|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Dwie najkrótsze odpowiedzi: Tak i Nie, wymagają najdłuższego zastanowienia.
Po sygnale nagraj wiadomość. Z oczami szeroko zdziwionymi nagrywam rytm ustającego tętna. Masz jedną nieodebraną wiadomość. Kiedyś sekundę dzieliliśmy na dwoje, żeby minuta była dłuższa. Chociaż droga każdego człowieka jest inna, zawsze istnieje pewien punkt, w którym wszystkie się zbiegają. Weź mnie za rękę, zaprowadź mnie do hipermarketu, oprzyj o półkę z chipsami i zacznij całować bez opamiętania..
|
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
pokochałabym Cię nawet bez tego opakowania..
jesteś moim słońcem, księżycem, wiatrem, deszczem, rosą. o tak. rosą moją jesteś. abunee myślałam, że lepsza być nie możesz, pomyliłam się!;*
|
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny przepraszam ze tu ;> ale któraś z was kiedyś dodała opis o tym ze między kobietą a mężczyzną są różne emocje/uczucia ale nie przyjaźń.. nie moge go znaleźć ;|
|
|
|
|
#3814 |
|
Przyczajenie
|
witam was ;-*
jestem Beata , miło mi was poznać ;-* jestem tu nowa ; ) często was okradam bo cudne jesteście no ;-* oby tej weny wam nie brakowało ;-* coś ode mnie ; ) mam nadzieje że nie jest tak beznadziejne ; ) ` nie kłam że nie potrafisz kochać , przecież sam mnie tego nauczyłeś . ` ` przepraszam , po raz kolejny nie potrafiłam Cię zatrzymać . ` ` może powinnam ci powiedzieć że cię kocham ? ale przecież to wiesz , to widać w moich oczach . `
a jeśli kiedyś będziesz chciał ode mnie odejść , to złapię rękaw Twojej bluzy i nie puszczę go - za bardzo mój jesteś . Pan R . Edytowane przez awaryjneKOCHAMcie Czas edycji: 2010-06-18 o 20:01 |
|
|
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
Bo nie potrzebne mi zachody słońca, jeśli nie możesz mnie pocałować na Dobranoc...;( Posłuchaj jak bije moje serce...to ono wystukuje Twoje imię.! Cho*lerna miłość - dla cho*lernie naiwnych ;( ![]() Witam NOWE *I doceniam te, które już tu były.... <3
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
nie musisz słuchać słów, czytaj z moich ust.
jeżeli album to życie to nagrałem utworów parę. Ona.. - mój ulubiony kawałek. lepsze jutro z Nią. sekunda z Nim wynagradza te złe godziny. Słowa się kończą mówią tylko spojrzenia Gdy nie ma nic innego niebezpieczna jest nadzieja -Zastanawiałaś się, jaką krzywdę zrobiłabyś ludziom, odbierając sobie życie? -Ludziom? - udałam, że nie rozumiem. -No na przykład mnie. -Co bym Ci zrobiła? -Zabiłabyś mojego przyjaciela.
|
|
#3817 |
|
Rozeznanie
|
nie uogólniaj
miłooo ale mam gofera na ryjku <3 obiecaj, że będziesz częściej, nie możesz mnie zawieść! ________________________ i'm drunk and you're still ugly jestem upita, a ty nadal brzydki what hurts more then losing you, it's you're not fighting to keep me co rani mnie bardziej niż to, że powoli cię tracę, to że nie walczysz o to, by mnie przy sobie zatrzymać 11:11 pm, wished for you, by the way 11:11 po południu życzyłam sobie ciebie, tak swoją drogą
|
#3818 |
|
Rozeznanie
|
myszka23101- fajne to ;- ** przeczytałam.
limitowanaa, dreams_x33,Movement - wzięłam sobie kilka opisów od was, albo po jednym <3 Ogółem dziś zachwyciłyście mnie, że mmm Wyjście awaryjne to większość rozwiązań z namnażających się problemów. A problemy jak króliki mnożą się bez opamiętania. Gdybym płakała przyszedłbyś, przytulił i pomilczał godzinę,a na koniec zapytał czy wszystko okej? A wtedy ja bym krzyknęła i powiedziała,że nic nie jest okej, a wtedy Ty byś powiedział, że wiesz. Stoję po za linią ludzkiego życia, przycupnęłam sobie przy ich płaczącej duszy i przytuliłam, podbiegłam gdy błagali o śmierć i wyjaśniłam przez co wstali i dumnie poszli mówiąc, że teraz to już tylko lepiej. Otrzeźwiłam z nałogu marzeń i wyrwałam wyrzuty sumienia z ich przeklętych życiorysów, które gryzły nocami. Wywlekłam workami dni smutków i wylałam beczki łez... przez co zyskałam tylko nienawiść i pretensje, za kogo ja się właściwie uważam? Może za naiwną przyjaciółkę, która bierze na swoje barki beczki łez i worki smutków by je nieść i ranić sobie ręce szklanymi marzeniami nie mając w zamian nic. Pluję krwią z resztkami marzeń i wspomnień. Wyziębię i zatruje swój organizm, zniszczę Go od wewnątrz, a zapuszczę od zewnątrz. Potnę duszę na strzępy, powyrywam żyły i spuszczę ostatnie litry krwi by być jak szmacianka lalka w rękach kogoś mądrego, kto podejmie decyzję za mnie. Serce bije równym rytmem, rozum ma dziś swój gorszy dzień, a najgłośniejsza intuicja dziś milczy. Hymn dziesiątki dzieci ustawionych w równych rzędach, trzymających się za ręce i przysięgających sobie wierność do starości, że gdy będą dorośli zaczną pracę w tych samych firmach i wyburzą stare bloki by wybudować osiedla z placami zabaw dla przyszłych pokoleń, zburzą mury starych więzień gdzie jednego z nich znalazł się ojciec płaczący i cierpiący za wolność i prawość. Powywracają stare ruiny nieczynnych firm w których są nielegalne schroniska zamieniające psy w konserwy, a koty w mielonki. Wyrwą zamknięte na trzy kłódki blaszane drzwi do domów dziecka i znajdą nowych kochających rodziców których nie ma tak wielu, ugotują kocioł zupy owocowej a do tego upieką kilometrowy naleśnik by nikt nigdy nie był głodny. Pocieszą siedzącą na dworcu dziewczynkę czekającą na tatusia, którego potrącił czarny samochód. A co najważniejsze za rok, dwa i trzydzieści pięć będą stać w tym samym miejscu trzymając się za ręce z tymi samymi szczerymi twarzami z pomocą w głosie i przyjaźnią ponad życie w sercu. - jak ktoś przeczyta to z góry dziękuje, jak zrozumie przekaz będę w siódmym niebie <3
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma na świecie przytulniejszego miejsca niż Twoje łóżko.
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Nie był wart oddychać powietrzem,które ona miała w płucach.
|
#3821 |
|
Raczkowanie
|
zerwać styczność serca z mózgiem.
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
miliony marzą o nieśmiertelności, równocześnie nie wiedząc, co ze sobą zrobić w deszczowe niedzielne popołudnie.
to, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem. siedzę na parapecie, kończę drugą paczkę owocowych żelków i ... kur*wa ... niestety myślę o tobie a ja myślę o nim już tylko między jedną wypitą herbatą, a drugą. i w połowie kroku na schodach. wsiadam do pociągu gdziekolwiek mnie zabierze, żałuje tylko że ty mnie nie odbierzesz. ~*~ +grise - nie wiesz jak miło słyszeć takie słowa , od Ciebie < 3 ![]() Paralogiczna - och kradnij ile wlezie ;]ja od Ciebie też wzięłam parę cudeniek ![]() <3ym .. przez sobotę i niedzielę mnie nie będzie xD w pon. wrócę ;P <3
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-18 o 21:21 |
|
|
|
#3823 |
|
Przyczajenie
|
agatka944 <3
Rozmawiasz z jakąś dziewczyną, śmiejesz się, a ona staje się moim kolejnym wrogiem.. Nie będę pamiętała tego co złe.. ja też tylko spier*olę Ci życie.. Moja niedorosła miłość do Ciebie Kotku.. <3 "Nie jestem najlepszy na świecie, ale myślę, że nie ma lepszego ode mnie". Jose Mourinho Upita Kubusiem, pochłonięta marzeniami, wesoła jak nigdy! Skończyło się. Skończyło to co dawało jej radość życia.. Kochała go. Kochała jego oczy, włosy, jego klatkę piersiową, jego głos. Kochała jego charakter. Kochała jego poczucie humoru. Kochała jego szczerość i otwartość.Kochała to jak ją przytulał, jak całował. Kochała jego podejście do świata. Kochała życie kiedy był przy niej. Kochała wszystko co ją otaczało kiedy była z Nim, a On perfidnieją zostawił.. Zerwał z Nią dla innej. Dla Niej to nie był początek czegoś nowego. To był koniec...
|
#3824 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa - dziękuję
Paralogiczna, grise, kreskowa, otojest, beautiful_lie - znowu Was okradam Talenty moje ###
Your lips are tempting me even in dreams *Twoje usta kuszą mnie nawet w snach* little boy, I will play with your emotions, and it is interesting whether you will be boasting about me as the next acquisition ;] *chłopczyku, pobawię się Twoimi uczuciami, i ciekawe czy będziesz się chwalił mną jako kolejną zdobyczą* Poczęstowałeś moje serce papryczką chilli |
|
|
|
#3825 |
|
Raczkowanie
|
Ojejkuu!
Ale swietneee! Kochamm zarówno Ciebie, jak i opisyy! Kolorowe flamastry, już nie wystarczą. Teraz potrzebuję fluidu, pudru, tuszu , cieni, i błyszczyka - tak, tego truskawkowego, którego tak lubiłeś ! Weź mi powiedz, czy ty w ogóle mnie kochałeś .? Tak, rozumiem uczucie zgasło . Ale czy Ono kiedy kolwiek było >? Czy keidykolwiek ja byłam w twoim sercu ? Raczej nie, ale i tak wyjdziesz na debila, gdyż albo byłes kłamcą, i obiecując wieczną miłośc - kłamałeś . Albo naprrawde mnie kochałeś., A skoto teraz mnie obłudniasz, to znaczy ze byłeś z debilką, równi sobie / ? Dziennik Nastolatki: 8 : 00 - Sms do Ciebie ;*'\ 15: 00 : Sms do Ciebie ;**' 16:00 - spotkanie z tobą. 16:10 - Ty się śmiejesz - ja płaczę. 20 :00 - Leże zapłakana . 23: 40 - Sms od Ciebie ;* ,o treści ,,Sorry ;/ przestań się mazac !'' 24: 00 - płacze ze szczęścia . ... 8 : 00 - Sms do Ciebie ;*'\ 15: 00 : Sms do Ciebie ;**' 16:00 - spotkanie z tobą. 16:10 - Ty się śmiejesz - ja płaczę. ......... ____________ Kochaj mnie, nie od dziś, i nie do jutraa ! < 3 ;****** |
|
|
|
#3826 |
|
Rozeznanie
|
Nierealne marzenia zamknięte w okręgu beznadziejności.
![]() |
|
|
|
#3827 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuję kogoś. potrzebuję kogoś, kto pokocha mnie. potrzebuje kogoś, kto pokocha mnie, właśnie taką jaką jestem.
nie w czerwonych szpilkach i długiej sukni na wystawnym bankiecie. nie z makijażem pokrywającym idealnie niewielkie wypryski na mojej twarzy. w dresie z przemokniętymi włosami od jesiennego deszczu powiedziałeś coś, co utkwiło mi na dobre w pamięci. właśnie wtedy powiedziałeś, że mnie kochasz. ![]() nie ważne ile nocy przepłakałam. nie ważne ile czasu przesiedziałam na parapecie czy na balkonie oglądając gwiazdy. ważne, że jesteś szczęśliwy. gdzie jesteś? potrzebuję smaku twoich ust. weź moją rękę i powiedz, co tak naprawdę dla ciebie znaczę.
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
And I will love you, baby - Always
And I'll be there forever and a day - Always i będę cię kochać kochanie - zawsze i będę tam wiecznie i w dzień- zawsze. such a lonely day. taki samotny dzień. if you die , I wanna die with you. jeśli umierasz, chcę umierać z tobą . patrysiowa_ dziękuję ,że pamiętałaś ![]()
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z Tobą. Po roku zabiegania o Ciebie. Ale jakoś nie uszczęśliwia mnie to. Czyżby podczas tej pogoni tak się zatraciłam, że zapomniałam po co to robię?
|
#3830 |
|
Przyczajenie
|
Gdy odszedłeś myślałam, że nie mam po co żyć. Mój świat zawalił się w jednej malutkiej minucie. Kochałam Cię jak idiotka i nie widziałam świata poza Tobą, a teraz? Gdy pytają mnie o Ciebie, to udaję, że nie słyszę pytania i jestem najszczęśliwszą singielką na świecie.
|
#3831 |
|
Raczkowanie
|
tzn że mnie kochasz ??
To przykre gdy dowiadujesz się od przyjaciela, że przy kimś kogo kochasz zachowujesz się jak idiotka . I znów się pytasz czemu się obraziłam.A mi po prostu jest przykro bo dowiedziałam się prawdy . poczekaj on zrozumie ! - przecież to jest facet .. oni nic nie rozumieją ! czasami się czuję jakby ktoś kierował moim życiem . ; / jakbym nie mogła nad nim zapanować. tak jakby to nie były przypadki tylko nagrany film z udziałem mnie jako aktora i odtworzony .. 16 lat filmu który oglądam i nic z niego nie kumam .. Jak umrę to pochowajcie mnie w trumnie na brzuchu , wtedy wszyscy będą mogli pocałować mnie w dupę!Po przeczytaniu "tego smsa" rzuciła telefonem o ziemię. Usiadła na podłodze, zasłaniając rękami oczy. W głowie była tylko jedna myśl - "co znowu zrobiłam nie tak?!". Wieczory są najgorsze. Kładziesz się ze świadomość, że jego już nie ma. Dławisz się wspomnieniami a także łzami, które te wspomnienia wywołują.
|
|
#3832 |
|
Przyczajenie
|
Paralogiczna - jeee.. zachwycasz.
kiedy on był małym chłopcem, bawił się ze mną. byłam jego najlepszą przyjaciółką. byliśmy nierozłączni. uwielbialiśmy spędzac razem czas. bawić się w chowanego, wymykać się od mamy, tańczyć na ulicy. patrzę w niebo.. i czuję, że we mnie też zostało coś z dziecka. wiem już.. jak dużo znaczy uśmiech takiego chłopca. biegła przez noc. wypuszczając całą jej wiarę. leczyła ból. odrzucając kłamstwa. trzasnęłam drzwiami i popłakałam się na zawołanie. wiedziałam, że to niczego nie zmieni. jednak dało ujście, wewnętrznie sprzecznym emocjom.. siedzieliśmy wpatrzeni, tak jak dzieci, które zobaczyły, pierwszy raz, kolorowego lizaka. |
|
|
|
#3833 |
|
Raczkowanie
|
gdyby kiedykolwiek o każdej porze dnia i nocy, było potrzebne Ci moje życie, przyjdź i weź je .. tak po prostu
nasze stęsknione oczy tłumaczą wszystko, rozumiesz? a na swej ręce nosisz cząstkę mnie. nie wyrzuciłeś, nie zdjąłeś. chociaż tyle mnie uspokaja. chociaż tyle daje mi równowagę. cena, którą płacisz co dzień za marzenia nierealne. czuła go tam, gdzie już go nie było. jak mam patrzeć w przyszłość, skoro ty miałeś być moim jutrem? .. a Ona siedziała całymi wieczorami nad pobliską sadzawką i próbowała złapać gwiazdkę w odbiciu wody. Chciała mu coś dać czego nikt inny nie będzie w stanie Mu dać.. odpychał ja od siebie, ale w głębi serca zawsze ją kochał wytłumaczyć niewidomemu co to kolor, to jak wytłumaczyć zranionemu co to miłość We 're falling in and out of love.. The same damn problem zakochujemy się i odkochujemy.. ten sam cholerny problem
|
#3834 | |||
|
Zadomowienie
|
a kuku, tutaj jestem ; ) Twoja, Twoja, Twoja ! ; *
Cytat:
Cytat:
Cytat:
___________________ 'I’m pushing everyone away cause I can’t feel this anymore.
Can’t feel this anymore.' Odpycham każdego od siebie, bo nie chcę czuć tego jeszcze raz. Nie chcę czuć ani trochę.
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Patku- Ty w moim sercu masz szczególne miejsce nie tylko za opisy. ![]() TiS, abunee, nydee - Brak mi już na Was słów, do końca świata Was kocham _______ Oddałabym swoją doskonałą pamięć
za krótkie zapomnienie z nim. Omijało mnie wszystko; dyskoteki, wieczorne spacery, wyjazdy nad morze, w góry i wieczorne patrzenie w gwiazdy, bo nie było nikogo, kto mógłby mi towarzyszyć. Byłam sama. A w samotności żadna z tych rzeczy nie daje ni krzty przyjemności. Ja i on-wobec siebie tak bardzo bezsilni. Przeciwieństwa jednak się przyciągają. Wielkie łzy, bo nic nie jest tak, jak obiecał Bóg. Trzymał dłonie w kieszeni, moje dłonie w swojej kieszeni. .. najkrótsze 'zawsze' dostałam od Ciebie. Przez ostatnie sekundy modliłam się, żeby to słuch mnie okłamał, żebyś stał jak zawsze obok mnie... Pierwszy raz poczułam się wyjątkowa, gdy spotkaliśmy się spojrzeniami, a on patrzył o sekundę dłużej, niż ja.
|
#3836 |
|
Rozeznanie
|
Jak zawsze idealnie ; * .
Naprawdę nie mam już siły czekać... Czy nie uważasz , że czekałam już wystarczająco długo ? Mówiłeś nie dam Cię skrzywdzić.. A sam?Co zrobiłeś? Edytowane przez deuce Czas edycji: 2010-06-18 o 23:46 |
|
|
|
#3837 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się, że się niektórym podoba
blondii69, limitowanaa, z innej bajki, Toogether93, dreams_x33, grise, TiS, _mandarynka, nydee, Paralogiczna - ![]() Za trzy dwunasta. Nie masz nowych wiadomości. Nic nie dzwoni prócz serca stęsknionego. Mam trzy marzenia. Jesteś pierwszym. Miło ci? mijamy się codziennie, jakbyśmy byli dla siebie stworzeni! Wysłałabym mu uśmiech, albo serduszko. Szkoda, że się do niego nie odzywam. więc spleć palce z moimi palcami i chodź, prowadź i daj się prowadzić. <3 Nie wybaczy mu że On poszedł z tamtą.
|
#3838 |
|
Raczkowanie
|
tak to już jest, jesteś zakochana, czujesz się zajęta, myślisz tylko i wyłącznie o nim, jesteś mu całkowicie oddana, a flirt z innym traktujesz jak zdrade, jak oszukanie siebie, swojej własnej duszy, mimo tego że nie jesteście razem, nie masz też zielonego pojęcia czy odwzajemnia twoje uczucia i czy wgl wie że żyjesz, przychodzi dzień w którym się rozchodzicie, nowe gimnazjum, nowe liceum, nowa szkoła, ty w prawo, on w lewo.nadchodzą wakacje. nie wytrzymujesz, dwa miesiące beznadziejnej tęsknoty, nocnego płaczu, wysylania wiadomosci na gg i sluchania dennych piosenek, bezczynnego snucia się po domu, mija pare miesiecy, powoli zapominasz, nie placzesz nie tesknisz , nie piszesz a nawet juz nie myslisz, zapomnialas, zdajesz sobie sprawe z tego ile czasu stracilas przez tego głupka, ile cię ominęło, w koncu czujesz sie wolna, wolna od tego całego bólu jakim jest milosc, jestes obojetna, robisz to co chcesz, jestes szczesliwa, jestes wolna, wolna jak ptak, i czujesz sie dobrze, dobrze bez tego wszystkiego.zbliża się koniec wakacji, nowa szkoła, nowa klasa, nowi koledzy, nowy kolega, nowe zauroczenie i kolejny cholerny głupek który robi Ci nadzieje a potem zaczyna być obojętny..
tak to już jest, że jak chcesz dobrze, to będzie źle. bo slowo "nara" brzmi tak obojętnie, jakbyś chciał ode mnie uciec i już nie wrócić. "pa" jest łagodne i daje do zrozumienia że znowu napiszesz. zaś " słodkiej nocy " ocieka namiętnością, ponętnością i szepcze, że w jakimś minimalnym stopniu rozmowa byla flirtem. - a jak wygląda miłość pokemonów, słit dziewczynek i hot chłopaków ? - jest to miłość przez internet gdzie dziewczyna pisząc : LlLloOoOoFfFfCcCc!iIiIAaA aAmM CCcC!3 otrzymuje wiadomość: JjJjJ@ cCcCcc!3bBbB!eEeE tTtEeSsZz. - nienawidze Cie - a mówiłaś, że nie potrafisz kłamać. Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2010-06-19 o 00:28 |
|
|
|
#3839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mała, wielka talenciara ! Cytat:
maaała <3 już obecna ![]() Gdy się straci kogoś wyjątkowego, umiera cześć naszej duszy. tego nie da się zastąpić. w żaden sposób. |
||
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Someones gotta take the lead tonight
Whose it gonna be? /Ktoś dziś wieczorem musi odegrać głowną rolę Kto to będzie ?/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

kradnij ile wlezie ;]