|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
zuziunia nie smutaj się
|
#4532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce pogodę ładną już... wczorajszy dzień był przeokropny, zresztą wcale nie łatwy dla mnie... wszystko pod górkę od samego rana...
Wrzucam Wam dwa ostatnie zdjęcia, zrzucone z telefonu... w płaszczyku z wczoraj... zresztą i płaszczyk, i biała bluzeczka ciuchlandowe i drugie z soboty
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
no to niezle
oby te przewidywania sie nie sprawdzily.a czy ty sie nie mialas pochwalic fotkami po malowaniu? czy przegapilam? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, lazurowa - czekamy na zdjęcia
Jak mnie brzuch swędzi |
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu dziękuje za te słowa... z jednej strony chciałabym już być po i móc coś zacząć robić ze swoim ciałem... ale teraz to cieszę się z brzuszka, choć jest nieraz coraz to ciężej
|
|
|
|
#4538 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli rosnie
ciekawe tylko do jakich rozmiarów )) smaruj sie!!!!
|
|
|
|
#4539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne ciuszki
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
|
|
|
#4540 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
myslalam ze za duzo nadrabianai po weekendzie nie bedzie ale widze ze sie mylilam i ladnych pare stron musialam nadrobic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
my zaczynamy jutro 33tc a jest to jednoznaczne z tym ze leci juz nam 8mc ![]() Cytat:
boje sie przedewszystkim dlatego ze wiem ze bede z malym sama bo maz bedzie zaraz musial wyjechac do pracy a na rodzine liczyc nie moge... wlasnie maz jutro do holandii wyjezdza juz mi smutno a musze go jeszcze spakowac no ale w sumie trzeba nadrobic wszystkie poniesione koszta... wykonczenie domu... wyprawka malego... bylismy wczoraj z siostra nad jeziorkiem w ich domku byl tam pies jej tesciow i on sie rzuca do wszystkich innych psow nie wiedzielismy ze on tam bedzie i zabralismy naszego tamten sie najezyl no i zaczeli sie gryzc a ze tamten ma 14 lat... a moj 2i pol i w dodatku jest wiekszy to tak mu sie wczepil w pyszczek ze nie chcial puscic i o maly wlos nie wyplynelo tamtemu oko jak je rozdzielilismy to tamten mial cale przekrwione oczko a mojego psa pierwszy raz w takiej akcji widzialam on zawsze chce se bawic a tu...dziewczyny tez was boli tak kosc lonowa?? ja czasem sie ledwo podnosze normalnie zaczelo sie delikatnie kilka dni temu a teraz juz sie robi dyskomfortowo bo boli strasznie
|
|
#4541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wypiję kawkę to zabieram się za porządki, ale nie wiem czy zrobię dziś fotki bo mam okno nie umyte. Mama miała umyć to zaczęło padać. No i nie mogę powiesić rolet ani firanki i nie ma tego efektu. Postaram się jutro zrobić fotki.
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie!
My weekend spędziliśmy u babci. Fajnie było. Lubię tak czasem oderwać się od komputera, internetu... M. powiedział, że nie będzie się odzywał przez cały weekend, dla mnie w ogóle mógłby się nie odzywać. Dziś mam iść z nim na terapię rodzin, na którą zapisaliśmy się chyba dwa miesiące temu. Wtedy wierzyłam, że to może nam jakoś pomóc. Teraz każde spotkanie z nim to jest droga przez mękę. Idę na nie jak na skazanie, nie chce mi się, jest mi źle na samą myśl, a później wszystko przeżywam jeszcze przez kilka dni. Do tego pogoda taka, że nosa nie chce się wystawiać na zewnątrz, ale trzeba to trzeba... Mnie do porodu zostało 88 dni
|
|
#4543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dlaczego "niestety" masz kreske? i na "szczescie" tylko na dole?:P |
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
tak, muszę pamietac o smarowaniu
Jak na razie udało się bez rozstępów ale jeszcze wiele przed nami
|
|
|
|
#4545 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie boli tak jakbym miała tą kość obitą.
|
#4546 |
|
Zadomowienie
|
A ja coraz gorzej. Tzn rano jak mala sie obracala.. (tzn ok 3,wiec wlasciwie w nocy) to sie zginalam z bolu, jakby ktos mi dziure wiecil w pecherzu. Ale mocny kłujący bol.. dziwna sprawa. Ale skoro u gina ok to musze te małe bóliki ścierpieć chyba..
Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-05-17 o 15:01 |
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze wrzucę Wam zdjęcie z soboty, jak przymierzałam w czym pójdę na Komunię... niestety więcej zdjęć nei mam, bo są na aparacie od taty, a rodzice już dzisiaj rano pojechali nad morze... więc będą dopiero za 2,5 tygodnia
Obydwie bluzeczki z lumpka. Zarówno koszula, jak i ta pod spodem
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak pojechalam do gina teraz to jak wrocilam to nic nie pytal. Dopiero w nocy, jak przyszedl juz do spania, to sie pytał co ginek powiedzial, ale tak bez wgłębiania się w szczególy. Jak to moja mama mowi :/, ze tak po prostu zostal nauczony w domu-taka jakby "znieczulica" czy cos. No ale sadze ze w głębi troche chociaz sie martwil, tylko moze nie umial i nie czul potrzeby o tym mowic. ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Postaram sie za chwile ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Ale masz idealną kreseczke ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
witam mamusie
u nas tez pogoda jesiennna, ja w domu z dziecmi, Marysia chora a Agatka zostala bo nie chcialo mi sie rano wstac do przedszkola. bylam juz na zakupach i w aptece po leki dla mlodej. po sniadanku, teraz zabieram sie za porzadki ale bede podczytywac ania trzymam kciuki za szybkie wyjscie nadal karolca fakt, czas szybciutko plynie ![]() jaszczka pieknie sie prezentujesz ![]() basienka super bluzeczki ide sprzatac, papeteria jak cie idzie. dzis obie bierzemy sie za kuchnie
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie gin zalecił wizytę w szpitalu w celu ustalenia terminu CC |
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Witam Wszystkich ałła, marta_d1, hd2005, agravka, itakasia, lazurowa, bassienkaw, anietsch, idealnecialo, sylwunia25, Ola_K, shmoopy, karolcia228, takasobieja22, scoobs, kashha, anoxa, tokaga, sunday80
basienka slicznie wygladasz! jaszczka zazdroszcze krajobrazow i slicznego brzuszka sliczny avatar Cytat:
Ja tez nie moge zbyt wiele chodzic i wszystko zamowilam przez internet. Tylko koszule do karmienia i kosmetyki do szpitala kupowalam normalnie. Przyszly mi juz dwie buteleczki z aventa, za 28 zl. Czekam na reszte ![]() W podkarpackim powodz. Zalalo nam dzialki i 3 garaze ;/ Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-05-17 o 11:19 |
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja z nudow, bo samotnie siedzenie w domu dobija niestety
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
hd moj maz tez ledwo co zwlaczyl przeziebienie jeszcze mu katarek zostal tylko ze on jest uparty jak osiol i nie chce brac lekarstw ale ciesze sie ze juz jest lepiej z nim i ze mnie nie zarazil
itakasia mam nadzieje ze corcia szybko wroci do zdrowia papateria tez wczoraj moj synek sie malo ruszal i sie wystraszylam ale naszczescie po jakisc 2 godz zaczal swoje wariacje wiec sie uspokoilam dzisiaj juz zaliczylismy jedna czkawke ![]() zuziunia ja duzo rzeczy kupilam przez allegro od jednego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolona trzymam kciuki za wizyte ja juz mam posprzatane podlogi pomyte poodkurzane kurze poscierane kuchnia posprzatana teraz czekam az meza pranie sie wypierze bo trzeba je rozwiesic i od razu zbiore to co wyschlo i poprasuje mam tez malego kilka rzeczy do prasowania i chce nastawic kolejne ubranka i pieluszki tetrowe wklejam wam moje ostatnie zakupy dla synka ![]() pierwsza koszulka jest na 62 na lato a kolejna na 74 kupilam zeby na swieta byla i spodenki tez na 74 sa grubsze zeby na lato byly Załącznik 3113844Załącznik 3113845Załącznik 3113846Załącznik 3113847Załącznik 3113848Załącznik 3113849Załącznik 3113850
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez juz posprzatalama, czekam na TZ jeszcze troszke zanim przyjdzie i moze pojdziemy na spacerek
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa slicznosci normalnie
|
|
|
|
#4556 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja dopiero godzinkę temu wstałam i bolą mnie znów biodra... ech... w nocy się budziłam, bo brzuch mi twardniał i ciągnął. Trochę się wystraszyłam. TŻ w tym tyg. ma 2gą zmianę i do domu będzie wracał dopiero koło 22.30 Na szczęcie we środę umówiłam sie na lody z koleżankami z pracy. Wszystko byłoby ok tylko ta pogoda... |
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
powiem wam dziewczyny ze mnie ta pogoda najzwyczajniej w swiecie przeraza wiosna a jak by jesien byla sie czuje jest poprostu strasznie
choc gdy czasem sie na dtym zastanawiam to mysle ze moze to dla nas lepiej bo jak by bylo goraco to bylo by nam jeszcze ciezej ola mam nadzieje ze to tylko z przemeczenia
|
#4558 | |
|
Raczkowanie
|
CZE MAMAUSIE
![]() w łódzkiem też pogoda do kitu. A wczoraj byłam na komuni chrześniaka. slicznie mówił z pamięci a jaki przystojniacha w garniaczku Ale pogoda nie dopisała i wyszły nici ze zdjęć na dworze ![]() Cytat:
mnie boli jak się nachodze i czasem jak z przyzwyczajenia szybko chodze to potem musze zwolnic bo mnie brzuszek do dołu ciągnie, a plecy... i wogóle moge narzekać, ale cieszę się żę niedługo maleństwo bedzie z nami OJ dziewczyny ale naskrobałyście!!! znów musze nadrabiać i nigdy nie jestem na bierząco bo nie mam tyle czasu żeby czytać, dlatego zawsze was podziwiam że dajecie rade pisać ,pichcić, sprzątać
|
|
#4559 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te kropki to są tylko z jednego zdjęcia, a jest jeszcze drugie. I miejscami masz np. tylko kawałek góry. Cytat:
![]() Moja dzidzia będzie spała na płasko. Dlatego mówiłam, że nie kupuję pościeli na razie. Cytat:
. Takie moje podejście w każdym razie.Cytat:
.Mój Ł. jak nie zapytam, to nie opowiada. Taki typ człowieka. Za to chętnie słucha o małej i sam przychodzi co najmniej raz dziennie przytulić głowę do brzuszka i wita się z córcią ![]() Ty to masz okolice... Ech... Cytat:
Kochane, podkręcanie kroplówki może wiązać się ze wstrząsem. Nie róbcie tego bez wiedzy pielęgniarki lub lekarza. Niektóre leki nie mogą płynąć szybciej, dochodzi do zakrzepów, skurczy, może nawet dojść do zawału mięśnia sercowego. Farminka by Wam pewnie powiedziała coś na ten temat. Cytat:
Ja też nic nie mam. Fakt, jestem na nogach, ale kto wie jak długo? I powiem Ci, że jak nic się nie dzieje, to nie ma takiej motywacji...Ja nie mogę się zabrać. Wszystko jest dla mnie ciągle nierealne i nieosiągalne. Nie dołuj się. Dziecku oddajesz urodę , a potem będziesz ją czerpać z miłości do Niego .My po zjeździe. Zostawiliśmy auto do naprawy w Bydgoszczy i musieliśmy przyjechać starym TICO do Szczecina. Myślałam, że po drodze zemdleje ze stresu. Ale nie było aż tak źle . Natomiast sama raczej nie zgodzę się go prowadzić .
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny niedlugo konczymy watek czy ja mam zalozyc nastepny czy macie inne propozycje?? i co z tytulem??
napisalam smsa do farminki bo cos sie nie odzywa ciekawe jak sie czuje jak mi odpisze to dam znac
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.