|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Widać nie jest potrzebna metka ZARY żeby torba miała powodzenie
|
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kolor bardzo fajny Cytat:
![]() ![]() ktoś był naprawdę zdesperowany ![]() Ale mimo wszystko tego nie rozumiem - za tą kwotę wolałabym mieć dwie albo nawet 3 inne
|
|
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
widzisz co jak co, ale zarowa jest trochę lepiej wykonana, więc za taką kwotę prędzej bym zrozumiała kupno pierwowzoru
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kupiłabym torby za 400zł ani nawet za 300zł choćby miała trzy metki zary i sama sunęła koło mnie w powietrzu
|
|
|
#2225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jak co, ale zapewne większość posiadaczek Flavii ma ją tylko i wyłącznie, dlatego, że jest identyczna jak ta z zary .. w przeciwnym razie nie zeszłyby tak szybko ..
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już ktoś pisał, najciekawiej by było jakby znowu była za beżowa flavia w sprzedaży Nie ma co się łudzić, że zeszła tak szybko bo było mało sztuk-wszsytkie poszły na all
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-06-04 o 19:53 |
|
|
|
|
#2227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam Flavię beżową, bo spodobał mi się i fason i kolor - nie myślałam o tym, ze jest podobna do modelu sprzedawanego przez Zarę... miałam też przez chwilę model Zary w kolorze czekoladowego brązu - jak dla mnie torebka była ciężka i miała krótsze uszy - nie chciałam mieć dwóch podobnych modeli torebki, więc się jej pozbyłam ![]() No chyba, że komuś zależy na metce - wtedy się zgodzę, że tylko z tego powodu ją kupił - bo może uchodzić za Zarową ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
heeh ciezka sprawa, bo miałam sprzedać wygrany dyktafon żeby ci ją kupić ale niestety przerżnęłyśmy
Ale jeżeli podobało Ci się ( ) to jest nowy konkurs złosiowy ![]() Cytat:
Cytat:
Uważam nawet że Flavia jest ładniejsza ![]() Niech już będzie nowa kolekcja.. Bo jak na razie to na etorebce już wszystko wykupilam na co chorowałam
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2010-06-04 o 20:04 |
||
|
|
|
#2229 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mam takie pytanie: czy kupowała któraś z Was pomadko- błyszczyki z Loreala z allegro Colour Juice? Czy kolory na zdjęciach mocno odbiegają od rzeczywistości?
Chciałam sobie kupić od razu kilka, ale jeżeli mocno się różnią, to wziełabym jedną na wypróbowanie. ![]() Przepraszam za off topa.
|
|
|
|
#2230 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zamierzam się na cicjowo-kakaową Cytat:
I zrobiłabyś interes życia Cytat:
na długo? Chyba tak ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2231 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Ich torba to przecież też podróba.. Sieciówki to złoooo ![]() Z Flavią to nieźle ktoś zaszalał... Ja max 100 na torebkę wydaję, im wyżej tym bardziej mnie boli (nawet gdy mam kasę). reniabg..teściowa, pewnie jeszcze kilka godzin.. "Na dobre i na złe" teraz ogląda... chwila luzu ![]()
|
|
|
#2232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny coś mnie naszło i kupiłam spódniczkę w paski granatowe. Fajna jest, przewiewna i wygodna tylko do czego to założyć? Fason rozkloszowany od połowy bioder, długość w kolanko. Czerwona Liya i szara Emilka będzie pasować?
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2234 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No i góra przy czerwonej torebce i pasiastej spódnicy maksymalnie prosta, jednolity kolor i bez ozdóbek - granatowa najlepiej.
|
|
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
karton, przeczytałam Twoje straszne przeżycia. ja bym chyba na zawał zeszła. współczuje Ci takich przeżyć
Cytat:
![]() Cytat:
Zaczęła podobac mi się Flavia...chyba ześwirowałam ![]() ![]() ![]() Nowej torebki i tak nie kupuję, do końca lipca. Obiecuję ![]() Mój kod aktywny i gotowy do użycia
|
||
|
|
|
#2236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byle szmatka wejdzie na wieszak i podpis zara wystarczy żeby w komentarzach były same lovy i śliny
|
|
|
#2239 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo mi odpowiada krój tamtejszych. A i cena taka dosyć z działu Basic - 199zł. Cytat:
przepraszam że tak wypytuję ale nie mam się kogo doradzić a do niedawna ubierałam się od stóp po głowę w kolor czarny.
|
|
#2240 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale bardzo podobają mi się ich ubrania dla mężczyzn. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Ale myślę, że takie w swobodnym stylu ze skóry by pasowały, szare, granatowe lub kawowo-jasnobrązowe (takie neutralne).
|
||
|
|
|
#2241 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest ta spódnica
do pracy i na wakacje w sam raz. Tylko co do takiej się nosi....hmmm jakos wcześniej nie pomyślałam aż tak mi się spodobała że mnie zaślepiło ![]() http://cubus.com/pl/#/pl/Collection-...irts/25309729/
|
#2242 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() TŻ dostał zastrzyk gotówki - marzę o prezenciku w postaci Imogene, tylko rabat nie taki... Zapraszam do użycia mojego kodu i dołożenia cegiełki do mojego marzenia ![]() reniabg, bardzo fajna ta kiecka
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2010-06-04 o 23:03 |
||
|
|
|
#2243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
granatowe balerinki zakryte albo peep toe będą idealne
|
|
#2244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się boję jak ktoś idzie za mną blisko, zwłaszcza wieczorem ... ale nie miałam w sumie takiej nieprzyjemnej sytuacji ...Za sesję trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
Tak nie wolno ![]() Dobrze że się w porę rozmyśliłaś
|
||
|
|
|
#2246 | |
|
Ania
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2247 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super - dobra decyzja ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
chciałabym tą pudrową, ale też za długo zwlekałam z zakupem ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
Zdolna dziewczyna ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
ale już się uspokoiły i mam nadzieję że 9-tki mi już nie wyrosną ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2248 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki Cytat:
bo źle w takich wyglądam solo - jutro szukam dalej.Dziękuję ślicznie dziewczyny jesteście wspaniałe i pomocne
|
|
#2249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Camaieu byłam dziś i nawet kupiłam okulary ale nie widziałam bluzek takich, szkoda że nie zapytałam o takie miłej pani która mi doradzała jakie okulary wybrać. Pewnie wyszłabym z bluzką i byłoby po kłopocie ![]() Serdeczne dzięki
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Na żywo jest jeszcze ładniejsza 

). On widziałam, zaskoczony był takim obrotem spraw, ominął mnie i skręcił, tak jakby szedł (nadal chwiejnym krokiem) do bloku obok. Jak doszedł do końca takiej 2-3 metrowej uliczki to się odwrócił i znowu spojrzał na mnie z takim samym wyrazem. Widziałam, że nie jest pijany. Co gorsza, ja za kilkadziesiąt metrów musiałam skręcić w tym samym kierunku! A tam jest naprawdę nieprzyjemnie. Nie szłam wtedy do domu, chyba na szczęście, bo bym się bała, czy mnie nie śledził. Miałam do przejścia już naprawdę mały kawałek, ale wyciągnęłam telefon, zadzwoniłam do siostry i kazałam jej ze sobą rozmawiać, dopóki się nie zobaczymy (bo miałyśmy się spotkać). Do tej pory, jak idę tam wieczorem, to się rozglądam uważnie.
też się boję jak ktoś idzie za mną blisko, zwłaszcza wieczorem ... ale nie miałam w sumie takiej nieprzyjemnej sytuacji ...
Tak nie wolno 
super - dobra decyzja
Mam już ich dość serio