|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
dream big
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
*Życie jest zabawą, spraw żeby było gorące. *Myślę o tych dniach kiedy słońce zachodziło Na moim pustym sercu, samotnym w łóżku Rzucając się i kręcąc Emocje były silne Wiedziałam, że muszę wytrzymać. *Czułe słowa, które mówisz odbierają mi dech. *Pasja mnie wyzwala.
|
|
#3932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Małaa, chyba coś kręcisz na maxa! ![]() + czym sobie zasłużyłam? bo na pewno nie tym moim okradaniem Ciebie? <3
* to koniec? ok. oddaj tylko moje serce, zabieraj myśli. dziś tęsknotę zastąpi kac. dziś głowa nie boli od nadmiaru myśli, lecz alkoholu kupmy kredki i namalujmy Nasz świat, obraz Miłości, wizję Szczęścia dziś nie płacz, że nie nadążasz, jutro wszystkich wyprzedzisz usunę każdy dotyczący Ciebie wpis na blogu, powyrywam kartki z pamiętnika, wykreślę zapiski na marginesach. wykasuję wszystkie Twoje/Nasze/moje robione dla Ciebie zdjęcia, wszelkie sms'y, nawet Twoje numery opuszczą moją książkę telefoniczną i listę na gadu-gadu. jednak w ludzkiej pamięci nie ma przycisku delete; tutejsze archiwum wspomnień o Tobie jest niezniszczalne. prognoza na jutro: pochmurne myśli, niże emocjonalne, nieco chłodu, spadek ciśnienia, przelotne związki..
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
witojcie!! ja dorzuce kilka swoich
![]() ..jestem dzielna, choć wczoraj postanowiłam nie płakac... * nie mogłam sie powstrzymac, musiałam cie pocałować... * mówili, że gryzie, a nawet nie dotknął mnie łobuz.... * co bedzie dalej, tego nie wiem, ale pochłone Cie jednym tchem... * żaden człowiek nigdy nie pokocha tej osoby która powinien ... * Butelka sie skończyła ulegle i skromnie.Już późna godzina- do Ciebie czy do mnie ![]() * ach jak mnie śmieszy .....twoja chora wyobraźnia. * Uśmiechać Się Pomimo Chmur Bo Życie Nie Kończy Się Na Smutkach!
|
|
|
|
#3934 |
|
Rozeznanie
|
Ohoo, ile mnie tu już nie było.
Dziękuję za wszystkie pochwały i za pamięć. ![]() ![]() Masz w sobie coś nietypowego, Coś z drania zimnego. Lubię drżeć na Twój widok. Za każdym razem gdy zapomnę, Ty znów masz coś do powiedzenia. Podoba mi się jak mącisz mi w głowie. Z każdym dniem coraz bardziej.
|
|
#3935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkie opisy, które dodałaś z tą notką, okradłam ! ![]() Z resztą, nie tylko te ;D xddd Kocham Cię skarbeczku, i bardoz dziękuje ! Czyż byś chciaał, mieć mnie, i żeby nikt inny mnie nie miaał ??? ''Tun, Tun , Tun ... Robbaaczku! ''- rozbrzemiewał słodki, dziewczęcy głos w słuchawce. ,,Haloo ? '' - Powiedziała spokojnie, po czym powtórzyła z podniesionym tonem! . Cisza. W pewnym momęcie, dało się słyszeć, oddech, głośny oddech. Jak gdyby strach ? . Rozległ sie powarzny , głos męski ,,To koniec.... Żałosną bajką byłaś. ..Nikim więcej . Nie chce Cię okłamywać '' - Mówił z długimi przerwami po między słowami. Jak gdyby chciał, aby dokładnie zanalizowała każde jego słowo. Gdy tylko dotarło do niej, że nie jest to głupi żart, wykrzyknęła ,, JUŻ MNIE OKŁAMAŁEŚ, PODŁY BEZ UCZUCIOWY POTWORZE !'' - Mówiła z jękiem, dało się wyczuć jej słabość, i odczuwalny ból. Fakt, coś kuło ją w sercu , ale przecież Ona wychodziła z założenia, ze już nie ma serca. Że on był jej sercem !, I równocześnie ze stratą jego, straciła również serce. Nie pozostał próżny . Wychodził z założenia , że mogą rozamwiać - przecież to Ona dzwoni, i płaci za połączenie [...] [ fragment mojej nowej książki ] _____________ Kochaj mnie, nie od dziś, i nie do jutra. ! < 3 ;* www.sweetforteen.fbl.pl |
|
|
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
Ej.! Nie kręce...
Jaka skromna, a takie opisy dodaje.. ![]() I jakieś bzdury ode mnie.: W bezchmurny dzień chce szukać z tobą białych, puszystych plamek na niebie.!! I powiedziałeś: "Aż do śmierci". Ale to nie miała być Twoja śmierć !!!! A zastanawiałeś się co czułam kiedy mówiłeś, że to już ostatni pocałunek.?
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
'I write your name in my breath on the window
Sit and watch as it fades away' 'Piszę Twoje imię w moim oddechu na oknie siedzę i obserwuję jak blednie'
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
opadnie nagle mgła i wyraźniej ujrzę świat. trochę jaśniej będzie tu. i bez żadnych map, drogowskazów, dobrych rad dojdę wreszcie tam.
ktoś oznajmił, że sen nie spełni nigdy się. ktoś zapytał czy to w ogóle ma sens. niepotrzebne myśli odrzucić chcę. by natchnienie przyszło znów, by do lotu zerwać się. bo świat, który przeraża w ramionach tuli Cię. i łapiesz na tym się, że coraz łatwiej Ci żyć nie czując nic.. nie dziw się, że czegoś więcej chcę. nie, nie, nie. nie śmiej się, że trochę więcej niż tylko bywać sobą chcę.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3939 |
|
Rozeznanie
|
Po paru-dniowej przerwie wróciłam- powód? dołek :/
Tęsknił ktoś? ;* ____________ Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać Kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w Jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami. Zaciągam się papierosowym dymem niemal czując jak rozsadza me płuca . Zabawne . Ciebie nie wdychałam, a mimo to, rozsadziłeś me serce. nie będę się skarżyć, bo nikt skarg nie słucha, ale mamo, czemu on ode mnie odszedł ? Przecież robiłam wszystko . byłam na każde jego zawołanie. Przecież podobno mnie kochał.
|
|
#3940 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj na moich ustach złożyły pocałunki krople deszczu. Przytul mnie i nigdy nie pozwól mi odejść. Ty wiesz,że cię kocham i nic z tym nie robisz, a moje serce cierpi. - Skarbie. - Tak? - Jakbyś miał mnie porównać do jednej rzeczy, to co by to było? - Lodówka. Wyszła, trzaskając drzwiami, a On cichym głosem dokończył: - ... , w której zamroziłbym swą miłość do Ciebie i nie martwiłbym się, że coś się w niej zmieni, zepsuje.
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz mi dlaczego pozwoliłeś odejść mi. dlaczego też beze mnie chciałeś żyć. dlaczego nas bez walki rozdzielił los.
wczorajszy dzień jak rozmyty obraz, choć nie chcę, wraca jak sen. wczorajszy dzień jak rozbite lustro, co wróży pustkę i lęk. bezpowrotnie znikasz we mgle. zapada zmrok. w mojej duszy ciemność. samotna błąka się ćma. zapada zmrok, w moim sercu smutek.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ale pędzicie
___________ Nigdy nie ustawię się w linii, nie stanę się ofiarą waszego konformizmu! What if God was one of us? Nie chcę tracić mojego czasu i stać się wyrzutkiem społeczeństwa.
|
#3943 |
|
Raczkowanie
|
- skąd wiesz że mnie kochasz? - a skąd wiesz że cię dotykam? - czuję to. - no właśnie.
|
#3944 |
|
Raczkowanie
|
W kolejnym życiu odnajdę Cię...
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#3945 |
|
Zadomowienie
|
xxgroszek07xx
_mandarynka - Kochane moje, dziękuję. +Kochanaa, nydee, Oluś, Gosia, TiS, Ruda, Lolka, abunee, Mrs Unafobuolus, caroline060 i inne. - na zawsze. <3 mam pomięte serduszko. a Ty się głupio pytasz, dlaczego. bo gdy udajesz obojętnego, a później jak gdyby nigdy nic piszesz te swoje ';*', boli najbardziej... chcę, byś uwierzył w siebie, uwierzył w nas, zobaczył te światełko w tunelu, które bije po moich oczach.
|
|
#3946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
*
'to przyjaźń? może lepiej, o tym nie mówmy... ' powiedziałaś zawsze szczerze co jest źle i co jest git, widziałam, że mogę na Ciebie liczyć. byłaś ważna. byłaś moją przyjaciółką. 'proszę Cię, kur.de błagam, nie rób mi tego !' tak bardzo czuję się bezsilna... ' Niczego nie da się naprawić, wyjaśnić, wymienić'
|
|
|
#3947 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nawet podkreślona jestem ![]() dziękuję ###
Połamałam włosy, paznokcie, ale moje serce to Ty złamałeś Zawsze wymiękałeś gdy schodziłam na temat miłości Cześć, mogę potrzymać Cie za rękę? Tylko przez chwilę, tylko przez wieczność. ojj dziewczynki, brak mi weny ![]() |
||
|
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
Przebite na wskroś serce już nie prosi o więcej .
|
#3949 |
|
Rozeznanie
|
ZakreconaNaMaxa -
myCh- boskie.! Ciągłe pytania, brak odpowiedzi. Otworzyła słoik marzeń. Ale mogła wybrać tylko jedno z życzeń do spełnienia. Wybrała ciebie. Problem w tym, że nie przeczytała dołączonej informacji. A była tam zapisana ważna rzecz: ,,Nie zapewniamy, że to życzenie będzie chciało się spełnić".
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-06-20 o 15:35 |
|
|
|
#3950 |
|
Przyczajenie
|
`Czarna depresja kładzie mnie na ziemię. Niebieska euforia w obłokach mnie buja. `
`Było, minęło, łatwo zapominam. Upadam, wstaję i znowu zaczynam. Pierwszy dzień reszty życia.` `Tu gdzie teraz jestem ja, nie ma nawet gwiazd.` `Somebody wants me. Somebody needs me. Somebody dreams about me every sigle night. // Ktoś chce mnie. Ktoś potrzebuje mnie. Ktoś śni o mnie każdej samotnej nocy.` `... nawet gdy powodów brak!` _________________________ __________ CR♥ |
|
|
|
#3951 |
|
Raczkowanie
|
Zniknełam trochę nie wiem czy ktoś zauważył;D
Ale musiałam ćwiczyć przed zawodami ;/ Zawody były w piątek i muszę się wam pochwalić że mam 3 miejsce;D opisiki: Studnia uczuć. Uczucia w promocji na wyprzedaży /ZMŻ A teraz je.bać twoje uczucia . Czemu świat stworzył Ciebie a życia z Tobą już nie;/Człowiek żyje po to by drugiego niszczyć . Perfekcyjnie grasz mi na uczuciach. nie dziś, nie jutro - po prostu nigdy w życiu. też umiem się bawić uczuciami. żyję dla idei, bo sądzę że dla ludzi już nie warto. Kiedy pytasz co u mnie długo zastanawiam się, co odpisać...Myślę, czy powinnam odpowiedzieć " wszystko się układa, nie mam na co narzekać " czy napisać prawdę, że jest beznadziejnie i cholernie za Tobą tęsknię.. < / 3 Co byś zrobił ? Gdybym powiedziała , że nie możesz mnie kontrolować . Co byś powiedział ? Gdybym odeszła bez skruchy i bez pożegnania . Co byś zrobił ? Gdybym powiedziała , że już nie ma Ciebie i mnie . Co byś powiedział ? Gdybym odeszła i zostawiła Cię na zawsze . Nie napisze do Ciebie , bo przecież między nami już wszystko skończone , również nie chcę abyś wiedział jak mi na Tobie zależy.. Ale tak bardzo bym chciała usłyszeć co u Ciebie , co robiłeś dzisiaj , jak się czujesz.. |
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ.
![]() 'Idziemy leśną polaną, patrzymy sobie w oczy widząc w nich szczęście, trzymasz moją dłoń i prowadzisz. Mówisz, że jestem Twoją księżniczką, że Twoje serce bije tylko dla mnie. Uśmiechasz się, widząc Twoje słodkie dołeczki usta same mi się śmieją.. Przytulasz mnie, spoglądasz w oczy. Liczymy się tylko my. Składasz na mych ustach pocałunek.. czuje się jak w niebie, motylki znajdujące się pod sercem zaczynają wirować.. Otwieram oczy. Znów ten plastikowy świat, pełen oszczerstwa i kłamstwa. A Ty? Ty nadal masz te słodkie dołeczki, ale uśmiechając się do innej.'
|
#3953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybacz.! ![]() ___ Jakieś głupotki: Podzielisz się ze mną swoim powietrzem ? Powiedziałeś, że jestem na pierwszym miejscu.! Zaraz po 100 innych osobach.
![]()
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak, Ty to mój cały świat.
jestem zakochaną idiotką. |
|
|
|
#3955 |
|
BAN stały
|
jogobella_musli
chyba chce przeczytać Twoje książki, dużo już napisałaś ? ...
jest 3.30 a po mojej głowie wciąż przewijasz się Ty. litościwa dusza dała mi Ciebie, złośliwy wiatr kazał Ci odlecieć . i choć nie wierzę w przeznaczenie, to Ty musiałeś mi być pisany . choć no tu niech Cię przytulę . zaskoczyłeś zaskakującą ironią mnie, pozwalając w sobie utopić się jej . co mi tam z meczu, ważniejsza jesteś Ty. - niby nic nieznaczące słowa, jednak podczas mundialu najważniejsze . ' Są różne rodzaje miłości. Jedne tlą się latami, jak ogień podtrzymywany w kominku, inne wybuchają gwałtownie jak wulkan i równie szybko gasną. ' - Ty wybuchłeś jak wulkan, a ja nadal się tlę . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-06-20 o 11:31 |
|
|
|
#3956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z tym talentem nie przesadziłam ![]() ten sen nigdy nie spełni się, bo właśnie z tobą związany jest. powiedz czasem, że jestem twoim światem. ![]() "tak o mnie walcz! tak mnie zdobywaj!" "dokąd biegniesz nieważne jest" "to miłość odmienia nas" nie wystarczy uczucia zdobyć raz, kochany. o nie trzeba nieustannie zabiegać...
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
czekamy na najlepszy moment,
który jak na złość nie chce nadejść. każdy mówi o ich miłości, to dlaczego oni nie potrafią ? dlaczego udają, że między nimi nie ma nic ? czy gdy zdadzą sobie z tego sprawę nie będzie już po wszystkim ? a może już jest za późno na budowanie czegokolwiek.. trzymać się z dala od Ciebie. reszta jest milczeniem.
|
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
robaaaaczki
![]() _____ ` Twoje oczy już nigdy sie nie przyśnią, cienka linka między miłością, a nienawiścią. ` { Mezo - Zemsta. } mój sens życia poszedł się je,ać. EDIT: MrsUnfabulous - znowu mało Cię tutaj! ![]() a gdzie jest: Snowball & lucyferowa & pistolecik ![]()
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-06-20 o 11:55 |
|
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
witam w niedzielne przedpołudnie nie wspominam o osobach, które okradam, ale dziś zrobię wyjątek. otóż: poprostuAsiss ; nydee ; CaMa ; Extremalna ; otojest ; Magari91 ; PaniJana ; turka24 ; caroline060 ; NieidealnaJa ; _mandarynka ; abunee ; Naughty_ i na pewno kogoś minęłam, ale jakbym robiła listę talenciar, które codziennie okradam, to by było tego sporo .poszukiwana SNOWBALL miło ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ bez trudu usuwam resztkę Ciebie.
'głośniki dudnią jak Etna. grymas bólu na Twoich ustach. kolejne skrzyżowanie mojego życia. Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2010-06-20 o 11:57 |
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
a kradnij!
__ chcę nieustannie gubić się, pod Twoją bluzą. wchłaniać Twój zapach, tuląc się mocno, do klatki piersiowej. chcę wiedzieć, że cokolwiek by się działo, mogę tam zostać, bo tam jest moje miejsce - przy Twoim sercu. wystarczy Twój wzrok skierowany w moją stronę, a serce rumieni się i zaczyna bić mocniej. uwielbiam, gdy tuląc mnie do mojego boku, wspominasz, jak dobrze ci ze mną. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-06-20 o 12:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.