Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 11:47   #661
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
nie w samym rynku, zaraz obok ratusza
tam jest galeria, banki (multibank, jakis inny) wczesniej byl tam sklep z bielizną, pozniej lodziarnia i teraz znowu sklep z bielizną
mam nadzieje ze maja male rozmiary, niby mieli jakas rekomendacje wiec moze mają, a jak nie to moze sprowadza?
dobra, znajde obok ratusza dużo tego nie ma
ja co prawda jeszcze nie będę potrzebowała nic poniżej 70tki, ale jak nie będą mieli to im zrobię awanturę jeżeli się chwalą rekomendacją lobby, o ja w bojach o rozmiarówkę w sklepach jestem zaprawiona sprzedawczynie w skierniewickich bieliźnianych mnie nienawidzą i uznają za heretyczkę bo "TAKICH rozmiarów NIE MA" - to dlaczego ja mam taki na sobie?

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
prosze ja jestem teraz prawdziwa fanka prawidlowo noszonych stanikow i najlepsze jest to, ze widze jak wiele dziewczyn ma zle staniki, to widac, jak sie wie na co patrzec. no a najgorsze, ze nawet na reklamach bielizny baaardzo czesto maja zle obwody i za male miski! masakra... szok.
a ja od kiedy mam dobra bielizne to naprawde pokochalam swoje piersi (brzmi jak reklama co?)
też to widzę i czasem mam ochotę napisać na karteczkach adres lobby albo stanikomanii i rozdawać na ulicy
Cytat:
mi sie wlasnie jeden trafil taki bardzo fajny, jak go pierwszy raz zalozylam - rewelacja po prostu, mam go baaardzo dlugo, nic sie z nim nie stalo specjalnie
no chyba ze kupie zwkly stanik i zaniose go do krawcej zeby mi odmontowala ramiaczka, ale paskow sylikonowch juz miec nie bede, wiec chyba calkowicie bez ramiaczek nie da rady chodzic, a sylikonowe sa strasznie nie wygodne
Triumph niestety ma kiepskie staniki wbrew pozorom. Po prostu jest najpopularniejszy. A przy odpowiednio ciasnym obwodzie nie ważne są silikonowe wstawki, bo to obwód wszystko trzyma. W żadnym razie ramiączka, co jest ogromnym błędem przy dużych, ciężkich biustach.

Cytat:
Napisane przez 89paulinaa Pokaż wiadomość
Wiecie co z tymi krewetkami???
wcinaj ile chcesz tylko nie smaż na maśle
polecam wydrukować sobie tabelki z tym co wolno, czego nie w drugiej książce są bardzo ładne i ułatwiają życie bardzo

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2010-06-08 o 11:48
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 11:49   #662
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
Lesia a to ty na avku?? cos jesz czy tylko mi sie tak wydaje
hehehe pewnie ze jem tortai to podwojna porcje:P ... zdjecie jest z grudnia, jeszcze przed Dukanem...
na weselu w maju nie zjadlam ani kawaleczka ciasta
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 11:58   #663
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
moge ponownie zadac pytanko.... CZY KTORAS Z WAS korzystala z VACU SHAPE??jak tak to prosze o relacje z zabiegów:P hehehe
tak kochana,. ja korzystalam. ja nie polecam. schudlam wtedy 2 kg bez dietki w miesiąc, zniknal mi cellulit ale za to porobilo mi sie cos dziwnego w nogach. nie wiem jak to opisac... nad kostkami mam takie cos do tej pory (a na vacu chodzilam z 4lata temu) ze np jak mam jakis wysilek to mam takie uczucie jakby mi tak w srodku jakies niteczki pękały.. nieprzyjemne i dziwne. po vacu mialam to bardzo mocno odczuwalne, teraz juz slabiej. a nie mam zadnych zylakow ani sklonnosci do nich. No i oczywiscie wszystko po skonczeniu tych zabiegow wrocilo. wiem, ze to moja wina bo nie cwiczylam ..ale te dziwne objawy zniechecily mnie do vacu juz na zawsze.
Stary 2010-06-08, 12:02   #664
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
tak kochana,. ja korzystalam. ja nie polecam. schudlam wtedy 2 kg bez dietki w miesiąc, zniknal mi cellulit ale za to porobilo mi sie cos dziwnego w nogach. nie wiem jak to opisac... nad kostkami mam takie cos do tej pory (a na vacu chodzilam z 4lata temu) ze np jak mam jakis wysilek to mam takie uczucie jakby mi tak w srodku jakies niteczki pękały.. nieprzyjemne i dziwne. po vacu mialam to bardzo mocno odczuwalne, teraz juz slabiej. a nie mam zadnych zylakow ani sklonnosci do nich. No i oczywiscie wszystko po skonczeniu tych zabiegow wrocilo. wiem, ze to moja wina bo nie cwiczylam ..ale te dziwne objawy zniechecily mnie do vacu juz na zawsze.
hmm?wiesz jak sama piszesz bylas bez diety ... i wszystko potem wrocilo...a mnie te vacu zaciekawilo bo ... pisza ze po tych kuracjach trzeba scisło trzymac sie diety .....
Jeżeli chcesz osiągnąć optymalny efekt kuracji i w szybkim czasie wymodelować swoją sylwetkę skorzystaj z poniższych zaleceń:

Pij jak najwięcej wody mineralnej lub innych napojów bezcukrowych. Podczas spaceru w Vacu Shape należy wypić 0,5 l niegazowanej wody mineralnej
Ogranicz spożycie tłuszczów, a do swojego jadłospisu wprowadź więcej świeżych owoców i warzyw
Zrezygnuj z produktów zatrzymujących wodę w organizmie - sól, ostre przyprawy, alkohol
Po treningu spożywaj produkty z dużą zawartością białka, aby wzmocnić i odżywić mięśnie np. nabiał, mięso z drobiu, ryby
W czasie kuracji nie stosuj żadnych drastycznych diet poniżej 1000 kcal
Pamiętaj, maksymalny czas ćwiczenia w "próżni" to 30 min dziennie

U nas to owoce by odpadły:P
stwierdzilam ze warto sprobowac tym bardziej ze jestem na diecie i mialabym latwiej
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-06-08, 12:06   #665
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
hmm?wiesz jak sama piszesz bylas bez diety ... i wszystko potem wrocilo...a mnie te vacu zaciekawilo bo ... pisza ze po tych kuracjach trzeba scisło trzymac sie diety .....
Jeżeli chcesz osiągnąć optymalny efekt kuracji i w szybkim czasie wymodelować swoją sylwetkę skorzystaj z poniższych zaleceń:

Pij jak najwięcej wody mineralnej lub innych napojów bezcukrowych. Podczas spaceru w Vacu Shape należy wypić 0,5 l niegazowanej wody mineralnej
Ogranicz spożycie tłuszczów, a do swojego jadłospisu wprowadź więcej świeżych owoców i warzyw
Zrezygnuj z produktów zatrzymujących wodę w organizmie - sól, ostre przyprawy, alkohol
Po treningu spożywaj produkty z dużą zawartością białka, aby wzmocnić i odżywić mięśnie np. nabiał, mięso z drobiu, ryby
W czasie kuracji nie stosuj żadnych drastycznych diet poniżej 1000 kcal
Pamiętaj, maksymalny czas ćwiczenia w "próżni" to 30 min dziennie

U nas to owoce by odpadły:P
stwierdzilam ze warto sprobowac tym bardziej ze jestem na diecie i mialabym latwiej
tak tak masz racje. to ze mi wrocily te kg to moja wina ale te ''pękające nitki'' w nogach zniechecily mnie na zawsze i wole rower..
Stary 2010-06-08, 12:06   #666
Lajo
Raczkowanie

Cytat:
hehehehe ja tam niby NIE patrze sie na innych, ide wlasnym "torem" hehehe ale Ciebie jakos wyłapałam spośrod wielutylko pozazdroscic spadku wagi ... u mnie moze tez ciutkie wiecej na minusie ale dzis sie ine wazylam.....a teraz po jedzonku to bez sensu....:P
Co mogę powiedzieć, dzięki jeszcze raz Nie masz pojęcia jak motywujące dla mnie są takie komentarze

Z tego co widzę na forum, nie jestem w 100% przykładnie dukająca. Np. jem zdecydowanie za dużo nabiału (nie jem mięsa), piję wodę z cytryną i takie tam małe przewinienia. Ale na szczęście mimo to, ważę się codziennie i codziennie jest jakiś spadek (no może poza dwoma dniami, kiedy pochłonęłam zakazane i miałam zastój) Jest fajnie.

Ale u Ciebie też super spadek, myślę, że jak wagowo będę na takim etapie, to też zwolnię. Ale zobaczymy. Dam znać jak już tam będę, a to nieprędko
Lajo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:08   #667
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez aniela40 Pokaż wiadomość
Witam.
potrzebuje Waszej pomocy.podejrzewam,ze jestem w ciąży(zaraz lece po teścik).
nie wiem co teraz??wiem,ze musze zmienic swój jadłospis tylko czy tak od razu drastycznie czy powoli wprowadzac węglowodany ?????
bardzo prosze o pomoc!!!
Cytat:
już pewne!!!nie wytrzymałam i poleciałam po tescik.
JESTEM W CIĄŻY HURRRRRAAAAAAA
GRATULUJE I ZAZDROSZCZĘ!

Cześć Wszystkim. Mam troche pracy, więc tylko się witam znad kawki. Ja mam zastój od 1, także wynikamy się nie chwalę.
Stary 2010-06-08, 12:14   #668
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
tak tak masz racje. to ze mi wrocily te kg to moja wina ale te ''pękające nitki'' w nogach zniechecily mnie na zawsze i wole rower..
Kochana we mnie Luby zaczal inwestowacdal kasiorke na karnecik wiec ... warto sprobowac... wie ze bede zadowolona jezeli beda efekty mam tylko jedno ale....boje sie ze nie dam kondycyjnie rady na tym vacu:/??
ps: Tobie to pewnie naczynka popękały od tego podcisnienia

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Lajo Pokaż wiadomość
Co mogę powiedzieć, dzięki jeszcze raz Nie masz pojęcia jak motywujące dla mnie są takie komentarze

Z tego co widzę na forum, nie jestem w 100% przykładnie dukająca. Np. jem zdecydowanie za dużo nabiału (nie jem mięsa), piję wodę z cytryną i takie tam małe przewinienia. Ale na szczęście mimo to, ważę się codziennie i codziennie jest jakiś spadek (no może poza dwoma dniami, kiedy pochłonęłam zakazane i miałam zastój) Jest fajnie.

Ale u Ciebie też super spadek, myślę, że jak wagowo będę na takim etapie, to też zwolnię. Ale zobaczymy. Dam znać jak już tam będę, a to nieprędko
ja tez uwielbiam komplementy.....a komplement od kobiety liczy sie podwojnie.... hehhe:P
ostatnio Kumpel powiedzial mi: uroczo wygladasz a ja: oj tam gadasz... schudlam tylko 10 kg<hahaha>lubie sie droczyc hehehe:P ale tak pozytywnie droczec:P
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-06-08, 12:17   #669
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dobra, znajde obok ratusza dużo tego nie ma
ja co prawda jeszcze nie będę potrzebowała nic poniżej 70tki, ale jak nie będą mieli to im zrobię awanturę jeżeli się chwalą rekomendacją lobby, o ja w bojach o rozmiarówkę w sklepach jestem zaprawiona sprzedawczynie w skierniewickich bieliźnianych mnie nienawidzą i uznają za heretyczkę bo "TAKICH rozmiarów NIE MA" - to dlaczego ja mam taki na sobie?

też to widzę i czasem mam ochotę napisać na karteczkach adres lobby albo stanikomanii i rozdawać na ulicy

Triumph niestety ma kiepskie staniki wbrew pozorom. Po prostu jest najpopularniejszy. A przy odpowiednio ciasnym obwodzie nie ważne są silikonowe wstawki, bo to obwód wszystko trzyma. W żadnym razie ramiączka, co jest ogromnym błędem przy dużych, ciężkich biustach.

wcinaj ile chcesz tylko nie smaż na maśle
polecam wydrukować sobie tabelki z tym co wolno, czego nie w drugiej książce są bardzo ładne i ułatwiają życie bardzo
to sie moze z Tobą wybiore do sklepu
niby cos pisalo o dobieraniu stanikow
i byly wiemienione te 2 nazwy duzo i malo stanikowych
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:19   #670
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Kochana we mnie Luby zaczal inwestowacdal kasiorke na karnecik wiec ... warto sprobowac... wie ze bede zadowolona jezeli beda efekty mam tylko jedno ale....boje sie ze nie dam kondycyjnie rady na tym vacu:/??
ps: Tobie to pewnie naczynka popękały od tego podcisnienia

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

ja tez uwielbiam komplementy.....a komplement od kobiety liczy sie podwojnie.... hehhe:P
ostatnio Kumpel powiedzial mi: uroczo wygladasz a ja: oj tam gadasz... schudlam tylko 10 kg<hahaha>lubie sie droczyc hehehe:P ale tak pozytywnie droczec:P
ale naczynka widac i chyba nie czuc jak pekaja.... a u mnie nie widac tylko czuc. okropne uczucie. no nie wiem. ja odradzam bo jak ci sie np tez to przyrafi to sie niezle wkur*** tak jak ja. a kondycyjnie dasz rade spokojnie. ja chodzilam na bieznie, 30 min dziennie codziennie przez miesiac.
Stary 2010-06-08, 12:20   #671
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
mowie tu o tych pierwszym okresie, kiedy sie jeszcze nie wie o ciazy
przez pierwsze najbardziej wczesne okresy ciazy wszystkie komorki sa takie same, i jest mechanizm ktory zapobiega powstaniu mutacji i uszkodzen
te 2 tyg, to akurat ten czas miedzy zaplodniem a spodziewanym okresem, wtedy zarodek jest w postaci kulki, wszystkie komorki sa takie same, nic dziecku nie grozi
pozniej alkohol jest bardzo szkodliwy, kiedy dochodzi do roznicowanie komorek na nerwowe, miesniowe itp, albo kiedy sie nozki wytwarzaja, moze dochodzic do bardzo duzych deformacji
alkohol jest bardzo szkodliwy dla ciazy
ale nie trzeba sie stresowac, jak sie zrobilo cos nie tak nie wiedzac ze sie jest w ciazy, a stres tez jest bardzo niebezpieczny i udziela sie dziecku

a w poprzednim poscie moze zle napisalam troche, zabrzmialo jak zabrzmialo
Cytat:
a ja znam za to matki, które są przewrażliwione

i broń Panie Boże nie namawiam tu nikogo to picia w czasie ciąży bo sama tego nie będę robić

ale kurde jak patrze na te Laski, które w ciązy piją, palą i rodzą zdrowe dzieci a te, które dbają o siebie, uważają na wszystko i poronia albo urodza chore to o co chodzi?? Oczywiście, że nie wolno pic i palic w ciąży ale nie można tez przesadzac
Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Przesadzać tzn? Dla mnie jest jasne- jestem w ciąży, od momentu gdy się dowiaduję nie dotykam nawet papierosa i nie tykam nawet lampki wina. Nie ma w tym żadnej przesady, a jeśli znasz takie kobiety to tylko pogratulować rozsądku
ja ogólnie bardzo lubię piwo, drinki baaaardzo okazjonalnie, bo nie lubię smaku wódki;
zawsze piłam warkę czerwoną i jakieś 3 lata temu przestała mi smakować ... to przerzuciłam się na redsa potem miałam obrone pracy licencjackiej, to nie piłam, bo nie miałam apetytu (wówczas nie wiedziałam dlaczego); ale po obronie (to był wtorek) zrobiłam imprezkę u siebie, zeby oblac pozytywne zaliczenie piłam jak głupia (duża okazja więc wódeczka była); w środe po kacu przypomniałam sobie, ze okres mi sie spóźnia; w czwartek zrobiłam test i wyszedł pozytywny; w piątek u ginka - potwierdzenie
i od tego momentu do końca karmienia nie wypiłam ani grama alko ani nie zapaliłam ani jednego papierosa;
moje spostrzeżenia - organizm kobiety ciężarnej, jest tak skonstruowany, ze sam daje znać, co jest dla bąbelka odpowiednie, a co nie; to dlatego alkohol, papierosy i kawa przestają smakować i o dziwo, mimo, ze wcześniej w nawyku miało się smak piwa i palenie fajek, to w ciąży nawet do tego nie ciągnie (poza niektórymi wyjątkami o których pisałyście);
dla mnie świadomo palenie i picie w ciąży to głupota ....

Cytat:
heheheh kolejna Ciąza na dukaniefajnieGRATUL UJE
PS: moze ja tez zrobie tescik bo spoznia mi sie@ o jakies 10 dni
o tym samym pomyslałam wczoraj, jak pisałaś, że się spóźnia

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:25   #672
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

a wogole po tych wszystkich odchudzaniach , tabletkach, vacu i innych cudach doszlam do cudownego wniosku, ktory mnie sklonił do dukania: co nagle to po diable.
Lepsze wg mnie jest biedanie, rower, aerobik niz nadludzkie szybkie chudniecie w podcisnieniu np a potem ci sie nogi zrobia np w zylakach albo to co u mnie (cholera wie co) i co wtedy.....

moze idz sobie najpierw na kilka sesji, z tydzien, zobaczysz jak sie czujesz i dopiero wykup sobie wiecej wejsc?
Stary 2010-06-08, 12:26   #673
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Właśnie wrócilam z małych zakupów w Almie ....co za drożyzna niech to szlag...ale kupiłam pyszne rolmopsy i kilka wędzonych rybek i moje ukochane nigdzie indziej niedostępne smaki herbat teekane. Kupiłam też laskę wanilii do deserów z książki dukana (12 zł!!!) i sussinę gold bo mam słodzik tylko w tabletkach (9,99). Ale co się spłukałam to się spłukałam...

Aha byłam na tym VACU całym raz jedyny i nie zauważyłam nic szczególnego, moim zdaniem to ot taki bajer...a drogie jest nie ma co. Sto raz bardziej wolę na siłowni poćwiczyć wg dobrego planu treningowego. Ja byłam na bieżni, zakłada się na siebie taką jakby spódniczkę (przez głowę - masakra, wąska, poddusza bo musi być blisko ciała i jakaś taka nieświeża po innych spoconych użytkowniczkach - ale to może ja tak trafiłam) i idzie się na tej bieżni zwiększając sobie prędkość odpowiednio i wysokość bieżni. Monotonne, nie mogłabym tak regularnie, ja mam kartę Benefit więc płaciłam tylko 5zł, ale jak zobaczyłam normalną cenę to mi się zupełnie odechciało

Edytowane przez Maricken
Czas edycji: 2010-06-08 o 12:30 Powód: dopisek
Maricken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:27   #674
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe pewnie ze jem tortai to podwojna porcje:P ... zdjecie jest z grudnia, jeszcze przed Dukanem...
na weselu w maju nie zjadlam ani kawaleczka ciasta
Twoj avek musi być zakazany mimowolnie otwieram usta jak go widze
A tak przy okazji to bardzo ładna jestes
pewnie wszytskie tutaj to śliczne dziewczyny
Stary 2010-06-08, 12:33   #675
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

o tym samym pomyslałam wczoraj, jak pisałaś, że się spóźnia
ja to bym byla zadowolona hehehe fakt ze chcialabym zeby wszystko bylo po kolei, po Bozemu ale jak bedzie inaczej to tez fajnie w koncu juz 27 lat na karku:P ale ostatnio @ spoznila sie 13 dni wiec narazie nie panikuje....

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
a wogole po tych wszystkich odchudzaniach , tabletkach, vacu i innych cudach doszlam do cudownego wniosku, ktory mnie sklonił do dukania: co nagle to po diable.
Lepsze wg mnie jest biedanie, rower, aerobik niz nadludzkie szybkie chudniecie w podcisnieniu np a potem ci sie nogi zrobia np w zylakach albo to co u mnie (cholera wie co) i co wtedy.....

moze idz sobie najpierw na kilka sesji, z tydzien, zobaczysz jak sie czujesz i dopiero wykup sobie wiecej wejsc?
no tak wlasnie zrobie, pojde na kilka pojedynczych i zobacze z czym to sie je ...:P bo jak wykupie karnet za 170zl a wcale nie bedzie mnie to krecic to ... dupa w kwiaty:/
a co do "nagle to po diable" - na rowerku tez jezdzeostatnio w sobote zrobilam sporo kilometrów biegac nie lubie !i chyba nie bede ...

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Twoj avek musi być zakazany mimowolnie otwieram usta jak go widze
A tak przy okazji to bardzo ładna jestes
pewnie wszytskie tutaj to śliczne dziewczyny
az sie zarumienilam .... jak juz wyzej pisalam komplement od kobiety liczy sie podwójnie dzieki Kochana ... ale tak an serio... nie uwazam sie za ladna dziewczyne ... taka normalna przecietna to tak
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-06-08, 13:21   #676
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Dziewczyny kochane powiedzcie mi czy to z tym okresem to się często zdarza na dukanie, że się spóźnia Bo nie wiem czy to epidemia jakaś, ale bardzo dużo z Was pisze o tym, a ja straszna panikara jestem wystarczy mi kilka dni, że się spóźni a już mam wkręty, że w ciąży a jej chce unikać jak ognia na razie Martwi mnie to troszkę, na razie biore anty to mam wszystko jak w zegarku, ale to jest właśnie mój ostatni miesiąc i tak czytając wasze posty od razu problem @ rzuca się w oczy

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:22   #677
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
już pewne!!!nie wytrzymałam i poleciałam po tescik.
JESTEM W CIĄŻY HURRRRRAAAAAAA
GRATULACJE - KOLEJNA CIEŻARÓWKA -ZARTUJE - MAMUSKA

Cytat:
heheheh kolejna Ciąza na dukaniefajnieGRATUL UJE
PS: moze ja tez zrobie tescik bo spoznia mi sie@ o jakies 10 dni
zrob lesia , zrob

Cytat:
NO az wstyd sie przyznac...
no dziisaj juz nie zgrzeszę...
w cerfie jest promocja na udka kg za 4 zl...
No i nie wiem jak z krewetkami bo mam troche z lodowce i chetnie bym je zjadła...
Cytat:
Ale mi chodzi o jakis dobry przepis... cos sprawdzonego
Krewetki mozna, jak i inne owoce morza. Ktoras dziewczyna piekla w ziolach obtaczane. Mam zamiar sprobowac, jeszcze nigdy nie jadlam.
Ach i witamWszystkich.
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:39   #678
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:
az sie zarumienilam .... jak juz wyzej pisalam komplement od kobiety liczy sie podwójnie dzieki Kochana ... ale tak an serio... nie uwazam sie za ladna dziewczyne ... taka normalna przecietna to tak
nie ma za co, na avku wyglądasz bardzo ładnie więc na zywo tez napewno
też komplementy od kobiet to traktuje podwójnie bo faceci to przewaznie czegoś chca
a jeszcze co do Ciebie to na avku widzę tylko twarz ale mam wrażenie, że masz taki typ urody, że bez względu na wagę ludzie będą myśleć "ale ładna dziewczyna", mam różne koleżanki i niektóre dopiero jak zeszczuplały to każdy mówił ale wyładniała a niektóre są "przy kości" a i tak są śliczne, chyba to cos w sobie mają

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane powiedzcie mi czy to z tym okresem to się często zdarza na dukanie, że się spóźnia

hmn...ja co prawda dopiero miałam @ na diecie ale ja dostałam wcześniej, od jakiś 5 lat dostawałam dokłandie co 31 dni a teraz na 28 dzień dostałam, a teraz zaczyna mnie pobolewac i mam wrażenie, że dostanę jeszcze wcześniej

Dziewczyna, mam do Was pytanie, może zna się, któraś z Was na dobrze kolorów?? maluje swój pokój i nie mam pojęcia na jaki pomalować bo mam takie meble okropnego koloru http://allegro.pl/item1054405164_jaz...oze_lozko.html, dokładnie te mam tylko bez łozka , sorki, że tutaj pisze ale ejstem zdesperowana bo gościu juz przyszedł ściągac panele ze ścian a ja nie wiem co na ściany
Stary 2010-06-08, 13:46   #679
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

jejuuuuu jak mi sie chce spac... nie mam wogole energii;( a dyrektor wlasnie powiedzial, ze musze zrobic bilans za pierwszy kwartał... kolezanka na chorobowym i spadlo na mnie.. a ja bilansu 2 lata nie robilam... heeeeeelp potrzebuje kopa energetycznego....

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:

Dziewczyna, mam do Was pytanie, może zna się, któraś z Was na dobrze kolorów?? maluje swój pokój i nie mam pojęcia na jaki pomalować bo mam takie meble okropnego koloru http://allegro.pl/item1054405164_jaz...oze_lozko.html, dokładnie te mam tylko bez łozka , sorki, że tutaj pisze ale ejstem zdesperowana bo gościu juz przyszedł ściągac panele ze ścian a ja nie wiem co na ściany
sloneczny, kremowy, ecru, jak lubisz to moze seledyn ale ja jestem zwolenniczką żółtych kolorow na scianach. a meble b. fajne
Stary 2010-06-08, 13:47   #680
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
nie ma za co, na avku wyglądasz bardzo ładnie więc na zywo tez napewno
też komplementy od kobiet to traktuje podwójnie bo faceci to przewaznie czegoś chca
a jeszcze co do Ciebie to na avku widzę tylko twarz ale mam wrażenie, że masz taki typ urody, że bez względu na wagę ludzie będą myśleć "ale ładna dziewczyna", mam różne koleżanki i niektóre dopiero jak zeszczuplały to każdy mówił ale wyładniała a niektóre są "przy kości" a i tak są śliczne, chyba to cos w sobie mają

powiem Ci ze bez wzgledu na ilosc kilogramów, ze tak napisze "widziałam sie w oczach facetów" co do adoracji to nie narzekam:P
a co do mojego ciałka..... w 1o czesci strona chyba 49 ... tam sa moje dwa zdjecia "przed" dieta jak masz zcas to zajrzyj
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-06-08, 13:50   #681
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
to sie moze z Tobą wybiore do sklepu
niby cos pisalo o dobieraniu stanikow
i byly wiemienione te 2 nazwy duzo i malo stanikowych
nie głupie

mogę zamrozić sernik? bo upiekłam wczoraj ze skrobią, z podwójnej porcji i mam w nim 8 łyżek jem po kawałku dziennie, ale on nie przetrwa tygodnia
Stary 2010-06-08, 14:05   #682
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:
jejuuuuu jak mi sie chce spac... nie mam wogole energii;( a dyrektor wlasnie powiedzial, ze musze zrobic bilans za pierwszy kwartał... kolezanka na chorobowym i spadlo na mnie.. a ja bilansu 2 lata nie robilam... heeeeeelp potrzebuje kopa energetycznego....
nie zazdroszcze, sama mam dziś totalny spadek energi

Cytat:
sloneczny, kremowy, ecru, jak lubisz to moze seledyn ale ja jestem zwolenniczką żółtych kolorow na scianach. a meble b. fajne
tez lubię takie ciepłe barwy ale boję się efektu, że będzie taki troche babciny i mdły przerz ten kolor mebli a chciałabym żeby bardziej nowoczesny był
a jakbym dała taki jasn szary na ściany a na jednej tam gdzie jest okno jakis kolor mocna zieleń/groszkowy albo jakaś czerwień??
sorki, że męczę ale totalnie niezdecydowana jestem

Cytat:
powiem Ci ze bez wzgledu na ilosc kilogramów, ze tak napisze "widziałam sie w oczach facetów" co do adoracji to nie narzekam:P
a co do mojego ciałka..... w 1o czesci strona chyba 49 ... tam sa moje dwa zdjecia "przed" dieta jak masz zcas to zajrzyj
obejrzałam sobie i sie nie pomyliłam a efekty diety niezłe, gratuluję!!
Stary 2010-06-08, 14:12   #683
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

spaaaaaadam Kochane ... jade gdzies z Lubym :P
bede wieczorkiem
buziaki
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-06-08, 14:16   #684
bruunetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
o jejjj przecież to przedszkolaki więcej jedzą tu nawet nie będzie 500 kacl ! Mam nadzieję, że to wyjątek w Twoich jadłospisach, bo takim czymś można sobie wielką krzywdę wyrządzić
Organizm przestawi się na tryb głodówkowy i wtedy nici z odchudzania

To gratuluje Czyli widzimy Cię z powrotem za 12 miesięcy ? ;>

A u mnie waga dziś pokazała 60,3 więc w I fazie i jednym dniu II spadło ok. 1,2 więc nie najgorzej cieszę się z tego spadku jak małe dziecko, kurcze to takie motywujące

A co do staników to u nas nie ma takiego sklepu porządnego, jako kobieta uświadomiona mam straszny problem z kupnem przeważnie muszę przeszywać haftki bo na miskę DD/ E obwodu 70 nie znajdziesz życie w małym mieście ehh....

Ojj nie dokończa prawda, raz na ruski rok nawet lampka czerwonego wina jest wskazana Wiadomo nie można przesadzać i się upijać notorycznie.
Jasne, że wyjątek
Tylko niepokoi mnie ta kiełbaska...

Cel - 60 do 1 września

78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56- 55

Z Weider'em od 10. 06. 2010 do 22. 07. 2010
bruunetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 14:30   #685
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
nie zazdroszcze, sama mam dziś totalny spadek energi

tez lubię takie ciepłe barwy ale boję się efektu, że będzie taki troche babciny i mdły przerz ten kolor mebli a chciałabym żeby bardziej nowoczesny był
a jakbym dała taki jasn szary na ściany a na jednej tam gdzie jest okno jakis kolor mocna zieleń/groszkowy albo jakaś czerwień??
sorki, że męczę ale totalnie niezdecydowana jestem

no cos ty ,babciny?
moze byc fajnie ale czerwony bedzie sie gryzl z meblami, to juz lepiej groszkowy. szary moze calkiem fajnie wygladac ale chlodno. to juz Ty sama musisz wiedziec czy nie bedzie ci ponuro w takim pokoju. a moze sprobuj z takim mlecznym, jakby taki naturalny bialy z lekkim kremem (slicznie to wyglada, tak miekko, sama mam taki kolor w przedpokoju) i do tego ta groszkowa jaskrawa sciana?
no albo wlasnie jakis jasniutki jakby żółty i do tego groszek

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

bra -fitting

kraków:
intimo4you.com/artykuly/nasz%20sklep.html
www.bieliznakrakow.pl

warszwa:
http://www.magic-bra.pl/

szczecin:
www.ebras.pl

adresy w zakladkach 'kontakt'

cala Polska:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203...acjonarne.html

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-06-08 o 14:22
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 14:33   #686
Agata9216
Raczkowanie

hej dzis moj 2 dzien II fazy. Rano sie wazylam i ku zaskoczeniu 59.9kg (jak tak dalej szybko bd spadac to moge byc na tej diecie;P hehe)
zastanawiam sie jednak nad serkami homo. jakie jecie? bo kupilam sobie dzis metode na gloda;p heh i zjadlam pol ale pozniej sie zastanawialam czy na pewno moglam. a i jakie jogurty owocowe mozna, bo ja dzis chcialam kupic i nie wiedzialam, ktory wybrac bo mialy dosc duzo weglowodanow....
Agata9216 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 14:36   #687
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez Agata9216 Pokaż wiadomość
hej dzis moj 2 dzien II fazy. Rano sie wazylam i ku zaskoczeniu 59.9kg (jak tak dalej szybko bd spadac to moge byc na tej diecie;P hehe)
zastanawiam sie jednak nad serkami homo. jakie jecie? bo kupilam sobie dzis metode na gloda;p heh i zjadlam pol ale pozniej sie zastanawialam czy na pewno moglam. a i jakie jogurty owocowe mozna, bo ja dzis chcialam kupic i nie wiedzialam, ktory wybrac bo mialy dosc duzo weglowodanow....
danio nie mozna bo ma tone cukru. Serki homo 0% albo 3% (np lidli) naturalne. a smak sobie dodajemy aromatami i slodzikiem. jogurtów owocowych teoretycznie nie mozna, a jesli juz to rzadko. np do picia jovi o% i ze slodzikiem. takich z cukrem nie wolno.
Stary 2010-06-08, 14:39   #688
bruunetka
Raczkowanie

Powiedzcie mi jak to się może na mnie odbić? Wczoraj jadłam w ten sposób:
Koleżanka powiedziała, że ma kiełbaski drobiowe (wielkości serdelka) no i sobie jedną zjadłam z musztardą... pyszna była... ale jak przeczytałam skład to miała 92% mięsa wieprzowego i 2% drobiowego
A zjadłam wczoraj tak:
Śniadanie - 2 kawałki sernika
Obiad - udko z sosem czosnkowo jakimś tam
Kolacja - ta kiełbaska...
Ale to nie jest najgorsze... dzisiaj w napadzie głodu jak zwykle przy nie uzupełnionej lodówce zjadłam jeszcze 1 taką kiełbaskę... (koleżanka wczoraj je przyniosła bo miałyśmy sobie zrobić "domowego grilla" )

Cel - 60 do 1 września

78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56- 55

Z Weider'em od 10. 06. 2010 do 22. 07. 2010
bruunetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 14:43   #689
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
nie głupie

mogę zamrozić sernik? bo upiekłam wczoraj ze skrobią, z podwójnej porcji i mam w nim 8 łyżek jem po kawałku dziennie, ale on nie przetrwa tygodnia
ja tam wszystkie ciasta mam zamrozone, ze wszystkich imprez jakie byly podczas diety
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 14:48   #690
Agata9216
Raczkowanie

Cytat:
danio nie mozna bo ma tone cukru. Serki homo 0% albo 3% (np lidli) naturalne. a smak sobie dodajemy aromatami i slodzikiem. jogurtów owocowych teoretycznie nie mozna, a jesli juz to rzadko. np do picia jovi o% i ze slodzikiem. takich z cukrem nie wolno.
aha to dzieki bardzo nie wiedzialam. mam nadzieje ze pol mi nie zaszkodzi... a aromaty to jakie??a to nawet chyba mam ten jovi w domu
Agata9216 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości