|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tata to w ogóle nie siedzi przy komputerze. czasem przyjdzie popatrzeć. Cytat:
. fajne rzeczy, ale narazie bida u mnie. Cytat:
![]() ![]() super ! Cytat:
Cytat:
troszkę się ochłodziło na szczęście. oby jutro była pogoda, bo idę na ognisko z byłą klasą z gim. . muszę winko kupić ,bo w niedzielę jedziemy nad morze i będę kierowcą
|
||||||
|
|
|
#1802 |
|
Konto usunięte
|
chyba wysłałam im list, ale nie wiem, czy to jest wymagane.
Wiem, że w Multikinie i jakiejś drogerii (bo w moim liście mam napisane, że ubiegam się na stanowisko sprzedawcy w drogerii, więc musiałam to do jakiejś drogerii wysłać) chcieli list, ale nie wiem czy to do Rossmana czy do Natury. Może chciała zagrać w szachy z Lucjanem |
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nikt nie robi zakupów za tysiąc złotych i jak się walniesz to najwyżej na 5zł, a nie na 100 czy 200.(ja w trakcie 4h pracy miałam około 400klientów i około 7 tysięcy utargu w kasie, dwa razy przychodzili po pobranie, a przychodzą, jak masz powyżej 3 tysięcy w kasetce, chociaż wiadomo, w Rossmanie też się nie operuje taką kasą, chociaż dzienny utarg może taki być btw, nie wiem czy przypadkiem w KFC nie ma tak, że jak masz manko to się rozkłada na wszystkich pracowników, jeśli ktoś wie to zweryfikujcie. Tż tak mi mówił, ale on w McD, jego kumpel w KFC idę się kąpać. za godzinę muszę wypełznąć na skm.
|
|
#1804 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Manko na wszystkich.?? czyli jak ktoś zrobi manko na 150 to wszyscy za to odpowiadają? Trochę niesprawiedliwe... |
|
|
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za gratulację
Nie mówiłam, że mam egzamin, bo potem by mi było głupio pisać, że nie zdałam ![]() Marta i Basia, zapisywać się i ładnie zdać proszę ! ![]() ![]() W ogóle wydaje mi się, że opłata za wydanie wzrosła. 84,50 płaciłam, a byłam pewna, że koło 60 zł zapłacę
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reserved, house, cropp.tych korporacyjnych, nie franczyznowych. np. jak się asortyment nie zgadza, też idzie na wszystkich strata. dziewczyny, mam problem! mam strasznie przesuszone włosy. (podejrzewam, że to woda, bo zrobiło mi się to jak się tu przeprowadziłam, po dwóch czy trzech myciach.. no siano takie.. a jak je wytrę ręcznikiem to mi się kołtun robi )pomóżcie, kilka stron wcześniej agusia chyba polecała jakieś tabletki, Marta pisała , że ich używała, że jakieś niedrogie ![]() nie wiem co mam robić
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Humavit, około 8 zł za 250 tabletek ale uprzedzam, że są niedobre w smaku i dziwnie się je połyka ![]() i Weronika ma racje - jedwab i moge polecić jeszcze szampon Elseve żółty
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziewczyny, jedwab na dłuższą metę wysusza. ja polecam naftę kosmetyczną, w aptece za 6zł i olejek rycynowy. smarujesz końcówki olejkiem przed myciem na jakieś 0,5h i zmywasz szamponem, nafta to samo, tylko nie na końcówki, a na właściwie prawie całe włosy (oprócz nasady, bo wtedy będą zbyt łatwo się przetłuszczać)
u mnie działa. i szampon bez slsów sobie kup.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-11 o 15:30 |
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martyna w drogerii Douglas jest jedwab- 2 w cenie 1, takie małe buteleczki po 10 zł. Na długo Ci starczą, bo tylko kropelkę się bierze. Dziewczyny!! Otórz Ewunia stwierdziła, że pójdzie się opalać.i wzięłam taki specyfik który pomaga się opalić od siostry dostałam o nazwie Mood. Leżę sobie i leżę, po jakiś 10 minutach wstałam i patrzę na nodze mam plamę. Polazłam do domu i wyglądam masakrycznie. Mam całe nogi , brzuch, piersi czerwone jeszcze pod cyckami jestem blada. wyglądam jak kosmita. Pali mnie to wszystko. Głupi ten Mood, bo wcześniej mogłam leżeć przez 20 minut i nic. Jak mi zacznie złazić skóra to padnę, jutro u nas 'Majówka' w czerwcu. Ooo i jeszcze śmierdzę maślanką bo się posmarowałam ciało. umieram.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-11 o 15:32 |
|
|
|
|
#1811 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja go używałam na całe włosy, nawet troche w skóre głowy wcierałam.. no i w brwi i rzęsy ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
jak byłam 2 lata temu nad morzem, w pierwszym dniu ok 15 poszłam na plaże, a że zawsze wooolno mnie chwyta słońce to sie niczym nie posmarowałam, bo i tak tylko pol godzinki leżałam. no i prosze, całe dwa tygodnie pod parasolem i w ubraniu na plazy |
||
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze się elektryzują. może kupię w takim razie ten humavit wychodzę do roboty. pa;*
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są w trakcie regeneracji, na razie bez specjalnych rewelacji.ale jedwabiu nie polecam, bo on tylko 'skleja włosy', nie odżywia ich od środka, tylko na zewnątrz działa. no i tak jak mówiłam, na dłuższą metę po prostu wysusza (weiększość zawiera w sobie alkohol)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1814 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakie specjalne umiejętności trzeba mieć do pracy na kasie? Cytat:
za to faktycznie, olejek rycynowy i nafta jak najbardziej. olejek szczególnie, 3 zł w aptece. można także po myciu same końcówki - ilość taka sama jak przy używaniu jedwabiu, czyli prawie żadna. a jak przed myciem - na noc np. czy tak jak Martyna mówi 0,5h przed to można więcej nałożyć i nie tylko końcówki. a mnie szampony bez slsów wysuszały. robiło się siano na głowie. Cytat:
te specyfiki do szybkiego opalania, tak jak np. olej są ok, jak się idzie na słońce na 5 minut ![]() Cytat:
ja na rzęsy i brwi zawsze zapominam ![]() ach, i kup sobie tą różową odżywkę made by Rossman co karolina ją polecała. 4 zł kosztowała ostatnio w promacji. fajna całkiem jest, szczególnie jak na 4 zł.na moje mega wysuszenie działa za słabo, ale skoro u Ciebie to wina wody, to powinna fajnie zmiękczyć włosy. a w składzie ma jedwab właśnie między innymi. (możesz do tej odżywki dodaj olejku rycynowego trochę) ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
a jedwabiu może za dużo brałaś? humavit na suche włosy nie wiem czy działa ![]() myślę, że na prawdę woda Cię wysuszyła, tylko że w takim wypadku to witaminy od środka nie mają nic do rzeczy. |
||||||
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, napisałam tak o tym alkoholu i jedwabiu dokładnie to samo post wcześniej
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
a, i jeśli lubisz szampony Dove, to polecam taki, który jest dostępny w supermarketach tylko, w realu np. (
)super wygładza włosy, białe opakowanie, niebieskie napisy - Balance Therapy, szampon z regenerującym serum do włosów normalnych ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
dopiero po wysłaniu mojego zobaczyłam.
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
ok
![]() dove polecasz? ja nigdy nie stosowałam dove, ciekawe, czy moje włosy by się z nim polubiły.. (w ogóle w taki upał mam ich serdecznie dość, puszą się i kręcą, a grzywka.. porażka.)
|
|
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dove używałam tylko tego zwykłego granatowego z białymi napisami - cudownie pachnie, ale jak działa to nie wiem, bo używałam go jak miałam super włosy
a co z tą hurtownią? zamawiamy coś? ![]() moge ja robić jesli checie
|
|
|
|
#1819 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja ostatnio używam szamponów dla dzieci
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może zrób im tak ( ) żeby się tylko bardziej kręciły?Cytat:
![]() a jak to tam jest z ilością i rozmiarami? mówiłaś, że można dowolonie? ale można np. jedną rzecz kupić? jak z wysyłką jest? |
||
|
|
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
Ja też próbowałam, ale irytuje mnie to, że się słabo pienią :P Ale za to jaki zapach fajny
![]() @dove - ja mam łupież po jakimkolwiek szamponie z tej firmy. Zresztą mam dziwną głowę - muszę zmieniać szampon co pół butelki bo wraca łupież i włosy przestają być takie jak powinny:p @jedwabiu - ja nie zauważyłam nawilżenia, mi tylko jedwab pomaga przy rozczesywaniu (tylko jeśli go użyję, nie na dłuższą metę) |
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem za, 2 bluzki już mam na oku.
|
#1823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Babydream, Schauma(dziecięca) i Elseve aktualnie. Włosy mam ok
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na skręt działa mi b.dobrze pianka do włosów, ale nie chcę jej używać, bo wysusza. (teraz nie suszę, nie prostuję, nie kręcę włosów, nie męczę ich w żaden sposób.. chcę je odżywić, zregenerować)
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do nawilżania włosów, bardzo dużo stosowałam specyfików i nie mam jakiegoś ulubionego i który by mi jakoś pomógł. ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- szczerze? wiele to nie da. Ja już bardzo długo nie prostuję, nie kręcę włosów, nie stosuję pianek i nie suszę i nie widzę jakiejś wielkiej różnicy. Włosy i tak będą narażone na inne niszczące je czynniki.
|
|
#1826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
są tez męskie, zobaczcie może Martyna dla Tż coś na urodziny ![]() i wysyłka od nich 20 zł. |
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).już jakieś efekty daje.
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
proxy mi się z***ało. Marta jak umarłam ?Ola ![]() Dominika jestem na minusie aktualnie ![]() Muszę zrobić listę i jutro wszystko kupić. Bo w niedzielę wieczorem wam znikam
|
|
|
|
#1829 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1830 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja kurcze przez to że mi się poszczęściło na allegro mam sporo kasy na koncie więc mnie ciągnie do zakupów
![]() wprawdzie niedługo wyprzedaże, ale takich cen jak w tej hurtowni nie bedzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

(mąż ją zdradził, a wychowywali wspólnie dwoje upośledzonych dzieci, jak mieszkałam w bloku to akurat byli moimi sąsiadami z następnej klatki..) pogrzeb był w Dzień Matki.. masakra.

reserved, house, cropp.

dopiero po wysłaniu mojego zobaczyłam.