|
|
#1381 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
Szukam Prady, Gucci by Gucci, Addicta i MDC Oddam Aliena ok15ml, Crystal Noir ok18ml, Angela ok10ml i Escadę Magnetism ok15ml - w oryginalnych flaszkach EDM Medium Beige Neutral (big, intensive) wymienię: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2886 |
|
|
|
|
|
#1382 | |
|
gamma Orionis
|
Cytat:
http://www.nstperfume.com/2007/06/1/...stom-perfumes/ No. 304, Nag Champa Indien, Exotic Nag Champa incense -traditionally burned for its spiritually calming effect by yogi’s- touches both earth and sky at once. Nie miałam okazji wąchać, ale opinie dobre, prezentuje się kusząco... No, przynajmniej dopóki nie sprawdzi się cen ;] Katt, znasz może to cudo? --- Bardziej i osobiście w temacie, chwilowo marzę jedynie o odnalezieniu się mojej przesyłki z Black Kennetha Cole
|
|
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
Wtracic sie pozwole
Jestem w szczesliwym posiadaniu No. 204, Crème de Vanille i Vacances Liquide. Poluje na fasolke Tonka w kremowej oprawie, czyli No. 507, Ivoire. O Nag Champa nie slyszalam, ale wpadne wywachac do malenkiego butiku gdzie kupilam 204. Kadzidla Nag Champa pachna cudnie, przypuszczam wiec ze i perfumy sa boskie ( co do cen, niestetyEdytowane przez Tam Dao Czas edycji: 2010-05-17 o 17:07 |
|
|
|
|
#1384 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dodaję znaki zapytania w marzeniach Więcej mi nie trzeba - jeszcze dotestuję Lalique i Armaniego i koniec testów Po zakupach kolorówki i pielęgnacji to kupię je wszystkie Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-05-18 o 20:58 |
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się wypowiem
W wątku wspólnozakupowym juz wypisałam moje mażenia - te większe i te mniejsze. Strasznie ich dużo, dlatego tutaj ograniczę się tylko do tych najbardziej pożądanych. Sama nie mam jak rozebrac buteleczek, bo teraz nie ma mnei w kraju A potem znów wyjeżdzam i będę na chwilke we wrześniu i dopiero po nowym roku... Dlatego będę bardzoooo wdzięczna za rozbiórkę któryś z moich wymarzonych Marc Jacobs Rain (100-150ml - butelki sa po 300ml), Apple (100ml) Grass (100ml) i generalnie wszystkie odmiany zapachów otaczających nas roslinek w duzych ilościach ![]() Te zapaszki sa śliczne!!:ślina: Annaayake -wszystkie zapachy, a najchętniej Pour Elle (każda ilość), Tsunami (każda ilość), najlepiej z flachonami:ślina: Dsquared2, She Wood Crystal Creek Wood; She Wood;She Wood Velvet Forest Wood - z flachonami Kenzo, 5:40 pm in Madagascar - każda ilość Yves Rocher, Neonatura Cocon- do 5ml Hermes, Les Colognes Hermes Eau de Pamplemousse Rose - każda ilość Hermes, Hermessence, Ambre Narguile - do 10ml Hermes, Un Jardin Apres La Mousson - do 10ml To jak ktoś się skusi:P
|
|
|
#1387 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dodaję znaki zapytania w marzeniach Jedynie muszę przetestować L'Istant Guerlain - i koniec testów. Edit: Obecnie tylko do przetestowania Stara BC i koniec! Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-05-20 o 21:08 |
|
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co prawda Lutensy (Cedre i Fleurs d'Oranger) mi już w sumie przeszły, więc też mogę je wyszarzyć .Dodaję: Gucci by Gucci - flaszeczka ![]() Costes - flaszeczka ![]() Amethyst Durbano - flaszka / większa odlewka
|
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Montaigne Carona, Maitresse AP i Arpege, ale w tym roku co najwyżej jedna lub dwie flachy jeszcze wpadną...
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek działa cuda ![]()
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Stelli nie upolowawszy, ale zadowalam się odlewkami (EdP, Sheer 2008, Sheer 2006, Rose Absolute)
![]() Marzenie na już: Patchouli Demeter (jest na allegro, a ja po majowym obdarowaniu komunisty leżę i kwiczę z ostrego niedoboru kasy Marzenia na nieco później: Theorema Leggero i letnia oraz Cologne Muglera
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-05-23 o 20:35 |
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Coco Madmoiselle -chanel
|
|
|
#1393 |
|
BAN stały
|
Muszmiecie na ten rok:
Mugler, Alien EDP Armani, Mania Molinard, Habanita Sisley, Soir de Lune Van Cleef & Arpels, Feerie EDP Nina Ricci, Belle de Minuit Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-06-15 o 10:11 |
|
|
|
|
#1394 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu, ja już od dawna czekam aż Ty Angela rozbierzesz, bo od jakiegoś czasu czuję naglącą potrzebę posiadania małej odlewki
![]() A znając życie, jak będziesz rozlewać to się nie załapię
|
|
|
|
|
#1395 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() zrobię rozbiórkę jak uporam się z rzutem atomkowym i rozpoczętymi wątkami ![]() zawsze mogę ci zarezerwować jakieś ml ile ?
|
|
|
|
|
|
#1396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostało Feminite du Bois tylko
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
1. Dzing!
2. Eau dItalie Baume Du Doge 3. Koszmara stara na zapas 4. Koszmara nowa, tak na wszelki ![]()
|
|
|
#1398 |
|
Rozeznanie
|
Skarbiątko capnęła Safrana od anastazji
![]() Mi została do kupienia jeszcze tylko Prada i kiedyś tam kamyczek BC. Kasiu, dziękuję, ale chyba nawet w regulaminie stoi, że nie wolno się umawiać pokątnie. Jednak zawsze możesz wcześniej wspomnieć o dokładnej dacie otwarcia wątku wtedy się przyczaję, tylko dziesiąteczkę kcem ![]() Chociaż z tego, co zauważyłam u Ciebie to jest duży spontan
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się zamarzyła Prada Amber i Prada L'eau Ambree... ta druga nawet ciut bardziej
.
|
|
|
|
|
#1400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co miał tak wisieć i kusić innych
|
|
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
I stało się
znowu mi się lista wydłużyła ![]() żaden z nich jeszcze nie zrealizowany: French Lover Bois d'Ombrie Ambra Extreme Dzing! Fig Leaves a już doszły następne Black Tourmaline Feu de Bois no i Czarny Afgan dalej nie zapoznany wątku plizz tylko bez ruinacji - mogą być używki |
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Angel klasyk
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1.Musc Maori już w moich łapkach ![]() 2. Serge Lutens Havanna Vanille 3.Flowerbomb edt 4. Euphoria blossom CK 5. Un jardin sur le Nil Hermes 6. J'aime La Perla Precious edition (w ciemno, no ale trudno )7. Eternity CK 8. So Elixir YR 9. Każdy zapach Stelli McCarntey - mam zamiar chociaż jeden zrealizować w tym roku 10. Young sexy lovely YSL 11. Flowerbomb extreme - zdobyta odlewka, musi na razie wystarczyć 12. Jungle Elephant Kenzo 13. Belle de Minuit 14. Happy Spirit Magical Nights (również kusi mnie zakup w ciemno )15. Magnetic beat Escada 16. Poznać Fumidusa (chciaż kropelkę przygarnąć) edit: nie zdążyłam ich umieścić na oficjalnej liście, a już dostanę odlewki kilku zapachów, które marzyłam, żeby mieć lub/i poznać, m.in.: Safran Troblant, Eau de Dolce Vita, Chance Chanel, John Galliano, Kingdom... Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2010-05-26 o 14:00 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
za mną ostatnio chodzi ogródek śródziemnomorski, więc zaczynam poszukiwania
|
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałabym
Masaki/Masaki różowe Burberry Brit Sheer Może znajdzie sie jakaś chętna wizazanka do zorganizowania
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze tylko dwie pozycje W międzyczasie pewnie dojdą jakieś niekontrolowane zakupy
|
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
- Cacharel Amor Amor Tentation - rozebrane
- Guess by Marciano rozebrałam - Joop Muse rozebrane ![]() - Joop All about Eve - jest ze wspólnych zakupów - Jennifer Lopez Live Luxe rozebrałam - Chopard Happy Spirit udało się wygrać licytację - Escada Moon Sparkle dostałam mnóstwo próbek więc narazie wyszarzam - Dior Dolce Vita mam - V&R Flowerbomb edt mam próbki, więc narazie wyszarzam ![]() - Calvin Klein Euphoria - mam dużą odlewkę... - Lancome Magnifique - jest odlewka - Avril Lavigne Black Star będzie z rozbiórki ![]() - Naf Naf EDT - DKNY Delicious Night - muszę zadowolić się odlewką.. - Hugo Boss Pure Purple przybędzie duża odlewka - J.del Pozo Halloween Kiss Sexy - jednak nie mój.. i całe szczęście! - Jennifer Lopez Miami Glow narazie rezygnuję... - Gucci Rush 2 - już mi przeszedł zachwyt.. - Dior Addict - mam odlewkę, musi narazie mi starczyć.. - Chopard Casmir zdobyte - Nina Ricci Belle de Minuit mała używka z All. - Kenzo Tygrys mała używka z All. - Armani Code jest już - D&G Rose The One - narazie musi mi starczyć zapas próbek - Halle Berry Pure Orchid - jest już dostępne! Dorwałam! ![]() - Escada Marine Groove udało się rozebrać ![]() - Lancome Hypnose zdobyte! - Lancome Hypnose Elixir zdobyty Chętnie też przygarnęłabym większe odlewki słodkich Britnejek Fantasy Wątku działaj szybciej ![]() Ostatnia pozycja do zdobycia to Naf Naf edt tak chociaż z 10 ml... no i ewentualnie Britnejki
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
na nadchodzące lato marzę o Idole Lubin
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
A ja marzę i śnię o:
Rosewood BR ![]() Code elixir ![]() So elixir ![]() wieeeelkiej flaszce Addicta Edytowane przez _Roksi Czas edycji: 2010-05-31 o 18:23 |
|
|
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
prada irysowa
lalique amethyst tylko tyle póki co
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Jestem w szczesliwym posiadaniu No. 204, Crème de Vanille i Vacances Liquide. Poluje na fasolke Tonka w kremowej oprawie, czyli No. 507, Ivoire. O Nag Champa nie slyszalam, ale wpadne wywachac do malenkiego butiku gdzie kupilam 204. Kadzidla Nag Champa pachna cudnie, przypuszczam wiec ze i perfumy sa boskie ( co do cen, niestety
W wątku wspólnozakupowym juz wypisałam moje mażenia - te większe i te mniejsze. Strasznie ich dużo, dlatego tutaj ograniczę się tylko do tych najbardziej pożądanych. Sama nie mam jak rozebrac buteleczek, bo teraz nie ma mnei w kraju
A potem znów wyjeżdzam i będę na chwilke we wrześniu i dopiero po nowym roku... Dlatego będę bardzoooo wdzięczna za rozbiórkę któryś z moich wymarzonych 

:

co miał tak wisieć i kusić innych