|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Cytat:
obok ratusza dużo tego nie ma ja co prawda jeszcze nie będę potrzebowała nic poniżej 70tki, ale jak nie będą mieli to im zrobię awanturę jeżeli się chwalą rekomendacją lobby, o ja w bojach o rozmiarówkę w sklepach jestem zaprawiona sprzedawczynie w skierniewickich bieliźnianych mnie nienawidzą i uznają za heretyczkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wcinaj ile chcesz tylko nie smaż na maśle polecam wydrukować sobie tabelki z tym co wolno, czego nie i ułatwiają życie bardzo
Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2010-06-08 o 11:48 |
|||
|
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
hehehe pewnie ze jem
torta i to podwojna porcje:P ... zdjecie jest z grudnia, jeszcze przed Dukanem...![]() na weselu w maju nie zjadlam ani kawaleczka ciasta ![]()
|
|
#663 |
|
Zadomowienie
|
tak kochana,. ja korzystalam. ja nie polecam. schudlam wtedy 2 kg bez dietki w miesiąc, zniknal mi cellulit ale za to porobilo mi sie cos dziwnego w nogach. nie wiem jak to opisac... nad kostkami mam takie cos do tej pory (a na vacu chodzilam z 4lata temu) ze np jak mam jakis wysilek to mam takie uczucie jakby mi tak w srodku jakies niteczki pękały.. nieprzyjemne i dziwne. po vacu mialam to bardzo mocno odczuwalne, teraz juz slabiej. a nie mam zadnych zylakow ani sklonnosci do nich. No i oczywiscie wszystko po skonczeniu tych zabiegow wrocilo. wiem, ze to moja wina bo nie cwiczylam ..ale te dziwne objawy zniechecily mnie do vacu juz na zawsze.
|
#664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli chcesz osiągnąć optymalny efekt kuracji i w szybkim czasie wymodelować swoją sylwetkę skorzystaj z poniższych zaleceń: Pij jak najwięcej wody mineralnej lub innych napojów bezcukrowych. Podczas spaceru w Vacu Shape należy wypić 0,5 l niegazowanej wody mineralnej Ogranicz spożycie tłuszczów, a do swojego jadłospisu wprowadź więcej świeżych owoców i warzyw Zrezygnuj z produktów zatrzymujących wodę w organizmie - sól, ostre przyprawy, alkohol Po treningu spożywaj produkty z dużą zawartością białka, aby wzmocnić i odżywić mięśnie np. nabiał, mięso z drobiu, ryby W czasie kuracji nie stosuj żadnych drastycznych diet poniżej 1000 kcal Pamiętaj, maksymalny czas ćwiczenia w "próżni" to 30 min dziennie U nas to owoce by odpadły:P stwierdzilam ze warto sprobowac tym bardziej ze jestem na diecie i mialabym latwiej
|
|
|
#665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie masz pojęcia jak motywujące dla mnie są takie komentarze ![]() Z tego co widzę na forum, nie jestem w 100% przykładnie dukająca. Np. jem zdecydowanie za dużo nabiału (nie jem mięsa), piję wodę z cytryną i takie tam małe przewinienia. Ale na szczęście mimo to, ważę się codziennie i codziennie jest jakiś spadek (no może poza dwoma dniami, kiedy pochłonęłam zakazane i miałam zastój) Jest fajnie. Ale u Ciebie też super spadek, myślę, że jak wagowo będę na takim etapie, to też zwolnię. Ale zobaczymy. Dam znać jak już tam będę, a to nieprędko
|
|
|
|
|
#667 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cześć Wszystkim. Mam troche pracy, więc tylko się witam znad kawki. Ja mam zastój od 1, także wynikamy się nie chwalę.
|
||
|
|
|
#668 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dal kasiorke na karnecik wiec ... warto sprobowac... wie ze bede zadowolona jezeli beda efekty mam tylko jedno ale....boje sie ze nie dam kondycyjnie rady na tym vacu:/??ps: Tobie to pewnie naczynka popękały od tego podcisnienia ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
ostatnio Kumpel powiedzial mi: uroczo wygladasz a ja: oj tam gadasz... schudlam tylko 10 kg<hahaha>lubie sie droczyc hehehe:P ale tak pozytywnie droczec:P
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby cos pisalo o dobieraniu stanikow i byly wiemienione te 2 nazwy duzo i malo stanikowych
|
|
#670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zawsze piłam warkę czerwoną i jakieś 3 lata temu przestała mi smakować ... to przerzuciłam się na redsa potem miałam obrone pracy licencjackiej, to nie piłam, bo nie miałam apetytu (wówczas nie wiedziałam dlaczego); ale po obronie (to był wtorek) zrobiłam imprezkę u siebie, zeby oblac pozytywne zaliczenie piłam jak głupia (duża okazja więc wódeczka była); w środe po kacu przypomniałam sobie, ze okres mi sie spóźnia; w czwartek zrobiłam test i wyszedł pozytywny; w piątek u ginka - potwierdzenie i od tego momentu do końca karmienia nie wypiłam ani grama alko ani nie zapaliłam ani jednego papierosa; moje spostrzeżenia - organizm kobiety ciężarnej, jest tak skonstruowany, ze sam daje znać, co jest dla bąbelka odpowiednie, a co nie; to dlatego alkohol, papierosy i kawa przestają smakować dla mnie świadomo palenie i picie w ciąży to głupota .... Cytat:
|
|
#672 |
|
Zadomowienie
|
a wogole po tych wszystkich odchudzaniach , tabletkach, vacu i innych cudach doszlam do cudownego wniosku, ktory mnie sklonił do dukania: co nagle to po diable.
Lepsze wg mnie jest biedanie, rower, aerobik niz nadludzkie szybkie chudniecie w podcisnieniu np a potem ci sie nogi zrobia np w zylakach albo to co u mnie (cholera wie co) i co wtedy..... ![]() moze idz sobie najpierw na kilka sesji, z tydzien, zobaczysz jak sie czujesz i dopiero wykup sobie wiecej wejsc?
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wrócilam z małych zakupów w Almie ....co za drożyzna niech to szlag...ale kupiłam pyszne rolmopsy i kilka wędzonych rybek i moje ukochane nigdzie indziej niedostępne smaki herbat teekane. Kupiłam też laskę wanilii do deserów z książki dukana (12 zł!!!) i sussinę gold bo mam słodzik tylko w tabletkach (9,99). Ale co się spłukałam to się spłukałam...
Aha byłam na tym VACU całym raz jedyny i nie zauważyłam nic szczególnego, moim zdaniem to ot taki bajer...a drogie jest nie ma co. Sto raz bardziej wolę na siłowni poćwiczyć wg dobrego planu treningowego. Ja byłam na bieżni, zakłada się na siebie taką jakby spódniczkę (przez głowę - masakra, wąska, poddusza bo musi być blisko ciała i jakaś taka nieświeża po innych spoconych użytkowniczkach - ale to może ja tak trafiłam) i idzie się na tej bieżni zwiększając sobie prędkość odpowiednio i wysokość bieżni. Monotonne, nie mogłabym tak regularnie, ja mam kartę Benefit więc płaciłam tylko 5zł, ale jak zobaczyłam normalną cenę to mi się zupełnie odechciało
"If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian." L. McCartney Edytowane przez Maricken Czas edycji: 2010-06-08 o 12:30 Powód: dopisek |
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimowolnie otwieram usta jak go widze A tak przy okazji to bardzo ładna jestes ![]() pewnie wszytskie tutaj to śliczne dziewczyny
|
|
|
#675 | ||
|
Zadomowienie
|
ja to bym byla zadowolona
hehehe fakt ze chcialabym zeby wszystko bylo po kolei, po Bozemu ale jak bedzie inaczej to tez fajnie w koncu juz 27 lat na karku:P ale ostatnio @ spoznila sie 13 dni wiec narazie nie panikuje....---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
a co do "nagle to po diable" - na rowerku tez jezdze ostatnio w sobote zrobilam sporo kilometrów biegac nie lubie !i chyba nie bede ...---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
dzieki Kochana ... ale tak an serio... nie uwazam sie za ladna dziewczyne ... taka normalna przecietna to tak
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kochane powiedzcie mi czy to z tym okresem to się często zdarza na dukanie, że się spóźnia
Bo nie wiem czy to epidemia jakaś, ale bardzo dużo z Was pisze o tym, a ja straszna panikara jestem wystarczy mi kilka dni, że się spóźni a już mam wkręty, że w ciąży a jej chce unikać jak ognia na razie Martwi mnie to troszkę, na razie biore anty to mam wszystko jak w zegarku, ale to jest właśnie mój ostatni miesiąc i tak czytając wasze posty od razu problem @ rzuca się w oczy
|
|
#677 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ach i witamWszystkich. |
|||
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też komplementy od kobiet to traktuje podwójnie bo faceci to przewaznie czegoś chca ![]() a jeszcze co do Ciebie to na avku widzę tylko twarz ale mam wrażenie, że masz taki typ urody, że bez względu na wagę ludzie będą myśleć "ale ładna dziewczyna", mam różne koleżanki i niektóre dopiero jak zeszczuplały to każdy mówił ale wyładniała a niektóre są "przy kości" a i tak są śliczne, chyba to cos w sobie mają ![]() Cytat:
hmn...ja co prawda dopiero miałam @ na diecie ale ja dostałam wcześniej, od jakiś 5 lat dostawałam dokłandie co 31 dni a teraz na 28 dzień dostałam, a teraz zaczyna mnie pobolewac i mam wrażenie, że dostanę jeszcze wcześniej ![]() Dziewczyna, mam do Was pytanie, może zna się, któraś z Was na dobrze kolorów?? maluje swój pokój i nie mam pojęcia na jaki pomalować bo mam takie meble okropnego koloru http://allegro.pl/item1054405164_jaz...oze_lozko.html, dokładnie te mam tylko bez łozka , sorki, że tutaj pisze ale ejstem zdesperowana bo gościu juz przyszedł ściągac panele ze ścian a ja nie wiem co na ściany
|
|
|
#679 | |
|
Zadomowienie
|
jejuuuuu jak mi sie chce spac... nie mam wogole energii;( a dyrektor wlasnie powiedzial, ze musze zrobic bilans za pierwszy kwartał... kolezanka na chorobowym i spadlo na mnie.. a ja bilansu 2 lata nie robilam... heeeeeelp
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do adoracji to nie narzekam:Pa co do mojego ciałka..... w 1o czesci strona chyba 49 ... tam sa moje dwa zdjecia "przed" dieta jak masz zcas to zajrzyj
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę zamrozić sernik? bo upiekłam wczoraj ze skrobią, z podwójnej porcji i mam w nim 8 łyżek jem po kawałku dziennie, ale on nie przetrwa tygodnia |
|
|
|
|
#682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a chciałabym żeby bardziej nowoczesny była jakbym dała taki jasn szary na ściany a na jednej tam gdzie jest okno jakis kolor mocna zieleń/groszkowy albo jakaś czerwień?? sorki, że męczę ale totalnie niezdecydowana jestem ![]() Cytat:
|
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
spaaaaaadam Kochane ... jade gdzies z Lubym :P
bede wieczorkiem ![]() buziaki
|
|
#684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko niepokoi mnie ta kiełbaska...
|
|
|
#685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze byc fajnie ale czerwony bedzie sie gryzl z meblami, to juz lepiej groszkowy. szary moze calkiem fajnie wygladac ale chlodno. to juz Ty sama musisz wiedziec czy nie bedzie ci ponuro w takim pokoju. a moze sprobuj z takim mlecznym, jakby taki naturalny bialy z lekkim kremem (slicznie to wyglada, tak miekko, sama mam taki kolor w przedpokoju) i do tego ta groszkowa jaskrawa sciana? no albo wlasnie jakis jasniutki jakby żółty i do tego groszek ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- bra -fitting kraków: intimo4you.com/artykuly/nasz%20sklep.html www.bieliznakrakow.pl warszwa: http://www.magic-bra.pl/ szczecin: www.ebras.pl adresy w zakladkach 'kontakt' cala Polska: http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203...acjonarne.html
Edytowane przez czarownica3006 Czas edycji: 2010-06-08 o 14:22 |
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
hej
dzis moj 2 dzien II fazy. Rano sie wazylam i ku zaskoczeniu 59.9kg (jak tak dalej szybko bd spadac to moge byc na tej diecie;P hehe)zastanawiam sie jednak nad serkami homo. jakie jecie? bo kupilam sobie dzis metode na gloda;p heh i zjadlam pol ale pozniej sie zastanawialam czy na pewno moglam. a i jakie jogurty owocowe mozna, bo ja dzis chcialam kupic i nie wiedzialam, ktory wybrac bo mialy dosc duzo weglowodanow.... |
|
|
|
#687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi jak to się może na mnie odbić? Wczoraj jadłam w ten sposób:
Koleżanka powiedziała, że ma kiełbaski drobiowe (wielkości serdelka) no i sobie jedną zjadłam z musztardą... pyszna była... ale jak przeczytałam skład to miała 92% mięsa wieprzowego i 2% drobiowego A zjadłam wczoraj tak: Śniadanie - 2 kawałki sernika Obiad - udko z sosem czosnkowo jakimś tam ![]() Kolacja - ta kiełbaska... Ale to nie jest najgorsze... dzisiaj w napadzie głodu jak zwykle przy nie uzupełnionej lodówce zjadłam jeszcze 1 taką kiełbaskę...
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam wszystkie ciasta mam zamrozone, ze wszystkich imprez jakie byly podczas diety
|
#690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiedzialam. mam nadzieje ze pol mi nie zaszkodzi...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

obok ratusza dużo tego nie ma
ja w bojach o rozmiarówkę w sklepach jestem zaprawiona
(brzmi jak reklama co?

Dla mnie jest jasne- jestem w ciąży, od momentu gdy się dowiaduję nie dotykam nawet papierosa i nie tykam nawet lampki wina

... ale tak an serio... nie uwazam sie za ladna dziewczyne ... taka normalna przecietna to tak

jem po kawałku dziennie, ale on nie przetrwa tygodnia
o jejjj przecież to przedszkolaki więcej jedzą
Czyli widzimy Cię z powrotem za 12 miesięcy ? ;>