|
|
#1321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IX
ha! znalazlam Cie ! Emilkaa92 jak Ci orto chce ta 3 do luku wsadzic? ... mam identycznie prawie no :P mam asymietrie jeszcze ogromna z tego powodu :P wieksza niz ty :P i 2 jest bardziej do srodka schowana :P no ale... jak Ci orto zamierza tego ząbka wcisnac?? bez rwania niczego...
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1271961395 i gdzie leczysz zabki?
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1323 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a czemu tylko jedną jedynkę straciłaś?
|
|
|
|
|
#1325 |
|
BAN stały
|
tak wyszlo...hhehehe;D długa historia już kilka razy poruszana na tym i poprzednich wątkach;D alternatywa wyrywania czterech czwórek! ;p małe górne dwójki..duże stłoczenie na dole...najlepsza opcja nie cofająca szczęki itd;p oczywiscie sprawa bardzo indywidualna.
|
|
|
|
#1326 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" W CZYM problem?!" tylko nie przyznawaj sie, ze nie nosilas, bo potem bedzie.. prosze pani... ![]() Cytat:
natomiast rozowe sa jak najbardziej ok ![]() belineaa, super zabki i to w tak krotkim czasie
Edytowane przez dzidka Czas edycji: 2010-05-06 o 18:09 |
||
|
|
|
#1327 |
|
Raczkowanie
|
Aparat mam już dwa tygodnie, i nie zauważam żadnych zmian, prócz zrobienia się szpary między 2 a 3
. Ale zawsze to coś przynajmniej widzę, że działa, tylko że mnie jeszcze nigdy zęby od aparatu nie bolały.
|
|
|
|
#1328 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mi narzeka że zamki jej kolory łapią, buraki, carry itp
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
duzo zapłaciłaś za takie cudeńko?
|
|
#1329 |
|
BAN stały
|
góra 2400 dół 1800 !jak na Wrocław to taka przystepna cena ale jak da mnie wizyty dosc drogie 120 jedna + czasem jeszcze coś ...np przeklejanie zamkow. Ostatnio mi się odkleiły dwa podczas gryzienia 3Bita (niestety góra) i poszło po 100 za jeden nowy zamek;/ dodatkowo miałam jeszcze ławy kompozytowe na podwyzszenie zgryzu za 200 (dwa razy poprawiane). jakiś doklejany guzik do przysunięcia czwórki za 100. Takie pierdoły..ale sie zbiera.. Jak narazie koszt całkowity to jakies 6 tys..a dół jeszcze z pół roku conajmniej ponoszę.
|
|
|
|
#1330 |
|
Wtajemniczenie
|
Ulala no ja zapłaciłam za górę i dól 4 tysiące. Na wizyty wydaje 150zł, sporadycznie 100zł. Ale jestem bardzo zadowolona mimo kosztów, bo nigdy <odpukać> nic mi się nie odkleiło przy jedzeniu czy w jakiejś innej sytuacji
|
#1331 |
|
Konto usunięte
|
Ale ma kryształowe?? Bo jeśli tak to mi też łapią kolor... jak barszczyk pod przezroczystymi skrzydełkami się zatrzyma. Wystarczy umyć zęby, ba, przepłukać nawet a czasami językiem tylko popracować czy napić się czegoś i znika.
|
|
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Doncia
|
Ja ma kryształ, czy inny kompozyt przeźroczysty - jak zwał tak zwał, jem i piję wszystko: barszczyk, czerwone winko, buraczki w każdej postaci, szpinak - też farbuje, a aparacik jaśniutki, bez przebarwień. Czasami po kawie mam wrażenie że się beżowy robi, ale po wypłukaniu wodą znów jest kryształ.
|
#1334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja tak chciałam zabłysnąć ![]() i wszyscy zlali temat, a ja jak to czytałam, to przeżyłam załamkę (w 90% nad lekarzami, ale w 10% nad ludźmi, którzy do baby trafili pomimo takiej opinii! mnie 2-3 złe komentarze odstraszyły od kilku orto!) poza tym co to za zgrzyty jakieś 2 strony temu? ja wiem, że tu każdy broni swojego złoma jak niepodległości, ale peace kobitki peace![]() ktoś tu usilnie szuka kogoś z m.in kosmetycznym. ja mam. nie szafir czy tam kryształ ino jakiś plastik fajny tylko większe zamki, więc wygląda jak poprzyklejany do zębów ryż-niby nie widać a odstaje dziadostwo![]() tak na dobrą sprawę mogę się założyć, że mimo niechęci do metalowego, gdybyś go założyła, po jakimś czasie szczerzyłabyś się jak my wszystkie ręka do góry, kto się wstydzi zadrutowanego uśmiechu? myślę, że zdecydowana mniejszość
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee, chyba przesadzasz, nie było chamskich uwag, tylko bitwa o czystą logikę, której nie powstydziłby się Hegel. |
|
|
|
|
#1337 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie logika istnieje jedna. Matematyczna. Na grunt filozofii nie schodzę, bo się na niej nie znam. Nie lubię bezsensowenego bicia piany. Gdyby to były boje "o coś" to OK, a na moje niewdrożone ostatnimi czasy oko, boje były "przeciw czemuś", a to już tak ładnie nie pachnie..
|
|
|
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
Przyznawać się kto ma kosmetyczny?
Ja już się wcześniej przyznałam ![]() Kryształ. A wygląda on tak, o. |
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A twardsze rzeczy jesz? Zwracasz na to uwagę? Czy po prostu jesz co chcesz ze zdroworozsądkowym pominięciem np. orzechów? Ja nawet przy metalu, który w moim wypadku ma być wytrzymalszy, mam pietra przed fistachami. Zjadłoby się... |
|
|
|
|
#1340 |
|
Raczkowanie
|
ooo
dziekuje Ci bardzo ![]() ![]() no, masz już sliczne, rowne ząbki ! bardzo szybko
|
|
|
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też się przyznałam już wcześniej, też kryształek. śliczny, zupełnie przeźroczysty.
![]() ja wcinam pistacje, orzeszki ziemne w skopupkach paprykowych i chipsy bananowe. za bardzo je lubię, żeby z nich rezygnować. ale stracha mam, zwlaszcza jak jem chipsy bananowe, bo są mega twarde. ale nic na szczęście sobie nie uszkodzilam. |
|
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Raczkowanie
|
Milutek ma zdjecie w swym podpisie.
Cytat:
![]() A tak serio to zeby po tym wczorajszym nienoszeniu wyciagow bola strasznie. Troche schizuje, bo te zeby, ktore sa polaczone wyciagami bola bez przerwy a dolne sie ruszaja!!! Nie od dzis wiem, ze tak bywa. Ale czasem mysle, ze jak kiedys rozdziawie za szeroko paszcze o tak , to zab mi sie wysmyknie i zawiesi sie na wyciagu. ![]() Wenja, az wierzyc sie nie chce, ze to juz!
|
|
#1346 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gryze tic-tac'i, nim2, lizaka ostatnio... Jedyne co notorycznie uszkadzam to łańcuszki. Za mocno szoruję zęby i je przerywam. Jedyne co odpuściłam to otwieranie butelek zębami. Teraz wręczam chłopu, koleżankom, obcym ludziom ![]() ---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Cytat:
Gryze tic-tac'i, nim2, lizaka ostatnio... Jedyne co notorycznie uszkadzam to łańcuszki. Za mocno szoruję zęby i je przerywam. |
||
|
|
|
#1347 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się nie wstydzę... a w szkole uśmiecham się tak ---> ![]() Cytat:
ja ostatnio zjadłam paczkę orzeszków ziemnych 400 g i teraz zaczynam drugą 400 g i od prawie 10 miesięcy nic mi nie odpadło
|
|
#1348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() już to widzę. idę sobie ulicą, a tu laska podchodzi "pani mi otworzy piwo zębami, bo ja nie daję rady!" zaczęłabym się rozglądać za kamerą i kimś, kto tylko czeka, żeby krzyknąć "mamy cię!"
|
|
#1349 |
|
Rozeznanie
|
ja tez
tyle wam tu marudzilam i marudzilam a wizyta juz za kilka dni raptem za 3 pojade i sie zawiode bo bedzie mi chciala polowe zebow wyrwac i uciekne
|
#1350 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale pewnie jest tak jak mówisz łapie jej kolor i jak przepłuka jest oki ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- A jak jest z żuciem gumy u Was kochanie. Bo ja bym strasznie chciała ale się boję hehehe i nie jem jabłek bo ma wrażenie że zostawię na nim moje zęby hehe ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
ale pewnie jest tak jak mówisz łapie jej kolor i jak przepłuka jest oki
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

teraz takie typowo kosmetyczne..typu dociąganie poszczegolnych zębow o te milimetry;D Moze po roku zdejme górę;D łapcie zdjęcia.

natomiast rozowe sa jak najbardziej ok

ja wiem, że tu każdy broni swojego złoma jak niepodległości, ale peace kobitki peace
, to zab mi sie wysmyknie i zawiesi sie na wyciagu.