Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-11, 14:30   #1801
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
@frustracji bibliotekarek. Dwa dni przed moim wyjazdem z Kętrzyna, był pogrzeb bibliotekarki z czytelni dla dorosłych z biblioteki miejskiej..
powiesiła się na drzewie za domem (mąż ją zdradził, a wychowywali wspólnie dwoje upośledzonych dzieci, jak mieszkałam w bloku to akurat byli moimi sąsiadami z następnej klatki..) pogrzeb był w Dzień Matki.. masakra.

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
a moja mama myśli, że jest wielkim znawcą komputera, bo ma konto na naszej-klasie i czasem sobie na niego wejdzie SAMA bez naszej pomocy
I czasem wejdzie na stronę lokalną, która jest zapisana w zakładkach (czy coś w tym stylu) w mozilli

a mój tata to nawet nie kręci się koło komputera. Raz jak sobie usiadł do komputera pytał się co to jest za START w lewym dolnym rogu.
Musiał się upewnić parę razy, że nic się nie stanie jeśli go naciśnie
moja mama też potrafi włączyć nk , ewentualnie poszukać jakiś wiadomosci. no i pasjans itp.

a tata to w ogóle nie siedzi przy komputerze. czasem przyjdzie popatrzeć.

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
nawet mam subskrypcjowany wątek o tej hurtowni . fajne rzeczy, ale narazie bida u mnie.

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ;***

Chciałam się Wam pochwalić

Zdałam egzamin na prawo jazdy : jupi::j upi::ju pi::jup i:

Kiedyś tam odpuściłam i stwierdziłam, że zajmę się tym po maturze i mam

Tak się cieszę

super !

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
O jeżu, ale mi się przypomniało.
Moja mama telefon najczęściej trzyma w kieszeni. Kiedyś robiła obiad i nagle zaczęła skakać, wrzeszczeć, wyjęła telefon z kieszeni i wyrzuciła do zlewu. Wystraszyła się wibracji.
(a to ja jej nastawiłam, bo też najczęściej nie odbierała)

Cytat:
dobrze, że tam wody nie było. Mój kolega z (byłej już ) klasy opowiadał, że siedział w wannie i pisał smsa. I jak skończył go pisać odruchowo chciał wsadzić telefon do kieszeni. No i przypomniał sobie, że jest w wannie jak usłyszał "plum". I było po telefonie

troszkę się ochłodziło na szczęście. oby jutro była pogoda, bo idę na ognisko z byłą klasą z gim. . muszę winko kupić ,bo w niedzielę jedziemy nad morze i będę kierowcą
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:33   #1802
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
list motywacyjny do pracy na kasie
chyba wysłałam im list, ale nie wiem, czy to jest wymagane.
Wiem, że w Multikinie i jakiejś drogerii (bo w moim liście mam napisane, że ubiegam się na stanowisko sprzedawcy w drogerii, więc musiałam to do jakiejś drogerii wysłać) chcieli list, ale nie wiem czy to do Rossmana czy do Natury.

Cytat:

No, do Basi i Lucjana.

Może chciała zagrać w szachy z Lucjanem
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:36   #1803
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

ale za manko to chyba w KFC też bym była odpowiedzialna, jakby postawili mnie przy kasie...
ale zanim w KFC Cię postawią na kasie to najpierw popierniczasz w kuchni poza tym nikt nie robi zakupów za tysiąc złotych i jak się walniesz to najwyżej na 5zł, a nie na 100 czy 200.

(ja w trakcie 4h pracy miałam około 400klientów i około 7 tysięcy utargu w kasie, dwa razy przychodzili po pobranie, a przychodzą, jak masz powyżej 3 tysięcy w kasetce, chociaż wiadomo, w Rossmanie też się nie operuje taką kasą, chociaż dzienny utarg może taki być bo jednak w takim realu to ludzie robią zakupy za większe sumy )

btw, nie wiem czy przypadkiem w KFC nie ma tak, że jak masz manko to się rozkłada na wszystkich pracowników, jeśli ktoś wie to zweryfikujcie. Tż tak mi mówił, ale on w McD, jego kumpel w KFC

idę się kąpać. za godzinę muszę wypełznąć na skm.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:47   #1804
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
ale zanim w KFC Cię postawią na kasie to najpierw popierniczasz w kuchni poza tym nikt nie robi zakupów za tysiąc złotych i jak się walniesz to najwyżej na 5zł, a nie na 100 czy 200.

(ja w trakcie 4h pracy miałam około 400klientów i około 7 tysięcy utargu w kasie, dwa razy przychodzili po pobranie, a przychodzą, jak masz powyżej 3 tysięcy w kasetce, chociaż wiadomo, w Rossmanie też się nie operuje taką kasą, chociaż dzienny utarg może taki być bo jednak w takim realu to ludzie robią zakupy za większe sumy )

btw, nie wiem czy przypadkiem w KFC nie ma tak, że jak masz manko to się rozkłada na wszystkich pracowników, jeśli ktoś wie to zweryfikujcie. Tż tak mi mówił, ale on w McD, jego kumpel w KFC

idę się kąpać. za godzinę muszę wypełznąć na skm.
no własnie, miałam pisać, że w Rossmanie raczej też mało kto będzie robił zakupy na 100 zł. No chyba, że jakaś szycha

Manko na wszystkich.??
czyli jak ktoś zrobi manko na 150 to wszyscy za to odpowiadają? Trochę niesprawiedliwe...
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:58   #1805
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dziękuję za gratulację
Nie mówiłam, że mam egzamin, bo potem by mi było głupio pisać, że nie zdałam

Marta i Basia, zapisywać się i ładnie zdać proszę !

W ogóle wydaje mi się, że opłata za wydanie wzrosła. 84,50 płaciłam, a byłam pewna, że koło 60 zł zapłacę

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 15:02   #1806
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie, miałam pisać, że w Rossmanie raczej też mało kto będzie robił zakupy na 100 zł. No chyba, że jakaś szycha

Manko na wszystkich.??
czyli jak ktoś zrobi manko na 150 to wszyscy za to odpowiadają? Trochę niesprawiedliwe...
tak jest też w odzieżówkach LPP reserved, house, cropp.
tych korporacyjnych, nie franczyznowych.
np. jak się asortyment nie zgadza, też idzie na wszystkich strata.

dziewczyny, mam problem!
mam strasznie przesuszone włosy.
(podejrzewam, że to woda, bo zrobiło mi się to jak się tu przeprowadziłam, po dwóch czy trzech myciach.. no siano takie.. a jak je wytrę ręcznikiem to mi się kołtun robi )

pomóżcie, kilka stron wcześniej agusia chyba polecała jakieś tabletki, Marta pisała , że ich używała, że jakieś niedrogie
nie wiem co mam robić

Warren Buffet
Stary 2010-06-11, 15:09   #1807
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
pomóżcie, kilka stron wcześniej agusia chyba polecała jakieś tabletki, Marta pisała , że ich używała, że jakieś niedrogie
nie wiem co mam robić
Jedwab jest dobry na sianowate włosy. Biosilk jest najbardziej polecany, w aptece można kupić. taki

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 15:23   #1808
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:

dziewczyny, mam problem!
(podejrzewam, że to woda, bo zrobiło mi się to jak się tu przeprowadziłam, po dwóch czy trzech myciach.. no siano takie.. a jak je wytrę ręcznikiem to mi się kołtun robi )

nie wiem co mam robić
ja mówilam o tych tabletkach
Humavit, około 8 zł za 250 tabletek ale uprzedzam, że są niedobre w smaku i dziwnie się je połyka

i Weronika ma racje - jedwab
i moge polecić jeszcze szampon Elseve żółty
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 15:29   #1809
star15
Zakorzenienie

ale dziewczyny, jedwab na dłuższą metę wysusza. ja polecam naftę kosmetyczną, w aptece za 6zł i olejek rycynowy. smarujesz końcówki olejkiem przed myciem na jakieś 0,5h i zmywasz szamponem, nafta to samo, tylko nie na końcówki, a na właściwie prawie całe włosy (oprócz nasady, bo wtedy będą zbyt łatwo się przetłuszczać)
u mnie działa. i szampon bez slsów sobie kup.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-11 o 15:30
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 15:30   #1810
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
A moja głupia siostra wypuściła kota na dwór na tę duchotę. Wrócił zmęczony, leży na podłodze cały czas.
Jak ja go nie upilnuję, to już nikt. A ona niby starsza, jak można było wypuścić go świadomie na ponad 30 stopni.
A ja właśnie chciałam napisać, że mój kot też sobie poszedł i od wczoraj go nie ma, a tu proszę właśnie przyszedł.

Martyna w drogerii Douglas jest jedwab- 2 w cenie 1, takie małe buteleczki po 10 zł. Na długo Ci starczą, bo tylko kropelkę się bierze.

Dziewczyny!! Otórz Ewunia stwierdziła, że pójdzie się opalać.i wzięłam taki specyfik który pomaga się opalić od siostry dostałam o nazwie Mood. Leżę sobie i leżę, po jakiś 10 minutach wstałam i patrzę na nodze mam plamę. Polazłam do domu i wyglądam masakrycznie. Mam całe nogi , brzuch, piersi czerwone jeszcze pod cyckami jestem blada. wyglądam jak kosmita. Pali mnie to wszystko. Głupi ten Mood, bo wcześniej mogłam leżeć przez 20 minut i nic. Jak mi zacznie złazić skóra to padnę, jutro u nas 'Majówka' w czerwcu. Ooo i jeszcze śmierdzę maślanką bo się posmarowałam ciało. umieram.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-11 o 15:32
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 15:36   #1811
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
ale dziewczyny, jedwab na dłuższą metę wysusza. ja polecam naftę kosmetyczną, w aptece za 6zł i olejek rycynowy. smarujesz końcówki olejkiem przed myciem na jakieś 0,5h i zmywasz szamponem, nafta to samo, tylko nie na końcówki, a na właściwie prawie całe włosy (oprócz nasady, bo wtedy będą zbyt łatwo się przetłuszczać)
o, zapomniałam o olejku
ale ja go używałam na całe włosy, nawet troche w skóre głowy wcierałam.. no i w brwi i rzęsy cudeńko.

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
A ja właśnie chciałam napisać, że mój kot też sobie poszedł i od wczoraj go nie ma, a tu proszę właśnie przyszedł.

Martyna w drogerii Douglas jest jedwab- 2 w cenie 1, takie małe buteleczki po 10 zł. Na długo Ci starczą, bo tylko kropelkę się bierze.

Dziewczyny!! Otórz Ewunia stwierdziła, że pójdzie się opalać.i wzięłam taki specyfik który pomaga się opalić od siostry dostałam o nazwie Mood. Leżę sobie i leżę, po jakiś 10 minutach wstałam i patrzę na nodze mam plamę. Polazłam do domu i wyglądam masakrycznie. Mam całe nogi , brzuch, piersi czerwone jeszcze pod cyckami jestem blada. wyglądam jak kosmita. Pali mnie to wszystko. Głupi ten Mood, bo wcześniej mogłam leżeć przez 20 minut i nic. Jak mi zacznie złazić skóra to padnę, jutro u nas 'Majówka' w czerwcu. Ooo i jeszcze śmierdzę maślanką bo się posmarowałam ciało. umieram.
kup szybko Panthenol, pomaga na takie akcje.

jak byłam 2 lata temu nad morzem, w pierwszym dniu ok 15 poszłam na plaże, a że zawsze wooolno mnie chwyta słońce to sie niczym nie posmarowałam, bo i tak tylko pol godzinki leżałam.
no i prosze, całe dwa tygodnie pod parasolem i w ubraniu na plazy
Stary 2010-06-11, 15:36   #1812
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
ja mówilam o tych tabletkach
Humavit, około 8 zł za 250 tabletek ale uprzedzam, że są niedobre w smaku i dziwnie się je połyka

i Weronika ma racje - jedwab
i moge polecić jeszcze szampon Elseve żółty
zarówno jedwab jak i elseve żółty powodują, że włosy mam ciężkie i po myciu wyglądają jak tłuste.
I jeszcze się elektryzują.

może kupię w takim razie ten humavit

wychodzę do roboty.
pa;*

Warren Buffet
Stary 2010-06-11, 15:38   #1813
star15
Zakorzenienie

Cytat:
o, zapomniałam o olejku
ale ja go używałam na całe włosy, nawet troche w skóre głowy wcierałam.. no i w brwi i rzęsy cudeńko.
to prawda, olejek świetnie działa. ja w rzęsy i brwi nie wsmarowywałam, ale w końcówki tak i widzę gołym okiem rezultaty. w ogóle wcześniej dość często suszyłam włosy, prostowałam.. po podcięciu (z 10cm poszło, w kwietniu) staram się o nie dbać. są w trakcie regeneracji, na razie bez specjalnych rewelacji.
ale jedwabiu nie polecam, bo on tylko 'skleja włosy', nie odżywia ich od środka, tylko na zewnątrz działa. no i tak jak mówiłam, na dłuższą metę po prostu wysusza (weiększość zawiera w sobie alkohol)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-06-11, 15:44   #1814
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny, mam problem!

nie wiem co mam robić
lowe cie.

Cytat:
chyba wysłałam im list, ale nie wiem, czy to jest wymagane.
Wiem, że w Multikinie i jakiejś drogerii (bo w moim liście mam napisane, że ubiegam się na stanowisko sprzedawcy w drogerii, więc musiałam to do jakiejś drogerii wysłać) chcieli list, ale nie wiem czy to do Rossmana czy do Natury.
poszaleli jakie specjalne umiejętności trzeba mieć do pracy na kasie?

Cytat:
zgodzę się z tym, że jedwab na dłuższą metę się nie nada, ale nie dlatego, że wysusza (wysusza ten, co ma w składzie alkohol.), tylko dlatego, że on daje złudne wrażenie nawilżenia włosów tak na prawdę ich nie nawilżając a natłuszczając i nabłyszczając.
za to faktycznie, olejek rycynowy i nafta jak najbardziej. olejek szczególnie, 3 zł w aptece. można także po myciu same końcówki - ilość taka sama jak przy używaniu jedwabiu, czyli prawie żadna. a jak przed myciem - na noc np. czy tak jak Martyna mówi 0,5h przed to można więcej nałożyć i nie tylko końcówki.

a mnie szampony bez slsów wysuszały. robiło się siano na głowie.

Cytat:

te specyfiki do szybkiego opalania, tak jak np. olej są ok, jak się idzie na słońce na 5 minut

Cytat:
o, zapomniałam o olejku

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

kup szybko Panthenol, pomaga na takie akcje.

jak byłam 2 lata temu nad morzem, w pierwszym dniu ok 15 poszłam na plaże, a że zawsze wooolno mnie chwyta słońce to sie niczym nie posmarowałam, bo i tak tylko pol godzinki leżałam.
no i prosze, całe dwa tygodnie pod parasolem i w ubraniu na plazy
podobno na skórę głowy pomaga jak jest podrazniona.
ja na rzęsy i brwi zawsze zapominam

ach, i kup sobie tą różową odżywkę made by Rossman co karolina ją polecała. 4 zł kosztowała ostatnio w promacji. fajna całkiem jest, szczególnie jak na 4 zł.
na moje mega wysuszenie działa za słabo, ale skoro u Ciebie to wina wody, to powinna fajnie zmiękczyć włosy. a w składzie ma jedwab właśnie między innymi. (możesz do tej odżywki dodaj olejku rycynowego trochę)

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
zarówno jedwab jak i elseve żółty powodują, że włosy mam ciężkie i po myciu wyglądają jak tłuste.
I jeszcze się elektryzują.

może kupię w takim razie ten humavit

wychodzę do roboty.
pa;*
ja to samo po tym szamponie.
a jedwabiu może za dużo brałaś?

humavit na suche włosy nie wiem czy działa
myślę, że na prawdę woda Cię wysuszyła, tylko że w takim wypadku to witaminy od środka nie mają nic do rzeczy.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 15:46   #1815
star15
Zakorzenienie

Marta, napisałam tak o tym alkoholu i jedwabiu dokładnie to samo post wcześniej

Studentka
Stary 2010-06-11, 15:47   #1816
blue_apple
Zakorzenienie

a, i jeśli lubisz szampony Dove, to polecam taki, który jest dostępny w supermarketach tylko, w realu np. ( )
super wygładza włosy, białe opakowanie, niebieskie napisy - Balance Therapy, szampon z regenerującym serum do włosów normalnych

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Marta, napisałam tak o tym alkoholu i jedwabiu dokładnie to samo post wcześniej
ale jak odpisywałam to tego posta jeszcze nie było dopiero po wysłaniu mojego zobaczyłam.
Stary 2010-06-11, 15:49   #1817
star15
Zakorzenienie

ok
dove polecasz? ja nigdy nie stosowałam dove, ciekawe, czy moje włosy by się z nim polubiły..
(w ogóle w taki upał mam ich serdecznie dość, puszą się i kręcą, a grzywka.. porażka.)

Studentka
Stary 2010-06-11, 15:58   #1818
bedeliciuos
Wtajemniczenie

ja dove używałam tylko tego zwykłego granatowego z białymi napisami - cudownie pachnie, ale jak działa to nie wiem, bo używałam go jak miałam super włosy

a co z tą hurtownią? zamawiamy coś?
moge ja robić jesli checie
Stary 2010-06-11, 16:05   #1819
malenstwo5
Wtajemniczenie

A ja ostatnio używam szamponów dla dzieci

Stary 2010-06-11, 16:08   #1820
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
ok
dove polecasz? ja nigdy nie stosowałam dove, ciekawe, czy moje włosy by się z nim polubiły..
(w ogóle w taki upał mam ich serdecznie dość, puszą się i kręcą, a grzywka.. porażka.)
ja przypadkiem użyłam i się polubiliśmy
to może zrób im tak () żeby się tylko bardziej kręciły?

Cytat:
ja dove używałam tylko tego zwykłego granatowego z białymi napisami - cudownie pachnie, ale jak działa to nie wiem, bo używałam go jak miałam super włosy

w sumie dla mnie one pachną prawie że identycznie

a jak to tam jest z ilością i rozmiarami? mówiłaś, że można dowolonie? ale można np. jedną rzecz kupić? jak z wysyłką jest?
Stary 2010-06-11, 16:09   #1821
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
A ja ostatnio używam szamponów dla dzieci
Ja też próbowałam, ale irytuje mnie to, że się słabo pienią :P Ale za to jaki zapach fajny
@dove - ja mam łupież po jakimkolwiek szamponie z tej firmy. Zresztą mam dziwną głowę - muszę zmieniać szampon co pół butelki bo wraca łupież i włosy przestają być takie jak powinny:p
@jedwabiu - ja nie zauważyłam nawilżenia, mi tylko jedwab pomaga przy rozczesywaniu (tylko jeśli go użyję, nie na dłuższą metę)
Stary 2010-06-11, 16:11   #1822
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem za, 2 bluzki już mam na oku.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-11, 16:11   #1823
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Ja też próbowałam, ale irytuje mnie to, że się słabo pienią :P Ale za to jaki zapach fajny
@dove - ja mam łupież po jakimkolwiek szamponie z tej firmy. Zresztą mam dziwną głowę - muszę zmieniać szampon co pół butelki bo wraca łupież i włosy przestają być takie jak powinny:p
@jedwabiu - ja nie zauważyłam nawilżenia, mi tylko jedwab pomaga przy rozczesywaniu (tylko jeśli go użyję, nie na dłuższą metę)
Ja myję trzema szamponami na zmianę, w tym dwa dla dzieci.
Babydream, Schauma(dziecięca) i Elseve aktualnie. Włosy mam ok

Stary 2010-06-11, 16:14   #1824
star15
Zakorzenienie

Cytat:
ja przypadkiem użyłam i się polubiliśmy
to może zrób im tak () żeby się tylko bardziej kręciły?
a co konkretnego masz na myśli? bo na skręt działa mi b.dobrze pianka do włosów, ale nie chcę jej używać, bo wysusza. (teraz nie suszę, nie prostuję, nie kręcę włosów, nie męczę ich w żaden sposób.. chcę je odżywić, zregenerować)

Studentka
Stary 2010-06-11, 16:20   #1825
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
te specyfiki do szybkiego opalania, tak jak np. olej są ok, jak się idzie na słońce na 5 minut
ahaa tylko, że ja o tym nie wiedziałam. Mądra siostra mi nie powiedziała. A ja biedna się teraz męczę. Kupiłam Penthanol i wapno, bo kto wie może mnie po prostu uczuliło.

co do nawilżania włosów, bardzo dużo stosowałam specyfików i nie mam jakiegoś ulubionego i który by mi jakoś pomógł.

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
a co konkretnego masz na myśli? bo na skręt działa mi b.dobrze pianka do włosów, ale nie chcę jej używać, bo wysusza. (teraz nie suszę, nie prostuję, nie kręcę włosów, nie męczę ich w żaden sposób.. chcę je odżywić, zregenerować)
szczerze? wiele to nie da. Ja już bardzo długo nie prostuję, nie kręcę włosów, nie stosuję pianek i nie suszę i nie widzę jakiejś wielkiej różnicy. Włosy i tak będą narażone na inne niszczące je czynniki.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 16:23   #1826
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:

a jak to tam jest z ilością i rozmiarami? mówiłaś, że można dowolonie? ale można np. jedną rzecz kupić? jak z wysyłką jest?
dowolne rzeczy, dowolne rozmiary (o ile nie jest napisane że np "tylko L") no ale trzeba łącznie zamowić 20 sztuk.. jakbyśmy się postarały są tez męskie, zobaczcie może Martyna dla Tż coś na urodziny

i wysyłka od nich 20 zł.
Stary 2010-06-11, 16:27   #1827
star15
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze? wiele to nie da. Ja już bardzo długo nie prostuję, nie kręcę włosów, nie stosuję pianek i nie suszę i nie widzę jakiejś wielkiej różnicy. Włosy i tak będą narażone na inne niszczące je czynniki.
ale do tego stosuję naftę, olejek i Kallosa (kalosza jak ja to mówię ).
już jakieś efekty daje. włosy są w lepszym stanie, a te na czubku głowy są lśniące, nawilżone i bardzo zdrowe. końcówki niestety nie..

Studentka
Stary 2010-06-11, 16:28   #1828
Karmenka
Zakorzenienie

proxy mi się z***ało.

Marta jak umarłam ?
Ola
Dominika jestem na minusie aktualnie

Muszę zrobić listę i jutro wszystko kupić.
Bo w niedzielę wieczorem wam znikam
Stary 2010-06-11, 16:31   #1829
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
dowolne rzeczy, dowolne rozmiary (o ile nie jest napisane że np "tylko L") no ale trzeba łącznie zamowić 20 sztuk.. jakbyśmy się postarały są tez męskie, zobaczcie może Martyna dla Tż coś na urodziny

i wysyłka od nich 20 zł.
To ja 3 bym wzięła.

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Muszę zrobić listę i jutro wszystko kupić.
Bo w niedzielę wieczorem wam znikam
Dokąd ?

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-11, 16:32   #1830
bedeliciuos
Wtajemniczenie

a ja kurcze przez to że mi się poszczęściło na allegro mam sporo kasy na koncie więc mnie ciągnie do zakupów
wprawdzie niedługo wyprzedaże, ale takich cen jak w tej hurtowni nie bedzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości