezapomniane chwile wzruszenia...Potem wspólny polonez i na koniec goście staneli w koło, a my zatańczyliśmy walca... poszło całkiem fajnie, raz się zawachaliśmy i nadal każde z nas twierdzi, że miał rację co dalej.. myślałam, że będzie duży stres, a tu naprawdę spokojnie poszło. Potem walczyk zapoznawczy i zaczeła się na dobre impreza.
Zleciało bardzo szybko i już był tort i potem zabawy "twierdza", "przepióreczka" i rzucanie welonem i fularem...
Imprezka skończyła się po 5, nie mogłam już chodzić bo okazało się, że mam pęcherze na nogach, a TŻ dalej chciał tańczyć...
Rodzice odwieźli nas do domu i poszliśmy na 2 godziny się przespać...

Było cudownie, wspaniale i bardzo wzruszająco .[/QUOTE]
Oby więcej takich relacji! Gratuluję! Strasznie się wzruszyłam...
Cześć wszystkim we wtorkowy poranek
Po południu mamy pierwsze indywidualne spotkanie w poradni mam nadzieję, że faktycznie góra 20 min nam tam zejdzie, bo po tym spotkaniu jedziemy wybrać zaproszenia
Stary 2010-04-27, 07:58   #1816
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dzisiaj w pracy byłam dlatego nie miałam jak do Was nawet na chwilę zajrzeć. Teraz 3 dni luzu i znowu do pracy

kurcze ja płacę 70 zł za makijaż i fryzurę, próbne były jakos podobnie, ale ja nie robię, paznokcie 35zł, ale wyjdzie mi raczej 60, bo bede 2 razy robic ze względu na też zel

w ogóle dzień dobry

miałam sen-koszmarek ślubny
śniło mi się, że ślubowaliśmy, ale jakos ponuro nam wychodziło, potem była impreza i jakoś zorientowałm się, że nie mam obrączki na palcu, po czym uświadomiłam sobie, że nie spowiadalismy się przed ślubem, poza tym ksiądz nie wykonał narzej przysięgi- w sensie że na mszy jej nie było, i nie było wkładania obrączek i czegoś tam jeszcze nie było. W każdym razie zaczęliśmy kombinować jak tu te spowiedz skombinować, bo dokumenty mieliśmy znaosić po czym jakoś było że gadka z księdzem była, że wyspoiwadamy się i potem sobie na zakrystii któregoś dnia poślubujemy już sami
Stary 2010-04-27, 08:01   #1817
obca7
Wtajemniczenie

Cześć

Guśka super relacja fajne, ze wszystko sie udało

U nas wczoraj była pierwsza wiosenna burza. I oczywiscie prąd wyłączyli. Więc juz o 9 byłam w łóżku i spałam
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:31   #1818
centipede
Zadomowienie

Gusia przepiękna relacja! Jeszcze raz gratulacje! I udanej podróży poślubnej

Kiedy następne śluby? bo się teraz tak fajnie zrobiło

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Gospella fajny sen to pewnie ze stresu, bo Twój suwaczek już prawie na mecie ja patrzę na swój i się coraz bardziej stresuję nie mogę uwierzyć, jak szybciutko teraz leci!
Stary 2010-04-27, 08:59   #1819
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie jakaś gorąca trzynastka TŻ powiedział, że mam jej zdjęcie cipy wysłać

U mnie 220zł fryzura+make up, probne 20 zl mniej wiec sobie odpuszczam
Co do paznokci to mialam robic zwykly manikiur ale stwierdzilam ze jednak zrobie sobie żele bo najlepiej to wyglada Wkleje Wam kilka fotek co bym mniej wiecej chciala
I tak w ogole zamowilam sobie buty slubne na zmiane, na malutkim obcasiku zeby mi bylo wygodnie, Pani mi zrobi je na wymiar wiec na pewno bedzie jak w kapciach Podaje linka, moje beda tylko w kolorze smietankowym i na nizszym obcasiku http://www.akces.biz/oferta/damskie/...AS1CR-KP10.jpg
Aha kupilam jeszcze sukienke na poprawiny

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-04-27 o 09:03
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:38   #1820
agator74
Rozeznanie

hej witam w ten deszczowy poranek

na czym polega pociagniecie paznokci zelem? To znaczy ze sa utwardzone? Tak? A nie niszczą się od tego?

Bo może i ja teraz bym sobie cuś takiego zrobila bo moje paznokcie maja tendencje ostatnio do lamania i rozdwajania

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:08   #1821
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dziewczyny, na ile przed ślubem Wasi goście mają Wam potwierdzić uczestnictwo w weselu?
Stary 2010-04-27, 10:13   #1822
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na ile przed ślubem Wasi goście mają Wam potwierdzić uczestnictwo w weselu?
u nas miesiąc. Musimy mieć czas na wizytówki i rozstawienie gości.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:24   #1823
Aaś
Zakorzenienie

Guska suuper relacja jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

mmmmmmm
fajne butki tylko ja słyszałam że to bardziej skórzane można przefarbować a nie satynowe ale to mogę się mylić

Cytat:
my mamy do 31.08 - wesele 09.10.

i wiecie co? zamówiliśmy obrączki chodziliśmy sobie po jubilerach w niedzielę i znaleźliśmy takie które się obojgu podobają więc wczoraj poszliśmy i zamówiliśmy
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:31   #1824
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
[B]
i wiecie co? zamówiliśmy obrączki chodziliśmy sobie po jubilerach w niedzielę i znaleźliśmy takie które się obojgu podobają więc wczoraj poszliśmy i zamówiliśmy

Aaś, możesz pokazać mi swoją sukienkę? nie mogę znaleźć a jestem ciekawa jak wygląda.
Stary 2010-04-27, 10:33   #1825
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
na czym polega pociagniecie paznokci zelem? To znaczy ze sa utwardzone? Tak? A nie niszczą się od tego?
Utwardzanie jest inaczej zwane żelowaniem. A co do niszczenia - nie niszczą się Mogą jak sama lub ktoś nieumiejętnie Ci spiłuje ten żel, bo można płytkę przepiłować itp. Trzeba to robić u sprawdzonych osób...

Cytat:
U mnie było 1,5 miesiące przed ślubem ze względu na noclegi... I dobrze, że tak wcześnie, bo teraz już by był problem z domkami, bo jakaś firma je porezerwowała... Mam nadzieję, że nam się nie będą plątać pod nogami
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:41   #1826
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny, na ile przed ślubem wasi goście mają wam potwierdzić uczestnictwo w weselu?
my mamy do 15 sierpnia. Weselicho mamy 25.9.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:43   #1827
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
u nas miesiąc. Musimy mieć czas na wizytówki i rozstawienie gości.
Cytat:
my mamy do 31.08 - wesele 09.10.
Pytam tak orientacyjnie, wydaje mi się, że na miesiąc przed wystarczy
Stary 2010-04-27, 11:03   #1828
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Pytam tak orientacyjnie, wydaje mi się, że na miesiąc przed wystarczy
Mielsimy tez mniej wiecej miesiac przed, teraz juz mamy liste gosci, rozmiescilismy wszystkich przy stolikach i w pokojach, zostalo kupno winietek i sprawa gosci z glowy

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:17   #1829
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość

Aaś, możesz pokazać mi swoją sukienkę? nie mogę znaleźć a jestem ciekawa jak wygląda.
a bardzo cię proszę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18586001
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:23   #1830
Ellin_ak
Rozeznanie

aa, już kojarzę. Byłam ciekawa jaka jest różnica między naszymi, skoro cena będzie podobna. Na czym stanęło z badylem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości