Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-07, 13:02   #4261
69love69
Zakorzenienie

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX

Cytat:
Napisane przez Ryfka Pokaż wiadomość
Sama się zastanawiałam co sprawia, że wśród tylu lumpów niektóre robią furorę,a reszta to jest skazana na upadek po pół roku.

Moim zdaniem podstawa to dobry towar. Ta tzw. odzież skandynawska to ciuchy z Anglii i tam są najlepsze rzeczy jakie widziałam. Same angielskie metki Atmosphere, River Island, Next, New Look, Evie. Jak będziesz miała naprawdę dobry towar to będziesz miała kolejkę przed wejściem. I raczej na wagę- akceptowalna maksymalna cena to tak 49zł/ kg dla większości. A jeśli na wycenę to tak do 30 zł za jakieś sukienki. Znam jeden lump, gdzie taka prosta bluzka- tuba bez ramiączek z Nexta kosztowała 99zł. Prosta bluzka t-shirt z bawełny z Atmosphere kosztowała 60zł. Nigdy nikogo w nim nie ma prócz ekspedientki I jesli jest wymiana towaru to całkiem, nie że się dowiesza trzy nowe wieszaki i wielka wymiana towaru. Moim zdaniem szatnia i wc to przegięcie, za duża inwestycja w porównaniu do zysku. Ale przymierzalnie jak najbardziej. Tylko wtedy zawsze jest problem kradzieży i najlepiej kogoś ustawić przy nich, żeby liczył ile osoby wnosza sztuk do przymierzalni. Był u nas podobno lump z klipsami, ale szybko padł, bo za dużo czasu zajmowało oklipsowanie całej dostawy,a pracownikom płacić trzeba. I wielkość- rzeczywiście nie za mały, ale też nie hala. I błagam- bez wieszania ubrań kolorami, to sprawia że od razu wychodzę z takiego sklepu.

Myślę, że można zrobić lump z prawdziwego zdarzenia, taki bardzo zyskowny i ze stałymi klientami ale to trudne. Większość lumpeksów jest do niczego, mają straszny towar albo straszne ceny. Albo nic się w nich nie dzieje, bo rzadko jest coś nowego.

czemu tego nie lubisz??mi to wlasnie pasuje, przynajmniej omijam od razu kolory, ktorych nie lubie
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:27   #4262
Hosenka*
Zakorzenienie

Jak już dawno nie byłam w lumpku ... Czasu brak niestety A i z weną do szperaniakiepsko.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:43   #4263
losek78
Zakorzenienie

ja tu stale zagladam i obserwuje wasze zdobycze- mam taki jeden lumpex niedaleko siebie - odziez jest na wieszakach i mozna tam kupic prawdziwe perelki , ceny 10- 15zl bluzki , żakiety 25 zl ale naprawde lubie tam chodzic - bo idzie sie jak do sklepu a nie do składu szmat - nigdy nie umialam grzebac w tych stertach
Stary 2010-05-07, 13:45   #4264
mandragona
Marudziara

Byłam dzis w 3 lumpkach dziś po 3zł i szok bo nie było nic ciekawego

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:57   #4265
judkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez itrusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam do was pytanie i mam nadzieje, ze mi pomożecie

Zastanawiam sie nad otwarciem wlasnego lumpeksu i stad pare pytan do was.
Co was przyciaga do waszych ulubionych lumpow?
Co byscie zmienily na lepsze w lumpeksach?
Czego oczekujecie? Czego wam brakuje?
Sama jestem wielka zwolenniczka lumepksow, i jestem ciekawa waszego jakze cennego zdania
Pozdrawiam
- bogaty asortyment,
- wyprzedaże (np. 3 zł/ sztuka, albo 50% przeceny) raz w tygodniu,
- jasne, dobrze oświetlone pomieszczenia,
- kiedy rzeczy wiszą na wieszakach,
- przebieralnie min. w liczbie 2 (albo chociaż toaleta, którą można zaaranżować na przebieralnię, gdy tłum),
- cena za kg max. 50 zł/kg i najlepiej jak co dzień jest coraz taniej,
- regularne dostawy,
- miła obsługa,
- koszyki!!!!
- duże lustro "na sklepie", żeby nie trzeba było czekać do przymierzalni, jak się chce przymierzyć kurtkę/ bluzę,
- pomysł z kącikiem dla mężczyzn bardzo dobry- podpisuję się rękami i nogami- nie ma nic gorszego, niż stękający TŻ. Ostatnio widziałam też uroczy kącik dla dzieci (stolik + 4 krzesełka, kilka misiów, kartki i kredki).
Stary 2010-05-07, 14:29   #4266
Angel28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kavvka Pokaż wiadomość
z Będzina masz blisko do S-c...jest tam parę fajnych lumpexików(mogę Ci podać adresy jak chcesz )
wczoraj byłam na zakupach....wygrzebałam spódniczkę,sukieneczkę i bluzeczkę.
popołudniu wrzucę fotki
Hej ! Pewnie że nie daleko Chętnie się wybiorę jak będziesz tak miła to podaj adresiki
Angel28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:08   #4267
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość

- niskie ceny i dobry asortyment
Cytat:
Napisane przez PannaX Pokaż wiadomość
2. - oczekuję nie zawyzania cen do (wg mnie) granic absurdu...
- duzym plusem jest szatnia
- przydalaby sie toaleta z ktorej moga skorzystac klienci
- zegar na ścianie (działający!!)
Cytat:
Napisane przez Ryfka Pokaż wiadomość
Ale przymierzalnie jak najbardziej.
(...) I wielkość- rzeczywiście nie za mały, ale też nie hala. I błagam- bez wieszania ubrań kolorami, to sprawia że od razu wychodzę z takiego sklepu.
Cytat:
Napisane przez judkaaa Pokaż wiadomość
- jasne, dobrze oświetlone pomieszczenia,
- kiedy rzeczy wiszą na wieszakach,
- przebieralnie min. w liczbie 2 (albo chociaż toaleta, którą można zaaranżować na przebieralnię, gdy tłum),
- regularne dostawy,
- miła obsługa,
- koszyki!!!!
- duże lustro "na sklepie", żeby nie trzeba było czekać do przymierzalni, jak się chce przymierzyć kurtkę/ bluzę,

+ wyrzuciłabym handlary. Jak widze ze do lumpka przychodza baby, ktore sa ugadane ze sprzedawcami, maja poodkladane lepsze ciuchy na bok, sa na kazdej dostawie i wiem, ze biora te ciuchy na sprzedaz, to mnie szlag trafia.

Oczywiscie, rozumiem wziac czasem cos i sprzedac na all czy cos, ale stale uklady miedzy handlarami a sprzedawcami i odkladanie dla nich rzeczy skutecznie mnie zraza do lumpka.

dla mnie bardzo wazne jest wc - czesto na lumpeksach spedzam duzo czasu, przy dostawie czasem nawet 2h, no i wtedy mam problem, co zrobic, jak sie zachce siku

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:40   #4268
made_1987
BAN stały

A ja ostatnio na ciuszkach wygrzebałam NOWĄ spódniczkę z Vero Mody- która kosztowała zaledwie 4,50 zł i skórzane buciki Shoe Hevean które, tylko 5 zł kosztowały.
Tylko kompletnie nie wiem co do tego założyć.

Może jest tutaj na forum jakaś ciucho-holiczka, która jest z okolic Myślenic? Chętnie zdradzę, gdzie można wygrzebać podobne cudeńka.

Spódnica jest w kolorach beżu i brązu, na dole ma takie śmieszne drewniane koraliki, buciki idealnie do niej pasują.. albo mi sie wydaje, bo mogę mieć " spaczony" gust.. hihi

Ratatujcie :P

Edytowane przez made_1987
Czas edycji: 2010-05-07 o 15:44
made_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:00   #4269
made_1987
BAN stały

I moje najlepsze zdobycze

Torrebki
Zielona - H&M - 18 zł
Żółta Atmosphere 4 zł
Brązowa - Next - 4 zł

I powiedzcie mi jak ja mam nie zwariować? Jak takie rzeczy znaleść można...

I szczerzę przyznaję, że nie miałam ich odłożonych, ani też nie mam żadnej znajomej coby sprzedawała w TO ( czyt. tania odzież)
made_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:14   #4270
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez made_1987 Pokaż wiadomość
A ja ostatnio na ciuszkach wygrzebałam NOWĄ spódniczkę z Vero Mody- która kosztowała zaledwie 4,50 zł i skórzane buciki Shoe Hevean które, tylko 5 zł kosztowały.
Tylko kompletnie nie wiem co do tego założyć.

Może jest tutaj na forum jakaś ciucho-holiczka, która jest z okolic Myślenic? Chętnie zdradzę, gdzie można wygrzebać podobne cudeńka.

Spódnica jest w kolorach beżu i brązu, na dole ma takie śmieszne drewniane koraliki, buciki idealnie do niej pasują.. albo mi sie wydaje, bo mogę mieć " spaczony" gust.. hihi

Ratatujcie :P

bardzo ładne buciki i spódniczka spódniczka bosska

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:

Torrebki
Zielona - H&M - 18 zł
Żółta Atmosphere 4 zł
Brązowa - Next - 4 zł

I szczerzę przyznaję, że nie miałam ich odłożonych, ani też nie mam żadnej znajomej coby sprzedawała w TO ( czyt. tania odzież)

musztardowa śliczna bo w czarnej krój mi się nie podoba, a w tej większej kolor

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:17   #4271
itrusta
Zadomowienie

Dziewczyny dziekuje wam za odpowiedzi. Cenne rady.
Na pewno wezne je pod uwage jesli uda mi sie otworzyc wlasny lump
itrusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:28   #4272
Ryfka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
czemu tego nie lubisz??mi to wlasnie pasuje, przynajmniej omijam od razu kolory, ktorych nie lubie

Bo najczęściej chcę kupić np. sukienkę to idę na sukienki, a jak sweterek to na swetry. Jak coś jest tak porozrzucane to tracę cierpliwość i tyle z lumpkowania.

Ja mam jeszcze jeden pomysł do lumpka - zniżki dla wizażanek
Ryfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:32   #4273
synesthesia
Zakorzenienie

1. Atmo trampeczki - 5 zł
2. Atmo sukienka, nóweczka - 5.70 zł (na zdjęciu wyszła granatowa, ale w rzeczywistości to mocny fiolet)

A tak mi się przypomniało - widziałam kiedyś dżinsy ACNE... za 3 zł... i głupia nie brałam a mogłabym komuś drogo odsprzedać bo ACNE robią za***iste dżinsy...
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 17:47   #4274
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaX Pokaż wiadomość
1.

- przydalby sie jakiś kącik dla znudzonych chłopaków i mężów np ze dwa fotele zeby mogli sobie usiąść (tak wiem ze to zabiera miejsce...) ale... tu nastepne oczekiwanie - zwykle nie lubię chodzić do bardzo małych lumpów o kształcie "kiszki"... wolę te troche większe (nie mowie odrazu ze ogromne i pietrowe... poprostu nie male "kiszki" czy tez "przedzialy pkp".
Zgadzam się z twoją wypowiedzią całkowicie.

Jesli już lokal jest duży, i towaru dużo to warto taki kącik zrobić.
U mnie w mieście jest bardzo duży lump i jest takie osobne, oszklone pomieszczenie z kanapami i automatem z napojami.
I jeszcze na co zwróciłam uwagę. Dzieci. Dużo kobiet nie ma gdzie zostawić dzieci i zabiera je ze sobą. Dzieci w takim sklepie się nudzą, kręcą się pod nogami i może warto kupić dwa małe krzesełka, blok, kredki itp.

Ja jeszcze nigdy nie spotkałam się z szatnią w SH<--baaardzo dobry pomysł

U mnie w mieście lump jest czynny także w niedzielę, cena 1zł/sztuka. Poszłam tam myśląc, że będzie totalna kaszana a jednak nie. Kupiłam sobie elegancką sukienkę, i bluzke tylko że okazała się za duża...

Cena za kilogram 50 zł wydaję się być okej

Edytowane przez uUuAsissuUu
Czas edycji: 2010-05-07 o 17:52
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 17:50   #4275
karolinka_87
Rozeznanie

Cytat:

Sama jestem wielka zwolenniczka lumepksow, i jestem ciekawa waszego jakze cennego zdania
Pozdrawiam
to może ja też się wypowiem
do ulubionych lumpeksów przyciągają mnie tylko i wyłącznie niskie ceny i fajny towar..
no co jak co, ale strasznie mnie denerwują ciuchlandy, gdzie za bluzkę trzeba zapłacić 30-40 zł a za płaszczyk 100zł-120zł - przecież to są używane rzeczy.. śmiało za takie ceny można już kupić nowe ciuszki
Co zmieniłabym na lepsze? U mnie wielkim minusem jest to, że nie ma przymierzalni.. są tylko lustra... i przy mierzeniu swetrów , kurtek jest ok, ale jak się chce np. zmierzyć spodnie to trzeba kombinować...
Strasznie mnie też denerwuje obecność handlarzy (ale chyba nie da się nic z tym zrobić) ...
U mnie w ciuchlandach jest jeszcze ochrona - i to uważam za plus.
Hmm to chyba tyle. Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę
karolinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 18:07   #4276
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa

Cytat:

Pozdrawiam
to ja również się wypowiem, bo często odwiedzam lumpki
  • dobry towar: sieciówki oraz towar nie zniszczony, w korzystnej cenie tzn tanio
  • koszyki
  • przymierzalnia! naprawdę krępujące jest przymierzanie między ciuchami a później wychodzenie na środek do lustra i patrzenie czy ciuch pasuje, w końcu bluzki się bierze na ślepo, ale spodnie to raczej pasuje przymierzyć przynajmniej w moim wypadku
  • raz w tyg towar np - 50 % lub wszystko za 1 zł
  • posegregowane rzeczy: tu spodnie, tu rzeczy dla dzieci, tu sukienki itd.
  • gdy są bluzki ułożone kolorystycznie nie przeszkadza mi to wręcz przeciwnie
  • miły zapach w lumpku! dla mnie to ważne, bo czasami nawet godzinę szperam w ciuszkach
  • dużo różnych rzeczy: tzn nie same płaszcze i bluzki, tylko torebki, buty, spodnie, kurtki, bluzki, apaszki (kocham kupować je w lumpkach), paski, maskotki, itd itd..
  • duże lustra
  • wc myśle, że to przesada w końcu pół dnia tam nie spędzimy
  • pomieszczenie nie duże, nie małe
  • najlepiej byłby towar na wagę, bo jest najtaniej, za kg hm.. 40 zł?, ewentualnie wycena ciuszków
  • miłe ekspedientki
  • możliwość kupna worka przy kasie na ubranie, bo czasami wpadniemy przy okazji z torebką miniaturką i nie ma gdzie wrzucić łowów
  • i korzystna lokalizacja, tzn nie gdzieś na "zadupiu" tylko np. w okolicy rynku czy dworca, tam gdzie dużo ludzi się kręci
  • całkowita wymiata towarów
to chyba najważniejsze na szczęście mam taki lumpek pomijając przymierzalnię i jestem mega zadowolona, całkowita wymiana towaru jest w piątek, w sobotę i poniedziałek dokładają, wtorek i środa nic, a w czwartek - 50 % wszystko (na wycenę), zawsze chodzę własnie w czwartki i mogłoby się wydawać, że już nic fajnego nie ma, ale zawsze wychodzę z paroma fajnymi rzeczami, w ogóle teraz praktycznie wszystkie moje ulubione ciuchy pochodzą z lumpka, w dodatku kupuję ciuchy pt "będe w nich chodzić" a nie "robię składowisko w szafie"
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 18:31   #4277
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
2. Atmo sukienka, nóweczka - 5.70 zł (na zdjęciu wyszła granatowa, ale w rzeczywistości to mocny fiolet)

A tak mi się przypomniało - widziałam kiedyś dżinsy ACNE... za 3 zł... i głupia nie brałam a mogłabym komuś drogo odsprzedać bo ACNE robią za***iste dżinsy...
mam taka sama tunike, kupowalam w primarku super jest

Cytat:
Napisane przez kolezankaa Pokaż wiadomość
to ja również się wypowiem, bo często odwiedzam lumpki
  • dobry towar: sieciówki oraz towar nie zniszczony, w korzystnej cenie tzn tanio
  • koszyki
  • przymierzalnia! naprawdę krępujące jest przymierzanie między ciuchami a później wychodzenie na środek do lustra i patrzenie czy ciuch pasuje, w końcu bluzki się bierze na ślepo, ale spodnie to raczej pasuje przymierzyć przynajmniej w moim wypadku
  • raz w tyg towar np - 50 % lub wszystko za 1 zł
  • posegregowane rzeczy: tu spodnie, tu rzeczy dla dzieci, tu sukienki itd.
  • gdy są bluzki ułożone kolorystycznie nie przeszkadza mi to wręcz przeciwnie
  • miły zapach w lumpku! dla mnie to ważne, bo czasami nawet godzinę szperam w ciuszkach
  • dużo różnych rzeczy: tzn nie same płaszcze i bluzki, tylko torebki, buty, spodnie, kurtki, bluzki, apaszki (kocham kupować je w lumpkach), paski, maskotki, itd itd..
  • duże lustra
  • wc myśle, że to przesada w końcu pół dnia tam nie spędzimy
  • pomieszczenie nie duże, nie małe
  • najlepiej byłby towar na wagę, bo jest najtaniej, za kg hm.. 40 zł?, ewentualnie wycena ciuszków
  • miłe ekspedientki
  • możliwość kupna worka przy kasie na ubranie, bo czasami wpadniemy przy okazji z torebką miniaturką i nie ma gdzie wrzucić łowów
  • i korzystna lokalizacja, tzn nie gdzieś na "zadupiu" tylko np. w okolicy rynku czy dworca, tam gdzie dużo ludzi się kręci
  • całkowita wymiata towarów
to chyba najważniejsze na szczęście mam taki lumpek pomijając przymierzalnię i jestem mega zadowolona, całkowita wymiana towaru jest w piątek, w sobotę i poniedziałek dokładają, wtorek i środa nic, a w czwartek - 50 % wszystko (na wycenę), zawsze chodzę własnie w czwartki i mogłoby się wydawać, że już nic fajnego nie ma, ale zawsze wychodzę z paroma fajnymi rzeczami, w ogóle teraz praktycznie wszystkie moje ulubione ciuchy pochodzą z lumpka, w dodatku kupuję ciuchy pt "będe w nich chodzić" a nie "robię składowisko w szafie"
podpisuje sie
Stary 2010-05-07, 20:06   #4278
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Dziś obeszłam wszystkie sh w mieście ale tylko w jednym z nich udało mi się coś kupić i były to o dziwo buty

NEW LOOK - 10zł.
Stary 2010-05-07, 20:14   #4279
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mags1983 Pokaż wiadomość
Dziś obeszłam wszystkie sh w mieście ale tylko w jednym z nich udało mi się coś kupić i były to o dziwo buty

NEW LOOK - 10zł.
Ładne

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:14   #4280
Zeila
Raczkowanie

Cytat:

NEW LOOK - 10zł.
Czyżby szafiarka z malującdni ?

Tak czy owak, świetne szpilki.

Ja już umieram z powodu braku lumpeksów, miałam miesięczny odwyk spowodowany brakami finansowymi, a teraz kiedy już jest za co, to nie ma jak, noga w gipsie i koniec, ale i tak chyba pokuśtam o kulach w poniedziałek na dostawę do lumpa, bo nie wytrzymam.
Zeila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:29   #4281
92martynka922
Zakorzenienie

GG do 92martynka922

Cytat:

NEW LOOK - 10zł.

92martynka922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:51   #4282
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:

NEW LOOK - 10zł.
super butki i super cena
Stary 2010-05-07, 22:40   #4283
iga
Rozeznanie

GG do iga

dziewczyny byłam dziś na łowach i kupiłam piękny beżowy strój kąpielowy i w związku z tym mam pytanie, jak pierzecie wszelakie majtki kupione w lumpkach? tak jak wszystkie inne ciuszki czy może stosujecie jakieś inne metody i śrdoki piorące? te od stroju są moimi pierwszymi i nie wiem jak je wyprać żeby było dobrze i higienicznie no i niestety nie mam narazie możliwości załączenia zdjęcia z moją zdobyczą bo chwilowo nie posiadam aparatu jeżeli pytanie zadałam w niewłaściwym wątku to przepraszam, ale wiem że naprawdę wiele dziewczyn śledzi ten temat i tym samym mogę liczyć na szybką i sprawdzoną informację z góry dzięki
iga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 23:03   #4284
asullka00
Zakorzenienie

Moim zdaniem lepsze są lumpki, w których odzież jest wyceniona, ale zeby też nie były kosmiczne ceny No chyba, że na wage ale do max 35 zł...
asullka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 23:09   #4285
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:

Torrebki
Zielona - H&M - 18 zł
Żółta Atmosphere 4 zł
Brązowa - Next - 4 zł

żółta torebka z Atmo

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość

sukienka

Cytat:

NEW LOOK - 10zł.
buty
zazdroszczę.!

poklikacie mi
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 23:38   #4286
speare
exmod na urlopie:)

Cytat:
Napisane przez luciolla Pokaż wiadomość
Parę moich, wieki nic nie wklejałam, ale dziś mnie pozytywnie nastroiły moje łupy

1. spódniczka dorothy perkins, r.36, 13 zł
2. tunika ? 2 zł
3. rurki zielone denim c.o, r.38, 5 zł; czarne cheap monday, 2 zł
4. koszula moooja wymarzona next, r.38, 9 zł(rękawy wywijane)
5. miętowy sweterek o kroju grzybka h&m, 1,60 zł
Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Moje ostatnie:

1.atmo, 17 zl, uwielbiam
2,3 :wymarzona 20 zl - niestety za mala, odsprzedam jakiejs kolezance
4,5: koronkowa, love label, 15 zl nowa, z metkami, cena na stronie 30 funciakow
Cytat:
Napisane przez betinka6 Pokaż wiadomość
zdobycze w tym tygodniu widze ze rewelacyjne ! Gratuluje łowów u kazdej z Was cos pieknego jest.
A to moje dzisiejsze

Dawno tu nie zaglądałam, a tu taaaakie cudności normalnie kocham kwiatowe motywy a te Wasze są powalające podzielcie się trochę, co?
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 00:15   #4287
luciolla
Raczkowanie

Cytat:

NEW LOOK - 10zł.

świetna cena! wczoraj zastanawiałam się nad identycznymi, ale były podniszczone i ponad dwa razy droższe (25zl)
Stary 2010-05-08, 09:38   #4288
Mania4567
Raczkowanie

Jejku, dziewczyny, jak tak patrzę na te Wasz zdobycze to normalnie zazdroszczę Ja sama lumpkuję, ale jeszcze na żadne odpowiednie buty nie wpadłam ;]

A wątek śledzę na bieżąco od kilku lat;] Jak tylko nauczę się dodawać zdjęcia to coś wrzucę;]
Mania4567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 10:02   #4289
Hottie07
Zakorzenienie

moje zdobycze z tego tego tygodnia

1. George długi szary kardigan 1 zł
2. New Look czerwony bawełniany żakiet 1 zł
3. Marynarka military - moja milość
4. H&M czarny sweter long - chyba nowy 1 zł
5. Biało czarny pasiak long 1 zł

Trafiłam na wyprzedaż przed dostawą

Kupiłam jeszcze ostatnio:

6. szaro-czarny pasiak za 3 ,60 zł
Stary 2010-05-08, 10:43   #4290
malinowydzemx3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
moje zdobycze z tego tego tygodnia

1. George długi szary kardigan 1 zł
2. New Look czerwony bawełniany żakiet 1 zł
3. Marynarka military - moja milość
4. H&M czarny sweter long - chyba nowy 1 zł
5. Biało czarny pasiak long 1 zł

Trafiłam na wyprzedaż przed dostawą

Kupiłam jeszcze ostatnio:

6. szaro-czarny pasiak za 3 ,60 zł
az mnie zmotywowalas zeby ruszyc pupke i leciec do lumpka.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości